Boxvilág Magazin

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
Pasu
Kihívó
HozzászólásokCOLON 166
CsatlakozottCOLON 2002-10-28 09:32:18

Hozzászólás Szerző: Pasu »

Edgegod írtaCOLONKb 2 hét múlva
Vagyis? :wink:

Azt hiszem nem volt életem legjobb húzása, hogy egy évre előfizettem a Boxvilág magazinra. (...bár ha belegondolok egy csomó hasonló húzásom volt már...)
Eddig csak a decemberi számot kaptam meg januárban - amit egyébként már két héttel előtte megvettem az újságárusnál.

Várható még valami fejlemény ez ügyben?

Pasu
Darien
Super Champ
HozzászólásokCOLON 780
CsatlakozottCOLON 2005-02-10 22:46:05
Tartózkodási helyCOLON Balatonalmádi

Hozzászólás Szerző: Darien »

Kozi, küldtem privit pár hete. Gondoltam szólok, hátha nem vetted észre.
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

Manoka írtaCOLONHát nem szivesen mondom, de boritékolható volt, hogy nem fogják birni, én sajnálom, hisz tudom nem egyszerű egy lapot fentartani. Azt gondolom, nem is kell erőlködni, megjegyzem, magam sem tudom miért teszem ebben nincs sem üzlet, se öröm, csak a saját lelkem miatt adom ki a küzdőteret, hisz már régen nem volna szabad folytatnom. Amig a fiuk nem rendezik a soraikat, vásárold a küzdőteret, majd ha rendezik vedd a boxvilágót. Amúgy mégegyszer elmondom, sajnálom a kiadókat, ez a mai világ nem kedvez a lapoknak, nagy a szegénység és előszőr ezekről mondanak le, és még ehhez jön az internet, ahol minden elérhető. Még egy megjegyzés, ami nem bulvár az nem kell, ez a mai trend.
OFF:

Kedves Manoka!

Szomorúan olvastam üzeneted és sajnálom, hogy így alakult. Nagyon egyetértek a bulvárról szóló soroddal, sajnos a honlapoknál is így megy, ezek a "trendik". Többek közt én is azért tudtam felfuttatni a portálomat mert ki tudtam hegyezni a sztártémára, amúgy nem a szívem csücske ezafajta beállítottság. ( Természetesen nem Dukai Reginára gondolok ő egy nagyon jóérzésű, segítőkész, csinos nő. Bárcsak a hírességek negyedében lenne annyi jóindulat, mint benne! ) De ha megnézzük a tévében is ezek a műsorok a menők. Fő a botrány meg a gusztustalanság. :(

Én nagyon remélem, hogy majd eljön az idő amikor fontosabb lesz a sport, az egészségmegőrzés meg a betegségek elleni prevenció. Nagyon jó lenne.

Az ajánlatom is azért tettem, s nem kértem viszontreklámot. ( Más dolog, hogy a kedves Hollywood megpedzette. ) Segíteni szeretnék. Sajnos nincs munkahelyem, a rokkantsági nyugdíjamat se folyosították még, a lapot én is emberi jóérzésből tartom fennt, nem származik belőle bevételem. ( Sőt!!! ) Jelenleg ez az egyetlen lehetőség amit kínálni tudok: reklám a portálomon ingyen. Fájlalom, hogy nem lehettem és lehetek nagyobb hasznotokra. Ha módomban állna komolyan többet segítenék. Jófejek vagytok s igen értékelem az erőfeszítéseiteket az ökölvívás megbecsültetésének, rangjának emelése érdekében. Kívánom a legjobbakat minden téren!

Maradok tisztelettel: BoxBoszi
Manoka
Reménység
HozzászólásokCOLON 100
CsatlakozottCOLON 2005-10-03 14:32:43

Hozzászólás Szerző: Manoka »

VMVKWA írtaCOLONBiztos unalmas a kérdés, de mikor jelenik meg a következő Boxvilág? Ha jól emlékszem, kb. január tájékán jelent meg az uccsó, decemberi szám.
Hát nem szivesen mondom, de boritékolható volt, hogy nem fogják birni, én sajnálom, hisz tudom nem egyszerű egy lapot fentartani. Azt gondolom, nem is kell erőlködni, megjegyzem, magam sem tudom miért teszem ebben nincs sem üzlet, se öröm, csak a saját lelkem miatt adom ki a küzdőteret, hisz már régen nem volna szabad folytatnom. Amig a fiuk nem rendezik a soraikat, vásárold a küzdőteret, majd ha rendezik vedd a boxvilágót. Amúgy mégegyszer elmondom, sajnálom a kiadókat, ez a mai világ nem kedvez a lapoknak, nagy a szegénység és előszőr ezekről mondanak le, és még ehhez jön az internet, ahol minden elérhető. Még egy megjegyzés, ami nem bulvár az nem kell, ez a mai trend.
admin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 823
CsatlakozottCOLON 2006-08-26 09:27:12
Tartózkodási helyCOLON Győr
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: admin »

