Boxkesztyű, bandázs és fogvédő
profiboksz.hu

Amikor minden bokszra fordul: Manny Pacquiao vs. Timothy Bradley

2012-06-04 11:15:45 /

Június 9-én ismét napjaink egyik legjobb ökölvívójára, Manny Pacquiaora figyel a világ, aki bár az elmúlt hónapokban erős életformabeli és mentális változásokon ment keresztül, nyilván nem az Apostolokból és a Tízparancsolatból, hanem sokkal inkább kőkemény ütésekből kíván ízelítőt adni a kisváltósúlyból felránduló Timothy Bradley-nek. A veretlen Bradley esélyeiről általában elég szélsőségesek a vélemények, egyesek szerint ő a titkos favorit, mások szerint sansza sem lesz a sokkal rutinosabb Pacquiaoval szemben. A hagyományokat követve szerkesztőségünk tagjai is megosztják gondolataikat a Kedves Olvasókkal, a mérkőzés várható esélyeiről. Az esélylatolgatásba ezúttal, és még reméljük, több alkalommal is, egy közismert, természetesen az ökölvívás iránt rajongó vendégszerző is bekapcsolódik.

Greg: Én azoknak a táborához tartozom, akik szerint Pacquiaonak nem lesz könnyű dolga Bradley ellenében. Mini Sergio Oliva meglehetősen kellemetlen stílusban bokszol, mikor nem ragadja el a hév, nagyon jól védekezik, hajolgat, veszi ki a fejét az ütések elől, hatékonyan támad testre és meglehetősen jól kontráz, ami Pacquiaoval szemben nem hátrány. És ami szintén fontos, jól alkalmazkodik az ellenfelei stílusához, nagyrészt ésszel bokszol, megfelelően felépített stratégia mentén. Na, de térjünk át a feketelevesre, aminek a legfőbb alkotóeleme szerintem Bradley meglehetősen forró feje, amit néha nehezen tud kordában tartani és ami miatt felesleges ütésváltásokba bocsátkozik. Ha ezt pedig Pacquiao ellen is bemutatja, akkor valószínűleg a filippínónak még a reverendát felvenni és néhány imát elmorzsolni is lesz ideje, mire Bradley magához tér. Talán Roach is ezt vette észre, mikor Hattonhez hasonlította őt, bár szerintem hiba volt ennyire lesarkítani Bradley stílusát, ha ugyan a neves tréner ezt tényleg komolyan gondolta. A másik problémám Bradley-vel, hogy sokszor meglehetősen pontatlan és szélesen csapkod, illetve a fejelései, amire a Pacquiao-csapat már szisztematikusan felhívta a figyelmet, valószínűleg tehát a mérkőzésvezető és a közvélemény is ki van hegyezve ezek szankcionálására. A másik oldalon nagy kérdés Pacquiao formája, a legutóbbi két meccsén ugyanis a stílusa fő alkotóelemeit jelentő lábai nem a legmegfelelőbben funkcionáltak, ha ez tartós probléma nála, akkor nagyon meg fog szenvedni Bradley-vel. Egy elég vegyes mérkőzést várok tehát, szerintem a találkozót Pacquiao kezdi majd jobban, aki a szokásos gyors, erőteljes sorozataival szórja meg Bradley-t, az amerikai pedig az első 2 menetben csak védekezni, hátrálni fog, illetve megpróbálja ölni a meccset. Aztán úgy gondolom, Bradley magára talál majd valamennyire, többször megkontrázza - amúgy Marquez módra - Pacquiaot, testen is szépen találgat majd, de továbbra is igyekszik törni, ölni a találkozót, ami a filippínót meglehetősen frusztrálni fogja. Bradley tehát elvisz néhány menetet, de közben meg fogják inteni legalább egy alkalommal fejelésért, illetve nem kizárt, hogy a korai felvonások egyikében leáll verekedni a dekád fájterével, ami után a padlón találja magát. A találkozó a 12. menet végére elég kiegyenlített képet mutat majd, de a pontlevonások és persze a sztárstátusz miatt néhány ponttal Pacquiaonak számszerűsítik majd a mérkőzést.

DopeMan: Mivel csak felületesen ismertem, ezért megnéztem Tim Bradley pár meccsét, többek között a Devon Alexander, a Lamont Peterson és a Kendall Holt ellenit, ami különösen tetszett. A látottak alapján úgy érzem, hogy a "sivatagi vihar" becenévnél jobbat nem is találhattak volna a számára. Egy igazi rakkolós bunyóst ismertem meg, aki tökéletes kondícióval rendelkezik és akár 12 meneten át is nyomás alatt tudja tartani az ellenfelet. Buta bokszolónak viszont egyáltalán nem nevezném. Kiváló amatőr múltja folyamatosan visszaköszön. Mindenfélét, sokat és jól üt, kiváltképp a hátsókezes csapottakat (ennek Pacquaio ellen megnőhet a jelentősége) és az első kezes horgokat. Valóban félelmetes az akarata és az a munkatempó, amit diktál. Hátrányának talán a sok szabálytalanságot, (iszonyatos mennyiségű fejelés vétlen és készakarva) illetve a védekezés időnkénti szétesését és a fölösleges kinyílásokat láttam. Jól látó, gondolkodó ökölvívóktól (pl. Holt) viszonylag könnyen szed be hangsúlyos ütéseket a nagy darálás közepette. Az HBO igyekszik félelmetes ellenfél képében beállítani és talán igaza is van. Én azonban úgy gondolom, hogy a lehető legjobb választás volt a Pacquaio tábor részéről. Ez a srác harcolni jön és nagy valószínűséggel kirobban a ringháború. Az egyetlen probléma az, hogy az akaraton kívül nem látok olyan átütő erőt, amivel bántani tudná Mannyt. Szerintem Pacquaiot ezen az estén csak önmaga verheti meg. Hozzáfűzném, hogy véleményem szerint Pacquaio az utóbbi időben elindult lefelé. Top formában utoljára Cotto ellen láttam, azóta bokszolt színtelen-szagtalant Mosley-val, legyőzte a nálánál jóval lassabb de kőkemény Margaritot, (akitől viszont időnként nagyon kemény ütéseket kapott be a sebességkülönbség ellenére) egy szoros meccsen pedig Marquez újra legyőzte...szerintem. Ha ez a kopás az idő múlása miatt van, akkor ezen a Bradley meccs sem segít, sőt. Egy esetleges kínszenvedés a ringben fényévnyi távolságra veti a várva várt találkozót Floyddal (akit a mai mezőnyből sansztalan bárkinek is megverni...szerintem), viszont ha ez a szinte alig látható, de már érezhető hanyatlás a motiváció és a koncentráció hiányának tudható be, akkor Tim tökéletes ellenfél arra, hogy Pacquaiot visszazökkentse harci üzemmódba és megint ugorjon a vérszagra. Ki fog derülni. Remélem, hogy a bíró figyelni fog a fejelésekre (a fordított alapállások miatt erre hangsúlyozottan szükség van) és egy nagy csatát láthatunk. Én azt gondolom, hogy Pacquaio sokkal jobb és okosabb bokszoló, mint Bradley, akinek a stílusa is feküdni fog neki. Láttuk, hogyan végzett Ricky Hattonnel. Pacquaio győzelemre tippelek. KO? Még az is lehet, ha lesz szeme annak a bal kéznek...

