Erdei Zsolt 5.

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_TOPIC_LOCKED
zannis
Újonc
HozzászólásokCOLON 16
CsatlakozottCOLON 2008-02-14 10:32:47

Hozzászólás Szerző: zannis »

Én nem is értem . Zsolt esetében nem müködik a kötelező kihívóra vonatkozó szabályzat. Általában egy szabadon választott ellenfelet követnie kellene a WBO által kijelölt ranglistás ellenfélnek , nem?
Pasu
Kihívó
HozzászólásokCOLON 166
CsatlakozottCOLON 2002-10-28 09:32:18

Hozzászólás Szerző: Pasu »

Botrány hogy az Aréna egy 2 éve inaktív, utoljára Kessler ellen betliző Markus Beyerrel el tudná csalni németországba Roy Jonest.

Az Uni meg a 35 éves DeAndrey Abron-t (akinek eddig egy komoly meccse sem volt) tudta bevállalni Erdei 10. címvédésre.

...közben Roy Jones pedig 2. a WBO ranglistán...

Remélem Beyer holnap kikap...

...

ennek ellenére most látok kb 1% esélyt egy Roy Jones elleni meccsre.
- ehhez az kell, hogy Beyer holnap kikapjon (kútba essen a Jones elleni meccse), Calzaghenek eltörjön a keze (ahogy azt Jones prognosztizálja) és Erdei kicsapja DeAndrey Abront az első menetben.
ogreface
Super Champ
HozzászólásokCOLON 709
CsatlakozottCOLON 2006-01-05 23:37:42

Hozzászólás Szerző: ogreface »

rocchia írtaCOLONHát, srácok a "hurka" megérkezett...
2008.04.26. Erdei-Abron a BoxRec szerint...
DeAndrey Abron (15-1-0, 10 KO) a WBO NABO-öv birtokosa... (amely üres volt)

Amit tudni érdemes róla, hogy 191cm magas, normál alapállású, a legutóbbi 2 meccse kivételével csak 6 menetre kiírt meccseket bokszolt, aztán jött a 12 menetes címmeccs és 8 menetes szoros pontozásos győzelem a nem túl acélos mérlegű Thomas Reid ellen...

A WBO-ranglistáján 7. a gyerek, a többi szervezet ranglistáján természetesen nem szerepel...

Ez hát a "beharangozott" nagy ellenfél... :(

Szerintem ez botrányos, amit az Universum csinál vele...
A BoxRecnek csak akkor hiszek amikor vége a meccsnek! :wink:
Roy Jones Jr.
Tippjáték Champ' 2010.
HozzászólásokCOLON 722
CsatlakozottCOLON 2008-03-11 12:47:32

Hozzászólás Szerző: Roy Jones Jr. »

Hát, srácok a "hurka" megérkezett...
2008.04.26. Erdei-Abron a BoxRec szerint...
DeAndrey Abron (15-1-0, 10 KO) a WBO NABO-öv birtokosa... (amely üres volt)

Amit tudni érdemes róla, hogy 191cm magas, normál alapállású, a legutóbbi 2 meccse kivételével csak 6 menetre kiírt meccseket bokszolt, aztán jött a 12 menetes címmeccs és 8 menetes szoros pontozásos győzelem a nem túl acélos mérlegű Thomas Reid ellen...

A WBO-ranglistáján 7. a gyerek, a többi szervezet ranglistáján természetesen nem szerepel...

Ez hát a "beharangozott" nagy ellenfél... :(

Szerintem ez botrányos, amit az Universum csinál vele...
zannis
Újonc
HozzászólásokCOLON 16
CsatlakozottCOLON 2008-02-14 10:32:47

Hozzászólás Szerző: zannis »

Szerintem már Zsolt is elfogadta , hogy ennyit sikerült kihoznia az Unis évekből. Valószinüleg már soha nem lessz "komoly " ellenfele .
Tevemadar
Újonc
HozzászólásokCOLON 13
CsatlakozottCOLON 2003-02-02 00:42:00

Hozzászólás Szerző: Tevemadar »

Évente 2 meccset boxol, azt is ilyen gálán ahova gyakorlatilag már biztos, hogy csak hurkát tudnak hozni neki.. :(
leibigab
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 877
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: leibigab »

