Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Amikor minden bokszra fordul: Pacquiao vs. Marquez III.

2011-11-04 13:40:18 /

November 12-én immár harmadízben feszül egymásnak Manny Pacquiao és Juan Manuel Marquez. A két népszerű harcos előző két mérkőzése a mai napig témát ad a rajongóknak és a szakembereknek egyaránt, és szinte borítékolható, hogy ezúttal is remek küzdelemmel örvendezteti meg a nézőket napjaink súlycsoportoktól függetlenül legjobb ökölvívója és mexikói riválisa. A Sport2 csatornán is élőben követhető Las Vegas-i WBO váltósúlyú világbajnoki összecsapásra ezúttal is leadták tippjeiket a profiboksz.hu korábbi és jelenlegi szerkesztői a hagyományos esélylatolgató rovatban.

Greg: Érdekes, hogy Arum nemrégen még azzal jött, hogy Marquez nem bokszolhat Pacquiao ellen anélkül, hogy ne bizonyított volna váltósúlyban, aztán most, hogy a mexikóinál kezdenek előjönni az öregedés jelei, egyből megfelelő ellenfél lett. Igen, úgy gondolom, Marquez kezd öregedni, a róla készült cikket írva gyakorlatilag minden jelentős meccsét megnéztem és nekem úgy tűnik, sokkal több ütést szed be, mint régen, illetve a korábban remek időzítése is megkopott. Az idő tehát nem neki kedvez és Pacquiao fejlődése sem, a filippínó az elmúlt évek alatt sokkal komplexebb ökölvívó lett, emellett váltósúlyban egy szempillantás alatt olyan erőre tett szert, hogy az utolsó meccseit elnézve körülbelül elég lesz hangosan rászólnia Marquezre, hogy Juan Manuel padlóra kerüljön. Az egyetlen változás, ami Marqueznek kedvez, Pacquiao fejméretének kb. 1,5-szeresre való változása, viszont a könnyebb célpont teóriát a P4P bajnok lábmunkája és gyorsasága le is mossa a lehetőségek közül. A 144 fontos súly szintén nem Marquez világa, Mayweather ellen is jól látszott, hogy sok már neki ez a kategória, és engem a mostani felkészülésről bemutatott sparring videók sem győztek meg, a mexikói meglehetősen lassúnak tűnik és a robbanékonyságát sehol nem látom. Sajnálom, hogy ezt kell, hogy mondjam, mert Marquez az egyik kedvencem, de szerintem ez a párosítás ebben a formában totálisan életképtelen, úgy vélem, Pacquiao az első négy menet valamelyikében ki fogja végezni ellenfelét.

Erwin: Nem számítok különösebb meglepetésre, a favorit nálam egyértelműen Pacquiao. A váltósúly már túl sok Marqueznek, ez nagyon jól látszott Mayweather ellen is, és nem hinném, hogy az akkor látott fizikai hátrányt sikerült ledolgozni a láthatóan erősödő mexikóinak, illetve arra is kevés esélyt látok, hogy valami váratlan taktikai húzással meglepje Pacquiaot. Marquez mindig is nagy küzdő volt, így szerintem most sem fogja könnyen adni magát, de véleményem szerint ez még mindig kevés lesz a pontozásos vereséghez. Tippem: Pacquiao TKO az összecsapás záró harmadában. 

Golyo: A papírforma sima Pacquiao győzelmet ígér, hiszen a két bunyós közül ő mutatta a jobb formát az utóbbi időben, ráadásul Marquez sokkal kevésbé viseli jól a súlycsoportok közti váltásokat, mint a filippínó. Az is valószínű, hogy Marqez lényegesen közelebb van karrierje végéhez, mint Pacquiao, ezért nem megalapozatlanok azok a vélemények, melyek szerint Pac-Man idő előtt befejezi a meccset. Ennek ellenére szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Marquez remek kombinációi már többször feladták a leckét a p4p listák éllovasának. A mexikói legenda némileg joggal érezheti, hogy az előző két meccsen a pontozók elvettek tőle valamit, amit most szeretne visszakapni, Marquez valószínűleg az utolsó nagy csatára készül és szeretné véglegesen berni magát a boksz aranykönyvébe (ez eddig is teljesült persze), így hipermotivált lesz ezen a mérkőzésen és nyilván a felkészülése is ennek a mentalitásnak a jegyében zajlott. Óvatos kezdésre számítok, de a 3.-4. menet környékén kinyílnak a pofonládák és könnyedén el tudok képzelni pár padlózást mindkét fél részéről. Az sem lenne meglepő, ha bármelyik bunyós egy ilyen padló-látogatás alkalmával ott is maradna. Nehéz, nehéz dolog ez a tippelés.... Marquez ismét megmutatja, hogy miért tartják az egyik legjobb bunyósnak napjainkba és komolyan feladja majd a leckét a fillipínó sztárnak, viszont gyorsaságának, ütőerejének és frissességének köszönhetően a meccset utóbbi nyeri, szűk pontozással. 

Prof: Pacquiao menetelésének újabb állomásaként, avagy nem várt Waterloojaként fogunk majd emlékezni a trilógiává bővült Pac vs Marquez összecsapásra? A szokott forgatókönyv szerint Pacman a gyorsaságával, pörgésével bőven túlszárnyalja majd épp aktuális ellenfelét, és amíg nem Mayweather áll majd vele szemben, addig nagyobb izgalom, heves vitatkozás nem is jöhet szóba az esélyek latolgatásakor. De ez így túlságosan egyszerűnek tűnik, ezért lássuk, mivel érvelhetnénk Marquez mellett. Ő az a bokszoló, aki két szoros mérkőzést mutathat fel Pac ellen, a stílusa anno eredményesnek bizonyult, de legalábbis egyenrangú féllé tette őt a fülöp-szigetekivel szemben. Csak hát azóta több minden változott. Nem kétséges, hogy abszolút értelemben, de egymáshoz mérten is Pacquiao nagyobbat lépett előre 2008 óta, mint tette azt Marquez. A plusz súly, izomtömeg nála egyértelmű előny, a mexikóinál sokkal inkább hátránynak látszik. Erő plusz gyorsaság, állóképesség, ütésállóság az egekben az egyik oldalon; lassulás, darabosság a másik félnél. Még ha Mayweather ellen amúgy is mindenki esetlennek tűnhet, azért Marqueznek nagyon nem tett jót a 142 font. Most viszont ismét ezzel kell próbálkoznia, hiszen Pac gyorsaságát kisebb saját súly mellett sem egalizálhatná, így legalább erőben, tömegben lesz előnyben, a számok terén legalábbis. De hogy sikerül-e ötvözni az új izomerőt a régi mozgáskultúrával, technikával, miközben egy teljesen más Pacquiao áll majd vele szemben 2008-hoz képest: hát itt érzek nagy problémát. Az utóbbi évek meccsei, a nonstop siker hihetetlen elismertséget, p4p dimenziókat nyitott Pacmannek, Marqueznél viszont véleményesebb a kép. Diaz és Katsidis legyőzése erős teljesítmény ugyan (bár a meccsek közben voltak hullámvölgyei), Mayweather ellen meg ki lehet kapni, de azért 2008-tól nem rajzol olyan ívet Marquez teljesítménye, amelynek épp most kellene tetőznie. Azért a korai KO-TKO változatban, vereségben nem hiszek -bár Marquez nem is tudna már tán másképp kezdeni egy meccsen, mint padlózással-, de egy kései leléptetés reális, hiszen ő nem választ 12 menetes sündisznó taktikát a’ la Clottey, nem is öregbaráti találkozót rendeznek majd Mosley-módra. Az offenzív fellépés viszont nyitottabbá, üthetőbbé teszi az embert. Mindezt jelen esetben csak a legendás mexikói harcosság, soha fel nem adás ellensúlyozhatja…
De ez működni is fog szerintem, ezért: Marquez WI 10%, WP: 5%, Pacquiao WI: 35%, WP 50%. Tehát Pacman 117:110, 118:109, 116:111 arányban győz, mi meg várhatjuk Mayweathert, egyben reméljük, személyében nem Godot-ra várunk… : - )

 2011. november 11. - Profiboksz.hu

Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Gartulálok Golyonak, szakértői tipp volt!

A meccsről az új hír alatt mondom el a véleményemet.

» Sztrego   válasz erre
    2011-11-13 11:11:18

nagyon remélem,hogy ezekután tisztázódott már hogy May a valódi p4p no1. Szégyen amit műveltek megint Arumék...szegény Marquezt megint meglopták..

» zsoltii   válasz erre
    2011-11-13 11:07:45

@fixpont: A Floyd vs Martinez nagyváltóban lehetne, azt simán tudná hozni Martinez, sőt, - ahogy el is mondták a Barker meccs után - valószínűleg vissza fog lépni nagyváltóba, mert ott több a kihívás.
Nyilván, ha Martinez megveri Floydot, akkor borul a bili, de akkor annak nyilván lesz egy azonnali visszavágója.
Ha viszont Floyd nyer, akkor jöhet a Marquez vs Pacquiao győztese elleni meccs. Nyilván ott Mannyt tolják majd megint, hogy ő jöjjön össze Floyddal végre, de szerintem ha Marquez nyerne, akkor a Floyd vs Juan is opció lenne Marquez minden addiginál durvább népszerűsége miatt.
Ezen mit nem értesz?
De ha nem áll össze a kép még most sem, akkor Martinez nevét nyugodtan helyettesítsd be mondjuk Khanéval. Ok?

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 10:16:29

@IMiKeT: Na de milyen sulyban? Martinez kozepsulyu, miben kellene boxolnia Floyddal? Es utana annak a gyoztesenek miben kellene boxolnia a Pac meccs gyoztesevel? Szep ez amit leirsz, csak nincs ertelme.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 10:01:29

@zappa: Igen, Floyd Martinez ellen nagy meccset nyomhatna addig, és utána mehetnének a győztesek egymás ellen.
Egyébként ha Juan Manuel a negyediken is minimum így elverné Pac-et, akkor tutira veszem, hogy megint üsszehoznák May-jel, mert eladható lenne a meccs. Meg lenne az magyarázva, hogy már beleérett a súlyba Marquez, meg minden. (Pedig azt elismerem, hogy Marqueznek azután sem lenne nagy esélye elverni Floydot.)

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 09:46:16

@vizslahal: Hát igen, ahhoz aktívnak kell maradnia, és a következő meccsén egy p4p10 es bunyóst verni.

    2011-11-13 09:40:35

@fixpont: arum mondott is valami olyasmit már, hogy a 4 lenne a ppv rekorder meccs.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 09:40:00

@IMiKeT: Csak akkor lemaradunk a May elleni meccsről. Bár Maynek több lhetősége van mint Pacnak, ott van Khan, esetleg Martinez, akikkel Pac nem nagyon bokszolna amúgy sem.

    2011-11-13 09:39:24

@zappa: meg maynek mikor volt utoljára egy keményebb meccse... akkor előzheti meg pac-ot, ha valami kemény meccset megnyer. ha mondjuk megveri martinezt.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 09:39:10

@fixpont: Remélem is, hogy így lesz.

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 09:37:22

@zappa: A kozvelemeny meg a sajto azert nagy ur, szerintem nagy lenne az erdeklodes a 4-re is. Ki fogjak kenyszeriteni.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 09:29:03

Egy biztos, ezzel a "győzelemmel" inkább May felé billentek sztem az esélyek. Mondjuk a p4p listákon ezt nem tudják figyelembe venni sztem, az elcsalt győzelem is győzelem.

    2011-11-13 09:28:03

@zappa: Vagy Bradley. De en most a JMM4-re tennek.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 09:27:54

Kb ugyanezt írtam anno.. hátramenetben Cotto és szétszívatta Pac agyát nem kétszer. Pac KO-ra szavaztam a nagyobb súly miatt, hát nem jött volna be. Mayt meg sem találná a ringben. Ettől függetlenül inkább megnézek 5 Pac meccset mint őőő...4 Mayt.

» himpike   válasz erre
    2011-11-13 09:27:50

Ha nem May és nem Marquez, akkor sztem Ortiz következik hamarosan.
Esetleg Morales? :D

    2011-11-13 09:26:21

@BlaZe: hát, igen nem könnyű elképzelni, hogy a jóval nagyobb ütőtávú may-t, hogyan oldaná meg ezek után. aki ellen ezt a beugrálgatást kell csinálnia pac-nak ott már nagyon nehéz dolga van.
én nem csodálkoznék azon sem, ha inkább a bradley meccset csinálná meg jövőre, utána meg visszavonulna. itt sok öröme nem lesz, se marquez-zel, se may-el, ha nem tudja a saját stílusát bokszolni. márpedig úgy tűnik nem tudja. mannyinek inkább harcos ellenfelek ellen csillog.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 09:19:50

nah, ennyit a profi ökölvívásról. :)

» arrogant   válasz erre
    2011-11-13 09:17:20

@pacquiaofan: Mikor néztem higgadt voltam, csak utána lettem ideges :)

amúgy örülök hogy egy Pac-fan ilyen józanul is tud írni, üdítő !

    2011-11-13 09:16:31

@pacquiaofan: Lószart.

» George   válasz erre
    2011-11-13 09:15:57

@vizslahal: a gondolatmenetet továbbfonva : és sokan gondolhatják most, hogy pont ezért May favorit, ő kontrákra alapozva, gyorsaságában bízva, belharcot kerülve kipontozná...mivel az ő boksz kevésbé rombolja a saját testét...

    2011-11-13 09:13:43

Ezt a meccset higgadtan is végig kell egyszer nézni. Ne feledjük, hogy nagyon nehezen pontozható meccsről van szó. Tehát nem az összbenyomás számít! Az összbenyomás alapján Marquez nyert. De különösebb csalási szándék nélkül is ,,félre'' lehetett pontozni a meccset.

» pacquiaofan   válasz erre
    2011-11-13 09:13:16

@JLB: Nyilván nem kell magyaráznia azokat a győzelmeket, de itt is mindig azt mondtam, hogy kéne valaki, aki leteszteli úgy igazán és pont ezért örültem, hogy Marquez megkapta a lehetőséget harmadszorra is. Letesztelte Pac-et, ahogy vártam és meg is bukott.

» George   válasz erre
    2011-11-13 09:13:13

Mannynek sosem feküdtek a nem előre menő bunyósok. Marquez remekül mozgott oldalra, hátra, jól vette ki magát az ütőtávból, és elképesztően jók voltak a kontra felütései. Ezek alapján csúnya nagy csalódásban lesz része a Pac szurkolóknak, ha összeengedik Floyddal.

    2011-11-13 09:12:42

@fixpont: Hát nem tudom, nekem nem úgy tűnt, hogy Pac sokkal aktívabb lett volna, sőt. Lehet, hogy összességében többet indított, de ebből semmiféle előnyt nem tudott kovácsolni.
A középső menetekben ráadásul kifejezetten passzív volt, alig ütött, és nagyon frusztrált volt.
Érdekes volt látni a folyamatot, amint az elején bekezdtek óvatosan, Juan jól kontrázott, és Pac leszokott az elsőszándékú támadásról, mert az nem ment. Aztán, mikor kb a nyolcadik után rászóltak Pacre, hogy kéne valamit csinálni, mert sorra bukja a meneteket, akkor megint elkezdett előre menni, és megint kontrázta Marquez keményen. Végig csont frusztrált volt, mert egyetlen stílussal sem tudott érvényesülni.
A poén az, hogy kb egyetlen olyan menete sem volt Pacnek, amiben teljesen tisztán, sima fölénnyel nyert. Inkább olyanok voltak, amikben mindketten találgattak, s rá lehetett fogni, hogy Manny-é volt.

