Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Ebben a fórumban találhatóak a régi szavazások.
Morana
Újonc
HozzászólásokCOLON 21
CsatlakozottCOLON 2003-03-26 15:14:59

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Morana »

Szerintem lark-nak van igaza. 3-szor is visszanézve a meccset, az 5.menetes padlózásnál nem volt megfogva Vova. A 10. menet már húzósabb volt.  :-/ Mindenesetre nem lesz ez így rossz a továbbiakban Vovacsektől, csak valahogy abban kellene még rutinosabbnak lennie, hogy hogyan szedje össze magát minél hamarabb komolyabb ütések után, mert akkor azért még látható, hogy a védekezés szétesik ám.  ::) Na jó könnyen szövegelek én itt,  ::)ha engem suhintanának meg így, végem lenne, mint a botnak.  ;D :-X <br>Azért figyeltétek, hogy mennyit mozgott Vova, volt ám ott lábmunka is rendesen.  ;) Peter némileg cammogósabb típus, hát nem hiába, van ott egy kis túlsúly  ::)<br>Szerintem ez a meccs azért fog egy kicsit lökni Vova önbizalmán, talán nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is helyre kerül, mert most azért 3 padlóból is feljött. Samu nem arra számított, hogy "ez" padló után fel is áll.  ;D Na és itt sült be a taktikájuk.  :PMert gondolom a padlózásra volt kiélezve Samuék részéről a dolog. <br>Klicsek drukkerként én elégedett vagyok a meccs végeredményével!  ;)
KriZS
Bajnok
HozzászólásokCOLON 259
CsatlakozottCOLON 2002-10-17 11:14:56
Tartózkodási helyCOLON Bp

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: KriZS »

Csatlakoznék Larkhoz néhány dologban. Én sem éreztem azt a görcsös Klicskó pánikot az 5. menetben, ami volt a Sanders, a Brewster meccs végén, vagy Williamson ellen.  Szerintem Samupeti nem sokat mutatott fel... A legtöbb értékelhető ütését tarkóra vitte be. A 10.-ben nagyon megfogta Klicskót, mégis a befejezésre Klicskónak lett vna alegnagyobb esélye az utsó menetben, ha nem olyan Bamba...<br><br>Nekem tetszett, szerintem Klicsesz bátrabb lett és teljesen jogosan nyert. Vicces gyerek ez a Samu, de boxolni nem tud. Megnézném Valuev ellen...
Az erő legyen Velem!
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Camo »

[quote author=lark link=board=profiboksz;num=1122735638;start=90#93 date=09/26/05 ť 20:15:28]   Az ominózus 5. menetben pedig szerintem nem volt Vova annyira megfogva (ha egyáltalán megvolt). Szerintem a tizedikben ugyanez volt, bár ott kétségtelenül keményebb ütéseket is kapott, de ott sem volt megrendítő erejű utés, és inkább pihenni meg időt húzni ment le a földre.[/quote]<br><br>Ezzel azért vitatkoznék. Én úgy láttam, hogy meg volt fogva. Nem is kicsit. Az 5. menet a túlélésről szólt. A 10.-ben azt hittem, nincs tovább. Nézd meg a lábainak a mozgását, amikor elesik/hátraesik a 10. menetben!
Camo
lark
Újonc
HozzászólásokCOLON 27
CsatlakozottCOLON 2005-04-27 18:24:31

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: lark »

  Csak ma néztem meg a meccset,  és bár a vasárnapot Romsy beszámolójával kezdtem, amit végig nagyon élveztem azért én nem teljesen úgy láttam a meccset mint cikkíró barátunk.  Nem igazán láttam ugyanis szoros meneteket, talán az az egy volt szoros amit a pontozók Samupetinek adtak az elején. Az összes többi nagyon sima menet volt.<br>   Az ominózus 5. menetben pedig szerintem nem volt Vova annyira megfogva (ha egyáltalán megvolt). Egyszerűen sokkal óvatosabban a biztonságra játszott. Lehet, hogy egy kicsit félt, de nem veszítette el az eszét, szerintem egyáltalán nem pánikról volt szó, végig tudatosan rombolta Peti támadásait. Szerintem a tizedikben ugyanez volt, bár ott kétségtelenül keményebb ütéseket is kapott, de ott sem volt megrendítő erejű utés, és inkább pihenni meg időt húzni ment le a földre.<br>  Ha kicsit még jobb kondija lenne és többször használná a jobb kezét, akkor addig amíg valaki nem találja el nagyon(ami nem könnyű, mert szerintem egyre jobb a védekezése) nyerni fogja a meccseket a legnagyobbak ellen is.
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Camo »

