Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Joe Calzaghe vs Mikkel Kessler

2007-11-04 00:00:00 /

A nagyközépsúlyú vitathatatlan bajnoki címért kiírt Calzaghe - Kessler mérkőzés előprogramjában nem történt meglepetés, Enzo Macarinelli a 4. menetben ütötte ki a megkérdőjelezhető motivációval ringbe lépő, előzetesen veretlen Mohamed Azzaouit és a dán "reménységek" (Thomas Povlsen, Anders Hugger) is hozták a kötelezőt, pontozással.
A főmérkőzésre olvasóink 61%-a Calzaghe győzelme mellett tette le a voksát, míg Kessler a fennmaradó 39%-kal gazdálkodhat. Mindenképpen sokat dobhat a fanatikus hazai közönség előtt ringbe lépő walesi teljesítményén a csarnok egyedülálló atmoszférája, de Kessler Mundine táborának is borsot tört az orra alá hasonló szituációban.
Hát akkor nézzük...

Dán himnusz sztereó.
Walesi himnusz élőhang.

1. menet:
Kezdődik! Calzaghe fekete, Kessler piros nadrágban. Kesslernek mintha eddig kevesebb tetoválása lett volna, nem szép látvány. Joe tűnik kezdeményezőbbnek. Kessler jobbegyenese befér, ez az első komolyabb találat. Calzaghe is találgat ballal, testre is. Calzaghe balhorog! Ezt a meccset pontozással nem igen lehet kontrabunyóval nyerni, erre Kesslernek figyelnie kell majd. Kessler még nem érzi a távolságot, inkább Calzaghe találgat. 10:9 Calzaghe.

2. menet:
Kessler most valamivel aktívabban kezd, találgat párat a menet elején. Calzaghe jól zárja le Kessler ütéseit. Tarkóütésért most kicsit rászólnak. Joe testre is üt. A dán versenyző mindig 10-15 centivel rövidebbet üt, mondjuk azt Calzaghe jó távolságban védekezik... Calzaghe balegyenese befér, Kessler néhányat elmér, de egy kemény jobbegyenessel ő is befér a kötélnél! Calzaghe lényegesen több akciót indít, hasonló a hatásfok. Vékony Kessler, 10:9. (19:19)

3. menet:
Kessler lemegy egy testütéstől, de csúszás is volt a dologban, ezért nem számolnak. Calzaghe ennek ellenére ráront valamennyire, testre próbálkozik. A kötélnél lerohanja! Kessler védekezésre van kényszerítve, néha megpróbál beleverni, szépen csinálta. Joenak nem biztos hogy ezen a meccsen kéne leengedett kezekkel bohóckodnia... Jobbhorog jó Kesslertől, de ez kevés. Micsoda balegyenes Calzaghetól! Jab is nagyon jó, Kessler zavarban is van kicsit. Kitűnő formában van a walesi! Eddigi első igazán egyértelmű menet, 10:9 Calzaghe. (29:28)

4. menet:
Nagy hirig a menet elején, Calzaghe belelépett egy nagy ütésbe, neki erre nincs szüksége. Felütést is bekapta Calzaghe menet közepén! Ez a menet most Kessleré elég könnyedén, érdekes fordulat ez. Felütés Kesslertől nagyon kemény! 10:9 Kessler (38:38)

5. menet:
Ugyanannyit tesznek a menet elején, Kessler jobbfelütését próbálgatja, ez nem olyan tiszta, de ez is befér. Calzaghe jabjét érdemes figyelni, elég jó százalékban talál. Kessler inkább a jobbegyenes témára próbál ráfeküdni. Büntető jobbegyenes menet végén, 10:9 Kessler. (48:47 Kessler)

6. menet:
Calzaghe-é az első jobb találat, az előző menet ide is oda is mehetett volna egyébként. Calzaghe balegyenes elég jó második perc elején. Kessler most takarékon van eddig. Ez eddig elég könnyed walesi 10-es, Kessler az első 2 percben semmit nem talál. Harmadik perc kiegyenlített semmi, bőven 10:9 Calzaghe. (57:57)

