Információk, kérdések a letölthető videókról

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_TOPIC_LOCKED
undespuited
Super Champ
HozzászólásokCOLON 611
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Kiskunfélegyháza

Hozzászólás Szerző: undespuited »

érdekes egyébként hogy a másik 2 honlap emberei nem törik rajta magukat hogy onnan is lehetne letölteni. oszlanánk 1 kicsit...de gondolom ők is innen töltenek :lol:
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Tudjuk, hogy lassú a letöltés. Eléggé idegesít engem is, azt elhihetitek. Nem elég, hogy szívatnak bennünk a videókkal, még ez a szerver terheltségi probléma is bejött plusz zavaró tényezőnek. Ahogy írtam, túl sokan szedik, az a gond. Hogy mit jelent a nem tiszta út? Konkrétan azt, hogy a többszöri kérések ellenére is folyamatosan át vannak a linkek kopizva nem is kevés helyre, ergo tényleg szó szerint ezrek szedik. Tegnap kerestem rá, és majd’ dobtam egy hátast az eredménytől. Az esetek nagy részében külföldi fórumokba és lapokra vannak átmásolva a linkek, valahol batár nagy betűkkel jól kiemelve a lap tetején, hogy még a hülyék is megtalálják. Így utólag látva beírhattam volna angolul is, hogy ne kopizzák a linkeket, de valószínűleg semmi hatása nem lett volna. Mi jó akartunk, sokan meg visszaéltek a lehetőséggel.

Tegnap késő estig azon törtük a fejünket, hogy mit csináljunk. Felmerült több lehetőség ismételten. Volt, aki azt javasolta, hogy a linkek ne legyenek publikusak, és csak a megbízható tagoknak legyenek mindig elküldve e-mailben. Én ezt nem vállaltam, mert nincs ilyenre időm egyáltalán. Felmerült újra egy esetleges pksz torrent létrehozása, de ennek is volt ellenzője (kevés seeder, az utolsó letöltő ráfarag stb.), és ezt is nagy meló lenne folyamatosan és jól karbantartani. Aztán természetesen képbe került a régi megoldás: zárt, jelszavas ftp.

Éjfél körül aztán a következőre jutottunk: maradnak a linkek egyelőre, de valószínűleg próbaként letiltatjuk a külföldi ip-ket és hostokat, így hiába másolja át valaki a linket mondjuk egy lengyel vagy angol fórumra, nem fog sokat elérni vele. Ez elég drasztikus megoldás, mert nem egy olyan tagunk van, aki külföldön él, de sajnos eljutottunk oda, hogyha nem akarunk nagyobb balhét, akkor valamit lépni kell sürgősen, és ez nem fog menni áldozat nélkül. Ha ez sem jön be, akkor pedig szépen visszaállunk a régi jelszavas ftp-re. Ez tűnik most egyszerű és könnyen kivitelezhető megoldásnak (sajnos azt is figyelembe kell venni, hogy nem sok extra időnk van a pksz-re mostanság). Ez sem tuti megoldás, de ha látjuk, hogy páran osztogatják a jelszót, akkor se perc alatt generálunk újat, a tettest meg új kivágjuk szó nélkül, mint azt a bizonyos macskát… Aztán még azt is elképzelhető, hogy ha cezinek lesz rá ideje (jelenleg egyáltalán nincs), akkor egy még jobb megoldás fogunk eszközölni, de ehhez olyan profi szaki kell, mint cezi :).

Feltöltők hozzáférése téma. Jelenleg csak páran tudunk feltölteni, és ezen egyelőre nem is szeretnénk változtatni. Egyrészt cezi sebességével képtelenség versenyezni, másrészt mivel korlátozott a tárhely, így nem lenne értelme, ha többen is folyamatosan töltenének fel, mert akkor sokkal rövidebb ideig lennének elérhetők a videók. Az természetesen dicsérendő és köszönetet érdemel, ha valaki adni is akar, nem csak kapni, de most első lépésben rendbe akarjuk vágni az ftp-t, aztán utána visszatérhetünk a témára.

Röviden összefoglalva. Tudjuk, hogy mi a helyzet, rajta vagyunk nagyon komolyan - mégha ezt nem is lehet érzékelni - de továbbra is csak türelmet tudok kérni mindenkitől.
Bosco
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 719
CsatlakozottCOLON 2005-02-18 17:19:27

Hozzászólás Szerző: Bosco »

Szerintem ne írja be mindenki, hogy milyen lassan jött neki is a meccs :), ahogy Erwin is írta, igyekszünk mihamarabb kitalálni valamit!
Addig is türelem...

