Hyde Park Corner 6.

Minden ami nem az oldallal és nem a profi ökölvívással kapcsolatos.
BUTTON_TOPIC_LOCKED
miszter
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 2149
CsatlakozottCOLON 2005-02-27 16:57:43
Tartózkodási helyCOLON Balatonboglár

Hozzászólás Szerző: miszter »

PTM írtaCOLONAz elmúlt órákban láttam beszélni Viktort több tévéadón is és azt kell mondjam, hogy nyoma sincs a választások óta ra jellemző bágyadtságnak: elég kemény a fellépése. A választások előtt azt írtam róla, hogy kifakult, talán ki is égett. Nos, most erre teljesen rácáfolt: határozott, energikus és karizmatikus. Na, csak gondoltam megjegyzem, hogy újra a régi. Gyurcsány meg van egy olyan érzésem, hogy lassan csomagolhat...
A jobboldal legnagyobb hibái, ballépései: Simicska Apeh igazgatónak, Pintér rendőrfőnöknek, Mikola eü miniszternek, Torgyán fölműv. miniszternek, (kényszerből). Továbbá Kay Ibrahim, Josip Tot. Stb.

Ezek orbitális baklövések voltak, sőt, bűnök! Soha sem pártoltam ezeket!

Orbán mostani fellépése sem véleményem szerint való! Én a választási kampány során egyetlen fillért sem költöttem volna a jobboldal helyében kampányra, akár beáldozva a győzelmet az országért végzett munkáért!

Helyette az egész propagandapénzt közcélre fordítottam volna, aminek 10 x több kampányértéke lett volna, s mellesleg haszna is, nem pedig kidobott pénz. Mentőautók, speciális felszerelések.

Én ezt tettem volna.

A mostani helyzet szinte megoldhatatlan!

Tavaszig azt hihette a lakosság, csak választást vesztettünk. De nem. Most itt állunk a híg fosban, és minden lehetséges végkifejlet szar lesz. Ha megy gyurcsány, akkor is, ha marad, akkor is.

Ő ezt pontosan tudja, előre sakkozta az egészet. Egyszerűen ördögi ember. Nézve a nyilatkozatait, még mindig tovább játszik. Egyre világosabb elöttem azon célja, hogy valamiféle túlvilági lélekgyűjtő dezertőr, aki az emberi lélek gyengítésén fáradozva, azt gyikossá téve a pokolban kereskedik velünk. Mint valamilyen "C" kategórás Multiplex film.

Nem tudom mi lenne a jó. Szakértői kormány? Én sem értem mi volna ez, de első szóra gyenge, többet vártam Orbántól, nem ilyen ellenpontot.

Viszont azt sem szívesen viselném el tovább, hogy egy csalásokért elítélt köztörvényes, (kinek jogerős ítélete elévült ugyan) legyen tovább az ország első embere: Sohonnai bitang ember, ki most ha kell, halni nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülte!"

Egy egész országot jellemez, ha ilyet eltűr!
Mr. Tyll De La McVietta

www.vietta-tattoo.hu www.maiboglar.hu
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: PTM »

Az elmúlt órákban láttam beszélni Viktort több tévéadón is és azt kell mondjam, hogy nyoma sincs a választások óta ra jellemző bágyadtságnak: elég kemény a fellépése. A választások előtt azt írtam róla, hogy kifakult, talán ki is égett. Nos, most erre teljesen rácáfolt: határozott, energikus és karizmatikus. Na, csak gondoltam megjegyzem, hogy újra a régi. Gyurcsány meg van egy olyan érzésem, hogy lassan csomagolhat...
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: PTM »

Edgegod írtaCOLONSantos

Ne irj ilyen sokat... a PTM nem tudja letölteni.. én meg lusta vagyok végigolvasni

ui: egén: a kiba Contenders cikket lécci inkább :)
Ó, de kedves Tőled, drága barátom, hogy gondolsz rám. :) Hogy a Jóisten áldjon meg vagy 7-8 gyerekkel. :wink:
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
paja
Super Champ
HozzászólásokCOLON 634
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 23:49:16

Hozzászólás Szerző: paja »

Santos!

