Profiboksz.hu fórumszabályzat!

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_TOPIC_LOCKED
admin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 823
CsatlakozottCOLON 2006-08-26 09:27:12
Tartózkodási helyCOLON Győr
CONTACTCOLON

Profiboksz.hu fórumszabályzat!

Hozzászólás Szerző: admin »

Kedves Fórumozók és Kommentelők!

A profiboksz.hu stábja a fórum és kommentek célszerű használata és olvasmányosságának megtartása érdekében az alábbi szabályzatot vezette be:

Fórum:

1. Azok a hozzászólások, melyek nem az adott topik témájához kapcsolódnak, törlésre kerülnek.

2. Azokat a topikokat, melyek nem az adott szekcióban (Profiboksz fórumok, MMA fórumok) kerültek megnyitásra, áthelyezzük az Off-topik szekcióba.

3. Azok a hozzászólások/topikok, melyek provokatívak, obszcén, trágár, nyomdafestéket nem tűrő szavakat tartalmaznak, vagy kegyeletsértő tartalommal bírnak, személyeskedő hangneműek, törlésre kerülnek.

4. Azok a hozzászólások/topikok, melyek vallási, etnikai vagy politikai előítélettel/tartalommal bírnak, törlésre kerülnek.

5. Azok a hozzászólások/topikok, melyek tartalma teljesen értelmetlen, a hozzászólásnak nincs önálló mondanivalója, és e miatt nem illeszkedik az adott topik témájához, törlésre kerülnek.

6. A több néven párhuzamosan regisztráló tagok figyelmeztetés nélkül azonnali törlésre kerülnek.

7. Hozzászólásaid száma, tagságod ideje semmilyen előjogot nem ad. Amennyiben bárki frissen regisztrált tagokat hozzászólásuk miatt kritizálja, adott ideig kizárjuk a fórumból.

8. Kéretlen és/vagy engedély nélküli reklámok hozzászólásban történő terjesztése végleges kizárást von maga után.

Kommentek:

1. Azok a hozzászólások, melyek túlzott mértékben eltérnek az adott hír vagy cikk témájától, törlésre kerülnek.

2. Azok a hozzászólások, melyek provokatívak, sértőek, személyeskedőek, nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazzák az ökölvívókat, vagy a hírben, illetve cikkekben szereplő személyeket, vagy más fórum tagokat, illetve obszcén, trágár, nyomdafestéket nem tűrő szavakat tartalmaznak, vagy kegyeletsértő tartalommal bírnak, a hozzászólás egyéb tartalmának figyelembe vétele nélkül törlésre kerülnek.

3. Azok a hozzászólások, melyek vallási, etnikai vagy politikai előítélettel/tartalommal bírnak, törlésre kerülnek.

4. Azok a hozzászólások, melyek tartalma teljesen értelmetlen, a hozzászólásnak nincs önálló mondanivalója, és e miatt nem illeszkedik az adott hír, illetve cikk témájához, törlésre kerülnek.

5. A több néven párhuzamosan regisztráló tagok figyelmeztetés nélkül azonnali törlésre kerülnek.

6. Hozzászólásaid száma, tagságod ideje semmilyen előjogot nem ad. Amennyiben bárki frissen regisztrált tagokat hozzászólásuk miatt kritizálja, adott ideig kizárjuk a fórumból.

7. Kéretlen és/vagy engedély nélküli reklámok kommentben történő terjesztése végleges kizárást von maga után.

A szabályzat minden felhasználóra, moderátorra (Hollywood, Kozi, Erwin, pyngy, greg, leone, Prof) és szerkesztőre egyaránt érvényes. Amennyiben bárki megsérti a fenti szabályokat, úgy figyelmeztetésben részesül. Három figyelmeztetés után a figyelmeztetett fórumozó adott esetben 72 órás fórumból történő kizárásban részesülhet (a kizárás alatt új néven visszaregisztráló felhasználó végleges kitiltásra kerül). Amennyiben a már korábban eltiltott fórumozó a továbbiakban is megsérti a fórum szabályait, három következő figyelmeztetés után végleges kizárásban részesül. Indokolt (kirívó) esetben a moderátorok eltérhetnek a szabályzattól, és figyelmeztetés nélkül azonnali hatállyal 72 órás kitiltást léptethetnek életbe, illetve végleges időtartamra kizárhatnak fórumozókat, kommentelőket a weblapról.
BUTTON_TOPIC_LOCKED