Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Visszatekintés a pápai Felix Promotion gálára

2017-02-22 16:24:08 /
Múlt szombaton az Adrien Broner vs Adrian Granados felvezető posztolása után autóba ült a RingCsoda-csapat, és megcélozta Pápa városát, ahol évadnyitó gálát szervezett a Felix Promotion. A GPS némi tanácstalansága a józan paraszti ész logikájának bevonását kívánta meg, amely kombináció trükkös megérkezést kölcsönzött. Miután csuklónkat a karszalag fogságába ejtettük, megkerestük a helyünket.A gála nyitó mérkőzésének utolsó felvonásában jártunk. Márton Balázs és Kovács Kristóf látványos és jó iramú küzdelmét a záró gongszót követően többségi döntetlennel szignózták a pontozóbírók. Örömmel nyugtáztam, hogy egy újratöltött Mártont láttam a szorítóban, aki a novemberi balul sikerült profi debütálása után megtalálta a számításait a folytatáshoz. Egy magas, jó mozgású fiatal bunyós csak adni tud az erősödő magyar váltósúlyú mezőnyhöz. Kovács Kristóf ugyancsak elismerést érdemel; a decemberi Kispál Zoltán elleni koncentrált produkció után ismét bizonyította, hogy tizenkilenc éves kora és zsengesége ellenére neki is helye van egy Felix Promotion rendezvény programjában.

Az imént említett Kispál Zoltán, valamint a szívós Duka Krisztián összecsapása volt a második az este folyamán. A nagyváltósúlyból egy kategóriával lejjebb fogyasztó Kispál hamar elfoglalta a szorító közepét, és onnan igyekezett lépre csalni ringben köröző ellenfelét. A fordított alapállású kecskeméti bunyós beugrásai hatékonynak bizonyultak távolságtartásra építő ellenfelével szemben, ám Duka állta a sarat, és igyekezett a maga részét is beletenni a küzdelembe. Zolinak a negyedik körben jött el a pillanata, amikor egy jobbfelütésre ráhúzott balcsapott megrogyasztotta a szentesi bunyóst, aki két további találattól padlóra került. A mérkőzés ezzel véget ért. Kispál a tavaly őszi véleményes pontozásos veresége óta már a harmadik győzelmét jegyzi, és robbanékonysága, pontossága, valamint átütőereje veszélyt jelenthet bárkire a hazai mezőnyben. Egy Berki Ferenc elleni nagyváltósúlyú visszavágó, vagy akár egy Törteli Balázzsal szembeni váltósúlyú Magyar bajnoki címmérkőzés is magas izgalmi töltetű párosításnak számítana. Zoli a meccs után biztosított arról, hogy ő bármelyik meccset szívesen vállalja, amennyiben övet szerezhet egy esetleges győzelemmel.

A szegedi Kis Máté ezúttal egy szerb riválissal, Bojan Zarkovval mérkőzött meg egy hat menetesre kiírt találkozó keretében. Az eseményre tíz mérkőzés után is veretlenül érkező szegedi bunyós a tizenegyedik összecsapásán sem talált legyőzőre, miután a harmadik felvonásban, három padlózást követően rövidre zárta a küzdelmet bátortalan ellenfelével szemben. Kis határozott, masszív fellépésű, tekintélyes ütőerővel rendelkező bunyós, aki a maga huszonhárom életévével a fiatal hullám egyik legizgalmasabb versenyzője. Az Egedi Renátó elleni két egymást követő döntetlen óta idő előtti győzelmeket jegyző Kisre érdemes lesz figyelnünk a jövőben is.

Darmos József cirkálósúlyú mérkőzése következett, amelyet a profiként két győzelemmel veretlenül álló Detre Gáborral szemben vívott meg. Darmos egy szorosabb nyitó felvonást követően kézbe vette a mérkőzés irányítását, amelyben elsősorban masszív hajlított karú bombái segítették. Az amatőrként kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes harcos, mint mindig, ezúttal is folyamatosan a frontvonalon volt, és látványos találatokkal tört az olykor ügyesen visszatámadó Detre életére.

