Aktuális mérkőzések 3.

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Jose Reyes vs Ivan Valle

Az elõzetes beharangozók után nekem is kissé csalódás volt a meccs, nem kemény és pontos utések voltak, hanem inkább ilyen eszetlen cséphadarásnak tünt az egész. A leütések közül is kb egy volt tiszta,a többi lökés, tolás, stb. Persze még így is jobb volt, mint egy Spinks, Beyer vagy Byrd mérkõzés....
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Romsy »

Jose Reyes vs Ivan Valle

Hát a felkonf alapján jobb meccsre számítottam, csalódás így megnézés után. Azt hittem Revish vs Lizarraga színvonalú verekedés lesz, de itt szerintem csak két nem túl jó ütőerejű és gyenge állú bokszoló akadt össze. (A statisztikák kicsit ellentmondanak, de szerintem így van)

Casamayor meccshez

Szerintem klasszis teljesítmény ilyen idősen így lerendezni az erősebb és fiatal ellenfelet. Gondolok itt főleg az első 3 menetre, utána nekem sem tetszett a biztonsági boksz, de biztos erre volt szükség, Katsidis tempója soknak tűnik, Casamayor jobban fel tudja mérni, hogy mi elég 12 menetre és mi nem. Ha nem lép bele Katsidis abba, szerintem 1-2 meneten belül belelépett volna egy másikba.
"A Villa Negra nem apácazárda, a Villa Negra nem fényes lokál!" - Szikora István
undespuited
Super Champ
HozzászólásokCOLON 611
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Kiskunfélegyháza

Hozzászólás Szerző: undespuited »

abraham vs ayala
azt hiszem nagy szive és kemény feje van ayalának ügyesen kihúzta a végéig. nagyon jól védekezett arthurnak nem igazán feküdt a stílusa. nem is hittem volna hogy kiüti a tstütésen kívül nem igazán bírta megfogni. de a vége..fantasztikus! pont akkor hozta elő a felütést (pedig hamarabb is lehetett volna) mikor már senki nem számított rá. olyan igazi fejlaszaggatós abrahamos kiütés volt. viszont Pavlik kicsit esélyesebb mint mint az örmény szerintem. ott nagyon stílust kéne váltani. pavlik átüti a 2-ős fedezéket és nagyobb az ütőtávja is. mindezek ellenére az universum 7 világbajnoka közül egyik sem olyan izgalmas mint arthur. nekem tetszik a bunyója.
persze erről Luan mást mondana: neki arshlan a legizgalmasabb :wink:
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Hozzászólás Szerző: Camo »

alain írtaCOLONNekem tetszett Casamayor, mert lazán, technikásan, de a leütések is mutatják, hogy erősen is bokszolt. És ahhoz képest, hogy kapott is rendesen, az arca makulátlanul nézett ki, nem azért írom ezt, mintha a boksz szépségverseny lenne, de nekem inkább ez tűnt fel... sok jó pontos találat, jónéhány ütésváltás, több leütés, stb. szerintem átlagosnál jobb meccs volt.
Nekem is tesztett a teljesítménye, de csak az elején meg a legvégén. Tényleg jobb meccs volt az átlagosnál, de mégsem volt igazán jó - hangsúlyozom: nekem. Mert én a bunyóban a bunyót szeretem.

Rengeteg olyan bokszolót lehetne felsorolni, aki a fogásokat rutinszerűen alkalmazza. Őket sem kedvelem, de nem is nagyon szánok rájuk időt. Ez a meccs azért volt más, mert annyira drámai lett a vége.
Camo
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Hozzászólás Szerző: Camo »

Bosco írtaCOLONAmúgy nem értek Veled egyet Camo, szerintem nem beszélhetünk vérlázító szabálytalanságokról, nem ezen múlott a mérkőzés.
Tényleg nem a mérkőzés múlott ezen. Az élvezhetősége - számomra - viszont annál inkább.


Amúgy kozi egyik kommentje adta a lökést az írogatáshoz: "Hihetetlen nagy klasszis ez a Casamayor..."