7. menet:
Kicsit visszább vettek a tempóból, több a taktikázás, mint az elején. Calzaghe balhorga jó, majd a felütés elől jól veszi el a fejét. Kessler megint kap egy jó kombinációt, most neki kellene váltania, Joe megtalálta a nyerő taktikát úgy tűnik! Kesslernek jelenleg lövése sincs a mérkőzéshez, bár egy kósza egyenessel most konnektál! Az utolsó percben kevésbé vannak látványos találatok, Kessler kicsit magára talált, de a menet sima hazai, 10:9 Calzaghe. (67:66)

8. menet:
Kessler megint kicsit agresszívabban lép fel, most próbál ő irányítani, ez Calzaghe ellen nem könnyű, sőt. Az első percben elhalnak az ütések a cél előtt, de érződik a feszültség. Kessler nagyon sok powert üt, de Joe pazarul védi le szinte az összeset! A második félidőben ismét Joe az agresszor, be-becsúszik egypár ütés. Calzaghe-t a mérkőzésvezető leállítja tarkóütésért, talán a szünetben is figyelmezhette volna... Calzaghe balfelütéssel búcsúzunk a menettől, 10:9 Calzaghe! (77:75)

9. menet:
Calzaghe jabje magával ragadó, néha követő ütései is bejönnek, Kesslertől több kellene. Kessler továbbra sem tudja a legtöbb jobbegyenesét célba juttatni, pár centiméterrel mindig rövid. Egy Calzaghe roham közben egy kis koccanás, de nem állnak le. Kessler egy kicsit hitehagyottnak tűnik, néha ráhúz egyet, de nem épiti fel az akcióit. Micsoda sorozás Calzaghetól megint! A dán elég kellemetlen helyzetben van, nem tudja mit csináljon, 10:9 Calzaghe. (87:84)

10. menet:
Calzaghe szépen taktikusan bokszol, Kessler továbbra is hozza, amit tud, de ez nem elég. Egyelőre. Kessler megint próbál kemény egyeneseket ütni, egy sem talál. Szélesek. Egy Joe balhorog után Kessler mintha fogásnál kicsit meg is billent volna, de inkább csak egyensúlytévesztés. Jó találat Kesslertől az utolsó percben, de pontozással már szinte reménytelen, keményebb ütések kellenek. Joe tempóütése kitűnő, Kessler kétségbeesetten próbál közbeverni. 10:9 Calzaghe, 97:93.

11. menet:
Kessler kemény balhorgot kap be, Calzaghe jócskán megleckézteti a dánt eddig. Kessler el is fogyott már, nagyszerű amit Calzaghe csinál ezen a meccsen. Kessler már inkább csak "dühből" próbálkozik, százból egyszer bejöhet... Menet közepén testre is kemény Calzaghe, lassan már a Jeff Lacy meccset idézhetjük fel. Szegény Hydra Lacy nem biztos szivesen látná ezt. Kessler boksza meghalt, védekezése nyitott és rossz, támadásai pontatlanok. 10:9 Calzaghe. (107:102)

12. menet:
Calzaghe kilő a sarokból, Kessler csak powert üt, de nem próbálkozik túl sokat. Balegyenese ragyogó volt most! Hú mennyit bekap Kessler, ez már oktatás! 2 perc még, Kessler próbál beindulni! Néhányat talál, felütés nagyon jó megint, nocsak! Calzaghe nem az a futóbolond fajta, őt így kell szeretni, nem akar menetet veszteni saját hibájából. 1 perc van hátra, ha nem történik valami banális, vége a meccsnek! Jobbegyenes jól befér Kesslertől, Calzaghe is egy balegyenest elhelyez, majd fogás. Fél perc még, Kessler megbiggyen picit fáradtságában, mekkora jobbegyenes Kesslertől, legalább ő is találjon párat! Calzaghe már ünnepel, joggal teszi. 10:9 Kessler az utolsó, de ez nem változtat semmin, simán verte Kesslert nemhivatalos pontozás szerint 116:112-re!

Pontozás:
Egyhangú, nagy arányú Joe Calzaghe! (Caíz Jr.: 117:111, Stewart 116:112, Barrovecchio 116:112)

PKSZ, 2007.11.04., Romsy


Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Calzaghe a legjobb!!!