Letöltésvezérlőt pedig mindenképp ajánlott használni, mert nélküle kezdhetitek elölről az egész letöltést, ha valami miatt időközben megszakad, és ezzel csak tovább növelitek a szerver terheltségét.
Bosco
Avatar
Juliano
Újonc
HozzászólásokCOLON 34
CsatlakozottCOLON 2006-07-13 21:55:09
Tartózkodási helyCOLON Szeged

Hozzászólás Szerző: Juliano »

Himpike!

Ha valaki segítene hogy kellene a publikum számára elérhetővé tenni, vagy valakivel megosztanom aki utána késöbb szerverről tudna hozzáférést biztosítani(ez lenne a kézenfekvőbb a lassu feltöltésem miatt)akkor én szolgálhatnék egy pár Gatti meccsel(köztük a kért meccseid is).
Úgyis sok videót szereztem már be innen, ideje lenni nekem is tenni valamit :) :roll:

Amúgy Golota meccs elérhető lesz majd?
ŽJulianoŽ
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

himpike!
Nekem még volt olyan is hogy 5-tel jött...nem is erőltettem...ki kell fogni egy jobb napszakot és tud az jobban is pörögni...az meg várható, hogy egy derbi - főleg ha nem is közvetíti itthon elérhető csatorna - ha nagy érdeklődésre tart számot, bizony meg kell küzdeni a letöltésnél érte...
himpike

Hozzászólás Szerző: himpike »

Lehet érdemesebb lenne a videokról a regisztrál fórumtagoknak emailban csoportos értesítést küldeni. Nekem a Barrera meccs, de elõtte a Pavlik is 40KB körül csordogált, és erõsen szakadozott. Végül is nem zavart, tudtam mellette online játszani :lol:

Más.
Romsy anno tett egy felelõtlen ígéretet, hogy ha Gatti visszavonul, megosztja velünk a Gatti-Ward meccseket. Él még az ötlet?
Flex
Újonc
HozzászólásokCOLON 40
CsatlakozottCOLON 2007-02-01 17:45:43

Hozzászólás Szerző: Flex »

Nálam is ugyen ez volt a tré..
Talána ma lejön.
Antuofermo
Újonc
HozzászólásokCOLON 40
CsatlakozottCOLON 2005-05-15 22:02:54
Tartózkodási helyCOLON Kimle
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: Antuofermo »

Most sem lehet letölteni a Barrera és a Peter meccset sem!Vagyis számomra nem elérhető a link. Egyébként tegnap meg folyamatosan megszakadt a letöltés,de amig töltött,addig is nagyon lassan! Azt hogy érted hogy túl sokan férnek hozzá a linkekhez nem tiszta úton?
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Köszönjük a türelmet, lezártam a tesztet, mostantól lehet szedni szabadon a Peter vs McCline meccset is, nem kell privátban írni. Úgy tűnik, hogy kiderült, miért is lassul be drasztikusan a szerver (nem technikai probléma, egyszerűen túl sokan férnek hozzá nem éppen tiszta úton a linkekhez). Ki fogunk valamit találni, hogy javuljon a helyzet.

Mégegyszer is köszi a türelmet és az együttműködést!
coccodee
Bajnok
HozzászólásokCOLON 438
CsatlakozottCOLON 2002-10-23 13:28:18
Tartózkodási helyCOLON MARGHITA,ROMANIA

Hozzászólás Szerző: coccodee »

Sajnos privat-ban nem megy. Elnezest kerek .
coccodee
Bajnok
HozzászólásokCOLON 438
CsatlakozottCOLON 2002-10-23 13:28:18
Tartózkodási helyCOLON MARGHITA,ROMANIA

Hozzászólás Szerző: coccodee »