Kozi, szerinted tényleg ilyen egy klasszis bunyós? Egy klasszis fogásba menekül meneteken keresztül? Szerintem klasszis az, aki folyamatos fogás nélkül is képes megoldani a legkülönfélébb stílusú, tőle akár rendkívül különböző ellenfeleket is.
Camo
kozi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1389
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: kozi »

Jose Reyes vs Ivan Valle állitolag évek óta nem látott brutálisan jó és izgalmas meccs volt (sok padlozás stb.). Telemundo adta, így valószínüleg várható, hogy meglesz.
http://www.worldbowlstour.com/

"ha választani kéne hogy melyiktől kapjak egy pofont, lehet hogy inkább sipostól kérnék"

CSAK A KISPEST!
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Camo írtaCOLONAzért akadtam ki, mert egy ritka nagy küzdelmet hozó meccs után olyan érzésem volt, hogy a ravaszkodó rutin győzött az ökölvívás fölött. Nem tudom, ez mennyire érthető így.
Érthető, és pont ez a lényeg. Casamayor egy oltári rafinált bunyós. És ezért is jobb, mint Katsidis. Ha szorul a kapca, akkor jöhet egy kis fogás, egy kis fejelés, mélyütés, stb. Nem kell ezért szeretni, csak azt el kell ismerni, hogy ezeket a dolgokat ő mindentől függetlenül is még azon a szinten tudja tartani, hogy ne intsék meg túl sokszor. Ahogy sajnos sokszor az életben is, úgy a bokszban sem azoknak áll első sorban a zászló, akik 100%-ig tisztességesek.

Kell a rafináltság ahhoz, hogy valaki jó és eredményes legyen. Edge szokta mondani, hogy Steward nagyon jól megtanította Klitschkot arra, hogy hogyan kell ölni a meccset, mikor gáz van. Erre én mindig ki szoktam akadni, mert akinek kitűnő fizikai adottságai vannak és nem teljesen fakezű, az ne a meccs, hanem az ellenfél gyilkolására törekedjen. De... Az egyértelmű, hogy kellenek az ilyen nem túl sportszerű eszközök is néha, ha valaki eredményes akar lenni, nem csak látványos. Na kb. ugyan ez a szitu Casamayor esetében is, csak neki még a fizikai hátrányt is le kellett dolgozni, ami nem is olyan egyszerű egy ilyen sokat ütő bunyós ellen. Lehet utálni a stílusa miatt, de még vén fejjel is nem egyszer úgy beugrasztotta Katsidist a nagy semmibe, mint a szél. Nekem se hideg se meleg Casamayor, de mikor odafigyelt és nem linkeskedett, akkor Katsidis meg sem találta a szorítóban, csak a kontraütéseket érezte, amiket szépen beszedett, meg nagyon sokszor majdnem pofára esett a saját luftütései következtében.

u.i: Légyszi nem forduljon át ez topik Klitschko témába. Csak példának hoztam fel, nem vitaindítónak...
alain
Super Champ
HozzászólásokCOLON 573
CsatlakozottCOLON 2005-04-20 23:26:43

Hozzászólás Szerző: alain »

Camo,

Lehet, hogy megnézem még egyszer, mert ugyan tény, hogy Casamayor többször menekült fogásba, de nekem nem tűnt ez ennyire fel. Én azt láttam, hogy valóban könnyűnek indult, iskola volt az elején, de túl laza lett, és Katsidist ennyire nem lehetett ellazáskodni. Azt nem értettem, hogy Katsidis miért rontott ennyire rá Casamayorra a 10.-ben, ha folytatja azt a lendületet, amit az előző 1-2 menetben, szerintem hozta volna a meccset... erre szó szerint rárohant egy pofonért... Nekem tetszett Casamayor, mert lazán, technikásan, de a leütések is mutatják, hogy erősen is bokszolt. És ahhoz képest, hogy kapott is rendesen, az arca makulátlanul nézett ki, nem azért írom ezt, mintha a boksz szépségverseny lenne, de nekem inkább ez tűnt fel... sok jó pontos találat, jónéhány ütésváltás, több leütés, stb. szerintem átlagosnál jobb meccs volt.
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Hozzászólás Szerző: Bosco »

