Miért utálom a Nők Lapját?

Minden ami nem az oldallal és nem a profi ökölvívással kapcsolatos.
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Hoppácska!
BoxBoszi egész boszorkányos volt...grats! :wink: :lol:
Csak már arra nem emlékszem, hogy most akkor szeressük a Nők Lapját vagy ne? :?: :roll:
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: PTM »

Jaj, ne már Boszi... :( Gyere vissza!
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
cezi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 893
CsatlakozottCOLON 2005-02-26 22:18:50
Tartózkodási helyCOLON Dublin

Hozzászólás Szerző: cezi »

Utószó írtaCOLONNem a nézeteltérést vagyok képtelen elviselni és azért megyek el. Hanem azért, mert semmi jót sem sülhet ki a számomra egy olyan helyen, ahol a vezetőség bizonyos tagja egyből a rosszindulatot, embergyűlöletet feltételezi rólam. Kétlem, hogy eddigi ittlétem a többségnek ezt sugalta volna rólam, ám ha mégis valaha megbántottam itt valakit őszintén elnézést kérek, mert sosem állt szándékomban.
eskuszom, nagyon sokaig tartottam magam, hogy ezt beirjam, de ezt most muszaj: neked nem artana valami kezeles a jol fejlett uldozesi maniadhoz.
mindaz, amit irtal, hogy embergyuloletet meg rosszindulatot feltetelezek rolad, az a te sajat kis teveszmed. ne olvass a sorok kozott, oda soha nem irok semmit. hogy te mit velsz kihallani abbol, amit en mondok, az a te sajat maganugyed, es messzemenoleg visszautasitom, hogy kotozkodnek veled, vagy rosszindulatot taplalnek irantad. egyszeruen nem erdekel a szemelyed sem, leirtam azt, amit a topikrol gondoltam, leven ez egy nagyszeru szabad forum, es kesz.

ugyhogy pa'.
videot csak a videoboltbol, de!
Öreg lámpa légy rögös úton.
harward
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 776
CsatlakozottCOLON 2006-12-18 22:05:22

Hozzászólás Szerző: harward »

Utószó írtaCOLONÜdv cezi!

Ég Veled! BoxBoszi
A Nők Lapja, mint hetilap (ha az), no meg ez a topic sem érdekelt túlságosan, de ez magánügy. Viszont sajnálom az itt történteket, mindezt a megoldás legcsekélyebb ötlete nélkül...

Boszi azért javaslom, hogy az én hozászólásaimat olvasd el később is, mert azok bitang jók. :lol:
Legföljebb Cezit, meg Romsyt hanyagolod. :wink:
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Romsy »

Az ilyen hisztik alapján nyugodtan lehetne nyitni "miért utálom a nőket" topikot is.
Utószó
Újonc
HozzászólásokCOLON 1
CsatlakozottCOLON 2007-08-27 18:08:10

Hozzászólás Szerző: Utószó »

Üdv cezi!

Az, hogy az a bizonyos réteg létezik megcáfolni nem tudtad. Ero mégis van ennek a témának helye. Én sem mindenkit akarok megváltoztatni, megnevelni, hisz az lehetetlenség, de ha egy-egy embernek lehetne segíteni szerintem az már valami. Mert mint írtam azok az emberek bajban vannak, akár érted akár nem. A Te gyerekeid, az én csemetéim pedig az ővéikkel fog egy iskolába stb. kerülni... Bár abbéli érveidet nem vitatom, hogy a neveltetés sokat számít, ám felnőttek között sem mindenkit neveltek jól, a felnőttek szellemi képességei, lelki tényezői sem egyformák hát vannak akik manipulálhatók. A gyerekek pedig méginkább befolyásolhatók ezt ne feledd!!!

Én nemcsak beszélek, legalább tettem is valamit ezzel a topiccal, meg a Médiamocsok rovattal. Persze ellenzők minden ügynél akadnak.