Erwin: Az előzetes felhajtás és Pacquiao legutóbb mutatott formája alapján akár még benne is lehet a meglepetés a levegőben, ha pedig még hozzávesszük az előzőekhez, hogy a hírek szerint az erőnléti edzővel, Alex Arizával is gondjai vannak (vagy már csak voltak?) Roachéknak, akkor nem is lenne olyan nagyon elrugaszkodott dolog Bradley győzelmére tippelni. Mindezek ellenére továbbra sem érzem azt, hogy most jött el a trónfosztás ideje. Bradley már kisváltósúlyban sem volt egy KO király, ezt pedig nehéz elképzelni, hogy váltósúlyban le tudná ütni azt a Pacquiaot, akit sokkal nagyobb ütőerővel rendelkező bunyósok pofonjait is gond nélkül lerázta magáról, az pedig pláne csoda kategória lenne, ha Bradley pontozással győzne. Ami azért benne lehet a pakliban, az egy (Bradley) fejelésből adódó idő előtti leállítás és a technikai döntés, de ez esetben sem érzem azt, hogy a kihívónak reális sansza lenne, esetleg akkor, ha villámrajtot vesz, és minden kétséget kizáróan elviszi a nyitó meneteket. Tippem szerint ugyan lesznek felvillanásai Bradleynek, és ezzel párhuzamosan Pacquiao sem fog tökéletesen muzsikálni, de végül a filippínó komolyabb megingás nélkül, pontozással megvédi címét. 

Prof: Két forgatókönyvet érzek reálisnak, és ahhoz képest, hogy merőben eltérőek, mindkettő végén Pacquiao örülhet... Az utóbbi idők történéseit és a mérkőző felek stílusát figyelembe véve a legvalószínűbb kimenetel a 12 menetes küzdelem, ahol az egyre színtelenebb, talán motivációját és élességét lassan-lassan elveszítő  Pacman összességében megszenved a pörgő, rakkoló, önmagában és verhetetlenségében feltétlen bízó Bradleyvel szemben. Ebben az esetben a pontozás szoros is lehet, sőt, egy marsbéli krónikás akár még Bradleyt is látná győztesnek, de azért Pacman letesz annyit az asztalra egy-egy meghúzott menettel, illetve meneten belüli attakkal, hogy a védett pozícióját is figyelembe véve megtarthatja a hosszú veretlenségi sorozatát, illetve Arum megtarthatja védencét a biznisze és a bokszvilág középpontjának. Ennek a kimenetelnek tevőleges eleme tehát a Marquez és Mosley elleni kötöttebb, korlátozott lábmunkájú, halványulóban lévő, interjúiban inkább igehirdetőnek, mint éles bajnoknak tűnő Pacman, illetve a másik oldalon a csak jó tulajdonságait (adaptivitás, meggyőző ütésmennyiség,  munkatempó) mutató Bradley. Csakhogy miért kellene mindennek ilyen patikamérlegen kiszámítottnak működnie? A másik forgatókönyvem tehát épp ellenkező: adott egy éles, kellően gyors és határozott Pacquiao, akivel szemben Bradley belemegy olyan szituációkba, amikből az amerikai elvileg kivonhatná magát, kontrákra várva, de ehelyett elfogadja és felveszi az odadobott kesztyűt. Ebből viszont egy idő előtti Pacman győzelem adódik, mert Bradley tán nem tud olyan gyorsan regenerálódni, ahogyan kiszámolja őt a bíró... Azért a súlycsoportváltás sem annyira elhanyagolható tényező, még ha pár kilogrammról is beszélünk, de azért mégsem Bradley megszokott világában lesz a mérkőzés. És ezt nemcsak fizikailag kell érteni, hanem lelkileg is fel kell dolgoznia a helyzetet, ami őt fogadja. Minden Pacmanről szól, és ez vagy épp megacélozza a kihívót, vagy azért mégiscsak lesz némi feszültség, diszkomfortérzés, ami belejátszhat egy vereségbe. Összességében tehát Pacquiao idő előtti győzelmét tippelem, csakhogy mindenki plusz érzésekkel, feldobva gondoljon majd vissza a meccsre, mert hát egy 12 menetes, véleményes meccsen kihozott Pacman-győzelem illúzióromboló lenne...

                 

Az összecsapást és a gálát vasárnap hajnali 3 órától élőben közvetíti a Sport2 csatorna!

2012. június 8. - Profiboksz.hu


Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

nem tudtam élőben nézni másnap néztem + a sport 1-n .
sima pac-man győzelem volt , a bírók nem tudom mit
néztek ,de a meccset biztosan nem ! bár az is beszédes ,hogy
már a meccs előtt reklámozva volt a visszavágó . nem tudom
jobban szeretném hogyha a sport nem ,,csak,, a pénzről szólna .
ha jóindulatú lettem volna akkor max 2 menetet vitt el bradley.
ez a box megcsúfolása volt innentől akkor bármi lehet ?!!

» Hantal József   válasz erre
    2012-06-16 19:50:01

Én most délután néztem a meccset felvételről.
De őszintén megmondom elaludtam. :-DD
Siralmas meccs volt.

» Jor-El   válasz erre
    2012-06-10 17:59:35

A tizenkettedik menet után, kimentem a fürdőszobába, gondolva, hogy sima Pac győzelmet láttam. Mikor visszamentem a szobába, akkor mondták pont be, hogy " new shampion...", én meg leültem az ágy mellé! Széttéptem a pontozólapomat, amin / nagy jóindulattal Bradley felé, Neki szurkoltam / 1116-112 volt bevésve Pac javára és arra gondoltam, hogy van e még ennél lejjebb? :(
Egyébként az első 5 menet nagyon tetszett, de utána nagyon leült az egész, még jó, hogy az utolsó menetet egy kicsit megnyomták. Abban biztos vagyok, hogy PacMant még sosem láttam ennyi luftot ütni és ennyire enerváltnak se nagyon láttam még, de mindenképpen megérdemelte volna a győzelmet, ez még igazán szorosnak sem volt mondható. Elvagyok keseredve...
U.I.
Most nem irigylem a suprevisort...

» ogreface   válasz erre
    2012-06-10 10:50:05

Kár volt elolvasnom a Troll írásait....
Így nem is folytatom tovább.
Nincs szükségem megerősítésre ahhoz, hogy tudjam,mit láttam.
Ellenben a Trollokkal, én nem kívánom senki vesztét, nem akarom,hogy
csalással veszítsen, s ha így lesz, nem fogok örülni egy világvége hosszú
"IGEN"-nel, nem fogok mindenkit meggyőzni,mert más a véleménye.
Imádom Cotto bunyóját, Mayweather stílusát, Pacmant, Roy Jonest....stb
De Trollok, megértitek valaha is azt, ha nem a kedvencetek nyer és a másik, aki utáltok, kigúnyoltok ( balutszökevény és társai ) az jobb volt akkor,ott ??

De egy Trollt soha nem lehet megtanítani arra,hogy jó érzései legyenek.
Ha csak meghallja, kinyomja a szemedet, s felfal keresztben....

Nekem elment a kedvem a mai nappal a boksztól.... Már Pacman JMM elleni 3. meccsénél elment(Pedig ott Pacmannek szurkoltam ), de az i-re a pontot ez tette fel.
Olyan embert kihozni győztesnek,aki ilyen halvány punchstatot produkál az ellenfelével szemben..... stb...