Hollywood írtaCOLONTermészetesen mi is szívesen megtesszük ezt a Te oldaladdal.
pksz.hu március: Visits: 60.738 / Pageviews: 182.837
Avatar
VMVKWA
Bajnok
HozzászólásokCOLON 350
CsatlakozottCOLON 2005-01-28 14:42:30
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: VMVKWA »

Biztos unalmas a kérdés, de mikor jelenik meg a következő Boxvilág? Ha jól emlékszem, kb. január tájékán jelent meg az uccsó, decemberi szám.
Éljen Erdei! Leütötte, mint a büdös sz@rt!
Avatar
Hollywood
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 2121
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Tárnok

Hozzászólás Szerző: Hollywood »

Boxboszorka

Köszönjük szépen a lehetőséget. A Boxvilág nevében nem tudok nyilazkozni, de a profiboksz.hu-t nyugodtan hirdetheted az oldalon. Természetesen mi is szívesen megtesszük ezt a Te oldaladdal.
BoxBoszorka
Super Champ
HozzászólásokCOLON 536
CsatlakozottCOLON 2006-06-15 03:28:00

Kihívás

Hozzászólás Szerző: BoxBoszorka »

Sziasztok!

Nektek köszönhetően régóta az otthonom a Profiboksz.hu. Ezt meghálálva szeretnék egy reményeim szerint kedvező ajánlatot tenni Nektek.

Lassan 3 éve vezetem a Hipofizis.hu egészségügyi portált az oldal nagyon forgalmas lett. A havi megtekintése 10 ezer felett van, múlt hónapban a négy napos ünnep ellenére majdnem elértük a 13 ezret. Mindezt egy reális statisztika jelzi, ami egy nap alatt több kattintást egy gépről csak egynek számol. ( http://hipofizis.hu/cp/ - ip és host alapján )

A portált sok munkával, anyagi haszontól mentesen szerkesztem, általában naponta frissítek. Mindig igyekszem valamivel feldobni. Vannak játékok és saját online fitness center üzemel. A legújabb ötletem az, hogy a látogatók lehessenek egy hétig szerkesztők. Pár szabály betartásával bárki szerkeszthet és egy hétig a kezdőlapon szerepeltetem az írásait. Részletek:
http://hipofizis.hu/szerkeszto.php

A szabályok között felsorolom, hogy nem reklámozok, de a boxmagazinnal vagy a Profiboksz.hu lappal kivételt tennék. Óriási netreklámot kínálok egy egész hétre a portálomon ingyen. Amúgy az oldalon Valuevet megemlítem mint a hipofízis növekedési hormon zavarával szenvedő embert és januárban egy humán értékekről szóló cikkemben méltattam Alit is. Tehát némiképp van köze a boxhoz a lapnak, s szerintem nagy esélyt kínálok.

Hogy mitől kihívás ez? A látogatóim zöme nő. Így szívesen látnék olyan cikkeket ami a hölgyek kíváncsiságát is felkeltheti, megszeretetheti velük a sportágat. ( Pl: jóképű boxolók stb. ) És szívből remélem, hogy izgalmas írások esetén a férfi látogatók közül lesznek akik megrendelik a magazint vagy megnézik az oldalt. Tudom, hogy népszerű már az újság/Profiboksz.hu, de megismerhetnék talán olyanok is akik még nem hallottak felőle. 7 apró cikkről van szó, Ti ebben profik vagytok s többszázan olvashatnák naponta.

Remélem megfelel az ajánlatom és megtiszteltek azzal, hogy éltek vele. Ha pedig a magazin/Profiboksz.hu nem kíván ilyen lehetőséget igénybe venni nem baj. A

Fórumozók cikkeit is szívesen látom.

Illő és őszínte tisztelettel: Boxboszi - Kép
Avatar
VMVKWA
Bajnok
HozzászólásokCOLON 350
CsatlakozottCOLON 2005-01-28 14:42:30
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: VMVKWA »

Mikor jelenik meg a következő szám?
BUBI
Kihívó
HozzászólásokCOLON 126
CsatlakozottCOLON 2005-03-08 19:08:31

Hozzászólás Szerző: BUBI »

Nálunk "szerencsére" más a helyzet.
Ugyanis a magazint rekord idő alatt elkapkodják a megjelenés pillanatában.
Hogy számszerűleg pontosítsak azt az 1 ritkább esetben 2(de csak azért,mert eltévesztették a körzetszámot és véletlenül odakerült :lol: ) példányt.