De mégegyszer: nem a szavakból, a meccs utáni interjúkból derül ki, hogy Roach vagy Pac belül hogyan ítélik meg a teljesítményt és a saját eredményüket, hanem abból, ami az arcukra volt írva a kései menetek szünetében, és a végső gongszó után.

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 09:12:28

@George: Pár sorban is találóan összefoglaltad, de azért meg is harcolt amit elért senki nem akarja tőle elvenni, nagy búnyosokat győzőtt ő le...azokat a győzelmeket nem kell magyaráznia..Nem, mint ezt...

    2011-11-13 09:10:09

@fixpont: Kösz!Így már világos.Akkor a helyszínen is úgy látták mint mi a tv-n keresztül.És az a műanyag palack se véletlenül szállt a Pac sarokba.

» MAGYAR   válasz erre
    2011-11-13 09:09:42

@JLB: azért marquez sem egészen így bokszolt az első kettőn. szerintem kezdenek rájönni, hogy mi kell ellene. mosley is végig egy ilyen hátra boksszal próbálkozott, csak ő nem tudta megcsinálni, hogy így visszakontrázzon. nekem az az érzésem, hogy olyan jellegű háborúkat, mint amiért ekkora sztár lett már nem fog tudni csinálni manny, mert senki nem fog már bele menni ilyenbe. most már ilyen taktikai harcokat fogunk tőle mindig látni. (aminek mondjuk én nem örülök, bár ez a mai egy élvezetes meccs volt.)

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 09:08:52

@MAGYAR: :)

    2011-11-13 09:07:06

@MAGYAR: A masik posztban meg azt irtak hogy a ring mellett es a sajtotajekoztaton levo emberek donto tobbsege szerint Marquezt megloptak a meccsen, aki a korntra uteseivel kontrollalta a meccset es erosebbeket is utott.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 09:07:03

@fixpont: Valahol igazad van, csak valahogy hivatalosan is formába kéne ezt önteni...

    2011-11-13 09:06:44

Gratulálok Roach-nak az edzői tevékenységeihez,de most elszámolta a balut mennyiséget.

» MAGYAR   válasz erre
    2011-11-13 09:06:43

@JLB: Mindig így bokszol, csak hagyják neki. Megrettennek(Mosley) , túlélésre játszanak(Clottey), technikailag kevesek(Cotto), ólomkatonák(Margarit o), kiégettek(ODLH), túlértékeltek(Hatton ). Marquez viszont nem ijedős, nem öregedett meg látványosan, viszonylag gyors, technikás és harcol a végsőkig. Ez így kicsit egyszerű, de van benne igazság. Pac ezt tudja amit ma mutatott, csak eddig hagyták belőle megélni.

» George   válasz erre
    2011-11-13 09:06:28

@MAGYAR: a lényeg hogy a helyszínen is a nagy többség úgy érzi, hogy Marquezt meglopták ,kontrabokszával uralta a kötélnégyszöget és ő vitte be a hangsúlyosabb találatokat...

    2011-11-13 09:05:30

@MAGYAR: Azt irjak hogy: "PacMan messze agresszivabban boxolt es tobbet utott, de a jobb, kemenyebb es tisztabb talalatokat a mexicoi vitte be."

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 09:05:18

@fixpont: Azt irjak hogy: "PacMan messze agresszivabban boxolt es tobbet utott, de a jobb, kemenyebb es tisztabb talalatokat a mexicoi vitte be."

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 09:05:07

@JLB: Ez Clottey, Cotto, Margarito ellen elég volt, akik méltán tiszteletre méltó (Margaritonál mondjuk véleményes ez jelző, de ez most nem az fórum) sportemberek, de Marquez ellen itt és ma nem...

    2011-11-13 09:03:08

Jot tett a boxnak es szerintem Mannynek is, hogy ilyen felisteni magassagbol Marquez lehozta a foldre PacMant.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 09:02:45

@fixpont: Kár,hogy nem tudok angolul...

» MAGYAR   válasz erre
    2011-11-13 09:02:23

@fixpont: mondjuk azt én továbbra sem értem, hogy miért volt az, hogy marquez amikor ütött egy egyeneset elérte mannyit, mannynek meg ha ütni akart be kellett ugrania, a sima ütései gyakran rövidek voltak. pedig elvileg ugyanannyi az ütőtávjuk. gondolom marquez hátra mozgása miatt lehetett, de akkor is fura volt. végig ugyan az volt az érzésem, mint amikor manny a magasabb nagyobb ellenfelek ellen volt, hogy nem éri el rendesen.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 09:00:41

Ja, és hol a bűvös 1000 ütés? Ha az ellenfél nem egy bokszzsák vagy nem prtnaer az adok-kapokban, akkor rögtön leesik az ütésszám.

    2011-11-13 09:00:34

@fixpont: 100 % true.

    2011-11-13 09:00:10

@másik Zoli: Pac ma (önmagához képest, "P4P the best" szint, amit még 1-2 ember tud ma a bokszban, nevek nélkül)pontatlanul, céltalanul és ötlettelenül bokszolt...

    2011-11-13 08:59:17

@George: Roachék elkényelmesedtek, ez teljesen egyértelmű. Nem csak ezen a meccsen, hanem szerintem úgy általában is. Azt hitték, hogy elég Mannyt beküldeni a ringbe, és az erejével meg a gyorsaságával elintéz mindent.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:58:09

@másik Zoli: "Milyen agresszor...? :)"

"Pacquiao was by far the more aggressive fighter and threw a boatload more punches, but the pugilist who landed the best, cleanest and hardest shots was the Mexican."

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:58:05

The opinions of many within the ringside media and those at the post-fight press conference were somewhat mixed, but the overwhelming majority felt that the legend from Mexico City had been robbed. The general consensus is that Marquez’ counter punching controlled the pace of the contest and that he landed the harder shots.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:56:43

@vizslahal: Már nem tudom mit kéne csinálnia JMM-nek, hogy nyerjen...

Ha lesz : Elismerik,hogy Pac itt ma nem nyert ! Másrészt Marqueznek már nincs mit bizonyítani..olyan lenne mintha mégegyszer kéne érettségiznie, miután mér egyszer sikeresen levizsgázott...

"Meglássuk"..:)

    2011-11-13 08:56:34

@fixpont: Milyen agresszor...? :) Azt a néhány középső menetet a 8. környékén megpróbálta felpörgetni, de azokból is Marquez jött ki jobban. Egyébként semmi agresszió nem érződött Pac bunyóján.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:56:17

@másik Zoli: a boxingscenen már az van, hogy arum azonnali negyedik meccset javasol és csak szoros manny győzelmet látott. a ringben még magabiztosabb volt :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 08:55:48

@vizslahal: Pont itt a lényeg. Pac eddigi ellenfeleinél elég volt egy rohadt nagy ütészápor és azok vagy menekültek vagy kettősfedezék mögül nézték végig a meccset. Ebben Roach-ék kicsit el is kényelmesedtek. Erre jött valaki, aki nem ijedt meg, sőt még ütni is mert és erre már nem volt B-terv.

» George   válasz erre
    2011-11-13 08:55:41

Csak nehogy ez legyen Erdei sorsa is! :(

» pthomas   válasz erre
    2011-11-13 08:55:39

@vizslahal: Erdekes, mert Pac volt az agresszor es az osszes compubox statisztika Pacnak kedvez. Ennek ellenere a meccs osszekepe alapjan legalabb dontetlen volt.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:54:07

Steve Kim a sajtájról:

"So Pacquiao said that he got lucky, that it was a draw? That's an admission that he lost"

Nem teljesen világos, de mintha Manny azt mondta volna, hogy szerencséje volt, hogy döntetlen lett. Kim szerint mintha beismerte volna, hogy veszített.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:53:47

116-112 ès 115 -113 Mintha nem is egy meccset nèztünk volna a pontozòkkal! Gyalázat! Tudom nem jelent semmit,de JMM nagyobb,erősebb ès kemènyebb volt ezen a meccsen. MP valahogy nem tudott semmit sem kezdeni Marqezzel. Nagy gratulàció jàr JMM-nek

» pthomas   válasz erre
    2011-11-13 08:53:42

@JLB: komolyra fordítva szerintem marqueznek bele kellene menni a negyedikbe, neki már sokat nem árthat egy újabb elpontozott meccs. viszont pacnak elkellene elkerülnie ezt a meccset. mert tudom nem ez számít, hanem a pontozás, de a meccs összképét tekintve szerintem marquez magasan volt itt jobb. egyszerűen ő kontrollálta, hogy mi történjen a ringben. 12 meneten át nem jött rá pac vagy roach, hogy mit kellene másképp csinálni, hogy itt dominálni tudjon.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 08:52:48

Freddie Roach - "I thought Pacquiao won the last two rounds to edge Marquez out. I don't want to do it again, but I think we need to."

    2011-11-13 08:52:08

@zappa: Rafael a sajtájról:

"Arum 3 kérdés után berekesztette a sajtájt, sem Floydról, sem a egy 4. Marquez-meccsről nem mondtak semmit. Gyenge."

"A sajtájnak vége. Manny lényegében nem mondott semmit."

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:51:17

Legalább Marquez bizonyította újra azt, amit én mondjuk eddig is tudtam, hogy Pacquiao mennyire hozható zavarba pontos kontrákkal vagy közbeverésekkel és itt hiába játszanak a súlyhatárokkal, mert Marquez-t vagy majd Mayweathert érdemben lelassítani, illetve ügyetlenebbé tenni nem tudják.

» George   válasz erre
    2011-11-13 08:50:23

@vizslahal: mint az amatőr meccseken :D ezért nem mérvadó, na jó nem teljesen, inkább irányadó LEHET

    2011-11-13 08:49:47

@zappa: Ez a kemény...az igazság valahogy utat talál magának...

    2011-11-13 08:48:23

@fixpont: ezt tudod pontosan amúgy, hogy hogy csinálják? gondolkoztam már ezen.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 08:47:55

A fightnewsen 60% Marquezt látta győztesnek, 30% Pacot 10% döntetlen.
(ehhez érdemes hozzáadni, hogy egyrészt még nm sokan szavazhattak, másrészt Pacnak sztem sokkal többen drukkoltak világszerte)

    2011-11-13 08:47:33

@zappa: 1 év múlva is 6 év lesz közöttük, bár igaz egy idő után 1 év 1,5-nek majd 2-nek felel meg :) Megvárják mire 50+ lesz, lol :D

    2011-11-13 08:46:00

@vizslahal: Pac is megjegyezte, hogy meglátják, Arum lehet megkeresi a Marquez teamet a 4. ügyében...bár lehet tényleg nem kéne Marqueznek elvállalnia, ő már bizonyított ma..megnézném mondjuk...:D De tudjátok mit, inkább mutasson be nekik, aztán jöjjön May-Pac...és Isten nem bottal ver :)

    2011-11-13 08:44:19

Elolvasva millio kommentet olyan 4:1 aranyban tartjak Marquez gyoztesnek a rajongok.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:43:45

@IMiKeT: Nem ertem hogyan beszelhetsz egy pontozasos sportban objektivitasrol, az sosem volt es sosem lesz, meg a compubox sem objektiv, azt is csak nyomogatja valaki.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:41:29

@másik Zoli: Ebben is lehet valami...

    2011-11-13 08:40:44

Poén, hogy Dan Rafael döntetlenre adta ezt, és nem is érzi nagyon gáznak az eredményt, és nemrég pakolta fel az első két meccsről a saját pontozólapját...Az első két meccset Marqueznek adta.
Úgy tűnik, hogy mióta az anyagi érdekek is döntő tényezővé váltak, és Pac-ből nagykutya lett, az objektivitás rovására mennek a dolgok...

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 08:40:04

Már várom a nyilatkozatokat. Például Mayweather-től :)

    2011-11-13 08:39:59

@JLB: Hát lehet hogy az lesz, mert levonva a következtetéseket, így ez kevés lenne May ellen. Más ellen meg nem nagyon mehet Pac.
Jöhet egy meccs Marquez ellen, akkorra már 39 éves lesz, és közben May sem fiatalodik.

    2011-11-13 08:39:47

@JLB: és akkor a negyedikben megint ez lesz és jöhet az ötödik :). (mondjuk én bárhányszor megnézném őket nem arról van szó :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 08:39:32

@JLB: Én Marquez helyében nem állnék ki 4. meccsre. Minek? A világ tudja, ki nyert ma hajnalban, az pedig világos, hogy őt pontozással nem fogják engedni nyerni.

Egyébként ezen a meccsen egy valami egyértelműen kiderült: kettejük közül JMM a jobb bokszoló.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:39:31

A Valuev-Holyfield és a Williams-Lara más kategória. Itt a világ legjobbja küzdütt egy szintén top 10-es bunyóssal és az ember azt gondolná, hogy ezt már nem merik elcsalni, de ráviszi őket a lélek hogy rohadnának meg.

» George   válasz erre
    2011-11-13 08:39:04

@másik Zoli: Hát ja, ő már csak nem mondja, hogy JMM vitte el azt a két menetet...mondjuk ezért nem is hibáztatható, a saját fiát nem árulja el.

    2011-11-13 08:37:36

@fixpont: Csakhogy a pontozók 3:1, 3:1, 2:2-re hozták az első 4 menetet. (Nálam is 3:1 volt Manny javára.) És a vicc, hogy annál a Dave Morettinél volt 2:2, aki végül 115:113-ra Pacmant hozta ki győztesnek.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:37:22

@másik Zoli: "Ha jól emlékszem, a Paul Williams-Lara pontozóit eltiltották."

Igen, ideiglenesen eltiltották őket, és le kell vizsgázniuk újra továbbképzések után.

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 08:36:55

@TITANIUM: Ennyi, jöjjön akkor a negyedik, azzal be is ismerik, hogy ez nincs így rendjén !

    2011-11-13 08:36:18

Roach szerint Manny az utolsó két menetben nyerte meg a meccset.

A 12. egyértelműen Marquezé volt.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:35:08

@másik Zoli: minden lehetséges és az ellenkezője is, itt példa :(

    2011-11-13 08:34:40

Szerintem nagy csalas nem tortent. Pac rossz napot fogott ki,nem Marquez volt zseniualis,JMM hozta azt a szinet amit o tud. Picivel nyert Manuel de a bajnokot jobban kell verni, szoval en dontetlenre adtam volna. Johet a rematch es minden tisztelet JMM-nek.
Eljen a korrupcio!

» TITANIUM   válasz erre
    2011-11-13 08:34:12

@pthomas: +1

    2011-11-13 08:34:04

@másik Zoli: Erdekes en meg pont a 116-112-nel tudtam hogy Pac nyert, mert fix biztos benne, hogy az elso 4 menet utan 40-36-ot irtak le. Amikor bemondtak a szamokat itt mondtam hangosan, hogy "still" es 1 masodperc mulva Buffer is, hogy "still". :)

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:32:45

@pthomas: Sajnos volt már rosszabb is: Williams-Lara.

