Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Amikor minden bokszra fordul: Anthony Joshua vs. Joseph Parker

2018-03-26 20:04:44 /
Szombaton éjszaka a cardiffi Principality Stadionban kerül sor az Anthony Joshua vs. Joseph Parker mérkőzésre, amelynek nem kisebb tétje lesz, mint 3 nagy szervezet, valamint az IBO nehézsúlyú világbajnoki címei. Vajon a brit bunyós begyűjti az újabb trófeát, vagy az új-zélandi Parker idegenben tudja gyarapítani övgyűjteményét? A hagyományos, közel 12 éves múltra visszatekintő esélylatolgató rovatunkban jelenlegi és korábbi szerkesztőink, valamint vendég tippelőink ezúttal is kifejtik véleményüket a mérkőzésről.

greg: Nem igazán látok olyasmit, amivel Parker egy alaposan felkészült Joshuát megfoghat. Kemény, őszinte harcos a srác és nagyon bírom a stílusát, de Takammal, Ruiz Jr.-ral is - finoman szólva - megszenvedett, sőt, a fonalbabaként bokszoló Hughie Fury-val szemben sem talált megfelelő ellenszert. Joshua ezen a mérkőzésen technikai, fizikális és talán tapasztalatbeli előnyben is lesz, és azt a nézetet sem osztom, amire Parkerék leginkább - a sajtó hasábjain - alapoznak, vagyis, hogy AJ álla gyenge és könnyű őt kiütni. Azért aki Klitschko jobbegyeneséből feláll és még folytatni is tudja a mérkőzést... az bizony bírja az ütést. Nem adok Parkernek 6 menetet sem.

Erwin: Ezúttal egyértelműnek látom az esélyeket, és bár nyilván nem írom le Parkert, de véleményem szerint Joshua a mérkőzés esélyese. Az angol eddig magabiztosabban menetelt a profik között, kiforrottabb, mind Parker. A WBO világbajnok két esetben boríthatja a papírformát: ha betalál egy végzetes ütéssel, vagy ha Joshua nem készült fel rendesen, és félvállról vette/veszi a tréningeket, illetve magát az összecsapást. Tippem: Joshua WI.

Enyedi Zoltán WBO pontozóbíró: Nincsen olyan statisztika szerintem, amiben Joshua nem jobb, kivéve az álla. Láttuk már a leütve, megütve, viszont Parkerre azt mondják, nagyon jól bírja az ütést. Logikusan tehát Joshua győzelmet várok, de ne feledjük, Parker is nehézsulyú világbajnok, és remélem, ebből adódóan egy jó meccset látunk, az se baj, ha meglepődünk.


Kassai-Tóth Csaba, a mérkőzést közvetítő Sport TV kommentátora:


- 100% hogy kiütöm Parkert, - harsogja Joshua
- megverem Joshuát, és hazaviszem az öveit, - ígéri Parker.

Akkor most kinek higgyünk? Próbálom pro és kontra felsorakoztatni az érveket a brit vagy a szamoai mellett, de nehézsúlyban egy ütés belerondíthat minden logikai érvelésbe.

Azért vegyük sorba a tényeket. Joshua olimpia bajnok volt Londonban, ahová Parker, bár selejtezőt vivott, el se jutott. Az angol eddig minden meccsét KO-val abszolválta, az új-zélandi rekordjába 6 pontozásos siker is becsúszott. Hogy kik ellen állitották fel makulátlan mérlegüket, az is megérne egy misét. A 41 éves Klicskót  megverni persze  bravúr, méghozzá egy páratlanul izgalmas gladiátorharcban, de az ukrán jócskán túlvolt a zeniten, ezért én nem tartom világszenzációnak azt a diadalt. Egyszerűen eljött az őrségváltás ideje. Parker egy 45 éves Botha elleni KO-val "dicsekedhet", meg egy Andy Ruiz elleni rá nézve hízelgő szoros győzelemmel, Tyson Fury unokaöccse ellen is szenvedett. A két bokszoló karrierjének metszéspontja Carlos Takam, de amig Joshua TKOval intézte el a franciát, Parker 12 meneten keresztül görcsölt vele. A fizikai paraméterek is árulkodóak. Joshua magasabb, erőteljesebb, tekintélyes izomzattal, ütőerő dolgában is vélhetően jobban áll. Parker egyetlen esélye a kéz- és lábgyorsasága, mozgékonysága és kombinációi. Ha leáll verekedni Joshuával, letaglózzák, mint a vágóhidra vitt haszonállatot. De Parker nem marha, nagyon is jól tudja, mit szabad és mit nem a hazai kedvenc ellen. Igen hazai, bár jól tudom hogy Cardiff nem Angliában van, de biztosak lehetünk benne, hogy a 80 ezer nézőből csak maroknyian szurkolnak majd Parkerért. Elbírja ezt a pszichés nyomást az új-zélandi bunyós? Tud-e ravaszul, erejét jól beosztva bokszolni? El tudja-e kerülni Joshua gyilkos pörölycsapásait? Meg tudja-e renditeni ő az angolt, mint ahogy azt Klicsko tette? Sok kérdés, amire hamarosan választ kapunk. Mindenesetre a Ring magazin 25 szakértője közül 24 Joshua sikerét várja. Tényleg ennyire egyértelmű lenne ez a párosítás?

Tippem:  Joshua KO a kései menetek egyikében

Prof: A külsőségek, a számok igencsak nívós küzdelmet ígérnek, hiszen két veretlen világbajnok, és mindehhez ereje teljében lévő, a nyugdíjat még hírből sem ismerő harcos lép a ringbe, hogy eldöntsék, melyikük az igazi király a királykategóriában. Mégis, erős a sejtésem, hogy ez a küzdelem nem lesz oly epikus, mint volt pl. Joshua Klicsko ellenti csatája. Külön-külön talán nem annyira vészesen, de összeségében túl nagy a különbség méretben, ütőerőben, az eddigi ellenfelek minőségében, a mutatott meccsképekben - Joshua javára. Mert ha pragmatikusan onnan indulunk ki, hogy mivel nyerhet az egyik, illetve a másik fél, mi a gyengesége és erőssége a két bokszolónak, és azok hogyan viszonyulnak egymáshoz, akkor Joshua erősségei bőven közelebb hozzák őt a győzelemhez, mivel az egyedüli veszély, a kifulladás(ból is fakadó) üthetőség. Ezt Parker nem biztos, hogy egyrészt el tudja érni, odáig el tudna jutni, hogy Joshua állóképessége elszálljon (mert a brit már csak nem fogja magát buta módon kihajtani), de ha még valahogy prédává is válna Joshua, van-e olyan ütőereje Parkernak, hogy végleg leküldje a local herot? A válasz itt jóval inkább a nem, mintsem az igen. Parker keményfejűsége biztosan tesztelve lesz, aztán kiderül, hogy ezt a pozitívumot megelőlegezték-e neki a rajongói, vagy tényleg Takam-féle fejjel rendelkezik. Apropó, Takam: Parker, ha hozni is tudná azt az eredményességet, legfőképpen mozgékonyságot, amivel Takam oly sokáig húzta, a győzelemre akkor sem lenne esélye, hiszen a meneteket meg kell nyerni, ahhoz meg látható találatokat kell elhelyezni, miközben az ellenfél ütőereje minden szempontból kimagasló. A viszonylag kisebb mérlegelési súly mindkét oldalon azt mutatja, hogy tudatosan próbálkoznak új taktikával: ez Parkernál egyértelműen nemcsak az eddig is meglévő kézgyorsaságra, hanem a ringben való (el)mozgásra épülhet, Joshuánál pedig egyrészt pont erre számítva a saját gyorsaságát növelik szintúgy, illetve a kifulladás egyik logikus ellenszere a kisebb súly. Összességében Joshua az, aki ezt a találkozót elveszítheti, Parker viszont még azzal is nyerhet, ha tisztességesen végigáll akárcsak 10 menetet, miközben nem játszik alárendelt szerepet. De a papírforma itt a Joshua WI. Ha majd a  Joshua vs Povetkinről kell esélylatolgatást írni, akkor egy fitt orosszal talán más lesz a leányzó fekvése. :) 

zolimt: Szinte mindenki Joshua győzelmet vár és bevallom őszintén én is rá tippelnék, de oly sokszor előfordult már, hogy amiben ekkora egyetértés volt, ott borult a papírforma. Szembe megyek az oddsokkal és Parker meglepetés győzelmére tippelek. Parker WKO4

2018. március 31. - profiboksz.hu

Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

"Eddig ugye az volt a mondás, hogy AJ technikai tudása, kèpzettsèg e túljuttatja Wilderre veleszületett ütőerejèn ès vadságán, de most nem mutatott annyit, hogy ezt az állìtást alá is támasza."