Darmos a harmadik körben rogyasztotta meg először ellenfelét, amikor egy balhorog tisztán landolt Detre állán. A kiskunmajsai származású bunyós rápörgetett, de okosan lépett vissza, amikor érezte, hogy Gábornak sikerült regenerálódnia a folytatáshoz. A negyedik felvonást egy brutális balcsapottal indító Darmos nem állt le a nehézbombázással, aminek hatására a menet közepén Flórián Béla mérkőzésvezető úgy döntött, leállítja az egyenlőtlenné váló küzdelmet. Detre nagyot harcolt, és túl kemény volt ahhoz, hogy megadja magát. Észszerű és érett döntés volt a találkozó beszüntetése a mérkőzésvezető részéről. Kérdésemre az öltözőben Józsi elmondta, hogy idén valamennyi Félix-gálán tervben van a ringbelépése, és év vége felé jöhet egy újabb címmérkőzés, vagy akár nemzetközi szereplés is.

A regnáló váltósúlyú Magyar bajnok, Törteli Balázs szinten tartó mérkőzést vívott a szerb Vladen Zivkov ellen az este ötödik összecsapásaként. A székesfehérvári bunyós villámrajtot vett, és már a nyitó felvonásban elkapta testen a megilletődött Zivkovot jó ütemű és pontos balhorgaival, amely két padlózást is gyümölcsözött számára. Balázs felszabadultan és motiváltan töltötte a menetek közötti szünetet, majd a második felvonásban ott folytatta, ahol hatvan másodperccel korábban abbahagyta. Két újabb padló következett, az egyoldalú találkozót pedig beszüntette Kovács Bence mérkőzésvezető. Törteli áprilisban tervezi első ízben kockára tenni tavaly novemberben megszerzett nemzeti bajnoki címét. Képzettsége, valamint fiatal életkora ellenére tapasztalható érettsége végett a mai váltósúlyú mezőny közvetlen élbolyába tartozik Balázs.

Harcsa Norbert a szentesi Kovács Ákossal bunyózott egy nyolc felvonásra tervezett középsúlyú mérkőzés keretében. Harcsa jó ideje a szurkolók kereszttűzében állt visszafogott produkciói miatt, és az amatőr válogatott korábbi alapemberének összecsapását ezúttal is kritikus szemmel méricskélte a szurkolók túlnyomó többsége. Az általános nézőpont szerinti elvárás könnyed bunyó és idő előtti győzelem volt a budapesti versenyzőtől. Az összecsapáson Harcsa minden felvonást behúzott, háromszor küldte padlóra Kovácsot, ám a kiütés elmaradt. Ákos előtt le a kalappal, hatalmasat harcolt, nem adta meg magát, és küzdeni tudása, valamint kitartása remélem, hogy újabb televíziós mérkőzést terem számára a jövőben. Norbi beszedett néhány pofont, de az ökölvívásban előfordul az ilyesmi...

Szellő Imre hivatásos pályafutása eddigi legnívósabb ellenfelére készült az amerikai Garrett Wilson személyében. A nyolc menetes cirkálósúlyú ütközeten nem volt könnyű dolga a magyar bunyósnak az olykor passzív, elsősorban másodszándékból indító veterán ökölvívóval szemben. Talán kevésbé volt közönségszórakoztató arculata a mérkőzésnek, ám Szellő lábmunkájával és tudatos belépegetéseivel eleget tett az első négy menetben, majd a több kockázatot vállaló Wilson próbálkozásai ellenére sikerült megtartani a fölényét, így tiszta győzelmet húzott be a magyar versenyző nyolc menetet követően. Az összecsapás egyetlen rizikós jelenete a hatodik körben jött számunkra, amikor Wilson egy testre irányított tiszta balhoroggal pár másodpercre úgy tűnt, megfogta Szellőt, Imi azonban átvészelte a kellemetlen pillanatokat. Véleményem szerint láthatóak kedvező jelek Bertók Róbert és Szellő közös munkájában. Értékes tapasztalatokat gyűjthettek ezúttal, amelyből lehet tovább építkezni.

A WBO Europe bajnoki övet birtokló Kovács Zoltán vívta az este főmérkőzését. A nagypehelysúlyú versenyző a regnáló olasz bajnokkal, Nicola Cipollettával szemben lépett szorítóba első címvédésén, és a nyíregyházi versenyző mindjárt a nyitó felvonásban megcsípte testen ellenfelét. Kovács viharos támadásba kezdett, amely a ring peremére szorította az olasz bunyóst, aki igyekezett fejben egyben maradni. Zoli ezzel birtokba is vette a szorító közepét, és felvállalta az üldöző szerepét, amely stílussal hatékonyan tartotta kézben az összecsapást. A színvonalas, pörgős találkozó hetedik felvonásában összefejeltek a srácok, amelynek következtében mindketten fel is nyíltak.

