Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Amikor minden bokszra fordul: Wladimir Klitschko vs. Alexander Povetkin

2013-10-03 14:59:40 /
Az ukrán bunyós David Haye-jel megvívott mérkőzése óta nem volt ilyen érdeklődés Klitschko-meccs iránt, mint ami a továbbiakban tárgyalt találkozót körülveszi. Ennek egyik oka nyilván a moszkvai helyszín, ami sem az ukrán Klitschko, sem az orosz Povetkin számára nem kimondottan idegen terep. Emellett a meccs egyfajta címegyesítés is lesz, hiszen a kihívó a WBA „rendes” világbajnoka, míg Klitschko ennél a szervezetnél „szuper” státuszt ural (a WBO és IBF övei mellett természetesen). Talán az sem elhanyagolható tény, hogy mindketten amatőr olimpiai bajnokok voltak még a fejvédősök táborában, illetve, hogy már két alkalommal majdnem megmérkőztek, azonban Povetkin először sérülés, másodszor személyes okok miatt visszalépett a lehetőségtől. A felhajtás tehát óriási, sokan mégis úgy gondolják, maga a találkozó könnyen elég egyoldalúvá válhat, hiszen az orosz fél pont olyan adottságokkal és olyan stílussal rendelkezik, amit egyenesen Klitschkora szabtak és amivel szemben talán a legtöbb rutinja van az egyesített bajnoknak. Hogy ki lesz október 5-én Moszkva meghódítója? Nézzük szerkesztőink hogyan látják az esélyeket.

bpjotruska: A szokásosnál valamivel izgalmasabb, de végül a szokásos módón végződő Klitschko-meccsre számítok. Povetkin minden hiányossága melett az elmúlt pár év legkeményebb kihívója, egy nagyon jó képességű ökölvívó, akit a hazai közönség és a saját veretlenségének tudata is hajtani fog előre. A nagy gond az lesz, hogy ő hivatásosként még soha nem találkozott Wladimir Klitschko-t akárcsak megközelítő képességű, méretű és erejű bunyóssal, míg a rutinos ukrán 63 profi mérkőzése alatt látott már mindenféle stílusú és képességű ellenfelet. Nem hiszem, hogy Povetkin fel tudna nőni a feladathoz, és megoldaná a nyomasztó fizikai fölényben levő, a saját bokszát tökéletesen csináló Wladimir-t, aki ráadásul még nem is lassúbb nála, és lényegesen nagyobbat üt. Az korai menetekben egy bátran, de nem fejetlenül támadó Povetkin-re számítok, és a távolságot sikeresen tartó, sok balegyenest ütő Klitschko-ra, aki fogásokkal igyekszik majd tördelni a meccset, illetve éreztetni a fizikai erőfölényét, amikor az orosznak sikerül közelébe kerülnie. Valószínüleg  lesznek jó találatai Povetkin-nek is, gyors, kemény horogütéseivel talán meg is csípi egy-két alkalommal az ukránt, de  ennél többre szerintem nem fog lehetőséget kapni. Wlad ugyanis az elmúlt jópár meccsén bátran használta a jobbegynesét is, amibe Povetkin előbb-utóbb bele fog lépni, és  már a korai menetekben padlóra kerül legalább egyszer. Ettől kezdve orosz részről erősen megfogyatkozott harci kedvre, másik részről meg fokozódó Klitschko-dominanciára számítok. Povetkin nem hiszem, hogy a hazai közönség előtt feladná a meccset a sarokban, így alapos verés után a meccs második felében technikai KO-vereséget fog szenvedni. Tippem: Klitschko TKO9 

edge: Nem várok nagy meglepetéseket. A meccset szerintem Vova stratégiája fogja meghatározni és mivel Povetkin jóval alacsonyabb és Haye óta a legveszélyesebb ellenfele, így szinte borítékolható a szokásos "ellenfél ütőtávján kívülről jabelés, azon belül fogás, fejlenyomás, birkózás" kombó. Ami eddig is nyilvánvaló volt, de a tegnapi edzésvideokat nézve különösen feltűnt, hogy Vova mennyivel gyorsabb lábon. Ez szerintem már önmagában is eldönti a meccset. Povetkin hiába igen technikás (és alulértékelt) bunyós, egyszerűen nem fogja megtalálni Klitschko-t a ringben. Vagy túl távol lesz tőle, vagy ha nagynehezen utoléri, akkor meg túl közel, mert le lesz fogva. Tiszta találatot szinte nem is fog tudni elhelyezni Wladimir-on. Emellett nem hinném, hogy ez a szokásosnál pár fonttal könnyebb súly sokat javítana az orosz kondiján, úgyhogy arra számítok, hogy a meccs utolsó harmadára Povetkin elfárad, szétesik és kb. a 10. menet környékén a ringsarka feladja a meccset. A fenti forgatókönyvtől bármilyen eltérő megoldást szivesen látnék.. akár egy gyors KO-t bármelyik részről, akár egy fordulatos, padlózásokkal teli meccset, de azt tartom legvalószínűbbnek, amit feljebb írtam. Egy nem túl izgalmas, egyoldalú meccsen: Klitschko WTKO10 

Greg: Nem érzem úgy, hogy Povetkin készen állna erre a feladatra. Nála mentálisan jóval erősebb bokszolók is elvéreztek Klitschkot látva, vagy néhány népnevelő jellegű balegyenesét követően, én nem hiszem, hogy pont az orosz lenne az, aki ezen az akadályon átvergődne és emlékezeteset tudna alakítani. Emellett ő azon kevés bokszolók egyike szerintem, akik fokozatosan visszafejlődtek pályafutásuk során. A Byrd, Chambers elleni meccseken sokkal jobban muzsikált, mint mostanában, amikor úgy szedi a balegyeneseket, mint Odlanier Solis a levegőt kb. 1,5 menet után. Aztán itt van a felkészülés és az edzőkérdés… Lehetősége lett volna Freddie Roach-csal edzeni, aki valamicskét már letett az asztalra és nem mellesleg edzette már Klitschkot és ismeri… erre ő inkább maradt Oroszországban, hogy minden reggel a kedvenc kutyás mamuszába bújhasson és azzal az Alexander Ziminnel készül fel élete meccsére, akivel ketten sikerrel összehozták pályafutása leggyalázatosabb teljesítményét Marco Huck ellen. Nyilván nem Zimin lesz az, aki lábmunkát, meg fejmozgatást és törzsből való elhajlásokat fog neki tanítani, ami az ő termetével minimum követelmény lenne Klitschkoval szemben, ha nyerni akar. Bocsánat, de az ilyen fokú meggondolatlanságot egyszerűen nem tudom megérteni… Nem tudom elképzelni, hogy Povetkin bármi olyat is mutasson, ami egy pillanatra is meg fogja zavarni Klitschkot, akinek pont az ilyen lábon alig mozgó, alacsony, rövidebb karú ellenfelek a specialitásai. Szerintem a szokásos képlet lesz, Povetkin a meccs első két percében beszed 6-8 balegyenest, amitől azonnal szublimálni fog a harci kedve. Elvédekezget még utána vagy 4-5 menetet, amíg a reflexei bírják, utána jöhet a jobbegyenes, vagy a balhorog és a befejezés. Klitschkonak ezúttal nem nagyon lesz indoka húzni a mérkőzést, tehát maximum a hatodik felvonásig véget vet a küzdelemnek.

