Mesi vs Jirov

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
Esteban
Újonc
HozzászólásokCOLON 42
CsatlakozottCOLON 2003-11-05 16:11:29
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: Esteban »

Szerintem is mind a két bokszoló elég halovány itt a nehézsúlyban , bár én azért egy kis esélyt adnék még Zsirovnak hiszen ne felejtsük el , hogy neki ez még csak az első mérkőzése volt nehézsúlyban.Hiába hozta a súlyhatárt attól még nem erősödött bele ebbe a súlycsoportba.Aki próbálkozott már ilyen sportággal az tudja , hogy miről beszélek.Lehet ,hogy egy pár felhozó mérkőzés után magára talál és az erőnléti állapota is rendeződik.Ezen a mérkőzésen például az első leütése (picit tarkóra ment) nagyon szép volt.<br>Mesi viszont valóban nagyon gyenge volt , és az a véleményem , hogy aki eddig nem tudott beleerősödni a nehézsúlyba , vagy legalább addig eljutni , hogy bírja erővel a 12 menetet az már nem is fog.
donvito
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 746
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 17:33:37
Tartózkodási helyCOLON Tihany
CONTACTCOLON

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: donvito »

Azon túl, amit mondtatok (Mesi pocsék, Jirov még annál is gyatrább), nekem az utolsó két menet rém izgalmasra, a családom számára pedig roppant mód kellemetlenre (felébresztettem őket) sikerült. Egy kicsit a tizeniksz évvel ezelőtti JC Chavez vs. Meldrik (?) Taylor meccsre emlékeztetet (a félreértés elkerülés véget: természetesen nem a bokszolókat hasonlítom össze, hanem a mérkőzés menete volt egy picit hasonló).<br><br>Azért sajnálom, hogy Jirov ennyire béna volt az utolsó menetben: Mesit abban az állapotában még Mosley is kiütötte volna!  <br><br>vito
bandi78
Super Champ
HozzászólásokCOLON 892
CsatlakozottCOLON 2002-11-19 19:34:20

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: bandi78 »

Jirovnak szerintem is vissza kéne mennie cirkálóba. Mondjuk megnéznék egy meccset Jirovval és Gomezzel, mindegy, hogy melyik súlycsoportban (a kettő közül persze) :)<br>Mesinek pedig nagyon találó a beceneve... baby... pont arra vár, hogy egy óriás "megegye" reggelire. Olyan menedzseléssel, ami neki van, már több magyar boxoló is világbajnok lehetne...
bandi
-----------------
leibigab
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 877
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: leibigab »

Golyoval egyetértek. Jirov amúgy sem volt egy villámgyors, de most mégjobban lelassult, az egész mozgása nehézkessé vált. A közelharcnál sokszor otthagyta a fejét, pedig az elhajlásai nem túl jók. (Szerintem jobban tenné, ha ilyenkor hátra vagy oldalra ellépne.) Vassily egyszerűen túl "kicsi" és fizikálisan túl "gyenge" a nehézsúlyhoz. (A stílusa pedig ezt mégjobban kidomborítja.) Ebben a súlycsoportban már nem ő örli fel az ellenfeleket, hanem ő az akit felőrölnek. James Toney (nehézsúlyban) valószínűleg ma már jobban megverné, mint tavaly.<br>Mesi egyenlőre még tartja a veretlenségét, de úgytűnik, hogy már nem sokáig.
Golyo
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 519
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Debrecen

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: Golyo »

Jirov ebben a súlycsoportban nem néz nagy karrier elé. Ezzel a komótos, előre menetelős stílussal semmire nem fog menni, mert mire testen megtöri az ellenfelet, addigra egy jó ütő szétüti fejen. Jirov sokat lassult, a védekezése csapnivaló, az ütőereje legfeljebb átlagos. Ő itt csak áldozat lesz.<br><br>Mesi számomra nem volt meglepetés. Eddig sem tartottam róla sokat. Közepes bunyós, ügyesen menedzselve. <br>
greg
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1318
CsatlakozottCOLON 2002-10-29 11:26:48
Tartózkodási helyCOLON Kerepestarcsa

