Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

The Gloves are Off - Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko (videó)

2017-04-17 09:54:31 /

Az április 29-i világbajnoki címmérkőzés felvezetője a Sky Sports tolmácsolásában.Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Galamb: igen nekem is van egy ilyen érzésem, hogy AJ is lehet egy nagy bajnok, mert miért ne végül is, azok is csak emberek voltak, nem supermenek, vagy ufók, vagy mittomén. AJ-nek nemcsak minden adottsága van meg hozzá, hanem a hozzáállása, és szorgalma is szerintem, én úgy látom, hogy nagyon frofi, fejben is ott van a srác, és nagy szíve van tud küzdeni. Persze ő sem verhetetlen, és lehet, hogy majd itt profibann is becsúszhat egy vereség, de szerintem az nem Wlad-tól lesz. Igen AJ-ben benne van, hogy kiüsse Wladimirt , minden adottsága megvan ehhez, én képesnek tartom rája! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-22 20:48:03

@Galamb: Alapban nem hasonlítani akartam, csak vmi igazán klasszis elemet felfedezni a bokszában, így jöttek fel a nagy nevek.
Egyelőre nem látok ilyen elemet (sajnos), de hátha kipattan egyszer belőle a szikra, ez nem kizárt - teher alatt nő a pálma. Amúgy eddig "csak" a friss bajnoki tiszteletre és bizalomra szolgált rá szerintem a kezdeti bevállalós karrierépítése miatt (ahogy Parker is), de azért mert eddig full meggyőző volt (ahogy Parker néha kevésbé), még nálam nem érdemelt ki semmiféle klasszis viszonyítási jogot. Ahhoz látni kell majd érdemben küzdeni, a Wladhoz hasonlóan valóban veszélyes és neves valódi elit legalább pár képviselője ellen (Wilder, Parker, Ortiz, Pov, nagyobbik Fury felhozatalból még min. 1-2 ellen), illetve az aktuális top 10-15 egyéb meghatározó nehézfiúi közül is többel (mint amilyen Takam, Rivas, Pulev, Chisora, Miller, Mansour, vagy épp Ruiz).

» Peacock   válasz erre
    2017-04-22 19:42:04

@Dirhanka: ,@Peacock. Nem hasonlítjátok a legendákhoz, mégis őhozzájuk viszonyítjátok. :)))
Merthogy őhozzájuk is kell viszonyítani! Már most megérdemli.
Meg aztán meggyőződésem, hogy lesz is akkora nagyság, akkora bajnok, mint amazok. Mindene megvan hozzá. Sok kétkedőnek koppanni fog az álla attól, ahogy elgázolja majd Wlad-ot. ;)

» Galamb   válasz erre
    2017-04-22 18:36:16

@Subi: Jogos!

» Peacock   válasz erre
    2017-04-22 17:41:07

@Peacock: "Szerintem Furynak nincs jó humora"

Én megértem és el is fogadom az álláspontodat, viszont innentől annyira szubjektív lenne a társalgás, hogy sok értelmét nem látom a folytatásának (ebben a témakörben). Ha valamit már alapjaiban másképp látunk, akkor nem annyira meglepő, hogy az általunk levont következtetések is különbözőek lesznek.

    2017-04-22 15:34:48

@Subi: Szerintem Furynak nincs jó humora, csak hülyeségeket mond nevetve, amin sokan szórakoznak mert eredményes bokszolóként mondja. (Gregnek ellenben szerintem pld. jó humora van amilyen ötletesen fordítja néha Fury hülyeségeit.)
Leibigabi: igen, az intelligencia összetett. De én tényleg ismerek olyan 8 általánossal bíró kisegyházas lelkipásztort, sőt pünkosdista gyülekezeti vezetőt is, is aki mindenre azonnal reagál, mindent mindenkinél jobban tudni vél, és akkora hülyeségeket mond teljes bizonyossággal még butább embereknek mindennapi dolgokról is (pld.: a rendőrség pénzt fizet annak akit kirabolnak; Caesar a középkorban élt; nem tud össze szorozni papíron 72-t 12-vel, stb.), hogy a plafon majd leszakad. És meg van győződve hogy igaza van és sokan hallgatnak rá mert szuggesztíve mondja, akkor is ha baromságokat mond, önmagának is dokszor ellentmondva. Nekem Fury ebbe a sorba illeszkedik bele: egy nagyranőtt nagydumás beképzelt öntömjénes alak némi karizmáv aki pont annyira intelligens mint egy átlag celeb, csak mivel bokszoló a média alájátszik. Ha nem lenne felkapott bokszoló, szerintem Fury jó eséllyel egy verekedős, agresszív, átlag alkoholista fizikai melós volna, bunkó focidrukker beütéssel és balhékkal.