Prof: Igazán remek párosítás, ha a pedigrét és a titulusokat nézzük, hiszen Povetkin Európa-, világ- és olimpiai bajnok volt az amatőrök között, és tulajdonképp veretlen világbajnok a profiknál is (kis szépséghibával, amiről nemcsak Povetkin, hanem a WBA is tehet). Klicsko is olimpiai bajnok, egyszóval nem PR-gépezet által felpumpált, bokszmúlt nélküli látványsportolók találkozója következik, hanem két technikás, képzett, gondolkodó ökölvívó mérkőzése lesz ez. A mérkőzés szót használtam, és nem a csatát, mert sajnos félő, hogy az Ibragimov-effektus működni fog. Talán emlékezünk még 2008-ra, amikor a szintén képzett és nem túl heves természetű Sultan Ibragimovval 12 menetes "ádáz öldöklést", avagy társasági keringőt produkált Vladimir, méltó párra lelve a túlélésre játszó Ibragimovban. Szomorú forgatókönyv lenne, ha Povetkin is ezt az utat választaná. És nem is fogja, mert ehelyett tudatosan közel kerülve, a Wladimirnak kényelmes ütőtávhoz képest belülről fog elemi erejű kettes-hármas kombinációkat szórni, nem engedve, kibújva az őt lefogni igyekvő ukrán öleléséből. Bombái fájdalmat okoznak majd Vovának, aki pszichikailag megretten, elindul fejében egy olyan mozi, amelyben Purrity, Sanders és  Brewster a főszereplő, miközben az orosz közönség állva hajtja-buzdítja Povetkint. A nézők között kellő látványossággal képviselteti magát a pénzoligarchia, a helyi hatalmasságok sora, akik a tétjeiket Povetkinre tették, és most magabiztosan várják a végkifejletet. A Lebedev-gála bakija után rendezték soraikat a szervezők, a támogatók biztosra mennek. Ugye, eléggé objektív tudtam maradni a meccs esélyeit latolgatva? :) De ha nem ez történik, akkor lehetséges, hogy Povetkin felkészültsége a' la Huck nem lesz elég a 12 menet végigállásához, és sima TKO-vereséget szenved. Nos, eddig tehát háromféle kimenetel sejlett fel: egy unalmas Klicsko WP, egy bravúros Povetkin WI, illetve egy papírforma-szerű Klicsko WI. A hiányzó negyedik, a Povetkin WP elméletileg lehetséges, ha az orosz rendezést, moszkvai helyszínt és Povetkin taktikusságát tesszük a mérleg serpenyőjébe, csak hát Klicsko nem elvi lehetőség, hanem nagyon is gyakorlatiasan realizálódó ellenfél. Aki pénzt szeretne nyerni, az most, ebben a moszkvai korrelációban tegyen Povetkinre, aki valójában sokkal jobb bokszoló, mintsem a szurkolók többsége gondolja... De azért a Tippjátékban Klicsko WP-t teszek.

2013. október 5. - Profiboksz.hu

Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Érthető okokból nem voltam a gálához közeledve gépnél, hiszen a közös meccsnézésre készültünk, de így utólag is ezek voltak a gála meccseinek oddsai:

R.Chagaev - J.Pudar
1,10 29,00 6,50 (Unibet)
1,10 -------- 6,50 (Bet365)

M.Masternak - G.Drozd
1,73 23,00 2,10 (WH)
1,67 23,00 2,20 (Ladbrokes)
1,62 23,00 2,30 (Unibet)
1,66 -------- 2,20 (Bet365)

W.Klitschko - A.Povetkin
1,17 22,50 4,75 (Tippmix)
1,28 23,00 3,50 (SB)
1,25 29,00 3,75 (Bwin)
1,25 26,00 4,00 (WH)
1,22 26,00 4,33 (Ladbrokes)
1,20 34,00 4,50 (Paddy Power)
1,22 26,00 4,20 (BetVictor)
1,20 26,00 5,00 (BetFred)
1,22 29,00 4,33 (Boylesports)
1,22 26,00 4,20 (Unibet)
1,22 -------- 4,33 (Bet365)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2013-10-12 23:59:38

@greg: "Haye ezt a Klitschkot megette volna 4 menetben... Hol volt az a faszi, aki mondjuk Wach ellen bunyózott.... Agyrém, bohózat... "

Sajnos teljesen egyetértek. Eddig mindig Klicsko-nak szurkoltam, de ezek után alig várom hogy valaki a szart is kiverje belőle. A fogással kapcsolatos szabályokat tényleg módosítani kellene...

» Perkins   válasz erre
    2013-10-06 18:07:40

@TITANIUM: Köszönjük kérdésed, jó hangulatú volt (mint szokott lenni), tesztkitöltés, Bud ivás, 45 cm-es pizzaevés, no meg anyázás VlaKlics szokásos stílusa miatt. Aztán éjfélkor asztalt bontattak velünk... még az utcán trécseltünk egyet, aztán ment mindenki pihenni (no meg a dolgára).

» grabanc   válasz erre
    2013-10-06 03:47:01

Milyen volt a forumtali?

» TITANIUM   válasz erre
    2013-10-06 02:00:51

Hu Anthony Joshua jónak tűnt így első meccsre

» kovacs alajos   válasz erre
    2013-10-06 00:50:14

most, hogy így szóba jött Pulev, hát hát azt mondom, hogy Wlad-nak össze kell szednie magát, mert Pulev nagyon kemény csákó, és van esélye győzni.

» horváth gergely   válasz erre
    2013-10-06 00:28:34

@pirospaprika: A masik: Pulev-et teszteltek nagyutok, es tenyleg jo alla van. Povetkin-nek nem is tudom... nem uvegallu, az biztos, de igazabol Wlad volt az elso nagyuto ellenfele, es minden tisztabb utese megfogta.

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-06 00:23:30

@Subi: Pulev meccs érdekesebb lesz azért szerintem is. Nem fog lefulladni olyan hamar mint Povetkin.

» pirospaprika   válasz erre
    2013-10-06 00:18:29

@Subi: persze, az sem mindegy, hogy Wlad ugy boksozlna, mint Wach ellen, vagy ugy, mint ma este

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-06 00:16:28

@Subi: Most hogy végiggondoltam Pulev tulajdonságait, az a bizonyos "összes hiányossága" csak a belharc és az ütőerő (ebben "csak" közepes).