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 10:27:01

Ezért aztán azt mondta, ha szoros, jobb neki bradley piszkos üzlet A saját gáláján tud ő hatni a pontozókra

» suttyo   válasz erre
    2012-06-10 08:31:31

Arumnak többet hoz egy bradley győzelem utáni visszavágó, még egy pac marquez ismétlésnél is , erre rájött. Ebben gondolkodik, mert mindenki látja hogy pac elindult lefelé, ami 1-2 meccset még ki lehet belőle hozni, abból olyan meccs kell ami a legtöbbet hozza

» suttyo   válasz erre
    2012-06-10 08:21:35

Nem igazán szeretem Pacmant,sőt,de ezt azért bőven behúzta. Szurkoltam Bradley-nek,de az első 9ből 1 max 2-t kapott tőlem vékonyan.Remélem Pac magához tér és ráébred hogy "Isten Bob Arummal van ,nem vele!":D:D Természetesen tovbbra sem szimpatikus ez az egész banda!:D

    2012-06-10 08:14:30

Azért merték megtenni, mert Marquez már korábban adott egy pofont pacman tekintélyének. Ez ott volt a pontozók fejében Akkor még nem merték, most már igen

» suttyo   válasz erre
    2012-06-10 08:12:52

Most látom már van ppvs hd hbo.. letöltés folyamatban.

» himpike   válasz erre
    2012-06-10 08:05:56

@Vereckei Lacika: Kikockázom ha lesz letölthető, rendes minőségű verzió.

» himpike   válasz erre
    2012-06-10 08:02:31

ugy értem 1 , 10 , 11 , 12

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:55:45

az első és az utolsó 3 menetet hogy lehetett odaadni a filippínónak ? elmagyarázod ? :( :( nálam hatot nyert hogy melyeket nemtom már este ujra megnézem és leírom. na megyek aludni én is

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:54:53

@MKB-VP: Khan nem Arum embere. Házon belűlről kell elveretni.:)

» George   válasz erre
    2012-06-10 07:54:09

Nem így kellet volna végződni nem egy Bredley ellen kellett volna ezt a fantasztikus győzelmi sorozatot elvenni Pacquiaotól.Szorosab b volt a meccs mint ahogy kommentálták azok a drága magyar kommentátorok( őket is eltiltanám)Annak örülök,hogy Pacquiaó kikapott de annak nem hogy egy elég vastag csalás eredménye képen.Mayweather a P4P!!!!!!!!!!!!

    2012-06-10 07:51:22

amikor már kiderült , hogy megosztott lett a pontozás érezni lehetett , hogy ki merik hozni Bradley-t!
pedig már maga a megosztott pontozásos Pac győzelem is vicces lett volna !!!

    2012-06-10 07:50:33

@fixpont: mmamania.com: 116-112 Pacquiao

Nálam ez a valós. A 119-109 is legalább akkora baromság, mint a Bradley győzelem.

» George   válasz erre
    2012-06-10 07:50:25

@Vereckei Lacika: "Nálam simán Pac nyert."

Ezzel is? :)

    2012-06-10 07:49:26

@woo: MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:47:47

MMA Fighting scores 12 round 10-9 Bradley, 117-111 overall for Pac

NA most telleg bucsuzom.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:44:24

Bad Left Hook scored it 117-111 for Manny Pacquiao.

Es ezzel el is koszonok ma reggelre, sziasztok.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:43:16

Nálam simán Pac nyert.De az tény,hogy nagyon nehéz úgy meccset nézni ha a kommentátor ilyen elfogultan közvetít.Nagyon sok olyan Bradley találat volt ami felett elsiklott és sok olyan luft vagy kesztyű amit a hu de "sziporkázó" Pac-nak simán bemondott.Jó lenne már ha rendeznék a sorokat mind pontozók,mind kommentátorok terén és akkor talán tisztábban lehetne látni egy meccs után!

    2012-06-10 07:42:04

@MKB-VP: persze mert pacman arról híres hogy akárkit is ki tud ütni váltóban... hahaha

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:41:42

Remélem, lesz revízió és helyreigazítás. Ellenkező esetben már a pankrációt is érdemesebb lesz nézni... :-(

» atusch   válasz erre
    2012-06-10 07:41:31

Azért Arizával mindig 145 font körül mért be Pac, és nem fogyott el így a kondi. És ha nem fogy el a kondi akkor ezt a kellemetlen stílusú amerikait is kiütötte volna. Nincs kétségem. De így is sima volt a meccs. A kérdés az, hogy mi értelme volt elcsalni? Mert ha pl Khan-nal "veretik el" (hagyjuk hogy ua az edző, nem ez a lényeg) azt megértem de Könyörgöm Bradley? Egy jó iparos, ütőerő nélkül és szerintem a bunyója is elég unalmas ahogy maga a karakter is. Nem tudnak belőle világsztárt csinálni.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 07:40:19

mmamania.com: 116-112 Pacquiao

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:39:20

Vereckei Lacika! Én elhúzok csicsikálni,neked pedig jó trollkodást kívánok! Sőt, javaslom, hogy menjél fel külföldi fórumokra is és ott is világosítsad fel a sötétségben tévelygőket! :)

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:38:21

@Vereckei Lacika: Egy ilyen nyilvánvaló eredmény után egymagadban szembe menni mindenki mással, sőt leszólni a véleményüket, simán kimeríti a trollkodás fogalmát...

    2012-06-10 07:38:19

a trollkodáshoz még annyit hogy azok gondolkodjanak már el hogy jött ki nekik a 118 meg 119 pont akik így látták mert ez nagyon vicces... pac az utolsó 3 menetben kb SEMMIT ZÉRÓ NULLA csinált bradley meg simán szét jab-elte

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:37:52

@fixpont: +1 :-)

    2012-06-10 07:37:32

Fox sportson is 119-109 lett Pacnak.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:36:31

a floyd pac meccs miatt adtátok ti oda pacmannek

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:35:47

Kár volt fennmaradni, csak felb@.ták az agyam. Így a Floyd-Pac meccsnek is tutira annyi, pedig azért az nagy show lett volna.

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:35:00

@fixpont: Csatlakozom :)Hatalmas +1 !

    2012-06-10 07:34:43

@fixpont: Csatlakozom. :)

» Krisztián   válasz erre
    2012-06-10 07:34:17

@Vereckei Lacika: Teged beteszlek tibi es sztrego melle a troll mappaba, csak hogy a jovoben tudjam, kikre teljesen felesleges akarcsak reagalni is. :)

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:33:33

@Vereckei Lacika: Ne haragudj, de nagyon megmosolytattál :)Jó pihenést, majd kipihenten nézd újra :)

    2012-06-10 07:33:05

miért ragaszkodtok ennyire görcsösen a may pac meccshez ? minek az a meccs de most komolyan ? az elmult 2 mérkőzésén kikapott a filippínó may pedig még mindig egy villám

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:32:54

Azert nagyon remelem, hogy eppen most rohan Pisti az MGM-ben az oltozokbe, hogy veletlenul elszamoltak valakik a scorecardokat, es/vagy hogy ezek egy masik meccshez tartoztak... es utolag bejelentik az igazi eredmenyt. Ami amugy szerintem 118-110 es 117-111 kozott ingadozott Manny javara.

» FunkyFish   válasz erre
    2012-06-10 07:32:38

Bár Bradleynek szurkoltam, ez sima Pac győzelem volt, ennek ellenére nem értem miért kell Timet szidni végső soron nem ő tehet a pontozói csalásról...