» Peacock   válasz erre
    2017-04-22 14:09:16

@Peacock: Az intelligenciának része, az információk gyors feldolgozása is. Ez verbális szinten úgy jelenik meg, hogy folyamatos lesz a kommunikáció, illetve az intelligensebb fél többnyire felül is kerekedik a vitapartnerén. Fury esetében mindkettő megállja a helyét.

De még azt is ki merem jelenteni, hogy jó humor nem létezik intelligencia nélkül. Modoros embert már végtelenül sokat láttam, aki az ostobaságát próbálta leplezni a kimértségével, de olyat, akinek jó a humora - márpedig Fury esetében ez nem kérdés - és tök hülye lett volna, még soha.

    2017-04-22 11:32:34

@Flex: Furyval kapcsolatban egyetértek. Amikor arról volt szó, hogy Wilder-Fury-Joshua 3asból ki a jobb én Tysonra szavaztam , feltéve hogy top formában van. Ring IQ-ban egyszerűen jobbnak tűnik tőlük, de topforma nála 1szer jött el és többet nem fog szvsz.
Nem megváltóként látom AJ-t,viszont korunk legjobb aktív Heavyweight bunyósának tartom. A nagyokhoz nem hasolnítgatom , de nem is kell még és ha nem éri el azt szintet sem lesz katasztrófa. Az elődök nagyon magasra rakták a lécet anno.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-22 10:45:32

@Dirhanka: nekem ez erőlködés.nem győzött meg.tartók tőle h nem a megváltó jött el,de Klicskót akkor is le kell csapnia.Egy all time összehasonlításban a régiek ellen Furyt esélesebbnek tartanám sokkal mint AJ-t.Fury ötletesebb,lazább,és az a lapaj testét is jobban,könnyedébben mozgatja.Mentálisan a ringeb pedig top.

    2017-04-22 10:08:47

@Peacock: Tehát összefoglalva, szerintem az intelligencia több területre bontható, amihez területenként kell lennie egyfajta átlagnál magasabb tudásnak/készségnek, amit egy cél elérése érdekében maximálisan/optimáli san kihasználj.

» leibigabi   válasz erre
    2017-04-22 09:25:48

@Peacock: Amiket Furyval kapcsolatban felsoroltál (vagyis egyfajta szuggesztív személyiség), már egyfajta intelligenciát feltételez, hogy valaki, ahogy írod, jól eladja magát. Hasonlóan, mint Ali. Valószínűleg Ali sem nyert volna matematika versenyt, de a mentális/verbális hadviselésben magas intelligenciát mutatott. Bár azt gondolom, hogy az intelligencia szó alatt nem egészen ugyanazt értjük.

» leibigabi   válasz erre
    2017-04-22 09:12:01

@Dirhanka: Korai az összehasonlítás, az igaz, van még ideje bőven bizonyítani. Az is hatalmas dolog lesz ha legyőzi Wladot, ahogy Furytól is az volt. Ami szimpatikus még benne (amellett hogy alázatosan edz, folyamatosan fejlődik, marha nagyot üt, és termetéhez képest komplexen is mozog - most direkt csak a pozitívumokra koncentrálva) az az, hogy nem kerüli a kihívást. Oké hogy olimpiai bajnok volt (úgy ahogy, de akkor is), de kifejezetten gyorsan lett menedzselve,felépítv e, és azért 19. meccsre a még mindig überveszélyesnek tűnő Wladot bevállalni, az azért nem semmi. Emiatt respect neki és a menedzserének is.

» Peacock   válasz erre
    2017-04-22 00:37:37

@Peacock: 4.perctől van egy két bődületes kombináció és ott szvsz gyors is egy 110 kg körüli emberhez képest. Nem minden ütést indított a legjobb ritmusban, de amikor ráérzett szerintem félelmetes volt!

"Foreman-i nyugodt erő, sem a Tyson-i vadság, sem az Alis lazaság, sem ezen nevesített valóban egyedi csúcselemek kicsit gyengébb-finomított pld. Lennox-i keveréke nem látható itt benne."