Most mutatta meg, hogy képes taktikusan, óvatosabban bunyózni. Tehát pont a mostani teljesítménye utal arra, hogy Wilder ellen képes lesz kevesebbet beszedni, mint az előző bunyói, ahol sokkal felelőtlenebb volt védekezés terén.

"Wilderre viszont egy technikailag sokkal cizelláltabb, sokkal inkább az akaratát èrvènyesít eni tudó bunyós ellen hozta vissza a pokolból a meccse"

Vagy akár fordíthatod úgy is, hogy egy AJ-nál kisebb ütőerővel rendelkező is majdnem kiütötte.
És "enyhe" különbség, hogy AJ nem balkezes, magyarán sokkal nehezebb lesz bevinni a jobbost, mint Ortiznak, az alapállás miatt. És AJ legalább megmutatta, hogy képes lehet gyakran hátralépni és kijönni Wilder ütőtávjából (ami a jobbot illeti)
Azért lesz itt meglepődés, amikor jön AJ technikai fölénye belharcban/középes ütőtávon.
Semmivel nincs kevesebb esély arra, hogy Wilder kalimpálásainál beakad egy brutál AJ felütés, minthogy Wilder talál be egy brutál jobbost amikor "vívó" távban vannak.

Ezt nem neked szánod, de szerintem nem túl okos dolog hatalmas következtetéseket levonni AJ és Wilder elmúlt meccséből.
Wilder egy fordított alapállású, technikásabb, de AJ-hez képest kisebb ütőerővel rendelkező arcal boxolt, aki ráadásul nem is akart belharcban pusztítani.
AJ pedig egy Wildernél 6 fejjel alacsonyabb, totál más stílusú valakivel nyomta.
Mi értelme ezekből olyan kemény következtetéseket levonni, hogy X vagy Y fog nyerni, nem lesz elég, stb stb.

Mindketten hoztak vissza pokolból meccset. Bizonyították, hogy hatalmas harcosok és bírják a strapát.
Mindkettőjük brutál keményet tud ütni.
Mindkettő lazán üthető, egyiksem egy védekező zseni.

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 15:32:48

@Jersey Joe: Akkor melyik? A 115 kilós? Úgy valamiért jobban teljesített.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-04-01 08:36:06

@sziporka: Nem is ez a Joshua lesz ott Wilder ellen..

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 05:15:29

@La Cucaracha: Szerintem azèrt, mert Ortiz dinamikusabb, szebb, ötletesebb bunyót mutatott legutóbb.

Wilderre ezer ès egy rossz tulajdonsága van, de küzd a vègsőkig, bìrja a pofont ès vissza is adja kamatostul. Eddig ugye az volt a mondás, hogy AJ technikai tudása, kèpzettsèg e túljuttatja Wilderre veleszületett ütőerejèn ès vadságán, de most nem mutatott annyit, hogy ezt az állìtást alá is támasza. Wilderre viszont egy technikailag sokkal cizelláltabb, sokkal inkább az akaratát èrvènyes&# 236;teni tudó bunyós ellen hozta vissza a pokolból a meccset. Ez a mai Joshua nem lenne szerintem Wilder ellen elèg.

» sziporka   válasz erre
    2018-04-01 02:58:39

Nem értem, hogy ebből a meccsből miért következtet mindenki arra, hogy Wilder leverné Joshuát...

» La Cucaracha   válasz erre
    2018-04-01 02:12:07

@BlaZe: Povetkin sajnos nem érte el azt a rivaldafényt amit megérdemelt volna a bunyójával, ezért részben magát is okolhatja, viszont egy Joshua feletti győzelem kárpótolná azt hiszem :)

» ricfisher   válasz erre
    2018-04-01 01:45:22

@dondannyboy: AJ jobb egyenese szerintem messze nem olyan jó, mint Klicskóé volt. A jabje jó, de az sem Klicskó szintű. A közel és belharcos szitukban veszélyes igazán a hajlított karú ütéseivel. De Povetkin is pont ott jó.

Hogy valakinek nem ízlenek Klicskó ütései, az ne azt jelentse már, hogy nem bírja az ütést :) Amit Povetkin állva kihordott pl Price ellen ma, az már ütésállóság.

Nem azt mondom, hogy lemészárolná AJ-t, de nem adnék neki kevesebb esélyt, mint Parkernek. Támadásban szerintem jobb Povetkin, képzettebb bunyós. Viszont nincs olyan fej és elmozgása, mint ami Parkert ma a 12. menet végéig állva tartotta. Az egy jobb, akciódúsabb meccs lenne.

    2018-04-01 01:40:57

Nagyon másképp látjátok...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 01:40:41

@Jersey Joe: Pov UD vagy kesei TKO. Nincs eleg ereje Parkernek, hogy feltartoztassa, ha meg ramaszik az orosz, kozelrol sokkal eredmenyesebbek a horgai, mint AJ szorvanyos levegobe ellott raketai.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:35:15

@Jersey Joe: en Parker wi

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 01:31:20

és bizony egy Povi meccs sem lenne lefutott

» ricfisher   válasz erre
    2018-04-01 01:31:04

ez alapján (is) Wilder megeszi Joshuát, egyszerűen sokkal gyorsabb és robbanékonyabb, valamit már a testi fölény se lesz meg, Wilder KO-ra pénzem is lesz.

» ricfisher   válasz erre
    2018-04-01 01:29:21

@bpjotruska: Mit tippelnél egy Parker vs Povetkin meccsre?

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 01:28:47

@fixpont: Szerintem onszorgalombol volt ilyen fasz. Belharcban Joshua is gyilkos feluteseket tud utni, habar tobbnyire Parker testuteseit akadalyozta inkabb, amikor kozbelepett.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:19:33

@bpjotruska: es szerinted a biro mitol volt ilyen szar? ki volt adva neki, hogy ne engedjen semmi belharcot, hacsak kozel kerulnek egymashoz azonnal allitsa le, vagy onmagatol volt ilyen fasz?

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 01:16:26

@fixpont: Meg kell nezzem, mert lassitasokat nem lattam roluk ; nem beszeltem leutesrol, es azt sem mondom, hogy ugy igazan meg lett volna fogva AJ, de egy pillanatra mintha leblokkolt volna - a 6.-ban nem is ertem, miert nem ment ra Parker, amikor ugy maradt 1-2 masodpercig behajolva, mint aki nem tudja mi tortent.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:14:34

@BlaZe: milyen pofont bír ?
aj szerintem klitschko szintű ütő.
A wlad-povi meccsen amikor wlad ütött povi nyaladzott.

AJ-t nem fogja érdekelni az ukran orosz viszony,

Szerintem széttöri plána hogy povi 39 és nem bukik szteroiddal megint.

» dondannyboy   válasz erre
    2018-04-01 01:12:22

Na igen, azt sokan elfelejtik, hogy belharcban nem Wilder fog örülni. És Wilder is simán üthető, ha nem vagy nála 5 fejjel alacsonyabb. Tehát ezek mindkét oldalon megvannak, ahogy az ütőerő is. Bár Wilder jobbosa jóval gyorsabb, AJ meg keményebb, pontosabb kombókat tud ütni.

