profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png Az orvosok szabad utat adtak neki, így megkezdheti a felkészülést és visszatérhet a ringbe 2007-09-17 08:01:47 https://www.profiboksz.hu/2007/09/17/barrios-es-collazo-ujra-edzesben/

Barrios és Collazo újra edzésben

Az orvosok szabad utat adtak neki, így megkezdheti a felkészülést és visszatérhet a ringbe Jorge Barrios a WBO korábbi nagypehelysúlyú világbajnoka, akinek retinasérülés miatt maradt el szeptember 15-ére tervezett összecsapása Juan Manuel Marquez ellen. Az argentin bunyós a hírek szerint már októberben ringbe lép, de az sem kizárt, hogy ő bokszol majd november 17-án Joan Guzman ellen, ha Humberto Soto esetleg elveszítené hétvégi felhozómeccsét. Barrios éppen Guzman ellen veszítette el címét tavaly szeptemberben.
A WBA korábbi váltósúlyú világbajnoka, Luis Collazo is újra munkába állt, és már a héten megkezdte az edzéseket, közölte edzője Nirmal Lorick. A Puerto Rico-i bokszoló még márciusban szenvedett kéztörtést Shane Mosley elleni meccsén, ahol sima pontozásos vereséget szenvedett. Az edző bízik benne, hogy Don King egyik következő gáláján számítanak majd védencére. A tervek szerint Collazo egy eliminátori mérkőzést vívna a kőkemény Joshua Clottey ellen, a győztes pedig minden bizonnyal kötelező kihívója lesz Kermit Cintronnak.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

Ugrás az oldal tetejére