A Nagyok stílusához én sem tudom hasonlítani. Komplex bunyós,rendkívüli fizikummal remek képzetséggel, hatalmas erővel viszont nem tudom én sem egy olyan legendához hasonlítani akiket Te is írtál.Képtelen vagyok kategórikusan besorolni. Nincs benne a Tysoni robbanékonyság. Az Ali féle lazaságot nem tudom rajta számonkérni(ezt nagyon nehéz volna bárkin) Lewis romboló ereje szerintem meg van benne, legalábbis hasonló szinten lehet. A többiről AJ-Lewis viszonylatban nem volna fair véleményt alkotni, AJ-nek még nem volt annyi lehetősége bizonyítani.Talán annyit írnék le óvatosan ,hogy az precizitás és dörzsöltség amit én Lewisban látok sztem nem lesz Tonyban.Az ütést sem hiszem hogy bírná annyira mint Lewis, és L.L ennyi idősen robbanékonyabb volt és pattanósabbak voltak az ütései is.De nem érzem egyenlőre igazságosnak az összehasonlítást ki a jobb vonatkozásban egyik legendával sem.
Foreman mástészta mint a többiek mert extrém ütőerőben és ütésállóságban is. Álló helyzetben karból ,szinte tolva az ütést volt képes KO-t osztani, én ezt sem tudom számon kérni AJ-n.
Ha minden jól megy lesznek majd címegyesítések később nehézben és akkor láthatjuk komolyabb megmérettetésben. A kötelező kihívókat szerintem lefogja rendezni Tony, WBC és WBO bajnokai ellen számíthat kihívásra. És persze most Klitchko személyében, viszont ha abból indulok ki, ahogyan a nagydarab Breazealet módszeresen agyonverte AJ ,hát én nem sok jót selytek Wladnak.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-21 23:44:20

@Subi: Szerintem nem feltétlen intelligens, hanem egyszerűen ilyen kommunikatív-szugges ztív személyiség, akkora önbizalommal, ami hittérítők, és akkora arccal-beképzeltségg el, ami nyíltan képmutató populista politikusok sajátja. Mindenről azonnal van véleménye és a legkevésbé sem zavarja, ha néha önmagának is ellentmond, hiszen minden kritikai érzék nélkül hisz benne hogy akkor és ott csak neki lehet igaza, és hogy a világ körülötte forog. Több kispolitikust és fundamentalista hittérítőt ismerek ilyet személyesen is. De egyes amerikai filmekben a pofátlan, a vevő hasába lyukat beszélő autódealereket is így ábrázolják, lehet nem véletlen. Csak Fury önmagát adja el. Neki ettől megy a szekér. Biztos vagyok benne hogy imádja is magát és élvezi ha csodálják, ez is a célja. De ez nem IQ kérdése. Ettől persze lehet okos, azt nem tudom, de vannak kétségeim.

» Peacock   válasz erre
    2017-04-21 18:51:04

@Dirhanka: Joshuának drukkolok, remélem nagy bajnok is lesz egyszer, de nekem valahogy így elsőre nem tetszik ez a zsákolás.
Olyan, mintha a merevsége miatt nem tudna nagyobbat ütni Joshua, és mintha inkább csak pózolásból vadulna a zsákon (nem mert agresszíve éhes az ütésre). Más kérdés hogy így is egy bivalyé az ütőereje, meg hogy az évtizede regnáló Wlad nem is tudom volt-e ennyire vad valaha, de tény hogy sem a Foreman-i nyugodt erő, sem a Tyson-i vadság, sem az Alis lazaság, sem ezen nevesített valóban egyedi csúcselemek kicsit gyengébb-finomított pld. Lennox-i keveréke nem látható itt benne.
Persze lehet túlzóak az elvárásaim.

» Peacock   válasz erre
    2017-04-21 18:40:06

@Kane: Nem, erre úgy képes, hogy intelligensebb a többieknél. Elég, ha azt az interjút megnézed, amit lejjebb linkeltem.

