Dr Klicskók

Minden, ami profiboksz!
BUTTON_POST_REPLY
polo
Kihívó
HozzászólásokCOLON 111
CsatlakozottCOLON 2003-12-25 15:04:17

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: polo »

Figyelj Greg!   Én írtam hat mondatot,ami szervesen kapcsolódik egymáshoz---ez a véleményem. A tied lehet teljesen más ,ez nem zavar,és elfogadom. De te az egységből kiragadsz egy félmondatot,és ezt támadod egy párhuzamba állítva. Sugar Ray Robinson is nem egyszer kikapott az edzéshiány miatt,de őt is mint a legnagyobbakat emlegetik,míg Ottke lehet,hogy veretlenül vonul vissza,mert mindíg jól felkészül,de őt nagyon hamar elfelejtik. Tudod Greg a "nagyság" az ennél összetettebb fogalom,ismérve a tudás és az eredményesség. Hiába van az egyik ,ha nincs a másik. Mint ahogy egy meccsen a kisebb tudást több szorgalommal lehet kompenzálni,a pályafutás esetében a kisebb talentummal bíró, de jó ökölvívó, a statisztikai mutatókkal tud bonus pontokat szerezni. Alinak,Robinsonnak,Leonardnak, és most már R.Jonesnak nem számít plusz ,mínusz egy vereség,ők zsenik,ha bokszról beszélgetnek komoly emberek,a nevüket készakarva sem lehet elkerülni. Ahoz,hogy egy Lewis ilyenek között meg legyen említve,ahoz le kell győznie Klicskot,épp a másik öt mondatban írom,hogy miért. A rasta ember szimplán jó bokszoló,aki uralt egy időszakot,de nem zseni,és pályafutását nem csúfíthatja el azzal,hogy kikap egy közepes bokszolótól,a búcsúmeccsén,akkor inkább ne bokszoljon.  Persze ettől függetlenül ,ha összeállítod a saját listádat,súlycsoportoktól függetlenül,a régmúlttól napjainkig, te nyugodtan rakhatod az említett nevek elé is akár mind a kettőt is, engem nem zavar. ;)
Maromero the unforgettable
greg
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1318
CsatlakozottCOLON 2002-10-29 11:26:48
Tartózkodási helyCOLON Kerepestarcsa

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: greg »

Paez!<br><br>Elég érdekes a fejtegetésed, de lenne egy kérdésem. Te Alit és Louis-t a legnagyobb bajnokokként említed, ami teljesen helyénvaló. <br>Lewis-ról meg azt mondod, hogy ha nem készül fel rendesen és kikap, akkor nem való ezen nevek közé. <br>A kérdésem: szerinted Ali annak idején miért kapott ki Leon Spinks-tõl?
Gabesz
Reménység
HozzászólásokCOLON 62
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Gabesz »

Az Universum szépen elintézte Wovának, hogy visszakapja a világbajnoki övét. Brewster nem lesz túl nagy falat, és bár nagyon jó bokszolónak tartom Wovát amig nem vág vissza Sandersnek addig nem tudom azt mondani rá, hogy nagy bajnok...<br><br>Vitya vs Lewis: ha lesz visszavágó akkor azt csakis Lewis nyerheti meg. Méghozzá kiütéssel.
polo
Kihívó
HozzászólásokCOLON 111
CsatlakozottCOLON 2003-12-25 15:04:17

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: polo »