[quote author=kozi link=board=profiboksz;num=1122735638;start=75#79 date=09/25/05 ť 06:10:57]Vova kondija hihetetlenül tud ingadozni is egy meccsen belül. [/quote]<br><br>Ez történhetett a Lamon Brewster elleni meccsen is? Az összeesküvés-elmélet végülis sosem nyert bizonyítást.
Camo
greg
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1318
CsatlakozottCOLON 2002-10-29 11:26:48
Tartózkodási helyCOLON Kerepestarcsa

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: greg »

[quote author=Sztrego link=board=profiboksz;num=1122735638;start=90#90 date=09/26/05 » 16:34:19]Szerintem a rajongói is többet vártak tõle! Sokan tippltek Ko-ra. Végülis megnyerte a meccset, de nem úgy, nem a megszokott stílusában ahogy a rajongói várták volna. Azért mondtam, hogy odatenném pilácsoltót, mert õ kihasználta volna azokat a helyzeteket, melyeket nightmare nem tudott. Ez a Vova nem ütné ki õt![/quote]<br> <br>Erre azért ne tegyél fel egy lottó 5-öst! Peter egy eredendõen nehézsúlyú, hatalmas erejû pali, nem egy felhízlalt középsúlyú. Szerintem az imádott pilácsoltód feje max. 4 menetig bírná azokat az egyeneseket a helyén, utána jöhetne a ringorvos:).
Sztrego
P4P
HozzászólásokCOLON 1832
CsatlakozottCOLON 2005-03-03 01:10:52
Tartózkodási helyCOLON A tabella élén.

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Sztrego »

Szerintem a rajongói is többet vártak tőle! Sokan tippltek Ko-ra. Végülis megnyerte a meccset, de nem úgy, nem a megszokott stílusában ahogy a rajongói várták volna. Azért mondtam, hogy odatenném pilácsoltót, mert ő kihasználta volna azokat a helyzeteket, melyeket nightmare nem tudott. Ez a Vova nem ütné ki őt!
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Bosco »

[quote author=Sztrego link=board=profiboksz;num=1122735638;start=75#88 date=09/26/05 ť 15:44:47]Nem vártam sokat Vovától( és nem is kaptam). Ő a nagyobb, mégis menekült, fogott, szinte mindentől lement ami elérte fejen. A padlózás után teljesen szétesett a mozgása, ha Peter kicsit is rutinosabb bokszoló, akkor befejezhette volna. Simán odatenném most pilácsoltót neki, nem tartana sokáig a meccs! [/quote]<br><br>Pedig azt hittem, legalább a meccs után elismered majd egy kicsit Klicskót.. <br>De szerintem akkor sem tennéd, ha már az 1. menetben kiütné Toney-t.  ;)
Bosco
Sztrego
P4P
HozzászólásokCOLON 1832
CsatlakozottCOLON 2005-03-03 01:10:52
Tartózkodási helyCOLON A tabella élén.

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Sztrego »

Nem vártam sokat Vovától( és nem is kaptam). Ő a nagyobb, mégis menekült, fogott, szinte mindentől lement ami elérte fejen. A padlózás után teljesen szétesett a mozgása, ha Peter kicsit is rutinosabb bokszoló, akkor befejezhette volna. Simán odatenném most pilácsoltót neki, nem tartana sokáig a meccs!
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Camo »

Arra gondoltam, ahogy régebben az első menetre kijött a ringsarokból. Látni lehetett rajta a harci kedvet. Most inkább "csak" elszántságot láttam.  :( Nem beszélve arról, hogy korábban rárontott az ellenfeleire egy-egy megrendítő ütés után. Most viszont... <br><br>Félre ne érts: nagyon jó bunyós. Ezt nem vitatom. Ráadásul az első számú kedvencem. De ez a meccs engem akkor is elkeserített. <br>
Camo
ecstasy999
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 580
CsatlakozottCOLON 2004-08-24 22:06:05
Tartózkodási helyCOLON Moszkva

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: ecstasy999 »

Szerintem Vologya régen se nézett csúnyán.<br>Az egyik leütés elég Valueves volt de õt se szokták érte dorgálni.
В Советском Союзе нет секса, только любов!
Camo
Super Champ
HozzászólásokCOLON 728
CsatlakozottCOLON 2005-05-19 19:51:58

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Camo »

