Kermit Cintron

Minden, ami profiboksz!
Roy Jones Jr.
Tippjáték Champ' 2010.
HozzászólásokCOLON 722
CsatlakozottCOLON 2008-03-11 12:47:32

Hozzászólás Szerző: Roy Jones Jr. »

Elég gyenguska volt ez a meccs Martinez ellen...

Én így adtam a pontokat:

Martinez: 9 9 10 9 10 10 10 10 10 9 10 9* - 115
Cintron: 10 10 9 10 9 9 8 9 9 10 9 9 - 111
* - 1 pont levonva Martinez-től

Összességében teljesen egyértelmű meccs Martinez-győzelemmel...

Nem tudom a 7. menet végén végülis melyik magyarázatnak van létjogosultsága, mert bíró elvileg kiszámolta 10-zel Cintron-t, a gong sem mentheti meg és úgyis tűnt, hogy ez történt, aztán Cintron valahogy rábeszélte a bírót a folytatásra...

Kellerman-ék azt mondták, hogy a szabályok szerint helyes döntés született, mert Cintron-nak a "10" kimondásának pillanatában már csak a talpa érintkezett a földdel...

Én szerintem TKO-nak kellett volna lennie a 7.menetben...
"Vincere non é importante, é l'unica cosa che conta"
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: edge »

Bonieknek és profnak igaza van szerintem, sok új tehetség túl van hypolva (ennek kompenzálására viszont az elsõ zakó után gyorsan alulértékelve :)). Abdullaev, Bojado, Ponce De Leon, Alexander Munoz és most Cintron sem hozta azt az eredményt, amit "beléjük képzeltünk". Úgy érzem a következõ "ifjú titán" aki bukni fog az Cotto lesz. Bailey és Corley ellen is voltak komoly gondjai és Ndouval sem sokat tudott kezdeni, Maussa meg lesérült ellene. Bár Pintot és Sosát meggyõzõen verte, de nem lepõdnék meg, ha a következõ komoly ellenfél ellen betlizne.
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Avatar
Hollywood
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 2121
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Tárnok

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Hollywood »

Megnéztem a Margarito vs Cintront. Azt kell mondjam, hogy a mexikói sokkal keményebb volt mint Cintron és ezzel nyert. Két hasonló bunyósból a rutinosabb, szívósabb és a keményebb került ki győztesen. És a kicsit technikásabb is, mivel Margarito nem csak horgokat ütött, hanem nagyon sok felütést is és testütést is. Cintron sajnos csődöt mondott ezen az estén. 10-ből 10-szer kikapna ettől a Margaritotól. Az élvonal ellen a puerto ricoinak csak szerencsés, nagyütéssel lehet esélye bárki ellen is. Oscarról ne is álmodozzon, szétszedné.<br>Margarito ezzel szemben engem Moralesre emlékeztet a remek test-fej komboival. Megnézném Judaht vagy Mosley ellen. Jó meccsek lennének, Oscar ellen úgy érzem ő is kevés lenne.
"Mindenki a napra tör..."
prof
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 620
CsatlakozottCOLON 2002-09-12 21:11:07
Tartózkodási helyCOLON Bp.

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: prof »

Lám, lám, tényleg vigyázni kell a média szirénhangjaira...  ;) <br>De hát valljuk meg, Cintron megfelelő anyagnak tűnt a sztárolásra, és még most sem kell temetni a karrierjét. Margarito köré viszont nem épül(t) színes buborék, a hiteles teljesítménye magáért beszél.
Boxfun
Kihívó
HozzászólásokCOLON 119
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 23:46:04

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Boxfun »