Roppant egyszerű a történet: Ha Lewis az első meccsükön elintézte volna ezt a robotmozgású Klicskot,most nem történt volna meg ez a csúfság vele,hogy Vitya ország-világ előtt üzenget neki és tünteti fel úgy a dolgot mintha Lennox fosna a revanstól. Akkor nem lenne ez a szappanopera,és mint nagy bajnok,élné "nyugdíjas"életét. Ha viszont visszajön ezt a "szégyenfoltot" eltakarítani,és ezért felvesz 20 millió dollárt,akkor elvárható,hogy ezért az összegért,és a pályafutása szép befejezéséért hozza magát igazán topformába. Különben is nem egy újjászületett Muhammad Alival kell megküzdenie,hanem egy olyan bokszolóval,akinek azelőtt egy komoly ellenfele sem volt,olyan darabos mint a berentei dió,és egy vereséggel tette magát "híressé" az USA-ban. Ezek után,vagy ne bokszoljon,vagy győzzön egyértelműen. Ha azért kap ki,mert nem készül fel,sportemberi magatartása miatt nem érdemli meg ,hogy mint nagy bajnokot emlegessék,ha meg becsületesen felkészül és úgy kap ki Vityatól,én nem tudom a nevét a "halhatatlan" Alival és Joe Luisal együtt emlegetni. ;)
Maromero the unforgettable
egyenes

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: egyenes »

Gyozzon eggyertelmuen Vitalij ellen ha lessz visszavago es en megemelem a kalapomat elotte. ;)
Zamat
Reménység
HozzászólásokCOLON 98
CsatlakozottCOLON 2003-05-21 19:24:49

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Zamat »

Csatlakozom.<br><br>A "korosztályában" mindenkit megvert, és minden egyes embert legyőzött, aki ellen valaha ringbe lépett (profiként).
Let´s get ready to rumble!
pyngy
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 469
CsatlakozottCOLON 2002-12-26 16:13:17
Tartózkodási helyCOLON Szeged
CONTACTCOLON

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: pyngy »

Szerintem is megérdemelné Lewis, hogy a halhatatlanok közé kerüljön! Meghatározó egyénisége volt egy korszaknak. És tényleg sok nagynevet legyőzött!
Chuck Norris nem megy vadászni, mivel a vadászat szó magában hordozza a kudarc lehetöségét. Chuck Norris ölni megy.
supras
P4P
HozzászólásokCOLON 1108
CsatlakozottCOLON 2003-09-16 22:17:22
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: supras »

Paez<br><br>Nem mi döntjük el ki a halhatatlan bajnok ;D ;D nem vitázok ;)<br><br>nem vagyok Lewis fan te szerintem megérdemli a Hall of Famet nagy neveket vert le
greg
TEAM PKSZ
HozzászólásokCOLON 1318
CsatlakozottCOLON 2002-10-29 11:26:48
Tartózkodási helyCOLON Kerepestarcsa

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: greg »

[quote author=paja link=board=profiboksz;num=1034865477;start=0#5 date=01/28/04 » 10:25:50]<br><br>Ez logikusnak tûnik, de nem biztos hogy reálisan fel tudja mérni hogy milyen állapotban is van valójában. Mert ha így lenne, Holyifield már régen visszavonult volna. De élvezi a reflektorfényt, a pénzt, és inkább bokszol tovább, de nagyon látszik rajta hogy nem az igazi már. Lennox is túl van már a fénykorán, akármilyen felkészülést csinál végig, csodák nincsenek. ;)<br>[/quote]<br><br>Szerintem Lennox-nak nemcsak a ringben, hanem úgy általában is több esze van, mint Holyfieldnek, és reálisabban meg tudja ítélni saját állapotát, meg a gyõzelmi esélyeit. (Holyfield kijelentése, mely szerint addig nem vonul vissza, míg undisputed bajnok nem lesz, enyhén szólva sem a legjózanabb gondolkodásról vall.)<br><br>Amúgy meg, szerintem senki nem azt a bunyóst látja Lewis személyében, aki kockáztatná a nimbuszát. <br>Úgy vélem, neki ez a legfontosabb. <br>Mindkét veresége után addig nyújtózkodott, míg a lehetõ leghamarabb ki tudott harconi magának egy visszavágót és legyõzte ellenfeleit.<br>Az meg nem valószínû, hogy anyagi problémái lennének, sem most, sem az elkövetkezõ 60 évben.<br><br>
polo
Kihívó
HozzászólásokCOLON 111
CsatlakozottCOLON 2003-12-25 15:04:17