Még mindig nem tért vissza Vladimirbe az önbizalom. Nem láttam sem a meccs előtt, sem pedig közben azt a gyilkos tekintetet, azt a harciasságot, ami korábban jellemezte. <br><br>Technikailag ugyan leiskolázta Petert, s gyakorlatilag az 5. és a 10. menetet leszámítva végig jobban teljesített, szinte bohócot csinált a nigériaiból de csak technikailag! Samuel csak a nagy ütésre várt, amit többször be is tudott vinni; ennyi azonban édeskevés lesz a jövőben a nehézsúly elitje ellen.  <br><br>Egy dolog nagyon érdekelne. Ti hogy láttátok az első leütést? Szerintem nagyon hátulról érte Vova fejét, egy olyan szituációban, ami inkább már birkózás volt. Szóval nem vagyok meggyőződve arról, hogy az egy szabályos találat volt, de legalábbis határeset. Mindenesetre az egész menet múlott rajta, s ha Klitschko nem menekül, s nem fog annyit (amennyit eddig összesen nem láttam tőle), akkor ott vége is lehetett volna. Személy szerint én azt hittem, vége is lesz.  <br><br>
Camo
iszabo
Bajnok
HozzászólásokCOLON 352
CsatlakozottCOLON 2002-10-19 20:01:37

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: iszabo »

[quote author=iszabo link=board=profiboksz;num=1122735638;start=45#48 date=09/05/05 ť 20:03:23]Hosszú meccset várok, akár kiütés nélkül. Úgy  vélem nagyon tartani fognak egymástól.  Mindkettőjük számára nagy a tét, tudják a másikról, hogy akár egy jó ütése is eldönti a meccset.  Ha viszont végigmegy akkor Vova pontozásos sikerét tartom valószínűnek.[/quote]<br><br><br>Szerencsére vannak itt szakértők is!! /Ez itt a szmájli helye lenne, ha megjelenne!/
Imre
BUBI
Kihívó
HozzászólásokCOLON 126
CsatlakozottCOLON 2005-03-08 19:08:31

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: BUBI »

Rég izgultam ennyit egy mérkőzés alatt.Szépen bokszolt Wova és szokatlan módon sok elhajlásokat láthattunk tőle.Pedig eddig azt hittem,hogy csak mereven,lecövekelve tud bokszolni.Egyes megmozdulásai a néhai Alit idézték nekem.A leütéseket eltekintve végig jobb volt az ukrán,de sajna megrendítő erejű ütést nem tudott bevinni Peternek.Márpedig ezt a vadembert simán kiüthette volna,ha bevállalósabb Wladimir.Szinte végig csak bal kézzel operált a jobb kezét alig használta.Nagyon hiányoztak a pusztító erejű bombái,pedig lett volna rá lehetősége,hogy használja őket,csak valamiért nem élt velük.Még látszik rajta a korábbi vereségek hatása,ha bekap egy nagyobb ütést pánikba kerül és szétesik a mozgása.A kondijával szerintem nem volt olyan nagy gond,de még mindig kell neki egy jókora adag önbizalom,hogy mentálisan is teljesen kész legyen.De mikor fog végre ejönni az-az idő,ha eljön egyáltalán? ???
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: PTM »

[quote author=miszter Tyll Vietta link=board=profiboksz;num=1122735638;start=75#81 date=09/25/05 ť 15:11:23]A legérdekesebb pillanatok azok voltak, amikor az ukrán az ellenfele feje tetejére tette a kezét távolról, az meg alatta próbálta meg az ütéseivel elérni, Charley Chaplin legszebb gegjeit idézve.   ;D ...[/quote]<br><br>Totál olyan volt, nagyon jó hasonlat!!!  ;D<br><br><br>[quote author=PTM link=board=profiboksz;num=1122735638;start=0#2 date=07/30/05 ť 18:31:32]Szerintem Klicsko W-TKO.[/quote]<br><br>Nem jött be a tippem, pontozás lett. Mindenesetre Peter gyengébben muzsikált, mint vártam (leszámítva a leütéseket, amiket erőből meg tudott oldani). Kicsit úgy tűnt nekem, mintha Peter mindenfajta elképzelés nélkül szállt volna ringbe a taktikát nézve...  ::)
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
miszter
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 2149
CsatlakozottCOLON 2005-02-27 16:57:43
Tartózkodási helyCOLON Balatonboglár

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: miszter »