    2013-10-06 00:11:56

@pirospaprika: Az összes hiányossága ellenére Pulevet nagyon megnézném Wlad ellen. Jó jabje van, pontos is, gyors is, az ütemérzéke és az állóképessége is kitűnő, valamint még az ütést is bírja. Mindezek mellett még mentálisan is nagyon erős. Úgy gondolom, nem garantált vesztesként lépne a ringbe. És ez valami olyasmi, ami miatt szívesen nézek meg egy meccset. :)

    2013-10-06 00:06:12

@4man4ever: Pulev nem olyan robbanekony es nagyuto, mint Haye, visoznt kozel akkora, mint Wlad, es ez a meret kombinalva egy remek jab-el es egesz jo labmunkaval sok mindenre eleg lehet. 4 centivel alacsonyabb Wlad-nal, nem szamottevoen kisebb, es igen mozgekony labon... szerintem ot mar nem lehetne csak fizikai folenybol megoldani.

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-06 00:02:56

@Lennox Lewis: Teljesen igazad van.
Vitalij meccseit miert nem nezed amugy? Az o boksza annyira hasonlit csak az occsere, mint zold lodenkabat a lila cilinderre.

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 23:59:33

@Subi: Pulev egyetlen nagy hiányossága hogy nem tud belharcolni. De Wlad ellen persze erre nem lesz szüksége. Viszont ha olyannal kerül össze aki ezt űzi, ott gondban lehet.

» pirospaprika   válasz erre
    2013-10-05 23:55:49

@bpjotruska: Ez igaz. De amikor azt irtam, hogy Haye volt egyedul partiban tavolrol Vologyaval, azalatt a 12 menet cicazast ertem, kart nem tudott tenni benne. Pulevnek pedig nincsenek olyan kepessegei, mint Hayenek. Ha pedig kozel megy, akkor pedig le lesz fogva. Nagyon nagy sebesseg es technikai foleny kell, hogy egy kisebb bunyos tavolrol kibokszolja Vlagyimirt. Ez pedig Pulevnek nincs meg. A beugrasokra es a belharcra (fogas bontas) kene ragyurnia. De ez az utolso mondatom Klicsko ellen viccnek hangzik, ugye? Az is! Eselytelen, hacsak nem romlik tovabb Vlad formaja. A mai esten szerintem Haye legyozte volna.

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 23:49:40

@bpjotruska: Egyetértek.

Mellesleg nem hiszem, hogy Pulev sokáig hagyná a lefogást. Nem olyannak néz ki, mint aki ne lenne elég tökös szabálytalansággal válaszolni erre az undorító taktikára. A jabje pedig tényleg jó. Ráadásul ellene Wlad is fáradna, az borítékolható.

    2013-10-05 23:47:06

Hogyan lehet az,hogy az itt kommentelok kozul barki mast vart Klicskotol?!
Ha Mormeck ellen ezt csinalta akitol semmilyen teren nem kellett tartania,akkor itt mi mast csinalt volna????A Brewster elleni 1 meccs ota nem neztem W Klics meccset.A batyonak a Solis ellenit neztem amig tartott mert ott tobbet vartam a kubaitol!Meg ilyen toketlen besz@ri "bajnokot"mint W Klics nem emlekszem ,hogy lattam volna!A multkori osszehasonlitas vele es a regi nagyokkal is folosleges volt, mert ha bokszolhatott volna ellenuk tehenkedes nelkul mind agyonverte volna!

» Lennox Lewis   válasz erre
    2013-10-05 23:42:41

@4man4ever: "Pulevet se lesz nehezebb lefogni, mint Povetkint. Tavolrol meg szet lesz verve, eselytelen a csavo." Pulev meretben, kondiban es fizikai eroben kozelebb all Wlad-hoz, mint Povetkin, 194 centi, es 110 kilo korul van ( persze, nem olyan szalkas, mint Wlad )... raadasul a jab-je az egyetlen a mezonyban, amely versenykepes a Wlad-eval. Nagyon mas stilusu bunyos, ezt szerintem nem lehet vele megcsinalni, amit ma Povetkinnel.

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 23:40:10

"Haye a nagy tesó ellen is lebőgött, Wlad ellen is kb annyira lenne jó, hogy ugrálna mint a bakkecske."

?!

    2013-10-05 23:38:03

@bpjotruska: Ket dolog tortenhetett: Vologya visszafogta magat hogy ne alazza le Povetkint a moszkvai kozonseg elott (ez megmagyarazna az oleleseket is, regi elvtarsi szokas).
Vagy pedig tenyleg most erte utol a kor (pld Alira ennyi idosen mar azt mondtak hu, de oreg) A sebesseg es a reflexek kopnak meg eloszor.
Pulevet se lesz nehezebb lefogni, mint Povetkint. Tavolrol meg szet lesz verve, eselytelen a csavo. Egyedul Haye volt partiban tavolrol Vlad -al.

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 23:35:33

@Laptopnet: Nem arrol van szo, hogy utan tudjuk-e csinalni... hanem arrol, hogy szegeny jo oreg Manny Steward Lewis-szal emlegett egy lapon Wlad-ot, sot, egeys dolgokban jobbank is latta... a mai produkciojuk alapjan Pov es Wlad, meg a Vitalij elleni oregecske es kisse tulsulyos Lewis ellen sem birtak volna ki egyutt 6 menetet szvsz.

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 23:33:44

hát most nekem nagyon csalódás volt Wladimir bunyója, én nem tudom, hogy mi volt vele, de szerintem nagyon formán kívül volt, ez a sok fogás, meg bírkozás, tehénkedés, meg lökés, nem értem, most nagyon nagyon nem tetszett, amúgy sem mondanám, hogy a kedvencem, de ez most szerintem nagyon gáz volt.

» horváth gergely   válasz erre
    2013-10-05 23:28:26

Povetkin a Sauerland dédelgetett bajnoka volt. Én nagyon sima Wlad győzelemre számítottam. Povetkint simán verné Haye vagy a jobb kihívók.

» pirospaprika   válasz erre
    2013-10-05 23:28:13

@zappa: Ezert varom most meg nagyobb erdeklodessel a Pulev meccset. Pulev kozel akkora mint o, elegge eros is, fejben sziklakemeny, es a piszkos bunyo sem all tavol tole - ha kell birkozik, ut fogasbol, tarkora is, ha valaki a tarkojat forditja feleje :-)
Nekem borzaszto gyengenek tunt Wlad, ilyen labmunkaval es ilyen ritkan meg pontatlanul utott jobbosokkal akar ki is kaphat szerintem.... milyen csel az, konyorgom, hogy beakad egy jobbosa, megfogja az ellenfelet, s akkor nem hatralep a fogas elo, hanem rahuz meg egyet, a szembe mozgo elelnfel lapockaja ra kb... s ezt nem egyszer csinalta meg ; komolyan, mintha elfejeltett volna boksozlni

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 23:27:24

Lehet fikázni,lehet pfújolni,de próbáld meg utána csinálni...
Én is hozhatnék más meccseket,embereket, hogy hogy nyertek...De nem hozok fel semmit.Itt ez a végeredmény,Povetkin ennyit tudott (ami dícsérendő!!),el kell fogadni.