Laslie írtaCOLONA ma reggeli, 7 órás hírekben, a Kossuth rádióban mondták, hogy Zsolti még is meccsel áprilisban. Tudtok róla valamit?
A Chagaev V Krasniqi mérkőzés miatt tolták volna el Madár meccsét, de a WBA időközben kötelező címvédést rendelt el Chagaevnek Valuev ellen, így elmarad a Chagaev V Krasniqi és Madár bunyózhat az eredetileg tervezett április végi időpontban.
Laslie
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 1431
CsatlakozottCOLON 2002-10-21 10:07:42
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: Laslie »

A ma reggeli, 7 órás hírekben, a Kossuth rádióban mondták, hogy Zsolti még is meccsel áprilisban. Tudtok róla valamit?
harward
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 776
CsatlakozottCOLON 2006-12-18 22:05:22

Hozzászólás Szerző: harward »

Amikor az ember arra vetemedik, hogy efféle összehasonlítást megtegyen, akkor számolni kell azzal is, hogy előfordulhat, hogy sikerül legyártani fából a vaskarikát.
Na szóval, ott tartunk, hogy Madár eddig megvívott 28 profi meccset, makulátlan mérleggel. Papp Laci, pedig anno, összesen 29 -et, amelyből kettő döntetlenre sikeredett. Az első probléma éppen ebből adódik, hogy ha összevetem a két ökölvívó ellenfeleinek győzelmei és vereségeinek a számát, akkor a Papp által le nem győzött vetélytársak adatait hogyan kell kezelni? Választhattam, hogy a döntetlenek esetén a győzelmek és a vereségek számát elfelezem ebben a két esetben, de nem tettem, mert megbeszéltem magammal, hogy Papp akkor és ott is megérdemelte volna a győzelmet. Így ezek a számadatok is megmaradtak eredeti értékükön. Illetve pontosítok: a jobb összehasonlíthatóság kedvéért az összeset korrigáltam, (ez a második probléma) mert Papp L. küzdő partnerei, sokkal több mérkőzést vívtak, mint Madáréi. Papp L. ellenfeleinél a győzelmek és a vereségek számát elosztottam 2,10766- tal, és így a 28. mérkőzésnél a "győzelmek értékek" találkoznak.


Kép

A "vonalak"- ból jól látszik, hogy annak idején Papp ellenfelei végig kiegyensúlyozottabb szinten voltak, (azaz: a kezdeti és a végső stádiumban is voltak hasonló mérlegűek) mint Erdei Zsolté. Madár pályafutásának elemzésekor láthatjuk, hogy a kezdeti szakaszban - éppen az Unis menedzselési stratégiának köszönhetően- sokkal több volt a (nagyon) negatív mérlegű ellenfele. Viszont a pályafutásának a jelen szakaszában, tehát a csúcson, nagyon erős -papíron mindenképpen- "játszótársakat" kapott. Erdeihez kapcsolható két görbe szinte csak a pályafutása középső szakaszán metszi egymást, míg a Papp- féle már a kezdeteknél.
Érdekesnek tartom, hogy az ellenfelek győzelmei "vonalak" közel azonosan futnak mindkettőjüknél, míg a másik - éppen a korábban leírtak miatt- határozott eltérést mutat, bár a végső értékek között már nincs akkora különbség.
Na most félreértés ne essék, nem szeretnék itt könnyelműen, különféle következtetéseket levonni, annál is inkább, mert ez az összevetés ezer sebből vérzik. A célom csupán annyi volt, hogy - ha már eszembe jutott- profi pályafutásuk számadatait, lehetőleg látványosan és könnyen áttekinthetően ábrázoljam. Talán vannak olyanok, akiknek eszébe jut erről néhány, másokkal is megosztható gondolat.
Én óvakodom tőle, hogy bármilyen megnyilvánulással elkötelezzem magamat, mert a végén még megjárom, mint az a zenerajongó, aki egykoron egy zsúfolt szórakozóhelyen - többszöri, jószándékú figyelmeztetés ellenére is- háromszor is lejátszatta a zenegéppel a Hol van az a nyár, hol a régi szerelem című (kezdetű) örökbecsűt, Latinovits interpretálásában... Nyolc napon túl gyógyuló- lett a vége...