    2007-11-05 18:04:43

Én már nagyon régóta azt mondogatom, hogy Joe a súlycsoportoktól független legjobb európai bunyós. Azóta ezt folyamatosan bizonyítja.

    2007-11-05 13:59:29

Calzaghe a legnagyobb! Ellenben vicces volt hallani, ahogy egy lapon említették Ottkéval.

» Chunky_Lee_Chong   válasz erre
    2007-11-05 13:01:59

Most sokan elismerik Calzaghet. Régen csak egy bajnok volt a sok közül. Most ennek azért örülök, mert annak idején, kb 6-7 éve, sok filózás meg vita folyt arról hogy vajon ki győzhetné le az épp csúcson lévő Jonest, és Akkoriban Dariusssal hoztuk össze képzeletben leginkább.
Na én akkor úgy gondoltam, és írtam is itt ott, hogy sztem inkább pl Joe Calzaghe az aki esetleg zavarba hozhatná Jonest.
Nem mondom hogy megverte volna a csúcson lévő Jonest, de hogy akkoriban az egy igen igen jó meccs lehetett volna azt mondom. És mondtam akkor is, de akkoriban még általában joet egy középszerű bajnoknak tartották leginkább, és mosolyogtak ezen inkább az emberek.....Talán most nem.

    2007-11-05 07:27:35

[ Ági vs. Michael Smyth - 1990: egy sokkal részletesebbnek (és korrektebbnek) tűnő forrás annyit ír erről a meccsről, hogy itt nagyjából Smyth natúr erőfölénye önmagában is dönteni tudott - Calzaghenak meg juniorkorúként ez volt az első felnőtt bajnoki tornája, és bár akkor a 147 font helyett egy súllyal lejjebbre (139 fontban) is simán be tudott volna mérni, ott akkor éppen egy jó kapcsolatokkal és szervezeti hátszéllel bíró másik menőt akartak indítani a döntéshozók... ]

http://www.boxingsce ...

    2007-11-04 21:54:30

Shelf

Szintén az 1800-as évek végéről 42 győztes meccsel zárt az ír könnyűsúlyú bajnok Jack McAuliffe, de nála is szerepelt 5 döntetlen. Az ilyen nagyon régiek (Jim Barryvel) valószínűleg azért esnek más elbírálás alá, mert egyrészt ez még nem igazán a kesztyűs korszak volt, másrészt (és még később is) érvényben volt a "no decision" szabály, vagy a no contest.

» leibigab   válasz erre
    2007-11-04 20:35:47

Ez az 1990-es zakója Áginak megvan Michael Smyth ellen... nagyon fiatal volt még és nem volt aza meccs annyira robbed sztem... ha érdekel vkit..feltolom ftpre.

» Edgegod   válasz erre
    2007-11-04 19:57:23

Csehszlovákiában. Csehszlovákiában...U sti nad Labem. Usti nad Labem...

search result:

1990, Usti nad Labem, junior Európa-bajnokság, Adrian Preda (ROM), a későbbi aranyérmes ellen vesztett a negyeddöntőben...

[ "Junior–EM gick av stapeln mitt i juli i Usti nad Labem, Tjeckoslovakien (nuvarande Tjeckien). Jag mötte där en hemmaboxare och förlorade på poäng, 0–5. Joe Calzaghe från Wales, som sedan blev WBO-världsmästare som proffs, var med i samma viktklass och förlorade i kvartsfinal mot blivande guldmedaljören, Adrian Preda, Rumänien." ]

A kettőből az első veresége is ugyanebben az évben volt...

[ "1990 Senior Welsh ABA Junior-Welterweight (139lbs) Finalist (robbed against Michael Smyth)" ]

    2007-11-04 19:51:34

Köszi a választ!!