Nagyon kedves, hogy már első hozzászólásodban magát Jézusnak képzelő emberhez hasonlítottál. Tudod az őrültek tartják magukat Jézusnak vagy Napóleonnak. Jómagam sosem hittem, hogy Messiás lennék. Én pusztán csak úgy hittem emberekkel emberi módon lehet tenni valamit egy emberséges életmódért. Bocsánat, ha ez a szerintem emberi hozzáállás hiba. A jellemzésed pedig köszönöm, de nem veszem fel, nem ingem: Mivel nem vagyok megváltó, másrészt sajnálom ha eddigi hosszas ittartózkodásom alatt ilyennek elmebeteg aljadéknak ismertél meg.

Nőgyülölő sem vagyok. Különben nem vittem volna ingyen 3 évig, saját egészségem rááldozva az embereket segítő honlapom, ami főleg nőknek tesz jót. Én betegekkel foglalkozom, akár hiszed, akár nem sok a média által befolyásolt emberrel találkozom. Felnevelte őket a Tv.

Hidd el nem egy vitám volt az életben, nem az ésszerű ellenérv bánt, hanem a rosszindulatod.

"engem kulonosebben nem erdekel, hogy te vagy akarki mas miert utalja a nok lapjat " -írod, ám olvasod a topicot és aktívan hozzászólsz. Több személy hozzászólt ehhez a témához, ám senki másba nem kötöttél bele, pedig akadtak hozzászólók és üzenetek.

" ha elvonatkoztatnal attol, hogy pksz member vagyok, akkor mit csinalnal? sirnal, hogy rugjanak ki? " -írod. Mamám! Tényleg ilyen rongy alaknak tartasz? Veszekedtem én itt valakivel? Bepanaszoltam bárkit is valamelyik moderátornál vagy az adminnál? Sosem kevertem a "salakanyagokat", akkor miért akarsz rámkenni fekáliát? Mit ártottam Neked?

Szerintem elég régóta voltam tag és itteni pályafutásom során nem tettem rosszat. Téged minősít ha meggondolatlanul félreismersz és kígyót-békát szórsz fórumozókra, akikért állítólag jószívvel dolgozol. Bár tudom Neked mindig igazad van, akkor én egy aljadék vagyok. Bocsánat, hogy élek és annó fel mertem nézni ide!

Legyek gonosz? Ha nem lennél PKSZ tag, azaz fordított esetben csak nem Te bőgnél az adminnál? Hisz ahogy egy bölcs mondás tartja: Mindenki magából indul ki.

Játszod itt a nagyfiút! Ügyes vagy. Kíváncsi lennék az évek alatt hány fórumozót üztél el innen és ezzel szemben én az aljadék - mert amilyennek lefestesz a levegőt sem érdemelmem meg - szóval én mennyit...

A "kanklubot" trükként azért írtam, hogy mennyire kérsz ki egy általánosítást. Bedőltél! Én ne általánosítsak, azt csak Neked szabad. Ha egy rétegről írok szerinted minden nőről írok stb. - általánosítasz... Te kezdted kikérni minden nőnek a nevében az irományaimat. Bezzeg ha én általánosítok az ejnye, fúj, "monománia"! Amit szabad Jupiternek tudom...

Nem a nézeteltérést vagyok képtelen elviselni és azért megyek el. Hanem azért, mert semmi jót sem sülhet ki a számomra egy olyan helyen, ahol a vezetőség bizonyos tagja egyből a rosszindulatot, embergyűlöletet feltételezi rólam. Kétlem, hogy eddigi ittlétem a többségnek ezt sugalta volna rólam, ám ha mégis valaha megbántottam itt valakit őszintén elnézést kérek, mert sosem állt szándékomban.

Ég Veled! BoxBoszi
cezi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 893
CsatlakozottCOLON 2005-02-26 22:18:50
Tartózkodási helyCOLON Dublin

Hozzászólás Szerző: cezi »

