Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Anthony Joshua vs. Eric Molina (videó)

2016-12-11 11:01:17 /

A szombat éjszakai IBF nehézsúlyú világbajnoki mérkőzés felvétele.Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Jersey Joe: Haye és Wilder tekintetében egyetértek.
Viszont Joshua már a második címvédésén ment volna az azóta vb Parker ellen.
Sőt Wlad ellen. A harmadikon is a nem épp veszélytelen Wladot veszi célba, sőt címet is egyesít.
Ha Wlad nem farol ki és Joshua le is tudja győzni (ebből egyik sem evidencia), akkor szerintem nem kérdés hogy ő a továbbiakban sem alibizést tervez hanem egyeduralkodó címegyesítésre tör kockázatok árán is. (Wladdal WBA öv nélkül is kiállt volna.)

» Peacock   válasz erre
    2016-12-12 00:17:14

@Tom93: Az érdemi különbség hogy Dana White hatalmas rajongója a küzdősportnak, ő mint rajongó is akarja látni a nagy meccseket, mindenkit ő promótál és ellentmondani neki szinte lehetetlen, azzal bunyózol akivel ő akarja. A profi bunyó promóterei pedig üzletemberek akiket nem érdekel a sport, csak a bankszámlájuk, ameddig ez így marad, csak rosszabb lesz a helyzet.

    2016-12-11 20:44:27

@Jersey Joe: "Ezek sehol nincsenek a szememben egy Alihoz, meg egy Holyfield-hez képest." Teljesen egyetértek. A nagy nevek folyamatosan kerülik egymást és nem jönnek létre az igazán érdekes meccsek. Ez nem csak nehézsúlyra igaz ,de talán ott a legerősebb ez a jelenség. Nem véletlen hívják a nehézsúlyt király kategóriának, mindig az a legérdekesebb súlycsoport a nézők számára és mivel igazán jó meccs szinte alig van, nem csoda, hogy a ökölvívás népszerűsége évek óta zuhan.Emellett egyre jobban rá nő pl. a UFC, ahol tényleg a legjobbak állnak ki egymás ellen.

    2016-12-11 20:17:31

@Peacock: "Így tovább, most már egyértelműen rá tennék Wilder ellen. "

Én Wilderre tennék továbbra is.
Most ez érzelmileg nagyon hathat az emberre, hogy Joshua hogy elintézte Molinát, de Wilder Molinánál jobbakat is elintézett már ugyanilyen rövid idő alatt (Harrison, Scott, Liakovich, stb.)

Egyébként nagyon gusztustalannak tartom, hogy ez a két srác, meg Haye itt sztároltatja magát, hogy nála egy-két számmal kisebbeket ver agyon, miközben egymást , meg az érdemi kihívásokat kerülik.
Ez egy rendkívül gusztustalan jelenség, kb. azt üzeni, hogy taposd el a kisebbet, az igazi kihívásokat meg kerüld el.

Ezek sehol nincsenek a szememben egy Alihoz, meg egy Holyfield-hez képest.

» Jersey Joe   válasz erre
    2016-12-11 18:58:31

@bpjotruska: Nyilván Joshua ellen nem így állna ki Ortiz, erre a meccsre nem is készült.

De igen, érdekes lenne, ha a következő három hónapban lenne, én Ortiz-ra tennék még. Ortiz is nagyon erős, ha megfelelően felkészülne, ki tudná mozdítani Joshuá-t az egyensúlyából, de igaz, nem igazán kaphatna pofont..

» Jersey Joe   válasz erre
    2016-12-11 18:44:45

@Jersey Joe: Ortiz is benezett par olyan sallert, aminek padlo a vege Joshua ellen... romlottak nalam a kubai eselyei a tegnapi meccseik alapjan. Pont annyiaval nagyobb, fiatalabb es erosebb Joshua szerintem, hogy Ortiz ne tudja kompenzalni a jobb technikai tudasaval. Persze azert megneznem, mert erdekes lenne.

» bpjotruska   válasz erre
    2016-12-11 18:40:41

@pit001: Olyan túl sok nagy rivális nincs rajta kívül... Ortiz van még, de őt ki fogják bekkelni addig, amíg nem lassul le eléggé.

» Jersey Joe   válasz erre
    2016-12-11 18:35:34

Ez szép volt.
Szerintem javult Joshua lábmunkája, jobb (és mozgósabb, dinamikusabb, jobban reagáló) lett a védekezése (fej-kéz-törzs összhang), és ami a kulcs: nekem úgy tűnik lazább is lett picit Joshua izomzata, és ez nagyon jó irány.
Így tovább, most már egyértelműen rá tennék Wilder ellen. (Nem a közös ellenfél ellen nyújtott teljesítményeik miatt, hanem mert Wilder eddigi atletikus előnyei kezdenek elolvadni Joshua izomzatának lazábbá válásával.)

» Peacock   válasz erre
    2016-12-11 16:09:27

Valaki elmagyarázná nekem hogy egy ilyen Molina képességű bunyós hogyan kaphat címmérközést?

Az elődök kardba dőlnek...

» Gaggggggga   válasz erre
    2016-12-11 15:59:24

fúú mekkorát kapott Molina seggre is ült, nem gondoltam volna, hogy feláll belőle, de utána meg vége lett . AJ egy igazi mészáros, várom a Wlad elleni meccset!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2016-12-11 13:16:25

döbbenetesen gyenge ellenfél volt ez a Molina...
nehéz lesz így Anthonynak előre lépni és egy komolyabb ellenfél ellen felkészülni.
szerintem Haye, Klicsko is nagyobb erőt képvisel annál amint jelenleg Anthony meg tudna oldani... fejlődni kéne neki, de ilyen ellenfelek ellen erre nincs esély...

» leslie   válasz erre
    2016-12-11 11:48:36

Értem én, hogy a 100 méteres futás világbajnoka miért fut, de miért fut a többi? Molina egy kalap sz@rt nem ért, egyáltalán hogyan kerülhetett fel ide a ringbe?

» pit001   válasz erre
    2016-12-11 11:31:55
fel