    2007-11-04 19:51:27

Calzaghe hozta magát, a "második félidőben" sokkal jobb volt. Jó lenne egy Calzaghe-Hopkins meccset látni. :-)

» fowler   válasz erre
    2007-11-04 19:12:49

Leibi: a legtobb gyoztes meccsel veretlenul visszavonult vilagbajnok hivatalosan az amerikai Jimmy Barry volt, akinek boxrec szerint 58 gyozelme, es 10 dontetlenje volt, de o meg az 1800-as evek vegen bokszolt, ugyhogy nyilvan mas elbiralas ala esik... Marciano 49-0-0-as hibatlan rekordjahoz egyebkent a komolyan veheto vilagszervezetek bajnokai kozul ugy tudom, eddig Ottke jutott a legkozelebb a maga 34-0-0-javal (Samson 3K Battery es egyeb WBF bajnokok kizarva). A "dontetlenezok" kozul Lopezen kivul meg ket IBF vilagbajnok jut eszembe, Jae Won Kim es Terry Marsh, mindketten az 1980-as evekbol.

Calzaghe vs. Kessler: megerdemelt Calzaghe gyozelem, ujfent bizonyitotta, hogy nagykozepsulyban o a paller. Kivancsi vagyok, kivel fog legkozelebb bokszolni, es milyen sulycsoportban. Erdei elleni meccsre egyebkent kb. annyi eselyt latok, mint hogy Zsolt valaha meg epkezlab ellenfelet kapjon..

    2007-11-04 19:12:39

Azért ekkora fölényre nem számítottam. Calzaghe tényleg borzasztóan gyors, Kessler csak asszisztált, az erőfölényből semmit nem tudott kamatoztatni. Remélem összejöhet tényleg egy Hopkins elleni meccs.

    2007-11-04 17:39:32

Zsoltinak addig lenne makulátlan a mérlege. :-) De Calzaghe-t nem érdekli Erdei, ő már a pénzes meccsekre hajt, joggal. Letett annyit az asztalra bőven, hogy már ne akarjon kötelező címvédésen feltörekvő bunyósok ellen bokszolni. Hopkins most az egyetlen, akivel Calzaghe jó meccset csinálhatna. Valószínűleg össze is fog jönni, még ha Joe-nak ehhez el is kell mennie USA-ba.

» Steelman   válasz erre
    2007-11-04 15:46:27

Jó kis meccs volt, bár én azért szorosabbat vártam. Calzaghe a 6. menet után tudott újítani, Kessler pedig nem... Joe-ra most vár 1-2 nagy pénzes meccs az USA-ban (egyik talán B-Hop ellen lesz), aztán búcsúzóul fellép egy súlycsoportot és kihívja a WBO világbajnokát :) ... hmm akkor vajon ki lesz az?

    2007-11-04 15:40:21

Most akkoe Joe felmegy félnehézbe és kihívja Erdeit?:))

    2007-11-04 15:28:48

Túl jól tolja a Wales-i Sárkány. :D

» Beast_Pete   válasz erre
    2007-11-04 15:28:10

:D micsoda 1marha és Tyson vette el a veretlenségét.Tyson ellen már volt 1veresége.
Évek óta közvetit ez a marha le kéne már cserélni.

» Monzon   válasz erre
    2007-11-04 14:54:44

a f@szt , csak jól emlékeztem, hogy be is állította Nielsen....de éppen most néztem az ismétlést ahol Tóth Csaba említi Nielsent én meg hallgattam rá és azthittem én emlékszem rosszul, de nem.

Szóval Nielsen beállította a 49-0-t...aztán elbukott.

» leibigab   válasz erre
    2007-11-04 14:36:34

ja elnezést Nielsen is csak majdnem beállította, de a 49.-en bukott. De a lényeg, hogy vele azért nem foglalkoztak, mert nem volt nehézsúlyú világbajnok. Michalczewwskinél meg csak az Universum foglalkozott vele, rajtuk kívül megintcsak seni, mert Ő meg nem nehézsúlyú volt...