Csakhogy erre a meccsre az egész világ figyelt.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:32:17

Oscar: "I'm still sitting on my couch in disbelief."

    2011-11-13 08:32:01

vilElèg règòta nèzem napi rendszeressègge l ezt az oldalt,de eddig nem szòltam hozzà egy cikkhez sem.Itt az ideje! Ilyen undorító,pofàtl an csalàst mèg nem láttam miòta boxot nèzek! Talàn a Hollyfield Valuev volt hasonlò.Szè ;gyen,hogy ezt meg lehet tenni emberek milliòival.

» pthomas   válasz erre
    2011-11-13 08:31:05

@kilcsko: Amikor Buffer azt mondta, hogy 116:112 és 115:113, biztos voltam benne, hogy Marquezt hirdetik ki győztesnek.

Az az igazság, hogy ha JMM ilyen pontaránnyal nyer a pontpzóknál, senkinek nem lett volna ellenvetése. Roachnek sem.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:30:33

Azert vannak ellenvelemenyek is:

CompuBox don't lie ( Pacquiao landed 176 of 578 punches. Marquez connected on 138 of 436 punches, Pacquiao had a 117-100 edge in power shots ).

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:29:06

A boxingscene szerint Pac győzelme "erősen ellentmondásos" volt.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:28:48

Az agyam meg áll,az eredmény hirdetés előtt 99%-ban biztos voltam hogy Marquez győzőt! Ez egyszerűen felháborító..

» kilcsko   válasz erre
    2011-11-13 08:28:15

Hahahha ez a legjobb komment amit ma olvastam:

"when max said talking to the winner and gave the mic to pac the mic went off, even its disappointed."

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 08:27:59

Dan Rafael megkukult, pedig általában percről percre szokott közvetíteni a sajtájról.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:27:21

@JLB: A Guardian-cikk vége:
"[Pacquiao] surely needed to win the 12th and final round to give himself a chance of at least a draw. He did not, and Marquez celebrated an expected victory when the final bell rang."

Én ugyanezt mondtam a 12. menet előtt: Ha Marquez nyeri, nem vehetik el tőle a meccset.
Megnyerte, elvették.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:25:34

@TITANIUM: Tudom, hogy a bajnokot mindig meggyőzően kell verni, de azt hiszem ma ez megtörtént.

    2011-11-13 08:24:54

@JLB: Ez a Guardian-cikk helyesen látja a dolgokat, nagyon korrekt !

    2011-11-13 08:23:47

Marquez szerintem szorosan nyert de mivel Pac a bajnok es a nagy nev ezert egy dontetlen lett volna igazsagosabb.

» TITANIUM   válasz erre
    2011-11-13 08:22:18

Na, egy józan cikk :

http://www.guardian. ...

"Heaven knows what fight the third judge - Glen Trowbridge - was watching, but it certainly wasn't this one."

    2011-11-13 08:21:48

@IMiKeT: Ha jól emlékszem, a Paul Williams-Lara pontozóit eltiltották. Ezeket nem fogják.

A badlefthook.com-nál Marquez nyert 115:113-ra.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:17:21

http://espn.go.com/b ...

"It's hard when you're fighting your rival and the three judges, too," Marquez said.

    2011-11-13 08:15:16

@JLB: Az elméletet nem tudom, de úgyis csak az számít, hogy a gyakorlatban ez hogy történik.
Én még nem nagyon hallottam olyanról még komoly csalások esetében sem, hogy eltiltottak volna pontozóbírókat, de olyanról már igen, hogy felfüggesztettek, és továbbképzésre küldtek őket.
Legutóbb Russel Morával vezetőbíróval történt ez, amikor 25-30 mélyütést semmisnek vett az Agbeko vs Mares meccsen.

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 08:14:53

Elolvastam Rafael összefoglalóját az ESPN-en, hát csalódtam a pasasban. Látszik, hogy a média Pacquiao (illetve Arum) zsebében van. Nem akarnak rosszban lenni velük, úgyhogy inkább azt írják, amit Arum látni akar. Rafael szerint Marquez a meccs után "a régi nótát fújta"...

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 08:14:07

@IMiKeT: egyetértek Veled, Marqueznek szerencsére már nem kell bizonyítania, 10-20 év múlva is mindenki tudni fogja az igazi boxfan, hogy ki nyert

    2011-11-13 08:12:50

Valaki tudja, hogy pontozókat milyen mértékben tilthatnak/bírságolh atnak meg egyértelmű tévedés/csalás esetén ?

    2011-11-13 08:09:18

@JLB: Hát, azt gondolom (de lehet, hogy maradi vagyok), hogy aki látta ezt a meccset, és tiszteli a sportot és a bokszolókat, az a helyén kezeli a dolgokat, és tudja, hogy Marquez nyert.
És mivel nagyon sok szurkoló a szenzáció, a dráma miatt nézi a bokszot, és nem "kiforrott" bokszszurkoló (vagyis az a tömeg, aki adott teljesítmények alapján alkalmi szimpatizálást csinál, és ez a nagyobb hányada a bokszot néző embereknek), azok most elvileg Juan Manuel mellett állnak. Mondjuk ez tényleg csak egy alkalmi dolog, ezeket a "szurkolókat" elfújja az első gyengébb teljesítmény szellője. (Ezt itt a fórumon is nagyon jól nyomon lehet követni. :-))

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 08:08:28

@George: +1 :)

    2011-11-13 08:07:44

Lesz kommentrekord?

» George   válasz erre
    2011-11-13 08:07:07

Az ütésstatisztikának meg csak menetekre és hangsúlyos ütésekre lebontva van értelme.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 08:06:27

@BlaZe: na ez meglepő. hogy a fenébe? :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 08:04:45

@BlaZe: Az utolsó döntötte el a meccset. Mert ha azt Moretti Marqueznek adja, akkor döntetlen.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 08:03:49

Ringsúlyokat nem írtak ki. Nem tudja valaki milyen súllyal léptek ringbe?

    2011-11-13 08:03:30

Kívánom, hogy a pontozók akiket lefizettek költsék csak gyógyszerre az összes pénzt.

» George   válasz erre
    2011-11-13 08:03:19

@Lemmy: Ha döntetlen és Pacmant hozzák ki győztesnek, az is csalás. A másik oldalról: nem mindegy, hogy döntetlenezel vagy kikapsz.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 08:02:20

@Beast_Pete: Hát igen. Véleményem szerint Pac mérlege így módosult:
52 győzelem - 5 vereség - 2 döntetlen

    2011-11-13 08:02:18

@zappa: Persze, ez nem mond semmit. Marquez irányított. De durva, hogy a 8-9-10 menetek döntötték el a meccset. Azokat pedig nagyon nehéz volt Pacnek adni...

    2011-11-13 08:01:57

@másik Zoli: az a baj, hogy eddig egy May-Pac mérkőzésen mindkettőnek szúrkoltam volna, mert mindkettő egyaránt nagy kedvencem, most már egyszerűen nem...

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 08:00:08

@másik Zoli: Dettó, én sem tudok csatlakozni, sehogy sem. Amúgy grat a pontozólaphoz, állat, hogy ilyen gyorsan meg tudjuk nézni. Alapvetően nem a csalás híveinek táborát erősítettem, úgy gondoltam, egy döntetlen simán elmenne. Szerintem Marquez is azt hitte, hogy kihozzák x-re, azért mosolygott kicsit csalódottan az első 114-114 után. Aztán jött a hideg-zuhany...

    2011-11-13 07:59:48

@BlaZe: Én éretem, hogy találati számban még ott lehet Pac, más kérdés, hogy a súlyosabb ütések döntő többségét Marquez vitte be.
(De legalább majd tud mibe kapaszkodni Sztrego! :))

    2011-11-13 07:58:13

@másik Zoli: Az eredmény után bejelentik, hogy felhagynak eddigi tevékenységükkel és inkább gyeplabdameccseket elemeznek.

    2011-11-13 07:55:19

A sajtájon Marquez azt mondja, nem tudja mit kellene tennie, hogy a pontozók fair módon bánjanak vele.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:55:15

Lehet átpártolok a sakkra vagy a teniszre a végén, ott sokkal kevesebb szerepe van a bíróknak. Nem is tudom mi a francért reméltem, hogy legalább ezt a meccset, ami a régi vitát volt hivatott eldönteni, legalább ezt tisztességgel pontozzák ilyen előélet után.
De nem...
Megyek aludni, holnap szétnézek van-e valami másik alternatíva a boksz helyett... Mióta az eszemet tudom ez a kedvenc sportom... Szomorú amit a pénz tesz vele manapság...

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 07:54:51

"CompuBox Stats: Total punches thrown (Pac 578, JMM 436), connected (Pac 176, JMM 138)"

    2011-11-13 07:54:48

@másik Zoli: marqez egy nagyon jo bunyos amit most be is bizonyitott!!!

    2011-11-13 07:54:41

@másik Zoli: Fegyelmezetten 100%-osan végigvitte a taktikát, nagyon profi volt!

    2011-11-13 07:54:14

Mostanában már annak kell drukkolni, hogy egy meccs értlemesen végigmenjen, utána meg értelmesen pontozzák is...

    2011-11-13 07:54:10

A fightnews és a boxingscene a meccs óta elérhetetlen.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:53:55

@zappa: jol látod ez olyan gyanus mecs volt mint amikor de lahoyát segitették strum ellen oscarnak szurkoltam de csak akövetkező mecs miatt hozták ki gyöztesnek, sok bunda megöli a sportot!!!!

    2011-11-13 07:53:44

@vizslahal: Eben igazad van, a May-Ortiz mielőtt jó lett volna vége lett.

    2011-11-13 07:53:37

@vizslahal: Jó meccs volt, de Marqueznek köszönhetően. Amit ő csinált, az gyönyörű volt.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:53:05

Szokásom az ismétlést is megnézni a sport tv-n, de ma ezt nem teszem meg, mert ebéd után kifordulna a gyomrom ettől az egetverő csalástól és még visszaadnám a drága étkeket...

    2011-11-13 07:52:44

@zappa: mondjuk ez legalább egy nagyon jó meccs volt. a mayen botrány is volt és nem is volt jó :)
amúgy a pontozólapokat néz7va azért az első 4en sem az a 3_1 marquez van, amit itt is és angolok is láttak.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:51:02

@zappa: szerintem úgy volt ahogy mondod...ennyi.

    2011-11-13 07:50:24

Ezek után én sem fogok tudni tiszta szívvel szurkolni Pacquiaonak.
JMM igazi bajnok!

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:50:01

@BlaZe: Oscar már dörzsöli a kezét...

    2011-11-13 07:49:36

@másik Zoli: Igen, pont ezért van csalás szaga. Az első 4 menetnél még azt gondolták, meg lesz Pacnak simán. A meccs felénél észbekaptak, hogy hoppá, ez elmehet így!

A meccs második felében a két gyanús pontozó 6 menetből 4-et behúzott Pacnak! Azért ez meredek mindenképpen.

    2011-11-13 07:49:20

@boksznéző: ha az a 4 menet az övé megtudod mondani miért? mert nem volt egy tiszta találat pacnak, nem mert ás nem is tudott ütni markez nagyon szépen hajolgatott és tudatosan ütött ,pacnak tul nagy falat volt egy jo bokszolo aki nem fél tőle és mert ellene ütni. 12menet alatt csak markeznek volt nagy és tiszta találata pac szokásához hiven csak csapkodott de ez most kevés volt,csak hát aza mocskos pénz.......

    2011-11-13 07:48:21

Oscar: "I think this shows how superior mayweather is ."

    2011-11-13 07:48:04

@vizslahal: Steve Kim twitter.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:47:29

@másik Zoli: az a jelenet asszem a 11-ben volt...már ment a vége előtt picivel a spekulálás, végülis nagy csaláshoz idő kell...:(

    2011-11-13 07:47:14

"This was the second robbery and this one was the worst," Marquez said. "We won with clearer punches."

Szerencsétlen...

    2011-11-13 07:46:58

@másik Zoli: ügyes! ezt hogy találtad amúgy ilyen gyorsan? :)

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:46:36

Annyira sok gázos szitu van mostanában a profibokszban, ez azért elkeserítő. Mi a francért nem lehetett ezt a nyomorult meccset odaadni Marqueznek? Lehet hogy a gondosz Mayweather csapat áll a háttérben!

    2011-11-13 07:46:03

@fixpont: A 8-9. egyértelműen Marquezé volt, a 10. döntetlen közeli volt, azt oda lehetett adni Pacnek. Az látszik a pontozólapokon, hogy amikor látszott, hogy a filippínó bajban van, elkezdtek "érdekesen" pontozni.

Emlékezz, hogy néhány menettel a vége előtt még Kokónak is feltűnt, hogy valaki rohangál a zsűriasztalnál.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:45:37

@IMiKeT: Csak az vigasztal, hogy Marqueznek így még több szimpatizánsa lesz...talán,..lehet csak vigasztalom magam a hülyeségeimmel.

    2011-11-13 07:44:36

@fixpont: Ja. Ez szégyen... Biztos ott is összekeverték a bunyósokat, mint az Erdei-Mendozán :)

    2011-11-13 07:44:22

Huh tevedtem, nem volt 4-0, inkabb a 8,9,10 volt amit erdekesen pontoztak.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:42:57

@másik Zoli: Azért, mert kaptak egy smst, azzal az üzenettel: Okosan pontozzatok ha kell a pénz...

» Rezsőr   válasz erre
    2011-11-13 07:42:23

Nagyon bíztam Juan jobbegyenesében, hogy le tudja zárni vele a meccset. Az ütés gyönyörűen ki is pattant, de nem ment le Pac. A meccs előtt egyetlen szakíró sem adott fikarcnyi esélyt sem Marquez győzelmére, és alig voltak páran, akik felvetették, hogy valamekkora esélye van annak, hogy esetleg végigmegy.
Marquez simán nyert ismét, le van szarva, hogy milyen végeredményt dokumentálnak. Mindenki látta, és mindenki tudja, hogy ki nyerte a meccset.

Előre tudom, hogy az egész Pac csapat azt fogja mondani, hogy rossz napjuk volt, de azért simán nyertek pontozással, de akkor érdemes megnézni Roach, Ariza és Manny arcát mondjuk a hetedik menet végétől fogva a szünetekben. Érdemes továbbá megnézni a két bunyós reakcióját, mikor legongatták a végét, a testbeszéd mindent elárult...

Arum örökre elvágta magát, van pofája kijelenteni, hogy Pac nyert, és eloszlatta a kedélyeket afelől, hogy melyikük a jobb. Gusztustalan.

Juan Manuel, Te vagy a legjobb!

» IMiKeT   válasz erre
    2011-11-13 07:42:11

Hát, egyik pontozó se húzta be az első 4 menetet Pacnak. Innentől még egyértelmű, hogy elcsalták.

    2011-11-13 07:42:02

@Lemmy: Bocs: 8-9-10.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:41:55

@másik Zoli: ESPNboxing ESPN Boxing
Manny Pacquiao escapes with decision against Juan Manuel Marquez

    2011-11-13 07:41:41

@másik Zoli: Pont azokat ??? Te jó ég !