    2017-04-21 00:44:18

igen, nagyon jó formában van AJ én is úgy látom. szerintem nagyon nem egy kategória a két bokszoló, és senkit nem becsülök le, csak ez a véleményem . ko lesz szerintem! amúgy biztos jó nagy felhajtás lesz, és ott lesz sok híresség is, meg persze nagy bokszolók, és jelenlegi ismert bokszolók is stb stb... meg persze Fury, és Wilder akik lenyomhatnának valamilyen showt a meccs után, mert örültek, és jó arcok he he he !! :-D ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-20 18:20:51

@Dirhanka: az tuti ! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-20 17:08:09

Bomba formában van AJ

https://www.youtube. ...

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-20 09:51:05

@tizedes: már amit levédett, mivel a menet végéig benne maradt az ütés, belassult és emiatt beszedett további ütéseket is. Aránylag persze jól kezelte a dolgot Joshua és nem mondhatni, hogy a kiütés szélén táncolt volna, ráadásul azóta is fejlődött, tapasztaltabb lett. Viszont Klitschko nem Whyte, ő minden szempontból jobban kiaknázhat egy hasonló lehetőséget. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez egy igencsak vékonyka reménysugár számára, amit könnyen elhalványíthat majd néhány pontos Joshua találat.

» superman   válasz erre
    2017-04-20 08:58:30

@superman: Elég rendesen meg volt fogva ?
Akkor nem egy meccset néztünk...
Mert átment rajta egy bal kezes ütés ,majd utána következő ütéseket szépen / szerencsésen levédte, nem voltak pontosak, így hamar átvészelte az a rövid időszakot - 2. menetről írok.

» tizedes   válasz erre
    2017-04-19 21:51:25

Ismét megnéztem Joshua D. White elleni meccsét.
Ha ott Wlad boxol, tehénkedés és habiszti bunyó lett volna, de akkor is egy nézhetetlen "produkció " lett volna a véde, ahogy Povetkin ellen is tette.

Én már nem emlékszem olyan Wlad meccsre, ahol olyan jól küzdött, bokszolt volna Wlad, mint hogy Joshua tette White ellen.
Wlad , bár sokáig és nagy bajnok volt, Hall of Fame is, de remélem, hogy a Joshua elleni ütközettel lezárul egy korszaka,amit már Fury is elkezdett lebontani - bár most nem egy kipötyögős meccsre számítok, inkább egy brutális KO-ra...

» tizedes   válasz erre
    2017-04-19 21:48:50

@Jersey Joe: "Klitschko kockáztat egy kicsit többet, mert öregebb és esélytelenebb, ezt ő is tudja."
Szerintem meg Klitschko jóval kevesebbet kockáztat. Mögötte már ott van egy teljes pályafutás, kiöregedett bunyósnak számít és már kikapott Fury-tól, elvesztette a címeit, nem igazán van vesztenivalója - annál dicstelenebbül aligha fog tudni kikapni és ezek a vereségek már ráfoghatók a korára, az utókor megítélésén így nem sokat változtatnak. Joshua viszont nagyot bukhat egy vereséggel, ami a teljes elkövetkező pályafutására nézve is meghatározó lehetne.

» superman   válasz erre
    2017-04-19 20:17:28

@Dirhanka: Elég rendesen meg volt fogva Joshua Whyte ellen. Akkor ott erősen benne volt abban a meccsben, hogy lepadlózik vagy ki is kap idő előtt, ami a két bunyós pályafutása és kvalitásai alapján igencsak meglepő lett volna. Ebben a megingásban sokak véleménye szerint az említett előzmények, mentális tényezők jelentős szerepet játszottak. Ez Klitschko számára is kapaszkodót jelent, de mint írtam, ez szerintem is kevés lesz most már számára a végső sikerhez. Viszont a jövőt tudtommal egyikünk sem látja biztosan.

» superman   válasz erre
    2017-04-19 20:00:49

@Jersey Joe: Tökös dolog kétségtelen. Jó volna tudni mennyiért lepnek egymas ellen ringbe. A világ minden pontján eloben fogják adni. Hatalmas pénz lehet a dologban, erre klitchko sztem nem tudott nemet mondani, emelett ekkora ütőerő ami neki van egy ko - ra mindig van esély. Gyozzon a jobb!

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-19 19:46:41

@Dirhanka: Gondolom, azért Klitschko is felmérte a terepet, hogy mire vállalkozik.

Elvileg mindketten pontosan tudják, mit csinálnak, mit vállalnak be, de mindketten nem nyerhetnek.
Klitschko kockáztat egy kicsit többet, mert öregebb és esélytelenebb, ezt ő is tudja.
De pályafutása végén meglépett egy ilyen döntést, s ez egy igazán tökös dolog volt.