» leibigab   válasz erre
    2007-11-04 14:31:16

D-Guy

Ez egy kimondottan nehézsúlyra érvényes rekord. Az egyetlen veretlenül visszavonult nehézsúlyú világbajnok aki megnyerte mind a 49 meccsét és visszavonult. Marciano után nem egy NEM NEHÉZSÚLYÚ is átlépte veretlenül a 49 győztes meccset, gondoljunk csak Benvenutira vagy Chavezre...stb, de amikor megvolt az 50. győzelmük, soha senkinél nem merült fel, hogy megdöntötték volna a Marcianoi rekordot....(Larry Holmesnál pedig nem véletlen hirdették mikor közelébe ért ennek a rekordnak, hogy na vajon megdönti-e. Aztán a dán nehézsúlyú Brian Nielsen ezt csendben beállította de azzal meg azért nem foglalkozott senki, mert nem volt világbajnok. (vagyis csak IBO bajnok volt)
Nehézsúlyú világbajnoknak kell hozzá lenni és veretlenül abszolválni az első 50 meccset aztán vissza lehet vonulni:-)
(De amúgy a bajnokok közül Marcianonál asszem csak Ricardo Lopez vonult vissza több nyert meccsel veretlenül, de nála 1 döntetlen "csúfítja" a mérlegét 51 győzelem mellett.)

» leibigab   válasz erre
    2007-11-04 14:18:02

D-Guy: igazabol kicsit mint a ketto, a boxban mindig a nehezsuly volt a krem (manapsag ez nagyon nincs igy), es ott veretlenul visszavonulni az mindig kulonosen pikans, Julio Cesar Chavez-nek volt 87-0-0 is, aztan parszor kikapott (igaz eleinte rengeteg nagyon csirket vert meg, meg Marciano tenyleg a kor legjobbjaival bokszolt leven nem leteztek szervezetek). Ezek ilyen komolytalan osszehasonlitasok minden szempontbol, de azert van ma is 1-2 bunyos, aki ha eleri ezt (Calzaghe, Mayweather) siman olyan kategoria mint Marciano volt.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 14:01:16

Sokkal inkább az ilyen meccs az, ami miatt valaki igazán nagy lehet, semmint a legyőzött ellenfelek (ürgék) száma. Bár ebből nehezebb látványos statisztikákat gyártani.

» philosopher   válasz erre
    2007-11-04 14:00:37

Az egész Marciano rekord egy faszság. Kit érdekel, hány ürgét vert meg pályafutása elején. Az is egy marhság sztem hogy azt emlegetik hogy ki hányszoros nehézsúlyú bajnok, pedig ahhoz el is kell veszteni az öveket. Csak a címvédések száma, és az ellenfelek neve amit érdemes figyelni.

» ecstasy999   válasz erre
    2007-11-04 13:54:42

Leibi, nekem ez sose volt teljesen világos. Marciano rekordja azért poén, mert nehézsúlyban csinálta vagy azért mert más nem vonult vissza több nyert meccsel veretlenül? Azt tudom, hogy többen is túllépték veretlenül a küszöböt, de azok végül kikaptak, nem?

    2007-11-04 13:02:37

Végigizgultam a meccset, noha valóban Calzaghe pontozással simán nyert. Remélem H.P Kohl is élvezte, higószen ilyen szintü bonyósokat csak ritkán láthat. Ha Joa félnehézbe folytatja, akkor Kessler lesz itt az undisputed.

» sasa99   válasz erre
    2007-11-04 12:43:00

Nekem nem tetszett, sosem tetszett Calzeghe boksza. Ez a karból ütések tömkelege...brrr.

» Sztrego   válasz erre
    2007-11-04 12:35:02

Ági okosan boxolt!Hihetetlen:)

    2007-11-04 12:22:36

Gaius

Na de ahoz, hogy megdöntse, fel kellene mennie nehézsúlyba:-)

» leibigab   válasz erre
    2007-11-04 12:09:15

Calzaghe már 1kicsit tompább mint régen de még igy is az 1ik legnagyobb.

» Monzon   válasz erre
    2007-11-04 11:19:13

Köszönöm szépen Romsy,remek a cikk!