Örökös eltiltást neki

    2011-11-13 07:41:34

James Stubbins: "I believe manny pacquiao was forced into a fix before the fight, yes marquez outclassed him he should be the champ, but when they announced the winner look at the reaction on pacmans face he knew what was going to happen and he knew it wasnt fair, a big fix is what boxing is now days, what a joke"

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 07:41:02

@másik Zoli: a 7.et senki nem adta Pacnak.

    2011-11-13 07:40:58

@BlaZe: Rafael nem sokat twittel a meccs vége óta.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:40:53

@vizslahal: ott nem értenek a bokszhoz, arra itt van ez az oldal !

    2011-11-13 07:40:42

@boksznéző: Úgy, hogy az első 4 nem volt Pac, csak a Pacnek pontozóknál :)

Rafael: "Manny Pacquiao escapes with decision against Juan Manuel Marquez"

    2011-11-13 07:40:02

@vizslahal: igen, én is kísérletezgettem...

    2011-11-13 07:39:39

Pontozólapok:
http://lockerz.com/s ...

Dave Moretti a 7., 8. és 9. menetet is Pacnek adta. Hogy a p*csába??

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:39:20

@zappa: ajjaj :D

    2011-11-13 07:38:58

"Érdekes most a dopping témát nem hozza fel senki mert Marquez tényleg nagyobb volt mint Pac és alsóbb súlycsoportbol jött fel."

Mivel Marquezt érte egy vád, amire ő úgy válaszolt, hogy minden doppingvizsgálatot vállal, ami után a vádlók kussoltak, valszeg ha Marquez sáros, a vádló csapat is.

May-Pac doppingtémában a vádló javasolta a doppingtszteket, amiket Pac nem fogadott el.

Érzed ugye az árnyalatnyi különbséget? :)

    2011-11-13 07:36:52

@másik Zoli: Ja. Én gyakorlatilag egy kommentet sem olvastam, aki szerinte Pac ezt megnyerte. És a többség szerint elvesztette. Szerintem egyértelműen nekik van igazuk. DiBella meg eléggé bepörgött :)

    2011-11-13 07:36:50

@migelkotto: áááá...akik szerint csalás, azok méginkább látni akarják majd, ahogy floyd 'szerintük' megveri.

de mondom még1x, az első 4 meg a végén 2 tuti pac, akkor hogy nyerhetett volna marquez?
114-114 oszt annyi.

» boksznéző   válasz erre
    2011-11-13 07:36:35

külföldi boksz lapok elég durván le vannak halva. lol.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:36:13

A dopping témában annyit, hogy Marquez ugyanekkora volt kb. May ellen is, csak ott egy nála is nagyobb igazi bokszolóval kellett szembenéznie, aki gyakorlatilag megüthetetlen. Ennyi.

» George   válasz erre
    2011-11-13 07:35:54

USS Cunningham: "Minden profi bunyós, akit ismerek, olyan srácok, akik tudják, mit kell nézni egy meccsen, Marquezt hozták ki győztesnek."

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:34:24

@migelkotto: Szerintem te is meg én is ugyanúgy nézni fogjuk a Pac-May gálát. Ma egy súlycsoportban, van 10 világbajnok. Ezek mind azért vannak, hogy minél több pénzt húzzanak a profi ökölvívásból. Ez van sajnos. De engem inkább nem is ez, hanem inkább az zavar, hogy ezt a pénzkihúzást olyan pofátlanul csinálják már, hogy az vérlázító. Régebben, még a box fanatikusokat is megetették, de mostanság, egy hozzá nem értő is érzi, látja, hogy valami nincs rendben.

» Rezsőr   válasz erre
    2011-11-13 07:34:14

Post Fight Presser: Pacquiao vs Marquez 4 -- if the boxers are willing, the promoters will be willing. - Arum

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 07:33:45

na az NSO-n már ez van kint, meg, hogy mennyire szoros és vitatható meccs.:
"mérkőzést Pacman kezdte valamivel jobban: az első négy menetben dominánsabb volt kihívójánál"

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:31:39

@JLB: Hamarosan lesz itt a fórumon egy negyedik is! :D

    2011-11-13 07:30:35

@fixpont: A doppingolas egy masik dolog,mert ugye ebben sem lehetunk biztosak egyik fel reszerol sem(sot barki barmit mond meg Money reszerol se)Ha csak a fele igaz annak amit pletykalnak akkor majd mindenki doppingol,vagy hasznal valamit amit nem engedelyeztek es egy lepessel mindig a tesztelok elott vannak.Bar ez csak spekulacio.....

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 07:30:09

@fixpont: Ez mind benne van. Mindenki (az HBO, a szponzorok, stb.) szeme előtt is a Pac-Floyd lebeg. Ha most Pacman kikapott volna, sokkal kevesebb pénzt lehetne kiszedni abból a meccsből. Egyértelmű, hogy ezek dolgok erősen meghatározzák a pontozók tevékenységét.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:29:52

Estére majd megjön Sztrego és megszakérti, hogy miért nyert Pac.

» George   válasz erre
    2011-11-13 07:29:26

Aaron Sanchez: "im a filipino but i dont think paquio won that fight....116-112 referees its just not right"

Marquez FB rajongói oldalán egy filippínó véleménye.

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 07:28:25

@fixpont: kikapott a kis kedvenced egy 38 éves vérprofitól aki jobb mint ő. ennyi. nincs mit ezen ragozni :) el lett verve mint a szar

» migelkotto   válasz erre
    2011-11-13 07:28:16

@másik Zoli: Haborogni lehet, de itt lejjebb mar megmelitettek hogy Oscar-Sturm fele csalas ize van, meg csak a May meccs miatt pontoztak igy stb, erre irtam, hogy szerintem nem.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:27:02

Az is tény, hogy eddig is Marquez volt az egyik legnagyobb kedvencem, de ezzel egyértelműen kijelenthetem, hogy számomra is ő A Bokszoló és a mexikói Barrera, Morales, Marquez hármasból egyértelműen az egykori legkisebb királyfi vitte a legtöbbre.:)

» George   válasz erre
    2011-11-13 07:26:19

@lacix76: Megkovetlek mert ezt a kommentet nem vettem eszre(pedig elegge feltuno:))

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 07:26:13

@vizslahal: Csak ilyenkor ugye az a baj, a meccs elott felreppentek azok a hirek, hogy valami doppingkiraly csavoval tolja Marquez, aki az amerikai atletakat edzette, es utana kijon ilyen felso testtel.....na mindegy, befejezem ez nem vezet sehova. Pac is fellepett 8 sulycsoportot Marquez is megteheti, de en merget veszek ra, hogy ez nem az edzesmunka. :)))

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:26:13

@fixpont: Nincs semmilyen összeesküvés, egyszerűen a pontozás nem tükrözte a meccs képét. Engedtessék meg efelett háborogni!

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:25:47

@Beast_Pete: Ez mindent elmond...

    2011-11-13 07:24:51

En nem gondolom, hogy a birok elcsaltak a meccset, plane azt nem, hogy ez valami elore megbeszelt csalas lett volna, szerintem tenyleg annyi volt, hogy azt mondtak csak azt a menetet kapja meg Marquez amiben latvanyosan jobb, az osszes szoros megy Pacnek. Igy is tettek, teljesen felesleges osszeeskuves elmeleteket gyartani szerintem.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:23:38

Leo Re-Up Sabado To Pac: "time to retire.. you winning by decision is a sign..
To Floyd: you can now officially take advantage of another a rusty fighter..
So before any of you assholes start.. I'm not Mexican.. I'm Filipino.. and a true boxing fan.. "BOXING IS A SPORT! AND ALL YOU FILIPINOS PULLING THAT RACE CARD SHIT ARE FUCKING IDIOTS.. GET A LIFE! INTERNET RACIST FAGS"

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 07:23:26

@JLB: Nekem is volt a meccs előtt egy olyan érzésem, hogy a Pacquiao-team most már túlságosan is magabiztos.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:23:09

@másik Zoli: Ez találó !

    2011-11-13 07:22:52

DiBella: "Three guys won tonight, Marquez, Floyd and Sergio Martinez."

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:22:06

@fixpont: egyszer az angol kommentátor is megjegyezte, hogy el nem tudja képzelni mit tettek marquez testével, mert úgy néz ki mint egy rendes váltósúlyú.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:22:01

24/7-ben Ariza mondta, hogy nem látja mivel győzhetné le JMM Pacman-t, még ha ma Isten szállna le a ringbe akkor sem...Kicsit lejjebb lehet venni az arcból és meghunyászkodni ezek után...

    2011-11-13 07:21:07

@Rezsőr: De mit értek el azzal hogy elcsalták ? így is már csak a felét keresik majd a may elleni meccsnek mert mindenki tudja hogy ki nyert itt : jmm
teljesen mind1 hogy a 3 zsoldos mit látott. 2012 bevétel most nagyon megcsappant

» migelkotto   válasz erre
    2011-11-13 07:20:52

@PennyWise: Áhhh hallod, engem elképesztett Marquez, eddig ís bírtam de ma rajongó lettem... :)

    2011-11-13 07:20:41

@PennyWise: Doppingos csaló szemét nulla... Mayweather ellen menetet nem nyerne!

Rohadékok!!!!!!!! Fuj, undorító, mocskos banda! Hánynom kell az egésztől! Ocsmány döntés, ocsmány banda!


Ezeket találtam hirtelen,szerintem a csapatában a bokszoló is benne van ugyanugy utálják őt is ilyenkor.Az tény hogy Manny nem emelte a kezét a magasba a végén mert ő sem gondolta hogy nyerni fog.De majd lesz még ennek is visszhangja ahogy Floyd legutolsó meccsének.Akkor legalább sok ember szerinti két csaló összecsaphat.Érdekes most a dopping témát nem hozza fel senki mert Marquez tényleg nagyobb volt mint Pac és alsóbb súlycsoportbol jött fel.

» lacix76   válasz erre
    2011-11-13 07:20:35

Ja és Golyo fantasztikus tipp volt, nagyon örülök h igazad lett! :)

    2011-11-13 07:18:56

Én mindig magyaráztam itt is, hogy Marquez stílusa egész egyszerűen nem fekszik Pacmannek. Variálhatnak akárhogy a súlyokkal ez mindig így volt és így is lesz. Arra számítottam, hogy Pacman szoros, de egyértelmű pontozással tudja csak hozni a meccset, de arra nem, hogy egy ilyen Marquez iskola után kihozzák őt győztesnek. Mayweather ellen momentumai nem lesznek.

» George   válasz erre
    2011-11-13 07:18:31

@vizslahal: Koztunk legyen szoval, nekem kicsit gyanusan is nagy volt es aranytalan. :)

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:18:06

Pac Facebook rajongói oldalán még a filippínók közül is sokan Marquezt tartják a győztesnek.

http://www.facebook. ...

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 07:17:41

@Feri: Ime egy oszinte kirohanas :)
Viccen kivul egyetertek....

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 07:17:38

Azert nagyon erdekes volt Marquez felso teste, nagyobbnak tunt Pacnel, viszont hogy milyen aranytalanul kerult ra az izom, a kis vekony, pipaszar labain nagyon erdekesen mutatott ez a felsotest, volt egy menet amikor csak a labukat neztem, Manny laba vastagabb, izmos, hatalmas vadli, egyertelmuen aranyosabb mint Marquez vekony "izomtalan" laba. :)

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:17:12

@vizslahal: Így van, én is láttam mikor mondta. Ahogy mondod, atyaég....

    2011-11-13 07:17:11

@bandi78: azért ez a marquez nem az a marquez volt. iszonyat nagy volt ma, akkor meg kicsi.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:16:27

@másik Zoli: Sztem most epp mindenki rola beszel...:)a baj az hogy nem eleg sokaig...es nem azert amit tett hanem amit tettek vele.

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 07:16:14

Nálam ezzel a mai meccsel Juan Manuel Marquez lett a jelenkor legnagyobb harcosa. Bebizonyította, hogy akkor is ott tud lenni, 38 évesen egy a dominanciája üvöltő csúcsán lévő Pac ellen mikor már mindenki,köztük én is leírtam. Szeretlek Juan Manuel, nálam te nyertél!

    2011-11-13 07:15:24

....azt mindenesetre már tudjuk,hogy nem Pac a P4p,...és ezt mondjátzok meg Sztregónak is.... :))

    2011-11-13 07:15:08

@fixpont: Egyetértek, de a "hatást" kiszűrve is pontosan annyira volt jobb Marquez, amennyire kellett: meggyőzően. Hogy mindenki lássa.3 ember kivételével, akik "valamilyen oknál fogva" felcserélték a 10-est és a 9-est pár menetben.

    2011-11-13 07:14:54

Megegyszer grat Golyonak, aki a legjobban tippelt.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:14:41

Az a legszomorúbb, hogy Marquez keményen megdolgozott érte, és most megérdemelné, hogy most mindenki róla beszéljen.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:14:37

@JLB: marquez már a 24/7ben is elmondta, hogy azért fáj neki az előző két meccs, amit szerinte ő nyert, mert ma lehet ő lenne ott ahol pac van, ha neki adják azokat. anyagilag is azért nem mindegy mennyit kap egy ilyen gálából. és ez ezeken a döntéseken múlik. mit érezhet most... atyaég.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:14:31

@lacix76: Mar bocs de sztem Pacmant nem szidta senki..Arum nevet olvastam egyszer plusz a pontozobirok lettek elkuldve...Pacman mindig is szimpatikus volt es mint a latolgatasoknal olvastad mi is ot vartuk hogy nyer...de lattad,amikor veget ert a meccs a sarokba vonult es amikor felemeltek egyaltalan nem erezte magat magabiztosnak,nem latszott rajta hogy "Igen vazze! Megint megvertem az oreget!" Inkabb egy megszeppent suhanc volt akit az oreg most gyepalt el...

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 07:12:17

@fixpont: Floyd szerintem most ott röhögött a karosszékben... Nem ezen a meccsen derült ki, hogy Pacnek nincs fegyvere az oldalra és hátra jól mozgó bunyósokkal szemben.

    2011-11-13 07:11:39

lacix76

ez a meccs annyira sima volt, hogy pontozo vagy biro sem kellett volna hozzá...marquez wp

    2011-11-13 07:10:26

@vizslahal: Az HBO Pacquiao zsebében van. Félnek, hogy elveszítik (lásd: a Mosley-mecscet a Showtime közvetítette), ezért nem fognak vele kekeckedni.

A legkiábrándítóbb, hogy a filippínó is azt nyilatkozta, hogy egyértelműen megnyerte a meccset.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:09:50

Eltekintve a pontozástól... Tegyük e mellé a meccs mellé a Mayweather Marquezt... aztán lehet magyarázni a bizonyítványt.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 07:09:33

@vizslahal: Hát pont ez a legszomorúbb, hogy elveszik tőle, pedig ugyanúgy megdolgozott érte ! Pacman eleget volt csúcson, de most nem az ő napja volt....el kell ezt ismernie, mindenkivel előfordul !

    2011-11-13 07:09:25

Szerintem Pacquiao is tudta, hogy ez nap nem az ő napja volt, de egyértelmű, hogy őt kellet nyertesnek hirdetni, hogy nehogy ugorjon az a 200.000.000 dollár amit majd a May vs Pac meccs hoz a konyhára.
Nagyon jó taktikát választottak Marquezék, nem tudott a Pac Team mit kitalálni.

