Pro-Box Promotion

Minden, ami profiboksz!
VRRRT
Uploader
HozzászólásokCOLON 639
CsatlakozottCOLON 2007-02-17 18:17:44

Hozzászólás Szerző: VRRRT »

A Proboxban mardt még vki Popovicson és viperán kívül?
cezi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 893
CsatlakozottCOLON 2005-02-26 22:18:50
Tartózkodási helyCOLON Dublin

Hozzászólás Szerző: cezi »

szerintem ez a meccs remek lenne. legalabb kiderulne, hogy kinek van igaza hoherral kapcsolatban :D
videot csak a videoboltbol, de!
Öreg lámpa légy rögös úton.
Flex
Újonc
HozzászólásokCOLON 40
CsatlakozottCOLON 2007-02-01 17:45:43

Hozzászólás Szerző: Flex »

Én azért bizom Jozsiban.Nem hinném hogy megadná magát.Jo kis verekedés lenne belöle,kérdés hogy hány menetig :)

Az a szomoru hogy ebböl lehet megitélni megy e egy vállalkozásnak vagy nem.Elvileg ez lenne a normális,hogy mindenkinek kemény ellenfeleket szerzödtetnek.Jozsinak volt IBF interkonti öve is.Mit verébkedjen?Ha meg uszik a probox,akkor legalább volt egy igazi komoly kihivása profiként is.
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3066
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Cséffalvay Péternek szerintem vannak jó ötletei üzleti téren, csak pénz és megfelelő alapanyag nélkül fújhatja sajnos. Nem véletlenül akarják Sarkot futtatni (aki hivatalosan még nem is a Pro-Box bunyósa a tudomásom szerint, de ebben lehet, hogy tévedek), mert így a szlovák piacot is be lehetne venni a buliba. De sajnos én úgy látom, hogy Kertész és Bogesz kiütése sem első sorban az ő klasszisának tudható be, hanem egyrészt a szerencsének (Kertész esetében ez azért bejátszott), másrészt meg a két említett bunyós nem túl acélos teljesítményének.
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Romsy »

Mondtam már korábban, de egyre erősebben gondolom, hogy a Pro-Boxnak hamarosan lőttek. Talán Eric Cartmant kéne felkeresni hogy adjon pár üzleti tanácsot, azt a vidámparkot is hogy visszahozta.
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3066
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

VRRRT írtaCOLONAkasztják a Hóhért... A hóhér középsúlyban volt az igazi... A Pro-Box lényegében abból él, ami a Felix BP-ből megmaradt...
Egyértelműen abból élnek, de mire, vagy kikre is alapoznának? Sajnos nincs túl nagy választék olyan fiatalokból, akik tehetségesek is és eladhatóak is lennének egyben. Aki pedig mégis ilyen, azt elviszi az Uni.

Jelenleg én komoly gondnak látom azt, hogy Kovácson kívül nincs egy igazán eladható bunyósa a Pro-Boxnak. Hóhérból és Milóból már azok is kiábrándulnak, akik régen még bíztak bennük, Rubin egyhelyben toporog elég régóta (bár vele még talán lehet egy-két dobása a Pro-Boxnak), Popovics pedig lassan 40 éves lesz. A mögöttük jövő fiatalok (akiket még a tv-ben nem lehetett látni) vagy már az ürgék ellen sem mutatnak túl meggyőző teljesítményt, vagy hozzák a kötelezőt, de semmi extra. Eddig talán Zimmermann és Pintye volt olyan, akiben lehetett bízni, de előbbi pont legutóbb szenvedett keményen egy nyeretlen fazon ellen (szerintem el is bukta a meccset), és utóbbi is hiába rendelkezik biztató képességekkel, de valahogy mégsem az igazi. Talán még Nagy Jani lendíthetne a dolgon egy kicsit, ha visszatérne. Vele még talán lehetne pár dobása a Pro-Boxnak, de sajnos jelenleg nem tűnik túl rózsásnak a helyzetük.
VRRRT
Uploader
HozzászólásokCOLON 639
CsatlakozottCOLON 2007-02-17 18:17:44

Hozzászólás Szerző: VRRRT »

Akasztják a Hóhért... A hóhér középsúlyban volt az igazi... A Pro-Box lényegében abból él, ami a Felix BP-ből megmaradt...
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3066
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Komoly lenne, és sajnos a verés is, amit Józsi kapna. Ha ez a hír igaz, akkor tényleg nem úgy megy a Pro-Box szekere, ahogy kellene, mert ez olyan szituációnak tűnik, mikor beáldoznak valakit. A vereség ebben az esetben sajnos szinte biztos, viszont cserébe valószínüleg keresne egy elfogadható összeget Józsi. Várjuk ki azért a végét, hogy tényleg lesz-e ilyen meccs.
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Romsy »

Szerencsétlen, már keresheti az új foglalkozását.
Flex
Újonc
HozzászólásokCOLON 40
CsatlakozottCOLON 2007-02-01 17:45:43

Hozzászólás Szerző: Flex »

A monokinin ez olvashato...

http://www.monokli.com/boxing/news/rovi ... _1993.html

Ez komoly lenne!
ivan
Újonc
HozzászólásokCOLON 18
CsatlakozottCOLON 2006-02-24 15:38:31
Tartózkodási helyCOLON Veszprém

Hozzászólás Szerző: ivan »

Azt, hogy a bokszkedvelő miért jár kevesebbet a magyar gálákra, a saját példámon elmondhatom.

