Erdei Zsolt 5.

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Mike_Rame
Újonc
HozzászólásokCOLON 17
CsatlakozottCOLON 2005-12-18 00:46:11

Hozzászólás Szerző: Mike_Rame »

Nem érdeklik a vetélytársak meccsei mert nincsenek ambíciói. És eszerint hobbiszinten sem érdekli a boksz.
Viszont akkor a "szívesen kiállnék vele" típusú nyilatkozat szimplán környezetszennyezés.
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Romsy »

Ugyan már, a Briggs - Adamek kettőn is elmondta, hogy Briggset most látja először és azt sem tudta, hogy volt első meccs. Nem kell ezen meglepődni, örüljünk, hogy Drewst látta már... :D
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Hozzászólás Szerző: Bosco »

Edgegod írtaCOLONVolt a napokban vmelyik tvadón egy interjú Erdeivel, ahol többek között Danny Green elleni meccsről is kérdezték. Azt felelte, hogy szivesen kiállna vele, bár még sosem látta bunyózni. Kicsit ledöbbentem, hogy ennyire nem érdekli az egész. Klubtársa ellen világbajnoki címet nyert bunyósról beszélünk, a saját súlycsoportjában, de a nevén kívül fogalma sincs ki az... legalább annyi erőt vehetett volna magán, hogy a Drews ellen meccsét megnézi. Az még oké volt, hogy anno Rico Hoyet összekeverte De La Hoyával... de ezt akkor sem gondoltam volna. Remélem el tudjuk hívni a jan. 20-i partyra és ott hátha sikerül némi elhivatottságot plántáli bele :)
Olyan nehéz elhinni, hogy meg sem nézi a viszonylag szűkebb élvonal mérkőzéseit... :?
Bosco
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Volt a napokban vmelyik tvadón egy interjú Erdeivel, ahol többek között Danny Green elleni meccsrõl is kérdezték. Azt felelte, hogy szivesen kiállna vele, bár még sosem látta bunyózni. Kicsit ledöbbentem, hogy ennyire nem érdekli az egész. Klubtársa ellen világbajnoki címet nyert bunyósról beszélünk, a saját súlycsoportjában, de a nevén kívül fogalma sincs ki az... legalább annyi erõt vehetett volna magán, hogy a Drews ellen meccsét megnézi. Az még oké volt, hogy anno Rico Hoyet összekeverte De La Hoyával... de ezt akkor sem gondoltam volna. Remélem el tudjuk hívni a jan. 20-i partyra és ott hátha sikerül némi elhivatottságot plántáli bele :)
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
leone510
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 992
CsatlakozottCOLON 2005-12-17 18:59:10
Tartózkodási helyCOLON Budapest
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: leone510 »

A Maxboxing egyik szerzője év eleji prognózisait értékelte.

Champ who will stay: Zsolt Erdei
What I said: "Roy Jones is his number one contender, and what do you think the odds are that Jones will travel to Germany or put up the large monies needed to bring the fight to America? Yes, none. Erdei will defend three times against decent opposition. He is a good notch above good, so he should retain his title."
Grade: A - Three good wins later and Erdei is still the champion. I would like to add that he is not as limited as I had initially judged him to be. By the end of the year I would rate him at 50-50 to beat Antonio Tarver.
Profiboksz.hu - az első magyar online profiboksz magazin.
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Itt reagálok, hogy ne legyen off...
undespuited írtaCOLONértettem. ezért kellett volna összehozni inkább Erdeivel....
... és kiviszik idegenbe, lehet még az ő meccsét sem adta volna a szerencsétlen időpont miatt a ZDF, mert a németeket jobban érdekli, hogy az xy biatlonos - aki a földijük, és nem egy magyar - mennyit teljesít. Ja és ezüst vasárnap az is elég necces, hogy hány német ül le egy magyar-ausztrál meccset megnézni a bevásárlócentrumok lerohanása helyett...

Az RTL Klubnak vagy lett volna pénze közvetíteni saját erőből, vagy nem (utóbbi sanszos), mert még csak akkora neve sincs Greennek, hogy az itthoni átlag tv néző, aki nem netezik, csak mondjuk a Madár gálákat nézi meg, felkapja rá a fejét. És ha véletlenül még kis is kap (mert lehet egy rossz napja, vagy Greenek egy nagyon jó), akkor meg azok, akik most ezt a lépését kritizálják az Uninak, egyből azon vergődnének, hogy szegény Madárt a vágóhídra küldte az a szemét Kohl...

