Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Liam Williams vs. Görbics Gábor (videó)

2016-11-27 17:13:34 /

A szombat éjszakai betöltetlen nagyváltósúlyú WBO-Europe címmérkőzés felvétele.Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@lacix76: Nem a súlytól számit, ki mekkorát üt, de előnybe van, aki naturálisan 75 kilós, egy 70 kilóssal szemben. + nálam az volt a probléma hogy a srác ki is használta ezt, és a folyamatos fogás, dulakodás miatt ő volt főlénybe, magasabb volt nálam, igy folyamatosan rám tudott dölni, és a kondimat pikk pakk megölte, és a végén igazából ezért is nyerte meg a meccset.

De csak hogy vegyünk egy kénzenfekvő példát, képzelj el egy meccset mondjuk Canelot és akkor az ellenfele az legyen mondjuk Gilberto Ramirez. Szerinted fair meccs lenne? Vagy most Khan is nagyváltóba van jegyezve, szerintem nem lenne esélyes egy DeGale ellen.

Engem nem az izgat hogy ezek a srácok kimennek és kikapnak, hanem hogy kétszer akkora ellenfél ellen viszik akik ellen tényleg semmi esélye. Mert ugye a magyar srácok jóval súlyuk felett öklöznek, a külföldiek meg azért jól állnak a fogyasztással.

    2016-12-04 17:54:49

Értjük hogy Petrányi abból él hogy gyenge ellenfeleket visz a feltörekvőknek, de szabjon már gátat a pénzéhségének, több súlycsoport fentebb bokszolva és beugróként vagy túlhajtva bokszolnak az emberei, azért mindent ne vállaljon már el.

» Moorer   válasz erre
    2016-12-04 00:42:53

@senki-001: @lacix76: ez a helyes válasz, valóban

Ellenben +5kg igenis sokat jelent, bár nyilván egyén válogatja - én semi-kontact küzdősportot űztem versenyszerűen (karate), ott sokat jelentett, igaz, alacsony súlycsoportban versenyeztem (-63 kg). Amikor már -67-ben mentem, az már jelentősen sokat számított.
Egy ideig bokszoltam is, ott csak nagyobb súlyú emberekkel edzettem együtt, akkor méginkább éreztem, hogy bizony van jelentősége a pluszkilónak, ebben nem értünk egyet. Nyilván sokat számít a tehetség és a technikai tudás is, de tartom, aki súlya felett versenyezteti az emberét, az felelőtlen és rövid távon gondolkodik - van az a pénz persze, meg tudom érteni valahol azért..

    2016-12-03 00:08:05

@picker: Ezt akartam hallani. 😎

» lacix76   válasz erre
    2016-12-02 21:54:09

@lacix76: Nem azon az öt kilón múlik az ütőerő,az adottság.

» picker   válasz erre
    2016-12-02 18:46:48

@Saabo: Golovkin, Kovaljev szintjén van érezhető külömbség, de Görbics szintjén nem érezhető, ott még az 5-6 kiló simán belefér. Ők nincsenek ott a toppon mint a "csúcsragadzók". Volt olyan ellenfelem (én 180 cm 71-72 kg voltam) aki nehézsúlyú volt és nem tudott lecsavarni pedig csibészbe nyomtuk.

» senki-001   válasz erre
    2016-12-02 16:28:06

Van bizony, nem véletlenül mennek mindig a feszkók a súlyon. 5kg nagyon sokat számít, tapasztalatból is mondom, főleg, hogy egy mérlegelés után a súlykülönbség is drasztikusan megnő.

    2016-12-02 12:13:35

Ezt mondjátok meg,mert nem értek hozzá.
Egy 70 kilós bokszoló,és egy 75 kilós bokszoló között akkkora ütőerőbeli különbség van ?
Mert lehet testileg nem látszik a különbség.

» lacix76   válasz erre
    2016-12-01 23:34:29

@picker: Engem az egészbe az zavar hogy súlya felett bokszoltatja a bunyosokat, ha valaki saját súlyába kikap, ez van, gyözött a jobb, de az megint másabb amikor egy kétszer akkora ember püfföl.

    2016-12-01 14:28:32

Szerintem sem kultúrája nincs felépíteni valakit nálunk,sem anyagi keret.
Hiába látjuk a tehetségeket nézői oldalról,promotizáln i már nem fussa pénzileg.
Csepi azt csinálja amit tud,a fiúk meg amire lehetőségük van.
kb ennyi tömören.