Ez igen! Te aztán ráérsz. :D
Csak jelzem hogy az utolsó betűig egyetértek azzal amit leírtál. 8)
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Santos

Ne irj ilyen sokat... a PTM nem tudja letölteni.. én meg lusta vagyok végigolvasni

ui: egén: a kiba Contenders cikket lécci inkább :)
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Santos
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2668
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: Santos »

Elmondom, hogy én hogyan látom a dolgokat, csak azért, mert nem értem ezt az egész hisztit ami most itt zajlik. Kezdjük talán a legelején:

A Fidesz folyamatosan hazudozónak nevezi a kormányt a kampánya során. Ez a főszála a kampányának, valamint az, hogy rosszabbul él mindenki, mint 2002 előtt (… mint négy éve (…)).

A kormány nem akar hazug színben feltűnni, ezért folyamatosan magyarázgatja, hogy mennyivel jobb volt az elmúlt négy évben, hiszen iszonyatosan megnőttek a reálbérek, stb. köszönhetően Medgyessy Péternek, aki nem akart hazudni, és talán először a 16 éves új magyar demokrácia idején elkövette azt az óriási nagy hibát, hogy amit a kampány alatt ígért, azt végre is hajtatta.

… kis kitérő: Elméletileg az ellenzék egy választás alatt nem igazán tudja, hogy mennyi pénz van a kasszába, de azt lehet tudni, hogy kormányváltáskor az előző kormány szépen ki szokta söpörni az államkasszát, hogy ezzel is segítse az újraválasztását. Ezzel csak azt próbálom sugallni, hogy a Fidesz nagyon is tisztában volt azzal, mint volt kormánypárt, hogy milyen helyzetben van a kassza, és mit jelent annak az a több százmilliárdos ígérgetés amit az MSZP végül végre is hajt!!! Micsoda ellentmondás, nem? A várható problémákról mindenki már akkor tud, és a Fidesz is elkezdi szépen lassan a hazug MSZP kampányát, amit akkor is lefolytat – hozzáteszem, hogy akkor is minden alapja megvan hozzá -, ha véletlenül Medgyessy úgy dönt, hogy nem lesz semmi az ígéretekből, mert ennél rövidebb a takaró (minő véletlen, hogy egyszer kicsit régebben pont így jártak a nyugdíjasok, ha jól emlékszem…).

Tehát megy az oda-vissza mutogatás, ahogy az menni szokott mindig a kormány és az ellenzék között. Persze lehet sejteni, hogy gond van, hiszen minden kifizetést olyan soká tudnak csak megvalósítani, hogy a többség reálbér-emelkedése miatt a kifizetéseket érintő kisebbség igencsak kellemetlen helyzetbe kerül. Azt meg lehet tudni, hogy a kormánynak nem érdeke, hogy késlekedjen, mert csak a problémákra hívja fel rendesen a figyelmet, ami egyáltalán nem tesz jót neki. Persze ez is élezi tovább a helyzetet.