Kezdetben szinte minden hazai szervezésű rendezvényre elmentem. Ha jól emlékszem egy fehérvári gálára úgy kb. 6 évvel ezelőtt 1000 ft volt a jegy. Ez persze neveségesen alacsony összeg, nem is vártam tőle "világbajnokok" felvonultatását, mégis jól éreztem magam. Tetszett a hangulata, a profiboksz magyarországi elterjedése, és nem éreztem a néző becsapását benne.
Aztán Félix fénykorában is elmentem a gálákra, bár egyre borsosabbak lettek a belépők. Mégis úgy éreztem, hogy egy folyamatosan fejlődő hazai profiboksz szemtanúja vagyok. Jöttek a Chacon meccsek fergeteges hangulattal Szolnokon és Győrben, és már majdnem azt gondoltam, határ a csillagos ég!
Az internet elterjedésével, valamint néhény kölföldi gála megnézésével (Sport1, VIASAT éjszaka élőben) azonban elég hamar rájöttem, hogy színvonalas meccsekhez ellenfél is kell. Szóval ürge ellenfelek elleni számomra már unalmas mérkőzések egyre kevésbé érdekeltek. Igazi küzdelmekre vágytam. Ehhez pedig nem elég egy (1) jó ellenfelet szerezni egy gálára.
Érdekes módon nálam a kereskedelmi televíziók belépése pont az ellenkező hatást érte el. Egyre több "világbajnokunk" lett, mégis egyre unalmasabbak és szinvonaltalanabbak lettek a gálák, és már nem mentem el minden rendezvényre. Sőt, ma már a ker. tv-k agymosása annyira zavar, hogy ott is egyre kevesebbet nézem a meccseket (pontosabban nézem, de sokszor inkább teljesen lehalkítva). Néhány esetben pedig a hazai pálya lejtése is kritikán alluli.

Én nem tartom magamat valami hű de nagy boksz szakértőnek, de szeretnék izgalmas meccseket látni. Inkább egy jó magyar bajnoki döntő, mint 3-15 rekorddal érkező ellenfelek. És el tudnám viselni a vereséget is egy jó ellenféltől. Lehet persze, hogy a németországi példa szerint az átlag nézőnek bulvár kell (Maske, Halmich, stb.). Csakhogy ott egy belépő a gáláikra zsebpénz nekik, és még néha igazi sztárokat is láthatnak! Ha már példa kellene, ott vannak az angol gálák! Lehet odáig kell mennem, ha igazi profibokszra vagyok kíváncsi.
Remélem azért idehaza is lehet benne még részem!

Zárásként még annyit, hogy a bokszolók is bizonyítási lehetőséget érdemelnének, nem edzőmeccseket meg ajándék győzelmeket!
Manoka
Reménység
HozzászólásokCOLON 100
CsatlakozottCOLON 2005-10-03 14:32:43

Hozzászólás Szerző: Manoka »

Hollywood írtaCOLONSzerintem Kovácsot el fogják adni dzindziruk ellen egy címvádásre. Ha nyer lesz pro-Box, ha nem akkor nem. Jelenleg így látom a helyzetet, mert ez a mostani gála eléggé érdekesre sikeredett.
Én azt gondolom,vége a Pro Box nak. Még a Szlovák gála meg lesz, mivel nincs igazán nagy költségük, aztán annyi. Bebizonyosodott, hogy nem elég valakinek önmagáról állitani, hogy én vagyok a jobb menedzser, ezt a valóságban kellene bizonyitani, na ez nem történt meg, sőt..........
Avatar
Hollywood
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 2121
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Tárnok

Hozzászólás Szerző: Hollywood »