    2012-06-10 07:32:37

A valós eredmény közelebb van a Lederman féle 119:109-hez, mint a Bradley győzelemhez. Szerintem 117:111-nél nem nagyon lehet ezt szorosabbra értékelni.

    2012-06-10 07:31:44

na megyek fekszem meg fogom nézni ujra a meccset és menetről menetre leírom majd ide hogy jön ki a pontozás végre egy meccs amit nem csaltak el... ideje volt már.

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:31:17

Egy dologban reménykedhetünk, Pac holnap reggel kib*ssza a fenébe Bob Arumot, a saját lábára áll, a visszavágón 2 menet alatt eltakarítja Bradleyt és összejön ARUM NÉLKÜL a Mayweather meccs.

Ez az egész arról szólt, hogy Arum szervezzen magának, és csak magának az év második felére egy kiemelkedő bevételt hozó PPV gálát. Csak tudnám, hogy valaki 80 és a halál közt miért ebben leli örömét...

    2012-06-10 07:30:50

Nem tudni, milyen hátsó okok álltak a háttérben. Sajnos ez egy ilyen sport. Mindenesetre kellett a hírérték, mert PacMan pontozáos sikere már kevés a jó népnek... Azért Bradley arcán sem azt láttam a meccs után, hogy van remény...

» atusch   válasz erre
    2012-06-10 07:29:47

egyik szemem sír a másik nevet,mert túlzásnak tartottam,hogy sokan Pacquiaót tartották a legjobbnak,nálam Mayweather mindig is egy teljesen más szint volt,jobban örültem volna ha Mayweather kalapálja el,bár ezt már Marquez múltkor megtette na az igazi csalás volt.Szóval nem bánom,hogy kikapott,érdemes lenne külföldi kommentárral megnézni,mert bocs ,hogy ismétlem magam de a magyar kommentár az botrányos volt: Bredleynek elég kevés ütését találatát vették figyelembe,és azért elég sokat talált a kesztyűk közé.Elcsalták volna de miért nem értem? össze vagyok zavarodva.

    2012-06-10 07:29:46

nálam is sima Pac 118:110, de nem csak a pontozóknak köszönheti, hogy nem ő nyert, a 15 éves erőnléti edzője egy rakás szart nem ér, rendes felkészüléssel ez egy sima tko győzelem.

    2012-06-10 07:28:44

Guardian unofficial scorecard: 117-111 Pac

Scorecards: ROBBERY! Bradley by split decision!

115-113 Pacquiao, 115-113 Bradley, 115-113 Bradley

:)))

Probalom gyorsan atfutni a nagy boxsiteokat, ahol pontoztak es nem talalok olyat hol akarcsak szoros lett volna a mecc.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:27:05

és az ütés statisztika nem minden srácok JMM 116:112 re verte pacmant és ott is pacmannek állt a matematika... de aki látta a meccset tudja hogy néha csalóka a dolog...

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:26:54

Az inkább a szomorú, hogy lassan elveszik az ember kedvét a meccsnézéstől ezekkel a pontozói csalásokkal. :( Olyan, mintha egyre szaporodnának a csalások, vagy csak nekem tűnik így?

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:26:47

Csak arról lehet szó, hogy Pac visszavonul és új király kell. Nálam egyébként ha minden ellenszenvemet félreteszem, akkor 116-112 Pac.

» George   válasz erre
    2012-06-10 07:25:23

mint modntam nalam döntetlen lett de igazam lett abból a szempontból hogy bradley nem lesz ledarálva rohadtul nem... nem jó választás renomé helyreállításhoz ez a kellemetlen amerikai

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:25:07

@fixpont: Teljesen így láttam, első nézésre nekem is 6-0 volt az első hat menet, max 5-1. Talán a 3.-at lehetett volna Bradley-nek adni, de én azt sem adtam...

    2012-06-10 07:24:34

Én sem értek egyet a végeredménnyel,de azt sem értem,hogy miért kell Bradleyt fikázni,meg kokszosnak és hasonlóknak titulálni.?

    2012-06-10 07:24:32

@Vereckei Lacika: Nem "elcsaltak" csak dilettansok voltak a pontozok. Megzavarta oket, hogy Bradleynek milyen durva kondija volt a 12. menetben is, es hogy az osszes nagy pofont lenyegeben siman kibirta.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:24:20

Vereckei Lacika! Az ütésstatisztika is hazudik, vagy mi? Most direkt provokátorkodsz?

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:23:45

@drukker: Nem biztos, lehet őket speciálisan erre a meccsre "szerződtették", projektmunka volt! :)

    2012-06-10 07:23:44

@Vereckei Lacika: Nem mi gondoltuk komolyan, hanem két korrupt f*szkalap a pontozói székben.

    2012-06-10 07:23:40

arum gálán elcsalnak pacmantől egy meccset... are you kidding me ? ezt ti komolyan gondoljatok ? :D

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:23:01

@iceman: Ennyi,jól beszélsz !

    2012-06-10 07:22:40

@drukker: Pont erre gondoltam én is.

» George   válasz erre
    2012-06-10 07:22:19

@iceman: Es a Power Punch stat egeszen biztosan meg nagyobb kulonbseget fog mutatni, mert Bradley maszatolt egesz vegig meg potyogott.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:21:55

@Vereckei Lacika: Okés, megnézem majd még egyszer, aztán este visszatérünk rá...
Most azért nem bírnám újra végignézni. :)

    2012-06-10 07:21:54

@Lemmy: én may fan vagyok, de most elkeseredtem hogy végleg meghiúsulni látszik a meccs... és ebbe ő is vastagon bennvan

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 07:21:45

Ezeknél a bíróknál Cotto is megverte volna Mayt

» drukker   válasz erre
    2012-06-10 07:21:26

117:111...ennél szorosabbat elég nehéz elképzelnem...bár lehet Bradely-t ma padlózással is kihozták volna győztesnek :)VICC :)

    2012-06-10 07:21:21

Azért a 253 kontra 159 találati arány Pakimanó javára, az mindent elárul. Pontozókat alapból eltiltani, no contest és jöhet a visszavágó.

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:21:05

@Vereckei Lacika: Te meg tedd fel ;)

» boxfan   válasz erre
    2012-06-10 07:20:16

@tollanik: Most nem azért, de Mayt miért kell beszarizni örökké? Az utóbbi meccsein kiállt egy motivált Ortizzal, egy nagyon jó Cottoval, és parádésat nyújtott. Ok, Cotto megszorongatta, de ettől beszari?
Visszatérő meccsnek meg Marquez nem tűnik annyira rossz választásnak, főleg úgy, hogy Pac-ot később (szerintem) elverte, szintén nem könnyűsúlyban...

    2012-06-10 07:19:59

@Vereckei Lacika: Elso 6 menet az a 6:0 vagy az 5:1-hez volt kozel.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:19:33

@FunkyFish: Most mar izgalmasabb lesz az a par perc amig kihirdetik az eredmenyt mint maga a merkozes...:D de teljesen egyetertek...ez volt talan az eddigi legdurvabb megha egy ideig azt hittem megerdemelne hasonlot Pac a JMM III. utan de azt akartam inkabb hogy valaki jol latvanyosan gyepalja el...ez igy csak meg rosszabb.