» picker   válasz erre
    2016-12-01 10:37:21

@szikozoltan: Hát igen, de nekem nem volt létszükség a bokszból a pénz. Én nem is azért kezdtem el, mert húúú kell a pénz, hanem mert ki akartam próbálni, más küzdősportot is üztem régen, bokszoltam is, gondoltam kipróbálom, de mivel nekem nem létszükség volt hogy a sokkal nagyobb emberekkel bokszoljak, igy nem folytattam. Alapból győztes mentalitásom van, nem szeretek vesziteni, de másabb ha velem egysúlyú ember győz le, mint két súlycsoporttal nagyobb.

Mondjuk mostmár elgondolkodtam hogy kicsit visszafogyasztani, elmenni Totohoz, mert ő ahogy tudom nem jóval a súlyod felett szervez ellenfelet, illetve elég jól megfizeti a bunyósait, aztán keresni egy kis zsebpénzt a havi mellé, csak már nem nagyon vagyok formában, és bokszedzőt se tudom kikhez lenne érdemes lenézni manapség, illetve az is milyen árban vannak.

    2016-11-30 15:51:21

@Titok: "Halt már meg bokszoló a ringben" Csepi versenyzői közül? Nem. Amit leírtál az tény, ezt alátámasztom, mert anno Győri Józsefnél sokkal brutálisabb dolgok voltak, de beválltuk, mert szerettünk bunyózni és kellett a pénz. Nem hisztiztünk, oda tettünk magunkat és bunyóztunk. megvertek? Nem mindíg, de kit érdekelt amikor a sport szeretete vitt előre bennünket. Neki mentünk volna ha kellett volna akár Valujevnek is, mert szerettünk bunyózni. Ma sajnos már kiveszőben van ez a mentalitás. Látom hogy Csepivel hogy jártál, ez hidd el semmi amit anno mi átéltünk a Győrinél. Nem panaszkodtunk, mert tudtuk hogy ezt tudjuk és azt adjuk. Vágóhídra ki volna bennünket? Nem csak segített egy kis pénzt keresni abban a kemény világban. Most olyanokért keseregsz ami anno mindennapos dolog volt és nem vette el a kedvünket a bunyótól. Tudomásul vettük és csináltuk azt amiért leszerződtünk.

» szikozoltan   válasz erre
    2016-11-30 14:44:41

@szikozoltan: Halt már meg bokszoló a ringben. És én úgy gondolom kár veled erről vitázni, te ezt nem érted meg. Igen konkrétan pisztolyt nem fog rájuk, de mivel a boksz teszi ki nekik a bevétel nagy részét a srácoknak, akkor ha hozz Petrányi nekik egy meccset mondjuk két súllyal feljebb, és azt mondja nem, akkor nem hivja a következő 3-4 alkalommal se, hanem azt aki bevállalta azt hogy feljebb lép egy két súlyt és hülyére vereti magát. Tehát akkor a srác nem vállta a meccset, cserébe nem nagyon keresték többet.

És igen, ez belsős infó, nekem is volt kapcsolatom Csepivel, nem szervezett nekem sok meccset, a szerény akkori 69-70 kilómmal (nem mostani a sztori) az első meccsemre 75 kilós ellenfelet hozott, persze nem igy lett lekönyvelve, hivatalosan mindketten 72 kiló körül voltunk, következőre felhivott, és mondta hogy lenne egy meccs keressek pénzt, ellenfelem 78 kiló körül volt, mondtam az nagyon nem az én súlyom, nem érdekel, köszönöm, azt mondta azt hitte hogy én ott vagyok súlyba, azóta se beszéltünk. Mondjuk én se kerestem, mert elment a kedvem az egésztól, azóta javitottam néhány képességemen ami akkor rossz volt, de a sulyóm felszökött, igy nem is gondolkodom nagyon hogy én bokszolok is még valaha.

    2016-11-30 13:57:48

@GSE: "udnia kellene, hogy ki az akivel van reális esélye, kivel nincs" ezeknek a fiúknak nincs esélyük az ellenfél ellen Őket nem azért hívják meg mert meg szeretnék veretni a saját bunyósukat, hanem azért hogy a Magyar gyereket legyőzzék. "A győzelem fontos eleme az ellfél helyes megválasztása" tartja a mondás, nézd csak meg Félix által idehívott ellenfeleket, ők azért vannak mert rajtuk keresztül tudnak a Magyar bunyósok feljebb kerülni a ranglétrán. Ugyanezért hívják a Magyar bunyósokat is ki. Nincs ebben semmi bonyolult dolog, egyszerűen csak "statjav" emberek ők és ennyi.