GYakorlatilag több mint egy évtized után láthatunk egy csúcsmeccset, ami riasztó...

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-04-19 19:09:14

@superman: Beszaladt egy komoly ütés az tény, de nem esett darabjaira AJ. Meg volt fogva, Viszont előtte es utanna Whyte többször a kiutes szelen táncolt, amig vegleg el nem dőlt. Es emlekeim szerint egy menetet sem nyert Whyte Aj ellen. Talan a másodikat. Ha innen nézzük sztem képes ezt az akadályt is megugrani. De ami a mi velemenyunknel is fontosabb hogy AJ edzője határozottan mondta, hogy kesz vagy Wladimir ellen bunyozni es győzni. Amatőrben is együtt dolgoztak, ismerik egymást nagyon jól. Sztem pontosan tudjak, hogy mit csinalnak es miért merik bevallalni Wladot.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-19 17:28:06

@Dirhanka: ha már ezt hoztad fel, Whyte ellen is komolyan megingott Joshua, aminek okát sokan - valószínűleg helyesen - ezekben a háttér-tényezőkben látják.

» superman   válasz erre
    2017-04-19 16:25:03

@superman: "emlék még mindkettejükben benne van"

AJ legyozte Whytetot a profik közt, amatőrben pedig anno Whyte nyert. Ennek okan en feltetelezem, hogy kitudja majd zárni Aj Wlad ellen a múltbeli kesztyuzesek emleket, es a diakbol tanarra lep majd elő. Nincs egyszerű helyzetben, Wlad atyaskodasa baromi zavaró lehet, viszont AJ elég jól kezeli.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-19 15:30:20

@Timba: "Bár a mostani mérkőző felek egyik kesztyűzéséről sem láttam videót, de el tudom képzelni, hogy a profiként tapasztalatlan Joshuat akkor még uralta Klicskó" - Igen, akkor mondta is Joshua, hogy van még mit tanulnia profiként. Azóta sok minden történt, de úgy látom, hogy ez az emlék még mindkettejükben benne van, ami a video alapján Klitschko-nak némi extra önbizalmat ad, Joshua viszont kissé túlzottan tiszteli őt. Úgy látom, hogy az egyéb erőviszonyokhoz képest a mentális előny emiatt is ezúttal Klitschko-nál van, ezt próbálja valamelyest meglovagolni, látszik a magabiztos beszédén (bár valóban elég erőltetett). Valószínűbbnek tartom, hogy ez az előny kevés lesz számára, hogy maga felé billentse majd a mérleg nyelvét, ráadásul néhány tiszta Joshua találat elég lehet ahhoz, hogy megforduljon ez a mentális előny.

» superman   válasz erre
    2017-04-19 14:40:27

@Peacock: Valamit elnéztél, mert 2008-ban kezdett, és most 2017 van, tehát 9 év. :)
És még mindig 30 éves kor alatt van, ha esetleg visszatér, még jó 10 éve lehet, nehézsúlyban még eléggé fiatal.
Az, hogy nem lett visszavágó, nekem se tetszik.

» GaiusM   válasz erre
    2017-04-19 10:53:23

@GaiusM: Hagyjuk az agyát és a lelkét, van róla véleményem hogy valójában nem ép, és épp ez teszi lehetővé hogy annyira szuggesztíven és a kétség legkisebb jelen nélkül nyilatkozzon - olykor egymásnak hót ellentmondó dolgokat is. (Erre a marihuána biztos rátesz egy lapáttal különösen ha skizofréniára is hajlamos.)
Nekem az hiányzik, hogy: bokszoljon. Ha gyakran meccsel, meccsek között szájalhat tőlem, de hogy meccs helyett tegye ezt, na arra én speciel kicsit sem vagyok kíváncsi.
No meg hogy 35 amatőr meccs után profiként 13 év alatt vívott 25 meccset, az sem valami sok. Teli van kihívással a mezőny, ott v olt neki a visszavágó is aminek illett volna eleget tenni, erre semmi. Jobb lenne ha bokszolna - szerintem neki is.