BoxBoszorka írtaCOLONA csokinyuszi kapcsán azt tudom mondani egy befolyásolható rétegről írtam: Gyerekekről akik még nem tudják eldönteni mi a helyes, mi nem.
meg egyszer mondom: nem a reklamok, hanem a szulok felelossege, hogy a gyerek ertekrendje milyen lesz. ahol a gyereket a reklam neveli, ott mar regen rossz fele fordult a neveles.
ha a gyerek egyszer a valo eletben rafogja a nyuszira, akkor a szulo feladata, hogy minel elobb elmagyarazza, hogy ez nem igy van.
És vannak tinik, meg felnőtt emberek is akik erősen befolyásolhatók ilyen dolgokkal. Valóban igazad van, hogy megoldás a reklámok nem nézése, de a hirdetések már lassan mindenhol ott vannak: metró alagútban, járdán, autókon, villanyoszlopokon, neten pop upban stb., találkozik velük az ember akarata ellenére. A befolyásolható rétegnek pedig megkell tanulni előbb-utóbb kezelnie ezt. Én örülök, hogy Te nem dőlsz be a média PR borzadályainak, nem Rád céloztam. Megint arra kérlek ne vedd magadra! Ha nem inged ne öltözz fel!
te viccelsz. komolyan azt hiszed, hogy te megnevelhetsz barkit, hogy ne higyjen a reklamoknak? nezz meg egy provident vagy mi a fax reklamot, 270-476%-os thm-el. megis felveszik, holott barmilyen aruhitel max 20-25%. ez a termeszetes kivalasztodas.
Egyszerűbb felöltöznöd, belémkötni, engem nőgyülölő aljadéknak bélyegezni, mint bizonyos soraimon elgondolkozni.
hogy ezt a nogyulolo baromsagot honnan vetted, nem tudom, de ha mar igy feloltozkodtel, akkor viseld egeszseggel :D
"engem kulonosebben nem erdekel, hogy te vagy akarki mas miert utalja a nok lapjat " -írod, ám olvasod a topicot és aktívan hozzászólsz... édes
ezt kicsit kotnem az elozo idezethez: elgondolkodtam azon, amit irtal, es azert irtam a topikba, hogy latszodjek: nem mindenki gondolkozik ugy, mint te. tenyleg nem erdekel, miert utalod a nok lapjat (miert nem a playboyt, vagy tutti fruttit utalod?), egyszeruen jelzem, nem ertek veled egyet.
Hülye aki nem ünnepel... Na igen, azt szokták mondani a negatív reklám is reklám. Nálam meg sok általam ismert embernél a szlogen maradt meg meg az, hogy ezentúl nem vásárolunk azon a helyen, de biztos megérte.

helyes, senki nem all pisztollyal a fejed mellett, hogy ott vasarolj. en meg ugy vagyok vele, hogy ha ott olcsobb az, amit meg akarok venni, akkor ott veszem meg, azt letojom a szlogenjuket.
A topicot meg nyugodtan törölheted, a regisztrációmmal együtt. Többet nem fogok jönni ide. Lassan már eljutok oda, hogy bármit írok vagy ha az üzenetemre muhahát küld valaki jön egy Profiboksz team tag aki ezt finoman szólva nem nézi jó szemmel. Nem kívánok többet bosszantani Titeket a jelenlétemmel, megértem, hogy ez egy kanklub, nincs itt helyem. Bonthatjátok a pezsgőt!
ez nalad valami monomania lehet. jelzem: meglehetosen sertodekeny vagy, egybol tamadasnak veszel mindent. tudod van olyan az eletben, hogy az emberek nem ertenek veled egyet, es olyankor - en peldaul mar hulyesegnek tartom - vitaba szallnak veled. ha elvonatkoztatnal attol, hogy pksz member vagyok, akkor mit csinalnal? sirnal, hogy rugjanak ki? kozlom veled, nem torlok sem regisztraciot, sem topicot, mert elfer azon a par kilobajton a diszken. egyszeruen annyira sem erdekel a dolog, hogy kitoroljem. tetszik nem tetszik, ez van. nem szemelyed ellen szolt a dolog, csak jeleztem, hogy van, aki maskent gondolkodik.
Simán felvettek a webprogramozói tanfolyamra, a honlapom meg leadom, szóval ahogy eddig sem, úgy ezután se fogok unatkozni.
nagyszeru, gratulalok.

ha a topikodat es a regisztraciodat torolni akarod, akkor szivesen segitek, megmutatom, hogy tudod megtenni sajat magad.
videot csak a videoboltbol, de!
Öreg lámpa légy rögös úton.
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

Romsy írtaCOLONhellóka
Na, igen. Sejtettem. :-)

Gondolom az elsők között bontasz pezsgőt!
Egészségedre!

