profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png Szombaton éjszaka egy kifejezetten érdekesnek ígérkező címegyesítő 2023-12-15 17:36:10 https://www.profiboksz.hu/2023/12/15/rodriguez-vs-edwards-az-utolso-szo-jogan/

Rodriguez vs. Edwards: az utolsó szó jogán

Szombaton éjszaka egy kifejezetten érdekesnek ígérkező címegyesítő világbajnoki ütközetnek ad otthont az arizonai Glendale, ugyanis az itt megrendezendő gálán feszül egymásnak az IBF légsúlyú világbajnoka, a brit Sunny Edwards, és a hozzá hasonlóan veretlen WBO bajnok texasi Jesse Rodriguez. A két bunyós csütörtökön a sajtó rendelkezésére állt, és hevesnek mondható szócsatával hangoltak a DAZN streaming szolgáltatónak köszönhetően hazákban is élőben követhető találkozóra.

Embed from Getty Images

Jesse Rodriguez: „Tegnap is megmondtam, hogy ő csak közösségi médiában szeret beszélni, szemtől-szemben viszont kussban van. Ha nem akarnám ezt a harcot, nem lennék itt, és én igen is akartam. Azt fogom veled csinálni, amit Julio Cesar Martinez tett a bátyáddal… (az a mérkőzés egyébként papíron no contest eredménnyel zárult. a szerk.) A végén az én kezemet fogják felemelni, és én leszek az egyesített bajnok."

Sunny Edwards: "Nehéz volt rávenni téged és a csapatodat, hogy belemenjetek ebbe a meccsbe, mert te egyáltalán nem akartad ezt az összecsapást. Szombaton este te is a testvéred sorsára jut, aki már visszavonult. Neked ehhez nincsen szíved… Mindenki csak azt hajtogatja, hogy „stratégia, stratégia, stratégia”, de mindezt kidobhatjátok az ablakon, amikor elindul a küzdelem. Ezek a csupasz tények. Elhihetitek, szemernyi aggodalom sincsen bennem Rodriguez miatt."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

Jesse Rodriguez (1,41-1,53) - Sunny Edwards (2,60-3,00)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2023-12-16 23:40:24
Ugrás az oldal tetejére