2007-es előrejelzés, várva várt meccsek

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
Justin
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1565
CsatlakozottCOLON 2005-07-10 18:59:34
Tartózkodási helyCOLON Nagyszalonta

Hozzászólás Szerző: Justin »

Kemény gyerek de nem annyira mint Pantera. Ez sokkal simább lesz mint az Arthur vs Edison.
leone510
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 992
CsatlakozottCOLON 2005-12-17 18:59:10
Tartózkodási helyCOLON Budapest
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: leone510 »

Hatton-Castillo

A Hatton-Urango sajtótájékoztatóján Dennis Hobson kijelentette, hogy nagyon jók az esélyek egy júniusi, Castillo elleni mega-összecsapásra.

Hobson said: "Ricky Hatton is the British boxing agent who has a license to thrill. On January 20 he will face a very dangerous, young, unbeaten fighter in Urango in a match we can guarantee will be a 'Thuderball' of a fight. Also on the card, Jose Luis Castillo will fight unbeaten Herman Ngoudjo and, providing Ricky and Castillo come through their January assignments, they will fight in June in a mega-event."

A sajtótájékozatót egy manchesteri casinóban tartották, ahol a Casino Royale című új Bond filmnek csináltak exta-reklámot. Ricky "James Bond"-stílusban érkezett, egy Aston Martinnal, majd fogott 3 Bond csajt, aztán a Black-Jack asztalhoz sietett. Dennis Hobson játszotta "M"-et, aki a fenti két üzenetet küldte.

Hatton: "Megnéztem pár videót Urangóról, nagyon szívós, kemény harcos. Sosem lép hátra, mint én se, szóval senki nem fogja korán elhagyni a Paris Casinót (a meccs helyszíne Las Vegasban). Büszke vagyok, hogy két divízió bajnokának mondhatom magam, de a teljesítményemmel egyáltalán nem vagyok elégedett. Javulnom kell a győzelemhez, mikor visszamegyek az USÁba januárban."

Amúgy ez az Urango gyerek tényleg nem egyszerű feladat, olyan Miranda féle (nem hiába vannak egy csapatnál), nem olyan technikás, de rohadt erős. Amatőrként legyőzte Miguel Cottót és Tyson egykori segédedzője foglalkozott vele igen keményen. (asszem már nem).

Bond, Richard Bond :)

Kép
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Hozzászólás Szerző: Camo »

Doppingboy írtaCOLONGuzman - Valero: én még nem láttam semmilyen szinten hivatalosan említeni ezt a párosítást, mindenesetre óriási ötlet és óriási meccs, a győztese pedig mindenképp elsőszámú várományosa a Morales-Pacman ill. a potenciális Pacman-Barrera meccs győztesének. Legjobban annak örülnék, ha végül Valero és Pacquiao kerülne szembe egymással, de őszintén szólva Guzmant esélyesnek tartom a venezuelai ellen. Ha nem csinál hülyeséget - olyan közönségszórakoztató elemeket sem, mint Barrios ellen -, akkor kibokszolhatja Valerot. Valero ellen viszont még annyit se kaphat, mint Barrios ellen, mert akkor könnyen a földön köthet ki. Őszintén remélem, hogy erre a meccsre sor kerül, bár félek, hogy nincs benne túl sok pénz, pláne, hogy az USA-ban nem lehet megrendezni.
Attól, hogy az USA-ban nem lehet megrendezni, még közvetítheti bármelyik nagy tévétársaság. Én viszont Valerot előbb Barrios ellen nézném meg. Utóbbi, amíg még világbajnok volt, emlegette is, mint lehetséges jövőbeli ellenfelet.
Camo
Beast_Pete
Kihívó
HozzászólásokCOLON 119
CsatlakozottCOLON 2005-02-17 23:48:46
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Beast_Pete »

Én abban reménykedem, hogy Erdeinek összejön valami "nagy" ellenfél. Mivel Tiozzo visszavonult, Woods-ot valszeg nem érdekli, ezért marad a másik két bajnok, akik közül Branco nem nagy név (ismert, de nem annyira elismert). Adamek jó lenne, de szerintem nem fog létrejönni. Tarver csak akkor lép kötelek közé, ha milliókat kap, úgyhogy ez nem valószínű, Johnson esélyes lenne, ha a WBO ad neki egy esélyt címszerzésre, Roy Jones meg nem tudom, hogy egyáltalán mit akar még (ő mondjuk eléggé elől van a WBO ranglistán... ha kell neki cím, akkor van rá esély... valamicske, kicsinyke).