Nagy Lajos a szünetekben kontroll alatt tartotta a sérülést, ám a menetek közben újra és újra meginduló vérfolyam láthatóan zavarta a nyíregyházi címvédőt, amely teret adott Cipollettának arra, hogy első szándékú támadásokkal megpróbálja átvenni az irányítást. A záró körben egy balhorog át is futott Kovácson, akit felpaprikázott a beszedett ütés, és a felek tűzharcba keveredtek a záró másodpercekben. A tizedik menet legongatása után jött a pontozás, amely 97-93 arányban, teljesen megérdemelten a magyar versenyzőnek kedvezett.

Kovács továbbra is egyike azon magyar bunyósoknak, akikben jelenleg a legnagyobb a potenciál arra, hogy türelmesen felépítve nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Zoli képes több stílusban is eredményesnek lenni a szorítóban, mentálisan és fizikailag is friss a mérkőzésein, ötletgazdag, fantáziadús ökölvívást láthatunk tőle, amelyet legalább annyira szolgál robbanékonysága, mint remek ütemérzéke. Kíváncsian várom a következő lépcsőfokot a huszonnégy éves nagypehelysúlyú övbirtokos karrierjében.

Az esemény végig jó hangulatban telt, behúzták a kötelezőt, akiknek be kellett húznia a kötelezőt, és meglépték a mércét, akiknek mércét kellett lépniük. Külön élmény volt találkozni Gallen Ervinnel, aki színvonalas élő tudósítással készült a profiboksz.hu közössége számára. Örülök, hogy találkoztunk Ervin, és remélem, hogy mielőbb megismételjük a közös szurkolást!

A mérkőzésekről készített fényképek megtekintéséhez KATTINTS IDE


Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Persze, mert gyakorlatilag addig hurkát töltött.
A VB. övet egy szinte ismeretlen bokszoló ellen szerezte meg akit akkor toltak be a tizedik helyre és aki majdnem kicsapta.
A veresége után, ment a duma, hogy bárhól, bármikor visszavágna a ringben viszont már tele volt a gatya.

» mescalito   válasz erre
    2017-03-20 09:36:31

@Ultrasberry1990: 90 %-ban igaz amit leírtál. Illetve a jó szó az hogy egyetértek.
10%: lehet hogy akkor én is utáló vagyok, de egy EB-n a 16 között kiesni a magyar sportok döntő többségében akkora mélypont, hogy még a szertáros is lemond. Ezt a teljesítményt én sajnos csak reálisan tudom nézni, úgy meg nulla. Annak a pénznek a 2%-ából vannak olimpiai bajnokaink. Bővebben nem megyek bele mert lerágott csont.

A magyar szintről: Ha kimész mondjuk olaszba, kis városokban rendeznek bokszgálákat a helyi "menő" bokszolóknak, és az egész város (még a nyugdíjas nénikék is) ott ül a nézőtéren és jól szórakozik. Soha nem hallottam még tőlük, hogy hol van ez a világelittől. Ez a magyar mentalitás sajnos. Kokó mindent megnyert amit lehetett, mégis sokan a mai napig azon az egy szerencsétlen vereségen kárörvendnek.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-03-02 17:22:36

http://boxrec.com/bo ...
Hát ennyi. Az oroszok a spájzban vannak....