Már lassan ott tartok,hogy lehalgató készüléket szereltetek a Postára,hogy én értesüljek elősször a megjelenésről.
Utána meg együtt futhatok a többi szerencsétlen sorstársammal,mint kiéhezett patkányok akik versengenek,hogy ki ér előbb a szemeteskukához(újságoshoz).
Szerencsére még bírom a strapát,de hát mi lesz ha megöregszem? 8)
Vicc az egész!
faceload
Tippjáték Champ' 2007.
HozzászólásokCOLON 838
CsatlakozottCOLON 2006-03-04 01:27:46

Hozzászólás Szerző: faceload »

Darien írtaCOLON
faceload írtaCOLONVan valamilyen ujságárus lánc, ahol érdemes keresni a Boxvilágot (pl. Relay 0%)??
Kismillió újságárusnál voltam az utóbbi időben, de semmi :-(
Ez jó kérdés. Én pl Veszprémben jártam végig az újságárus standok jelentős részét, pusztán kiváncsiságból. Egyiknél sem hallottak még a lapról.
Nekem is voltak kalandjaim...

Én: Szépjónapot
Újságárus (nő 75 és halál között): Jónapot fiatalember
Én:Boxvilág magzint tartanak?
Ő: Megnézem...

Matat egy kicsit, majd közli hogy csak Boxer van.


Én: Ilyenről még nem is hallottam...megnézhetem? (újságosbódé, nem látom a választékot)

Erre elém tesz egy férfi alsóneműkről szóló kiadványt :D
Azt hittem összepisálom magam a röhögéstől, majd mondtam, hogy köszi, de nem erre van szükségem :-)
You will never walk alone!
Darien
Super Champ
HozzászólásokCOLON 780
CsatlakozottCOLON 2005-02-10 22:46:05
Tartózkodási helyCOLON Balatonalmádi

Hozzászólás Szerző: Darien »

faceload írtaCOLONVan valamilyen ujságárus lánc, ahol érdemes keresni a Boxvilágot (pl. Relay 0%)??
Kismillió újságárusnál voltam az utóbbi időben, de semmi :-(
Ez jó kérdés. Én pl Veszprémben jártam végig az újságárus standok jelentős részét, pusztán kiváncsiságból. Egyiknél sem hallottak még a lapról.
faceload
Tippjáték Champ' 2007.
HozzászólásokCOLON 838
CsatlakozottCOLON 2006-03-04 01:27:46

Hozzászólás Szerző: faceload »

Van valamilyen ujságárus lánc, ahol érdemes keresni a Boxvilágot (pl. Relay 0%)??
Kismillió újságárusnál voltam az utóbbi időben, de semmi :-(
You will never walk alone!
Miskolci
P4P
HozzászólásokCOLON 1358
CsatlakozottCOLON 2005-08-26 21:03:22
Tartózkodási helyCOLON Miskolc-DIÓSGYŐR

Hozzászólás Szerző: Miskolci »

Edge naon szépen kérem tejjesíteni tudnátok az előző kérésemet! mer még a januári se jött nekem meg és én is szeretném az aktuális híreket olvasni!
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Kb 2 hét múlva
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
dp
P4P
HozzászólásokCOLON 1237
CsatlakozottCOLON 2004-05-08 20:32:46
Tartózkodási helyCOLON Nyíregyháza
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: dp »

Mikor jelenik meg a következő szám?
Miskolci
P4P
HozzászólásokCOLON 1358
CsatlakozottCOLON 2005-08-26 21:03:22
Tartózkodási helyCOLON Miskolc-DIÓSGYŐR

Hozzászólás Szerző: Miskolci »

Jó ez a boxvilág magazin, csak az a problem h most jött meg a decemberi szám!:D kicsit fel tudnátok pörgetni magatokat h beérjem az aktuális újságot? köszi!
dp
P4P
HozzászólásokCOLON 1237
CsatlakozottCOLON 2004-05-08 20:32:46
Tartózkodási helyCOLON Nyíregyháza
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: dp »

Tetszik az újság! :wink:
Csak túlhamar végigolvastam...

Zoli bácsinak van 1-2 jó "beszólása" 8)

Azért remélem, hogy a következő hamarabb jön. :roll:
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Hát ha ma nem jött meg akkor gyanitom, hogy csak hétfõn fog... 2 napja lett kipostázva...

ui: jobb lett volna ha személyesen adom át., mint korábban :)
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Avatar
VMVKWA
Bajnok
HozzászólásokCOLON 350
CsatlakozottCOLON 2005-01-28 14:42:30
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: VMVKWA »

Előfizettem a magazinra, de még nem jött meg az e havi. Mikorra esedékes?
BUTTON_POST_REPLY