Félreértések elkerülése végett. Nincs bennem
harag, düh. Nem érdekel mit gondol cezi,
vagy más. Az alaptalan vádakat nem veszem fel,
csupán én is csak egyszer élek és rövid az élet(em)
nincs időm ilyesmiket olvasni.

Ágyő!
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Romsy »

hellóka
"A Villa Negra nem apácazárda, a Villa Negra nem fényes lokál!" - Szikora István
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

A klaviatúrát meg kár koptatni... többet fel sem nézek ide. Isten Veletek!
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

"engem kulonosebben nem erdekel, hogy te vagy akarki mas miert utalja a nok lapjat " - írja mégis jön és írogat... Mit vonhatok le ebből? Csak azt, hogy régóta várta az alkalmat, most megkapta ezzel a topiccal és rajtam keresi a fogást...

Első levelére is próbáltam kultúráltan válaszolni, de én biztos egy nőgyülölő aljadék vagyok... ez derült ki másodszorra is. Ezért vezettem majdnem három évig a honlapomat és juttattam nőket orvosi segítséggel a szülés vagy a gyógyulás öröméhez stb... ajánlok nőgyógyászt meg minden... az sem számít, hogy jómagam izzig-vérig nő vagyok. Fel sem merül benne, hogy nem gyülölöm, hanem sajnálom azt a réteget, illetve a gyermekeikként felnövő jövő generációt és esetleg segítei szeretnék. Inkább utolsó ocsmány alaknak titulál engem.

Bizonyos női rétegről írtam akik bizony babonák és tévhitek között élnek és pokol az életük, meg bedőlnek média-fogásoknak. Miért itt hoztam fel? Mert a legtöbb férfi bölcsen átlát a pr-trükkökön és ha találkoztok ilyen nőkkel Ti tudnátok segíteni... bölcsességgel, jóindulattal, férfiúi humorral stb... Sőt! Több a férfiú a reklám szakmában, mint nő...

mindegy.. na, nem érdekel.... Igaza van. Hagyni kell mindent! Én is hagyom a honlapom meg a Profibokszot. Ilyen ez a világ, tényleg kár bármiért fáradozni. Fogadjunk el mindent, hogy úgy rossz ahogy van és mivel mások is hagyják biztos jó így...
A hozzászólást 2007 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 BoxBoszorka-kor.
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Hozzászólás Szerző: Bosco »

BoxBoszorka írtaCOLONTöbbet nem fogok jönni ide. Lassan már eljutok oda, hogy bármit írok vagy ha az üzenetemre muhahát küld valaki jön egy Profiboksz team tag aki ezt finoman szólva nem nézi jó szemmel.
Azt hiszem ez a rész nekem szól. Boszi, én egyetlen üzenetedre sem reagáltam negatívan, PTM muhaházására írtam anno, amit azóta (vele) megbeszéltünk privátban és - mint ahogy ő maga jelezte az érintett topikban - nincs harag.
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem a többiek nevében is, hogy a szerkesztők közül senki nem nézi rossz szemmel a hozzászólásaidat. Az előfordul(hat), hogy valaki nem ért egyet valamivel, dehát erre (is) találták ki a fórumot, hogy a különböző álláspontoknak hangot adjunk, ezen szerintem nem szabad megbántódnod.
A jelenléteddel eddig sem bosszantottál bennünket, sőt... a pksz pedig nem egy kanklub, hidd el.
Én a magam részéről továbbra is szívesen látnálak a fórumozók között...
Bosco
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

Tisztelt cezi!

Szeretném ha tudnád nem a Te környezetedre céloztam, pl: barátnődre, kolleganőidre stb. (Hogyan is tenném nem ismerem őt, őket). Én egy egy bizonyos rétegre értettem amit leírtam. Amennyiben a Te környezetedben nem akad az említett rétegből senki, az örvendetes. Azt szokták mondani "Akinek nem inge, nem veszi magára". Te se vedd a környezeted nevében fel és ne mosakodj, ha Téged nem érint. Látod PTM, alien vagy én találkoztunk az említett réteggel. Megnézheted a főváros nevével jelzet kereskedelmi TV-adót: vagyonokért hívogatják a nőcik naphosszat a jósokat. Ergo talán mégiscsak vannak képviselői az általam elmített rétegnek. Örülj ha Te nem ismersz ilyen egyéneket!

