Hol van már a régi idõk bunyója?

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Hát igen. Érdekes. Annyi minden megváltozott a bunyó technikáját és fogadtatását illetően. A környezetéről pedig... Az tehet mindenről hogy így elkurvult a sportjelleg. Már mindent lehet, csak bírja el a pofa. Már pedig annyi rossz tapasztalatunk van, hogy csak elbírja :( Alig mennek szembe a tőkével és annak hozadékaival.
"A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő" :P
bandi78
Super Champ
HozzászólásokCOLON 892
CsatlakozottCOLON 2002-11-19 19:34:20

Hozzászólás Szerző: bandi78 »

Ehhez csak ennyit:
"Valószínűleg nem vettem annyira komolyan ezt a mérkőzést és az ellenfelemet, amennyire kellett volna"
/Povetkin a Huck elleni meccsről.

Nagyon kedveltem Povetkint, mert az elején nagyon bevállalós és jó volt. Most meg pár menet után a seggén veszi a levegőt? Lehet én vagyok maradi kcisit, de egy világbajnok tisztelje meg már annyival a sportágat, hogy van még kondija a meccs második felében is.
Egyáltalán nem tetszik Wladimir bunyója -Vitalijé már inkább-, de annyival mindig megtiszteli a sportágat és a nézőket, hogy rendesen felkészül és nem reng a háj rajta mikor ringbe lép. Ez sajna kevés bunyósról mondható el manapság.
De Mayweather meg Pacquiao is jó állapotban szokott megjelenni a meccseiken, de rengeteg az olyan, aki iszonyat tehetség de a hozzáállása miatt sosem lesz ott, ahol lennie kéne... Pl Guzman, Solis...
Be is fejezem, mert még felhúzom magam a végén. :)
bandi
-----------------
egyenes

Hol van már a régi idõk bunyója?

Hozzászólás Szerző: egyenes »

Anno romániában a tinik a vasfüggöny ellenére Alis trikókban jártak.Manapság senkin sem láttam napjaink ökölvívóbajnokainak arcmásával díszített pólókat.Az öregek elbeszélése szerint a Nemzet lélegzetvisszafojtva követte Pap László mérkõzéseit.Rádió közvetítésen keresztül.Majd profikarrierje összecsapásainak mozihíradókban történõ bemutatásain az azt követõ pocsék film ellenére telt ház volt. Cassius Clay mérkõzéseit a tv jóvoltából habár hajnalban is kelve de ezrek követték.Egyes mai agyonreklámozott mérkõzéseken a közvetítõ hasonlóan a jégtánchoz kitérhetne a bajnokok ruházatának escetelésére annyira eseménytelen a küzdelem.
Tyson pályafutása csúcspontján generációnk bályványa lett.A nemzet Kokója majd Madár szombat esti nézettségi csúcsot hozott az õt közvetítõ tv csatornának és teltházat az üllõi útnak és a kis stadionnak.
A Klicskók a Rocky 4 rendezõjének Ivan Dragos rémálmát váltották valóra.Az oroszok már nem a spájzban hanem a rivaldafényben voltak és ott is maradtak mindmáig.Viszont elfogyott a piros sarkot megtölteni hivatott valamirevaló riválisok hada.Chisora majd Haye hétvégi teljesítménye és annak esetleges elnézõ kezelése nem sok jót hozhat a Ring világába.....
BUTTON_POST_REPLY