» patton   válasz erre
    2017-02-27 22:48:12

A stílus maga az ember kérem szépen nincs is erről mit mondani .
Aki azt mondja , hogy tök mindegy milyen módon nyilvánítja ki a véleményét mert nem azt kell figyelni hanem a mondanivalót azt érdekes módon tanítgatták az élet dolgairól . Én ki tudom mondani értelmes ember módjára , hogy a másik véleménye hülyeség , de ki tudom úgy is mondani hogy .... ( és ide akkor sok sok pont is kellene ) . Ergo mindkét módon kifejeztem mit gondolok de mint ahogy legfelül is írtam , a stílus maga az ember tehát aki az alpárit válassza az aztán ne sértődjön meg , hogy bunkóként kezelik .
Az én véleményem ez , erről a nagy magyar helyzetről csak mégsem értem itt az emberek egy részét . Amikor nem voltak magyar gálák ment a rinya , hogy fúú de kár meg minden mikor meg van gála akkor pedig az a rinya tárgya hogy " van de hót sz.r meg full minőségtelen " .. Tény és való a szurkoló mondjon véleményt hiszen ő a fogyasztó de ez ne csapjon már át szerintem amolyan kötelező trollkodássá meg minden körülmények közötti utálattá .
Reálisan felmérve kis halak vagyunk az ökölvívás térképén minden szempontból ( sajnos ) de most ezért akkor ne legyenek gálák ?
Ha Imi nyer akkor sírás van mert gyengéket ver el , ha a 12.meccsén odatették volna egy nagy hal elé és elhasal akkor meg egy hurka , semmirevaló , vonuljon vissza stb ...
Az az érzése az embernek , hogy mindegy mit csinál a promóter egy rétegnek az is szar lenne . Ez olyan mint a magyar fociválogatott Eb menetelése . Aki semleges volt örült , aki szurkoló az is aki pedig utáló az az Eb előtt a " 86 óta nem voltunk sehol de szar minden " az Eb-n " jajj hát szerencsénk volt mert ... " utána pedig " na fasza jól beégettek minket 4-0 .. " . Ezzel arra akarok reflektálni , hogy aki olyan beállítottságú azt úgysem lehet semmivel meggyőzni . Legvégső esetben pedig Félix is el van hordva ilyen olyan arrogánsnak . Van egy stílusa , de én sem feltétlen lennék kedves ha a vállalkozásomat ócsárolnák agyba főbe ( a vélemény kinyílvánítása és vagdalkozás nem ugyanaz ) azért mert nem tudja Bob Arum szinten nyomni és nem állnak rendelkezésére olyan lehetőségek .
Na mindegy , jöhet a sok mínusz igazából mondva l.szarom csak hogy én is odavágjak egy ilyen gyönyörű magyar kifejezést :D

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2017-02-25 11:36:22

Be lehet fejezni egymas oltását!
Amennyiben a magyar vonatkozású hírek alatti hizzászólások szinvonala ilyen ütemben zuhan és nem az adott hir témájához kapcsolódik , kénytelenek leszünk lezárni a kommentelési lehetõséget...
A fórumban lehetõség van új topic létrehozására és ertelmes hangnemben meg lehet vitatni a dolgokat.

» zolimt   válasz erre
    2017-02-24 13:10:58

@szikozoltan: Egyik hozzászólásoddal ütöd a másikat... Ki az a "Ti"?

    2017-02-24 13:01:41

@nobody: "Te olyan vagy aki intellektüell szinten nyilvánítasz véleményt az egy dolog és hogy más meg a VIII. kerületi csibészes-vagányságg al nyilvánítja ki a véleményét az egy másik dolog. De mind a két véleményre oda kell figyelni és (sőt) tiszteletben tartani, mégha nem a megnyilvánulása és stílusa nem is a Te izlésed alapján van megfogalmazva."

A stílus nem számít? Ezzel ti komolyan egyetértetek? Te jó ég hova kerültem? Most már tényleg azt gondolom, hogy én vagyok rossz helyen. nobody, Chico, szikozoltan
Elgondolkodom rajta megígérem.

    2017-02-24 13:00:12

A jó múltkorában beszéltem egy ismerősömmel erről az oldalról és modja, hogy nem jár erre mert, ha a véleményét mondja és az nem egyezik meg a másokával, olyan hisztit levágnak a többiek mint a pinty. Észrevettem hogy sajna igaza van. Ez a sok "hozzászólás" és a másik fikázása "ha nem vagy velünk akkor ellenünk vagy", dumák borzalmasak. Megy a szájkarate és közben azon nyafogtok, hogy miért csak a megszokott társaság jön össze évenként. Hát ezért, mert ilyan szinten kommunikáltok egymással. Előbb-utóbb sikerül az ami sok más fórumnak is hogy csak Ti lesztek itt és senki más. Ha ezt akarjátok, akkor -ahogy nyomjátok a dumát- sikerülni fog. Bár kötve hiszem hogy ez lenne a cél ennek az oldalnak. Én nem minősítek sem ezt sem azt, de látom hogy a maga igazát próbálja lenyomni a másik fél torkán és ha ez nem megy akkor jön az ütés-váltás.
Sajnos nincsen meg bennetek az ami kell hogy reálisan lássátok a dolgokat: tisztelet a másik ember és a véleménye felé. Még akkor is ha az nem azonos a Tietekével. És amit csináltok az nem más mint az ősközösségben tett dolog vagyis az agresszivitás és a primitív megnyilvánulás. Ha az öntelségeteken egyszer túlléptek és nem hiszitek azt hogy Ti találtátok fel a spanyolviaszt, akkor lesz esély arra, hogy normális hangnemben beszéljük meg ezeket az egyszerű dolgokat. Sőt még a legközelebbi évvégi bulin is még többen leszünk, olyanok is akiket nem is ismertünk eddig:D