» szikozoltan   válasz erre
    2016-11-30 13:52:25

@GSE: "elég komoly függőségi viszonyt épít ki általában." ezt honnan veszed, ő mondta? Értsd meg Te is, ezek a srácok bunyóznak, mert szeretik s sportot. És hogy pénzt is keressenek ezért bevállalnak ilyen meccseket. Ők ilyen bevállalós fiúk. Nincs itt semmi kiszolgáltatottságró l, arról van szól hogy ezek a fiúk erre alkalmasak. Ezt a feladatok pedig maximálisan ellátják. Ha nem vállalja akkor nem vállalja, ha elvállalja akkor elvállja, ez az ő döntése és azt tiszteletben kell tartani. Ne várj csodát ezektől a srácoktól nem Jones egyik sem "csak" olyan vki aki szereti bunyót és még pézt is kap a meccsért. Van egy ismerősöm kint Londonban és mondja hogy napi szinten (!!!) van a pubokban a bunyó és a fogadás. És nem nézik hogy ki hány kiló csak azt hogy ki vállalja be és ki nem.
Félted az egészségét a srácoknak, szép dolog, de hallottál olyanról hogy valamelyiket is kiütötték hogy meghalt volna? Nem, mert ott van a bíró.

» szikozoltan   válasz erre
    2016-11-30 13:46:57

@szikozoltan: azért ez nem ilyen egyszerű. lehet, hogy pisztolyt konkrétan nem tart a fejéhez, de elég komoly függőségi viszonyt épít ki általában. mi van akkor, ha mondjuk az egyik versenyző azt mondja, hogy bocs, eggyel (vagy kettővel) nagyobb nálam a gyerek, nem vállalom. akkor minden marad ugyanúgy, vagy lesz helyette más és ő meg el lesz felejtve? a másik szempont meg, hogy ne kelljen már mindenkinek mindenhez értenie, azért vannak a különböző szerepek, ha a bokszolónak is tudnia kellene, hogy ki az akivel van reális esélye, kivel nincs, sőt ezen túl, ki az akivel nem is szabadna meccselnie, melyik ellenfél mit okozhat neki, melyik milyen hatással van a karrierjére, akkor mi szükség van a promóterre? szerintem az olyan esetekben, amikor ilyen szintű kiszolgáltatottságró l van szó, ne kényeskedjünk, nyugodtan lehet használni az odadob igét.

    2016-11-30 12:32:29

@Arnold79: Kíváncsi leszek ,hogy Gábor mire megy ellene. Zolika szerintem csak pontozói segítséggel tudta legyőzni.

    2016-11-30 09:18:59

@HunFighter: Úgy legyen, mert bőven beférne a keretbe. Tetszett amit csinált itt ilyen háttérrel, ilyen felkészüléssel egy egy számmal nagyobb ellenféllel szemben idegenben.

» batka1   válasz erre
    2016-11-30 09:12:07

"kisváltósúlyút odadob a nagyváltósúlyúnak" ki volt az aki odadobott?

Nem értelek: ha a menedzser a versenyző és az ellenfél megállapodik, akkor itt üzletről van szó. És nem erőszakról, tehát Csepi nem tartja oda senki fejéhez a pisztolyt hogy nyomás befelé és bumyózz. Tehát a Magyar srác tisztában van vele hogy ki ellen kell bunyóznia és ezért ő mit fog kapni. Akkor hol itt a gáz? Ez üzlet. Hogy nem nyeri meg a meccset? És akkor mi van? Ezek a srácok tisztában vannak velel hogy statjav emberek és semmi több. Ők nem akarnak és nem tudnak a képességeik alapján bajnokok lenni de őket ez nem zavarja. Amit csinálnak az pont arra elég amiért boltot kötöttek.

Értsd meg: ezek a srácok erre jók és kész.

» szikozoltan   válasz erre
    2016-11-30 07:56:22

Kovács Zoltán novemberi ellenfele(alias: Cosmas Cheka)lesz Vető Gábor Decemberi ellenfele.

