Foci VB - 2014 Brazília (Jún.12. - Júl.13.)

Minden ami nem az oldallal és nem a profi ökölvívással kapcsolatos.
alain
Super Champ
HozzászólásokCOLON 573
CsatlakozottCOLON 2005-04-20 23:26:43

Hozzászólás Szerző: alain »

nem tudom mi lesz a vége, de a paraszt argentinok nagyon alattomos focit játszanak... 5-6 szándékos szabálytalanság volt, melyeknek köze nem volt a labdához... és a felét le sem fújták.. pedig szerintem 2-3 piros is lehetett volna... szerintem... pl. Müllert úgy rúgták le, hogy a labda már a közelben sem volt...majd jön két taktikai szabálytalanság a németektől, és kapnak 2 sárgát...

elegem van ebből az igazságtalan fociból... a bronz meccsen is katasztrófa volt a bíráskodás...
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Elérkezett a bronzmeccs napja:

Brazília - Hollandia

Mindkét csapat hangoztatja, hogy mennyire nem érdekli ez a meccs - holmi harmadik helyért. Két csalódott alakulat, nem csodálom ha a hollandok már legszívesebben otthon lennének, a brazilok pedig a tengerparton. De ilyen a kiírás, le kell játsszák a "kisdöntőt". Hogyan állnak fel? Tartalékosan? Hogyan lehet inspirálni a kulcsjátékosokat? Unalomba fullad-e a meccs, elhúzva a (vabank) 11-es párbajig? Ciki-e érem nélkül távozni a házigazdáknak?
Szerintem (ha nem is lesz "csakazértis" hangulat), a brazilok próbálják inkább szépíteni a botladozó bizonyítványt, ők igyekeznek dominálni hazai közönség előtt. Hogy ki fog gólt rúgni/fejelni, az azért nagy kérdés.
Ahogy a hollandok is csak a spanyolok ellen voltak nagyon játékban, úgy a brazilok is csak a németek ellen játszottak pocsékul. Tehát az esélyek jócskán közelítenek egymáshoz...

-------------------------------------------------------------------------------------

Az eredmény: Brazília - Hollandia 0:3 (a világbajnokság 3. helyezettje - bronzérmese HOLLANDIA)
Sokáig nem kellett várni az első gólra (magamban dühöngtem, hogy ezt miért nem tudták a hollandok az argentinok ellen?) a 3.(!) percben 11-es, sárga lap, van Persie magabiztos ítélet végrehajtó. Mi lesz veled Brazília? :roll: Mire kiegyenlítetté vált a meccs, a "kis" Blind" - apukája nagy örömére - léc alá bombázott. Ajjaj Brazília! :? Hát nem akarjátok kiköszörülni a csorbát? Helyzetek mindenütt, akár szépíthetnének is a házigazdák. De nincs Isten hogy gólt érjenek el... viszont a végére még kaptak egyet. Na így már ez a vereség is csúfos lett. A brazilok az utolsó két meccsükön kaptak egy 10-est!!! Az oranje pedig nagy lelki nyugalommal behúzta a bronzérmet és gyakorlatilag veretlenül távoztak a világbajnokságról.

-------------------------------------------------------------------------------------
Tegnap lezajlott a világbajnokság döntője:

NÉMETORSZÁG - ARGENTÍNA 1:0 - hosszabbításban szerzett góllal - 2014 VILÁGBAJNOKA NÉMETORSZÁG!!!

(mivel a németeknek nem szurkoltam a vb-n, így tegnap sem - inkább nem kommentálom a döntőben lezajlottakat - megteszik azt mások, sokan...)
A hozzászólást 2014 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 grabanc-kor.
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Jól megfogyatkozott a tömeg, jönnek az elődöntők, hogy aztán a két szerencsés továbbjutó valamelyike vihesse a FIFA World Cup-ot (az 50e dolláros másolatát) és nem mellesleg beírja magát a focitörténelembe.