u.i. csak remélni merem, hogy az adatok összeszedegetésekor nem hibáztam.
A hozzászólást 2008 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 harward-kor.
leone510
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 992
CsatlakozottCOLON 2005-12-17 18:59:10
Tartózkodási helyCOLON Budapest
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: leone510 »

ESPN

Since winning a belt from Julio Gonzalez in January 2004, Erdei has made nine defenses, but none against a prime opponent. That is disappointing. Now there is word out of Germany that defense No. 10 could come April 26. But there also is discussion that he will head to Australia for a unification match with Danny Green.
Profiboksz.hu - az első magyar online profiboksz magazin.
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Darien írtaCOLON Ami viszont szinte biztos, Madár Gonzalez óta nem volt annyira motivált, mint amennyire egy ilyen meccsen lenne.
Ez a motiváltság még igaz is lehet, csak közben kis gond van azzal, hogy Mendoza is megfoghatta volna egy kósza (bár dögös ütéssel), akkor az auszinak több (jól) eldobott ütése is van...
Madár talán elfáradt vagy beleszürkült az ellene felhozott bunyósok szintjére...én nem látok benne különösebb motiváltságot...beidomult az istállója fílingjébe... :(
Darien
Super Champ
HozzászólásokCOLON 780
CsatlakozottCOLON 2005-02-10 22:46:05
Tartózkodási helyCOLON Balatonalmádi

Hozzászólás Szerző: Darien »

Santos írtaCOLON Jah, azt hogy Kohlékat senki sem kereste meg, ami azért nem a legjobb hír... :( Kemény ellenfél Zsoltnak Green, mert nagyon nagy pofonokat tud osztani. Egy nagyon jó meccs lesz - ha lesz -, de azért ha valaki berángatna egy autóba, és elém nyújtana két tablettát, hogy a kéket vagy a pirosat veszem most rögtön be, biztosan kétségbe esnék... :)
Az szerintem várható volt, hogy ha Madárnak komolyabb ellenfelet akarnak, akkor nekik kell lépniük, mert nem sokan kívánkoznak az elitből Németországba, egy ottani bajnok ellen bunyózni aprópénzért. Most viszont bizonyítottan Kohlék léptek. Ilyen eddig nem volt, vagy legalábbis nem tudtunk róla. Persze nem azt mondom, hogy most aztán tuti lesz meccs, de szerintem több esély van rá, mint eddig bármikor. Abban, hogy Green baromi veszélyes ellenfél, teljesen igazad van, és én sem tenném rá a házamat, hogy Zsolt megveri, ha esetleg összejön, de közel sem verhetetlen. Ami viszont szinte biztos, Madár Gonzalez óta nem volt annyira motivált, mint amennyire egy ilyen meccsen lenne.
Santos
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2668
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: Santos »

Darien írtaCOLONElvileg Kohlék keresték meg Green csapatát. Ez csak jelent valamit!
Jah, azt hogy Kohlékat senki sem kereste meg, ami azért nem a legjobb hír... :( Kemény ellenfél Zsoltnak Green, mert nagyon nagy pofonokat tud osztani. Egy nagyon jó meccs lesz - ha lesz -, de azért ha valaki berángatna egy autóba, és elém nyújtana két tablettát, hogy a kéket vagy a pirosat veszem most rögtön be, biztosan kétségbe esnék... :)
K [color=red:12ezy3zy]U[/color:12ezy3zy] P [color=red:12ezy3zy]A[/color:12ezy3zy] G [color=red:12ezy3zy]Y [/color:12ezy3zy]Ő [color=red:12ezy3zy]Z[/color:12ezy3zy] T [color=red:12ezy3zy]E[/color:12ezy3zy] S[color=red:12ezy3zy] ![/color:12ezy3zy]![color=red:12ezy3zy]![/color:12ezy3zy] \:D/
luggi
Újonc
HozzászólásokCOLON 10
CsatlakozottCOLON 2006-03-03 10:46:56

Hozzászólás Szerző: luggi »