» Rezsőr   válasz erre
    2011-11-13 07:08:55

@lacix76: az angol kommentátorok is sima marquez győzelmet láttak, khannal együtt aki ugye pac haverja.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:08:36

Az első négy menetből 3-at odaadtam Manny-nek, egy hajszálnyival aktívabbnak/pontosab bnak tűnt a mexikóinál, utána viszont végig Marquez irányított, több menetet is tisztán vitt.

Nálam 117-111 Marquez. Ha már elcsalják, csalják döntetlenre...

Kicsit az az érzésem, hogy Májusban tényleg May következik, ha nem azért a meccsért csalták el ezt, akkor huzzanak a retekbe! Ja és Arum bekaphatja, még megy oda magyarázkodni Marqueznek... hánynom kell.

Én mindkét bokszolót szeretem, a kedvenceim, de ma Pac vagy nem volt formában, vagy rossz stratégiát választottak Roach-csal, vagy amit leginkább valószínűsítek: Marquezék választottak nagyon jó stratégiát, és a mexikói végig is vitte, amit elterveztek.

Gratulálok a győzelemhez JMM!

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-11-13 07:08:19

@JLB: Mert Marquez meneti joval vastagabbak voltak es az osszkep alapjan, az eliteletek es a varakozasok alapjan Marquez messze onmagan felul, Pac viszont alul teljesitett, igy a kontraszt miatt en is Marquezt ereztem jobbnak. Nem tartom nagy csalasnak, jobban torultem volna a dontetlennek. Talan ezt a meccset latva, May batorsagai s megjon

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:08:06

@lacix76: Ez most komoly ?

Amúgy szerintem itt nem sokan utálják Pacmant by the way...

    2011-11-13 07:07:08

@JLB: de marquez e miatt nem lesz igazán nagy sztár. tőle ezzel igenis rengeteget elvesznek. most sacc ő róla szólhatna minden, így pár nap botrány és vége. továbbra se lesz akkora mint manny vagy may. pedig most lehetett volna.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:06:49

Jmm 3szor de 2 szer biztosan verte pacet meg 38 évesen is ... Lezárult a trilógia jmm a jobb ez ma végleg kiderült , nem pac volt szar ez baromság láttuk a meccs előtt hogy bombaformaban van. Styles makes fights

» migelkotto   válasz erre
    2011-11-13 07:06:22

@fixpont: Meg azt is írtam, hogy Marquez elvitte az első 4-ből hármat nálam. És nem csak nálam. Gyakorlatilag mindenkinél. Ha nagyon vigyázni akartak Pacre, akkor 2-2. Onnan meg nem lehetett volna kihozni.

De hagyjuk is... 116-112. Az életben nem nyert Pac 8 menetet ezen a meccsen. Fura ez a matek már megint...

    2011-11-13 07:06:14

@fixpont: Megértelek és az a durva, hogy még így is döntetlenre hoztad ki, tehát ez is mutatja hogy Marquez nyert :)

    2011-11-13 07:05:44

Nálam az első 5 menet után még 4:1 volt Pacquiao-nak, de a végén legnagyobb jóindulattal is legfeljebb döntetlennek örülhetett volna Pacquiao.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 07:05:34

Egyszer nincs formában Pacquiao és már mindenki szidja mocskolja.Honnan tudjátok biztosra hogy Marquez nyert lelassítottátok a meccset hogy tényleg ki mennyit talált a gyors ütésekből?

» lacix76   válasz erre
    2011-11-13 07:05:28

Nem veletlen irtam be meg a kihirdetes elott, hogy dontetlen, en nem csak a meccset velemenyezem ilyenkor, hanem mar korrigalom azzal, amit tudok hogyan pontoznak ebben a sportban. :)))

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:04:02

Majd a WBO felülbírálja. :))
Amúgy le a kalappal Marquez előtt, sima győzelem. Mindenki tudja. Bobby is.

» Tony Montana   válasz erre
    2011-11-13 07:03:53

@fixpont: Lehet igazad van,nem lenne meglepo,attol fuggetlenul ezen a merkozesen Pacman le lett iskolazva.Meg o is tisztaban volt vele.

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 07:03:47

És nem utálom Pacman-t, mielőtt vki is ezt hinné ! Hihetetlen sportember mindegyik, de nem lehet igaz, hogy üzleti érdekek mentét pontozzanak egy bokszmeccset !!! Mayweather szerzett ma pár százezer új szurkolót !

    2011-11-13 07:03:41

azért az vicces, amikor az ingyenes stream chatjébe valaki beírja, hogy "mindenki bojkottálja a negyedik meccset". lol

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:03:15

@BlaZe: Igen de azt irod, nem volt egyertelmu Pac menet, de az okolvivas olyan sport, hogy akinek nagyobb neve es nimbusza van az a dontetlen meneteket elviszi automatikusan, ennyi.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:02:44

@fixpont: Nyilván. Ezért mondja mindenki, hogy csalás volt :) És én már akkor aggódtam, amikor elkezdtek pöcsölni a 11. menetben a pontozólapokkal...

    2011-11-13 07:02:29

amúgy nem tudom ki volt ez akit az interjút csinálta, mert nagyon puha volt. nagy szerencséje pacnak, hogy nem a szokásos emberek voltak. akkor nem úszta volna meg ennyivel.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 07:02:12

@Walmer: Hehe azert majd feltetlen nezd meg. Bar az eredmeny ismereteben mar nem olyan nezni a meccset... :)

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 07:01:49

@zappa: Igazad van, a szurkolók úgyis tudják mi az igazság...a pontozók meg aki ezt elrendezte meg elmehet a XXXXX-ba !

    2011-11-13 07:01:11

@fixpont: Igen, mert Pacnek csak a döntetlen meneteket lehetett beírni. Az első 4 menet biztos nem volt egyértelmű Pac menet. Én azt 3-1-re adtam Marqueznek. Pontosabb volt egyszerűen. De az eredmény az arcukra volt írva. És ezt már senki nem veheti el Marqueztől. Ez a lényeg.

    2011-11-13 07:01:03

Ezek után még 2 évig eltökölnek az elfogadom, nem fogadom dologgal, amíg May biztosan kiöregszik.

    2011-11-13 07:00:34

eszembe jutott az oscar-sturm...
remlem pac is úgy végzi majd, mint Hoya B hop ellen.

meccset nem láttam (majd a sport tv-n az ismétlést), csak a kommeneteket olvastam, de úgy izgultam, mintha látnám. Óriásiak voltatok.

» Walmer   válasz erre
    2011-11-13 07:00:34

Bocs srácok, de 3. is : Ha a meccs jelentőségét is nézzük, akkor ez az ÉV CSALÁSA.

Mérhetetlenül fel vagyok háborodva...

    2011-11-13 06:59:52

Ezzel sikeresen megfosztották Marquez-t élete legnagyobb sikerétől. Elérték, hogy már nem várjuk a Pac-May meccset annyira. Emellett megoldották azt is, hogy kiszeressek ebből a sportból, amit 14 éve követek, szeretek rendszeresen.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:59:43

Barkivel fogadok, hogy mind a 3 pontozonal 4-0 volt az elso 4 menet Pacnak, amikor a scorecardok kikerulnek meg lehet majd nezni. :)

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:58:55

@bandi78: Nem baj, most már muszáj lesz összejöjjön a Floyd elleni meccsnek. Ott majd megtudja milyen, ha ökölvívás történik a ringben. Bár most se tudta, hogy ez milyen hülye sport...

    2011-11-13 06:58:42

@JLB: Ezzel 2-1 re Marquez nyerte a trilógiát, fejezet lezárva!!!

    2011-11-13 06:58:37

Lehet az is benne volt a szerződésben, hogy itt Marquez WP-vel nem nyerhet, csak ha merevre üti Pacman-t ?

    2011-11-13 06:58:24

Hat Money sem volt piskota Ortiz ellen de ez mar pofatlansag.
Lehet hogy"P4P listavezetok" de ezek a teljesitmenyek kriminalisak.
Nem tudom fog e erdekelni egy May-Pac merkozes.

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 06:58:11

arum is bekaphatja. kérdezik, hogy lehetséges e még egy meccs. és azt mondja, hogy ez szerinte egyértelműen lezárta manny javára ezt a marquez dolgot...

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:58:03

@BlaZe: KoKo szeirntem jol erezte a dolgot, Marquez vastagabban nyerte a meneteket amiket o nyert, mint Pac, igy az az erzese tamadhatott az embernek jobban vezet. En tudtam hogy nem fog nyerni, dontetlent irtam be, de legbelul valahol ereztem hogy 2 ponttal Pac fog nyerni.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:57:51

@kozi: Nálam is! Arumot pedig le kéne csukni a ..csába! Pacquiao meg még örült ennek a győzelemnek! Szánalmas, az egész csürhéjével együtt!!

    2011-11-13 06:57:35

Felrobbanok...

    2011-11-13 06:57:17

@fixpont: Ezek szerint valóban nem :) Marquez irányított szinte végig. Ezt nagyon megérdemelte volna. Csóri nagyon el lehet kenődve. A tv se véletlenül őt mutatta. És Pac is érezte, hogy ez elment. Undorító.

    2011-11-13 06:56:22

Szerintem (ismét) rossz meccset néztem. Majd jobban figyelek Sztregóra, mert sokkal jobban ért a Pacman meccsek pontozásához mint én... 116-112... az azért brutál volt... ahogy az előző 2 "győzelmére", úgy erre is büszke lehet PAcquiao.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 06:56:17

@másik Zoli: 100 % -ig igazad van !!!

    2011-11-13 06:55:29

Hat az ilyen merkozesek utan mar csak Madarban bizom.Cloud is eleg egyenes es korrekt boxolo,remelem jo meccset csinalnak.Ez is jo volt csak az eredmenyhirdetesnel gurult el a gyogyszer.

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 06:55:28

@moRtiZ: na manny azt mondja, hogy egyértelmű, hogy megnyerte a meccset.....

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:55:26

@boksznéző: Az elso 4 menet az 4-0 Mannynek, mert szoros meneteket voltak, egyik sem tett tul sokat, ezt ilyenkor automatikusan a vilagbajnoke, ezen nem kell csodalkozni, nem fognak ott merlegelni hogy most esetleg Marquez egyet tobbet utott vagy sem, behuzzak a bajnoknak es kesz ez mindenhol igy megy. Lehet ez valakinek nem tetszik, es lehet ha szo szerint nezzuk a szabalyokat nem igy kellene, de ez igy mukodik.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:55:10

Ez szégyen, nem térek magamhoz...

    2011-11-13 06:55:00

Sajnálom Marquezt. Nem csoda, hogy Arum egyből odament hozzá magyarázkodni. Gusztustalan, ami profiboksz címén folyik.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:54:31

@PennyWise: mindegy 1-2 nap es letoltom valahonnan :S. Mindenesetre kar volt igy felkelnem :(

» moRtiZ   válasz erre
    2011-11-13 06:54:13

Mindenesetre, méltó befejezése volt ez a harmadik meccs az első kettőnek. Lezártak egy fejezetet, ha már az első kettőt elpontozták kicsit, a harmadikat el is csalták .:D

Ja, és hova lett Pacman hihetetlen fejlődése? :)

Nem nagyon akarok Mayweatherezni, mert a stúlusok sokmindent meghatároznak, de ezek alapján határozottan kevés esélye lenne Pacnak ellene.

    2011-11-13 06:54:08

@moRtiZ: Pedig en is innen vettem a streamet. Nalam mukodik

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 06:53:47

Remélem Mayweather nem tárgyal ezzel a szemét bandával.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:53:47

@zappa: a compuboxban külön számolják power punchot.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:53:47

Ez most nagyon nem hiányzott a boxnak! Ez az igazi mélypont, amikor már egy Manny Pacquiao is csalással "nyer"... Szégyen!

» Krisz29   válasz erre
    2011-11-13 06:53:31

Nézhetünk valami számomra teljesen ismeretlen focimeccset. :)

    2011-11-13 06:53:18

@BlaZe: Maradjunk annyiban, hogy nem igy lattam. :) Minden elismeresem Marqueze amugy.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:53:17

Az ökölvivás nálam ma meghalt....

    2011-11-13 06:53:04

Ha a meccs jelentőségét is nézzük, akkor ez az ÉV CSALÁSA.

    2011-11-13 06:53:00

az első 4 meg a végén kettő tuti mannyé, szal nyerni marquez biztos nem nyerhetett.
a 114:114 a jó. én döntetlenre adtam volna, nem nyert itt senki. nem verte meg egyik se a másikat.

» boksznéző   válasz erre
    2011-11-13 06:52:56

@Dani1: hát ha manny doppingol, akkor marquez is tuti. mekkora volt már ma? elvileg két súlycsoporttal lejjebb van mannynél és ő volt a nagyobb.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:52:39

Ha a meccs jelentőségét is nézzük, akkor ez az ÉV CSALÁSA.

    2011-11-13 06:52:31

@fixpont: Ez egyértelmű Marquez UD volt. Kurvanagy csalás volt. Az első 3-4 menet szűk volt, a többiben Pacnek meg fogalma nem volt mi történik a meccsen.

    2011-11-13 06:52:25

Szeretem a sporttvben, hogy ilyen frankón leadják a riportokat. :D
Nade nem lehet minden tökéletes! :)

    2011-11-13 06:52:18

@fixpont: Nem tudom...nekem az elejetol ugy tunt hogy Pacman nem talalja a helyet,JMM vegig magabiztos es eles volt.

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 06:52:10

Sajnos a commentekbol neztem a meccset, nincs egy epkezlab stream a neten, es TV-m meg nincs :S. Hat, megnezem ezt a meccset, legalabb jo meccs volt a leirtak alapjan.

» moRtiZ   válasz erre
    2011-11-13 06:52:04

ilyen talan nincs is.. marquez nagyon siman nyert.... hihetetlen...

    2011-11-13 06:51:52

@vizslahal: A compuboxon érzésem szerint még akár találhatott is többet Pac, de a hangsúlyosabb ütések tuti Marqueznek voltak.

    2011-11-13 06:51:48

Ezt még pac sem hitte el....

    2011-11-13 06:51:43

Nem igen vigyorgott meg örült Pacman a kihirdetés után... A feleségét is érdemes nézni... Meg azt is, hogy a meccs végén nem emelte fel a kezét Manny... Egyáltalán nem....
B@sszák meg ezt a döntést, ilyen nincs!!!!!!!!!!!

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 06:51:31

Nem pontoztam, az elejétől, de minimum 6 menete volt Marqueznek.

    2011-11-13 06:51:03

Pac helyében nem erőltetném a May meccset, de szerintem a győzelemnek az az ára, hogy muszáj lesz...

    2011-11-13 06:50:50

kíváncsi vagyok a compuboxra. ha esetleg ott nem az derül ki, hogy mind vakok vagyunk, akkor remélem lesz mannyben annyi, hogy elmondja, hogy vesztett.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:50:39

En nem ereztem amit ti irtok, hogy mennyire Marquez nyert volna, szerintema dontetlen realis volt, ezert is irtam azt, de az elejen mindent beirtak Pacnek es utana mar megvolt az elony ennyi.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:50:36

Meg o is tudja! Latszik rajta hogy nem unnepel igazan. :(

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 06:50:36

Rohadékok!!!!!!!! Fuj, undorító, mocskos banda! Hánynom kell az egésztől! Ocsmány döntés, ocsmány banda!