» PennyWise   válasz erre
    2012-06-10 07:19:08

@Lemmy: ujra megnézem majd és leírom neked arra emlékszem hogy 6 menet után ez a meccs egyértelmű 3:3 volt... aztán 10 menet után 6:4 pacmannek... végül utolsó 2 bradley menet. vegyétek már le a szemüveget és nézzétek meg még egyzer

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:18:41

Már nem azért, de ezek a pontozók nem kerülnek eltiltásra ?

    2012-06-10 07:18:18

Asszem eztán MMAt nézek vagy nemtom, pedig azt rühellem... ott nincsenek ekkora csalások.

» himpike   válasz erre
    2012-06-10 07:18:15

@FunkyFish: Köszi, ezt azért jó hallani, nem csak én én néztem el ennyire valamit, Harold is tévedhet ekkorát... :)

    2012-06-10 07:17:28

Azt én is hiányoltam, h a 7. menet után a lelassult Bradleyt miért nem csapta ki, de sztem nem 2 ponttal nyerte PacMan a meccset.

» atusch   válasz erre
    2012-06-10 07:16:46

@FunkyFish: 119:109 meg kicsit eros, mert az utso 3-ban Pac kb semmit nem tett. :)

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:16:26

A supervisor ilyenkor nem léphet semmit? A pontozókat elvileg a WBO delegálta.

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:16:20

Már épp ébresztőórát állítottam álmosan, hogy visszaaludjak...erre beüt ez...jó erős lórúgás volt...Lehet Arumék már ennyire nem találnak ellenfelet ??? Ennyire kell a Pac-Bradley 2 nekik ?

    2012-06-10 07:15:56

Úgy néz ki más meccset néztem mint a pontozók. Szerintem még csak szoros sem volt. A 4.-ben, és az 5.-ben is megszédült Bradley, utána csak arra játszott ne ko-val kapjon ki. Vicc.

» Marci30   válasz erre
    2012-06-10 07:15:51

@fixpont: de én azért megnéztem volna... mindketten megfosztották magukat a lehetőségtől, hogy valaha volt legjobbak legyenek.. vagyis inkább may, mert ő a maga ura.. beszarisága miatt nem lesz legenda. pac meg úgylátszik visszavonul, bob arum ezért csalatta el, kell egy új 'sztár' , de ez a bradley elég szürke 1 figura.. csalódott vagyok

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 07:15:39

Az ESPN és Harold Leatherman (HBO) is 119-109- re adták Manny-nek. Manny 253-szor talált, Bradley 159-szer, a power punch-okban még durvább volt az arány. WTF??? Azt hiszem 15 év után abbahagyom a boksznézést, az utóbbi időben túl sok ilyen volt (Cloud, stb). Vagy legalábbis az eredményhirdetés előtt kikapcsolom...

» FunkyFish   válasz erre
    2012-06-10 07:15:22

Marquez-Bradleyt akarok !!! És egy Pacquia Mayweathert ott vissza tudná szerezni a nimbuszát ha nyerne,bár én azt szinte kizártnak tartom!!!

    2012-06-10 07:14:27

@Vereckei Lacika: Azért érdekelne melyik hat menetet adtad Bradley-nek, vagy ha nem csalás, melyik hetet.
Szerintem ez a meccs közel sem volt a döntetlenhez...

    2012-06-10 07:14:18

@Lemmy: En mar a 10.-et is szuken Bradleynek adtam, mert latszott, hogy Pac elfogyott.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:14:07

Az eredmény előtt a fightnews-ra is felkerült a Pacquiao dominates Bradley cikk, amelyben UD eredményt írtak... No comment... :-(

» atusch   válasz erre
    2012-06-10 07:14:01

Én már csak azért sem állnék ki visszavágózni ezzel a papíröklű kopasz kokszbajnokkal Pakimanó helyében.Inkább visszavonulnék. Csak azt nem értem, hogy kinek állt érdekében elgáncsolni a Floyd-Paki meccset.

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:13:36

Kíváncsi vagyok KoKo írására - remélem lesz! Bradley pont tőle kérdezett valamit az eredményhirdetés előtt.
Hányinger, hogy a promótereknek mekkora befolyásuk van. Nem értem miért történt ez. Valaminek kell lenni a háttérben. Pacman nem volt tűéles, mint szokott, de így is bohócot csinált Bradleyből.

    2012-06-10 07:12:50

Lesz majd interview a supervisorral? Kivancsi lennek a velemenyere.

» Tony Montana   válasz erre
    2012-06-10 07:12:43

@fixpont: Ott a pont. Sejthetett valamit Roach. Diavetites jelleggel sikerult megneznem vegul a meccset, de az allokepek alapjan: Nem semmi!

» 4man4ever   válasz erre
    2012-06-10 07:12:33

@imi_x: de minimum 9et biztos

» charlie.firpo   válasz erre
    2012-06-10 07:12:26

@fixpont: A 10. közben arra gondoltam, hogy biztos a 12.-re tartogatja az erejét, de komolyat tévedtem, teljesen elkészült. Vissza is vonulhat, csak sajnálnám azért, ha így kellene neki, sok kiváló háborút vívott pályafutása során. Jó lett volna látni May ellen, aztán ha veszít, akkor is emelt fővel teheti le a kesztyűt.
Így viszont kétlem, hogy ez össze fog jönni...

    2012-06-10 07:12:12

@tollanik: Hat ezt a PacMant siman verne mar May...most lattuk oket egymas utan par het kulonbseggel, May meggyozobb. Sokkal.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:11:55

Na el kell mennem szemészhez.

    2012-06-10 07:11:48

@Tony Montana: "Szerintem nem azért nem lesz soha May vs Pac, mert Pac most kikapott, hanem azért kapott ki, mert nem lesz olyan meccs."

Ugyanezt éreztem én is a pontozás után!

» Krisztián   válasz erre
    2012-06-10 07:11:28

ennyit a may vs pacról :( megint megszívtuk mi szurkolók..

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 07:11:06

@Tony Montana: Azert kapott ki, mert 1. elcsaltak, 2. volt ember a vilagon akinek jobb volt az eronlete mint neki.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:10:45

Az ütésstatisztikára is rettentően kíváncsi vagyok.
Minden bunyós sajnálok,az egész sleppjével, családjával együtt, akitől 75%,hogy elcsaltak egy meccset.
A visszavágón kiüti Pac Bradleyt,hogy ne kelljen a pontozókra bíznia és utána Money ááááá, nem is folytatom, HIMPIKE jut eszembe, hogy ebből nekem is elegem van...
Most halljuk, hogy Bradley,mint mond a meccs után, az új WC....

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 07:10:44

@Suni: Ahogy en ertettem itt jobban meglepodtek...amig JMM nel hangos felhaborodas volt itt olyan qrva csond lett egy hosszu pillanatra hogy azt hittem kimentek a studiobol....:D

» PennyWise   válasz erre
    2012-06-10 07:10:10

én csak az első és az utolsó pár menetet tudtam bradleynek adni..

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 07:09:47

ezek után,ha valami csoda folytán lenne May-Pac biztos hogy löttek a fifti fifti osztozkodásnak! De még azt is eltudom képzelni,hogy Pacquiao visszavonul!

    2012-06-10 07:09:24

Szerintem nem azért nem lesz soha May vs Pac, mert Pac most kikapott, hanem azért kapott ki, mert nem lesz olyan meccs.

Egyébként is sokkal jobb a box csalásokkal, mint nélküle. Ha mindig azt pontoznák, ami valóban történt, akkor a meccs utánra nem maradna semmi izgalom.