Menjünk azért kicsit vissza még. Gyurcsány egy olyan szituációban találja magát Medgyessy leköszönése után, ami ellen nem sokat tud tenni, hiszen a MSZP megvalósult választási programját tiporná pillanatok alatt sárba, ami miatt az emberek a MSZP-t akkoriban megválasztották (mert ők akkor pont nem hazudtak a kampányban, és utána sem, mert mindenkit kifizettek, illetve… de erről inkább később…). De ezt akkor még nem igazán tudja, és nem látja ilyen mélységben át, valamint félő, hogy fegyvert ad ezzel is az ellenzék kezébe, aki másnap már az „amit ma ad, azt másnap triplán veszi vissza” szöveggel jött volna (jönnek is most), függetlenül attól, hogy belátnák, hogy reálisan tényleg nincs fedezete az ilyen kiadásnak. Ugye olyan nincs, hogy hozok egy törvényt amely szerint a tavaly adott béremelést visszavonom, max megadóztatom, de az is veszélyes fegyver, mert olyanokat is megadóztat, akik a világon semmit sem kaptak. Itt jött egy nagy hiba, amikor úgy gondolták, hogy tesznek rá még egy lapáttal, és 25%-ról 20%-ra csökkentik az ÁFA mértékét, hogy jó színben tűnjenek fel mindenki előtt a választások előtt. Ez már végleg betett a költségvetésnek, hiszen az ÁFA igen nagy bevételi forrás az állam részére. Mellesleg az egyetlen hatékony adófajta, ami tényleg azokat sújtja leginkább, akiknek több pénzük van.
Eljön a választások ideje, az embereknek arról fogalmuk sincs, hogy az általuk költekezésre felhatalmazott kormány a költekezést csak hitelekből tudta megoldani, amik igencsak megnövelték az államadósságot, és ennek valakinek meg kell innia a levét. Persze a Fidesz 3-4x akkora összegeket ígérget továbbra is (asszem az MDF listázta, hogy ki mennyit ígért, de itt már ezer milliárdokban beszéltek…), mert tudják, hogy nagy a gond, és ha nyernek ezzel, akkor utána simán rákenhetnek mindent az előző kormányra és újból elállhatnak a választási ígéretektől. Ezzel semmi gond, mert mindig is így működött ez az új magyar demokrácia időszakában, ezt már megszokhattuk.
Ettől függetlenül a Fidesz szomorú vereséget szenved a választásokon, de folytatja a hazug-Gyurcsány-hazug-kormány kampányt, és előjön azzal, hogy hazugsággal nyert a kormány, mert elhallgatta az államháztartás adatait, amelyek negatívak rá nézve. Ebben talán lehetett némi igaza a Fidesznek, de a választást nem az adatok alapján nyeri meg egyik kormány sem, sehol a világon, hanem az alapján, hogy mit művelt az előző négy évben, illetve milyen az alternatív megoldás. Jöttek még gázár-emeléssel való riogatással is, ahogyan korábban is, figyelembe se véve a gáz világpiaci árát, és azt, hogy importból élünk, valamint már akkor előkerült rejtélyes módon a vizitdíj is, stb. Ezek után valóra válik a Fidesz „fenyegetése”, és tényleg jön a megszorító-csomag, ami sokkal de sokkal gyengébb, mint a Bokros-csomag volt anno, mégis sokkalta nagyobb ellenállást vált ki, mint akkoriban a Bokros-csomag. Ezek után előkerül egy választások előtti öszödi MSZP ülésről készült hangfelvétel, amelyen a miniszterelnök a maga trágár beszédével igen érdekes dolgokat mond. Azzal most nem foglalkozom, hogy honnan került elő, mert teljesen mindegy, hogy az MSZP-n belüli ellenzék, a Fidesz, vagy maga Gyurcsány tette az orrunk elé. Azt az MSZP dolga kivizsgálni, ám a felvétel lényege annak tartalma.

Innen kezd érdekessé válni a történet. Ha valaki leragad a szavak felettes értelménél, kiragad belőle egy-két szót, és azon lovagol, akkor igen könnyen és igen feketére festheti az eget vele, amit sikeresen meg is tesz a Fidesz (hazudtunk reggel, este; k*va Magyarország, és társai önmagában való ismételgetése). Érdemes lenne a talán egy kicsit belegondolni a helyzetbe magunkat. Megkérdezte eddig valaki is, hogy „ugyan már Ferkó, áruld már el, hogy MIRŐL hazudtatok?”? Nem, a lényeg eddig az volt, azért vonult ki a nép az utcára, mert kiderült, hogy Gyurcsány hazudott, és átverte őket. Önmagában ezt a félinformációt használja fel mindenki most tüntetésre, rombolásra, követelőzésre, ahelyett, hogy próbálná megérteni, hogy miért fogalmaz így ez a nyomorult.

Vajon hazug dolog hazugnak kikiáltani olyat, aki amit ígért azt teljesítette is (ne térjünk ki arra, hogy 100%-ban vagy 95%-ban, mert majdnem ugyanaz, a végeredmény tekintetében), és emiatt akadt takargatni valója? Ráadásul pont azoknak, akik pont ezáltal a hazugság által lettek többek? Ki az igazi hazug?

Mi maga a hazugság? Az, hogy becsapjuk magunkat azzal, hogy mennyi mindenre van még pénz abban a kasszában, ami már sok éve kiürült? Az, hogy a politika (minden párt) a választási győzelem reményében becsap mindenkit, hamis ígéretekkel annak reményében, hogy négyévente újraválasszák? Az, hogy a kormány elkölt mindent az utolsó évben, csak hogy bemutassa, hogy mennyire jó kézben van a „kormány”? Az, hogy valaki gázár-emeléssel (kiadáscsökkentő tényező) riogat, közben 14. havi nyugdíjat (ktg) és Budapest Minisztériumot (ktg) ígér? Az, hogy valaki illegitimnek nevezi a törvényesen megválasztott kormányt? Az, hogy valaki az önkormányzati választások eredményét össze akarja mosni egy elbukott választás újbóli megtartásával mindenféle jogszabályi, és alkotmányos felhatalmazás nélkül? Az milyen dolog már, amikor minimálbéren bejelentett vállalkozók nekiállnak követelőzni? Milyen dolog már amikor a VOSZ elnöke felszólítja a vállalkozókat, hogy ne fizessenek az államnak adót? ???