» Laptopnet   válasz erre
    2013-10-05 23:21:48

@devil: azért legyünk reálisak. egy valag pénzt keresett ma este és simán nyert. amig ez így megy szerintem eszébe sem fog jutni lehúzni a rolót. ahhoz szeirntem meg kell verni. ő nem fog elmenni politikusnak.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 23:20:22

@zappa: "A harmadik amit én tanácsoltam volna a bunyósomnak, hogy ha már rátehénkednek, jelezvén, hogy ez egy lehetetlen helyzet hogy 10 másodpercenként a hátára dőlnek, meg kellett volna fordulni, farral Wladimirnek. Ha már abszurd a szitu legalább legyen vicces." Ez egy jo tipp, Haye meg is csinalta pepitaban (amikor folyton terdre esett). Ezt tobben kifogasoltak tole, en meg rohogtem rajta, de azt mondom igaza volt!

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 23:20:19

@Dani: "Haye a nagy tesó ellen is lebőgött, Wlad ellen is kb annyira lenne jó, hogy ugrálna mint a bakkecske."
Huha, ennek aze nezzel meg utana ;-)

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 23:16:56

Ha nem tud előjönniön Wlad valami olyasmivel, hogy megmérgezte a maffia, eltörték előző este a jobb kezét vagy elrabolták az egész családját, akkor vonuljon vissza! Amit ma este csinált az minden csk nem booksz! A bírót meg legalább 3 évre el kellene tiltani, menetenként meg kellett volna inteni Wlad-ot fogásért, lökésért. Nem értem a világszervezeteket, hogy miért asszisztálnak ehhez, habár ha kisChavez lehetett világbajnok... Szégyen

    2013-10-05 23:16:46

Én amit nem értek, hogy teszem azt Wladimir fog menetenként 15-öt. Miért nem ütötte Povetkin azokban a szitukban jobbal a testét? Mondjuk elhelyezett volna 3 ütést. Nyilván közelről nagy rombolást nem végzett volna, de szabályos felületen csak találatokat gyűjtött volna. 12*15*3=540 ütés.:D

Nyilván a számítás csak vicc, de ott sztem csépelni kéne a testet.
A másik ami sztem nagyon hiányzott, a közeli szitukban (mikor Wladimir ugrott a nyakába) balhorog!!!
És eszembe juttott a másik cikk alatt a Frazier vita. Hát ha ellen pl. ezt bokszolta volna Wladimir, az tuti, hogy befigyelt volna pár balhorog. (és naturál Povetkin sztem sokkal nem lehet nagyobb darab, bár most csak tippelek, nem tudom se a magasságát se a súlyát, de abbúl 10 kiló zsír levonható)

A harmadik amit én tanácsoltam volna a bunyósomnak, hogy ha már rátehénkednek, jelezvén, hogy ez egy lehetetlen helyzet hogy 10 másodpercenként a hátára dőlnek, meg kellett volna fordulni, farral Wladimirnek. Ha már abszurd a szitu legalább legyen vicces.

    2013-10-05 23:15:01

@bpjotruska: szerintem rájött, hogy ütés nélkül is tud nyerni ezért nem koptatja az izületeket feleslegesen. már a 45+os éveire készül világbajnokként :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 23:13:15

Számomra meglepetés, de Klitschko ko királyságának annyi .
Utóbbi 6 mérkőzés és csak 3 ko/52 menet, plussz ilyen ellenfelekkel
is mint Wach,Pianeta,Mormeck .Haye üvegállú.Thompson 40 éves volt ellene.
És most Povetkin.

» Fekete Mihály   válasz erre
    2013-10-05 23:13:05

@Dani: Jo de amikor valaki magabiztosan osztja az ezt es alapveto tenyekkel sincs tisztaban, az engem picit zavar, de ne fogsz vissza magad.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 23:12:42

@Pablo Escobar: Azert Povetkint se magasztaljuk egybol az egekig.Egy szar meccshez ketten kellenek, ez olyan, mint mikor Solist istenitik egy fel, majdnem megnyert menet utan Vitya ellen. Povetkin tette volna a dolgat, de feloroltek, taktikat kellett volna valtani vagy valami, mert o is vegig azt nyomta, amit nyomott, otlet nelkul.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 23:12:23

Lehet ha nem Sdunek nevelte volna az elején akkor egy egész más bokszoló lett volna

» suttyo   válasz erre
    2013-10-05 23:12:16

@fixpont: Tök8, nincs senki, nincs ellenfelük a nehézsúlyban, kb ennyi. Wilder, meg Fury is így fog járni.

    2013-10-05 23:11:37

Eloszor is vegyetek ugy, mintha mar leirtam volna az osszes nyomdafesteket nem turo szot. Vologya az, aki meg egy Tyson elleni meccset is tomeny dogunalomba tudott volna fullasztani. A nevadom leamortizalta volna, ebbol meritsenek vigaszt mindazok, akik Vlagyimir sportoloi kvalitasai mellett ... (es most jonnenek megint a nyomdafesteket nem turo szavak).
Ez a ma esti eloadas cirkusz volt a rosszabbik fajtabol, nem pedig okolvivas.

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 23:10:23

Felüdülés ezután Chagaev bunyóját nézni... :-)

    2013-10-05 23:09:29

@Layman: "A másik, hogy nem tudom Wlad hogy bírna kondival egy olyan meccset, ahol őt is megütik vagy csak kizökkentik a saját ritmusából."

Ha nem is ismétlődne meg a Brewster meccs, de sztem ha kapna is, akkor sokkal jobban fogyna a kondi.

    2013-10-05 23:09:08

@edge: Te edge, te se celozgass ketertelmuen :) Meg ha "az" az eleg ciki a tobbi nehezsulyunak, ha egy "olyan" is leveri oket :D Egyebkent kosz a streamet, nem rajtad mult, hogy nem lett oromteli a meccsnezes.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 23:08:54

@Dani: Haye Wlad ellen bunyozott, nem zavar a nagy okfejtesben?

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 23:08:50

hát ez nagyon gáz meccs volt, vonuljon inkább vissza Wlad.

