profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png Harmatsúlyban tért vissza a kétszeres világbajnok Jorge Arce. A korábbi kislég- és légsúlyú 2007-09-17 08:00:35 https://www.profiboksz.hu/2007/09/17/arce-nehezen-nyert/

Arce nehezen nyert

Harmatsúlyban tért vissza a kétszeres világbajnok Jorge Arce. A korábbi kislég- és légsúlyú bajnok a közepes Tomas Rojassal mérte össze erejét elvesztett világbajnoki mérkőzése utáni első találkozón. Arce némi meglepetésre semmit nem tudott kezdeni a gyors Rojassal, aki az 5 menetig gyakorlatilag nem hibázott és minden felvonást elvitt. Arce aztán a 6. menetben megvillant és egy gyönyörű testütéssel kiütötte meglepetésre készülő ellenfelét. A meccs újabb figyelmeztetés volt a kőkemény, de nagyon egysikú mexikói számára.
Megvédte WBC kislégsúlyú világbajnoki címét Edgar Sosa, aki a 9. menetben ütötte ki Lorenzo Trejot. A világbajnok a mérkőzés során padlóra is került, így még értékesebb a győzelme.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

Köszi , hogy feltetted, nagy mecs volt. Jorge "Little Gatti" Arce...

    2007-09-18 07:26:06

Arcenak már a nagylégsúly is sok. Vissza kell mennie!

» faceload   válasz erre
    2007-09-17 14:53:02

Hú, de piszok jó volt ez az Arce vs Rojas! Szerintem a srácoknak meccs előtt szóltak, hogy ma ne védekezzenek :-). Hatalmas verekedést csináltak, és ami a meglepő, hogy ebből Arce jött ki kis híján rosszul. Kis túlzással a sírból hozta vissza a meccset egy jó ütéssel. Ez a Rojas nem egy zseni, viszont a marha hosszú kezeivel és a fordított alapállással igen kellemetlen ellenfél volt. Nagyon durva hatos kombinációkat ütött, amiket szinte kivétel nélkül fejjel védett Arce. Gyakorlatilag az első menet végétől arról szólt a meccs, hogy folyamatosan padló közeli állapotban volt mindkét bunyós. Nagyon húzos volt :-). Tanulni kell ebből a meccsből Arcenak, ha jót akar, mert ha ebben a súlycsoportban marad, akkor vagy megtanul védekezni, vagy durván ki fogják ütni. Ja a meccs már kúszik az ftp-re, reményeim szerint estétől már szedhető lesz, holnap délutánra-estére pedig talán a Sosa vs Trejo is felér.

    2007-09-17 14:28:22

A "kicsi de nagyszívű"-nek valszeg hiányzik még két ilyen vagy hasonló megmérettetés, ha megint az övért akar meccselni...

» grabanc   válasz erre
    2007-09-17 11:38:13
Ugrás az oldal tetejére