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-24 12:56:28

@Chico: Ki mondta, hogy nem????

    2017-02-24 12:56:18

@Chico: Hagyjad, ezek "intellektüellek": DD

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-24 12:40:39

@Totti: Attól, hogy valaki választékosan beszél még simán lehet agyhalott és láthatja úgy a dolgokat, hogy azok távol álljanak a realitástól és a tényektől.

    2017-02-24 12:31:38

@nobody: "A stílus maga az ember" vagy mi

» VITAMINKIRALY   válasz erre
    2017-02-24 11:42:46

@nobody: Te "csibészes-vagány" . pfff. :DD Amikor egy primitív ember próbál okoskodni, annál kevés viccesebb és egyben idegesítőbb dolog van... Átültethetnéd a filozófiádat egy másik fórumra, minket meg békén hagyhatnál a hülyeségeiddel! Fárasztó vagy.

    2017-02-24 10:19:32

@nobody: "A lényeg mindíg a mondanivalón van és nem a stíluson."

A lényeg nem az, hogy "Te" mit mondasz, hanem az, hogy akinek mondod, az mit hall ki belőle :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-02-24 09:41:03

@Bertok Robert: "Nem értek egyet." sztem nem is kell. Mi lenne a viéággal ha mindenki egy nőt akarna, ha mindenki egy véleményen lenne? Robotizálnánk magunkat:D De és is osztom az az elvet, hogy ahány ember annyiféleképpen fejezi ki magát.

Az önérzetesség és a büszkeség és a sértettség nagyon sok esetben okozott borzalmakat a világban. Így én sem vagyok az ellen hogy amilyen az ember úgy fejezze ki magát. És ha ez fáj vkinek akoor ne is törődjön vele:D

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-24 08:42:23

@nobody: Ezzel azt akarom mondani, hogy a megnyilnánulás és véleménynyilvánítás alapján minden esetben le lehet szűrni a nevelését annak aki azt kinyílvánítja. Erről az nem tehet, Ő ilyen helyzetben van ezt kapta az élettől.

» nobody   válasz erre
    2017-02-24 05:51:10

@Bertok Robert: Hidd el, hogy nem mindenki rendelkezik vagy olyan szókinccsel, vagy olyan stílussal ami a számodra megfelelő. Most hogy kinek mi a szép és jó az szubjektív megítélés. Hangsúlyozom, hogy a mondanivaló a lényeg. Hogy Te olyan vagy aki intellektüell szinten nyilvánítasz véleményt az egy dolog és hogy más meg a VIII. kerületi csibészes-vagányságg al nyilvánítja ki a véleményét az egy másik dolog. De mind a két véleményre oda kell figyelni és (sőt) tiszteletben tartani, mégha nem a megnyilvánulása és stílusa nem is a Te izlésed alapján van megfogalmazva.

Amúgy a sértegésről annyit, hogy engem biztos nem tudsz megsérteni, mert azok lepattannak rólam. Én nem veszem fel azokat, így bármit is mondasz azt nem veszem fel. Magyarán túllépek azokon a dolgokon amik nem számottevők vagy valótlanok az életben, így ezért vidám az életem:D. Ezt a gondolkodást tudom ajánlani mindenkinek aki azért felkapja a vizet, mert vki ilyet vagy olyat állított ami hazugság. Hidd el könynebb, boldogabb és vidámabb lesz az életed:D

» nobody   válasz erre
    2017-02-24 05:48:40

@nobody: A stíluson komoly hangsúly van, csak te egy troll vagy semmi egyéb:)

» kovban   válasz erre
    2017-02-23 22:18:45

@nobody: Kedves Nobody!
Nem értek egyet. Higgye le, hogy csak erre a feltevésre is tudnék többféle módon reagálni.
A célom lehet az, hogy önnek válaszoljak, vagy, hogy Önt a lehető legalpáribb módon sértegessem. Mindkettőbe bele tudnám illeszteni a mondanivalómat (mellékesen):-)!
De én, az egyikkel, nem szívesen azonosulnék.
Persze értem a mondanivalója lényegét, de nem értek egyet.