» horváth gergely   válasz erre
    2013-10-05 23:08:43

Ez borzaszto volt... nem kell itt Foreman-t meg Tyson-t emlegetni, szerintem ha az oreg Vitalij leveti a polojat, es melegit 10-15 percet, ennel nezhetobb meccset csinalt volna, es ki is uti Povetkint.
Egyszeruen nem ertem mi lett Wlad-al... zero labmunka, keves jab, terkepeszeti leptekkel is pontatlan jobbosok... konyorgom, olyanokat utott a hiresen pntos jobb kezevel, hogy a 40 eves Butterbeant nem talalta volna el testen egy-egy utese

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 23:08:30

@greg: Haye a nagy tesó ellen is lebőgött, Wlad ellen is kb annyira lenne jó, hogy ugrálna mint a bakkecske. Povetkin ugyan kijött a menetekre, de erőnlétileg nem igazán volt toppon. Eltelt 8 menet és neki vége volt, kb ennyit róla.
A meccs nem volt valami szép és akkor finoman fogalmaztam, de ha ez elég a nyeréshez akkor mit számít, másrészt a nehézsúlyban nincsenek igazi ellenfelei a Klicskóknak. Povetkint ahhoz képest, hogy beharangozták egy nagy fing volt. Egy nehézsúlyú sincs a világon, aki folyamatosan bírná szuflával és egyfolytában támadná a Klicskókat, vagy legalább egyszerkeményen meg tudná valaki ütni.

    2013-10-05 23:07:45

Pov megmutatta a fanyalgóknak, hogy remek bunyós.
Klicsko meg mindenkinek, hogy csak jókor van jó helyen..különben nem lenne bajnok.

» Pablo Escobar   válasz erre
    2013-10-05 23:06:14

Kezdem a meccs pozitívumával: korábban kezdődött, így kibírtam ébren, bár nem sok hiányzott a mélykómához.

Wlad nem tudom mit csinált, vagy öregszik és lassul, vagy az volt a taktikája, hogy az első 4-5 meneten ütés helyett csak tehénkedik, Povetkin meg úgyis max annyit bír kondival.

A másik, hogy nem tudom Wlad hogy bírna kondival egy olyan meccset, ahol őt is megütik vagy csak kizökkentik a saját ritmusából. Már Wach ellen is látszott, de itt is a 7. menetben, hogy amint "feljebb" kapcsol és megpróbál finiselni, elfárad és minimum 1-2 menetre "kiüti" magát.

» Layman   válasz erre
    2013-10-05 23:06:12

Szerintem ez volt az utolsó Vova meccs amit megnéztem.

» Norbert   válasz erre
    2013-10-05 23:05:54

Ha 119-104 lett akkor Wlad csak utott neha ami beakadt,nem?

» TITANIUM   válasz erre
    2013-10-05 23:04:15

@edge: Kamunak talalhatott volna egy 190 centist is nem? :)

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 23:04:11

hayden panettierie (a kamu baratno) is nyilatkozik :), hihetetlen :)

    2013-10-05 23:03:18

Nem mintha Wowa azt mondta volna a dokumentum filmjeben hogy a publikumot ki kell elegiteni? Akkor en ezt nem ertem.

» TITANIUM   válasz erre
    2013-10-05 23:02:35

@tomba: Az a bajom pont, h alig ütött, azért Wachnak rakétákat vágott be, itt meg nem ütött, mintha 20 kilós kesztyűket viselt volna
.. Nem tudom, hova lett a dinamikája, meg sebessége...

    2013-10-05 23:01:57

Szerintem, ha pov ezt a kondit mutatta volna az eddigi meccsein, már sokkal többre becsülnék. ezzel agyonverte volna huckot, csagát, mindenkit, klicskón kívül. Mondjuk egy tökéletes haye beugrást nem biztos, hogy kibírna, de kérdés, hogy haye ilyen nyomás alatt hányszor szánná el magát (klisckó ellen ugye egyszer sem).

    2013-10-05 23:01:49

@TITANIUM: 119-104

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 23:01:43

ahhh csak a szokásos, nincs új a nap alatt... :)

    2013-10-05 23:00:27

mennyi lett a pontozas skacok???????

» TITANIUM   válasz erre
    2013-10-05 23:00:21

Hányingerem lett...

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:59:37

Az a poen hogy hiaba tudom hogy milyen gyenge bajnokok lesznek a Klicsko era utan, mar igy is varom hogy eljojjon..

» Amador   válasz erre
    2013-10-05 22:57:59

LOL "He's a nasty athlete" és ezt dicsérőleg angol stúdióbeszélgetésben :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:56:33

de milyen leütések voltak ezek bazz... megüti, aztán fellöki vagy lekaratézza.. szégyen

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 22:56:15

nem lehet ezt az ölelgetést kivenni a szabálykönyvből ?

» Krisztián   válasz erre
    2013-10-05 22:56:13

@fixpont: Nem biztos. Pov-nak elég jó álla van, tekintve hogy mit szedett be ezen a meccsen és mégis állva fejezte be. Sztem elég ki-ki meccs lenne.

» Amador   válasz erre
    2013-10-05 22:55:45

Torture sport az új műfaj. Gyerekeknek sem ajánlott.

» csikimacko   válasz erre
    2013-10-05 22:55:05

@greg: könnyedén nyert! :)

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:54:18

@vizslahal: Haye nyerne.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:54:04

Mindenesetre teny, Klicskot egyvalami gyozi igy le a ringben: szivroham.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:53:14

@greg: megnéznék egy haye povetkint!

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:53:01

rettenetesen sokat és csúnyán fogott Vlad, ami nekem azt mutatta, hogy tartott Povetkintől. Pov meg végig bírta, senkinek egy szava nem lehet a kondijára, végig ment előre és a 12 menet 4. percét egy komoly rohammal kezdte.
greg, Haye ezektől az ütésektől a 2. menetben felborult volna (hogy én is írjak hülyeséget).

    2013-10-05 22:52:38

A lökés, könyök és egyéb nyalánkságokról nem is szólva.
Mennyire szánalmas volt már az uccsó 10 mpben a fogás szaladgálás...

» kovacs alajos   válasz erre
    2013-10-05 22:52:34

Így lehet tele nadrággal szuperbajnoknak lenni! Ennyit senki nem fog!

» southpaw   válasz erre
    2013-10-05 22:52:15

Eddig bírtam Klitschko-t, de ez volt az utolsó meccse amit megnéztem.
hihetetlen, hogy nem tud 3 felütést sem ütni. Szégyen amit egyesített bajnokként művel.
A mai boksza miatt nagyon sokan el fognak pártolni a boksztól.

    2013-10-05 22:52:06

Vova öregszik és a sok izom miatt is lassul... Legalább a jabjeit ütötte volna, de még azt is alig láttunk, csak lökdösődést... Mi a sz.rt művelt...

    2013-10-05 22:52:04

Ez komolyan nevetséges... HOGY LEHET ENNYIT FOGNI???? ez nem szabálytalan, hogy ütök és fogok? lényegében nem is kell belharcolnia, csak fog. pfuj.

» kovacs alajos   válasz erre
    2013-10-05 22:51:31

Povetkin hozzáállása nekem pozitív csalódás volt. Klicsko pedig ezzel a sok lökéssel, tehénkedéssel mélyebbre süllyedt nálam.