» Tony Montana   válasz erre
    2012-06-10 07:08:40

Tyu hat ez roppant erdekesre sikeredett...a pontozasig azt hittem ma mar nem er meglepetes...:)
Marquez helyebe most hivnam ki BRADLEYT es csinalnek belole bohocot,:)
De sztem a pontozobirokat ideje lenne felulvizsgalni Arum galain.....
Vagy az is lehet hogy uj kedvence van.......?:D
Mindenesetre lehet kar volt Pacnek tolni a vallasos maszlagot lehet ez bosszulta meg magat es talan mar feltek hogy nem lesz sokaig jo uzlet boxoltatni.
Mindenesetre ezt a merkozest szerintem siman hozta. Nem ertem mi tortent.
Anno Marquez ellen ugy hoztak ki hogy azt mondtam JMM jo 7 menetet vitt. Bradleynek meg itt eg momentuma sem volt...

» PennyWise   válasz erre
    2012-06-10 07:08:24

Mi volt ez a csalás már megint? :(

» iceman   válasz erre
    2012-06-10 07:08:14

Nem tudok mast elkepzelni a pontozok a szandekosan egyet adtak ide, egyet oda, azt gondoltak vegig ilyen lesz, de az utolso 2-3 menetben Pac rettenetesen leult es kontrabol meg jabbol meg ott eleg sokat talalgatott Bradley, nem voltak eros talalatok de sok volt, azt nem tudtak masnak behuzni mint Bradley aztan igy kijott a 115:113-as szopo....

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:07:56

srácok ezt a két kommentátort rugják már ki könyörgöm !!!! nevetséges. nem olvastam végig mit írtatok igyekeztem 100% ig hideg fejjel pontozni nálam 114:114 lett tehát döntetlen. a 115:113-mas megosztott pontozást így nem tartom csalásnak.

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-10 07:07:41

Pont azon tűnődtem, hogy Bradley mennyire semmit se mutatott, erre tessék. :S Csalás. Lehet, hogy nem véletlenül mondogatta Bradley tegnap azt, hogy "it is your day"...? Pacquiao se tűnt túl csalódottnak. Áhh... Gány az egész. :S

    2012-06-10 07:06:56

atyaég mekkora csalás...

» charlie.firpo   válasz erre
    2012-06-10 07:06:55

money Mayweather széd szedte volna Pacquiaot! De akkor inkább Marquez nyert múltkor mint most Bradley! A magyar kommentár botrányos volt,alig várom,hogy valaki feltegye az ftp-re a HBO-s verziót!!!

    2012-06-10 07:05:41

Valamit nyilván Arum kavart, de az igazi okot csak ő tudhatja.

» George   válasz erre
    2012-06-10 07:05:30

Múltkor mikor kihozták Pacmant azt írtam meghalt nálam az ökölvívás. Ez a mostani viszont tényleg az utolsó lökés volt.....ilyen vérlázító csalást sauerlandos/univerzu mos gálák óta nem láttam, pedig finoman szólva nem szeretem Pacquiaot.

    2012-06-10 07:05:25

@Lemmy: A vegere egyertelmuen elfaradt, Roach talan nem veletlen mondta, ha szarul boxol javasolni fogja, hogy vonuljon vissza, talan erezte o is, hogy mar nem a regi.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:05:17

Most elment a kedvem a boksztól. Ez egy annyira nyilvánvaló, pofátlan csalás volt, amilyenre nem is tudok visszaemlékezni az elmúlt években :(

    2012-06-10 07:05:07

Ugyanakkor Bradleynek meg a 12. menetben is volt ereje azok utan amit osszeszedett a meccsen, dobbenet hogy csinalja, a fejere nem volt irva semmi, poker arccal tolta a 12.-et is.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:04:24

A 11-12. menetet tudtam talán Bradley-nek adni...

    2012-06-10 07:04:19

Ugy latom kezd elgusztustalanodni a box. Mi volt ez?????

» TITANIUM   válasz erre
    2012-06-10 07:04:10

Így a Pac -Floyd 100millió dolláros meccs nagyon távolra került.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 07:03:33

@Tony Montana: Ja lol. :DDD Mar tudott valamit elotte.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:02:59

...nagyobb csalás volt, mint a MP-JMM 3 !!

"Elképzelhetőnek tartom, hogy most egy döntetlenszagú meccsállásnál Bradley-t hoznák ki győztesnek (a "csakazértis" bírók"

Hihetetlen.... Kíváncsi vagyok a véleményekre.... mondjuk azokra a hiéna véleményekre nem, hogy megérdemelte Pac, hogy most tőle is elcsalnak egy meccset...

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 07:02:58

No, majd lesz egy visszavágó. Ott Pac megveri Bradleyt és jöhet a May elleni megalóvé majd finító... Ezért érdekel egyre kevésbé ez a kibebacott profiboksz...

» himpike   válasz erre
    2012-06-10 07:02:44

Besz*rok, ilyen nincs. Ezt Pacman nagyon nem érdemelte meg (múltkor megérdemelte volna), kíváncsi vagyok Arum miért csinálta ezt.

Nem érdekel a visszavágó, továbbra is May-Pacet akarok.

    2012-06-10 07:02:41

Ezek mit néztek...?

    2012-06-10 07:02:40

De mi értelme elcsalni emberek? Mert üzletileg nem sok értelme van.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 07:02:30

welcome to the other side

    2012-06-10 07:02:11

Akkor mégsem Bradley ötlete volt a visszavágó.

» Tony Montana   válasz erre
    2012-06-10 07:02:11

gusztustalan.ha a Marquez meccsre mondjak hogy vesztett akkor oke de ez??????

» TITANIUM   válasz erre
    2012-06-10 07:02:10

Bradley-re fogadtam a B-Win-en, szóval nyertem, de ezt a meccset simán bukta!

» Krisztián   válasz erre
    2012-06-10 07:02:06

ez nagyon gáz..

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 07:01:59

@George: ja csalással

    2012-06-10 07:01:44

ilyen nincs

» menyus   válasz erre
    2012-06-10 07:01:17

@Lemmy: Aha.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:00:57

nagyobb csalas volt mint a nemetek amit szoktak

» TITANIUM   válasz erre
    2012-06-10 07:00:54

Ez igen!
Gyönyörű csalás volt!!!
Azt a kibebaszott élete - már bocsánat!!!

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 07:00:36

Megbosszulva a Marquez elleni csalás.

» George   válasz erre
    2012-06-10 07:00:35

ne ne már

    2012-06-10 07:00:34

Mivan???

    2012-06-10 07:00:19

Nyert Bradley megosztott pontozással?! :)

    2012-06-10 07:00:15

LOL ennek a pontozasnak koze nem volt a meccshez.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 07:00:09

wtf?????

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 07:00:06

neeeeeee..... miafasz ez

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 07:00:05

LOL

» himpike   válasz erre
    2012-06-10 06:59:59

Igeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeen!!!!!!!!!!!!!!! !!!

» George   válasz erre
    2012-06-10 06:59:56

Nálam 1, 8, 10, 11 és 12. menetek Bradleynál, de valszeg 116-112 kb a reális eredmény.

Pacquiao nagyon jó volt a 7. menetig, de nem volt teljesen jó most az erőnléti edzés, ma Mayweather megverte volna, nagyon, de ellene biztosan jobban felkészül.