» Maximus   válasz erre
    2007-11-04 11:14:34

Végig nagyon magas színvonalú, igazi sztárparádé volt. Kessler nagyon jó bunyós, de Calzaghe-t megállítani nem elég jó. Ennek ellenére veszélyes volt, és Joe a megszokott nyíltsisakos támadásaival néha beleszaladt egy-két brutális pofonba is. Azonban nemcsak a fizikuma és erőnléte elképesztő, hanem az ütésállósága. Ha valaki megdöntheti az oly sokszor emlegetett Marciano-féle csúcsot, akkor remélem ő lesz az, mert megérdemli.

    2007-11-04 10:57:33

Kíváncsi vagyok, Kessler hol fog feltűnni legközelebb. Azért remélem, nem veszik el, ahhoz túl jó bunyós.

    2007-11-04 10:57:03

A mérkőzést sajnos nem láttam a valóságban, de Romsy kítűnő leírásának köszönhetően, szinte mégis. :) Köszönöm!

» asztika   válasz erre
    2007-11-04 10:31:31

Kessler világbajnoki szintű bunyót csinált, ez bármelyik kihívó ellen elég lett volna, ennyit tud, Calzaghe ellen 10-ből 10-szer nem lenne esélye luckypunchon kívül. Nagyon jó formában volt ő is.

    2007-11-04 10:26:20

végre egy igazi profi bokszmeccs!!! nagyon ritka manapság. két kemény, gyors taktikus, technikás, elszánt győzni akaró harcos...kemény meccs, de Kesslernek semmi esélye sem volt. Calzaghe a ma élő egyik legjobb bunyós.

» Hatton   válasz erre
    2007-11-04 10:10:16

Én úgy éreztem, Kessler egyetlen esélye egy esetleges KO volt. Mert igazából sztem nagyjából a pontozás az Joe-n múlott. Amelyik menet elment, az nem nagyobbrészt miatta ment el. Nem az történt hogy Kessler ritmustváltott és Joe eddigi taktikája bukott, hanem hogy kicsit lazábbra akarta venni a figurát, ami nem ment. Szóval érzésem szerint, ha pl Joe csak úgy védhette volna meg címét hogy ahhoz minden menetet nyernie kell, akkor nagy eséllyel sztem az is ment volna neki....

    2007-11-04 09:53:30

"117:111 es 116:112-t hallottam talan, de kozben pofazott a 2 huje......" (fixpont)
Azért Popovicsnak lehetett volna annyi esze (mint szakmabéli), hogy elhallgattatja azt a botcsináltát ott mellette:(
Kessler az öltözőben hagyta a taktikai utasítását...miközbe n Chalzaghe menetközben is változtatni tudott...szvsz fontos momentum...a dán eddigi ellenfelei jobban alájátszottak a győzelmeihez...ezt a Sárkánytól nem kapta meg, sőt ilyen harcossal még nem találékozott a ringben...(és ez szerencsére le is jött a meccsen)
Romsy, köszi a közvetítést...oké!
Go Chalzaghe!!!:)

» grabanc   válasz erre
    2007-11-04 09:42:33

Calzaghe ezer ütést indított, úgy valóban elég nehéz outlandingelni....an nyira OKOS boksznak ezt viszont nem nevezném, inkább természetfeletti állóképességnek. Kessler egy más meccsen simán jónak nevezhető 600 ütést indított.

» ecstasy999   válasz erre
    2007-11-04 09:23:09

Ha ezek után meglátom valamelyik asztalon Romsyt pókerezni pucolok onnan mint Domestos elől a baktérium.

» Slajos   válasz erre
    2007-11-04 08:01:29

Brutálisan jó meccs volt. Ha Calzaghet nem ragadta volna el a hév néha-néha, úgy Kesslernek momentumai sem igazán lttek volna. Az a szerencsétlen közvetítő néha azért rettentő idegsítő volt, talán míg Buffer beszélt, egy kicsit visszafoghatta volna magát... Esetleg az eredményhirdetés közben sem kellett volna beszélnie... Mit is modok, még ez sem tudta elrontani a meccset, annyira jó volt :)

» bandi78   válasz erre
    2007-11-04 06:55:12

(A bíróknak lehetett vmi onlike kártyaadóssága Romsy viszonylatában...ese tleg Calzaghenak és Kesslernek is.)