A csokinyuszi kapcsán azt tudom mondani egy befolyásolható rétegről írtam: Gyerekekről akik még nem tudják eldönteni mi a helyes, mi nem. És vannak tinik, meg felnőtt emberek is akik erősen befolyásolhatók ilyen dolgokkal. Valóban igazad van, hogy megoldás a reklámok nem nézése, de a hirdetések már lassan mindenhol ott vannak: metró alagútban, járdán, autókon, villanyoszlopokon, neten pop upban stb., találkozik velük az ember akarata ellenére. A befolyásolható rétegnek pedig megkell tanulni előbb-utóbb kezelnie ezt. Én örülök, hogy Te nem dőlsz be a média PR borzadályainak, nem Rád céloztam. Megint arra kérlek ne vedd magadra! Ha nem inged ne öltözz fel!

Egyszerűbb felöltöznöd, belémkötni, engem nőgyülölő aljadéknak bélyegezni, mint bizonyos soraimon elgondolkozni.

"engem kulonosebben nem erdekel, hogy te vagy akarki mas miert utalja a nok lapjat " -írod, ám olvasod a topicot és aktívan hozzászólsz... édes

Hülye aki nem ünnepel... Na igen, azt szokták mondani a negatív reklám is reklám. Nálam meg sok általam ismert embernél a szlogen maradt meg meg az, hogy ezentúl nem vásárolunk azon a helyen, de biztos megérte.

A topicot meg nyugodtan törölheted, a regisztrációmmal együtt. Többet nem fogok jönni ide. Lassan már eljutok oda, hogy bármit írok vagy ha az üzenetemre muhahát küld valaki jön egy Profiboksz team tag aki ezt finoman szólva nem nézi jó szemmel. Nem kívánok többet bosszantani Titeket a jelenlétemmel, megértem, hogy ez egy kanklub, nincs itt helyem. Bonthatjátok a pezsgőt!

Simán felvettek a webprogramozói tanfolyamra, a honlapom meg leadom, szóval ahogy eddig sem, úgy ezután se fogok unatkozni.

Vigyázz magadra! Szeretteidnek, különös képen a női ismerősidnek valamint minden Fórumozónak jó egészséget, meg sok boldogságot kívánok!

Tisztelettel: BoxBoszorka
cezi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 893
CsatlakozottCOLON 2005-02-26 22:18:50
Tartózkodási helyCOLON Dublin

Hozzászólás Szerző: cezi »

BoxBoszorka írtaCOLONÉs mert ismertem jópár ilyen nőt, tudom milyen alaptalan félelmek meg tévhitek hálójában éltek. Emiatt pokol az életük, remek lehetőségektől esnek el, ártanak a környezetüknek. [...]
Vagy a csokinyuszi aki arra tanítja a gyermeket, hogy lopjon az italból, majd kenje rá. Könyörgöm! Hazugságra oktat kisgyerekeket. [...]
Meg apa-fia aki verseng egy pohár joghurtért s aki lassabban szalad az nézze gúvadt szemmel milyen élvezettel habzsol a másik... ( Pedig én úgy gondoltam a gyerek akkor nem lesz felnőttként önző, ha nem ezt látja a szüleitől... [...]
Mellesleg Cezi senkire nem mondtam azt, hogy rossz... személyre nem, a média káros tevékenységét minősítettem ami befolyásol. A jelzésedet pedig értettem, megkíméllek a további eszmefuttatásoktól stb... Kérlek töröljed a topicot és sok örömöt az életben!
en is ismerek jopar not, volt eleg baratnom - pedig nem vagyok csapongo tipus -, es egyikuk sem tartozott a fenti kategoriaba. volt, akinek voltak komplexusai, de soha nem a reklamoktol. a csokinyuszit letojom, nem az fog hazugsagra nevelni, aki ezt komolyan gondolja, annak - szerintem - komoly ertekelesi zavarai vannak. ugyanez vonatkozik az osszes reklamra.