Erwin írtaCOLON Őszintén szólva nem pontoztam. De ez sem az a sport, ahol van olyan, hogy ha :) Katsidist leléptették - szerintem teljesen jogosan -, így a többi csak találgatás. Ennyi erővel nagyon sok komoly győzelmet meg lehetne kérdőjelezni, mert nem olyan ritka az olyan eset, hogy hátrányból nyer valaki kiütéssel. A pontozók közül kettőnél egyébként Katsidis vezetett.
Nálam pl. vezetett Casamayor, de volt 1-2 szoros menet amit szerintem ide is, oda is lehetett adni, így azt is el tudom fogadni ha valaki döntetlennek látta, vagy esetleg Katsidist látta egy kicsit jobbnak.

Amúgy nem értek Veled egyet Camo, szerintem nem beszélhetünk vérlázító szabálytalanságokról, nem ezen múlott a mérkőzés.
Bosco
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Camo írtaCOLONA pontozás meg... na hagyjuk. Szerinted, vagy szerintetek tényleg Casamayor vezetett? Mert én úgy láttam, hogy legalább két-három pont hátrányban volt. Minimum kettő, de inkább három. Az az érzésem, hogy ha végigmegy, és közben nem változik a meccs képe, tehát Katsidis megy és üt, a kubai meg fog és menekül, illetve ölelkezni próbál, akkor is őt hozták volna ki győztesnek, mégha csak két pontozó is.
Őszintén szólva nem pontoztam. De ez sem az a sport, ahol van olyan, hogy ha :) Katsidist leléptették - szerintem teljesen jogosan -, így a többi csak találgatás. Ennyi erővel nagyon sok komoly győzelmet meg lehetne kérdőjelezni, mert nem olyan ritka az olyan eset, hogy hátrányból nyer valaki kiütéssel. A pontozók közül kettőnél egyébként Katsidis vezetett.
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Hozzászólás Szerző: Camo »

"Ezzel a stílussal viszont a veresége ellenére is eladható Katsidis, így valószínűleg kap még komoly lehetőséget."

Erwin, összesen erre az egy mondatodra akartam reagálni. :D Szóval, az lenne igazán szomorú, ha ilyen teljesítmény és akaraterő ellenére csak "valószínűleg" kapna még egy komoly lehetőséget. Százszor inkább Katsidiseket néznék, mint ölelkező, önelégült alakokat.

Le a kalappal az előtt, amit Csamayor az első pár menetben megcsinált. Ha úgy folytatja, s ezzel győz, nem lenne egy szavam sem. De nem így történt. Ahogy egy pillanatra is zavarba jött, rögtön fogásba menekült - és ez engem végtelenül felidegesít. Amikor valaki nem az ütéskombinációkat váltogatja, hanem a szabálytalan mozdulatokat - értem itt a tarkósokat és a mélyütéseket - hát... enyhén szólva is sokat zuhan az ázsiója a szememben. Számomra az nem taktika, hogy ütögetünk, elmozgunk, és minden adandó alkalommal fogunk, főleg, ha bajban vagyunk. A hangsúly a "minden alkalommal fogás"-on van. Az meg csak rátesz a dologra egy lapáttal, hogy a bíró mindezt hagyja.

Hatton Angliában szinte bármit megtehetett, Amerikában meg a bíró másodpercenként csapott rá a kezére, mint egy rossz gyereknek. Itt meg láttunk egy hatalmas küzdelmet, amely az elején boksznak indult, majd átment bírkózásba, végül bunyóval fejeződött be. Csak túl sok volt benne a középső rész.

"A Cruz meccsben egyetértek, de attól, hogy ott elcsalták még nem jelenti azt, hogy most akkor vissza kell neki adni."

Nem arra gondoltam, hogy most adják neki vissza, hanem hogy egy ilyen nyilvánvaló csalás után vizsgálják ki, hogyan lehetett úgy pontozni. A vak is látta, ki győzött azon a meccsen. Így a közönség is. Ha jól emlékszem, fütyültek is rendesen.