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: greg »

Nem tudom, Tyson miért nem vállalja be Mesit... Kb. 1 perc alatt megkereshetné ellene a megélhetését :o
polo
Kihívó
HozzászólásokCOLON 111
CsatlakozottCOLON 2003-12-25 15:04:17

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: polo »

Csodálkoznék azon,ha valakit is meggyőzött volna Mesi produkciója...,hisz a közepes jelző is erős dícséret vele kapcsolatban. Ezen az estén is csak egy gyengébb "nehézsúlyú" volt nála,akit úgy hívtak,hogy Zsirov.  Az a "komolyabb" nehézsúlyú valószínű,hogy egymás után ütné le mind a kettőt....,viszont ők jól összepasszoltak,és ez a két "hiányos"ökölvívó izgalmas  kis előmeccset csinált nekünk a főmeccs elé. ;)
Maromero the unforgettable
supras
P4P
HozzászólásokCOLON 1108
CsatlakozottCOLON 2003-09-16 22:17:22
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: supras »

Én is szurkoltam rögtön felébredtem 100%-osra de szerintem egyébként egy gyenge meccs volt.
pyngy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 469
CsatlakozottCOLON 2002-12-26 16:13:17
Tartózkodási helyCOLON Szeged
CONTACTCOLON

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: pyngy »

Engem nem győzött meg Mesi! Szerintem egy komolyabb nehézsúlyú ellenfél kiütné simán. Érthetetlen, hogy a fizikálisan hogy nem bírta végig, pedig tanulhatott volna az előző meccséből.<br>A végén nagyon szurkoltam Zsirovnak, hogy sikerüljön kiütnie! ;)
Chuck Norris nem megy vadászni, mivel a vadászat szó magában hordozza a kudarc lehetöségét. Chuck Norris ölni megy.
polo
Kihívó
HozzászólásokCOLON 111
CsatlakozottCOLON 2003-12-25 15:04:17

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: polo »

Zsirov....még ez a közepes Mesi is a torkán akadt,ennek  a "technikás" kazahnak. Epizódszerepek...,vagy vissza a cirkálósúlyba...? :)
Maromero the unforgettable
polo
Kihívó
HozzászólásokCOLON 111
CsatlakozottCOLON 2003-12-25 15:04:17

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: polo »

Ennek a súlycsoportnak nem lesz meghatározó alakja Zsirov. Az is lehet ,hogy már a közepes Mesi "visszazavarja" őt a cirkálósúlyúak közé,már amennyiben akar még "komoly" övet a derekára csatolni. Ha marad megtalálja helyét valahol a tízen túliak társaságában McLine és Rahman között.(estleges győzelme most előrébb sorolná,de ez csak átmeneti állapot lesz) Valahogy úgy érzem,hogy Toney ellen még csak ismerkedett a padlóval,most viszont kiütik őt. ;)
Maromero the unforgettable
Alberto_11
Super Champ
HozzászólásokCOLON 820
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 22:13:08

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: Alberto_11 »

Legutóbb Mesi nagyon gyenge volt, pedig az ellenfél sem volt túl acélos. Jirov ugyan kikapott Toneytól, de azért boxolni még nem felejtett el. Nagyon szivos boxoló az orosz, Mesi csak "luck punch-al" nyerhet.
zanza23
Reménység
HozzászólásokCOLON 63
CsatlakozottCOLON 2003-09-23 09:13:09
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: zanza23 »

Én is amondó vagyok, hogy Jirov nyer pontozással. Az első 1-2 menet lesz veszélyes a számára, ha azt túléli, akkor nyerhet szvsz. Persze most mindenki a Barrett elleni gyenge teljesítménye alapján ítéli meg Mesit, de az is lehet, hogy az csak egy rossz forma volt, ki tudja? Hiszen ha jól emlékszem, az elején meleg pillanatokat élt át Barrett, és ha esetleg ott kiüti őt Mesi, akkor még mindig őt tartanák az egyik legnagyobb nehézsúlyú ígéretnek a szakértők, nem? :D<br>Mindenestre én nagyon drukkolok Jirov-nak és annak, hogy nálunk is nézhető lesz élőben a gála.
devil
Újonc
HozzászólásokCOLON 37
CsatlakozottCOLON 2003-03-11 04:16:14
Tartózkodási helyCOLON Etyek