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: polo »

Valahol egy másik forumban olvastam,hogy Lennox nyugdíjasan, két sakkjátszma között is megverné Mesit vagy valamelyik fiatalt,amelyik a nevét emlegette. Most azt mondom nem érdekel a hezitálása a visszavonulásról,sem az utólagos magyarázata,mert ha bokszol és kikap Vitalíjtól,nem érdemli meg,hogy halhatatlanként vonuljon a bokszlegendák közé,mint nagy bajnok. Az én szememben kisebb lenne,mint Hollyfield vagy Larry Holmes. Ezt félretéve,ha kikap is ,összességében jobb mint Klichko,Spinks sem lett jobb mint Ali,pedig a pályafutása végén legyőzte őt. :)
Maromero the unforgettable
Zamat
Reménység
HozzászólásokCOLON 98
CsatlakozottCOLON 2003-05-21 19:24:49

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Zamat »

Igazatok van, vszeg ki fog állni. Ha viszont kiáll, akkor szvsz minden erejét összeszedi, kérdés, hogy ez mire lesz elég. A tavalyi produkciójához képest biztos többre.
Let´s get ready to rumble!
Harsona
Reménység
HozzászólásokCOLON 92
CsatlakozottCOLON 2003-03-21 21:52:53

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Harsona »

Ha valaki kap 15-20 millió dollárt, kiáll egy meccsre, még ha presztizsveszteséget szenved is...
Isti
Reménység
HozzászólásokCOLON 60
CsatlakozottCOLON 2003-12-17 13:27:25

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Isti »

[quote author=Zamat link=board=profiboksz;num=1034865477;start=0#1 date=01/27/04 ť 19:09:40]Ha meg mégis megöregedett, akkor nem fog ringbe lépni. Ő van döntési pozícióban, ha úgy érzi, hogy fel tudja még magát annyira szívni, hogy legyőzze Vityát, akkor meg is teszi.<br>Ha meg nem, akkor nem fogja kockára tenni azt, hogy vereséggel búcsúzzon.[/quote]<br><br>Szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy ha viszont nem boxol, akkor gyávának fogják tartani és a Vitya elleni győzelmének jogosságát még inkább meg fogják kérdőjelezni. Ez pedig presztizsben sokkal többet árthat neki szvsz, mintha öregen és fáradtan kikap az új generáció egyik vezető egyéniségétől, hiszen ez gyakorlatilag majdnem minden nagy bajnokkal megtörtént (és mégis nagy bajnokokként tekintünk rájuk és senki nem foglalkozik azzal, hogy pályafutásuk végén kikaptak)<br>
paja
Super Champ
HozzászólásokCOLON 634
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 23:49:16

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: paja »

[quote author=Zamat link=board=profiboksz;num=1034865477;start=0#0 date=01/27/04 ť 19:09:40]Ha meg mégis megöregedett, akkor nem fog ringbe lépni. Ő van döntési pozícióban, ha úgy érzi, hogy fel tudja még magát annyira szívni, hogy legyőzze Vityát, akkor meg is teszi.<br>Ha meg nem, akkor nem fogja kockára tenni azt, hogy vereséggel búcsúzzon.[/quote]<br><br>Ez logikusnak tűnik, de nem biztos hogy reálisan fel tudja mérni hogy milyen állapotban is van valójában. Mert ha így lenne, Holyifield már régen visszavonult volna. De élvezi a reflektorfényt, a pénzt, és inkább bokszol tovább, de nagyon látszik rajta hogy nem az igazi már. Lennox is túl van már a fénykorán, akármilyen felkészülést csinál végig, csodák nincsenek. ;)<br>Persze ettől függetlenül kicsaphatja Vityát...<br>Ezzel mindössze azt akartam leírni hogy az hogy bokszol nem jelenti azt hogy egy régi Lewis látunk majd.<br>Márpedig bokszolni fog, a nyakamat tenném rá. 8)
Zamat
Reménység
HozzászólásokCOLON 98
CsatlakozottCOLON 2003-05-21 19:24:49

