Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Visszatekintés: Ezek voltak 2016. legnagyobb érdeklődést generáló témái a profiboksz.hu-n

2017-02-06 17:26:49 /
Az év első hetei, vagy akár hónapjai is gyakorta az óévre való visszatekintésről szólnak, így lapunk stábja is rendre számot vet, és már 11 éves múltra tekint vissza a „Profiboksz.hu Boxawards” szavazás sorozat, amelynek végeredményéről vasárnap számoltunk be. Szerkesztőségünk most egy merőben más szemszögből is betekintés enged a kulisszák mögé, ugyanis – konkrét, a dolog természeténél fogva bizalmas számadatok nélkül – eláruljuk, hogy milyen témák, cikkek és hírek generálták a legnagyobb érdeklődést 2016-ban a profiboksz.hu-n.

Kezdjük a hosszabb lélegzetételű anyagokkal. A legnagyobb olvasottságot ebben a kategóriában külsös munkatársunk, csiga cikkei abszolválták, egészen konkrétan a profi ökölvívók felkészítéséről szóló írásokra vitték a prímet, de komoly érdeklődésre tartott számot greg Muhammad Ali legnagyobb győzelméről készült anyaga is.

A videók között első helyen végzett nézettség terén az Umar Salamov vs Nemesapáti Norbert összecsapás felvétele, amit szorosan követett a Saul Alvarez vs. Amir Khan videó, a 3. helyen a Donaire-Bedák ütközet végzett, és éppen csak lecsúszott a dobogóról a Kovalev vs. Ward csata.

A legtöbb kommenttel az IMiKeT által jegyzett Golovkin vs. Brook felvezető büszkélkedhet, de sokan formáltak véleményt a Kovalev vs. Ward felvezető („Amikor minden bokszra fordul”) alatt is.

Térjünk át a rövidebb hírekre. Ezen kategória első helyén – mondhatjuk, hogy toronymagasan – az Andre Ward-Sergey Kovalev mérkőzés beszámolója áll, a második helyre a sajnálatos apropóból íródott, és Kimbo Slice haláláról szóló hír futott be, a „bronzérmes” pedig az „Alvarez feladta a címét, Golovkin a bajnok” című anyag lett.

A hozzászólások - híreket érintő - mennyisége hasonló érdeklődési tendenciát mutat, ugyanis itt is a Ward-Kovalev tudósítás hozta a legtöbb kommentet, megelőzve a „Mérlegeltek Grozny-ban” (http://www.profiboksz.hu/2016/03/04/merlegeltek-grozny-ban/), és a „Botrány a Pulev vs. Chisora mérlegelésen” írásokat, illetve a „Povetkin pozitív doppingtesztet produkált, elmaradt a Stiverne elleni mérkőzés” című hírt.

2017. február 6. - profiboksz.hu

Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

De jó statisztika! :)

    2017-02-07 21:51:20

Én tudom, hogy itt mindenki rengeteget tesz azért, hogy ez valóban egy magazin legyen, egy fórum, egy rajongóknak szóló hely. Azt is kb. sejtem, hogy ezt hobbiból csináljátok, úgyhogy le a kalappal előttetek.

Remélem, hogy nem haragszotok meg érte, de nekem is "csiga" volt a legnézettebb. Mégpedig azért, mert ő tényleg kicsit más szemszögből látja és láthatja, sőt LÁTTATJA a profi boksz keletebbi oldalát.

» GaiusM   válasz erre
    2017-02-07 00:55:44

Volt egyszer egy cikk ami azt fejtegette, hogy Klicskó mire menne a régi nagyok ellen. Na ott volt vagy 5000 hozzászolás :)

» lunatic3   válasz erre
    2017-02-06 21:51:22
fel