NÉMETORSZÁG - BRAZÍLIA

(Valami azt súgja nekem, hogy a házigazdák letudják a németeket. Hogy miként fogalmam sincs :) Ott a hazai pálya, lehet h a bíró nekik fúj, ha kijön a lépés nekik, talán nincs is aki megverje őket... passz. Lélektani lesz, hogy ki szerez előnyt - ha egyáltalán szerez. Látom a németeket tartják inkább esélyesnek, de nálam pariban vannak az esélyek, meglátjuk. Talán a 11-es párbajt Neuer miatt már vesztenének a brasile-k, de előtte? :roll: )

____________________________________________________________

Az eredmény: Németország - Brazília 7:1 (tj. a döntőbe Németország)
A tippem fényesen nem jött be, ezt nem gondoltam és ha a vereség papírformának is tekinthető, de az arányaaa??? Egy világbajnoki elődöntőbeeeeen?! Egyáltalán milyen eredmény ez? Vízilabda? :shock: Nagyon durva miként estek össze a brazilok 15 perc alatt. Sokan hangoztatták, hogy már a chileiek ellen ki kellett volna esniük - és akkor elkerülték volna a mostani zakót :P . Valahogy nem értem Scolari miért nem nyúlt bele a meccsbe/csapatba két vagy három gólos hátrányban? Mégis mit gondolt? Hogy szünetben majd megbeszéli a srácokkal? A németek pedig mint Bánfi Jani mondta, mintha edzésen lettek volna, olyan lazán passzolgattak a totál statikus házigazdák között... szerintem egy-két gól különbség lehet a két alakulat között, nem több. De ez most így (és még nagyobb arányban is) megérdemelt volt a németek javára. De asszem a legtöbben nem erre a focira szavaztak, mikor egy jó meccset szerettek volna az elődöntőben. Viszont így sikerült. A németek sokadszorra döntőznek (megérdemelten), míg a brazil csapat újjá lesz alakítva, de még ott van egy bronzmeccs (ami sejtem a hátuk közepére sem hiányzik majd, mennének már pihenni a túróba...)



Argentína - Hollandia
(Két kedvenc csapatom. Sehogy sem leszek bazi boldog bármelyik nyer. A vb előtt az argentinokat szerettem volna vb-nek, de ma már a hollandusokat 8). Hogy mi lesz ebből? Meghasonulok? Asszem a hollandoknak már egyszerűen kijár egy vb cím. Ha nem is törvényszerű, de bőven rászolgáltak már. Az örökös másodikok. Vajon mi hiányzik a végén, ami miatt elvesztik a sorozat leglényegesebb meccsét többedszerre?! :roll: Viszont a gaucsók is annyiszor varázsoltak már el a játékukkal - bár a négy évvel ezelőtti összeállításban komolyabb nevek szerepeltek és mégis elvéreztek már előbb :? - ha a mostaniak nyernének, annak is nagyon örülnék. Csak ne a túloldali ágon legyen valamelyik a bajnok! [-o< Hajrá Hollandia, hajrá Argentína!)

_____________________________________________________________

Az eredmény: Argentína - Hollandia 0:0 (tj. a döntőbe 11-esekkel 4:2 Argentína)
Na ezen a meccsen nem volt alázás mint a másik elődöntőben. Vagyis de. Minket aláztak ezzel a hatalmas taktikai csatával, aminek se hossza, se vége nem volt csak a 120. percben. De ha úgy jellemzem a produkciót, hogy bűnrossz volt, szerintem az is elfogadható. Itt Messi, ott Robben nem volt képes a csodára. Az argentinok valamivel többet támadtak, de a hollandok csak alibiztek. Sokan azt mondják, a 11-esekre játszottak. Erre ma hallom, hogy azt nyilatkozták, nem akarták odáig vinni... akkor talán tetszettek volna offenzívabban játszani? Ennyi eladott labdát csak a portugáloknál tapasztaltam és az szerfelett bosszantó volt egy vb-n! :? Már az első 20 perc után arra gondoltam, mind1 melyik megy tovább, azokat is ledarálja a német csapat. Jöttek a 11-esek, ahol elég gyorsan elvéreztek a sajtfejűek. Hát másodszorra nem gyött be! :P A gaucsók pedig ugyan nem túl megérdemelten, de ott lesznek a vasárnapi fináléban - ahol természetesen nekik fogok szorítani! :D =D>
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3066
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Argentína - Belgium 1:0 (tj. Argentína)
Nnnna Belgium mire ideért, elfogyott a tudománya. A gól azért szerencsés volt, szerintem Higuain-nak ez lesz az egyetlen gólja. Viszont ügyesen kibekkelték hol támadólag, hol védekezőleg azt az egy fránya gólt. Hazardot már a félidőben a kispadra zavartam volna... Mertens meg hogy nem kezd? Hát nem értettem meg Wilmots taktikáját, de ő sem! :shock: Ez az argentin válogatott elég kipihenten várhatja az (Hollandia) ellenfelét :lol:

Hollandia - Costa Rica 0:0 (tj. 11-esekkel 4:3 Hollandia)
Bezzeg a narancsosoknak nem jutott ki az ami a németeknek és az argentinoknak... mármint hogy a meccs elején szerzett góllal már jók is voltak az elődöntőre :? Talán még így is többet mutattak a rica-iak (mint a franciák és a belgák), hogy inkább csak romboltak - szinte az egész meccsen. Ugyan az a pár támadásuk veszélyesebb volt, mint a hollandok meddő mezőnyfölénye, de ölték a focit rendesen :( A meccs a hollandoké volt (miket kihagytak???), akár a rendes, akár a hosszabbításos játékidőt nézem, de várni kellett az idegölő 11-esekig. Azt meg nem bánom hogy - az amúgy szimpi - rica-iak elbukták. Azért egy argentin - holland elődöntő lényegesen patinásabban hangzik :wink:
A hozzászólást 2014 alkalommal szerkesztették, utoljára 2 grabanc-kor.
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Micsodaaaa???!!!

http://hvg.hu/sport/20140705_Neymar_csi ... t_es_befej

Mondjuk tegnap sem váltotta meg a világot, de azért ez így durva... már a lassítás is az volt :(
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Bele a nyócba - illetve már a négybe kerülésért...

Németország - Franciaország 1:0 (tj. Németország)
A németeknek nem kellett megfeszülni a továbbjutásért, a nagyon gyenge napot kifogó franciák ellen. Ezek a franciák szerintem még soraim írásakor sem értek volna el gólt... igaz a nigériaiak ellen is elég későn ébredtek, de itt még az sem :? Sima megérdemelt német továbbjutás egy elég unalmas meccsen.

Brazília - Kolumbia 2:1 (tj. Brazília)
Még alig ült oda az ember már vezettek is a brazilok, a - jókor volt jó helyen - Silva labdába botlásával :wink: . A gól az gól, innentől lássuk mit tud Kolumbia? Leginkább gyötrődni. Igaz, a brazil védelem a legjobban most működött. Ráadásul a jó játékot kifogó Luiz, pontrúgásból növelte az előnyt. Megérdemelte, ez az ő napja volt. Itt helyzet, ott helyzet - sokkal jobb meccs volt mint a délutáni. 10 perccel a vége előtt a kolumbiaiak 11-est harcoltak ki, amit a James (R) profi módon értékesített =D> Maradt még idő az esetleges egyenlítésre, de Kolumbia játéka elmaradt az előzőektől - talán a jó napot kifogó brazil csapat miatt? Néhány helyzetecske, de újabb gól nem jött.
Jöhet a braziloknak a csúcsderbi a németekkel! :)
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Argentína - Svájc 0:0 (tj. hosszabbításban 1:0 Argentína)
Gyakorlatilag felborult a pálya közel 120 percben. Ez a svájciakat cseppet sem zavarta, jól el voltak a rombolással és a kontrákra épített támadgatásaikkal. Sőt, időnként ebből veszélyesebbek voltak mint a gaucsók... vicces. Nem tudok másra gondolni, mint hogy ezzel gondoltak a nyolcba jutni. A dél-amerikaiak hiába vannak teltűzdelve TOP-os sztárokkal, nagyon egysíkúak. Támadnak, nyomnak, erőlködnek - szinte átjön a tévén az izzadságszag :? Eredmény semmi. Messi sem akkora csodafegyver, hogy minden továbbjutást rá lehetne egy személyben bízni... De ma szerencsére ott volt mellette végig Angel Di Maria. Ő tényleg mindent megtett a továbbjutásért, ha közben rengeteget hibázott is. Így kell egy Real sztárnak feltúrni a pályát a válogatottért!!! =D> =D> Hogy őket említem, annak az oka, hogy Messi mester elment és forintos - gólt érő - passzt adott Di Máriának. Az utolsó (előtti) pillanatban. Ezt azért írom, mert a svájciak is odakeveredtek a hosszabbítás hosszabbításában Romero kapuja elé... de Shaquiri most belevágta a sorfalba a szabadrúgást, a svéd meg nagy nehezen lefújta a meccset. Svájcnak búcsú, Argentína pedig várja... a belgákat :wink: (vagy az USA-t).