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Zamat »

Ha meg mégis megöregedett, akkor nem fog ringbe lépni. Ő van döntési pozícióban, ha úgy érzi, hogy fel tudja még magát annyira szívni, hogy legyőzze Vityát, akkor meg is teszi.<br>Ha meg nem, akkor nem fogja kockára tenni azt, hogy vereséggel búcsúzzon.
Let´s get ready to rumble!
bandi78
Super Champ
HozzászólásokCOLON 892
CsatlakozottCOLON 2002-11-19 19:34:20

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: bandi78 »

Szerintem ha Lennox úgy dönt, hogy rendbe teszi a dolgokat és nem baromkodja el a búcsúmeccsét, akkor Vitya amerikai karrierjét egy igen komoly töréssel kezdheti majd meg... Szurkolok Vityának, bírom a stílusát, de van egy olyan gyanúm, hogy elszenvedné élete első valós KO-vereségét pro pályafutása során. (úgy értem, hogy nem sérülés miatt, hanem padlózás miatt fejezné be)<br> Nem tudom elképzelni, hogy LL annyira megöregedett volna az elmúlt 1 évben, hogy gyenge, rozoga vénemberként lépne szorítóba...
bandi
-----------------
Isti
Reménység
HozzászólásokCOLON 60
CsatlakozottCOLON 2003-12-17 13:27:25

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Isti »

Remélem folytatja. Ezt a Vitalij-szálat mindenképpen el kellene varrni
Laslie
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 1431
CsatlakozottCOLON 2002-10-21 10:07:42
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Laslie »

A WBC döntése értelmében Lennox Lewisnak meg kell mérkőznie Vitalijjal <br> <br> <br>Klicskóék perlik az Universumot  <br><br> <br>NS, 2004-01-27  <br> <br> <br>Fordulatot vehet az Universum Box-Promotion és a Klicsko fivérek közötti tárgyalássorozat. Vitalijnak és Vladimirnek az év végén lejár a hamburgi klubbal kötött szerződése, amely azonban Klaus-Peter Kohl Universum-főnök szerint automatikusan meghosszabbodik néhány hónappal, mert Vitalij a Chris Byrd elleni vereségét követően sérülés miatt hosszú ideig nem bokszolhatott.  <br>  <br>Csakhogy az ukrán testvérpár nem osztja ezt a nézetet, és pert indított Kohl, illetve a klub ellen. Ha Klicskóék sikerrel járnak, legkésőbb az év végén elhagyhatják az Universumot. <br>"Már hetek óta zajlik a per, de nem szeretnénk további kommentárt fűzni hozzá, mert folyamatban lévő ügyről van szó" – kommentálta az esetet Christoph Rybarczyk, Erdei Zsolt klubjának szóvivője. <br>A két Klicsko javarészt az Egyesült Államokban él, és szeretné, ha a jövőben valamelyik amerikai promo-ter intézné az ügyeiket. Jelöltekben nincs hiány, ráadásul a tengerentúlon sokkal több pénzt kereshetnének, úgyhogy minden a váltás mellett szól… <br>Az viszont még valószínűsíthető, hogy a Klicsko fivérek legalább a következő mérkőzésüket még az Universum égisze alatt vívják meg. Vita-lijnak például újra jó esélye van arra, hogy megpróbáljon visszavágni Lennox Lewisnak a 2003 júniusában technikai K. O.-val elszenvedett vereségéért. A WBC (Bokszvilágtanács) vezérkara ugyanis ultimátumot adott a brit világbajnoknak: vagy március 15-ig kiáll Vitalij Klicsko ellen, vagy elveszik tőle az övet. <br>Az HBO televíziós társaság eddig az április 24-i dátumot favorizálta, az új helyzetre azonban még nem reagált. Emmanuel Steward, Lewis trénere azt mondta, védence a héten eldönti, akarja-e egyáltalán folytatni a karrierjét. <br> <br><br><br>http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=41306<br><br>
Santos
Tiszteletbeli PKSZ tag
HozzászólásokCOLON 2668
CsatlakozottCOLON 1970-01-01 02:00:00
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: Santos »