    2011-11-13 06:50:02

Doppingos csaló szemét nulla... Mayweather ellen menetet nem nyerne!

    2011-11-13 06:49:54

Ez már nem sport.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:49:25

Sajnálom Marquezt, nem érdemelt vereséget.

    2011-11-13 06:49:21

ha-ha

    2011-11-13 06:49:08

na ezért fog meghalni a boksz gyerekek... ennyi......

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:49:06

Varhato volt, hogy a szoros meneteket PacMan kapja, neki van nagyobb neve, ennyi.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:48:43

Marquez nem nyerhet Pac ellen...

    2011-11-13 06:48:37

NEM HISZEM EL!! ELCSALTAK!

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 06:48:36

szegény marquez......

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:48:35

csalás :D

» InHocSigno88   válasz erre
    2011-11-13 06:48:25

ez meg miiiiiiiiiii???????? ??

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:48:19

Szégyen!

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:48:12

mi van???

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 06:48:10

Ezt nem hiszem el..........

    2011-11-13 06:48:08

@fixpont: kizárt. ez nem lehet döntetlen. tuti marquez.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:47:04

Rafaelnél 114:114

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:47:03

@greg: :-D

    2011-11-13 06:46:59

Csalás lesz-e vagy nem.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:46:24

Szerintem abszolút rossz formában van Pac, ennél tud ő sokkal jobbat. Nálam veszített...

    2011-11-13 06:45:54

Hehhhh, Marquez nyert!!!

Hol vagy Sztrego?

    2011-11-13 06:45:22

Szerintem szűke Marquezé. Kérdés, meddig ér el Arum keze.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:45:22

JUJUJUJUJJJJ:-)))))

    2011-11-13 06:45:20

@zappa: Dontetlen lesz.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:45:14

9:3 gg

    2011-11-13 06:45:12

Na? Ki mit mond?

    2011-11-13 06:44:58

Le a kalappal Marquez elott.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:44:53

Pacman úgy bokszol mintha 10 pont előnyben lenne...

    2011-11-13 06:44:33

Nincs rossz formában Pacman, egyszerűen Marquez nem besz@ri és Pacmannak fogalma sincs mit csináljon.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 06:44:05

Remélem a bírók nem lesznek részrehajlóak, mert nálam Marquez áll nyerésre..

» Amador   válasz erre
    2011-11-13 06:42:20

Itt már csak k.o.-val nyerhet Pacman.
Gyenge teljesítmény.
118-110

» tizedes   válasz erre
    2011-11-13 06:41:26

8:3 marquez, pretty sick

    2011-11-13 06:41:22

Ha nem ütik ki, Marquez viszi a meccset...

    2011-11-13 06:41:16

Ha a 12. menet Marquezé lesz, akkor nem vehetik el tőle a meccset.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:40:53

Elore is gratula Golyonak, aki messze legjobban tippelte meg, mi lesz a meccsen.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:40:33

Szerintem tanultak azokból a hibákból amit Mayweater ellen elkövettek a súly felszedése közben és sokkal szisztematikusabban dolgoztak a súly felszedése közben. Pacmant meg ha kiviszik a komfort zónájából és nem erővel akarják lenyomni... akkor már messze nem olyan domináns.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 06:40:03

@Romsy: és nem látom, hogy benne lenne egy kiütés mannyben. mit fog kapni szegény maywheathertől...

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:39:09

durvák nagyon. ott volt a fejek összekoccanása és még utána is ütöttek mindketten :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:37:54

7:3

    2011-11-13 06:37:32

5:5 vagy 6:4 Marqueznek.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:36:53

Itt még akármi lehetséges.

» Einfug   válasz erre
    2011-11-13 06:36:35

egy biztos ezt a két pasast egymásnak teremtették :) nem tudnak rossz meccset csinálni.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:36:11

@zappa: azt az angolok mannynek adták.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:33:38

@zappa: oops

    2011-11-13 06:33:33

@vizslahal: Sztem is nagyobb Marquez. Előző két meccsen Pac volt nagyob.

    2011-11-13 06:33:23

Zsinórban a harmadik Marquez menet.

    2011-11-13 06:32:54

6:3

    2011-11-13 06:32:49

Nagyon nagy meccs!

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:32:48

Szenzációs Marquez..Legyen bármi is a vége le a kalappal...

    2011-11-13 06:32:40

Erre nincsenek szavak.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:32:35

@Amador: angol kommentátorok is azt mondják, hogy marquez mintha egy súlycsoporttal feljebb lenne.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:31:57

Baromi jó meccs

» bandi78   válasz erre
    2011-11-13 06:31:12

most jön Pacman.

    2011-11-13 06:29:21

6:2

    2011-11-13 06:29:15

Ez is tuti Marquezé. Minimum egálra állnak, sőt.

    2011-11-13 06:28:51

én továbbra is azt nem értem, hogy ha ugyan akkor az ütőtávjuk, akkor miért van az, hogy mannynek ilyen beugrásokat kell csinálni egy csomót, mert nem tud amúgy közelebb menni.. valahogy taktikailag most alulmaradhatott roach is.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:28:50

@Romsy: Egyetértek.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:28:36

Marquez simán vezet sztem:). Én leszek a legboldogabb, hogy nem jött be a tippem fent:).

    2011-11-13 06:28:31

Érdekes, Manny ütései állandoan lemaradnak, rövidnek tűnik az ütőtávja Marquez mellett. May ellen éppen Marquez tűnk kicsinek..

» Amador   válasz erre
    2011-11-13 06:26:48

Ezt a Pacmant May nullázná :)

5:2 Marquez

    2011-11-13 06:25:36

7. menet Marquezé, nálam 4:3 Pacmannek.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:25:34

A 7. tényleg iskola volt. :)

    2011-11-13 06:25:23

Marquez iskolázott! :)

    2011-11-13 06:24:40

Egyre jobb Marquez:-)))))
Nagyon jó meccs...

    2011-11-13 06:24:28

@vizslahal: 1etértek !
Mintha Manny a Mosley elleni formáját mutatná. Marquez vezet 5-2 re.

» tizedes   válasz erre
    2011-11-13 06:24:07

@George: manny meg valahogy indiszponáltnak tűnik, nem láttam még ilyennek.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:23:58

Az biztos, hogy Pacnak Marquez a nemezise.
Szerintem hat menet után nagyjából egál, de az utóbbi menetekben egyértelműen jobb Marquez.

    2011-11-13 06:23:36

@vizslahal: 4:2 most, máshogy nem is lehet szerintem pontozni: 1&6 pac 2-5 mar

    2011-11-13 06:21:51

@vizslahal: 4:2 most, máshogy nem is lehet szerintem pontozni: 1&6 pac 2-5 mar

    2011-11-13 06:21:51

Érdekes, nálam 4:2-re Pacquiao vezet.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 06:21:04

Nagyon jó Marquez.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:20:58

páver páncs-- már vártam

    2011-11-13 06:19:55

mindenesetre ha marqez így tudja tartani a távolságot, akkor bajba lenne manny may ellen.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:19:12

@Romsy: angolok szerint is 4:1 marqueznek.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:18:10

Egyelőre nagyon döntetlenszagú megint.
Most nem pontozok,, csak nézem, majd esetleg utólag ha végigmegy.

    2011-11-13 06:17:15

4

    2011-11-13 06:16:47

Emberek meg tudja csinálni!!!

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:16:33

3:1 marquez

    2011-11-13 06:14:33

@vizslahal: Sztem is inkább Marquez irányít inkább idáig.

» Amador   válasz erre
    2011-11-13 06:14:10

Jó kis meccs, azt hittem nagyobb lesz a sebességkülönbség.

    2011-11-13 06:13:11

Gyors KO mi?:)

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:13:04

elvileg nagyjából ugyanakkorák és mégis az az érzésem van itt is, mint a nagyobb ellenfelek ellen, hogy mannynek be kell ugrálni, mintha egy nagyobb bunnyós ellen lenne.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:12:43

Szoros meccs.

    2011-11-13 06:09:33

Marquez egyelőre hozza amitvártam tőle. Remek.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:09:02

szeribtem inkább marquez irányít. mintha inkább ő kontrollálná a dolgokat. és mannyinek nem biztos, hog yjó lesz ha nem egy war lesz, hanem egy ilyen taktikus valami.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:08:58

Picit jobb Pac, de szoros.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:08:28

hát nagyon nem úgy néz ki, hogy manny pár menet alatt ledarálná marquezt. ha így folytatják ez megint nagyon szoros lesz.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:05:42

Nekem is megdobbento amilyen "vastag" Marquez felsoteste.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:04:52

Tartanak egymástól rendesen.

» George   válasz erre
    2011-11-13 06:04:46

khan is megjegyezte, hogy ekkorának még soha nem látta marquezt és tényleg. azt mondogatták sokan a meccs előtt, hogy fizikai hátrányban lesz itt mannyhez képest, hát nem úgy tűnik.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 06:01:40

Nem tűnik lassúnak Marquez...

    2011-11-13 06:01:34

Erdekes elso menet volt.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 06:00:30

atyaúristen, amerikában azért ritka ez az éneklő szurkolás. tisztára mint egy foci meccs :) gondolom a mexikóiak.
khan az angol kommentátor amúgy :)

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 05:59:35

annyira kemény ez az eye of the tiger bevonulás :) ezt is csak ő teheti meg sacc :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 05:51:45

iszonyat jól néz ki ez a csarnok :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 05:50:08

Genetika-- Istenem.

    2011-11-13 05:49:56

@birok: a brit adó nem is adta a himnuszokat :) én sem szeretem őket a meccs előtt. nem érzem úgy, hogy oda illene a showba.

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 05:49:14

nem magával a Himnusszal van bajom, hanem hogy alig várom a meccset és erre ilyeneket kell hallgatnom. Mondjuk az egy jó döntés volt, hogy a versenyzők bevonulása előtt adják.

    2011-11-13 05:47:46

elég fura ez a mexikói zene egy box meccsre :D

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 05:47:38

@másik Zoli: A mexikói szerintem is kemény volt, nekem is tetszett, ahogy együtt énekelt a közönség.

    2011-11-13 05:46:29

@birok: Nekem most tetszett, különösen ahogy az aréna együtt énekelte a mexikóit. De most az amcsi is szépen volt előadva.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:43:17

Ahogy nézem, szinte ráértem volna 6-kor felkelni...

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:42:06

de utálom ilyenkor a Himnuszokat

    2011-11-13 05:41:37

@másik Zoli: Ámen.

» George   válasz erre
    2011-11-13 05:39:58

Melyik stream mukodik jol?

» InHocSigno88   válasz erre
    2011-11-13 05:39:51

Ha valaki megveri Pacmant, akkor az JMM lesz ezen a meccsen - egy ilyen közönség előtt...

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:38:49

"Enyhe" mexikói fölény a szurkolótáborok között...

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:37:34

Lassan már kívülről fújom a filippínó himnuszt (legalábbis a dallamát). :)

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:36:29

@másik Zoli: LOL

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 05:34:29

@másik Zoli: :D
... és milyen igaz! :)

    2011-11-13 05:30:36

Dan Rafael a Bradley-meccs végéről:

"Good stoppage and saved us all from more of that crap." :)

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:26:59

@Lemmy: Persze, sok mindent el tud mesélni, amiről mástól nem hallanánk, de szerintem a kevesebb néha több lenne.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:20:51

sziasztok, melyik a legjobb stream? :)

» vizslahal   válasz erre
    2011-11-13 05:18:14

@másik Zoli: Bírom ahogy sztorizik, jó hallgatni a közvetítését. Örülök, hogy mostanában őt hívják...

    2011-11-13 05:15:28

Egyetértek, Bradley is rendesen be van lassulva, annyi luftot üt a nem túl fürge Casa ellen, amennyit tőle azért ritkán látni...

    2011-11-13 05:11:53

Kokó szeret beszélni... :)

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:10:40

Rosszul mondtam; Alexander ellen láttam Bradley-t...

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:08:34

Ezt a Bradleyt szerintem Khan siman veri. Olyan mintegy lassitott felvetel, iram az szinte semmi.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 05:07:59

Én Bradley-t eddig csak Peterson ellen láttam, akkor sem volt meggyőző. Nem is értem, mit akar Pacquiao-tól. Azon sem csodálkozom, hogy menekül Khan elől.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:07:06

Mindketten gyengének tűnnek.

    2011-11-13 05:05:28

Bradley sincs csúcsformában.

» George   válasz erre
    2011-11-13 05:04:36

Ki vette még észre Steve Buscemi-t a nézők között?

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-13 05:02:04

Na végre, legalább megintették! :)

    2011-11-13 05:00:29

@tizedes: Hova? Prescott nem allt a laban csak szedelgett.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 04:59:57

@fixpont: Teljesen.

    2011-11-13 04:59:52

Nem igazán értem, hogy Casa miért bokszol, ha egyszer nem akar?! Ütni alig ütött normálisan, csak maszatol, és állandóan fog...

    2011-11-13 04:59:32

Eddig jo nagy csalodas a Bradley meccs.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 04:59:27

Tudom,hogy velem van a gond, de szerintem
mehetett volna még...

» tizedes   válasz erre
    2011-11-13 04:53:37

Nem nézett ki szépen Alvarado feje.

    2011-11-13 04:39:54

Na, ezt sem gondoltam volna. :)
Alvarado az utolsó menetben kicsapta Prescottot. Pedig szerintem nem volt rossz Breidis.

    2011-11-13 04:37:55

Ez brutál volt. Prescott nyert meccset bukott el.

» George   válasz erre
    2011-11-13 04:36:39

Prescott éppen hülyére veri a veretlen Alvarado-t, aki ráadásl fel is repedt.

» George   válasz erre
    2011-11-13 04:18:47

kozerdeku informacio:)
http://www.thepinoyb ...

» PennyWise   válasz erre
    2011-11-13 04:10:52

ez eleg jol megy:)

    2011-11-13 04:09:21

itt egy masik link:
http://veetle.com/in ...

    2011-11-13 04:09:03

Captain on the Bridge!

» fixpont   válasz erre
    2011-11-13 04:05:04

@edge: Szia. Neked működik mert nekem csak körbe körbe jár egy karika miközben a gála mar javában folyik.

» InHocSigno88   válasz erre
    2011-11-13 03:49:30

akinek link kéne:

http://boxingguru.eu ...

    2011-11-13 03:37:21

http://www.rojadirec ...

» InHocSigno88   válasz erre
    2011-11-13 03:08:39

Sziasztok! Valaki esetleg tudna működő streamet?

» InHocSigno88   válasz erre
    2011-11-13 03:01:07

@Sztrego: Sztrego, minden tiszteletem Pacquiaoé, de jól értem, hogy Pac szerinted a valaha volt legjobb váltósúlyú bunyós? Armstrong, Robinson, Leonard, Hearns 100%, hogy megverték volna, talán még ki is csapnák. Szerintem Pacquiao egy kifejezetten kis váltósúlyú, és ebben a súlycsoportban sokkal inkább érvényesül a gyorsaságával, mint a fizikai erejével. Egy élvonalbeli, erős, gyors, technikás és nagyütő váltósúlyú (ilyen most igazából nincs) legyőzné. Ezért értek egyet azokkal, hogy egy 10 évvel ezelőtti Mosley is bőőőven esélyes lett volna (hozzáteszem, ugyanezek a bunyósok fél kézzel söpörték volna el Mayweathert is).