    2013-10-05 22:51:23

nem hiába nincs igény Wlad meccsekre Amerikában

» TheMoneyTeam   válasz erre
    2013-10-05 22:50:30

Undorito rossz meccs

» coccodee   válasz erre
    2013-10-05 22:49:53

Azert Povetkin se volt full mologyec.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:49:29

Holy papa fejelesei szet szedtek volna Klicskot ma 2 menet alatt:)

» uszaly   válasz erre
    2013-10-05 22:49:01

119-104

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:48:58

Képzeljük el, hogy hajnal 3-ra lett volna meghirdetve a főmeccs, 2:50-kor elkezdik, mi meg álmos fejjel egy ilyen meccset kaptunk volna hétfő hajnalban. Ez most így sokkal jobb volt :)

    2013-10-05 22:48:29

Ezt a műsorvezetőt és a mi madarunkat mutogatni kellene csengős és egyéb nyalánkságos beszólásokért. Dicsérjétek nyugodtan minden szemszögből Klicskót.
Inkább stream vagy innen az oldalról letöltöm a meccset, de ez a közvetítés hozta a meccs színvonalát.

» tizedes   válasz erre
    2013-10-05 22:48:21

Haye ezt a Klitschkot megette volna 4 menetben... Hol volt az a faszi, aki mondjuk Wach ellen bunyózott.... Agyrém, bohózat...

    2013-10-05 22:48:13

a legszikrázóbb összecsattanás az utolsó gong után volt. :)

    2013-10-05 22:48:08

114-114 :D

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 22:46:38

azért van szíve povetkinnek az biztos! szerintem tiszta ideg lehet.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:46:37

@suttyo: Te jartal jobban, hidd el.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:46:34

Klicskoellenes nem vagyok,de ez a mai meccs vicces, szanalmas, undorito.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:46:25

Akkor nem is nagy kár, hogy nekem nem működik a stream és nem láttam az egészből semmit

» suttyo   válasz erre
    2013-10-05 22:45:51

Javaslat az új szabályra: 10 fogás után 1 intés...

    2013-10-05 22:45:38

Megvaltas lesz ez mindenkinek, ha vegeter.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:45:18

a kommentátor sokat nem tesz hozzá a meccshez

» MKB-VP   válasz erre
    2013-10-05 22:44:28

@tizedes: ezt mondom!! rá kell mennie a mocskos imázsra. és be kellene szólnia a közönségnek is. és lenne nézettség. mindenki várná a vesztét :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:44:18

@vizslahal: a próféta szóljon belőled és legyen egy visszavágó, ahol ki is üti ;)

» tizedes   válasz erre
    2013-10-05 22:43:30

Ugye senki sem fog meglepődni, ha Povetkin nyer pontozással?

» csikimacko   válasz erre
    2013-10-05 22:43:05

Elegem van: ezentúl azért nézem meg Vova meccseit, hogy borulni lássam!
Nekem ez már röhej és gusztustalan egy világbajnoktól kiváltképp!

» tizedes   válasz erre
    2013-10-05 22:42:48

@TheMoneyTeam: "Ha CJ ott ülne akkor döntetlenre állna ez a meccs is "

Most ütésszámlálóként tevékenykedik... :D

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 22:42:45

Nagyon gaz Wlad! Undorito!
Ez box??

» zee1978   válasz erre
    2013-10-05 22:42:43

a mai komédiénak már csak egy fokozása lehet: ha odaadják pov-nak pontozással. ahahaah. tökéletes lenne :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:42:19

Ez olyan mint egy Klicsko meccs paródia. De nyilván begyakorolt elem. Jó sokat ölelgethette Banksot a felkészülés során.:D

    2013-10-05 22:42:17

És az hbo ezt vezte meg...

    2013-10-05 22:42:10

Most Vlad kezd támadni. A végére akar kiütést.

    2013-10-05 22:41:34

VÉÉÉGRE megintik.. bírja ki pov, szurkolok neki

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 22:41:16

je, mintha egy kombot lattam volna.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:41:06

amúgy amikor hajol rá még van, hogy alkarral odatol eggyet tarkóra :)

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:41:05

wladimirnak fel kéne venni edzőnek hopkins trainerét Naazim Richardson-t, megnézném mi lesz a vége :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:39:34

Ha CJ ott ülne akkor döntetlenre állna ez a meccs is

» TheMoneyTeam   válasz erre
    2013-10-05 22:39:21

Vitali igazán meggondolhatná magát és kiüthetné az öccsét mégis... :-) Ezt nagyon rossz nézni!

» lefthook   válasz erre
    2013-10-05 22:39:11

amúgy mikor látta valaki Klicskót finiselni, a 6. v. 7-ben konkrétan rárohant és ki akarta ütni.

    2013-10-05 22:38:56

Sztem Banks is unja...

    2013-10-05 22:38:43

Pov már nagyon lelassult, minden egyenest benyel.. csodalom hogy meg labon van.

» Amador   válasz erre
    2013-10-05 22:38:25

Hát sztem Sanders most is pont úgy kapná szét Klicskot mint akkoriban. Kár hogy lyasmi kaliberű ellenfele nem nagyon volt azóta.

    2013-10-05 22:37:55

Maximálisan megemelem Povetkin előtt a kalapom. Kár, hogy ez kevés.

» csikimacko   válasz erre
    2013-10-05 22:37:49

Pov megérdemelne az utolsó 15 másodpercben egy lucky punch-ot. Mármint, hogy ő üsse :D

    2013-10-05 22:37:47

Szabalyokat kell modositani, mert igy Klicsko hulye lenne, ha taktikat valtoztatna, csak hat ez nem meccs igy.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:37:40

@vizslahal: Persze, hogy be van gyakorolva.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:37:13

@southpaw: szerintem meg itt teljesen egyértémű, hogy ez az egész be van gyakorolva és a taktika része. teljesen tudatos. ez a boksza. és nagyon hatékony. 100%ban hatástalaníva van povetkin.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:35:15

Minden tiszteletem Povetkiné, hatalmasat küzd... Vova meg rég volt ilyen lassú. Mintha Vitya utolsó meccsét látnám...

    2013-10-05 22:34:02

a kommentátor megőrjít. Pov kőkeményen, hősiesen küzd, a riporter meg fanyalog.

    2013-10-05 22:33:58

Remélem pontozással kihozzák egálra :)

    2013-10-05 22:33:44

Pontozással akar nyerni?

    2013-10-05 22:33:35

Na ezek miatt mondják azt, hogy: Klicsko NEM TUD BOKSZOLNI.
Persze csúnyán hangzik egy olimpiai bajnokról ilye mondani, de egyszerűen így van.

» southpaw   válasz erre
    2013-10-05 22:33:21

Már hátulról ugrik Povetkinre... 18-as karika??