Eleg dobbenetes volt...En egyetertek azzal, hogy Cintron feladta magaban az egeszet a leutes utan. Mar az elejen lattam, hogy valahogy meg van illetodve es borzalmasan latszott rajta, hogy nyomja a lehetoseg. Az elso 2 menetben nem volt rossz...itt meg Margarito csak kivart (mint ahogy ezt kesobb monjda is az interjuban)es nem tortent semmi extra egy par utesvaltastol eltekintve.<br>Aztan a harmadikban felrepedt a szeme Cintronnak es ez volt a kezdet. Az elso leutes (tulajdonkeppen mind a negy ilyesmi volt) nem egy nagy tiszta, pontos talalatnak az eredmenye, hanem mintha azert menne le Cintron, hogy ne kapjon tobbet. Az utolso leutes utan sem azert van vege, mert Cintron nem birja folytatni, hanem mert a sarok latja, hogy ennek semmi ertelme es faladja a merkozest. Tessitore is azt mondja, hogy Cintron "bodylanguage-en" latszott legjobban, hogy felaldta es barhol mashol szivesebben lenne, mint itt.<br>Szerintem sok dolog tortent itt egyszerre Cintronnal, ami meg elotte soha es ezt nem birta feldolgozni. (Kicsit emlekeztetett KOKO-ra meg Mosley-ra.) Felreped a szeme, padlora kerul, nem O diktal, sokkal rutinosabb ellenfel...etc. Nagyon sajnaltam. Szerintem nem keszitettek fel Ot elegge erre az egeszre es talan kozel 1 eves kihagyas es 2 operacio utan, nem Margaritoval kelett volna kezdeni. Nem hiszem, hogy temetni kellene meg....az interjuban azt, mondta, hogy kemenyebben fog edzeni es remeli, hogy kap meg egy eselyt egy bajnoki merkozesre. Remelem, hogy igy lesz.
kozi
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1389
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: kozi »

Greg<br><br>Nem értek egyet azzal, hogy feladta volna, mert a második padlozás után (ami inkább összeesés volt, de a számolás teljesen jogos volt) igen keményen visszatámadott Cintron. Akkor még egy pillanatra fel is merült bennem, hogy esetleg van visszaút :). Margarito inkább sok "kisebb" ütéssel küldte mindig padlóra Cintront, nem pedig egy bombával. De Cintronnak tényleg nem volt sok esélye(inkább semmi).
http://www.worldbowlstour.com/

"ha választani kéne hogy melyiktől kapjak egy pofont, lehet hogy inkább sipostól kérnék"

CSAK A KISPEST!
greg
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1318
CsatlakozottCOLON 2002-10-29 11:26:48
Tartózkodási helyCOLON Kerepestarcsa

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: greg »

Cintron az elsõ leütés után feladta - magában - a küzdelmet. A másik három alkalmával én nem láttam olyan tiszta, megrendítõ ütést, amiért padlóra kellett volna kerülnie...
Golyo
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 519
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Debrecen

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Golyo »

Ugye megmondtam?  ;)<br><br>Ami a legmegdöbbentőbb volt a számomra, hogy sok helyen simán rangsorolták Margarito felett, noha eddig Cintron csak középszerű, vagy kipróbálatlan bunyósokat vert meg, ráadásul pusztán fizikai erőfölénnyel. Amíg nem látom, hogy mit tud kezdeni egy jó bunyós ellen, ahol a nyers erő már nem elég, addig számomra csak ígéret marad.
Boniek
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 247
CsatlakozottCOLON 2002-10-24 13:38:48

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Boniek »

Hát ez piszok egyértelmű volt. És igazából nem lehet ezt a sérülésre fogni.  Sokkal inkább arról van szó, amit Cintron maga is mondott: 1999 óta csinálja ezt a sportot. Margarito óvatos első menet után egyszerűen átgyalogolt rajta. Tanulság nekem: soha nem hallgatok a suttogásra  :) -és megpróbálom nem bevenni a felhajtást egy-egy bunyósról (hype magyarul  ???).
Golyo
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 519
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Debrecen

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Golyo »

Érthetetlen számomra, hogy mi alapján rangsorolják ennyire magasan Cintront. OK, látványos, remek ütőerő, de "bokszolni" még nem láttam. Most pedig ezt kell majd tennie. Tetszik Cintron bunyója, de eddig még nem győzött meg teljesen. Most itt az alkalom.<br><br>Érzésem szerint Margarito stílusa nem fog feküdni Cintronnak. Margarito ugyan lassú és lassan kezd, de kifejezetten strapabíró és sokkal rutinosabb, mint Cintron. Cintron nagyobb ütő (elvileg), de Margarito munkatempója nagyobb. Én egy kezdeti enyhe Cintron fölény után egy nem nagy pontkülönbségű, de sima Margarito győzelmet várok. <br><br>
supras
P4P
HozzászólásokCOLON 1108
CsatlakozottCOLON 2003-09-16 22:17:22
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: supras »

Olyasmi meccs is elképzelhető mint a Corrales-Casamayor egy mármint a padlózásokat tekintve?
Boniek
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 247
CsatlakozottCOLON 2002-10-24 13:38:48

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Boniek »