» Peacock   válasz erre
    2017-04-18 21:33:45

Félek hogy a meccs is olyan langyos lesz mint ez a műsor.Wladimir görcsösen próbálja leplezni az idegességét,de Joshua ezt nem veszi észre.Túlságosan is tiszteli,és Wlad a legelejétől erre játszott.Ezért (is) merte őt bevállalni.
Aztán remélem AJ rámcáfol,és erre jön be a ringbe.Az ukrán összeesne idegében az első gong előtt:)
https://www.youtube. ...

(annál már csak az lenne jobb ha Fury énekelné mint a hót gagyi német gálákon szokás)

    2017-04-18 20:32:18

Szóval tippem a meccsre: amint Klicskónak leesik, hogy ez már nem az a srác, akivel x éve kesztyűzgetett, átkapcsol túlélő üzemmódba, és bukni fogja a meccset. Talán idő előtt.

    2017-04-18 16:23:19

És még egy, már régóta szerettem volna beírni. Amatőrként volt szerencsém élőben látni Joshuat bunyózni. Nekem akkor sokkal lazábbnak és kombinatívabbnak tűnt. Bár tudom, hogy más az amatőr és a profi boksz, és én csak az előbbit űztem (sokáig, de nem nagy sikerrel, inkább hobbiból), tehát az utóbbiról belülről lövésem sincs. De nekem az akkori bunyója jobban tetszett, pedig akkor sem volt cingár. A csapattársai "Big Man"-nek szólították már akkor is. Közelről olyan izmai voltak, mint a hajókötél, és azóta jó pár kilót felszedett...

    2017-04-18 16:16:05

A meccset az Ali-Holmes mérkőzéssel állítanám párhuzamba. Ők is sparring partnerek voltak. De évekig, és Holmes a meccs előtt azt nyilatkozta, hogy "nagyon szeretem ezt az embert". Szerintem (hangsúlyozom: szerintem) Alit a 8 millió dolláron kívül az is motiválhatta, ahogy most Wladimirt, hogy még úgy emlékezett Holmesra, akin a sparringokon gyakorolt. Bár a mostani mérkőző felek egyik kesztyűzéséről sem láttam videót, de el tudom képzelni, hogy a profiként tapasztalatlan Joshuat akkor még uralta Klicskó. Csak közben fordult a kocka, ahogy anno. A különbséget abban látom, hogy Joshua nem lesz annyira kíméletes, mint Holmes volt anno. Ott én úgy láttam, hogy nem akarja bántani Alit, csak behúzni a meccset úgy, hogy közben a legkisebb kárt tegye benne. De ki tudja? Én csak egy jó meccset szeretnék végre látni, talán Wlad előhúzza a Pulev elleni formáját. Bár erre kevés esélyt látok...

    2017-04-18 16:08:27

@GaiusM: csatlakozom! én is csípem Fury-t elég szórakoztató figura tényleg, nem egy átlagos, kocka bokszoló . de sajnos tényleg nem úgy néz ki a csávó, mint aki vissza akarna térni, valami nincs rendben nála fejben szerintem jelenleg. De reméljük, hogy ez változni fog! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-18 16:01:12

@Subi: Erre Fury úgy volt képes hogy a saját teljesen logikátlan és valóságtól elrugaszkodott sávjára terelte a beszélgetést, az ellenfél meg leblokkolt hogy ez most mi a f#sz. Egyébként tényleg érdekes figura, kár lenne hogyha végleg elvitte volna a kokain, pedig az általában mindenkit végleg elvisz...

    2017-04-18 00:29:26

@Phenomenal: Csendet! Mi ez az impeltinencia? :D

» HunFighter   válasz erre
    2017-04-17 23:31:44

@GaiusM: Abszolút egyetértek. Fury egy szórakoztató és intelligens figura, annak ellenére, hogy az olykor paraszt viselkedése nem feltétlenül ezt tükrözi.

Abban is igazad van, hogy van értelme a mondandójának (amikor nem veszi szándékosan hülyére a figurát), és mindig szinte azonnal van egy riposztja. Én még nem láttam rá példát, hogy zavarba hozták volna bármilyen beszélgetés alkalmával. Ő azonban annál többször megtette ezt az ellenfeleivel.

Viszont tartok tőle, hogy elveszítette már a lelkesedését. Nagyon hagyta elszaladni a súlyát, és az égvilágon semmi sem utal rá, hogy gőzerővel készülne a visszatérésre.