Szerintem Kovácsot el fogják adni dzindziruk ellen egy címvádásre. Ha nyer lesz pro-Box, ha nem akkor nem. Jelenleg így látom a helyzetet, mert ez a mostani gála eléggé érdekesre sikeredett.
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Erwin írtaCOLON Elég lehangoló látvány volt így az amúgy nagyon szép aréna.
Egyértelmű...amikor bekapcsolódtunk, asszem Rubin meccselt éppen és ahogy járkált valamelyest a kamera azon voltam: mikor is lesz(nek) a főmeccs(ek)?? Mert totál pangást láttam, itthon meg is jegyeztem: nagyon családiasra van véve a figura, mintha csak betévedtek volna páran az utcáról :?: :(
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Többen jelezték előre, hogy húzós falat lesz az angol kicsike...az is lett :( Igen itt a pillanat, hogy vagy gyengébb ellenfelet hajtanak fel neki vagy jól vissza kell vonulnia...próbált vívni, de itt nem az kellett volna...hogy nem lehetett ezt elmondani neki? :roll: Csóró Füzesi is csak beégeti magát...
Manoka
Reménység
HozzászólásokCOLON 100
CsatlakozottCOLON 2005-10-03 14:32:43

Hozzászólás Szerző: Manoka »

Sajnos ez a hazai profiboksz nagy bukása volt, és itt nem az eredményekre, hanem a szervezésre gondolok. Több jel mutatott arra, hogy ez a nézők tekintetében bukta lesz. Amikor megtudtam a helyszint én megmondtam ez bukta nem lesz néző, az okosak kinevettek, és a magát hozzáértőnek kinevező szervező elmagyarázta mennyire ostoba és rosszindulatú vagyok. Az időpont kifejezetten rossz volt, és nem a péntek miatt, hanem azért, mert ezen a héten szerdán kezdtünk el dolgozni, és sokan szombaton is munkával töltötték a napot. A szombathelyi csarnok, szép és nagy, 3500 néző befogadására alkalmas, ez a csarnok megtelik, atlétikával, terem labdarúgással, de nem bokszal, ott annak nincs hagyománya. Sorolhatnám a bakikat, a hirverés ugye az nagyon fontos, ezt nem engedem ki a kezemből, és napi szinten ellenőrzőm, amennyiben nem teszem, na akkor ez a vége, nincs fizető néző, ami nem csak anyagi kárt jelent, hanem a folytatásra is kihatással van, nem lesz eladható a gála, s ezzel a bokszolók is hatalmas pretizs veszteséget szenvedtek. Ez rettenetes, el kell gondolkodjam azon, hogy mit tegyek tovább, hisz a lapomat a hazai profi boksz miatt keltettem életre, és ez most megszünt, lehet hogy én is megszünök ezzel? Nem szivesen mondom, de érdemes lenne visszanézni az akkor lepocskondiázott hozzászólásom, amikor jeleztem itt a boksz világ magazin hiányosságait, nos a magazin megszünése is, amit őszintén sajnálok, ezekre az okokra vezethető vissza. Mik is ezek? A kereskedelmi adón rendesen beharangozott gálákat megnézték a nyugdijasok, de meccsre nem mennek, újságot nem vesznek, és a sportcsatornára nem kapcsolnak, sajnos sajnos.
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3066
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Most értem haza a gáláról. Eléggé fáradt vagyok, de pár gondolatot azért megosztok veletek. Bizony jól látszott a tv-ben, nagyon kevés néző volt, és ennek első sorban az volt az oka, hogy a szokásoktól eltérően a helyi reklám és marketing munkát nem maga a Pro-Box intézte, hanem egy helyi céget (?), vagy illetőt (?) bíztak meg, aki enyhén szólva is gyatra munkát végzett. Én vas megyei vagyok, 40 kilométerre lakom Szombathelytől, és viszonylag gyakran meg is fordulok a megyeszékhelyen, de semmi arra utaló jelent nem láttam, ami azt hirdette volna, hogy gála lesz. De ugyan így a helyi médiában sem lehetett semmi jelét látni a rendezvények. A csarnok amúgy is viszonylag nagy (kb. 3000 néző fér csak a lelátókra), és a pénteki időpont sem biztos, hogy túl szerencsés volt. A program kezdete előtt egy órával már mondta nekem Sasi, hogy biztosan nagyon kevesen lesznek, és sajnos igaza is lett. Pontos adatom nincs, de olyan 200, maximum 300 néző lehetett kb. Elég lehangoló látvány volt így az amúgy nagyon szép aréna.
Flex
Újonc
HozzászólásokCOLON 40
CsatlakozottCOLON 2007-02-01 17:45:43

Hozzászólás Szerző: Flex »

A kommentátoroknak is kellett volna egy k.o(bocsesz Kareszbá)
CSéfalVAy Péter.Még az ö nevét sem tudják?
Flex
Újonc
HozzászólásokCOLON 40
CsatlakozottCOLON 2007-02-01 17:45:43

Hozzászólás Szerző: Flex »

Kicsit érdekesre sikeredett a vége.
A Vipera nélkül lehuzhatja magát a probox.
Chagaev
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 269
CsatlakozottCOLON 2003-12-05 15:11:01
Tartózkodási helyCOLON Halálcsillag

Hozzászólás Szerző: Chagaev »

Ebbõl Vipera kondi KO lesz, akárki meglássa....
BUTTON_POST_REPLY