Belgium - USA 0:0 (tj. hosszabbításban 2:1 Belgium)
Biztos agyon kéne hozsannáznom az amerikai nemzeti tizenegyet, de nem állnak rá az ujjaim. Nem csak azért mert a németalföldieknek szurkoltam, hanem mert egyszerűen a rendes játékidőben ki kellett volna tömni őket a belgáknak... Jó tanulók az amcsik, de az is nevetséges hogy a végén (a hosszabbítás előtt) majdnem megnyerték a meccset és kevés híján 11-esekig vitték azt. Szerintem két gól bármikor van a két alakulat között - de ennyi helyzetet kihagyni és egyben Tim Howard-ból csodakapust csinálni??? Nonszensz... és ez baromira a belgák bénasága. Nem hiszem, hogy egyrészt ennyiszer kerülnek majd helyzetbe az argentinok ellen, másrészt ott - lehet - meg is fognak bűnhődni az ilyen helyzet kihasználási rátáért. Mellesleg megemlíteném, hogy az amcsik hogy tudnak száguldozni (rendben, hátrányban), a 110. perctől a meccs végéig??? Kicsit gyanús... de biztos csak nekem.
Van újabb négy évük tanulni, okulni... a belgák pedig megkapták a vb egyik várományosát, Argentínát. No ez sem lesz egy gyér párosítás :wink:
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

A foci nagyhatalmak szenvedései... rossz volt nézni is :|

Franciaország - Nigéria 2:0 (tj. Franciaország)
A meccs legeleje a franciáké, aztán a meccs legalább kétharmada az afrikaiaké. A vége a frencseké, ebben történik egy fontos gól (Pogba - na végre! =D> ) és egy kevésbé fontos, ami a PONT a meccs végére. A franciák nem sokat tettek a győzelemért (szinte minden helyzetüket kihagyták), viszont ennyi is elég volt a tényleg minden helyzetet kihagyó fekete afrikaiak ellen...

Németország - Algéria 0:0 (tj. hosszabbításban 2:1 Németország)
A németek nagy labdabirtoklási fölénnyel, meddő támadásokkal, az afrikaiak kevesebb, de veszélyesebb támadásokkal múlatták az első félidőt. Második félidőben a németek ugyan felpörögtek, de ettől még minden helyzetüket kihagyták. Az algériaiak pedig inkább a hosszabbításra bazíroztak (miközben azért a fellazult német védelemnek okoztak izgalmakat) - sikerrel...
Hosszabbítás - alig kezdődött meg, a cserebogár Schürrle jól botlik a bogyóba - góóól! Na innentől az afrikaiaknak meg vannak számlálva a percei a vb-n. Támadnak, hátul fellazulnak, ketté válik a pálya. A sokadik lehetőség egyikét - a mélyen formán alul teljesítő - Özil nagy nehezen képes volt gólra váltani...
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Hollandia - Mexikó 2:1 (tj. Hollandia)
Bizony ez elég ki-ki meccs volt. Dos Santos gólja szép volt, de ilyet nem szabad kapnia az orenje-nak. Hárman nézték közelről a lövést, ráadásul részben takarva a kapus kilátását. Sneijder gólja mindent elsöprő volt, örültem, hogy pont a nagy "öreg" rúgta. Ráadásul akkor amikor már el lehetett kezdeni temetni a hollandokat. Erre még - készülve a hosszabbításra - jött a meccsen javarészt kínlódó Robben egyéni alakítása (11-est ért), amit Szalai legfőbb vetélytársa :) Huntelaar mértani pontossággal belőtt! A mehikák szerintem azt sem tudták hol vannak és miért? Most már otthon, a narancsosok pedig várhatták az esti meccs győztesét a nyolcba.