    2017-04-17 23:03:22

@Subi: Nem tudom, ki hogy van ezzel, de nekem hiányzik Fury. Lehet, hogy showman, lehet, hogy nagypofájú, meg nem tud pallérozottan mozogni a ringben. De szórakoztató figura.
És ha megnézitek (aki tud angolul), teljesen értelmesen beszél, nem őőő-zik, a mondanivalójának van értelme.
És a szemébe belenézve se egy sötét bumburnyákot látni, aminek ő eladja magát, hanem van agya. És aki ennyire össze tudta rakni Klicsko ellenszerét, és így meg tudta oldani, az nem rossz bunyós.
Remélem, hogy visszatér.

» GaiusM   válasz erre
    2017-04-17 22:28:31

Hat azert ez egy udito beszelgetes, mert lathatoan kolcsonosen tisztelik es kedvelik egymast, felismerve es kimondva a legfontosabb dolgokat, mint a sport iranti teljes alazatot es odaadast. Ehhez szukseg van egyfajta emocionalis intellektusra, ami mindkettojukben alapvetoen megvan, ez teszi oket ugyanakkor kicsit nehezkesse es emiatt tunnek "modorosnak".
Kivancsi leszek, hogy ez a fajta viszonyulas mire lesz jo, mert ugy latom azert, hogy Joshua tulzottan is tiszteli Klicskot. Ugyanakkor ott van benne az alapveto bizinyitasi vagy es ehhez Klicsko a legjobb valasztas szamara.
Klicskonak a legjobb partner Joshua, nem lesz megalazo vesziteni ellene meg akkor sem ha ko-val kap ki, mert egy melto ellenfeltol kap ki.
Benne van a pakliban az, hogy egy nyilt es szinvonalas meccset lassunk, ahol mindket oldal a legjobbjat hozza majd.

» traveler   válasz erre
    2017-04-17 21:34:46

Miután megnéztem ezt a "produkciót", felfrissülésképpen megnéztem ezt is:
https://www.youtube. ...

Ehhez egyszerűen semmit sem lehet hozzáfűzni. Kötelező jelleggel letudták, és ennyi.

    2017-04-17 21:25:05

@HunFighter: Wladimir. Wladimil? :-)

https://www.youtube. ...

» Phenomenal   válasz erre
    2017-04-17 19:10:15

@CHUBAKKA: "... AJ beledöngöli a padlóba kb 5 meneten belül!" - inkább a padlóla, de dulván!

» HunFighter   válasz erre
    2017-04-17 18:48:53

@dondannyboy: Az nem jó. Akkor tanul meg igazán jól egy nyelvet egy ember, ha már képes gondolkodni a beszélt nyelven is és nem kell önmagában fordítania. Ettől függetlenül szerintem jól beszél angolul :)

» HunFighter   válasz erre
    2017-04-17 18:47:52

örülnék, ha Wladimir eltűnne már végleg, és nem kéne őt nézni, úgy hogy gyerünk AJ rombold le őt végleg, döntsd le a bálványt, dőljön le, törjön össze!! Fury csak megingatta a bálványt, de remélem, hogy most végleg ledől. AJ egy nagyon tehetséges, és látványos bunyós, nagyon bírom ahogy bokszol, igazi közönség barát stílus ez kell ide, nem a robot bírkó!! :-D ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-17 18:04:52

Klitschko beszél oroszul, ukránul, németül és angolul. Teljesen megértem ha keresi a szavakat.

» WRITER   válasz erre
    2017-04-17 17:59:41

@Jersey Joe: Nem mondod. :)

» GaiusM   válasz erre
    2017-04-17 17:55:08

@GaiusM: Joshua ugyanúgy kreálmány, az egész nice guy imidzsét Hearn találta ki neki, amit aztán alkalomadtán levet magáról, lásd a gesztusai a Whyte elleni meccsen. De igaz, hogy még így kevésbé tűnik mesterkéltnek, mint az ukrán. Wladimirnek a németek megtanították, hogy mindig professzionális módon kell megnyilvánulnia, hogy szimpatikus legyen számukra, ez sokszor affektálttá teszi a beszédét. De hát ezt a németeknél így kell csinálni, aki nem így nyilatkozik (ahogy Dárdai tette párszor, amikor kerítés nélkül beszélt), az ellenszenvet vált ki náluk.

Amúgy volt most kivételesen Klicskótól egy lájtos trash talk is a meccs előtt egy nyilatkozatában, amiben saját magát a Mount Everesthez hasonlította.

