profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png A Top Rank hivatalosan is bejelentette, hogy április 26-án bokszol legközelebb Julio Cesar 2008-03-18 06:50:00 https://www.profiboksz.hu/2008/03/18/hivatalosan-is-bejelentettek-chavez-galajat/

Hivatalosan is bejelentették Chavez gáláját

A Top Rank hivatalosan is bejelentette, hogy április 26-án bokszol legközelebb Julio Cesar Chavez Jr. A fiatal mexikói tehetség ellenfele a sokat látott veterán Michele Orlando lesz. "Orlando egy újabb lépés Chavez karrierjében, aki egyre erősebb ellenfeleket kap. Sanchez kemény rivális volt, majd a remek amatőr és profi rekorddal bíró Celaya is. Most pedig Orlandot kell majd legyőznie." - mondta a rendezvényt szervező Bob Arum. A gálán Omar Chavez is szerepet kap majd.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

Alfonso Gomez-nak először Chavez-zal kellet volna bunyóznia, mielőtt nekimegy Cotto-nak. Az egy igazi ki-ki alapú próbatétel lett volna mindkét ígéretes, feltörekvő bunyósnak. Véleményem szerint elhamarkodottan kapta Gomez a lehetőséget Cotto kihívására. Ez a meccs is majd úgy végződik, mint a másik nagy reality-show sztár Manfredo Jr és Calzaghe csatája.

» Dzsoki   válasz erre
    2008-03-18 13:12:34
Ugrás az oldal tetejére