Costa Rica - Görögország 1:1 (tj. 11-esekkel 6:4 Costa Rica)
Görögül DRAMA!
Costa Rica megint jó volt, a vezetést is megszerezte (bár szerintem nem voltak olyan jók mint a csoportmeccsek során). Gondolták hogy ez elég is lesz, jöjjenek a görögök. Akik ugye nem éppen a fergeteges támadójátékukról híresek... Próbálkoztak, de semmi nem jött be nekik, míg az egyik rica-it kiállította a bíró és így teljesen visszazárt a "kiscsapat". Itt már, a meccs legvégén - a görögöket kezdtük temetni, mikor - kisebb helyzetből mint pár előző - kiegyenlítettek! Hoppácska! Jött a hosszabbítás, amikor meg is nyerhették volna a hellének az összecsapást, de mindent kihagytak és nagy kapust csináltak Navas-ból... Jöhetett a vabank 11-es párbaj, amit a rica-iak Gekas hathatós közreműködésével megnyertek, így folytatva szimpatikus menetelésüket - folytatás a hollandok ellen, az sem lesz piskóta. Én a görögöknek szurkoltam, nem is gondoltam, hogy 11-es párbajig jutnak. Nincs szégyenkeznivalójuk, az inkább az olaszoknak, az angoloknak és az uruknak lenne
:wink:
A hozzászólást 2014 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 grabanc-kor.
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Brazília - Chile 1:1 (11-esekkel tj. Brazília)
Ez a brazil egy szimpla csapat (összevetve régebbi csapataikkal), Neymar nekik olyan mint az uruknak Suarez. Nemigen van élet nélküle... Kínlódáshegyek, a chile-iek még úgy is mennybe mentek, hogy nem jutottak tovább. Mert a 11-es rúgásoknál az indiánoknak is meg volt az esélyük, de egyforma bénák voltak. Bent maradt a házigazda, odázódik a botrány :)

Kolumbia - Uruguay 2:0 (tj. Kolumbia)
Sima győzelem. Az előzőleg látottak alapján papírforma. Az uruknak semmilyen esélyük nem volt. Suarez (leó), Cavani (küzdő turista), Forlan (csak a szépre emlékezem). Kinek kellett volna itt gólt lőni? :roll: Az Atletico szekciójának? Godin? Volt elég baja hátul... C. Rodríguez? Szerencsétlen ő volt az egyetlen veszélyes(ke) a kolumbiai kapura... :roll:
A többi kiszolgáló iparos, a csapat árnyéka a 4 évvel előttinek :(
Kolumbia kellő önbizalommal és elképzeléssel megmajmolta az ellenfelet. Ráadásul "nekik is van" egy Suarez-ük. Csak épp James Rodríguez-nek hívják. Kíváncsi vagyok meddig egerészik a Monaco-nál? :wink:
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

No akkor az egyenes kiesés is megkezdődik ma. Itt már nincs taktikázás, legalább 11-esekkel győzni kell!

Brazília - Chile (tj. Brazília - ugyan a brazilok sem valami meggyőzőek, de szerintem itt azért elfogy Chile)

Kolumbia - Uruguay (tj. Kolumbia - szívem szerint Uruguay, de Suarez ugye nyema, Cavani meg turistának ment ki. Ki fog itt gólt lőni? Godin???)