» Bertok Robert   válasz erre
    2017-02-23 21:19:17

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk... :-)

» patton   válasz erre
    2017-02-23 20:21:36

@BertokRobert: Nem mindenki az angol kisasszonyoknál tanulta az illemet egy kellemes teadélutánon. Van aki így van aki úgy nyilvánítja ki a véleményét. A lényeg mindíg a mondanivalón van és nem a stíluson.

» nobody   válasz erre
    2017-02-23 20:20:22

@BertokRobert: Kívánom. Ők szerintem akár még verhetőek is lennének Imi számára pályafutása jelenlegi szakaszában (ne feledjük, Bozai Gyula végigharcolta a maga meccsét Arslan-nal). Arra szerettem volna utalni, hogy egy kiélezett csatában biztosan ki fogják hozni a hazai versenyzőt. Szellő nem fiatalodik, 1-2 éven belül címközelbe kell kerülnie, ha nem akar megkopni. Hogy ez neki és a mai magyar profiboksz számára mennyire lenne jó, az viszont erősen kérdéses.

» bandi1115   válasz erre
    2017-02-23 20:19:12

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk... :-)

» patton   válasz erre
    2017-02-23 20:15:08

@bandi1115: Csak kívánni kell egy-két meccset, és talán össze is jön egyszer:-).

» BertokRobert   válasz erre
    2017-02-23 19:41:46

@Hatton: Nem a kritikus véleménnyel van a baj elsősorban, hanem a minősíthetetlen hangnemmel. Én erről, és az ebben megnyilvánulókról írtam véleményt.

» BertokRobert   válasz erre
    2017-02-23 19:41:12

Arslan jó erőfelmérő lenne Szellőnek, de azért én előtte valamelyik Seferi ellen nézném meg. A gond ezzel csak annyi, hogy Németországba kell menni, mert ők tuti nem jönnek ide. A világbajnoki esélyei Iminek ebben a mezőnyben pedig szerintem felettébb csekélyek.

» bandi1115   válasz erre
    2017-02-23 15:41:37

@BertokRobert: gondolom akkor pl Khan is, vagy Broner is, vagy Haye is, vagy Roy Jones is, vagy még ezer másik bunyós is magyar, mert őket állandóan kritizálják (néha nem alaptalanul), pedig ők sajnos tényleg sokkal jobbak, mint a hazaiak bármelyike.

» Hatton   válasz erre
    2017-02-23 12:17:47

@BertokRobert: Ugye azert nem kell minden ellenfelvalasztasnal es meccsszinvonalnal kotelezoen es elegedetten tapsolni?

» picker   válasz erre
    2017-02-22 21:59:22

@bpjotruska: Kedves bpjoturska!
Jó olvasni, hogy valaki, nem elfogultan (sem negatív, sem pozitív értelemben) hanem nagyjából reálisan, próbál megközelíteni dolgokat.
Ez esetben nem szeretnék a szakmai részletekbe belemenni, mert nyilván nem lehet valaki egy ilyen oldalon kommentelőként annyira tájékozatlan, mint amennyire a hozzászólás mutatja.
Röviden csak annyit, hogy vannak fórumozók (szerencsére nem túl sok), akik érthetetlen módon, reflexből mondanak/írnak rosszat mindenkiről. Most Szellőről, régebben Kokóról, Madárról, stb., de leginkább magyar versenyzőkről. Ezt nem kell megérteni, mert nem is lehet. Ez egyértelműen egy lelki állapot kivetítése.
Olyanfajta negatív megnyilvánulás, amelyről az éppen szóban forgó vélhetően azt hiszi, hogy valakivé válik, csak azért, mert következmények nélkül bármilyen alpári módon lehordhatja azokat, akik ringben harcolnak, azaz, számára mégiscsak különlegesek.
Nincs ezzel semmi baj. Illetve van, de az nem a bokszolóink, és nem a pozitívan gondolkodók problémája. Szerintem sajnos még csak nem is intelligencia kérdése, hanem lelki állapoté.
Bízom benne, hogy életük egyszer úgy fordul, hogy képesek lesznek pozitívan is gondolkodni. Ezt nem cinikus hangnemben írtam!