    2012-06-10 06:59:38

Azert koszonet illeti Bradleyt mert nem volt beszarva egyetlen pillanatig sem.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:59:11

hát.. utolsó 3 menetbe pac teljesítménye 0 volt, bradley feljött kicsit, de ez nem elég, simán kikap

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 06:59:02

nálam 116:112 pac

» Andorka Zoltán   válasz erre
    2012-06-10 06:59:01

De nekem Pac se tetszett....nagyon nem a regi mar.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:57:45

Pacman WP 118:110;117:111

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 06:57:36

Nagyon jo meccs volt, Bradleynek nem tudom honnan van ennyi ereje. 117-111 Pac.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:56:53

Nem gondoltam volna az első 4 menet után hogy ezt fogom gondolni, de ez gyengébb produkció volt az utolsónál is.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 06:55:22

@fixpont: Én sem.... Marquez óta sokat lassult és pontatlanabb :((

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 06:53:47

Pac elfaradt, egyertelmu. Sosem lattam faradtnak meg.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:52:48

Remélem az utolsót meghajtják, és nem így lesz vége a meccsnek!

    2012-06-10 06:52:44

Tényleg sokat öregedett Pac a Margesz meccshez képest is. Lassabb, a kondija sem olyan...

    2012-06-10 06:52:00

leült a meccs

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 06:50:28

A 10. is Pac-é, de valahogy elfogytak a parázs akciók. Bradley szinte semmi nem csinál, Pac meg fáradt.

    2012-06-10 06:49:41

Jaja messze nincs az a tempo Pactol mint regen.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:49:13

Ez a 10. menet szuk Bradley talan, mert Pac nem csinalt semmit.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:48:50

Eszembe jut, hogy azért pl Margesz ellen milyen tempót tolt a 11-12. menetekben.:) Pedig meg is volt korábban fogva ott.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 06:48:12

Sztem is fárad és lassul Pac is. Lehet kevesebb a "balut" mostanában.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 06:47:00

Szerintem is sima Pac menet, és tényleg fárad. Bradley néha alig áll a lábán, és Pac nem tudja letarolni.

    2012-06-10 06:45:45

jaja, fárad pac is

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 06:45:39

Sima Pac menet, de faradni latszik szerintem.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:44:45

vagy kialibizi a végéig, vagy kiütik, más forgatókönyvet most nemtok elképzelni :)

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 06:41:48

Amikor csak vedekezik Bradley nem rossz, amikor kontrazni akarja a Pac rohamot es mindketten utnek, akkor mindig Pac talal, es Bradley csak kalimpal.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:41:23

nem teccik bradley.. kezd fogyni is, nem lesz enek jó vége

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 06:37:29

@MKB-VP: Az, mar a 3. menetben latszott, hogy maszatol meg alibizik. Es csak a fizikai erejeben bizik. De amugy szerintem Pac farad, eleg sokat fog o is.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:37:24

A 7.-et is simán vitte Pac, Bradley szinte nem is talál, és nagyon nem néz ki jól...

    2012-06-10 06:36:58

Bakker, lehet nem egy meccset nézek a kommentátorokkal. Szerintük Bradley úgy áll, mint Marquez, így féltávnál. Szerintem Marquez azon a meccsen verte Pac-et, de most...

    2012-06-10 06:34:00

Bradley eléggé alibizik Hattonék szerint. Engem sem nyűgöz le.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 06:33:29

Most kicsit visszavettek. Vajon faradnak vagy taktika?

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:32:54

eddig nem nagyon tudtam Bradley-nek menetet adni, szóval szerintem lassan tényleg ki kell ütnie Pac-et, ha így folytatja.

    2012-06-10 06:31:02

Nagyon szépen talált néhány komoly ütéssel Pac, Bradley egész jól bírja az... :)

    2012-06-10 06:29:54

Pac pontosabb es Bradleyt nagyon sokat dobalja az uteseket, de eronlete az mint bivaly.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:28:56

Paccot felidegesítette hogy kiesett a celtics. Bradley ütőereje vicc.

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 06:25:57

Pac szerintem fárad, de nagyon komoly menet volt ez is! :)

    2012-06-10 06:25:54

Mentes berosálok, micsoda roham volt!!!!
Rettentő jó menet volt :)))))

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 06:25:11

Sima Pac menet. Most ezt vagy direkt csinalja, hogy kiusse magat Pac vagy nem izlenek neki a tamadasok.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:25:00

A 3. is egész jó kis menet, szerintem szűken ez is Pac-é. Komoly ütésváltások voltak ebben a menetben is, Pac talán többet talált.

    2012-06-10 06:22:02

De jó a meccs!!!!
Pac 2:1

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 06:21:37

Fizikalisan Bradley erosebbnek tunik, de pontatlan es sokat maszatol, szerintem szuken Pac viszi a meneteket.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:20:53

Szerintem a 2. is Pac-é. Örülök, hogy nem pacsizgatnak folyton. Szépen betalált néhányszor Pac, Bradley, talán meg is rogyott kicsit Bradley az egyiknél, de nagyon gyorsan összekapta magát.

    2012-06-10 06:19:17

Bradley nincs beszarva az biztos. :)

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 06:16:46

http://www.ilemi.me/ ...

» MKB-VP   válasz erre
    2012-06-10 06:13:36

Jó kis első menet! :) Pac nagyon pattogósan kezdett, de Bradley sincs megijedve...

    2012-06-10 06:13:29

Jo reggelt! Olyan kozvetitest szeretnek kerni toletek, mint Szepesitol a 6:3. Remelem nem tul nagyok az igenyeim! :D
Itt sajnos se Sport2, se normalis internet nincsen.

» 4man4ever   válasz erre
    2012-06-10 06:10:55

Persze,hogy lesz, csak az Arce meccsnek hamar lett vége.... 5-10perc és látjuk a medvéd.... ha a vipbox megint nem hülyéskedne nálam.
13-22KB/s-tal jön a stream de ha elindítom a torrentet,az bezzeg jön,mint a meszes:(
May-Cotto-nál is így jártam.....
Lehet, hogy itt hagyom a szakadozó streamet és ha fent lesz FTP-n onnan lehúzom....
Addig meg megpróbálom a híreket is elkerülni,nehogy megtudjam az eredményt...
Esetleg egy másik stream?? :))) van valakinek a tarsolyában?

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 05:58:06

hát kezdődhetne már....

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 05:54:19

Lesz meccs?

» George   válasz erre
    2012-06-10 05:52:40

elaludtak???

    2012-06-10 05:52:07

Ez a rohadt ajánló a Sport 2-n milyen idegesítő. Az üres ring is izgalmasabb lenne.

» George   válasz erre
    2012-06-10 05:45:30

Kérdés, hogy Bradley mennyire mer(ész), mert Pac-on nem szokott múlni a harcosság.

» grabanc   válasz erre
    2012-06-10 05:38:56

http://www.youtube.c ...

    2012-06-10 05:37:54

Komolyra fordítva a szót. Nekem mindegy ki nyer, mert egyiküket sem kedvelem, de verekedés legyen és ne alibi.

» George   válasz erre
    2012-06-10 05:28:57

@George: lol

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 05:24:48

@imi_x: nagyon koszonom:)

» PennyWise   válasz erre
    2012-06-10 05:20:29

Bradley KO 1. menet.