» Arnold79   válasz erre
    2016-11-29 23:08:31

@szikozoltan: Onnan veszem hogy egy kisváltósúlyút odadob a nagyváltósúlyúnak. ÉS ez nem egyszeri náluk. Ha valaki kicsit is törödik a bunyósaival fel se merül benne szerintem egy fizikálisan sokkal erősebb búnyos ellen 1-2 súlyal feljebb nem szervez mérközéseket egy normális menedzser.

És igen mondták hogy Toto bunyósai nem feltétlen jobbak a Petrányi bunyósoknál, de mégis ők kimennek és azért szoktak nyeregetni, Csepiék nem. Akkor ha mégis hasonló a szint akkor a menedzseléssel van baj.

    2016-11-29 22:44:02

@Arnold79: Szerintem azért nem csapott le rá, mert mielőtt profinak állt volna Görbics, azelőtt jó pár évig kifejezetten a kick-box és thai boksz karrierjére koncentrált. A 2013-as WCG-t meg is nyerte, ami a "küzdősportok olimpiájának" tituálnak. Sok pénzt ezen a területen nem lehet leakasztani, tudomásom szerint ezért is ment el profi bokszolónak. Egyébként még 8-10 évvel ezelőttig amatőr bokszoló is volt, asszem válogatott is volt. Lényeg, hogy egy jó ideje nem volt a boksz, mint sportág fókuszában, val'szeg ezért sem figyelt fel rá Félix. Talán majd most.

» HunFighter   válasz erre
    2016-11-29 19:29:56

@Chico: Ha ezt meghallja az apafarkas:)

» Hapci07   válasz erre
    2016-11-29 19:01:54

Erdekes, hogy nem hallottam meg errol a Gorbics gyerekrol, szerintem egeszen tud bokszolni, lenyegesen jobbnak tunik, sok olyan magayr bunyos, akirol nem most hallok eloszor. :-) Tulajdonkeppen most, hogy Balzsay es Madar mar nem aktiv, ki az, aki egyertelmuen jobb boszolo nala? Bedak a visszaterese ota nekem nem tunt ugy, hogy latvanyosan jobb, mint ez a srac, bar nem vagyok nagyon kepben a kissebb sulycsoportokban.

» bpjotruska   válasz erre
    2016-11-29 18:24:20

@Hapci07: Őt a hat ellenfeléből kettő már legyőzte szerintem Görbics lazán megoldaná de még a kisebb súlyú Szabó se lenne esélytelen ellene.

    2016-11-29 14:48:51

@Arnold79: Szerintem KisBerkit is elintézné nagyváltóban.

» Hapci07   válasz erre
    2016-11-29 10:26:37

Szerintem is Görbicsnek és Szabónak is Felixnél lenne a helye. Váltósúlyban jelenleg talán ez a Görbics a legjobb kis hazánkban. Nem is tudom Felix miért nem csapott le rá.

» Arnold79   válasz erre
    2016-11-29 10:22:34

@szikozoltan: Lefelejtetted a végéről az (x) jelet.

    2016-11-28 23:52:11

Köszönöm😀 Könnyűsúlyban nagyon jó 😃 nekem is tetszett nagyon Félixnek ajánlani kellene 😀😀

» Ati008   válasz erre
    2016-11-28 21:52:51

@Ati008: Nah, ez jó volt! Tetszett a hidegvére és vagánysága. :D

» Toth Lajos   válasz erre
    2016-11-28 21:19:45

@Ati008: Megkapta a magáét a sok magyar verésért! :D Ahogy a narrátorok említik, ez különösen fájdalmas volt egy közelgő címmeccs reményében...

Egyébként Szabó nagyon ügyesen és OKOSAN, na meg tökösen bokszolt! Nem azt mondom, hogy az ifjú Mayweather, de nagyon sok (magyar profi ökölvívóktól főleg tétmérkőzéseken nem látott) technikai finomsággal verte Ormondot, ráadásul borzasztó tudatosan felépített meccsen. Imádtam minden percét! :D

» Gergoke   válasz erre
    2016-11-28 20:12:03

@Ati008: Köszönöm ezt a videót. Nagyon kíváncsi voltam rá , de jutubon csak a kiütés van fenn.

    2016-11-28 19:52:32

@senki-001: Darányi. Nem ment el, ott él most is, csak szarrá sérült az egyik keze ezért kihagyott pár hónapot. Nem régen kezdte újra az edzéseket.