Mert érdekes, hogy Drewsről most szinte mindenki így gondolja, hogy odadobták Greennek, viszont ha Madárral tették volna ugyan ezt, akkor meg lehetőségként fogná fel a többség :). Ami a pláne, hogy szegény Drewsnek meglátásom szerint olyanok nem adnak egy fikarcnyi esélyt sem, akik talán még egy meccsét sem látták, de talán Greennek sem sok derbijét nézték meg, vagy csak a szelektív memória miatt a győzelmei maradtak meg, és nem a szép nagy zakói és az ámokfutásai.
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Hozzászólás Szerző: Bosco »

Ehhez képest a minap a Danubius rádióban elkotyogta magát, hogy persze jó lenne egy amerikai meccs, de hogy ha mégsem, hát az sem olyan nagy baj, mert őszintén szólva neki pontosan megfelel úgy ahogyan most van.
Szóval nekem az az érzésem, hogy néha-néha nyilatkozik ugyan ilyet Erdei, de maga sem gondolja azt 100%-ig komolyan.
Bosco
VRRRT
Uploader
HozzászólásokCOLON 639
CsatlakozottCOLON 2007-02-17 18:17:44

Hozzászólás Szerző: VRRRT »

grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Erwin írtaCOLONEttől még simán lehet, hogy Kuziemski lesz Erdei következő ellenfele.
Hát én morva szomorú lennék, ha - már megint - egy ilyen súlytalan fószerral kerülne össze...akkor végképp elsüllyedne az Uni mocsarában :(
VRRRT
Uploader
HozzászólásokCOLON 639
CsatlakozottCOLON 2007-02-17 18:17:44

Hozzászólás Szerző: VRRRT »

Hülyeség lenne még összeereszteni Madárral a srácot, inkább combosítsák még a rekordját és próbálkozzanak az IBF v WBC vonalon(ha már úgyis jól áll)... Amúgy Erdeinek van esze, h nem mondja el senkinek, h mikor vonul vissza, mert jönne egy olyan meccs, amikor is csak KOval nyerhetne(vmelyik csapattárs pedig mehetne a visszavágón)
Whisper
Kihívó
HozzászólásokCOLON 147
CsatlakozottCOLON 2005-05-08 00:37:22
Tartózkodási helyCOLON Ajka

Hozzászólás Szerző: Whisper »

Sajna eleg egyertelmu a jovo hamarosan egy kb ismeretlen bajnoka lesz a WBO nak aki 1X . cimvedesen kiutotte a mar x eve regnalo bajnokot.
A tegnap látottak alapján nem Kuziemski lesz az. Látszik, hogy jó amatőr volt ( eb- és vb- bronz ), de jelenleg messze nincs azon a szinten, hogy egy esetleges meccsen gondot tudjon okozni Madárnak.

Mikor a 8. menetben leütötte az addigra igencsak elkészült Venanciot, nem ment neki a " finiselés ", de talán nem is nagyon akarta idő előtt befejezni. Mindenesetre, ha nincs meg a neki kényelmes ütőtáv, akkor nem tud hangsúlyos találatokat bevinni, így a veterán brazil is kibírta a meccs végéig.
Pedig az ütőereje nem olyan gyér, mint azt a statisztikájából gondolná az ember, és a 8. menetben adott volt a lehetőség.
Persze még a pályafutása elején jár, nyilván lesz lehetősége fejlődni.
" Just a man and his will to survive "
lestalzs
Újonc
HozzászólásokCOLON 11
CsatlakozottCOLON 2004-04-26 09:53:33

Hozzászólás Szerző: lestalzs »

Sajna eleg egyertelmu a jovo hamarosan egy kb ismeretlen bajnoka lesz a WBO nak aki 1X . cimvedesen kiutotte a mar x eve regnalo bajnokot.
Remelem ez csak buta pesszimizmus es osszejon egy komolyabb meccs mielott a motivalatlansag kiuti Zsoltot
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Ez egyelőre csak feltételezés, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy lehetőség. Az Erdei vs Garay III. is megjelent hasonló, sőt, konkrétabb, jobban alátámasztott példába. Aztán utólag kiderült, hogy semmi alapja nem volt az egésznek azon kívül, hogy egy enyhén szólva is rosszul értesült kommentátor benyögte, és ezen még a sok olyan utólagos hír sem segített, ami azt a célt szolgálta, hogy bebizonyítsa, hogy igen, az argentin jön újra.
Garay nem volt kötelező kihívói pozícióban, ergo az sem volt igaz, hogy ezzel élni kívánt volna, nem tárgyaltak az Unival és a WBO-nál sem jelentkeztek be újabb címmeccsre, sőt, az is tuti, hogy legközelebb sem vele bokszol Madár. Ezek mind-mind megjelentek különféle híradásokban (én meg itt folyamatosan szajkóztam, hogy nyugi már, nem kell pánikolni, ki kell várni, mégis csak kevés ember figyelt a mondandóra, pedig én nem pletykára alapoztam, amit akkor írtam), és semmi alapjuk nem volt. Ezért kell mindig óvatosan bánni a felröppenő félinfókkal.