Hányingerem van. Leginkább attól, hogy hazug emberek neveznek hazugnak hazugokat, és átvert embereket rángatnak utcára, hogy az újabb hazugságokat az ő szájízük szerint kikényszeríttessék…

Felőlem bárki kiülhet reggeltől estig az utcára tiltakozni az ellen, hogy valaki „hazudott”, csak mondja előtte meg nekem, hogy tényleg miről hazudott az a valaki. Mivel verte át? Ha nem tudja, akkor meg egyszerűen egy balek… :?
Santos
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2668
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: Santos »

Kedves, dárga WNB, bevallom őszintén, arra számítottam, hogy a vastagon kiemelt megjegyzésem a jó édesanyám emlegetésével kapcsolatban kis önmérsékletre int, de már látom, hogy aljas hazudozó is vagyok, ezért azzal már nem is fárasztom magam, hogy kikérjem ezt is magamnak… :-k Semmi baj, szavak nélkül megbocsátok…

Csak röviden válaszolok, mert értelmetlen már az egész:

Fidesz és az elhatárolódás:
Aki forradalomra hívott fel (Wittner és a többi), és akinek a szavaira felbátorodva megtámadta a csőcselék „forradalmárként” az MTV-t, annak főnöke másnap azt mondja, hogy elhatárolódik, utána meg nyilatkozatot ír alá a párt nevében. Igen, igen durván csúsztatok. Alapból úgy rúgnám ki a vénlányt, hogy a segge nem érné a földet…

Navracsics:
Egy dolgot elfelejtettél: én az általad idézetteket elemeztem, és azt tartottam túl általánosnak ahhoz képest, ami történt. Hiába linkelsz be nekem ezt azt, amiben már tényleg szerepel az, ami a másikban nem, attól a beidézett szöveg értelme nem változik meg.

Orbán-Baló:
Itt is ugyanúgy hiányoltam a nevetgélést nélkülöző, komoly nyilatkozatot arról, hogy elhatárolódik az MTV-nél látott erőszakos cselekményektől, és mélyen elítéli az erőszakot. Értem én, hogy ha ezt így elmondja, és elhatárolódik, nem csak annyit mond, hogy elítéli az erőszakot, akkor ez ugye azt is jelentette volna, hogy mégsem egy az a tábor, meg zászló (vagymi), és mégis kint rekedtek a szélsőjobbosok, Jobbikkal meg társaikkal együtt, és ez nem lehet a Fidesz célja. Mégis úgy gondolom, hogy ezt azért el kellett volna mondani a nagy nyilvánosság előtt. Ha kell harmadjára is. Gondolom nem fáj kimondani, azt meg láttam, hogy nehezére esett…

Valótlanságok. Igen, sajnos ezeket is megkapja az átlag polgár, ha kell neki, ha nem. Részletezem mindjárt...
A hozzászólást 2006 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 Santos-kor.
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Laslie

Csupán annyi lenne azzal a gondom, hogy az önkormányzati választásokat beállitani országgyûlési választásnak ugyanolyan hazugság (és hogy ez nem idegen a Fidesztõl az már mostani nyilatkozatokból is látszik) mint bármi más amit Guyrcsány is csinál. Szóval lehet tüntetni meg kormányleváltást akarni (mint már írtam.. én Gyurcsány leváltására szavaznék).. de egy "hazugsággal hatalomban maradót" ne egy másik hazugsággal próbáljunk megbuktatni..mert az ugyanolyan hiteltelen..
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Laslie
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 1431
CsatlakozottCOLON 2002-10-21 10:07:42
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: Laslie »

Ezzel a hazug mocsodékkal sehol nem fognak europában szóbaállni!
Kormányváltás szvsz. nem lesz, de ezt a férget a szocik fogják eltakarítani (ha egy csöpp eszük van).
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: PTM »

Edgegod írtaCOLONLesz annak is előnye.. egy megnyert önkormányzati választással a zsebben könnyedén lehet hivatkozni arra, hogy a nép felhatalmazta a Fideszt a kormányzásra... stb.
Szerintetek sor kerülhet arra, hogy az önkormányzati választások kimenetele a kormány lemond(at)ásához vezessen?