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:33:15

ahahaha, hátulról is rádől?? :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:33:05

könyök megint. ügyes.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:32:15

Ezért nincs intés??

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:31:41

Hát ez a bíró inkább Klicsekkel van helyszín ide vagy oda. Hogy egy pici figyelmeztetést se oszt ki erre a valami boksznak alig nevezhető dologra.

    2013-10-05 22:30:36

Povetkinék remélem szóvá teszik a tehénkedés/intés arányt. Ha csak kicsit lenn Pov pontosabb...

    2013-10-05 22:30:20

Azokat is sajnalom akik ezert penzt adtak.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:29:19

pov nagy harcos.. gyerünk:)

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 22:29:06

Povetkin meg ezzel a kombinacioval, az a balhorog kiserlet mar, mindig ugyanugy, ujra es ujra

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:28:40

bakker elment a stream. szóljatok ha vége.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:28:37

Vlad fárad. De mitől?

    2013-10-05 22:28:27

Rocky állt rosszabbul is, még van remény :D

    2013-10-05 22:28:11

@greg: Az nem tartott ilyen sokáig....de az is egy brutális felütéssel ért véget :)

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 22:28:10

hát ennyit rég röhögtem meccsen :D

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:27:50

Klitschko eddigi meccsei inkább viccesek voltak, ha az embernek volt rá érkezése, de inkább unalmasak. A mostani csak nyomokban hasonlít bokszra, mert én olyan előkészítő mozdulatot ami tehénkedést készít elő, nem a boksz repertoárjában tartanék számon.

» Laszcar   válasz erre
    2013-10-05 22:27:36

wladnak fel kell vállalni ezt a dirty stílust és imázst és lesz nézettsége haha.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:26:56

könyökkel, fejet fogva, hónaljszaggal... ocsmány! ez nem boksz!

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:26:40

Pov odament a pofonért. Sajnos köv. padlónál leléptetik. De erre a győzelemre nem kéne büszke legyen Klicsek..

    2013-10-05 22:26:39

Kicsit Lewis-Grant jellegű a dolog.
.. Nem tudom, Vova mitől ilyen lassú...

    2013-10-05 22:26:31

Mi a turo volt ez a 7. menet kozepen vegen? Wing chun meg jiu jitsu?

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 22:26:31

Ez a bal hónalj alá szorított fejet jobb felütéssel ütni, nem semmi. :DD Ezt Lewis se tudta! :D

    2013-10-05 22:26:20

En bekuldenek egy MMA-st Klicsko ellen, de legalabbis Mayweather-t :)

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:25:55

Ennek nincs ertelme semmi modon.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:25:33

Le kell leptetni.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:24:34

ezek a lökések is, meg volt egy kis könyök betolás is előtte. szerintem ezeket gyakorolja.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:24:20

Ezt Povetkin egyre nehezebben hozza fizikailag, eleg nyilvanvalo. A cel szentesiti az eszkozt vagy mi...

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:23:25

Hát ha ilyen meccseket láttam volna életemben először, most nem fórumoznék itt.

    2013-10-05 22:23:13

Ha tisztességesen jabelne már vége lenne.

    2013-10-05 22:22:21

öreg korára wlad lesz az új hopkins :D ha ezt dőlést tökéletességre fejleszti nyomhatja 50éves koráig :D minimális energiával hozza a meneteket.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:21:53

Megintenék Klicseket, talán elkezdene bokszolni...

    2013-10-05 22:21:36

Hát itt két emberbol egy akar bokszolni, a másikat meg Klitschkonak hivjak...

    2013-10-05 22:21:03

balegyenes,jobb hónalj.....

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 22:20:25

@tizedes: nézhetetlen, de taktikailag tökéletesen hatástalanítja vele a belharcot.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:20:18

Klitschko mintha nem önmaga lenne... legalább jabeket ütne
..

    2013-10-05 22:20:11

El tudom kepzelni amugy, hogy ez felorli idegileg es eronletileg is Povit.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:20:09

Ez burleszk! a rosszabbik fajtából.
egy középszerű bunyós nem csinálja azt, amit a világbajnok!
Üt , ha talál, ha nem, már tehénkedik is....
Nézhetetlen....hajrá Povetkin!

» tizedes   válasz erre
    2013-10-05 22:19:14

@tollanik: így van a bírónak kéne valamit szólni. mert azt meg kell, hogyni, hogy nagyon hatékonyan alkalmazza. ha nem szólnak rá, nem fog leállni vele. de elég komikusan néz ki az biztos.

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:18:32

Egyébként ennyit Akinwande nem fogott Lewis ellen mikor leléptették. Klicsko vs. legendák.:DDD

    2013-10-05 22:18:32

Ez az 5.menet ritka ocsmany volt Wladtol, azert szolni mar lehetne erte.. 2x annyit fog mint ut..

» Amador   válasz erre
    2013-10-05 22:18:19

Dögunalom.

    2013-10-05 22:17:59

Számomra ez nem ökölvívás....szégyen egy egyesített világbajnoktól ezt látni.

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 22:17:54

komolyan én már röhögök ezen a főlésen...

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:17:35

intsék már meg...

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 22:17:13

Es azt kell mondjam Klicsko miatt nezhetetlen a meccs, Povetkin megteszi amit tud es amit tehet.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:16:44

lol ez kész ahogy rádől...

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:16:29

@bandi78: Egyetertunk am.

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:15:24

Pov lelkes, 6.-ra elfárad, 8.-ban kiütik, hacsak Klicsek nem fárad el, végtére is hátrafele kell "boxolnia".

    2013-10-05 22:15:23

Amugy leragott csont, es elnezest, de ezt latva Tyson ugrik be, szo szerint beugorhatna...

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:15:03

@liviano: csak annyit, hogy szerintem brutálisan kiütötte volna Wladot. Ez a birkózás nézhetzetlen :(

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:14:44

Ez borzasztó!

    2013-10-05 22:14:14

Povetkin az elmúlt évek - eddig mutatott bokszolása alapján - leghitelesebb kihívója, pedig az elmúlt meccsei alapján Povetkinnek 5%esélyt adtam....
Csak kondival bírja.

Ezek a tehénkedések ! :((((

» tizedes   válasz erre
    2013-10-05 22:13:32

Ez mar tenyleg Foremanert kialt :)

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:13:11

azért ügyes ez a rátehénkedés. teljesn hatástalanítja a belharcot. az meg, hogy mennyire fair..

» vizslahal   válasz erre
    2013-10-05 22:12:29

Mit tett szegeny Foreman, hogy egy mondatba kerul barmelyik Klicskoval?

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:12:14

Növényi Norbi csúcsformájában simán lenyomta volna Wladot. Birkózásban verhetetlen volt. Ritka ocsmány egy meccs. Mit kezdett volna Foremannel Wlad, őt nem tudná lefogni pl.