tetszik, nem tetszik, a reklamok a napjaink reszei, ugyhogy akinek nem tetszik, az nem nezi. gondolom senki feje mellett nem allnak toltott stukkerrel, hogy neznie kell a reklamblokkot is.

topikot nem torlom, mert miert tennem? engem kulonosebben nem erdekel, hogy te vagy akarki mas miert utalja a nok lapjat. egyszeruen jelezni akartam, hogy nem minden no butult el a reklamoktol, sot. az en ismerettsegi koromben nem is nagyon tudnek olyat mondani, akire a te jellemzesed vonatkozik.

a hulye aki nem unnepel szlogen meg bejott, mert te is idezed. ennyi.
videot csak a videoboltbol, de!
Öreg lámpa légy rögös úton.
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

Talán PTM hozzászólásából, meg alienéből is így gondolom. És mert ismertem jópár ilyen nőt, tudom milyen alaptalan félelmek meg tévhitek hálójában éltek. Emiatt pokol az életük, remek lehetőségektől esnek el, ártanak a környezetüknek. Amúgy a média ilyentén butítására Seszták Ágnes újságírónő szintén felhívja a figyelmet, ő pedig pont a NL.-nél dolgozott jóideig, belülről tudta mit folyt ott, ráadásul most is sajtómunkatárs csak máshol. ( És az újságírónő nem politikai cikkeire gondolok - az más tészta-, hanem a szingliségről, reklámokról szóló írásaira - szerintem tanulságosak. )

Igen a média butításait lehet tűrni, elősször a "mert hü..e azért nem vagyok" szlogent fogadtuk el, pedig minden hirdetésben a reklámember Minket fogyasztókat szimbolizál. Mi lett a vége? Jött a durvább kampány: "Hü..e aki nem velünk ünnepel". Valóban meg is érdemeltük, mert hagytuk...

Vagy a csokinyuszi aki arra tanítja a gyermeket, hogy lopjon az italból, majd kenje rá. Könyörgöm! Hazugságra oktat kisgyerekeket.

Tenni pedig lehetne érte, akár fórumon, akár otthon a dolgok értelmes megbeszélésével, a negatív üzeneteket sugaló termékek meg nem vételével.

Mindegy... igazad van. Így jó: A reklámban a csokiital lopásra és másra kenésre oktató nyúl. Meg apa-fia aki verseng egy pohár joghurtért s aki lassabban szalad az nézze gúvadt szemmel milyen élvezettel habzsol a másik... ( Pedig én úgy gondoltam a gyerek akkor nem lesz felnőttként önző, ha nem ezt látja a szüleitől... Apuka megkérdezhetné: Van egy pohár édesség, elfelezzük? Kérsz belőle? )

Küzdöttem három évig egy betegségről szóló honlappal. Mert a betegség jól gyógyítható, csak azon kéne javítani, hogy átlagban ne 5-30 év legyen a diagnosztikája, mert most annyi. Miért? Egyszerűen még nem ismertek a tünetek. Sok ember azt hiszi természetes ami vele folyik, hát fel se keresi a rendelőt, bemagyarázza biztos a sok munka vagy más okozza a panaszait. Ha az emberek ismernék a tüneteket hamarabban gyógyulnának, tizedannyit nem szenvednének, nagyobb öröm lenne nekik és a családjuknak, nem vesztenék el a munkahelyüket. Kevesebb kiadás a számukra, meg az államnak. Nem kéne műteni, leszázalékolni, sugárkezelni, néhány esetben meghalni emiatt. Néhány lelkiismeretes orvoson, meg közismert szereplőn kivül nem sokan álltak az ügy mellé. Főleg maguk az érintettek jelentik a gátat... Beteg akit 30 év után diagnosztizáltak gúnyolódott mondván, minek törődni a bajjal. Ha valakinek szerencsére elég a gyógyszeres kezelés de látja a weblap a műtéttel is foglalkozik, közli velem, hogy aljas módon riogatok. Pedig szívből örülök ha valaki annyira mázlista, hogy nem kell operálni őt, mint engem. Boldogít ha neki hat a gyógyszer, ám mertem gondolni azokra akik sajnos nincsenek ilyen jó helyzetben, hát műtéti információkra szorulnak.