» BertokRobert   válasz erre
    2017-02-22 21:23:03

@coles: Köszönöm nem tudtam róla semmit. Jó adottságai voltak, fiatal is fejlődhetett volna még,de ha igy döntött akkor sok sikert kivánok neki. Biztos jó tapasztalat ez edzőként is és legalább Ő biztos nem a 70-évek edzésmódszereit fogja erőltetni :)

    2017-02-22 20:06:45

@Chico: Két éve Brazíliába utaztam, a pesti reptéren találkoztam Nagy Lajos Márkkal (első profi meccsét nálunk, Párkányban vívta) és Kassai Ignáccal, mint kiderült, közös szerelmeink egyike az ökölvívás. Igivel azóta is tartom a kapcsolatot (járja a nagyvilágot, több-kevesebb sikerrel), ő is említette a közelmúltban, hogy Márk az edzősködésre koncentrál. Kár...

    2017-02-22 19:08:59

@bpjotruska: Aki nem ért egyet a te beleálmodozásoddal az már reflexből tolja a rizsát persze... Azt inkább realitásnak nevezik, de ez téged nem szokott zavarni. Pulev, Thompson, Parker, Price, mindegyikbe többet álmodtál és most Wilsonba is. Imre hozta a kötelezőt, kicsit nehezebben mint az várható lett volna. Én kiváncsi lennék pl. az öreg Arslannal mire menne. Elvileg most nála van a WBO európabajnoki öv. Az már valóban egy szintfelmérő lenne.

    2017-02-22 19:05:50

@mikike1: A reakciokbol latszik, hogy itt Imit, ill az ellenfelvalasztasat szidni kell, mindegy kivel bokszol, mert az a meno :-)
Wilson egy kemeny, nem is veszelytelen felhozoember , pont megfelelo valasztas ebben a fazisban, ahogy mas, jonevu bunyosoknak ( Glazkov, Mchunu, Shabransky ) is megfelelo valasztas volt. Aki szerint o egy senki, es nem "normalis" ellenfel, az reflexbol tolja a rizsat, anelkul hogy picit is kepben lenne. Johetnek a minuszok :-)

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-22 18:50:38

Nagy Lajos Márk befejezte. A Kovács Zolikát "edzegei".

» Arnold79   válasz erre
    2017-02-22 18:45:45

A Nagy Lajos Márkkal mi lett? tud róla valaki valamit? Vagy másfél éve nem bokszolt.

    2017-02-22 18:39:31

@bpjotruska: Azt hogy nem érdekel addig az egész amég egy normális ellenfelet nem kap, teljesen mindegy hogy a hazaiak közül kivolt meg és még ki nem mert egy kaptafa. Persze tudom te a Wladimiros koprszakban is nagy nehézsúlyú rajongó voltál, csak tudnám miért :)

» mikike1   válasz erre
    2017-02-22 18:12:18

@mikike1: Szellő és Félix is tisztában vannak a képességeivel. Én úgy látom hogy feltornázza Imre statját huszonnéhány nullára és akkor esélye lehet egy vb öv meccsre (amit borítékolni lehet hogy elveszít). Azzal és ezzel a pár év profiboxszal elég szépen keres. De Imre nem is az a fajta kategória akit a bajnokok elkerülnek:D

Imrének vérmes reménye, hogy bajnok legyen nem lehet, ezt Ő is tudja.

» nobody   válasz erre
    2017-02-22 18:05:00

@mikike1: Es ezzel a sajat tajekozatlansagodon kivul mit bizonyitottal? :-)

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-22 18:03:11

Annak nagyon örülök, hogy különböző helyszíneken, egyre több városban szervez gálákat a Felix Promotion. Mindenképpen előrelépés a sportág népszerűsítésében. Jó lenne az idei évben egy Szombathely vagy környéki (Körmend, Kőszeg, Sárvár..) gála is :)

» TonyMontana   válasz erre
    2017-02-22 17:50:21

16 senkit legyőzött eddig Szellő gratula. Ideje lenne megcélozni vele a C kategóriát lassan, kivéve ha megelégszik a pápai gálák hőse címmel Bozai meg Barbár stb gyepálásával.

» mikike1   válasz erre
    2017-02-22 17:43:47
fel