    2016-11-28 19:29:57

Nem jut eszembe annak cigánygyereknek aki amcsiba egy híres boxistállónál edzett pár hónapig. Kb 18-19 éves lehet a srác, és nagyon ÜGYES ÉS tehetséges. Sajnos eljött onnan családi ügyek meg miegymás, szval zűrös dolgok, kár érte mert az utóbbi idők egyik legjobb magyar bunyósát láttam benne.

» senki-001   válasz erre
    2016-11-28 19:28:30

@Kane: Egyetértek, sajnos valóban a nagy hiányosság a magyar edzők impotensége. Sok edző ordibálja hogy ilyen-olyan tanfolyamot elvégzett (bár azt senki se látta) és a versenyzőik nem ütik meg a kocsmák réme szintjét sem.
De nehogy má nekik mondja meg bárki is hogy hogy kell ütni a jobb egyenest mert az a kisújjába van. Sajnos a dölyfös-büszkeségük miatt van ott a boxsport ahol.És ezen csakis ők tudnának változtatni, de nekik nagyon jó a langyos vízben csücsülni és vigyorogva hirdetni az igét, mintsem a tanítványaik érdekében elmenni és képezni magukat. És azt szeretném mondani hogy tisztelet a kivételnek DE nincsen kivétel, mert mindegyik ugyanazt a semmirekellő szintet üti meg. Persze a menedzserirodák vezetője is hunyó ebben, mert a versenyzőjét edzhetné olyan aki képzettebb, de ő is tesz rá nagy ívben. Szóval marad a langyos állóvíz és a fikázás..

» senki-001   válasz erre
    2016-11-28 19:16:45

@Titok: Toto nyilván mint mindenki más a föld hétmilliárd emberéből (kivéve talán Feját), jobb bokszedző mint Csepi és tényleg jobb meccspénzeket lehet nála keresni mint Csepivel. Viszont az emberei átlagban ugyan azt a szintet képviselik mint Csepi emberei.

Amúgy Szabó Zoltán tényleg jó bunyós, szerintem nagyon tehetséges, a megfelelő háttérrel több potenciált is látnék benne mint pár Félix bunyósban... Szerintem nem az a gond hogy az országban nincs megfelelő alapanyag hogy felépítsünk világbajnoki szintű bunyósokat, egyértelműen a kevés lehetőség, edzők alkalmatlansága vezet a mostani helyzethez. Szerintem például amatőrben Kozák László zseniális, kérdés meddig jut el a puszta tehetségével.

    2016-11-28 18:45:04

@Titok: Egyszer Papp Laci azt mondta: nézzék meg hogy néz ki a győztes (tele volt a feje kék-zöld foltokkal, fel volt dagadva a szeme, szval ramatyul nézett ki a tag) és akkor hogy nézhet ki a vesztes? Hát igen a box az nem egészséges akkor sem ha te nyered meg a meccset.
Van egy mondás: van aki a zongorát cipeli és van játszik rajta. Nos a mi bunyósaink cipelik a zongorár. Nincs ebben semmi rossz, hiszen nekik is meg kell élniük valamiből. És ha azért még pénzt is kapnak akkor meg főleg jó nekik. Csepi összeveretni viszi ki a srácokat? Ezt kötve hiszem. Nem tudom elhinni hogy Csepi pisztolyt fogna bármelyik srác fejéhez és kötelezné hogy menjen be a szorítóba bunyózni. Márpedigha önként mennek be a srácok a szorítóba akkor ők is tisztában vannak vele hogy ez egy üzlet két fél között. Hogy megverik őket? Ennyire van képességük, de ezt ők is tudják. Ha ők nem lennének akkor a bajnokok nem tudnának tündökölni az ő fényük mögött.

» senki-001   válasz erre
    2016-11-28 17:58:27

@Titok: MegveretnI? Ezt honnan veszed? Ő mondta?

» szikozoltan   válasz erre
    2016-11-28 17:20:15

http://www.dailymoti ...

» Ati008   válasz erre
    2016-11-28 17:00:17

Szabó Zoltan az jó kis bokszoló 😁😉 itt egy jó meccshttp://www.dail ...