Abban már nem vagyok biztos, hogy nagypehely-könnyűsúl y környékéről ugyanilyen magabiztossággal tudnék bárkit mondani esélyesként a korábbi időkből...

    2011-11-13 01:42:49

@Chiro: ezzel arra célzok, hogy Roy kibokszolta ruizt, pac meg meggyilkolja ellenfeleit a magasabb súlycsoportokban.

» Walmer   válasz erre
    2011-11-13 00:14:18

@Walmer: Remélem, most nem arra célzol, hogy Roy nem cuccolt. Mert ez bizony elég pontatlan célzás volt.

    2011-11-12 22:47:19

Pacquiao: $22,000,000 (garantált) + PPV
Marquez: $5,000,000 (garantált) + PPV

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-11-12 22:33:10

PKSZ-szavazás:

Pacquiao KO: 53%
Pacquiao WP: 29%
Marquez KO: 11%
Marquez WP: 6%

--------------------

A Ring netes szavazásának állása (22:20-kor):

Pacquiao KO: 75,4%
Pacquiao WP: 11,4%
Marquez KO: 5,2%
Marquez WP: 6,6%
Döntetlen: 1,5%

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-11-12 22:29:24

Pacquiao - Marquez III
1,07 29,00 5,45 (Tippmix)
1,09 29,00 9,00 (SB)
1,15 29,00 5,70 (Bwin)
1,11 26,00 7,00 (WH)
1,08 34,00 8,00 (BetFred)
1,09 29,00 9,00 (Unibet)
1,11 -------- 7,00 (Bet365)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-11-12 22:21:52

@tizedes: "Ez a fejlődés dolog.... Genetika és profizmus"

a fejlődéssel nincs is gond. A gond azzal van ahogyan fejlődik. Lépeget feljebb és olyan váltósúlyú ütőket szed szét fizikáklisan, mint Cotto, vagy Margarito. Erőben veri le őket. nem az van, hogy kibokszolja őket, mint Roy annak idején Ruizt, hanem szétbombáz mindekit. Mintha Jones szétverte volna a naturális nehézsúlyú Ruizt.

» Walmer   válasz erre
    2011-11-12 21:20:29

@tizedes: "Pac-ről írtok megint srácok....de ki is van most JMM mellett? "

csak kérni kell a WADA szintű ellenőrzést. Pacék nem kérték. Innentől kezdve ez nem téma.

» Walmer   válasz erre
    2011-11-12 21:15:39

@southpaw: De, pont ezen múlik, mert a meneteket pontozzák, hisz tudod te is :)
Tehát 1 menetben Pac volt jobb, ezért 10-9, de a 3 padlózás még 3 pont mínusz, tehát 10-6........ nem akarok vitázni, szvsz a pontozás tény, nem lehetőség.

Más.
Koksz: Pac-ről írtok megint srácok....de ki is van most JMM mellett?
Ki az az ember, aki állítja, hogy mindenki kokszol, aki egy szintet már elért? Ugyanaz az ember mondta, hogy pár molekulát megváltoztat és nem mutatható ki..... de nem írom le a nyilatkozatát...

Ez a fejlődés dolog.... Genetika és profizmus....
Nézzük meg Madárt. Vajon mennyit fejlődhetett volna, ha a profi karrierje kezdetétől ezt a felkészítést, kiképzést kapja??

Annak meg végképp semmi értelme, hogy 10 évvel ezelőtti bunyós most kit tudna megverni.... főleg, ha nem egyértelmű. Fikció az egész.

Egyetlen ember van, aki ellen úgy lépne ringbe Pacman, hogy nem kapná azt a fejére, hogy nem volt csúcsformában, amikor legyőzte - tételezzük fel, hogy legyőzi - és ez FLoyd!

» tizedes   válasz erre
    2011-11-12 21:05:03

@migelkotto: Valszeg igen.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 21:02:39

kedvelem a filippínó bunyóját de egy 2000-2002 es Mosley szilánkosra verte volna a mai pac-et

» migelkotto   válasz erre
    2011-11-12 20:46:35

@prof: én nem bánnám ha bekerülne...
sajnos nem fog. Szerintem baromi sima meccsen Pac nyer. Sanszosan TKO-val.

» Walmer   válasz erre
    2011-11-12 20:41:48

@deniro2: Pontosan, hiszen tudjuk, neked is van ismerősöd, aki szögeságyon alszik, agyon van tetoválva, de minden egyes vérvételnél defibrillálni kell:-))

» Walmer   válasz erre
    2011-11-12 20:39:52

@Frank: Frank
Ha a "...bokszra fordul" szerkesztői tippjeinek eredményességét átvihetnénk a lottóra, már multimilliárdosok lehetnénk... :)
Játék a számokkal a 2011-es évad "bokszra fordul"-jaiból:

-a tippek 85%-a eltalálta a győztest

-52%-ban a győztes mellett a mérkőzés kimenetelét (WP-WI) is eltaláltuk.

Hm, ezen a meccsen, ha Pac győz, szintén meglesz az éves átlag, hiszen eleve 2-2 WI-WP van Pacman mellett. :) Ha Marquez győz, akkor ez a betlink bekerül a Kashtanov-Balzsay meccs mellé.

    2011-11-12 20:38:25

@Lemmy: 1,07-es odds van Pacmanra és kb 5 és feles Marquezre XD

» uzsidoboz   válasz erre
    2011-11-12 20:33:28

@Flex: Én is erre gondoltam, Freddie állapotát tekintve lehet hanyagolni kéne ezeket...

    2011-11-12 20:32:13

@Flex: Igen, ezt én is néztem. :) Régebben rendszeresen jött ki olyan hír, hogy Pac olyan iszonyatos formában van, hogy már Roachot is leütötte.

    2011-11-12 20:29:53

Marquez nyerjen azért,h Pac ne tudjon énekelni,mert egyszerűen borzalmas,és ciki:)
Amúgy nekem kicsit erős h iskolázásnál mindig állba verdesi csóri Roachot,aki amúgy sincs túl jó állapotban..

    2011-11-12 20:26:21

Szerintem Pacquiaot, a túl sok, ok nélküli mosolygása a kamerákba fogja KO-val leteríteni.

» Rezsőr   válasz erre
    2011-11-12 20:12:56

Két nagy kedvencem nem tudom kinek szurkoljak de az eszem azt mondja hogy Pacquiao WP..

» kilcsko   válasz erre
    2011-11-12 20:04:38

Nekem az a gondom, sokan nem veszik figyelembe hogy pl. Marquezt meg Katzidis is le tudta utni, hat pedig nala tufabb boxolo keves van. Szerintem mar messze nem olyan gyors es "eles" mint regen. Plusz ez nagyon nem az o sulycsoportja mar.

» fixpont   válasz erre
    2011-11-12 19:41:07

@Sztrego: Értem...

    2011-11-12 19:37:45

Én a 2002-es Mosleyt esélyesnek érezném Pac elen. Sőt egy csúcs Delahoya is eész más meccset prdukált volna mint az aszalt.

Ez viszont nagy igazság, hogy sok bunyós verhetetlen, csak nem vonul vissza időben. :) Konkrétan azelőtt egyel, hogy megverik.

    2011-11-12 19:33:18

@Feri: Ezt a mai, kiforrot Pacmant nem lehet megverni. Egyedül az idő vasfoga győzheti le, már ha nem tud időben visszavonulni.

» Sztrego   válasz erre
    2011-11-12 19:21:26

@uzsidoboz: Ezzel nagyon mellélőttél :) Jópár éve volt egy megdöbbentő anonim felmérés az usa-ból, az olimpiára készülő sportolók jelentős része beszedne olyan doppingszert ami garantálja hogy nyernek az olimpián, de ez azzal jár h. 40 éves korukra elpatkolnak. Lehet h. élesben mégse szedné be mind, de ez akkor is mellbevágó.
Akkor ezek után azt hinni h. a sokkal pénzesebb profiboksz amerikai csillagai nem kokszolnak, hááát, üdítő naivitás :DDD

» Irbisz   válasz erre
    2011-11-12 19:17:08

@Sztrego: Sztrego rendben, értem amit mondasz, de akkor szerinted van olyan bunyós a boksztörténelemben váltósúly környékéről aki letudná győzni Pacmant? Ezt most minden írónia és él nélkül, pusztán véleményedre való kíváncsiság okán kérdem tőled? :)Várom megtisztelő válaszod.

    2011-11-12 19:09:05

@Frank: Inkább örülnél, hogy vannak akik vállakoznak rá. Nekünk kell, minket érdekel.

» Sztrego   válasz erre
    2011-11-12 18:55:19

@Frank: "-erdekes a jovobelatok eszmefuttatasait olvasni- a lottoszamokat nem tudjatok veletlenul?
-ez egy olyan sport ahol a masodperc tort resze alatt valltozhatnak dolgok a meccs alatt-igy elore leirni ilyeneket az vicc"

Miért, szerinted az a több tízmillió ember aki hétről hétre feladja a lottoszelvényt, ők ismerik a jövőheti számokat? Valószínű nem. És figyeld meg sokszor van közöttük aki eltalálja:)

» leibigab   válasz erre
    2011-11-12 18:53:07

Marqueznek szurkolok, de véleményem szerint a 4-5 menet környékén a sokadik leütés után lelépteti a bíró.

» isaac frost   válasz erre
    2011-11-12 18:52:51

@Golyo: A 2002-es Mosley sok ütést szedett be hirigelés közben, ha Pac akkor közbever, ugyanúgy lecsücsül. Emelett Mosley a meccsek vége felé már csökkentett az iramon, míg Pac akkor is olyan, mint az első menetekben. Annyi lett volna a különbség, hogy szorosabbá tudta volna tenni a 2002-es Mosley, de nyerni nem tudott volna.

» Sztrego   válasz erre
    2011-11-12 18:51:34

@Frank: Senki nem kötelez rá, hogy elolvasd!

    2011-11-12 18:50:30

-erdekes a jovobelatok eszmefuttatasait olvasni- a lottoszamokat nem tudjatok veletlenul?
-ez egy olyan sport ahol a masodperc tort resze alatt valltozhatnak dolgok a meccs alatt-igy elore leirni ilyeneket az vicc-irjatok inkabb mesekonyvet.

    2011-11-12 18:47:16

@uzsidoboz: hát valóban, nehéz elhinni, hogy ekkora fizikai változásokon tud keresztülmenni valaki "külső" segítség nélkül... emberfeletti amit Pac véghez vitt már eddig is...

    2011-11-12 18:42:28

Egyetértek a szakértőkkel, szerintem is Pac nyer, a kiütés nem tudom, hogy összejön-e, de mindenképp felkelek megnézni. JMM nagyon jó bokszoló, nagyon kedvelem, de szerintem már egy éve, Katsidis ellen sem volt az igazi... Mondjuk, ha úgy kezd, mint Ramos ellen, akkor gyors meccs is lehet, de erre azért nem fogadnék.
Tényleg, tudja valaki az oddsokat?

    2011-11-12 18:41:46

off: azt azért nem értem, hogy amint a felvezetőkben látható volt, mindketten megveszek a totálisan értelmetlen 6. vagy 7. "luxus" autójukat, stb... értem én, hogy minden felnőtt részben gyerek is, de ilyen ikonok legalább részben példát mutathatnának abban, hogy az x. autónak, y. szobának a házban, stb. totál nincs értelme...

on: én is bízom Golyó véleményében, de Pac már annyiszor minden elképzelést felülmúlóan söpörte az utóbbi években el az ellenfeleket, hogy igazából az lenne a meglepetés, ha 3-4 menetnél tovább tartana...

    2011-11-12 18:40:52

Nem is mondom, hogy egyszerű, tényleg nagyon tehetséges a Pacman gyerek. De vannak még így páran, csak nem mindegy mennyire kokszol valaki, mennyire kockáztatja az egészségét. A Fülöp-szigeteken a nagy szegénységben az emberek elég könnyen eladják a veséjüket, egyéb szerveiket, stb, és ha meg már befutottak, mint Pacman, akkor is fanatikusabbak, a dicsőségre kiéhezettebbek maradnak, és egyrészt tényleg keményebben edzenek, másrészt meg hajlandóak beszedni olyan szereket, amit nyugati ember nem...

» uzsidoboz   válasz erre
    2011-11-12 18:39:42

@uzsidoboz: Úgy látom, nem jársz ide eleget, mert 12000x ki lett már vesézve ez a dolog... Én biztos nem kezdem újra:) Mindenesetre, nem pörögne évek óta ez a lemez, ha annyira egyszerű lenne a dolog, mint ahogy leírtad.

» deniro2   válasz erre
    2011-11-12 18:22:18

Hát ha valaki szerint nem kokszol, akkor az minimum naivitás... Ha láttad 10 éve bokszolni (amikor már 21-22 éves volt) akkor nehéz ,máshogy magyarázni egy ilyen ívű fejlődést. Ráadásul az 5 évvel ezelőtti önmagához képest is teljesen más, és ugye 27 éves kor felett elég nehezen magyarázható minőségi változás. És vajh miért nem megy bele a doppingtesztekbe??? Biztos nagyon fél a szuritól! :D :D :D

» uzsidoboz   válasz erre
    2011-11-12 17:59:07

@Golyo: Valószínűleg nem, de Pac azért mégsem egy telivér váltósúlyú, az a Mosley pedig nagyon más ember volt mint a mai, de ez semmit nem vesz el Manny érdemeiből, pedig nem vagyok rajongója, de amit csinál sportszakmai értelemben véve fantasztikus.

    2011-11-12 17:35:39

@uzsidoboz: Szerintem Pac nincs tulhype-olva egyaltalan. Az meg hogy minden ellenfelet lehuzol akivel boxol... Hat nem mondok ra inkabb semmit.

» moRtiZ   válasz erre
    2011-11-12 17:33:28

@Golyo: Szerintem a mostani Pac siman verte volna a 2002-es Mosley-t is. Persze nehezebb lett volna a dolga a mostaninal, de megoldotta volna. 2002-es Pac kikapott volna mosleytol egyertelmuen.

» moRtiZ   válasz erre
    2011-11-12 17:32:00

Vártam, hogy mikor kezd végre valaki kokszosozni:) Többet is kaptam, mint reméltem, mert most már azt is tudjuk, hogy pontosan mióta doppingol Pac:)

» deniro2   válasz erre
    2011-11-12 17:08:19

Én Golyo-val értek egyet, szerintem nem lesz ez olyan sima meccs, mint amilyennek gondolnánk. Az egy dolog, hogy Mayweather ellen mismatch volt Marquezt bunyóztatni, de Pacmannak azért mindkétszer okozott gondot. És OK, hogy azóta még fejlődött Pacman, de az is igaz, hogy egy kiégett ODLH, egy leépült Fatton, egy önbizalmát vesztett és normális edző nélküli Cotto ellen bokszolt. Ettől talán kicsit el is szállhatott, az utóbbi meccsein már nem volt annyira harapós (vagy pl. Clottey ellen sem mutatott semmi extrát). Szóval nem mondom, hogy Marquez nyer, de sztem nem lesz túl sima meccs. A mehikánónak valóban az utsó sansza, és valszeg meg is fog tenni mindent és van hozzá eszköze is, nem véletlenül ő az, aki x-elt a filippínóval. És egyébként mindig ott ketyeg az időzített bomba Pacmanban, hogy mikor ég ki már a sok koksztól, amit beszedett az utóbbi 10 évben...