Kezdek optimista lenni ezzel a "szupermeccsel" kapcsolatban, ami t Kohl mondott nem is olyan régen. Green verhető ellenfél Madár számára, csak több jobbkéz kéne Zsoltitól a meccsen, nem úgy mint legutóbb. Ha megvan a jó forma is, akkor nem lehet gond.
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Darien írtaCOLONElvileg Kohlék keresték meg Green csapatát. Ez csak jelent valamit!
Oké...valszeg igazad van, jó az okfejtésed, de az Universum-nál sose lehet tudni...talán még a hír se igaz... :?
Darien
Super Champ
HozzászólásokCOLON 780
CsatlakozottCOLON 2005-02-10 22:46:05
Tartózkodási helyCOLON Balatonalmádi

Hozzászólás Szerző: Darien »

Elvileg Kohlék keresték meg Green csapatát. Ez csak jelent valamit!
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Szerintem ez az a derbi, amit Madár még meg tudna oldani...és akkor, csak két öv birtokosa lenne...ez talán már felbosszantana egy komolyabb menedzsmentet és bokszolóját... :wink:
A kérdés inkább az, hogy a promóterek látnak-e fantáziát az összecsapásban? Asszem ha csak Kohl-ékon múlik, akkor ebből sem lesz semmi... :roll:
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Hozzászólás Szerző: Bosco »

OFF

Spiller

csak egy (tényleg) jószándékú tanács. Ha megteszel annyit, hogy mielőtt írsz a fórumra, átgondolod, majd küldés előtt pedig átolvasod a hozzászólásodat, akkor val. senki nem fog kötözködni veled. Sokszor tényleg nem lehetett kivenni, hogy pontosan mit is szerettél volna közölni egy-egy témában. Zavarni nem zavarsz, csak nem érti a fórumozók nagy része, hogy mit szeretnél mondani, így nem tudnak rá érdemben reagálni.

ON

Green érdekes eset. Mert valóban kemény is tud lenni, de egyszer Erwin kollegával pont azt dumáltuk chaten, hogy a keménysége mellett képes irtózatosan rossz formát is mutatni. Ráadásul általában éppen a fontosabb meccsein, azok nagy részét eddig szépen el is bukta. Oké, az első Beyer elleni meccs valóban véleményes hogy finoman fogalmazzak, de Green sem volt egy észkombájn, részben magának is köszönheti azt a vereséget. Mielőtt bárki letámadna, ettől függetlenül természetesen paródia volt a német bíráskodás. Vagy inkább tragédia.
Viszont a Beyer elleni visszavágón, plusz a Mundine elleni ausztrál háziderbin is nagyon gyengén bokszolt. Szóval szerintem is kemény pali, de ha valaki nem ijed meg tőle és ésszel bunyózik ellene, akkor könnyen elveszíti a fonalat. Ha Madár koncentrált, akkor szerintem is megoldja, osztom Edge 60-40-es jóslatát.
Bosco
spiller
Újonc
HozzászólásokCOLON 46
CsatlakozottCOLON 2006-03-06 11:50:06
Tartózkodási helyCOLON budapest

Hozzászólás Szerző: spiller »

kösz hogy válaszoltál és bocs a zavarlak
harward
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 776
CsatlakozottCOLON 2006-12-18 22:05:22

Hozzászólás Szerző: harward »

spiller írtaCOLONkiváncsi leszek ha ki-kap egyszer mit fogtok irni ,de elég veszélyes elen fél lenne a csávó.
Arra én is kiváncsi leszek, de jelenleg úgy gondolom, hogy nem fog kikapni. Remélem is.
Viszont kénytelen vagyok egy kicsikét offolni is, mert néhányunknak okoztál itt egy kis fejtörést. Ugyanis mexoktunk már elég sok furcsaságot, hogy megemlítsem Vietta bahátos sajátos stílusát, vagy Miskolci távirati tömörségét, de Te túlteszel mindenkin. Bár ezt majd valami más topicban kellene folytatni, de tisztelettel megkérdem, hogy ez az igazi éned, vagy valami másodszándék vezérel?
Mindent összevetve, én éppen nem biztatlak, de korlátozni sem szeretnélek!
Végül is hajrá Erdei Zsolt 5.!
BUTTON_TOPIC_LOCKED