Mindig az az esélytelenebb, akit utoljára látsz, mivel egyik nehézsúlyú sem elsöprő, vannak látványos hiányosságok, így mindig azét érzed nagyobbnak, akit utoljára láttál :D

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 01:12:21

@Jersey Joe: Ott komoly pofonok repkedtek azert. Price is, Povetkin is tobbet kapott 5 menet alatt, mint AJ es Parker 12 alatt ( Pov es Parker arca kozott igen latvanyos kulonbseg volt a meccs utani interjukban )

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:12:05

@bpjotruska: szerintem mindketto nagyon messze volt a megfogastol is, hatmeg a leutestol

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 01:11:33

@Jersey Joe: "látványos levegőbe suhintások, hogy a semmi jól nézzen ki."
Erdekes, en ket ilyen "levegobe suhintast" is lattam ,ami mintha atszaladt volna Joshuan - ledermedt toluk egy pillanatra ( a 6. menetben volt az egyik, a masik talan a 9.-10. korul, mindketszer jobbfelutes ) ) - Parkeren viszont egyszer sem lattam, hogy komolyabb gondot okoznanak neki AJ utesei.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:09:52

@bpjotruska: A tisztes helytálláshoz gratula Parkernek!

Price öt felvonásos tragédiája után jót tett a kis lelkemnek, hogy nem folyt a vére senkinek és mindenki fellélegezve utazhat haza... :)

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 01:08:31

Ja, a biro jo nagy balfasz volt valoban, talan azt hitte kardvivas-meccsen biraskodik, azert ugrott allandoan kozbe ; pedig belharcban lehettek volna erdekes szituk.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:06:18

@Titok: azert Klicsko nyerni ment ellene Takam es Parker pedig szerintem inkabb tulelni, aztan veletlen ha beakad valami jo, en azt varom, hogy valaki konkrtna nyerni megy ellene, akkor mit tud mutatni

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 01:05:24

Nem volt nagy eresztes sajnos. Parkernek ahogy kb mindenki latta a meccs elott is, nem nagyon volt fegyvere Joshua ellen, de magahoz kepest jol helytallt. Nem volt extrem modon passziv - min pl Hughie Fury ellene - voltak veszelyes probalkozasai, de a gyozelemhez, vagy akar a szoros meccshez is keves volt, amit csinalt. Joshua magahoz kepest alulteljesitett szerintem, ahhoz kepest, hogy Parkernek a vedekezeset a gyenge pontok kozott tartjuk szamom, kb 5, max 10 jobbossal talalta el fejen 12 menet alatt ; alig latszott valami Parker arcan a meccs utan, az a kis felszakadas meg ugy tunt, hogy egy konyokostol volt ( mutattak lassitasban ket menet kozott ).

» bpjotruska   válasz erre
    2018-04-01 01:03:44

@Krissz97: Az utolso fel percben tenyleg rengeteg kemeny pofont kapott Wilder, de kibirta. De ne felejtsuk a 41 eves sokat kihagyo Klichko elleni 6. Menetet Joshuanak. Ott azert rajta is zsakoltak egy kicsit. Takam ellen is hiab nyert, nem mutatott sokat. Parkert ellen talan annyit se. Alig utott, az az igazi ero se latszodott most benne ami Klichko ellen megvolt es megmentette.

    2018-04-01 01:03:26

@fixpont: Pont ezt akartam írni. Nekem spec tetszett, hogy AJ egy kicsit más oldalát is megmutatta, jabelgetés mozgások, stratégiai bunyó, DE amit nagyon hiányoltam, azok a hátramenetben lévő kontrák. Tényleg sokszor nyusziként, megszeppentve ugrott hátra, amiből nem jött egy kemény balhorog pl.

Sokszor büntetett balhoroggal amúgy amikor Parker elindult (és Joshua még egyhelyben volt), de amikor már hátramenetben volt és hátraszökkent akkor utána már nem igazán kontrázott. Kicsit nehéz elmagyaráznom, de remélem átmegy

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 01:01:48

@dondannyboy: Én ezt most se merném ilyen biztosan állítani. Povetkin nagyon képzett, elég változatos kombinációkat tud ütni, igen jó ütőerővel. Bírja is a pofont. Joshua védekezése jó, de azért zavarba lehet hozni. Én nagyon megnéznék egy AJ Povetkin meccset. Remélem vagy az jön neki, vagy a Wilder. Bármelyiküknek igazából :)

    2018-04-01 01:01:12

Miről beszélnek, hogy Wilder nem jelent meg a helyszínen? Nem Joshuáék fogadtak extra biztonsági embereket nehogy felmenjen a ringbe? Vagy arra gondolnak, hogy szép csendesen elüldögélhetett volna a nézőtéren?

    2018-04-01 00:59:36

@Krissz97: Lewist is sokat kritizaltak, de ha most megnezel egy meccset tole, sokkal latvanyosabban bunyozott mint a mai felhozatal. A Lewis-Holyfield peldaul klasszikusnak szamit a mai nehezsulyu meccsekhez kepest.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-04-01 00:58:53

@dondannyboy: Povi-t sem utne ki 5 evvel fiatalabban aj.😊

» Bruneor   válasz erre
    2018-04-01 00:57:08

Azért sajnos a bíró is sokat tett azért, hogy egysíkú legyen a mérkőzés, bár nem sok esélyt látok arra, hogy Parker sokkal többet mutat, ha jobb bíró vezet. Szerintem Joshua nem adott ki magából mindent, talán azt várta, hogy magától jöjjön a KO és nem kockáztatott semmit. Eddig végülis bejött.

» brontosaurus   válasz erre
    2018-04-01 00:57:00

@deontay: neki kellett volna kozkaztatni, hogy nyerhessen, d neha AJ is megszeppen nyuszikent ugrott hatra amikor Parker megindult, az kicsit csalodas volt, tul ovatos is volt nekem, lehet ez a biztonsag, de nezni nem jo

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:55:57

@dondannyboy: Jézusom. Hogy lehet egy ilyen dolgot ennyire egyértelműen állítani.

    2018-04-01 00:55:02

@northpaw: Miért is?

» Krissz97   válasz erre
    2018-04-01 00:54:34

@Bruneor: povi 5 évvel fiatalabban sem tudna aj-t kiütni.

» dondannyboy   válasz erre
    2018-04-01 00:53:43

@Titok: Ne felejtsük el azt a 7.menetet wilder legutóbbi meccsen amikor vegigvertek a ringen. Joshua nem bunyozott látványosan de ehhez kellett Parker stílusa és a bíró . Na de lennoxnak is voltak ilyen meccsei. Nem hiszem egyébként h wilder lesz a kövi ellenfél

» Krissz97   válasz erre
    2018-04-01 00:52:15

Joshua szép zártan bunyòzott, ez tetszett, a kondival se volt most gondja, viszont semmivel nem lett gyorsabb. Parker szépen mozgott el, viszont a vègèn hiányoltam egy kis kockázatot töle.

» deontay   válasz erre
    2018-04-01 00:51:53

Joshua fantázia nélkül hozta a meccset. Látszólag tartott Parkertől, aki majdhogynem túlélni jött. Joshuától sokkal többet vártam, de egyrészt Parker nehézzé tette a meccset passzivitásával, másrészt a mérkőzésvezető szólt bele erősen a küzdelembe. Minden komolyabb párharcba beleugrott, gyakorlatilag esélytelen volt, hogy bármi komolyabb kialakuljon. Egy jobb bíróval jobb is lehetett volna, így viszont csalódás volt, de ezen túl kell lépni.

» saabo89   válasz erre
    2018-04-01 00:50:34

@fixpont: Oreg a ruszki az tuti, de ha bekerul utotavba Aj.-nek vege.Rohadt lassu az angol, nevetseges a kotott izomzat.sztem㈳ 3;

» Bruneor   válasz erre
    2018-04-01 00:50:29

Parker tökre ugyanazt adta el, mint David Haye Klicskó ellen...

Ijesztgetések, elhátrálások a fájt elől, látványos levegőbe suhintások, hogy a semmi jól nézzen ki.