Én is hallottam egy megbízható infót Kuziemskiről és Madárról már több mint egy hónapja, de egyáltalán nem ebben a formában, és még nem volt az infó sem publikus, sem olyan stádiumban, hogy biztosat ki lehessen jelenteni, épp ezekért nem is írtam meg, ne hogy végül blama legyen belőle. Annyit nem ér ez a hír, hogy a hitelünkön (remélem, még van) rontsunk.

Ettől még simán lehet, hogy Kuziemski lesz Erdei következő ellenfele. Viszont a jó oldalát kell nézni, ma itt lesz a lehetőség, hogy bárki megnézze az Eurosporton, hogy mit tud a lengyel, aki egyébként visszatérő kesztyűpartnere Madárnak. Én egyszer láttam róla egy rövid összefoglalót a ZDF-en, de mivel nagyon késő volt, így nem sok mindenre emlékszem belőle. Veretlen, ami azért Uni ide, vagy oda, azért nem rossz dolog. Majd meglátjuk, hogy milyen bunyós valójában, addig kár is bármit írni róla, mert a rekord csak egy dolog, és az is, hogy sokan látatlanban egyből egy senkinek kiáltják ki.
Whisper
Kihívó
HozzászólásokCOLON 147
CsatlakozottCOLON 2005-05-08 00:37:22
Tartózkodási helyCOLON Ajka

Hozzászólás Szerző: Whisper »

http://www.monokli.com/boxing/news/rovi ... _3291.html

Ez még viccnek is rossz...Kuziemski amúgy ma este bokszol interkontit egy brazil nyugdíjassal ( aki nemrég meglepő módon igen szépen felszaladt a WBC-nél, egészen a 4. helyig ).
" Just a man and his will to survive "
Doppingboy
Super Champ
HozzászólásokCOLON 653
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 18:54:19

Hozzászólás Szerző: Doppingboy »

Ez az interjú tetszett. Egyébként én tényleg el tudom képzelni, hogy Kohlék tettek már jobb ajánlatokat Tarveréknek... Madárt akkor kellett volna megjátszani az USA-ban, amikor Gonzalezt megverte, akkor mindenki felkapta a fejét.

Az meg egy röhej, hogy Tarver Lacy ellen bunyózik (és többet keres mint Zsolt ellen...), aki az elmúlt 2 évben bunyózott kétszer és de facto mindkétszer ki is kapott....

Woods, Johnson, Green, Briggs, Tarver, Dawson, VALAKI!!! :-)

Annyira jó lenne, ha összejönne még egy nagy dobás a végére, remélem, hogy nem marad álom....
lestalzs
Újonc
HozzászólásokCOLON 11
CsatlakozottCOLON 2004-04-26 09:53:33

Hozzászólás Szerző: lestalzs »

Jo kis nyilatkozat szimpatikusan beszelt Madár, meg a végén is nagyon aranyos, vicces volt a 'legyen vér a pucéjukba' rész, de valahogy olyan érzésem volt hogy igazából Ő sem gondolja ezeket komolyan
Darien írtaCOLONEgész jó kis interjú:

http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=2945
Darien
Super Champ
HozzászólásokCOLON 780
CsatlakozottCOLON 2005-02-10 22:46:05
Tartózkodási helyCOLON Balatonalmádi

Hozzászólás Szerző: Darien »

lestalzs
Újonc
HozzászólásokCOLON 11
CsatlakozottCOLON 2004-04-26 09:53:33

Hozzászólás Szerző: lestalzs »

Szerintem ez a himnusz meg a nemzetiség-származás kihangsúlyozás nyilván arrol szól, hogy jobban eladható legyen a bunyós a saját közönsegenek, szóval ha elég közvetve is de ez a bunyósok munkájának a része, (nem ingyen hallgatjak a sracok :). És persze célszeru lenne olyan himnusz verziot választani ami tetszik a célközönségnek
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

ecstasy999 írtaCOLONSzerintem maga a himnusz egy beteg baromság. Teljesen lemerevednek a bemelegített versenyzők, ha 15 percig téblábolnak a ringben a sok hülyeség miatt
Az lehet, de nem is látsz egy bunyóst se szálfa egyenesen vigyázállásban a himnuszok alatt, még a sajátjukon sem...és asszem ezt mindenki el is fogadja tőlük...
Doppingboy
Super Champ
HozzászólásokCOLON 653
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 18:54:19

Hozzászólás Szerző: Doppingboy »

Bántja a füled a Himnusz? Végülis, ízlések és pofonok... Madár azért sokta énekelni.

Egyébként én sem ragaszkodom hozzá, de ha már van, akkor tényleg a Himnusz legyen, ne valami átköltés, mert az viszont kifejezetten ízléstelen.
BUTTON_TOPIC_LOCKED