» Ati008   válasz erre
    2016-11-28 16:57:44

@szikozoltan: Szerintem Csepinél azért Toto jobb. Ő is viszi külföldre bokszoltatni a srácait, csak kicsit szinvonalasabban. Csepi tényleg csak megverni viszi ki a srácait, minnél nagyobb pénzért, magának. Azt hallottam Toto jobban is fizeti a bunyósait és nem csak kikapni viszi a srácait. Nem tudom hány Csepi bunyós nyert külföldön, én Mizseire és Micskóra emlkékszem csak erre a két meccsre. Nézz utána Totonak, belinkelek néhány srácot aki nála bokszol.
Szabó Zoltán - http://boxrec.com/bo ...
Kovács Csaba - http://boxrec.com/bo ...
Novák György - http://boxrec.com/bo ...

Ők egyenként nyertek kb annyiszor külföldön, mint Csepiék csapat szinten. Szerintem akkor itt nem csak a tehetség lehet a baj, hanem a rossz menedzselés.

    2016-11-28 16:11:30

@szikozoltan: Az 1000.kiütetett magyarért hátha kap majd Kossut-díjat:D

» Hapci07   válasz erre
    2016-11-28 15:02:25

Ma Magyarországon 2 említésre méltó csapat van a profi bunyóban, az egyik a Csepié a másik a Félxé (a többi a lényegtelen-érdektel en kategóriába tartozik). Mind a két menedzseriroda másképpen látja el a bunyósokat. Az egyik valamilyen szervezetben egy minimális címet szerezni, míg a másik minél több pénzt szerezni a srácoknak. Azoknak akik szeretik a bunyót de nem tudnának címmeccsért bunyózni. Ez utóbbiba tartozik Csepi csapata. Ezek a srácok szenvedélyből, sportszeretetből csinálják azt amit csinálnak, ezért megemelem a kalapomat előttük. Tisztában vannak azzal hogy soha nem lesznek "övtulajdonosok", de Rocky módjára űzik-hajtják a zsákot, egymást. És hogy még mutatnak is a szerény tudásukból valamit az meg főleg tiszteletet érdemel. Ugyanis nem mindenkiből lehet Jones, Mayweather, Golovkin. De Lehet egy nem elkallódott ember, olyan aki az életben megállja a helyét és azt a sportnak köszönheti. Ehhez nagymértékben hozzájárul Csepi is. Görbics elvesztette ezt a meccset ez tény és az is tény hogy küzdött és nem adta fel mint a hétvég címmeccset bunyózó Walters, aki anno világbajnok volt. Szememben többet jelent az aki harcol és úgy veszít, mint az aki egyszerűen feladja a meccset.

Sokan fikázzák Csepit az miatt amit csinál, én azt mondom, hogy GRATULÁLOK, CSEPI ÉS A SRÁCOKNAK IS, és CSALK ÍGY TOVÁBB!!!

» szikozoltan   válasz erre
    2016-11-28 09:11:20

Gratulálok Gábornak a tisztes helytállásért!!!

» tengri   válasz erre
    2016-11-27 21:40:57

Sokkal többre lenne hivatott Görbicz, mert kemény közelharcos. Csak hát idén ez volt a tizennegyedik (!) bokszmeccse, két külön - ráadásul a neki ideálisnál magasabb - súlyban (tavaly meg tíz meccs három különböző súlycsoportban). És idén (meg tavaly is) ezen a 24 meccsen kívül még kickboksz szabályrendszerben is voltak extra meccsei.
Ez persze elismerésre méltó teljesítmény (főleg hogy a többségét meg is nyerte), de ekkora terhelésnél csúcsformát időzíteni egy címmeccsre lehetetlen, főleg szinte nulla felkészülési idővel, optimális súly felett. Szóval kicsit olyan Rocky feelingje van nekem az ilyen fanatikus küzdőknek (mindent elvállalok és maximálisan odateszem magam, semmi alibi), akik ha így is elviselhetően teljesítenek, alighanem megfelelő edzői-anyagi-promóci ós háttérrel többre is vihetnék mert mentálisan és fizikailag olyan kondíciójuk, adottságuk van, ami nem sokaknak.

» Peacock   válasz erre
    2016-11-27 21:22:27

Kíváncsi lennék mi volt a pontozó lapokon.

» Toth Lajos   válasz erre
    2016-11-27 19:08:44

Nem volt ez rossz! Szépen hejtállt Gábor egy jó promócióval és egy neves edzővel akár még lehetne is valami!

» AnnyiraPesti   válasz erre
    2016-11-27 18:50:46
fel