Ettől függetlenül lábmunkába az elmozgások terén Parker többet nyújtott, mint amit vártam, meg végig koncentrált tudott maradni és amikor bekapott egy-két pofont, akkor sem esett pánikba.
Úgyhogy végtére is gratula neki!

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 00:49:13

@Titok: Joshua egy bitang erős bunyós, de egyszerűen nehézkes valahogy az egész mozgása. Wilder és Ortiz múltkori meccséhez képest lassított felvételnek tűnt a ma esti bunyó.

» iceman   válasz erre
    2018-04-01 00:47:57

@sziporka: Takam ellen is ilyen volt, tulajdonképpen Klicsek ellen is, csak ott az ukrán csinálta neki a meccset. Fedezék, balosok, néha 1-1 monster. Vannak jó tulajdonságai Joshuának, de nem egy extraklasszis.

Wilder ellen érdekes lesz. Első közbeverésig fog tartani a meccs, ami jöhet mindkét oldalról. Joshuának nagyobb esélye van talán, mert jobb a védekezése, de a pénzem nem merném egyikre se tenni.

    2018-04-01 00:47:41

Usyk verné Joshuát.

» northpaw   válasz erre
    2018-04-01 00:46:47

Csalodas Joshua. Ha osszejon a meccs, mostmar en is Wilder-t tartom eselyesebbnek. tul statikus, es otlettelen Joshua ahhoz, hogy Wildernek ne akadjon be egy nagy bombaja.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-04-01 00:46:16

@sziporka: Joshua is biztonsági bunyóra rendezkedett be. Parker pedig nem hátramenetben bokszolt: az ő biztonsági bunyója az volt, hogy nem támadott annyit. De még így is Parker kockáztatott többet, ami nem csoda mert el kellett érnie. De mindig ugyanazzal a kombóban bemenni és lábon is ugyanúgy: ez nekem csalódás volt Parkertől.
Joshua biztonsági bunyója, zárt fedezéke annyiból érthetőbb, hogy így is érezhette hogy biztosan megvan a meccs.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:45:45

Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is. Az unalmat az tudta volna megtörni, ha az a nyomorult Máris szomszéd nem törte volna meg azokat akciókat, amikor közelharcot vívtak.

    2018-04-01 00:44:59

@Bruneor: tolem johet, de szerintem az simabb lesz, Povi ugyanis labon ossze sem vetheto Parkerrel, AJnek nem izlik ez a sok mozgas az vilagos

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:44:43

@northpaw: Mazochista :D

» Dr Evil   válasz erre
    2018-04-01 00:44:43

@Totti: Jobb!😀

» Bruneor   válasz erre
    2018-04-01 00:44:42

@fixpont: Jó kis meccs lenne az.

    2018-04-01 00:44:06

Hát a Povetkin-Price meccs sokkal jobb volt :D

    2018-04-01 00:43:41

"Parker-t simán a ma este látott Povetkin mögé tenném. "

En meg nem, nem ugyanaz volt az ellenfeluk. Egymas ellenin en Parkerre tennek.

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:43:21

Csalódás.
Ha összejön a meccs Wilder vitathatatlan bajnok lesz...

» Dr Evil   válasz erre
    2018-04-01 00:42:56

Nem elégített ki ez a meccs, be kell tennem a Ruiz - Oquendót.

» northpaw   válasz erre
    2018-04-01 00:42:46

@fixpont: Johet Pov? Aj. statikus, kigyurt..

» Bruneor   válasz erre
    2018-04-01 00:42:35

Egy pozitívum van, hogy AJ leadott ~8 kilót, és képes kicsit okosabban/taktikusab ban/unalmasabban boxolni, és jabelgetni, kimozogni gyorsan ütőtávból. Amire szüksége lesz Wilder ellen...

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 00:42:28

Gyenge meccs volt, sajnos. Parker nem tudta áthidalni az ütőtávbeli különbséget, AJ pedig túl lomha volt ahhoz, hogy kombókat is rá tudjon tenni a balegyenesekre. Parker-t simán a ma este látott Povetkin mögé tenném.

» iceman   válasz erre
    2018-04-01 00:42:14

118-110, 118-110, 119-109

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:42:14

Az a baj, hogy en az utolso 2-3 meccsebol kiindulva azt mondom, hogy Wilder lenne a meccs eselyese. Gyorsabb, van benne gyilkos oszton (mint azt ahigy o is mondta:)), nem kisebb mint Joshua, szerintem Wilder megoldana.

    2018-04-01 00:42:10

AJ taktikus volt, és simán nyert, ennyi.

    2018-04-01 00:41:57

Hát izgalom nem sok volt,parker ezért jött,hogy pötyögjön és végig állja,nem volt rossz,de nyerni nulla esélye volt.
Ezt a bírót meg takarítsák el a fenébe

    2018-04-01 00:41:49

Parker amúgy elég ötlettelen volt. Mindig ugyanazt próbálta. Tegyük hozzá: Joshua sem remekelt.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:41:22

Joshua baromira ötlettelen volt. Parker is biztonsági bunyóra rendezkedett be, de Joshua-t nagyban menti a fizikai előnye. Wilderre kìváncsi leszek.

» sziporka   válasz erre
    2018-04-01 00:41:02

Erre mondják, hogy egyik sem dolgozott meg a pénzéért...


Parker túlélni ment, Joshua behúzni a "hazait"..

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 00:40:55

a bíró még a végén se engedte hogy üssenek, borzalmas bíró választás.... Joshua karrierje legrosszabb meccse, igaz ehez kellet a bíró és Parker stílusa is...

» gigaboly   válasz erre
    2018-04-01 00:40:46

AJ szar volt, Parker szar volt (semmi eselye nem volt), a biro szar volt, a meccs szar volt

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:40:16

Rakas Sz*r volt

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-04-01 00:40:05

A ringben levo 3 ember mai teljesitmenye osszesen nem er egy tizes skalan kilencet. Borzalmas volt.

    2018-04-01 00:39:59

Szar meccs volt. Ezt a bírót meg eltiltanám örökre!!

    2018-04-01 00:39:57

rossz volt nezni ezt a meccset

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:39:15

10:2.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:38:54

De jó ez az összevágás a gyökér bíróról, hogy a legérdekesebb akcióknál állítja meg őket :D

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 00:37:12

9:2, de itt jobb volt már Parker.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:36:14

Az a Parker jobbos itt jó volt a végén, de ez nagyon kevés lesz.

    2018-04-01 00:36:11

Joshuanak semmifele labmunkaja, felsotest mozgasa nincsen, a kombinacios keszsege mintha sose lett volna. Kb fele annyit tud mint amennyire becsulik.

    2018-04-01 00:36:01

vlad semmivel sem csinalt volna szarabb meccset ennel

» vadifukk   válasz erre
    2018-04-01 00:35:55

Parker sokat dobalja a fejet de amugy jobban bokszol mint vartam.

» Slajos   válasz erre
    2018-04-01 00:35:26

Hearn elmondta, hogy Parker szerencsés, ha 3 menetet nyert eddig. Tehát a hivatalos pontozás így állhat jelenleg.

» northpaw   válasz erre
    2018-04-01 00:34:11

Wilder közbe fog verni Joshuanak sajnos.

    2018-04-01 00:34:07

megint Csalodas Joshua. Szerintem neki edzovaltas kellene.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-04-01 00:33:17

Mintha Parker is megvetoen nezett volna a birora amiert folyton ott van, ha kell, ha nem.

    2018-04-01 00:31:37

8:2. Parker az utóbbi 2 menetben nagyon visszaesett. De azért: hajrá!

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:31:29

Kretén ez a bíró nagyon...

    2018-04-01 00:31:14

@Kane: nagy szar, de a biro mindent meg is tesz, hogy ilyen is maradjon

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:28:10

7:2. Én mondtam hogy nagy eséllyel elmegy a tizedikig. De Joshua nem fáradt, így Parkernek kevés esélye van.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:27:38

Nagy szar ez a meccs.

