Undisputed boksz szimulátor/esport

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
Dirhanka
Újonc
HozzászólásokCOLON 5
CsatlakozottCOLON 2010-11-11 19:08:07

Re: Undisputed boksz szimulátor/esport

Hozzászólás Szerző: Dirhanka »

Eltelt 1 év mióta kipróbáltam a programot, gondoltam írok 1-2 sort a tapasztalatokról.
Nagyjából 25 órát töltöttem az egy év alatt a játék próbálgatásával, jellemzően a frissítések után próbálkoztam. Kisebb nagyobb módosításokkal lépdeltek előre a játszhatóság terén és sok bugot javítottak az előző patchekhez képest, de tökéletesre sosem sikerült.Februárban megjött egy nagyobb frissítési csomag ami tartalmazza a carrier modot . Itt van lehetőség a 0-ról felépíteni egy bunyóst és eljuttatni Vb címmeccsig. Ez érdekes újítása a csomagnak és jó alapokon nyugszik a program ezen része.A bokszolónk megalkotása, stílusának kiválasztása, kinézete, meccsek szervezése, a bunyósunk edzése, csapatunk összeállítása(edző, cutman, manager) a meccs előtti forma időzítése, az edzőterem megválasztása mind a játékos feladata. A Ranglistán van lehetőség kisebb címekért bunyózni, és egészen az egyesített bajnoki címig eljutni. És emellett kilehet vinni a kész karaktert online térbe megmérettetni. Amit sajnálok, de azt gondolom javítani fogják, hogy nem lehet súlycsoportot váltani jelenleg karakterünkkel.
Carrier moddal egy új ablakot nyitottak a játék élvezhetőségében /játszhatóságában, de sajnos egy év után is rengeteg javítani való lenne. Engem zavar, hogy bizonyos hátterek a kis túlzással Disnye világát idézik, a másik része pedig a Cyberpunkot. Az AI viselkedése egy idő után kiszámítható és egysíkú tud lenni. Kevés az animáció, és nincs visszajátszási lehetőség. Illetve nem találják még mindig a tökéletes balancot az állóképesség /ütés/mozgás és a bekapott ütések hatására.Online meccseknél sokan panaszkodnak cheaterekre. Én nem találkoztam velük, bár összesen 20 meccset játszottam. 8 klasszikus súlycsoport bunyósai közül lehet választani offline és online meccsekre egyaránt és további 2 súlycsoport van női karakterekkel.A nehézségi szintek különbségei jól kijönnek és sok esetben komolyan meg kell küzdeni egy egy ellenfél legyőzésével, de gyakorolással nem lehetetlen KO művésszé válni.
Teljes képet nézve 1 év távlatából azt gondolom, hogy 65- 70% os állapotban lehet a program. Jó ötletek, jó alapok, de sok javítás és fejlesztés kell, hogy teljes értékű sport játékká váljon. Némileg csalódás, hogy ennyi probléma van még mindig a játék körül, de üdvözítő, hogy fejlesztés nem áll le. Mivel még a korai verziót vettem meg így nem kell gondolkodnom 40 eurós kiadáson, de aki belevág és tökéletes játékot vár az sajnos helyenként csalódni fog. Emellett viszont már valamilyen fokon élvezhető és játszható a játék. A szögek váltását nagyon jól megoldották játékmenet közben, így nagyon szép kombókat lehet ütni. A stílus jegyeket is szépen adaptálták,Canelo, Ali, Fury, Joe Fraizer ,Linares , Joe Joyce valóban úgy mozog mint az életben, és ez sok más karakterre is igaz. Szóval lehet már most is egy jó kikapcsolódás de a vége a fejlesztésnek még messze van, és lehet, hogy egy Undisputed 2-ben fog kiteljesedni.

https://playundisputed.com/

https://gepigeny.hu/jatek/undisputed

https://www.youtube.com/watch?v=WfgOmqDkK28
Dirhanka
Újonc
HozzászólásokCOLON 5
CsatlakozottCOLON 2010-11-11 19:08:07

Undisputed boksz szimulátor/esport

Hozzászólás Szerző: Dirhanka »

Sziasztok!

Jó hír a játékkedvelőknek! Végre valahára megjelent egy ígéretes bokszszimulátor rengeteg régi és új karakterrel PC-re. Fórumtársunk hsz-e nyomán kipróbáltam a programot, számolva a kezdeti bugokkal és úgy tettem le a kontrollert, hogy nem volt pénz kidobás a 30 euro 😊. Ahogy az lenni szokott ilyenkor, találkozni hibákkal a játék során, de összeségében nagyon ígéretesnek tűnik és komolyan számítok rá, hogy kialakul az esport kultúra a játék köré. Egyelőre még nincs carrier mod, de online már lehet játszani az offline meccsek mellett. És ami nálam plusz pont; az AI-t kimondottan nehéz legyőzni magasabb szinteken! Sok sok mai aktív bunyós benne van régi nagyok mellett, Canelo, Ryan Garcia, Usyk , Wilder , Fury, Jocye ,Crawford, stb stb . A Férfimezőnyből 5 súlycsoport került be, nők egyelőre 2 súlycsoporttal elérhetőek és +50 további karaktert olvastam idénre+ javítást /újítást.
Érdemesnek találtam topicot nyitni a dolognak, hátha megjön még másnak is a kedve kicsit esportolni!

https://www.youtube.com/watch?v=DBhH87O ... el=CALIBER
BUTTON_POST_REPLY