» northpaw   válasz erre
    2017-04-17 17:51:41

@Dirhanka: szerintem a modorrosság tagoltság mellett inkább az van hogy ukránul gondolkodik és forditania kell magában.

ennek ellenére a legiritálobb wladban az hogy kijelenti ha aj győz gratulál neki ha nem akkor segít visszatérni.
az első rész még teljesen rendben van de a második rész wlad szájából képmutató.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-04-17 17:21:12

@GaiusM: Azért hadd hívjam fel a figyelmed, h Klicskó ukràn... Nyilvàn nehezebben beszél angolul, mint Joshua..:)

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-04-17 17:03:18

Nyilván intelligenciában nincsenek egy szinten, de kicsit olyasmi nekem Wlad, mint amikor Pinyőt elküldték beszélni tanulni amikor a fociválogatott szövetségi kapitánya lett. És utána az is elkezdett ilyen betanult (höhöhöőőöööö) stílusban erőltetni mindent.
Ugyanezt érzem Wladnál is, már Fury ellen is megvolt ez, mintha valami pszichológus sulykolná bele ezeket, hogy te vagy a nagy bajnok, neked azt kell mutatni, hogy milyen legyőzhetetlen vagy, így beszélj, ne hagyd, hogy kizökkentsenek, stbstbstb...
És baromira görcsössé, és mesterkéltté válik ettől az egész előadása. Teátrális kisebb szünetek, ilyen beharapott száj.
A kettejük közötti különbség, hogy Joshua egy szimpatikus, önmagát adó srác. Wlad pedig egy kreálmány, egy megcsinált valaki, teljesen természetellenes.
Ezt csak a beszédre értettem.

» GaiusM   válasz erre
    2017-04-17 17:00:09

@Joe Calzaghe5: hát ja elég idegesítő szerintem is, látszik rajta, hogy el van ájulva magától, remélem, hogy AJ beledöngöli a padlóba kb 5 meneten belül! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-17 16:30:06

@Joe Calzaghe5: Nem olyan.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-17 16:17:11

Wlad nagyon irritálóan beszél, olyan mint egy homár.

» Joe Calzaghe5   válasz erre
    2017-04-17 15:55:37

most mégis mit csináljanak, öntsék képen ők is egymást a vízzel, és vágják egymáshoz a poharat!?? vagy kezdjenek asztalt burogatni, és dobálni, egymást anyázni, nem kell ez, csak a meccsen ne kíméljék egymást! viszont ismerjük Wladot, hogy mindent meg fog tenni , hogy ne legyen belharc, meg ilyesmi, szóval fel kell készülni a sok dulakodásra! várom ezt a meccset, de sokkal jobban várnám, ha AJ mondjuk Wilder, Parker, Povetkin, vagy épp Ortiz ellen lépne ringbe!! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-04-17 13:31:24

@WRITER: Szerintem többen is vannak, de 21 percet nem könnyű osszefoglalni. Lényeg szerintem az, hogy Wlad bizonygatja mennyire megszállott és hogy a tapasztalat, a rutin az ő malmára hajtja a vizet. AJ pedig elmondja, hogy szüksége van erre a kihívásra és kifogja ütni Wladimirt.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-17 12:42:34

@GaiusM: Szerintem keresi a szavakat neha és van benne modorosság is.Egyébként nagyon jól beszél angolul is a nemet mellett.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-17 12:33:09

Van itt olyan aki érti miről beszélnek? Nem vagyok jó angolos :)

» WRITER   válasz erre
    2017-04-17 11:46:25

@Dirhanka: Épp ezen filóztam... Wlad nagyon kimért. Vagy keresgéli fejben a szavakat, vagy pedig ha direkt csinálja, az borzasztó.
Ettől függetlenül az látszik mindkettejükön, hogy igazi profik, és komolyan veszik, sőt tisztelik egymást. Ez a mostani sok trash-talk korában azért nekem tetszik.

» GaiusM   válasz erre
    2017-04-17 11:36:05

Nem könnyű Wladimirt hallgatni, tényleg elkepsztoen modorosan beszél. Viszont ami nagyon tetszik, hogy ők vegytisztan a VB ovekert küzdenek, es ezt nagyon intelligens módon adják elő. Kicsit sótlan, de aki ismeri a személyiségüket az nem nagyon vár mást.

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-17 10:32:45
fel