Más: http://www.police.hu/friss/BRF-20090920 ... ah%C3%A1zy
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
Laslie
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 1431
CsatlakozottCOLON 2002-10-21 10:07:42
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Hozzászólás Szerző: Laslie »

Edgegod írtaCOLONLesz annak is előnye.. egy megnyert önkormányzati választással a zsebben könnyedén lehet hivatkozni arra, hogy a nép felhatalmazta a Fideszt a kormányzásra... stb.
...és arról is Orbán tehet (meg a tegnap délutáni esőért is) :roll:
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Hozzászólás Szerző: edge »

Lesz annak is elõnye.. egy megnyert önkormányzati választással a zsebben könnyedén lehet hivatkozni arra, hogy a nép felhatalmazta a Fideszt a kormányzásra... stb.
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

Re: :!:

Hozzászólás Szerző: PTM »

gallien írtaCOLON
PTM írtaCOLONGyorshír! - Fidesz-nagygyűlés: elhalasztva


A Fidesz az önkormányzati választások utánra halasztja szeptember 23-ára tervezett nagygyűlését - jelentette be az ellenzéki párt elnökségének döntését Kövér László választmányi elnök csütörtökön, sajtótájékoztatón.

(MTI)
okos!
Bővebben?
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
gallien
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2283
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Re: :!:

Hozzászólás Szerző: gallien »

PTM írtaCOLONGyorshír! - Fidesz-nagygyűlés: elhalasztva


A Fidesz az önkormányzati választások utánra halasztja szeptember 23-ára tervezett nagygyűlését - jelentette be az ellenzéki párt elnökségének döntését Kövér László választmányi elnök csütörtökön, sajtótájékoztatón.

(MTI)
okos!
Avatar
PTM
PKSZ Assistant Team
HozzászólásokCOLON 1779
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Fehér sarok
CONTACTCOLON

:!:

Hozzászólás Szerző: PTM »

Gyorshír! - Fidesz-nagygyűlés: elhalasztva


A Fidesz az önkormányzati választások utánra halasztja szeptember 23-ára tervezett nagygyűlését - jelentette be az ellenzéki párt elnökségének döntését Kövér László választmányi elnök csütörtökön, sajtótájékoztatón.

(MTI)
Baráti jobbhoroggal: tanárúr
--
A "tanárúr" gúnynév WNB és dp sporttársaktól származik (c)2005
gallien
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2283
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: gallien »

donvito írtaCOLONTegnap éjjel Beregszászon meg az összes magyar vonatkozású emlékművet megrongálták (festékkel leöntötték, leverték, stb.).
De kit érdekel ez most, ugye? :cry:
Ennek végképp nem értem az indítékait. Ki csinálna ilyet?
Pont most indult egy kezdeményezés Szentendrén, hogy úgy, mint az állatkertben ötökbe lehet fogadni különböző szentendrei nevezetességeket. Emlékműveket, szobrokat, épületeket, szóvel ilyeneket.

Én örökbefogadom Czóbel Béla szobrát, ami egy park szélén van, és Béla bácsi ott ül egy padod, és figyel. Gyönyörű a szobor, gyerekkoromban is nagyon szerettem, most meg tehetek érte.

Szerintem jó ötlet!
donvito
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 746
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 17:33:37
Tartózkodási helyCOLON Tihany
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: donvito »

Tegnap éjjel Beregszászon meg az összes magyar vonatkozású emlékművet megrongálták (festékkel leöntötték, leverték, stb.).
De kit érdekel ez most, ugye? :cry:
gallien
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2283
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: gallien »

miszter írtaCOLONÉn is láttam Gallient. :)

Zenei vonalon volt vendég.
Ugye milyen szép voltam :?
gallien
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2283
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Bp
CONTACTCOLON

Hozzászólás Szerző: gallien »

PTM írtaCOLONOFF: gyenge pontomra tapintottál. Kevés író munkásságát gyűlölöm annyira, mint Esterházy Péterét. Szerintem nem tud írni az az ember, egyetlen értelmes összetett mondatot sem tudott még úgy leírni, hogy ne bonyolította volna agyon. Pfujj. Olvass inkább Merle-t, Clavell-t, vagy Druon-t. Esetleg Závadát vagy Vámost. Ők tudnak írni...
Alapvetően személyesen vagyok érintve, és azért van egy pár igen jó könyve, ugyhogy nem írok semmit... :)
miszter
Hall of Fame
HozzászólásokCOLON 2149
CsatlakozottCOLON 2005-02-27 16:57:43
Tartózkodási helyCOLON Balatonboglár

Hozzászólás Szerző: miszter »

Én is láttam Gallient. :)

Zenei vonalon volt vendég.
Mr. Tyll De La McVietta

www.vietta-tattoo.hu www.maiboglar.hu
BUTTON_TOPIC_LOCKED