Ha jövőre lesz egy nagy meccse vagy egy címegyesítése Zsoltinak, akkor az ki ellen lenne szerintetek?

A többi meccsel kapcsolatosan: A Kessler vs Calzaghe meccst várom talán a legjobban. Végre még egy súlycsoportban lenne egy olyan bajnok, aki 4 ővvel rendelkezne. Szerintem a britt az esélyesebb, és az eddigi pályafutásának megfelelően meg is érdemelné, hogy örökké beírják a történelem könyvekbe.
Amiben még reménykedem, hogy PacMan nyeri a derbit Morales ellen és újra összecsaphat majd Barrera-val, hogy megint elvegye a címét. ;)

A Wright vs Taylor 2-re is számítok, mivel az előbbi bunyós a kedvencem a jelenlegi középsúlyban (Sturm mellett). Megérdemelné, hogy végre övé legyen az a sok bajnoki cím.
Doppingboy
Super Champ
HozzászólásokCOLON 653
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 18:54:19

Hozzászólás Szerző: Doppingboy »

Akkor sorjában :)

Miranda - Abraham II: ez szerintem is meglesz jövőre, s Mirandát érzem befutónak. Ha tanult az előző meccs hibáiból egy picit is, akkor megveri Abrahamot. Mindenesetre az első meccs brutalitását nem fogja felülmúlni, de azért érdekes lesz.

Calzaghe - Kessler: ez is jönni fog, egyértelmű Calzaghe győzelmet várok, ha nem is akkora alázást, mint Lacy ellen, de egy 116-112 arányú pontozást.

Williams - Margarito: Williamst kicsit sötét lónak érzem, szerintem okozhat meglepetést. Nem hiszem, hogy lebőgne, mint Cintron, elég kétesélyes meccs lehet - és mivel mandatory, ezért lesz is - ebből, én mégis egy látványos meccsen kései Margarito TKO-t tippelnék.

Cotto - Hatton: nos erre a meccsre személy szerint sajnos nem sok esélyt látok jövőre. Hatton szinte biztosan Castilloval fog mérkőzni jövő június körül, s nem tudom, hogy ott ki lesz a befutó. Mindenesetre itt jegyezném meg, hogy maga a Hatton-Castillo is a listára kívánkozik, ami szerintem esélyes lesz az ˝év meccse˝ díj elnyerésére, s szintén kétesélyes. A másik ellenvetésem az, hogy szerintem Cottot meg Urkal elleni meccsre fogják kötelezni Quintana után (ha egyáltalán túljut Quintanán).

Mayweather - De La Hoya: hiányolom a Mayweather-Mosley felvetését. Én egyelőre utóbbit tartom valószínűbbnek, ami megint nem egyértelmű meccs. Oscar anyagilag jobban jár, ha előbb tető alá hozza a Mayweather-Mosleyt, ami óriási meccs lenne, aztán annak a győztese ellen búcsúzik egy még nagyobb meccsen. Ha Mosley elkapná Mayweathert (amire őszintén szólva a jelenlegi mezőnyből nála látom a legnagyobb esélyt, bár ez nem sokat jelent), akkor kifejezetten szép búcsú lenne egy harmadik meccs Oscar ellen.