UDV! AZON ALTAL HOGY SOKAN FOGNAK KULDENI UZI-T, NEM LENNEK TUL HOSSZU. HA LEHET JOHET A MECCS
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Egy hirtelen gondolattól vezérelve csináljunk egy egyszeri kis próbát. A Peter vs McCline videó jelenlegi verzióját (most még nem tudjuk, hogy lesz-e jobb) egyelőre még nem linkelem ki. De semmi pánik, akinek kell az anyag, az dobjon egy privát üzit nekem, és a válaszban megy a link. Mindenki megkaphatja a linket, nem kell remegni, nem akarunk senki kizárni, csak egy gyors és egyszeri tesztet szeretnénk csinálni egy olyan videóval, amire valószínűleg nagy a kereslet.
mojo68
Bajnok
HozzászólásokCOLON 273
CsatlakozottCOLON 2005-02-19 12:59:32
Tartózkodási helyCOLON Nagyharsány (Baranya)

Hozzászólás Szerző: mojo68 »

Samu Peti meccse lessz :?: mert akkor nem állok neki leszedni máshonnan.
Köszi
Örökké akarok élni. Eddig sikerült
MoJó
harward
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 776
CsatlakozottCOLON 2006-12-18 22:05:22

Hozzászólás Szerző: harward »

Edgegod írtaCOLONFeltoltam még én is egyet bónuszba..hátha valakit érdekel: Wladimir Klitschko 2 menetét a magyar Erős Lajos ellen 1999-ből. Erwin lécci linkeld majd ki ha ráérsz.
Nem volt nagy öröm újra megnézni, mert Lajosunknak szurkoltam hajdanán. Erős akkor azt ígérte, hogy beugrásokkal meglepi Klicskót. Hát ez láthatóan nem sikerült. Sovány vigasz, hogy Axel Schulz sem mutatott sokkal meggyőzőbb bokszot nem sokkal előtte. Ő a 8. menetig bírta.
Korábban mikor Erős Lajos, Mavrovic ( az "irokéz") ellen veszített, akkor az újságokban olyan (vicces) főcímek jelentek meg, hogy Erős volt a gyenge... :lol:
Ez erre a mérkőzésre is igaz volt.
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Feltoltam még én is egyet bónuszba..hátha valakit érdekel: Wladimir Klitschko 2 menetét a magyar Erõs Lajos ellen 1999-bõl. Erwin lécci linkeld majd ki ha ráérsz.
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

Na most aztán rendesen tele van nyomva az ftp videókkal :). Aki szedni akar a régebben felkerült cuccokból, az igyekezzen töltögetni (amennyire a szerver terheltsége engedi), mert a hétvégén muszáj lesz törölni.
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: PTM »

Pasu írtaCOLONLátom vagytok így ezzel egy páran...

Az első hozzászólásod időpontja: 2003-05-31 16:09:31

... mondjuk az is lehet, hogy a 1970-től 2003-ig törlődtek a hozzászólásaid :)
Pasu, én igazából 1962-ben regisztráltam a PKSZ-re, csak 67-ig elég nehézkes volt netközelbe jutnom, a sávszélesség kicsi volt, így inkább csak olvasgattam a fórumot. 1968-ban aztán hozzászóltam volna, de a szerver fenntartója bannolt a szerverről, mert nem voltam KISZ-tag.

Ezen úgy megsértődtem, hogy 2003-ig nem szóltam hozzá.

:lol: :lol: :lol:
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
grabanc
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 3065
CsatlakozottCOLON 2007-04-15 09:36:52
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: grabanc »

Erwin írtaCOLONgrabanc

Ne vedd magadra, én nem céloztam senkire, csak általánosságban írtam a türelemről :).
Hát igyekeztem, de tudod az én (v)érzékeny lelkem... :wink:
Oké Főnök! :mrgreen:
Avatar
VMVKWA
Bajnok
HozzászólásokCOLON 350
CsatlakozottCOLON 2005-01-28 14:42:30
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: VMVKWA »

Köszi Erwin, télleg tök jó, h van egy ilyen oldal, ahol gyorsan és jó minőségben lehet leszedni a cuccokat.
A Pavlik meccs nekem is kb 3 nap alatt jött le, a Contender is tök lassan csúszik, kb 10-el....(egy-két hete még 800-900-al jött minden). Lehet, h még mindig nagyon sokan töltenek egyszerre...
Éljen Erdei! Leütötte, mint a büdös sz@rt!
Avatar
Erwin
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 3067
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Répcelak

Hozzászólás Szerző: Erwin »

grabanc

Ne vedd magadra, én nem céloztam senkire, csak általánosságban írtam a türelemről :).
BUTTON_TOPIC_LOCKED