Egyébként nem csak azért vagyok feldúlva, mert Casamayor vesztét kívántam. Sőt, mint mondtam, ha úgy harcol ahogy elkezdte, nem is éreznék késztetést ilyen hosszú hozzászólások megírására. Azért akadtam ki, mert egy ritka nagy küzdelmet hozó meccs után olyan érzésem volt, hogy a ravaszkodó rutin győzött az ökölvívás fölött. Nem tudom, ez mennyire érthető így.

Hogy valamit leszögezzek: Katsidis szerintem is egysíkú verekedő. A techinkásabb bunyósok ellen csak abban bízhat, hogy azok belenéznek egy nagy ütésébe és akkor átgázolhat rajtuk. De ne úgy bukjon már el, hogy az ellenfele a vész első jelére kitér nemhogy a háború, de az elől is, amit általában boksznak nevezünk, és jobbra-balra taszigálja a ringben - mindezt a bíró teljes belenyugvásával.

A pontozás meg... na hagyjuk. Szerinted, vagy szerintetek tényleg Casamayor vezetett? Mert én úgy láttam, hogy legalább két-három pont hátrányban volt. Minimum kettő, de inkább három. Az az érzésem, hogy ha végigmegy, és közben nem változik a meccs képe, tehát Katsidis megy és üt, a kubai meg fog és menekül, illetve ölelkezni próbál, akkor is őt hozták volna ki győztesnek, mégha csak két pontozó is.

Még egy gondolatot az ökölvívástól elfordulásról: néha már túl komolyan veszem a meccseket. Asszem legközelebb - puszta kíváncsiságból - rátekerek magamra egy vérnyomásmérőt. 8) (De nem a Calzaghe vs Hopkinson, mert azelőtt nyugtatót kellene bevennem - ugyanis az az érzésem, ott is lesz bőven fogás az ütlegelés helyett.)
Camo
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Elég érdekesen látod a Katsidis vs Casamayor meccset Camo :)

Mondom ezt úgy, hogy még nem is tudom, hogy miért akarod Koziról és rólam leszedni a keresztvizet :). Az én kommentemben tippem szerint az zavar, hogy egysíkú verekedőnek tartom Katsidist. Eddig is ezt gondoltam róla, ezek után is ezt fogom. Ettől még egy látványos és izgalmas bunyós, akinek emellett komoly korlátai vannak, és ez most kijött. Már a nem túl acélos, de elég kemény Earl ellen is látszott, hogy ésszel meg lehet verni. Nyeregben volt, de ész nélkül ment előre, és bele is lépett egy kemény ütésbe, és fenékre is ült. Amonsot ellen sem tetszett, sem Katsidis bunyója, sem a meccs. Casamayor pedig tényleg nagyon rossz választás volt, mert a kubai kontrabunyójának pont az ilyen folyamatosan támadó és egyenes vonalban előre mozgó bunyósok fekszenek. Casamayor mindig is hajlamos volt a linkeskedésre, most is majdnem ráfaragott. Anno az első Corrales meccsen is lecsapta Chicot, aztán mire észbe kapott, arra már ült a padlón, mert egyszerűen nem figyelt, csak le akarta gázolni az ellent.

A Cruz meccsben egyetértek, de attól, hogy ott elcsalták még nem jelenti azt, hogy most akkor vissza kell neki adni. Én azt sem értem, hogy miért vagy kiborulva a fogásoktól. Ez egy igen akciódús meccs volt, szerintem egyáltalán nem volt több fogás, mint más meccseken, sőt. Casamayor néha nagyon keményen odaállt verekedni. Hogy az edzője azt mondta neki, hogy ez egy könnyű meccs? Csak azért nem volt ez még könnyebb (főleg az első menet után látva), mert Casamayor is elhitte, és ahelyett, hogy figyelve a védekezésre precíz kontrákkal kibokszolta volna Katsidist, inkább fegyelmezetlenül nekiállt szórakozni meg keménykedni, és ezért is kapta be azt a durva ütést bordára, ami után kiesett szorítóból.