Ha vki pl. a sopcast / sports mania streamet nézte, ahol az HBO-s közvetítés ment, akkor láthatta a Calzaghe - Max Kellerman interjút is a végén - ami bizonyos értelemben méltó megkoronázása volt az estének. Max (valahol) a szokásos formáját hozta, azaz el volt ragadtatva, és láttatni engedte, hogy mennyire komolyan és felelősen gondolkodik, ha ökölvívásról van szó - ezt a szokásos társasági értelemben vett metakommunikációval akkor is láttatni igyekezett, amikor éppen nem ő beszélt - és most a szokásostól némileg eltérő módon elég sokszor volt ilyen (elragadtatott tekintet, komoly, egyetértő bólogatás, ha egyetértett [és hát többnyire egyetértett], lelkes nevetés, ha épp volt vmi nevetnivaló]. Calzaghe - szemtelenül ép és sértetlen ívű pinokkió-osztályú orrát épp a jól megérdemelt magasságban lebegtetve - rendkívül kedves és gáláns volt, ezenfelül pedig bizonyította, hogy gondolkodásban és beszédben legalább olyan gyors és intelligens, mint kézzel és lábon. A végén (feltéve, hogy nem csak a szélsőségesen elfogult előítélet láttatta ezt) Max egy óvatos, futó pillantás erejéig talán még szemügyre vette Joe ritkás mellszőrzetét is - ami ezzel a győzelemmel kétségkívül újra európai trend lehet majd, bármennyire is értetlenül állhatnak majd a metroszexuális bokszrajongók és a férfitest-szőrtelení tő gyártók az előtt, hogy hogy lehet vki ilyen mellszőrzettel lényegében undisputid bajnok...

A végén szinte hallottam...
Max: Egy kávé...nálam?
Joe: Még megbeszéljük.

    2007-11-04 05:41:21

Élöben izgalmas meccs volt, de azért nem volt ez olyan meccs amit még1x szívesen megnézek. Calzaghe viszont zseni, nincs mit tenni, elképesztö a faszi. Már írtam valamikor, de még1x ez az ember utoljára 1990-ben Csehszlovákiában kapott ki. Csehszlovákiában... A meccs elött Enzo Calzaghe mondogatta, hogy ök már láttak olyan bokszolót mint Kessler, de Kessler még csak hasonlót sem mint Joe. Nem nagyon hittem neki - de nagyon igaza lett.
Romsyról meg annyit, hogy ö egy isten és az istenek nem lottóznak...

» Boniek   válasz erre
    2007-11-04 05:26:51

Calzaghe ismét igazolta klasszisát, ahogyan kessler is megvillant időnként, amiko r Ági könnyelműsködni kezdett. Jó meccs volt, soha rosszabbat. Kiváncsi vagyok Calzaghe következő ellenfelére.. remélem nem Madár lesz az (közben Marquez nagyon elveri Juarezt Arizonaban)

» Edgegod   válasz erre
    2007-11-04 04:15:36

Nagyon izgalmas meccs volt,két klasszissal.Kessler győzelmét vártam,de Joe megérdemelten nyert!Le a kalappal előtte!Azért a dánban sem csalódtam,végig nagyon veszélyes volt.

    2007-11-04 03:29:18

"Olyan Sakio Bika féle forgatókönyvet tartok valószínűnek, 117:111, 116:112, 116:112 közeli eredménnyel."

Romsy.....de most komolyan, te ezt a meccset mar _lattad_, ilyet nem lehet elore megtippelni, azonnal tolts ki egy lottot!!!

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:27:53

Koszi Romsy!a tipped is bejott!

» marvel   válasz erre
    2007-11-04 03:27:14

Romsyval ertek egyet, az osszes menettel, igy, hogy javitotta a masodikat. :-P

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:26:47

Jol hallottam: 117-111, 116-112, 116-112.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:26:25

Nálam 117-111 Calzaghe. Kessler szinte kizárólag a jobb kezére alapozott, de Joe jól levédte, és sok kisebb, pontosabb ütéssel szerintem kérdés nélkül simán nyert. Jól védekezett nagyon, és kondival is bírta. A meccs első negyedében volt pár veszélyes Kessler jobbos, ami azért végigfutott Ágin, de 3-4 kemény ütéssel menetenként nehéz nyerni egy ilyen sokat ütő bunyós ellen.