    2018-04-01 00:27:08

Taktikailag egy kicsit a Klicsko vs Haye-re hasonlít a meccs.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 00:24:46

A bíró nem lesz a szívem csücske...

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:24:00

@fixpont: Jah, nehogy legyen akció...

Parker amúgy szerintem most megvan Joshuának. Okosan bokszol az angol nagyon.

    2018-04-01 00:23:39

Ez sajnos elég egyoldalú volt, Parker már nem tud mindent reflexekkel (slip) kivédeni. És Joshua balhorga nagyon találnak. Nálam 6:2.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:23:31

@fixpont: Mert szerepelni akar a barom...

    2018-04-01 00:23:16

Kurva biro f.sznak ugrik kozbe olyan hamar amikor kozel mennek.

» Slajos   válasz erre
    2018-04-01 00:23:11

Jól bokszol Joshua. Taktikusan.

    2018-04-01 00:23:05

miert kell allandoan kozbelepnie, semmi belharcot nem enged

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:19:39

5:2, de Parker szerintem nem rossz.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:19:20

Parker nagyon paraszt amúgy, folyamatosan üt amikor már nem lehetne. Joshuát ügyesen hergeli, ki is zökkent AJ és ütött ő is már amikor nem lehetett. Ügyesen próbálja kizökkenteni Parker

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 00:18:57

tokombe mar ezzel a biroval

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:17:59

Okosan tartja a távot, kipontozgatja, bontogatja, semmi extra rizikó. Nem annyira könnyű ilyen kockázatos módban sem boxolni, mentálisan. 4:2 nálam eddig

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 00:17:54

Szerintem nem lomha Joshua, csak nagyon óvatos. És joggal. Fog ő kicsit többet kockáztatni, robban és KO

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-04-01 00:16:40

MIntha Joshuát zavarná, hogy nincs olyan elsöprő ereje a fogyással..

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 00:15:59

Rohadt veszélyes Parker jobb keze. Arra nagyon kéne figyeljen Joshuának. Jó kis feszkós meccs.

    2018-04-01 00:15:37

Parker nem sok sót eszik meg eddig. Nyeli a jabeket, nehany balhorog meg jobbos is talált. Nem fogja végig húzni attól tartok.

» THE LION   válasz erre
    2018-04-01 00:15:33

Eddig sima AJ, de nekem borzasztóan lomhának tűnik a brit most is.

» iceman   válasz erre
    2018-04-01 00:15:27

4:2 Joshua. (Mert másik döntetlen közelít Parkernek adtam.)

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:15:23

engem kicsit idegesit a biro, sokat lep kozbe

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:15:15

Ez az utolsó két menet egész jó volt már

    2018-04-01 00:14:48

Parker jo volt ebben a menetben.

» Slajos   válasz erre
    2018-04-01 00:14:29

Wilder vitathatatlan bajnok lesz, ahogy nézem ezeket.

    2018-04-01 00:13:13

Parker tökös csávó, belemegy a csínbe..

» menyus   válasz erre
    2018-04-01 00:12:59

Hajrá Parker

» Ginko86   válasz erre
    2018-04-01 00:12:26

Azért AJ se nagyon brillírozik, eléggé üthető, egyre inkább az az érzésem hogy Wilder ki fogja őt ütni

» menyus   válasz erre
    2018-04-01 00:11:36

@Totti: Javítom magam! Nah, amit most csinált Parker az 5.ben, nah azzal nyerhetne.

    2018-04-01 00:10:44

Nálam ez is Parkeré.
3:2.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:10:14

Parker azért elég sokat tanult Hughie Fury-tól - már ami a levegőbe soroaztban eldobált ütéseket illeti.

De jobban elmozog, mint vártam.

Hajrá Parker!

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 00:08:16

en nem latom hogy Parkernel lenne igazan eselye, szerintem azon a szokasos lassu lejton van, ahogy a kicsit gyengebb, kicsit kisebb, kicsit tobbet kapo bunyosok szoktak, sokaig lehet ilyen a meccs kepe, de nem latom hogy fordithatna Parker

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:07:54

Eléggé nyeli a balosokat Parker. El nem tudom képzelni mivel nyerhetne.
Szerintem, amint AJ megindul, felpörög, vége is lesz.

    2018-04-01 00:07:08

Eleg jo tempoba nyomja Parker, sok utest indit de keveset talal.

» Slajos   válasz erre
    2018-04-01 00:06:55

Parket védekezése viszont csak a reflexekre épít. Eddig ez bejött, de zártabb kellene legyen néha, nagyon lógnak a kezei.
3:1 Joshua.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:06:42

@Peacock: szerintem meg a legsimabb AJ menet volt

» fixpont   válasz erre
    2018-04-01 00:03:59

Hú, de unalmas eddig...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-01 00:03:43

Ez most talán Parkeré volt. Nálam 2:1 Joshua.

» Peacock   válasz erre
    2018-04-01 00:02:51

Parker nem rossz, jol mozog es nagyon jól lőtte be a távot hogy mikor mit kéne ütni, de kíváncsi vagyok meddig bírja kondival

» menyus   válasz erre
    2018-04-01 00:00:01

eleg ovatos mindketto

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:59:39

Parker nem menekül, és eddig szépen tartja magát. De már tart Joshuától, az azért érződik.

» Peacock   válasz erre
    2018-03-31 23:58:57

@fixpont: Nyilván trollkodott, meg magát pusholta :)

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:50:38

Koszikoszi 😀

» Shaham   válasz erre
    2018-03-31 23:49:51

@Jersey Joe: Parker olyan szereny volt, hogy 2 napja csak azon gondolkodik, hogy most vajon kiusse AJ-t vagy csak pontozassal nyerjen. :D

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:46:51

@Shaham : innen vettem, nekem jó.
http://tv-eco.com/sp ...

    2018-03-31 23:46:30

Ennek a himnusznak már semmi köze egy muszlim és afrikai gyökerekkel rendelkező csávóhoz...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:46:23

@Jersey Joe: az ütés megfogta. ha nincs a sarok el is esik, de amikor visszapattant, már rendben volt. nem azt írtam, hogy nem volt megfogva.

    2018-03-31 23:44:29

Remélem, csoda történik és egy kis nemzet szerényebb és szimpatikusabb fia nyer :)


Hajrá Parker

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:44:23

Mind a húsz strófával

» Winwin   válasz erre
    2018-03-31 23:44:10

Parkernek szurkolok, hogy allja vegig tisztessegesen.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:43:28

Fasznak kell boxmeccs elott himnusz

» Winwin   válasz erre
    2018-03-31 23:43:25

Hajra Parker!

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 23:42:27

Hajrá Parker, mutasd meg hogy milyen fából faragták a szamoai harcosokat!

» deontay   válasz erre
    2018-03-31 23:37:57

@Shaham: http://www.spo rt365.live/en/home Itt szoktak jó streamek lenni! ;)

» deontay   válasz erre
    2018-03-31 23:37:04

@iceman: Wilder elen anno jo lett volna.Kopott mar, de a stilusok miatt meg en adok eselyt Pov-nak.

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 23:36:47

http://www.sport365. ...
szlovak de hibatlan minosegu

» miskacarus   válasz erre
    2018-03-31 23:35:33

@Shaham: http://cricfre e.sc/update/ch1.php

» Gergoke   válasz erre
    2018-03-31 23:35:30

@Jersey Joe: Tyson zsenialitása pont ebben rejlett, hogy 180 alatti magassággal is terrorizálni tudta a 190 feletti ellenfeleit.

» iceman   válasz erre
    2018-03-31 23:34:48

Kassai-Tóth Csaba megemlítette a profiboksz.hu-t :D

    2018-03-31 23:32:29

@Bruneor: Én úgy látom, hogy Povetkin "tapadása" nincs túlságosan előkészítve. Előkészítő egyeneseket nem üt, törzsből nem hajolgat, lineárisan halad előre, amíg be nem ér a neki is megfelelő ütőtávba. Ha már ott van, akkor dinamikus és kemény, de ha valaki belever egy fogadóval, miközben nyitottan előrefelé közlekedik, akkor annak hasonló következményei lesznek, mint amikor Price megelőzte. Ezzel együtt persze nem írnám le teljesen Pov-ot, de látok lyukakat a bunyójában.