Mehetne a pletyka rovatba is, de.... :<br><br>A Sueddeutsche Zeitung szerint Vitali Klitschko beperelte az UBPt. A per voltaképpen Vitali szerződésének érvényességéről szól, ugyanis Vitali szerint a szerződése 2004 év végén lejár az UBP-vel, de Kohl szerint a szerződés a Byrd elleni küzdelem után történt műtétet követő lábadozási idővel úgymond meghosszabbodik. Egyesek úg gondolják, hogy Vitali-t már akár ki is szemelte egy amerikai promóter. Elég annyi, hogy ügyvédje ugyanaz, aki Rocky perét megnyerte a WBC-vel szemben.<br><br>Azt hiszem ez az a cikk (aki tud németül összefoglalhatná, én más forrásból értesültem a fentiekről):<br><br>http://www.sueddeutsche.de/sz/sport/red ... br><br>Már a Fightnews is leadta, de itt a Klicskók április 30-ra esküsznek! <br><br>Klitschkos to bolt Universum?<br>By Richard K. Redling <br>A legal battle is brewing between the Klitschko brothers and promoter Klaus-Peter Kohl. In a lawsuit filed by the Klitschkos, the brothers contend that their contract with Universum Box Promotion ends April 30, 2004, whereas Kohl argues that a clause in the contract allows for an extension due to injuries that sidelined Vitali for long periods. "We do not comment on this case in public," stated Universum lawyer Björn Ziegler. Ziegler was Graciano Rochigiani's Germany-based lawyer when the ex-champ got out of jail to sue the WBC, ultimately winning a $30 million dollar award. Attorneys Richard Dolan and Peter Schlam represented Rocky during the New York trial. In any event, Universum is expecting to promote the next fight for each brother.<br>Monday, January 26 2004
K [color=red:12ezy3zy]U[/color:12ezy3zy] P [color=red:12ezy3zy]A[/color:12ezy3zy] G [color=red:12ezy3zy]Y [/color:12ezy3zy]Ő [color=red:12ezy3zy]Z[/color:12ezy3zy] T [color=red:12ezy3zy]E[/color:12ezy3zy] S[color=red:12ezy3zy] ![/color:12ezy3zy]![color=red:12ezy3zy]![/color:12ezy3zy] \:D/
berti
Super Champ
HozzászólásokCOLON 932
CsatlakozottCOLON 2002-10-16 16:10:13
Tartózkodási helyCOLON Tatabánya

Dr Klicskók

Hozzászólás Szerző: berti »

[quote author=TKO link=board=profiboksz;num=1034865477;start=0#4 date=01/20/04 ť 18:32:15]Toney -val szerintem jól járna az UBP.<br>Jelenleg igen jól csengő név már nehézben is, de Vovara csekely veszelyt<br>jelent.Ütőerejét tekintve nem egy Sanders, és fizikálisan akkora hátrányban lesz<br>Klicskoval szemben, amit nem fog tudni semmivel sem kompenzálni.<br>Szerintem Klicsko simán meg fogja verni.[/quote]<br><br>Nem emlékszem pontosan, de a Klicskoknak lejár (esetleg már le is járt?) a szerződésük. Átnyergelnek, átnyargalnak Kinghez és az UBP már nem fog nekik örülni annyira!
BUTTON_POST_REPLY