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:10:58

Azert Povetkin probalkozik, nem lehet azt mondani hogy nem keszult volna fel vagy csak penzt jott felvenni..

» Amador   válasz erre
    2013-10-05 22:10:47

Klitschko mintha borzasztó kötött lenne... nem értem, még a jabjei.sem mennek rendesen.

    2013-10-05 22:10:39

Ezek a ránehezkedések .....katasztrófa...

» Vig Szabolcs   válasz erre
    2013-10-05 22:09:52

Mindenesetre eddig ket parkolohely miatt begozolt tozsdeugynokot latunk.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:09:41

Lehet basszus Mijain Lopez tudná csak legyőzni Klitschkot, nah őt fogdoshatná! :D

» Miskolci   válasz erre
    2013-10-05 22:07:35

Birkózik 2,5 percet, aztán lecsapja... mit szórakozik...

    2013-10-05 22:06:28

Azert ez becsuszott.

» Pisti801227   válasz erre
    2013-10-05 22:05:45

Eddig azt hittem KO lesz, de most mar ugy gondolom ippontol tus-ig barmi eredmeny szulethet.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:04:29

Ez nagyon gyenge, de hatekony nyilvan

» liviano   válasz erre
    2013-10-05 22:04:12

A Tul a baratsagonban nem volt ennyi olelkezes.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:03:39

Ez most mi? Birkózásban ezért lehet pontot kapott volna?

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 22:02:24

Mit csinál Vova? Elfelejtett bokszolni? Miért nem üt...?

    2013-10-05 22:02:10

klicsko igazi klasszis egyfolytában fog, birkozik, fejet lenyom :)

    2013-10-05 22:02:07

mamlasz wlad mennyit tehénkedik.. pov szépen ráugrott, végre vki:)

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 22:01:55

Ez milyen sportag most?

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 22:01:34

@fixpont: dehogy is, csak véget ért a sok góllal tűzdelt Haladás - Rákóczi meccs és én annak örülök, hogy nincs 15 perc reklám, máris itt van a "MAin event of the evening! " ;D

» tizedes   válasz erre
    2013-10-05 21:57:28

sport1-en is elkezdődött, csak kihagyták a bevonulást. Povetkin azzal a frizurával halálos :D

» bandi78   válasz erre
    2013-10-05 21:57:19

Ronnie Shields... na, azért örülök, h Ziminen kívül egy szakember is van. Povetkin sarkában

    2013-10-05 21:56:48

@greg: Thomenal a nemet rtl elofizeteses! Rohej.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 21:56:05

@greg: már nyomatja sport 1 húú majdnem szívbajt kaptam:D

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 21:55:56

tollanik: http://boxingguru.tv ...

    2013-10-05 21:55:45

Megy a sport1en. :)

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 21:55:22

@tollanik: német rtl-t nézd, ha tudod

    2013-10-05 21:54:54

Mondjuk Moszkvaban mar ejfel van.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 21:54:50

valaki streamet GYORSAN:D:S

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 21:53:36

@fixpont: Úgy tűnik.

    2013-10-05 21:53:16

hol a tökömbe látjátok ezt? sport 1ne még semmi:SS

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 21:52:13

Ezt nem ertem a sport1 felvetelrol adja?

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 21:51:50

Klicsek megint Red Hot Chilire jon be :) Miota ez a zeneje, meg nem veszitett... :)

    2013-10-05 21:47:52

Mi Povetkin bevonulózenéje?

    2013-10-05 21:45:37

Végre a bevonulás.

    2013-10-05 21:43:32

Hogy én mennyire utálom ezt az elnyújtott felvezetést.

    2013-10-05 21:41:23

@edge: Olvastam, hogy Lewis szerint ha Povetkin betalal tisztan, Wlad borulni fog :-) szegeny Pov-nak annyi... idaig is minden ellene szolt, de ha mar Lewis is megmondta...

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 21:30:53

Hát a németek nem szaroznak.. a német RTL-en az egyik szakerto Lennox Lewis, a masik meg George Foreman...

    2013-10-05 21:19:53

Briteknel meg David Price a szakerto a studioban...

    2013-10-05 21:08:30

@Fana: Fana: magyar ido szerint kb 4.30- 5.00 korul

    2013-10-05 21:07:28

Sziasztok!
Nem ide tartozik a kérdés, de nem tudjátok véletlenül, hogy Cotto kb hány óra fele fog boxolni?
Köszi a választ előre is.

    2013-10-05 21:00:08

@edge: Én is lesem a német RTL-t. Povetkinnek tényleg jó nője van,nem semmi :)
Mutatják az öltözőket stb,érdemes nézni,igaz,reklám van dögivel :)

» Apacsabi   válasz erre
    2013-10-05 20:53:26

@edge: Majd megvigasztalja ;-)

» bpjotruska   válasz erre
    2013-10-05 20:39:32

@edge: Sajnos nem jon be, nalam stream lesz, remelem megtalalom a sport 1 -et. Vajon Erdei lesz a kommentator?

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 20:33:48

na jó lett

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 20:31:53

@edge: nem jó a link, legalábbis nálam. nem tudsz másikat?

» tollanik   válasz erre
    2013-10-05 20:25:10

Povetkinnek milyen jo noje van....

    2013-10-05 20:24:03

nézi valaki a német RTL musort? : George Foreman a meghivott vendeg.. nagyon jo, amiket ökörködnek...

    2013-10-05 20:21:40

Én meglepetést várok....mixen döntetlenre vettem..

» Fürdős Krisztián   válasz erre
    2013-10-05 19:58:17

Itt mar megy a gala:
http://boxingguru.tv ...

    2013-10-05 19:49:26

Segitene valaki egy mukodo stream-el
a boxingguru nagyon akadozik sajnos
elore is koszonom

    2013-10-05 19:33:55

Nem várt fordulat persze bekövetkezhet bármikor, de normális esetben Klicsko legyalulja Povetkint.

» Bokszolo   válasz erre
    2013-10-05 19:22:09

3. menetben kiütik Povetkint

» Hamed1.0   válasz erre
    2013-10-05 18:58:46

Semmi eselye Povinak.

» fixpont   válasz erre
    2013-10-05 18:29:38

4-5 menetet adok Povetkinnek,és vagy kifekszik,vagy leléptetik,vagy az edző nem fogja kiengedni...

» Laptopnet   válasz erre
    2013-10-05 18:26:57

Haye (akarom mondani hej,) de keves komment van eddig! En katasztrofalisnak latom Povetkin eselyeit. Nem akarok tulzasokba esni, de eselytelenebb, mint pld Wach volt. Remelem azert Mormeck -nel tobbet nyujt majd.

» 4man4ever   válasz erre
    2013-10-05 18:00:11

Érdekes, a szavazásnál 100-nál többen voksoltak arra, hogy Povetkin lesz a győztes

» Jellicoe   válasz erre
    2013-10-05 17:51:58
fel