A legérdekesebb pillanatok azok voltak, amikor az ukrán az ellenfele feje tetejére tette a kezét távolról, az meg alatta próbálta meg az ütéseivel elérni, Charley Chaplin legszebb gegjeit idézve.   ;D <br>Pont mint a kobra "idomárok" a turistáknak csinált bemutatókon. Az iskolában vannak ilyenek, amikor a felsősök püfölik az alsósokat. <br><br>Ami nekem lejött, hogy az ukrán szinte alig használta ki magát, számomra teljességgel érthetetlen módon. Nézve a mérkőzést, arra jöttem rá, hogy ők gyakorlatilag nem mással nyerik a mérkőzéseiket, mint a hosszú kezeikkel lassan adagolt balokkal, amelyek nem tűnnek veszélyesnek, közben pedig azért csak feldagad tőle az ellen feje, meg lassan puhul is. Messzire állnak tőle, (tűlük), arra számítva, hogy ütőtávon kívül vannak,,,,,de nem..<br>Mivel nagyobbak általában az ellenfélnél, így feltudják tartóztatni őket, közben mozogva, kilépve, hajolgatva, fogva. De önmagában a kéztechnika gyenge, gyakorlatilag a feltartó egyenesekben ki is merült a repertoár. Se egy horog, se egy csapott, felütés pedig talán nem is volt egy se tegnap. Pedig az nagyon kell!! Főleg amikor belép az illető, és közere kell ütni. Csak egyenesekkel is lehet nyerni, de van még három sebesség!! Olyan minha végig egyesben, és kettesben hajtaná a motort, mert azzal is ellehet jutni a győzelemig. Szerintem az ukránban sokkal több tartalék van, amit ki lehetne használni.
Mr. Tyll De La McVietta

www.vietta-tattoo.hu www.maiboglar.hu
Miskolci
P4P
HozzászólásokCOLON 1358
CsatlakozottCOLON 2005-08-26 21:03:22
Tartózkodási helyCOLON Miskolc-DIÓSGYŐR

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Miskolci »

A vártnál simábban nyert sztem Klitsko.<br>Örülök a győzelmének, ezzel a meccsel sokat lépett előre. ;D ;D ;D ;D
kozi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1389
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: kozi »

Peti nagyon korlátolt bunyós, ez a meccs csak Klitschkon múlt, Peternek semmi köze nem volt hozzá. Vova kondija hihetetlenül tud ingadozni is egy meccsen belül. Itt is kétszer volt olyan, hogy a kezét is alig birta felemelni, az utolsó menetben meg kétszer is megfogta Petert. Izgalmas meccs volt, de 8-9 menetet nagyon simán nyert Klitschko.
http://www.worldbowlstour.com/

"ha választani kéne hogy melyiktől kapjak egy pofont, lehet hogy inkább sipostól kérnék"

CSAK A KISPEST!
pyngy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 469
CsatlakozottCOLON 2002-12-26 16:13:17
Tartózkodási helyCOLON Szeged
CONTACTCOLON

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: pyngy »

Tényleg izgalmas meccs volt, ahol Vologya megérdemelten nyert. Peter nem nagyon tudott mit kezdeni vele. Még akkor se amikor kissé holtponton volt Klicskó. Viszont a nigériai levizsgázott ütésállóságból! ;D<br>Bár a 12. menetben egyszer rendesen megrendült.
Chuck Norris nem megy vadászni, mivel a vadászat szó magában hordozza a kudarc lehetöségét. Chuck Norris ölni megy.
Avatar
Hollywood
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 2121
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Tárnok

Re: Samuel Peter vs Wladimir Klitschko

Hozzászólás Szerző: Hollywood »

Na Klitschko nyert. Teljesen megérdemelten. Nagyot nőtt a szemem most Vova, a végén már drukkoltam neki. Nálam két menetet nyert Peter, amikor padlózott Klitschko. Samu Peti iszonyat nagy nulla volt ezen a meccsen. Az ukrán hülyét csinált belőle végig és csak a kondija volt kérdéses. Ha lett volna Vovának végig erőnléte menetet sem nyert volna az afrikai sztem. Nagyon kijött, hogy mi a különbség a harmadik vonal és élvonal között. Ezen a szinten Peti már nem sok mindent fog zavarni, max ha véletlenül eltalál valakit. A negyedik menettől fáradt rohamosan Klitschko, ami az 5-ben csúsodott ki. A padlózások is inkább ilyen eldőlések voltak egyértelműen.<br>Izgalmas meccs volt különben. Megérte fenn maradni.
"Mindenki a napra tör..."
BUTTON_POST_REPLY