Julian Jackson Project

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
Nagypicture
Újonc
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON 2010-01-09 19:04:34

Hozzászólás Szerző: Nagypicture »

Kicsit idétlen, hogy az original nevemen vagyok fent és képet sem tudtam feltölteni - tehát nagyon látszik, hogy újonc vagyok. 8)

Hogy a szándékomról biztosítsalak titeket, összefűztem időrendben az elérhető Jackson meccseket. Ha valakit érdekel, itt végignézheti:
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 9C1D1A77FD

Nyugodtan írjatok véleményeket Julian Jacksonról (hátrányokkal, előnyökkel). Legalább képbe kerülök, hogy milyen helyen szerepel(t) a profik között, illetve hogy mennyire lehetett népszerű.
Ahogy végignéztem a karrierjében az ellenfelei mérlegeit: sok biztos meccse volt nagy vesztesekkel és túl sok igazán nagy ellenféllel nem találkozott, de mindezek ellenére egy hatalmas KO-kat osztó, szimpatikus, minden hangoskodástól mentes bunyósnak tűnik, aki háromszoros világbajnok volt.
Nagypicture
Újonc
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON 2010-01-09 19:04:34

Julian Jackson Project

Hozzászólás Szerző: Nagypicture »

Sziasztok!

Remélem, nem rossz helyen kopogtatok... :D
Regisztráltam a profibokszra, mert szeretném hozzáértők segítségét kérni egy animációs rövidfilm tervvel kapcsolatban (a tervvel kapcsolatban majd inkább akkor leszek beszédesebb, ha lesz mit felmutatnom, de egyelőre előkészületi stádiumban van, és teljesen magán project, lelkesedésből - és még az sem biztos, hogy összejön.)

Julian Jackson-ról keresek anyagot és egyelőre elképesztően keveset találtam (leszámítva a YouTube videókat)! Magyar nyelvű cikket róla vagy a stílusárol egyáltalán nem leltem és csak néhány kép jött össze eddig (konkréten 5 db 8) ).

Kérlek, szóljatok, ha tudtok olyan boksz oldalt, ahol portrék vannak esetleg részletesebb galériával.
A figura mintája lenne (külsejében mindenképpen) Julian Jackson.
BUTTON_POST_REPLY