» iceman   válasz erre
    2018-03-31 23:32:13

Akinek van jo streamje ne tartsa magaban 😂

» Shaham   válasz erre
    2018-03-31 23:32:07

Jön Parker.

    2018-03-31 23:31:05

@iceman: Senkinek nem fekszenek a magasabb ellenfelek:

Haye-nek Klicskó ellen nem volt esélye

Klicskó meg a nála 8 centivel magasabb Fury ellen kapott ki.

Ezért szép most Povetkin teljesítménye Price ellen.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:29:49

@iceman: egymas ellen szerintem jo meccset csinalnanak, de a ket torony ellen nincs eselyuk, kulonosen AJ ellen

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:28:57

@Dr Evil: Szerintem Povetkin stílusának ezek a tornyok nem annyira fekszenek, pláne amelyik keményen is üt. Legalább törzsből hajolgatna, miközben belép horgokat ütni, mert így nagyon statikus célpontot nyújt. Tyson pont azt csinálta baromi jól, hogy folyamatosan hajolgatott előrelépéskor és arra húzta rá a vízfakasztó horgokat. Amúgy ezzel együtt 190 cm körüli magasságban Ortiz és/vagy Povetkin még mindig a legjobb a súlycsoportban.

» iceman   válasz erre
    2018-03-31 23:26:09

@Totti: Ez igaz, de szerintem Povetkin a 3 évvel ezelőtti formájában sem lett volna igazán esélyes sem Joshua, sem Wilder ellen.

Klicsko azért megmutatta Povetkin határait elég szépen.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:25:13

@Jersey Joe: Egyetértek! Povetkin amekkora hátrányban volt... nagyon nagy boxtudás kell ahhoz hogy ezt valaki így át tudja hidalni!

» deontay   válasz erre
    2018-03-31 23:25:04

@dermedt: Koszi :)

» Shaham   válasz erre
    2018-03-31 23:24:46

@bpjotruska: nem iszom, de a fomeccsben meg bizom

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:24:44

@Jersey Joe: Igen, de itt most a top 2-höz kell viszonyítani. Persze benne van a pakliban, hogy mindkettőt kicsapná (ez még akár realitás is lehet), de nem ő lenne az esélyes egyik ellen sem, az biztos.

    2018-03-31 23:23:58

Gratulálok Pricenak, kihozta magából a maximumot, jobban helytállt, mint várni lehetett. Povetkinnek meg gratulálok amiért ilyen fizikális hátrányból meg tudott verni egy ilyen nagy ütöt, mint Price. Price vonuljon vissza, nehogy valami komolyabb baja legyen, Povetkin pedig kevés a jelenlegi elithez.

» deontay   válasz erre
    2018-03-31 23:22:21

@Dr Evil: Mindenki tudja ezen a fórumon, hogy nem vagyok egy Povetkin-fan, de nekem inkább pozitív ez a meccs Povetkinre nézve.


Ne felejtsük el, hogy Povetkin is már közel van a 40-hez..

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:21:40

Shaham
ez talán működik:
http://www.vipbox.st ...

» dermedt   válasz erre
    2018-03-31 23:20:57

@iceman: szivos az orosz nagyon.. lehet leutne hammer, de a tapados bunyoja ami povinak van nem jonne be wilder-nek.sztem

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 23:20:16

Hát Povetkin sem volt túl meggyőző.
Sokat kapott és keveset talált tisztán. Ezek után nem sok esélyt adnék neki Joshua vagy Wilder ellen. Parker ellen mondjuk megnézném.

» Dr Evil   válasz erre
    2018-03-31 23:19:21

brutal k.o. volt..

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 23:18:22

@Bruneor: Amikor lett volna a meccsük, akkor egyenlő esélyeket láttam náluk. Most viszont azt mondom, hogy Wilder kiütné Pov-ot, mert az orosz gyakorlatilag fedezék nélkül, teljesen nyitottan megy előre támadásban. Ez a nála jóval nagyobb ütőtávú ellenfelek ellen hatalmas könnyelműség.

» iceman   válasz erre
    2018-03-31 23:18:02

Meg volt fogva?:)

Persze nehezsuly es vissza is jott!

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 23:17:55

@fixpont: Akkor igyal meg inkabb valamit, hatha az megnyugtat. Izgalmas meccs volt, mindenki jol szorakozott rajta, most ne kezdjuk el megint, hogy milyen szar a nehezsuly :-)

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:17:43

@Jersey Joe: Ha olyan feje is lenne, kevesen szeretnenek ellene bunyozni ;-))

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:16:13

@tomba: Tenyleg jol hasznalta a kettos fedezeket de Povetkin nagyon kemenyeket utott testre ugyhogy varhato volt, hogy le fog menni az a fedezek.

» Slajos   válasz erre
    2018-03-31 23:15:51

@tomba: Nem volt rendben, ennyit nem esdekel valaki egy egyensúlyvesztés miatt és a karjai is eléggé leestek..
Ha ott továbbmegy, Price kiüti..

De mindegy, biztosan már soha nem tudjuk meg.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:14:57

@Jersey Joe: annyi rossz bunyos mint nehezsulyban sehol mashol nincs, szoval engem az nem nyugtat meg, hogy meg nala is vannak rosszabbak

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:13:57

@Jersey Joe: nem értek egyet, meg volt fogva, de alapvetően a nagy hátrálás egyensúlyvesztés volt. amikor visszapattant a sarokból, már rendben volt.

    2018-03-31 23:13:17

Most kemény mészárlás jön..

Nagyon drukkolok Parkernek, de már előre sajnálom...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:13:05

Most kemény mészárlás jön..

Nagyon drukkolok Parkernek, de már előre sajnálom...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:13:05

@tomba: Elvileg szamolhat a biro, ha ugy iteli meg, hogy csak a kotelek segitsegevel tudott labon maradni a megutott bunyos. Ez elegge hatareset volt, de nem kizart, hogy jol jart Pov a szamolassal.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:12:46

Hát igen, álla az nincs Price-nak. Ütni tud, mert Povetkin eléggé megrendült amikor betalált. Nekem nem először tűnik úgy, hogy Povetkin nagyon nyitottan hagyja magát, amikor belép az ellenfél ütőtávjába. Price elég sokszor tisztán meg tudta kínálni, miközben előre mozgott. Úgy látom most, hogy ez AJ, vagy Wilder ellen karcsú lenne, de egy Klicsko elleni formáját közelítő Fury is megoldaná.

» iceman   válasz erre
    2018-03-31 23:12:42

Vki tud streamet Joshua Parkerre?

» Shaham    válasz erre
    2018-03-31 23:12:37

Price nem volt rossz, de Pov legyalulta.

Megerdemli az az Aj. meccset.

Mit muvelt volna Wilder ellen.?:)

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 23:12:35

Ortiz ellen megnézném Povit

» mobyltel   válasz erre
    2018-03-31 23:12:32

@fixpont: Nem volt rossz szerintem Price, a mozgása biztos, hogy jobb, mint egy Waché...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:12:07

@dondannyboy: volt egy távolság, amin ha pov belül került, price feltette a fedezéket, és ez működött is. aztán nem tette fel, és vége lett.

    2018-03-31 23:11:55

@bpjotruska: Biztos, hogy meglepetés születik, kb. tartani nem tudta magát Povetkin, Price egyetlen ütésre volt a győzelemtől...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:11:03

Price rendesen összekapta magát. De nem Povetkin szintje.Povetkin néha olyan volt, mint egy kis pitbull. Remélem, hogy megkapja a lehetőséget a top 2 ellen.

» bandi78   válasz erre
    2018-03-31 23:10:35

Hoppá!!