Guzman - Valero: én még nem láttam semmilyen szinten hivatalosan említeni ezt a párosítást, mindenesetre óriási ötlet és óriási meccs, a győztese pedig mindenképp elsőszámú várományosa a Morales-Pacman ill. a potenciális Pacman-Barrera meccs győztesének. Legjobban annak örülnék, ha végül Valero és Pacquiao kerülne szembe egymással, de őszintén szólva Guzmant esélyesnek tartom a venezuelai ellen. Ha nem csinál hülyeséget - olyan közönségszórakoztató elemeket sem, mint Barrios ellen -, akkor kibokszolhatja Valerot. Valero ellen viszont még annyit se kaphat, mint Barrios ellen, mert akkor könnyen a földön köthet ki. Őszintén remélem, hogy erre a meccsre sor kerül, bár félek, hogy nincs benne túl sok pénz, pláne, hogy az USA-ban nem lehet megrendezni.

Arce - Darchinyan: nem leszek népszerű, de én Arce-t meglehetősen túlértékelt, s érdemein felül sztárolt bunyósnak tartom, akit Darchinyan nagyon nagyon el fog verni, ha ez a meccs létrejön.

A listát kiegészíteném azonban még néhány további nagy párosítással, amire személy szerint jó esélyt látok:

1. Barrera - Pacquiao II
2. Casamayor - Freitas II
3. Wright - Taylor II
4. Mayweather- Mosley
5. Hatton- Castillo
6. Rafael Marquez - Israel Vasquez
7. ide kívánkozik sztm a Klicskó - Valuev is, aminek szakmai értéke sztm nem sok lenne / lesz, de ettől függetlenül nagysikerű PPV lehetne.
+ nem írnám le Erik Moralest a Pacman elleni meccs előtt. Ha nyer, még őt is láthatjuk érdekes meccsen jövőre (Morales-Casamayor, Morales-Juan Diaz mind jól hangzik).
+ egy személyes kívánság, amit már jeleztem: Valero-Pacquiao :)

No, ˝röviden˝ ennyi :)
leone510
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 992
CsatlakozottCOLON 2005-12-17 18:59:10
Tartózkodási helyCOLON Budapest
CONTACTCOLON

2007-es előrejelzés, várva várt meccsek

Hozzászólás Szerző: leone510 »

Úgy tűnik a promóterek mostanában mintha nagyobb hajlandóságot mutatnának a "megaderbyk", címegyesítések megszervezésére, amiben minden bizonnyal közrejátszik az évről-évre csökkenő ppv eladások száma is, hiszen az emberek nem igazán kíváncsiak a bajnok vs underdog összecsapásokra. Sokan kerülik a kihívásokat, ráadásul még így sem tudnak bizonyítani, lásd Judah vagy Brewster esetét. A nehézsúlyban már körvonalazódik a címegyesítés, és a kisebb súlycsoportok éllovasai is kinyilvánították ebbéli szándékaikat, persze ez még nem garancia semmire. 2007-tel kapcsolatban már most szárnyra kapott jónéhány pletyka, ki kivel kerülhet össze. Kezdetnek itt egy rövid cikk összeállítása, ami az Eastside-on jelent meg, stílusosan hét, várva várt mérkőzés a következő esztendőre, köztük egy-két biztosnak tekinthető:

http://www.eastsideboxing.com/news.php?p=8701&more=1

- Edison Miranda - Arthur Abraham II
- Joe Calzaghe - Mikkel Kessler
- Paul Williams - Antonio Margarito
- Miguel Cotto - Ricky Hatton
- Floyd Mayweather - Oscar De La Hoya
- Joan Guzman - Edwin Valero
- Jorge Arce - Vic Darchinyan
+1
- Nikolai Valuev - Samuel Peter

Szóval, lehet kommentelni (aki akar :) ), ki mit vár ezeken a találkozókon, mennyire reálisak (az elsőt leszámítva) vagy megírhatja az általa favorizált TOP7 vagy 10-et, mit nézne meg szívesen 2007-ben, melyik lesz a legerősebb súlycsoport, kitől vár meglepetést, mely reménység (prospect) érhet idejekorán célba, stb.
BUTTON_POST_REPLY