Te komolyan tovább engedted volna? Én már a számolás után leintettem volna, mert Katsidis nem tudott kettőt lépni előre egyenesen, annyira meg volt szédülve. Azt sem nagyon tudta, hogy hol van. Én már azért megemelem előtte a kalapomat, hogy egy ilyen brutális ütés után egyáltalán fel bírt állni. A vére tuti vitte volna még előre, de pont ezért kell egy jó szemű bíró, hogy ne legyen feleslegesen hülyére verve valaki. Szerencsétlen Gatti is miket kihordott lábon, most meg már a beszédét sem lehet érteni és le van tompulva teljesen. Az jobb, ha Katsidis is így jár? Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, eddig Te vagy az első, aki megkérdőjelezi a leállítás jogosságát. A legtöbben vagy azon csodálkoznak, hogy Katsidis egyáltalán fel bírt tápászkodni, vagy azon, hogy a spori nem léptette le egyből.

Én megértem, ha nem bírod Casamayort, ehhez jogod is van, de azért én azt kívánom, hogy ennél rosszabb meccset sose lássál. Ha csak azért vagy így feldúlva, mert Casamayor vesztét kívántad, akkor megértem a csalódottságodat, de hogy egy ilyen meccs után azon filózol, hogy hátat fordítasz a boksznak… Erre nem is tudok mit írni.

Ecs

Én láttam már korábban is pár meccsét Lee-nek, és komolyan nem tudtam eldönteni, hogy Steward ahogy öregszik, úgy lesz egyre rosszabb a szeme, vagy csak szimplán motiválni és sztárolni akarja a bunyósát. Jó, az is megfordult a fejemben, hogy én vagyok holt hülye az egészhez, és Andy Lee egy hatalmas tehetség, de kicsit most megnyugodtam :) Volt már szép győzelme is azért Lee-nek, de az elég nyilvánvaló volt, hogy egyáltalán nem világbajnok anyag.
ecstasy999
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 580
CsatlakozottCOLON 2004-08-24 22:06:05
Tartózkodási helyCOLON Moszkva

Hozzászólás Szerző: ecstasy999 »

Most láttam elõször Andy Lee-t, de ez a fickó fényévekre van a világraszóló tehetségtõl, úgyhogy lehet hogy olyan sokat már nem is fogom látni. Védekezni nem tud, és nem is kemény. Azt hittem valami lucky punccsal nyert az a harmatgyenge Vera, aki még a contenderben is kis pöcsnek számított, de nem, szépen a szart is kiverte Lee-bõl.

Azt meg mindig montam, hogy Maccarinelli csak egy mûbajnok, szerintem abszolut csak papírforma volt a korai brutális kiütés.
В Советском Союзе нет секса, только любов!
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Hozzászólás Szerző: Camo »

Nem csoda, első felindulásomban írtam. Arra céloztam, hogy Casamayor a 4-5 menettől már szinte mást sem csinált, mint ölelgette Katsidist. Amikor a spártai közel került hozzá, azonnal fogásba menekült. A bíró teljesen jogosan figyelmeztette Katsidist a 6. menetben, hiszen nem ölelte vissza, s lássuk be, ez tényleg illetlenség. Oké, fellökni talán nem kellett volna, de nem csodálom, hogy elszakadt a cérna nála. Casamayor nem egyszer kulcsolta át a kezeivel a derekát és tolta át a ring teljes szélességén. Az is csoda, hogy a 7. menetig nem szabálytalankodott komolyabban az ellenfele. Kissé megijedtem a lökésnél, sajnáltam volna, ha ezért pontot vonnak le tőle.

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy szerintem felháborító, ahogyan a kubait az előző meccsén győztesnek hozták ki. Az meg még inkább dühít, hogy nem óvták meg. Visszakanyarodva a mostanihoz: amikor - talán a 2. és a 3. menet közötti szünetben - azt mondta az edzője Casamayornak, hogy ez egy könnyű fight, hát... szívből kívántam a véres leszámolást. Visítottam az örömtől, mikor kiesett a ringből - és teljesen magam alatt voltam a bíró közbelépése előtt. (Én egyébként továbbengedtem volna a küzdelmet.) Katsidis harcolt tovább minden leütés után, így a vég előtt is. Nem menekült fogásba. Odaállt és ütött. Igazi férfi módjára. Mert nekem erről szól a profiboksz. Lehet elhajolgatni, meg lehet táncikálni, de jobb szeretem az igazi küzdelmet, amiben benne van a harcosok szíve is.