Rendesen fel van dagadva Povetkin feje a meccs után!

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:10:10

@bpjotruska: rossz volt nezni az elso 4 menetben is, egy antitalentum

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:09:48

@Jersey Joe: Az a balhorog tenyleg ugy bement, hogy ha Povetkinnek nincs olyan alla, amilyen, akkor lehet nagy meglepetes szuletik ezen a meccsen.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:09:42

Nem volt ez rossz meccs grat mind a két srácnak.
Pov most nyílván hatalmas hátrányban van az élvonal ellen.
Esélyes hogy szarrá tesztelik és ha becsúszik vmi neki vége..
Price jól küzdött de mindig is ennyit tudott ha akkora lett vna mint Pov kb 2menet lett volna jobb eetbe...

» Ginko86   válasz erre
    2018-03-31 23:09:31

@GGG: Teljesen így látom én is, kiesik a ritmusból - és valóban ez mentális koncentrációs képesség hiányára utal, nem fizikaira!

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:09:21

@GGG: szerintem az első menettől kezdve nem igazán figyelt arra hogy tavol tartsa povit.

» dondannyboy   válasz erre
    2018-03-31 23:08:47

@fixpont: Nezd meg az elozo meccset, es rajossz. Price magahahoz kepest oriasi javulast produkalt, ahhoz kepest hogy egy rakas szerencsetlenseg volt a legutobbi meccsen. Eles volt, turhetoen vedekezett, majdnem lekukdte az oroszt - mi tobbet lehetett varni tole?

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:08:21

Nyil egyenesen allt elajulva a jobbos utan.

» miskacarus   válasz erre
    2018-03-31 23:08:03

Te jó ég .. eddig szépen tolta Price de jött a szokásos :/ És tolják a hülyeséget a Sport tv-n hogy zartabban kellett volna védekezni . Ha ilyen az állad úgyis jön egy ütés ami felborít . Sajnálom Pricet ,de ez nem az ő szintje :/

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-03-31 23:05:42

Sajnálom az angolt. Egész egyszerűen mentálisan elfárad néhány menet után, ami úgy néz ki, mintha kondi KO lenne, de szerintem emiatt lelassul, elfelejt védekezni, nagyon hasonló vereségek 4-5-6 menet után. Price iszonyatos ütőereje és méretei ellenére ilyen hiányossággal egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt még a másodvonallal sem :(
Amúgy jó meccs volt, látszik, hogy akart, hogy készült. Sajnálom. Povit remélem, látjuk még az elit ellen.

    2018-03-31 23:04:55

Hat, ha a fommeccsben is lesz ennyi izgalom, akkor mi jol jarunk, azt hiszem. Price magahoz kepest jot kuzdott, alla sajnos nincs, azon nem lehet segiteni, de nem adta olcson a boret.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:04:26

Szerencsétlen Price...
Eladott egy gyönyörű balost, pechére persze jött a gong.. Ha ott továbbmegy, kiüti Povetkint...

Erre ő találja magát a földön az 5-ben.. Sajnálom, de mindent megtett, harcolt, ennyi volt a karrierjében!

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 23:04:17

Price elképesztő egy kombináció: a legnagyobb ütő és a legüthetőbb egyben. Most se okozott meglepetést...

    2018-03-31 23:04:15

@bpjotruska: en nem tudom ti mit neztek...

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:03:18

Ez megint brutális KO volt. Abba kell hagyni! Ez nem neki való!

    2018-03-31 23:02:56

KO!!

» Joe Calzaghe5   válasz erre
    2018-03-31 23:01:55

vége

    2018-03-31 23:01:51

Nofene, nem is olyan rossz Price...

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 23:01:43

mondjuk price fedezéke nagyon korrekt, és most nem esett szét a leütés után. povinál meg álló számolás volt? ami nincs ugye,

    2018-03-31 23:01:21

@northpaw: szerintem meg szornyu rossz, ezt a meccset neki csak jabekkel siman nyerni kellene, nezd meg hanyat ut, ugyertem kemeny, meghuzott jabeket, amik feltartjak Povit....csak szamold

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 23:01:12

ha povi kiall aj-vel 2-3 menet alatt AJ feltörli vele a padlot.

» dondannyboy   válasz erre
    2018-03-31 22:59:09

Price eddig jobb, mint gondoltam, de lassan elfogy a kondija és vége lesz úgy is.

» northpaw   válasz erre
    2018-03-31 22:58:37

WAO!! Hát ez kemény volt xDDD

    2018-03-31 22:56:05

AZTAKURVA :DD:D::DD

    2018-03-31 22:55:50

Szegény Price...

    2018-03-31 22:53:53

hogyan ne hasznald ki a fizikai folenyedet oktatofilmjet latjuk

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 22:52:52

@bpjotruska: hát pov érdekében remélem, hogy ne több.

    2018-03-31 22:43:35

Na, mennyit fog tartani a Povetkin vs Price? 2-3 menet, tobb?

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 22:42:24

túlspilázzák ezeket a bevonuló köpenyeket.

    2018-03-31 22:40:07

@Totti: Hat akkor szogre akaszthatja a kesztyuket Povi az biztos.
Na de az sem mindegy, hogy hogyan oldja meg. Mer ha vannak meg vb cimmeccses remenyei akkor bizony Price-ot illene konnyen megoldania.

» Slajos   válasz erre
    2018-03-31 22:36:40

@Slajos: Ha Price-t nem oldja meg, akkor neki vége.

    2018-03-31 22:31:43

Kivancsi vagyok, hogy milyen formaban lesz Povetkin, mer a merlegelesen nem tunt tul elesnek.

» Slajos   válasz erre
    2018-03-31 22:26:35

@bpjotruska: Szerintem sem fogja lerohanni az tul felelotlen lenne es elmeletileg nincs is ra szuksege, hiszen nala az elony.

» Slajos   válasz erre
    2018-03-31 22:24:51

http://atdhe.top/box ...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-31 22:22:35

J.Burnett (1,03-1,06) - Y.Parejo (11,00-16,00)

A.Povetkin (1,06-1,13) - D.Price (5,25-8,20)

A.Joshua (1,13-1,18) - J.Parker (5,00-7,00)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-03-31 22:22:31

@gigaboly: Kezsebessegben lehet meg jobb, de ha utesvaltasokba mennek bele, Parker valoszinuleg ugy is a rovidebbet huzza, ha o kettot talal, es egyet kap be cserebe...
Arra vagyok kivancsi, hogy vajon Joshua neki mer-e koran rontani Parkernek, vagy azert tart valamennyire a gyors kezeitol es nem is annyira szereny utoerejetol, es ovatosabb lesz az elejen, probalja felmerni par meneten at. Ha egyaltalan nem tart tole, sajnos rovid meccs is lehet, ha nagyon ramegy, szeritem ki tudja utni az uj-zelandit. De ugy gondolom, nem a gyors KO a celja, igy elhuzodik a meccs 6-8 menetig, lehet tovabb is.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 22:21:00

el van dugva az iksz, és helyette jól látható kamu iksz van. ráadásul valami időkorlát is van, szakl ha megtalálod, akkor se műkszik egy darabig.

    2018-03-31 22:19:50

Sziasztok!
A reklámokat hogy lehet eltüntetni a streamek közepéről? Ha a bezárásra kattintok, új ablakban újabb reklám jelenik meg. Köszönöm.

» starhu   válasz erre
    2018-03-31 22:17:09

Ez egy sima mismatch lesz (szerintem), nem látom Parker mivel tudná verni Joshuát, kb semmiben nem jobb max a lábmunkában de Joshua bombái sok lesznek neki akármi is történik majd, simán kiüti a felénél...

» gigaboly   válasz erre
    2018-03-31 22:16:02

@Kane: Igen es gyozott pontozassal 10 menet utan. Ugyan az eredmenyhirdetest nem lattam de a meccset igen es lehetetlen, hogy ne gyozott volna, Molina szerintem menetet sem vitt.