Imádom az esélyes nélküli meccseket! Persze mutassak valakit aki nem  :-/<br><br>Valamiért úgy vélem, hogy Cintron lesz a befutó. Igen tudom én is az ellenérveket, régen mérkőzött, akkor is Teddy Reid-del (aki ugye nem váltósúlyú igazából), Margarito sokat ütő, egész jó állal bíró bunyós - ergo nehéz ellen... Mégis valami azt súgja folyamatosan (Margarito álla jó, de nem kiemelkedően, jobbkezesekre rá tud lépni M. és ez egyenlő a padlóval jelen esetben, C. feje is bírja az ütést), hogy Cintron. Ilyenkor szoktam pénzt bukni és még ez a folyamatos suttogás is a fülemben, szörnyű :)!
donvito
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 746
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 17:33:37
Tartózkodási helyCOLON Tihany
CONTACTCOLON

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: donvito »

Ha eszemmel döntök, akkor Margarito KO/TKO az 5-7 menetekben.<br>Ha szívemmel, akkor Cintron hasonló kimenetellel valamikor a vége felé (10-12).<br><br><br>Javítás - 2005.04.22. 10:06<br><br>Na jó meggondoltam a dolgot.<br>Margarito lassan kezd, így Cintronnak reálisan csak akkor lehet esélye, ha az első menetekben hazavágja. <br>Ha viszont Margarito túléli az első pár menetet (4-5), akkor nagyon-nagy esélye van egy KO/TKO/WUD-s meccsre. <br>Az előző meccsén (Lujan?) a közepétől kezdve Tony menetenként 140-150 ütést szórt ki magából. Ez még egy ventillátornak is szép teljesítmény. <br>Innentől kezdve nehéz lesz ellene. <br>Szvsz.<br><br>Szóval:<br>Cintron WKO 3 – 40%<br>MArgarito WKO/TKO/UD – 60%
prof
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 620
CsatlakozottCOLON 2002-09-12 21:11:07
Tartózkodási helyCOLON Bp.

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: prof »

Csak megérzés, aminek nem kell bejönnie, de Margarito jelenleg még hitelesebb bokszolónak tűnik számomra, mint a kicsit túlsztárolt Cintron. <br>Parázs meccs lesz, és ha Cintron bizonyít is, akkor épülhet tovább a megakarrier.  ;)
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: PTM »

[quote author=Romsy link=board=profiboksz;num=1053121058;start=30#44 date=04/21/05 ť 16:01:50]Láttad te már ezeket az embereket?  8)[/quote]<br><br><br>Szerintem nem, hacsak nem adott tőlük meccset a TV2 vagy az RTL...  :P
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
Romsy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3201
CsatlakozottCOLON 2003-04-30 18:09:16
Tartózkodási helyCOLON Atlantic City, NJ
CONTACTCOLON

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Romsy »

Láttad te már ezeket az embereket?  8)
"A Villa Negra nem apácazárda, a Villa Negra nem fényes lokál!" - Szikora István
capture
Bajnok
HozzászólásokCOLON 325
CsatlakozottCOLON 2005-03-30 15:21:07

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: capture »

Szerintem is szoros meccs lesz de Margarito bedarálja a végére és kiüti szerintem.
Avatar
Hollywood
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 2121
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Tárnok

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Hollywood »

Nagyon szoros meccs lesz ez a Margarito vs Cintron. A tippem Cintron WI, de csak nagyon óvatos tippelés ez.<br><br>Cintron egyébként végig zabált a sajtótájékoztató alatt, ami elég nagy bukóság. utoljára Mayorgától láttam ilyet.
"Mindenki a napra tör..."
Boxfun
Kihívó
HozzászólásokCOLON 119
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 23:46:04

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: Boxfun »

A Margarito meccs mar nagyon kozel van. Meglepodtem azon, hogy itt az USA-ban milyen sokan varjak a meccset...Nagyon nepszeru Cintron a "hozzaertok" koreben. Az egyik magazin szerint (talan a Boxing Monthly, de nem mar nem vagyok biztos benne) Cintron kiutes varhato az utolso menetek egyikeben. En is hasonloan gondolom. Lattam egy par kepet rola Szerdan...nagyon brutalnak nez ki megint ;D A gond csak az, hogy Margaritot is nagyon csipem. <br>Szerintetek?
dp
P4P
HozzászólásokCOLON 1237
CsatlakozottCOLON 2004-05-08 20:32:46
Tartózkodási helyCOLON Nyíregyháza
CONTACTCOLON

Re: Kermit Cintron

Hozzászólás Szerző: dp »

Tetszik amit írtál Holly! Jó lett a cikk!  ;)
BUTTON_POST_REPLY