Hamarosan feladom az oldalt, kár beleszakadnom. Sosem képzeltem magam Jézusnak, nincs megváltó hatalmam. Csak hittem, hogy bizonyos dolgokat emberek között elérhetek emberséggel egy emberibb helyzetért, ám ebben a világban ez lehetetlen.... Ismerem a Jézusi mondást: " Biz mondom Néktek ha annyi hitetek lenne, mint ennek a mustármagnak hegyeket cipelnétek el." Remény nélkül nem változik semmi... Ám olyan már nincs...

Ez van. Ilyen az ország. Közüljük úgysem tudunk mit tenni és hagyunk mindent. Ez könnyebb másrészt megmagyarázhatjuk magunknak: másoknak is így a jó, nyílván minden rendben van. A mi felelősségünk parány vagy semmi, hisz mások se tettek semmit. Nincs hitünk, kitartásunk, hagyjuk a gyermekünk ebben nőjjön fel...

" Minden mindenki ellen,
Mindenki mindenki ellen,
Mindegy, csak dolgozni ne kelljen. "
( Bikini )

Aztán meg sírunk, hogy miért itt tartunk, sehol semmi haladás. Csak várjuk, hogy hü.ének nézzenek minket.

Mellesleg Cezi senkire nem mondtam azt, hogy rossz... személyre nem, a média káros tevékenységét minősítettem ami befolyásol. A jelzésedet pedig értettem, megkíméllek a további eszmefuttatásoktól stb... Kérlek töröljed a topicot és sok örömöt az életben!

Tisztelettel: BoxBoszi
cezi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 893
CsatlakozottCOLON 2005-02-26 22:18:50
Tartózkodási helyCOLON Dublin

Hozzászólás Szerző: cezi »

BoxBoszorka írtaCOLONSenki sem tökéletes. Így a nők sem, én sem. Nem szégyenlem belátni.
Ráadásul nem az összes nőről beszéltem, hanem
a média által elbutított rétegről.
mibol gondolod, hogy ok el vannak butitva a media altal? lehet, hogy nekik igy jo. nem kell mindig jezust jatszani, a franc se akarja megvaltani azt, aki nem akarja, hogy megvaltsak.
masreszt meg ki vagy te (ki vagyok en, ki akarki), hogy megmondd, hogy o a rossz, o van elbutitva, estebe.

csak ennyit szerettem volna jelezni.
videot csak a videoboltbol, de!
Öreg lámpa légy rögös úton.
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

De ha nem tetszik a topic nyugodtan szüntessétek meg.

Tisztelettel: BoxBoszi
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

BoxBoszorka írtaCOLON
cezi írtaCOLON
BoxBoszorka írtaCOLON...
azert van egy velemenyed a sajat nemedrol... jelzem korantsem ez az altalanos, az pedig, hogy te ezt gondolod a tobbi norol... hat ez is valami. es most finom voltam.
Senki sem tökéletes. Így a nők sem, én sem. Nem szégyenlem belátni.
Ráadásul nem az összes nőről beszéltem, hanem
a média által elbutított rétegről, meg a befolyásolható tinikről.
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

cezi írtaCOLON
BoxBoszorka írtaCOLON...
azert van egy velemenyed a sajat nemedrol... jelzem korantsem ez az altalanos, az pedig, hogy te ezt gondolod a tobbi norol... hat ez is valami. es most finom voltam.
Senki sem tökéletes. Így a nők sem, én sem. Nem szégyenlem belátni.
Ráadásul nem az összes nőről beszéltem, hanem
a média által elbutított rétegről.
cezi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 893
CsatlakozottCOLON 2005-02-26 22:18:50
Tartózkodási helyCOLON Dublin

Hozzászólás Szerző: cezi »

BoxBoszorka írtaCOLON...
azert van egy velemenyed a sajat nemedrol... jelzem korantsem ez az altalanos, az pedig, hogy te ezt gondolod a tobbi norol... hat ez is valami. es most finom voltam.
videot csak a videoboltbol, de!
Öreg lámpa légy rögös úton.
BUTTON_POST_REPLY