» uzsidoboz   válasz erre
    2011-11-12 17:00:59

"Nem is értem az egész Pac jelenséget"

Mivel nem természetes úton ilyen, valamivel nagyon tolják. Csak amíg ez nincs bizonyítva, addig hülyének minősülök.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 16:57:32

@Feri: Minden igaz, amit leírtál. Egy dolog azonban nagyon különbözik Marquez korábbi meccsei Pac ellen és az általad említett meccsek között: a mexikói úgy találta el Pacquiaot, hogy az nem számított rá, nem látta az ütést,nem tudott rákészülni. Azt azért megnéztem volna, hogy egy 2002 környéki Mosley ellen is ilyen szépen muzsikált volna-e a filippínó...

    2011-11-12 16:37:09

@Golyo: Fene tudja... Nekem nagyon úgy tűnik Pac a felszedett tömeggel arányosan nem csak, keményebb ütő és ugyanolyan gyors, hanem ütésbíró képességét tekintve is jobb lett. Nagyon mélyen beleégett a tudatomba az a jelenet amikor a testütéseiről kifejezetten híres Cottot feltett kézzel bíztatta jöjjön csak és üsse testen, majd amikor komolyan betalált Miguel egy felütéssel állra pac szeme sem rebbent, nem beszélve az olyan brutális ütőkkel vívott meccsekről mint mondjuk Mosley. Úgy tűnik Pac annál erősebb minél feljebb bunyózik, amióta váltóban van még csak zavarba sem tudták hozni... Arról ne is beszéljünk, hogy az ütőereje mekkorát fejlődött, a beton állú Mosleyt egy ütéssel úgy seggre ültette, hogy az valami döbbenet. Nem is értem az egész Pac jelenséget, ez valami döbbenet... Nagyon szorítók Juan Manuelnek, de Paki darabokra szedi sztem...

    2011-11-12 16:00:33

"Láttad a pontozólapokat? Az egyik bíró, legjobb tudomásom szerint- és javítsatok ki, ha tévedek - a 3 leütéses 1. menetet NEM 10-6 ra adta Pacnek az első meccsen, hanem 10-7 re!! "

Nem láttam. de valahol "max" 10-7 lehet, 10-6 már nem, de mindegy,mert nem ezen múlott.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 15:48:34

@Golyo: Állra nem tud gyúrni, de az hogy nem kell 7-8 kilókat fogynia a mérlegelésre, az sokat jelent az ütésállóságban - no meg az utóbbi évek adta menetelése adta mentális plussz is csak javít ezen.

» Irbisz   válasz erre
    2011-11-12 15:48:18

Minden Pacman mellett szól, az első két találkozó fényében mégsem merném kijelenteni, hogy ezt a mérkőzést csak a filippínó nyerheti. Ha valaki, akkor JMM képes lehet meglepni Pacquaio-t. A bal felső sarokban ezzel együtt is pontozásos Pacman-győzelemre tippeltem.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-11-12 15:44:24

nemtom, eddig se sikerült seggre ültetnie :) miért pont most tenné..

» tollanik   válasz erre
    2011-11-12 15:40:39

@southpaw: Láttad a pontozólapokat? Az egyik bíró, legjobb tudomásom szerint- és javítsatok ki, ha tévedek - a 3 leütéses 1. menetet NEM 10-6 ra adta Pacnek az első meccsen, hanem 10-7 re!!
Tehát a 12 menetből 8!! menetet megnyert JMM???
Ez örök vita marad. Az elsőt nem tudom elképzelni, hogy JMM nyerte volna és nem csak a 3 leütés miatt.
D-guy tagunkkal értek egyet. Az elsőt Pac, a másodikat JMM nyerte szerintem is.

MELLesleg tegnap tejfakasztó bulit tartottunk és lehet, hogy sokat ittam - azaz biztos :)( - de azt álmodtam, hogy Pacmant leütötte JMM ! a maligán miatt már nem emlékszem, hogy kiütéses vereség lett e belőle ;)

» tizedes   válasz erre
    2011-11-12 15:40:04

Azzal együtt, hogy nálam az első 2 meccset Marquez nyerte, a ma esti meccsre nekem nincsenek racionális érveim a mexikói győzelme mellett.
.....csak hiszek a sorsszerűségben, ami szerintem most meglepetést hoz, de lehet hogy én is elfogult vagyok.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 15:29:51

@Sztrego: Lehet, hogy igazad van, de a remény hal meg utoljára. Nem mindig tudom függetleníteni magam az érzelmektől és számomra Marquez az, aki megtestesíti az ideális bokszolót. Érzelmektől függetlenül is azt gondolom, hogy Marquez még a jelenlegi állapotában sem lesz sétagalopp Pacquiaonak. A mexikói bizony seggre tudja ültetni Pac-Mant és állra nem tud gyúrni a filippínó.

    2011-11-12 15:11:33

Nem mintha számítana, de nálam az első meccs 113-112 Pacquiao (nem értek egyet azokkal, akik szerint Marquez teljes mértékben uralta a meccs túlnyomó részét), a második 114-113, Marquez. Igazából persze mindkettő döntetlen :-)

    2011-11-12 15:04:05

@Golyo: Ezt félig alá ís írom, de ez a Pacquiao nem az a Pacquiao, aki az első két meccset vívta. Az Pacman megszenvedett volna Hatonnal és Cottoval is. Láthattad, hogy Marquez mennyire lassú, és hogy Pac mennyire gyors. Az első két meccsen Marquez négyszer padlózott, ez is mérvadó lehet. Nem várok szoros meccset, ha végi is menne az egyértelmű lesz. De nem fog.

» Sztrego   válasz erre
    2011-11-12 15:03:17

Én csak reménykedek, hogy jó meccs lesz és a kis filipinónak megint megkeseríti az életét Marquez. Egyébként meg sima meccs Paki-nak, hiába nem fekszik neki Marquez stílusa, azóta már embertelen sokat erősödött, fejlődött...stb.:)

» Shaham   válasz erre
    2011-11-12 14:53:17

Továbbra is úgy gondolom, hogy Pac sokat fejlődött a meccseik óta (amit JMM is elismert), míg Marquez maradt a régi, illetve kettejük közül Pacquiao számára komfortosabb a súlycsoport is. A korai menetekben tűzijátékra számítok, amiben vagy elvérzik a mexikói, vagy, ha átvészeli, akkor a meccs második részére komoly hátrányba kerül.

» deniro2   válasz erre
    2011-11-12 14:29:07

most megnéztem a 2. meccset és lepontoztam az elsőt is megnézem még mielőtt kezdődik a 3.

pac 10 9 10 10 9 9 9 9 10 10 9 9
jmm 9 10 8 9 10 10 10 10 9 9 10 10

JMM nyert 114:113 ra

» migelkotto   válasz erre
    2011-11-12 14:15:54

@Sztrego: Azért gondolom, hogy szoros lesz, mert Marquez rendelkezik azzal a stílussal, amivel Pacquiao ellenfelei közül szinte senki sem. Pacquiao ahogy "lőtávolba" kerül, azonnal elkezdi szórni villámgyorsan az ütéseit, ki-be ugrál, teljesen szétzilálva az ellenfelet. Marquez ezekben a helyzetekben képes végig higgadt maradni és kombinációra kombinációval válaszolni. Nem egy kétségbeesett közbeütéssel, hanem 3-4 ütésből álló sorozatokkal. A kontraütés kontráját is intelligensen, nagyon változatos technikai repertoárral alkalmazza. Véleményem szerint ez az a stílus, ami bizony megkeserített Pacquiao életét és szerintem most sem fog keresztülgyalogolni a mexikóin. Lehet, hogy legyőzi, de átgázolni nem fog rajta. Szerintem... Ma este kiderül.

    2011-11-12 14:08:38

@edge: Off:
":).. sztem mint minden normalis filippinonak, tagalog az anyanyelve..."
Ez azért nem így van. A tagalog a hivatalos nyelv (meg az angol), de messze nem mindenki beszéli tökéletesen
. Általában az adott nagyobb szigetcsoport nyelvét tartják anyanyelvüknek, emellett szokták beszélni (valamilyen szinten) az anya és az apa anyanyelvét meg a tagalogot és az angolt. Pacman esetében az anyanyelv az a visayan. De nyilván a hivatalos tagalogot is beszéli.
Egyébként meg elég sok a spanyol kötődés arrafele, nagyon kevert a népesség.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-12 13:54:46

kiegészítés a 2. bekezdésemhez: Marquezt pedig az emeli az egekbe, hogy 3 leütés után képes volt ekkora teljesítményre, ez a boksz Oscar-díja lehetne! Csak ezzel a meccsel bekerülhetne a halhatatlanok közé.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 13:48:05

Érdekes, hogy egy szoros meccsnél komoly érvekkel is lehet védeni 1-1 álláspontot:

nálam pl. az 1. meccs szorosan Marquezé, de csak a 3 leütés miatt szorosan, azért az is jelez valamit, hogy a 3 leütés ellenére(amit kötelezően le kellett vonni) NEM adták Pacmannak a meccset! És őt minősíti le, hogy 3 leütés ellenére képtelen volt nem hogy befejezni a meccset, de megnyerni sem!

A második meccs nálam szintén szorosan Marquezé, ott meg a szakértők túlnyomó többsége védi az én álláspontomat.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 13:45:35

Érdekes választóvonal a mai és régi szerkesztők tippjei között a Pac WP-WI. Remélem, Golyóval nem csupán a nosztalgia szól belőlünk... :)

    2011-11-12 13:39:21

Hát nem kell minden legendának dőlnie, holmi Ír bokszolóra emlékszünk :)

» udvari   válasz erre
    2011-11-12 13:17:05

Pac nagy kedvenc, de most Marqueznek szurkolok. Hajrá!
Egyébként eddig azt éreztem, hogy sima Pac KO, de most inkább Golyóval értek egyet, meg lesz izzasztva Pacquiao újra.

    2011-11-12 13:02:02

Aki azért várja kevésbé a meccset-velem együtt- mert az utóbbi időben mutatott forma és a kor-és súlykülönbségek, tehát szinte minden Pacquiao mellett szól és ezáltal lefutottnak tartja a meccset, azok figyelmébe, vagy vigasztalásképp ajánlom a Morales-Barrera III. előtti szituációt! Persze nem teljesen ugyanez volt a helyzet, de annyiban mindenképp hasonlít, hogy nagyon kevesen voltak, akik Barrera-ra voksoltak, mert akkor az utóbbi időben egyértelműen Morales mutatott jobb formát.....és Moralesnek ott simán kellett volna hoznia azt a meccset.....reményke djünk.

» southpaw   válasz erre
    2011-11-12 12:53:07

Pac nyer pontozással de HAJRÁMARKEZ :D

» migelkotto   válasz erre
    2011-11-12 12:27:51

Golyo most célt tévesztett, ez nem lesz szoros meccs.

» Sztrego   válasz erre
    2011-11-12 12:22:09

:).. sztem mint minden normalis filippinonak, tagalog az anyanyelve...

    2011-11-12 12:08:57

@Chiro: Hogy mi?

» deniro2   válasz erre
    2011-11-12 12:07:12

@Rezsőr: Csak szólok, hogy Pacquiao is spanyol ajkú.

    2011-11-12 11:57:27

Marquez all the way. :) Egyszer minden legendának meg kell dőlnie, Pacquiao kriptonitja pedig JMM, így minden eddigi racionalitást és észérvet sutba vágva azt mondom az öreg mekka még egyszer, utoljára megrázza magát és - ha végre a pontozóbírók is úgy gondolják - hivatalosan is legyőzi Pac-et. :) Ha Marquez megfelelő nyugalommal és önbizalommal lép szorítóba és elhiszi, hogy - ismét - győztesen hagyhatja el a ringet, akkor Pac most is egy nagyon hosszú és kellemetlen estének néz elébe. :) Don't stop believin'. ;)

» arrogant   válasz erre
    2011-11-12 11:46:39

Kedvelem mindkettot de ezen a merkozesen Marquezt szeretnem gyoztesnek!
Mejvodor egyebkent hiaba tesztel ha lesz meccsuk mert ilyen hosszu ido utan pakimano mar termeszetesen is hozza amit kell.Annak akkor lett volna ertelme mikor kezdett lepegetni felfele.

» Lennox Lewis   válasz erre
    2011-11-12 11:39:03

Két oka van, hogy nézem ezt a mérkőzést. Az első, mert minden tengerentúli mérkőzést megnézek már 15-éve. A második, hogy hátha borul, az előre kitervelt forgatókönyv, és akkor én örülök neki, nagyon. Erre, általában csak a Spanyol ajkú harcosok képesek, úgyhogy Viva és Éljenek a Spanyol és Japán leszármazott harcosok.

» Rezsőr   válasz erre
    2011-11-12 11:36:02

Én nagyon drukkolok a "dinamitnak", de szerintem nagyon kevés esélye van a győzelemre. Pac részéről szerintem is a legjobb időben történik a trilógia befejező része. Érdekes, hogy Marquez szemre vastagabbnak nézett ki a mérlegelésen is, mégis Pac volt a nehezebb egy hangyányit. Én úgy érzem, hogy nem lesz az elején tapogatózás, hiszen már tapasztalhattuk, hogy a mexikói elég lassan kezd és elég könnyen leüthető az első menetekben. Ezt szerintem most is kifogja használni a filippínó és itt már nem lesz háromszori felkelés a leütésekből, ahhoz már túl nagyot üt a mostani "Balut ember". Pacquiao WI az első menetek valamelyikén.

» ogreface   válasz erre
    2011-11-12 11:22:04

Nagyon drukkolok Marqueznek. Remélem jó meccset vívnak. Eszemre hallgatok akkor Pac de ha a szívemre akkor Juanma

» foreman99   válasz erre
    2011-11-12 11:04:22

lehetseges hogy a Pac-Hatton meccs fog megismetlodni,vagyis mar az elejen kivegzi Pac Marquezt

» TITANIUM   válasz erre
    2011-11-12 10:53:32

csak ennyi: Hajrá Juanma!!!

» menya16   válasz erre
    2011-11-12 10:39:53

Ennél a meccsnél nem tippelgetek, mert nagyon mást mond az eszem és a szívem. Remélem méltó lesz az első két meccshez a harmadik. Azt azért megjegyezném, hogy Pacmanék kivárták a megfelelő időt és kiválasztották a megfelelő súlycsoportot -Pac számára- a meccshez. Alapból sem szeretem azt a játékot a súlyokkal amit Pac és Roach játszanak, de ebben az esetben külömösen visszataszítónak tartom.
A Hopkins-RJJ második felvonása jut eszembe ennek a meccsnek a kapcsán. . .
Remélem Juan Manuel kipucolja a cuccot a pincéből még ha kevés is az esélye.

» bandi78   válasz erre
    2011-11-12 10:36:07
fel