    2007-11-04 03:25:38

117:111 es 116:112-t hallottam talan, de kozben pofazott a 2 huje......

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:25:13

Nagyon,Nagyon,Szepen Koszonom!Remek kozvetites volt!
Minden elismeresem Calzaghenak!

» Megalodon   válasz erre
    2007-11-04 03:22:46

Jöhet Hopkins.

» Blackpanther   válasz erre
    2007-11-04 03:21:39

Es tegyuk hozza, hogy HIHETETLEN OKOS bunyoval nyert most Joe, taktikailag megalazta Kesslert.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:21:21

buktam 3 pontot...

    2007-11-04 03:21:05

Nem volt nehez pontozni, csak a legelejen. Utana eleg egyertelmu menetek voltak.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:20:07

Ez most Kessler, de mar keves..... Joe nyert.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:19:06

Több mint 6 menet és Kesslernek kiütés esélye van csak!

» Blackpanther   válasz erre
    2007-11-04 03:16:59

Most mar csak el kell mozogni, nemszabad belemenni semmibe...

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:15:51

Romsy bacsinak lesz igaza, es konnyu Calzaghe gyozelem lesz vegul...

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:15:22

Most mar azt a tanacsot adnak Joenak, hogy kerulje a bunyot. :-P

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:11:44

Ismet Joe, mar kiutes (leutes) kell Kesslernek.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:11:03

Megint Joe.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:06:59

nem semmi, hogy Joe hogy bírja,

Kessler meg elfáradt...

    2007-11-04 03:03:49

Vastagon Calzaghe volt most ez.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 03:03:05

Joe menete volt, de erdekes amikor ut par jot, elbizza magat, megindul es akkor Kessler beleut egy jo kontrat, akkor megint eszbekap, hogy nem mehet elore.....nagyon jo meccs!!! :-)

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:59:30

Kar,hogy en nem lathatom a meccset(kanadaban nem kozvetitik)de Romsy baratunk hal` istennek remekul kozveteiti az esemenyeket .csak tudnam hogy nezi a meccset ha folyamatosan ir.itt mindjart kezdodik a Marquez meccs!

» marvel   válasz erre
    2007-11-04 02:57:50

Felütés Kesslertől nem semmi volt.

» Blackpanther   válasz erre
    2007-11-04 02:56:06

Megdobbento amilyen profin egybol taktikat valtott Joe, nagyon okos, Kessler ra volt allva a kontra bunyora most picit nem tudja mit tegyen.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:55:08

Felütés Kesslertől nem semmi volt.

» Blackpanther   válasz erre
    2007-11-04 02:52:07

Kessler fizikuma brutalis, mar latvanya is egy sulycsoporttal feljebb mondanam mint Joet.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:51:49

Calzaghe mintha picit felne, mar nem mer elore jonni, mert kontrabol brutalisakat kapott, most ilyen langyosra allt vissza, de eddig keves.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:51:20

Már át is van írva.

    2007-11-04 02:47:53

Huhh ez vastagon Kessler. Ebben akar Kessler KO is benne lehet.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:46:57

Talán az övé volt, de hirtelen úgy tűnt, hogy mégsem. Majd ha azon múlik, módosítom valahogy.

    2007-11-04 02:43:59

Jo a meccs!

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:43:07

Kesslerre tennék most.

» Blackpanther   válasz erre
    2007-11-04 02:42:17

a 2. Kessleré volt...

    2007-11-04 02:41:23

Ez nem fog vegigmenni.....most igy erzem.

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:39:07

Szerintem Ági jobban érzi eddig.

    2007-11-04 02:36:13

Na ezt pontozd le Romsy... :-P

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:35:10

Tipp, nem megy végig, max. 6 menet.

» Blackpanther   válasz erre
    2007-11-04 02:28:59

Helyes :D

    2007-11-04 02:24:44

En mar az elso menet elott hozzaszolok! :-P

» fixpont   válasz erre
    2007-11-04 02:24:08
fel