» Slajos   válasz erre
    2018-03-31 22:14:26

@Bruneor: A kimagasloan nagy, eros fizikumu bunyosok neha sikeresek tudnak maradni 40 evesen is - pl Foreman, Klicskoek - de az alacsonyabak, kisebbek joval hamarabb kiegnek ; amint picit is lassulnak, elveszik beloluk a robbanekonysag, mar nem tudjak gyorsasaggal, mozgekonysaggal kompenzalni a fizikai hatranyukat, es ott vege a dalnak ( Tyson, Tua, Haye ). Povetkin erdekes modon nem lassubbnak tunt az utolso meccsen, hanem az atuto ero hianyzott belole - ami fura kisse, de lenyeg az, hogy mar o sem olyan, mint 2-3 eve volt, es aligha lesz jobb idovel, 40-hez kozeledve.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 22:11:21

@Bruneor: arról kapunk ma valamilyen képet, hogy véglegesen tönkretették a karrierjét, vagy van még minimális esélye, hogy alkosson valamit.

mondjuk szerintem végleg tönkretették, de szurkolok, hogy ne legyen igazam.

    2018-03-31 22:07:11

Josh Kelly már bokszolt?

    2018-03-31 22:04:29

Parker nagyon elszánt,ebből jó meccs lehet.DE nekem Joshua most a csúcsatléta.Parker szimpatikus h nincs beszarva.

    2018-03-31 21:58:13

@fixpont: Latni fogjuk sztem, en csak azert szurkolok Pov-nak mert elvettek a lehetoseget tole, hogy vb legyen Wilder ellen.

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 21:51:19

köszi

    2018-03-31 21:46:55

@Bruneor: Povi es Klicsko nem hasonlithato ossze szerintem semmiben. Meg egy Parker-Povi lehetne keteselyes, de AJ ellen sansztalan mindketto.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 21:43:04

ez is jó

http://vipboxing.eu/ ...

» dirhanka   válasz erre
    2018-03-31 21:37:46

http://cricfree.sc/u ...

telefonról is működik kiválóan

» zsebes.box   válasz erre
    2018-03-31 21:31:44

http://tv-eco.com/sp ...

» Einfug   válasz erre
    2018-03-31 21:30:10

@fixpont: "Egy ~40 eves Povinak semmivel nincsenek (lesznek) jobb eselyei mint egy 26 eves Parkernek."

Azert a 40 eves ukran majdnem kicsapta Aj.-t.

Meglatjuk mi lesz ma Price ellen, de ha Pov egyszer megcsipi az angolt be is fejezi.

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 21:29:39

valaki tud steamet? nincs sport kettőm. mondjuk sport egyem se.

    2018-03-31 21:09:14

Tudom, valaki már ezerszer megmondta, hogy nemtudomhol mindig jó linkek vannak, de most egy olyat sem találok, amihez ne kellene a windows-omnak újjászületnie. :)

Valaki tudna segíteni? Köszi! :)

» Perkins   válasz erre
    2018-03-31 21:06:27

@antonio: Ja jogos sztergo, Aj. hivta igy anno .:)

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 19:50:38

@Bruneor: Sztregó fiam kövesd a pksz híreit sűrűbben s akkor meg tudod XD

» antonio   válasz erre
    2018-03-31 19:38:11

"Mindenesetre a Ring magazin 25 szakértője közül 24 Joshua sikerét várja."

Jó hely lehet a ringmagazin,az egyetlen ahol létezik ilyen hogy boksz szakértő.

Gondolom ott erre külön suli van.

» siposattila   válasz erre
    2018-03-31 18:56:26

@antonio: Miert "fankkiraly" Parker sztrego?

» Bruneor   válasz erre
    2018-03-31 18:33:58

@pressurefighter0088 : :DDD AJ fog nyerni mert a matchroom megjosoltatta egy kecskevel!

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-31 18:19:34

mindjárt itt a meccs kedves fórumtársak! jó meccsekre számítok, jó gála lesz szerintemm! a múltkori is nagyon tetszett nekem a Whyte gála is nagyon frankó volt, így tovább klassz! köszönjük sport tv! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-31 18:10:59

"Ha majd a Joshua vs Povetkinről kell esélylatolgatást írni, akkor egy fitt orosszal talán más lesz a leányzó fekvése. :)"

Egy ~40 eves Povinak semmivel nincsenek (lesznek) jobb eselyei mint egy 26 eves Parkernek.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-31 18:08:35

@leibigabi: Végül is, ha véletlenül bejön verheti a mellét, hogy "Én megmondtam!". :)

» Dr Evil   válasz erre
    2018-03-31 17:42:24

Szeretném, hogy Parker nyerjen, de reálisan nézve max. 20 % esélyt látok erre.

» iceman   válasz erre
    2018-03-31 17:35:32

@Dr Evil: ""Mindeneset re a Ring magazin 25 szakértője közül 24 Joshua sikerét várja."
Csak 24? Mégis ilyen szakértő várja Parker sikerét? :)"

Hát aki a meglepetésre megy. A papírforma megtippeléséhez nem kell szakértő, de a meglepetést eltalálni, na az már valami :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-03-31 16:47:28

@saabo89: 1,12-nel megszolalo gong eleg ordas csalas lenne, bar volt mar pelda ilyesmire.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-31 16:41:58

Húú! Hát ahogy látom mindenki Joshua győzelmet, kiütést vár egyértelműen. Itt csak azon megy még a vita, hogy ez hányadik menetben lesz. Remélem azért Parker bízik magában és oda teszi magát.

» tenere   válasz erre
    2018-03-31 16:31:07

"Mindenesetre a Ring magazin 25 szakértője közül 24 Joshua sikerét várja."
Csak 24? Mégis ilyen szakértő várja Parker sikerét? :)

» Dr Evil   válasz erre
    2018-03-31 16:23:41

@antonio: Gyúrós :)

» Moorer   válasz erre
    2018-03-31 15:56:55

Nagyon biztos mindenki AJ győzelmében, de amíg Lennox nem mondja ki, hogy Parker fog nyerni, addig jó esélyei vannak az új-zélandinak.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-03-31 15:51:33

Joshua KO - 3. menet. Egész pontosan 1.12-nél fog megszólalni a gong, bújt elő belőlem a Nostradamus :D

» saabo89   válasz erre
    2018-03-31 15:29:34

AJ teljesen más formát mutatott a mérlegelésen, mint Takam ellen. Sokkal szálkásabb, és szinte biztosan sokkal mozgékonyabb és élesebb is lesz. Szerintem 3 menet alatt kiüti Parkert. Bár Parker is nagyon szimpatikus.

» GaiusM   válasz erre
    2018-03-31 15:17:51

Joshua szerintem ki fogja jabelni 4-5 menetig, a végkimenetel attól függ leamortizálódik-e Parker annyira ettől hogy védekezésképtelen legyen, nagy reach hátrányban van és Joshua kiválóan üti a balegyenest statikus, kisebb ellenfél ellen, Parker helyében mindent vagy semmit alapon letámadnám Joshuát, így van szerintem a legnagyobb esélye, ha sokat ütnek AJ felé hajlamos belezavarodni és hagy réseket a védekezésén.

    2018-03-31 14:54:58

@Moorer: Hasonlo a velemenyem.
Viszont Joshua ha folenyben van hajlamos neha konnyelmuskodni, ebben latom Parker eselyet ha egy ilyen "lazulas" kozben telibe veri AJ-t. 25-30%-os eselyt latok erre.
Szerintem AJ-nak nem lesznek kondiproblemai, mivel egyreszt most ugy latszik dolgoztak ezen, masreszt pedig Parker sem egy nagy tempoju bunyos.

» Slajos   válasz erre
    2018-03-31 14:24:24

Na akkor Gyúrós vagy Fánkkirály? Szerintem Gyúrós KO !

» antonio   válasz erre
    2018-03-31 14:19:59

Joshua kiütéssel a 8-10 menet között.

» Moorer   válasz erre
    2018-03-31 14:17:45
fel