Hollandia - Mexikó (tj. Hollandia - a leginkább ki-ki meccs. A mehikák nagyon felszívták magukat, bár Európában nem sok esélyt adnék nekik, de itt szinte 50 - 50%. Lehet, hogy a büntetők fognak dönteni.)

Costa Rica - Görögország (tj. Costa Rica - bár a helléneknek szurkolok, de Costa Rica a leginkább halálcsoportból elsőnek ment tovább(!). Asszem sokat fizet majd a "sötét ló" görögök esetleges továbbjutása)

Franciaország - Nigéria (tj. Franciaország - ez a Nigéria árnyéka önmagának, ha tovább is jutottak. A franciák pont annyit játszottak amennyi kellett a továbbjutáshoz. Szerintem azt most is hozni fogják, így elmarad a meglepetés.

Németország - Algéria (tj. Németország - jól fohászkodtak a kölni dómban :wink: , szerintem legalább két gólos német győzelem várható)

Argentína - Svájc (tj. Argentína - az ugyan 9 ponttal csoportelső argentinok nem valami meggyőzőek, de talán Messi mester több gólt rúg, mint amennyit Shaqiri. No meg érzelmi alapon is hajrá gaucsók! :) )

Belgium - USA (tj. Belgium - úgy gondolom a belgák legalább olyan arányban verik az amcsikat mint tette azt a német válogatott. Legalább ennyi különbség van köztük. Persze az amcsik igen csak felszívják majd magukat és gyakorlatilag hazai pályán fognak játszani. De a belgáknál - csupa élcsapatban szereplő profinak - ezt meg kell oldani... ) Itt is érdemes megfogadni a papíron gyengébbet ;) )
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
Blackpanther
Super Champ
HozzászólásokCOLON 967
CsatlakozottCOLON 2006-01-02 18:54:48

Hozzászólás Szerző: Blackpanther »

grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Látom nincs nagy tolongás, pedig közben kibannolták a spanyolokat és az angolokat is... de nem is ezért gyöttem.

A nap szövege, amit azért írom ide mert focitémájú:

"Öregszik ez a Klose. A szaltója már nem a régi"

Júúúúújjj! :lol:
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3066
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Kép
alain
Super Champ
HozzászólásokCOLON 573
CsatlakozottCOLON 2005-04-20 23:26:43

Hozzászólás Szerző: alain »

állítólag volt, ahol még tegnap is betonoztak... érdekes lesz...

és arra is kíváncsi leszek, ha véletlen a brazil csapat korán kiesik, akkor milyen lesz a népharag a vb ellen...
Justin
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1565
CsatlakozottCOLON 2005-07-10 18:59:34
Tartózkodási helyCOLON Nagyszalonta

Hozzászólás Szerző: Justin »

A vasárnapi angol vs olasz meccs gyepszőnyege... :shock:

Kép
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

rocchia írtaCOLON
grabanc írtaCOLONJól van Roy! Látom figyelsz... :wink:
(egyben köszönettel a bevezetőt)

Nálam a drukkolhatnék csapatok: argentin, holland, francia, belga, uruguay-i, angol, görög... és a jó meccsek párosítástól függetlenül ;)
Ha már az utóbbi kettőnél is én nyitottam a topicot, gondoltam legyen idén is enyém a megtisztelő feladat! :)

Én továbbra is csak egyetlen csapatnak szurkolok:

FORZA ITALIA

Széteső formát mutatok... :cry: De hamar össze kell szedjem magam... csak a belga duplát akartam leszedni, erre bekavartam hozzád Roy - mea culpa!
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
alain
Super Champ
HozzászólásokCOLON 573
CsatlakozottCOLON 2005-04-20 23:26:43

Hozzászólás Szerző: alain »

én szeretem a németeket... belgák szerintem meglepetésre képesek... brazilok tudnak szépen, ha kijön nekik a lépés...
Blackpanther
Super Champ
HozzászólásokCOLON 967
CsatlakozottCOLON 2006-01-02 18:54:48

Hozzászólás Szerző: Blackpanther »

"Szurkolási" sorrend :

1. Brazília
2. Németország
3. Hollandia
BUTTON_POST_REPLY