profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png 55 ezer tomboló néző előtt egyhangú pontozásos győzelemmel tért haza tegnap este Manchesterbe 2008-05-25 13:54:48 https://www.profiboksz.hu/2008/05/25/hatton-es-malignaggi-nyilatkozatok/

Hatton és Malignaggi nyilatkozatok

55 ezer tomboló néző előtt egyhangú pontozásos győzelemmel tért haza tegnap este Manchesterbe Ricky Hatton. A volt IBF-WBA kisváltó-, és WBA váltósúlyú világbajnok küzdelmes mérkőzésen győzte le a kemény mexikói Juan Lazcanot. Az IBO bajnoki címét újra begyűjtő Hatton angol lapoknak nyilatkozott a találkozót követően. "Profi karrierem egyik legnagyobb estéje volt ez. Nem szokásom a könnyebb utat választani. Talán jobban ki kellett volna vonnom magam az akciókból és nem belemenni a verekedésbe, de 55 ezer néző előtt ezt egyszerűen nem lehet megtenni, az nem Ricky Hatton lett volna. Ez az én utam. A karrierem kezdete óta a közönség kedvében akartam járni, és emiatt már sokszor voltam gondban a szorítóban, és még biztosan leszek is. Ez juttatott bajba Mayweather ellen is, ahol nem találtam a megfelelő távolságot, ettől frusztrált lettem, és belegyalogoltam a kiütésbe. De ez az a megalkuvást nem tűrő stílus, ami miatt megnéznek és szeretnek az emberek.” - fejezte be a mondandóját a megviselt ábrázatú győztes.
A gála másik főszereplője, a világbajnoki címét Lovemore N'dou ellen nehezen, csak megosztott pontozással megvédő Paul Malignaggi is megszólalt. "Nem voltam túl jó formában, de készen állok Hattonra, és sokkal jobb leszek, mint ma este. Néztem Rickyt, és azt gondolom, hogy ő sem volt meggyőző. Látom a hibáit, amit majd ki fogok használni.” - prognosztizálta egy esetleges jövőbeni Malignaggi vs Hatton találkozó esélyeit az IBF kisváltósúlyú világbajnoka.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

Ha Hatton nem tudná megoldani Malinaggi-t,az lenne az év legnagyobb meglepetése.A védekezése nulla,ehez nem társul mayweather-i reflex,Hatton meg álló helyből képes robbanni.

» szerkesztokedvence   válasz erre
    2008-05-26 15:31:25

Pedig nem szed be olyan sok ütést, mert nagyon jól kiveszi a fejét támadás közben, de amiket beszed, azoknak jó részébe belelép. És azok így elég nagyok. Minden esetre bírja. Malignaggi ha jó formában lesz, és miért ne lenne pont Ricky ellen, akkor tuti jó meccset fognak csinálni. A technikai tudása miatt szerintem veszélyes még Rickyre is, ráadásul még Cotto sem tudta kiütni törött álkapoccsal sem.

» lefthook   válasz erre
    2008-05-26 07:24:26

Mindenesetre Ricky jó kis föstéket használ...:)
No meg gladiátornak ezen túl is megteszi...

» grabanc   válasz erre
    2008-05-25 21:11:20

szimpatikus ez a hatton ezért is szeretik ennyire. Malinaggit meg fogja oldani. elég jó volt a meccs alig volt dulakodás pedig számítottam rá.

» undisputid   válasz erre
    2008-05-25 18:14:23

Milyen jo ilyet hallani egy vilagbajnoktol, hogy a kozonseg kedvere akar tenni... Sajnos az ellenpelda magyar reszrol hangzott el nem is olyan regen...

A keprol nem mondana meg senki, hogy a gyoztest latja :DDDDDDDDD

» bandi78   válasz erre
    2008-05-25 17:25:15

Malignaggi semmivel nem lesz konnyebb ,mert az o utesenek a felet nem fogja latni.

» miskacarus   válasz erre
    2008-05-25 15:32:23

hatton arca elég meggyöző.Én nem tudom,de lehet amikor vissza vonul elég könnyen kehet majd sebet ejteni az arcán.Sajnos még nem láttam a meccset,de érdekel.Malignaggi könnyeb ellenfél lesz mert nem tud nagy ütni.

    2008-05-25 14:44:54
Ugrás az oldal tetejére