Rendben van, az "ökölvívás" szó sok mindent magában foglal. Nem csak eszetlen csapkodásról, meg vérfürdőről szól. Félreértés ne essék: a technikai virtuózokat én is szeretem. De nekem a látványt az olyanok jelentik, mint Katsidis - és remélem, nemcsak nekem. Szeretem a birkózást is - de nem itt, hanem az MMA szabályai szerint. Aki bokszolónak mondja magát, az használja inkább az ökleit. Ha pedig nem ezt teszi, ne nevezze magát istennek a meccs utáni sajtótájékoztatón.


Majd folytatom, de most nem akarok regényt írni. Kozi és Erwin - a cikkek kommentjeinél található - egy-egy mondata még választ kíván.
Camo
alain
Super Champ
HozzászólásokCOLON 573
CsatlakozottCOLON 2005-04-20 23:26:43

Hozzászólás Szerző: alain »

Camo írtaCOLON
alain írtaCOLON
Darien írtaCOLONUhh. Most néztem meg a Casamayor-Katsidis meccset. Eszméletlen jó bunyó volt. Aki teheti töltse le és nézze meg!
tényleg jó volt! Casamayor laza csávó... majdnem ellazáskodta... 10 ilyen menet után nulla sérülés az arcán... Katsidis-t látjuk még szerintem...
Furcsa volt látni, hogy Casamayorban mennyi érzelem lakozik. Még néhány ilyen meccs, és egy időre elvonulok a boksz világától - jó messzire.
huh... ezt nem értem :shock:
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Hozzászólás Szerző: Camo »

alain írtaCOLON
Darien írtaCOLONUhh. Most néztem meg a Casamayor-Katsidis meccset. Eszméletlen jó bunyó volt. Aki teheti töltse le és nézze meg!
tényleg jó volt! Casamayor laza csávó... majdnem ellazáskodta... 10 ilyen menet után nulla sérülés az arcán... Katsidis-t látjuk még szerintem...
Furcsa volt látni, hogy Casamayorban mennyi érzelem lakozik. Még néhány ilyen meccs, és egy időre elvonulok a boksz világától - jó messzire.
Camo
Justin
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1565
CsatlakozottCOLON 2005-07-10 18:59:34
Tartózkodási helyCOLON Nagyszalonta

Hozzászólás Szerző: Justin »

Aprilis 12 jó kis nap lesz :roll:

Woods - Tarver, Dawson - Johnson, Fana - Baloyi, Cotto - Gomez, Cintron - Margarito.
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Nem vártam tőle előzetesen túl sokat, de kellemesen csalódtam az Andrade vs Stieglitz meccsben. Ne sajnáljátok leszedni az ftp-ről, jó kis derbi volt. Andrade nem volt meglepő, viszont Stieglitz keménysége, kitartása számomra váratlan volt. Hörgött a közönség rendesen, nekik is tetszett a produkció.
alain
Super Champ
HozzászólásokCOLON 573
CsatlakozottCOLON 2005-04-20 23:26:43

Hozzászólás Szerző: alain »

Darien írtaCOLONUhh. Most néztem meg a Casamayor-Katsidis meccset. Eszméletlen jó bunyó volt. Aki teheti töltse le és nézze meg!
tényleg jó volt! Casamayor laza csávó... majdnem ellazáskodta... 10 ilyen menet után nulla sérülés az arcán... Katsidis-t látjuk még szerintem...
Darien
Super Champ
HozzászólásokCOLON 780
CsatlakozottCOLON 2005-02-10 22:46:05
Tartózkodási helyCOLON Balatonalmádi

Hozzászólás Szerző: Darien »

Uhh. Most néztem meg a Casamayor-Katsidis meccset. Eszméletlen jó bunyó volt. Aki teheti töltse le és nézze meg!
BUTTON_TOPIC_LOCKED