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: devil »

Amennyit én láttam Mesiből nem volt túl lassú. Ütőereje jobb kell, hogy legyen Jirovénál, ha keményen el tudná találni az elején akár még kétesélyes is lehet a meccs. De nem fogja, így Jirov simán megveri pontozással a végén még párszor le is üti.
Avatar
Hollywood
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 2121
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Tárnok

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: Hollywood »

Én ezen a meccsen egyértelmű Jirov győzelmet várok. Mesit nem tartom egy nagy bunyósnak, szerintem az első komolyabb ellenfél ellen kijön, hogy milyen képzetlen és lassú, de majd meglátjuk. Nagy kérdés, hogy Jirov mit tud tenni a jelentős súlykülönbséggel. Ha sikerül ezt megoldani sima test ko lesz a 6. menet után. Ha a kazah nyerne akkor jöhetne a Juan Carlos Gomez vs Vassili Jirov meccs nehézsúlyban.
"Mindenki a napra tör..."
leibigab
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 877
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Re: Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: leibigab »

Izgalmas párosítás az biztos. A vesztesről lemondhatnak majd a rajongók, mint "nehézsúlyú reménységről". Mesi az elmúlt mérkőzésén, Monte Barrett ellen nem "szerepelt" túl jól.  Akkor, "Baby Joe"-ból a meccs végére kissé elfogyott a szufla. Azért is volt "bátor dolog" éppen most bevállalni Jirov-ot, hisz igaz hogy ő még nem "igazi" nehézsúlyú, de köztudott, hogy ő a világ egyik legjobb és legkeményebb "testütője".  A tervei szerint a "kazah tigris" 91-94 kg körül fog érkezni erre a mérkőzésre, vagyis Mesi mellett kb. min. 10 kiló súlyelőny és a nagyobb ütőerő szól majd.
Avatar
edge
Tippjáték Champ' 2008.
HozzászólásokCOLON 2156
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Mesi vs Jirov

Hozzászólás Szerző: edge »

Mesi vs Jirov <br>2004.1.29 21:16 / Hollywood <br><br>Vélhetõen pályafutása legnehezebb próbatétele elõtt áll a feltörekvõ nehézsúlyú reménység Joe Mesi. Az amerikai bunyós legközelebb az egykori olimpiai bajnok, korábbi cirkálósúlyú bajnok Vassili Jirov ellen húz kesztyût a Shane Mosley vs Winky Wright mérkõzéssel fémjelzett gála programjában. Jirov ezzel gyakorlatilag lemondott cirkálósúlyú terveirõl és ezentúl kizárólag a nehézsúlyra koncentrál. Az atlantai olimpia bajnoka és egyben a torna legjobb bokszolójának választott klasszis több éven át birtokolta az IBF bajnoki címet, mígnem tavaly egy fantasztikus mérkõzésen pályafutása elsõ vereségét szenvedte el James Toney ellen. Azóta Jirov több felhozó meccset nyert meg, de az igazi visszatérés számára a Mesi elleni mérkõzés lesz. Amennyiben Baby Joe ezt az akadályt is sikerrel veszi úgy vélhetõen legközelebb már világbajnoki címmecscen láthatjuk õt viszont. <br><br><br>Szerintem Mesi nagyon rá fog faragni erre a meccsre. Jirov technikás, "kemény" bunyós, magasabb is mint Mesi és nehézsúlyba felerõsödve fel fogja õrölni Baby Joe-t (aki már Barrett ellen is betlizett). Jó párosítás, ráadásul mindezt a Mosley vs Wright meccs elõtt... Már most várom ezt a gálát :) Mit gondoltok?
Christ I'm a sidewinder I'm a California King
BUTTON_POST_REPLY