» George   válasz erre
    2012-06-10 05:19:16

@PennyWise: vipbox.tv

    2012-06-10 05:16:42

nem is baj, korán van ehhez, jöjjön pac :))

» tollanik   válasz erre
    2012-06-10 05:14:18

Udv mindenkinek! Gondolom mindenki Otthonrol szepen kenyelmesen sport2 nezi a merkozeseket:) Van esetleg valaki aki streamrol? Per pillanat nem tartozkodok Mo-n.
Elore is koszonom!

» PennyWise   válasz erre
    2012-06-10 05:14:05

Csak nálam esik szét a kép időnként?

» drukker   válasz erre
    2012-06-10 05:13:59

Bayless ezt elba..ta.

» George   válasz erre
    2012-06-10 05:07:41

Ez a közvetítő nem normális . Primetime: protect yourself at all time..???
Mi van? Arce kapott egy mélyütést, majd a vesére/hátára egyet és a végén oldalról a fültőre egy hatalmasat!!
Se szabálytalan ütés, se pontlevonás? se rászámolás, semmi??

» tizedes   válasz erre
    2012-06-10 05:05:37

Na bakker... egyensúly lesz?

» grabanc   válasz erre
    2012-06-10 05:02:41

Hideg fejre már gurult is Rojas... amúgy nem leírandó pali. Kíváncsi vagyok mit kezd Kicsi-vel?

» grabanc   válasz erre
    2012-06-10 05:00:26

Mi lesz itt....

» George   válasz erre
    2012-06-10 04:59:43

@Roy Jones Jr.: Csakhogy nem az ellenfele miatt szokás fizetni hanem a neve miatt.Persze lehet hogy ő csak kishal....

» dudás istván   válasz erre
    2012-06-10 04:48:20

@George: sztem senki

» dudás istván   válasz erre
    2012-06-10 04:44:38

Ez meglepi volt. Remélem nem sokan tippeltetek erre.:)

» George   válasz erre
    2012-06-10 04:41:26

Jó reggelt, sziasztok!
A nulla lábmunkájú, de nagyütő Baley ismét bajnok!:) Jones csalódás, de van ideje...

» grabanc   válasz erre
    2012-06-10 04:38:50

Kiütötték Mike Jonest!!!!!! Beszarás.

» George   válasz erre
    2012-06-10 04:37:23

Remélem kiütik!!!

» George   válasz erre
    2012-06-10 04:33:23

Mike Jones borzalom.

» George   válasz erre
    2012-06-10 04:29:08

Rigo már nem fiatal. Donaire meccs és irány fölfelé. A többi világbajnokot hagyhatná is ebből a súlycsoportból.

» George   válasz erre
    2012-06-10 03:43:08

Hat ez nagyon egyertelmu volt.

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 03:30:13

Gyors, kemény és nagyon lát a ringben.

» Tóth Lajos   válasz erre
    2012-06-10 03:29:03

Rigondeaux nagoyn durva. :) Donaire ellen akarom latni senkimas ellen. :P

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 03:20:40

Bakker kemény ez a kubai gyerek! :)

» Tóth Lajos   válasz erre
    2012-06-10 03:14:35

@Roy Jones Jr.: Nem vagy semmi! Én ezt biztos nem szemezgetném. :) Viszont most kezdik a Rigondeaux meccset! ;)

» Tóth Lajos   válasz erre
    2012-06-10 03:12:15

Captain on the Bridge!

» fixpont   válasz erre
    2012-06-10 03:11:58

Pacquiao - Bradley
1,19 29,00 3,65 (Tippmix)
1,20 29,00 5,00 (SB)
1,22 19,00 4,50 (Bwin)
1,20 29,00 4,50 (WH)
1,25 29,00 4,33 (Ladbrokes)
1,20 31,00 4,50 (Paddy Power)
1,20 29,00 5,00 (BetVictor)
1,25 29,00 4,33 (Boylesports)
1,20 29,00 5,00 (BetFred)
1,20 29,00 4,75 (Unibet)
1,22 -------- 4,50 (Bet365)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2012-06-10 03:05:30

J.Arce - J.Rojas
1,06 26,00 8,00 (WH)
1,05 34,00 10,00 (Ladbrokes)
1,06 -------- 9,00 (Bet365)

G.Rigondeaux - T.Kennedy
1,03 41,00 12,00 (Bwin)
1,05 26,00 9,00 (WH)
1,04 34,00 11,00 (Ladbrokes)
1,04 36,00 10,00 (Paddy Power)
1,04 34,00 10,00 (BetVictor)
1,03 41,00 11,00 (Boylesports)
1,04 34,00 11,00 (BetFred)
1,04 -------- 11,00 (Bet365)

M.Jones - R.Bailey
1,20 31,00 4,50 (Bwin)
1,20 21,00 4,33 (WH)
1,20 26,00 4,50 (Ladbrokes)
1,20 31,00 4,50 (Paddy Power)
1,20 29,00 4,33 (Boylesports)
1,17 29,00 5,00 (BetFred)
1,16 -------- 4,50 (Bet365)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2012-06-10 02:55:19

@zee1978: "Kivancsi lennek mennyit kapott elete legpenzesebb meccsere. Mondjuk Alexander ellen."

1,1 milliót.

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2012-06-10 02:06:56

5 millio Bradley-nek.
Akkor mar ertheto mert olyan feszult.
Kivancsi lennek mennyit kapott elete
legpenzesebb meccsere.
Mondjuk Alexander ellen.

Orulok,hogy Arce jol keres!
Megerdemli!!:)

» zee1978   válasz erre
    2012-06-10 01:56:39

Ariza azt nyilatkozta, hogy ő nem akarta, hogy Pacquiao annyira le legyen szálkásítva, mert a múltban Pac testzsírja nagyon kevés volt és szerinte ez óriási szerepet játszott Pac dehidratáltságában és a lábgörcseit illetően...

http://www.boxingsce ...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2012-06-10 01:34:29

@dudás istván: "Azt gondoltam Arce-nak nagyobb az ázsiója mint amit a gázsija mutat"

Egy felhozóember ellen, akinek még 10 menetre kiírt meccse sem volt, szerintem bőven korrekt ez a 300 ropi...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2012-06-10 00:48:41

@Roy Jones Jr.: Azt gondoltam Arce-nak nagyobb az ázsiója mint amit a gázsija mutat,Mike Jones viszont 1x sokkal többet is fog keresni majd.

» dudás istván   válasz erre
    2012-06-10 00:37:32

Meccspénzek a gálán:

Manny Pacquiao: $26M + PPV-rész
Timothy Bradley: $5M

Mike Jones: $105,000
Randall Bailey: $100,000

G.Rigondeaux: $103,000
Teon Kennedy: $70,000

Jorge Arce: $300,000
Jesus Rojas: $25,000

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2012-06-10 00:30:53

@tibi: "Akkor May ne vonuljon vissza? Hisz szenvedett Cottoval. Akkor az ő helyezése a P4P listán nem nevetséges?"

Na, mi történt? Már nem verte simán Cotto Mayt, hanem csak nagy szenvedés közeben kikapott? :)

» ogreface   válasz erre
    2012-06-09 23:52:33

@Vereckei Lacika: "pacman be se vállalná"

Pár fontal lejjebb elveri mint szódás a lovát,de 154-en már nem meri bevállalni.....

Ez most te komolyan gondoltad????

    2012-06-09 23:23:59

én sose írtam ilyet hogy cotto jobb váltóba mint nagyváltóba

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 23:08:55

@tibi: May miért ne lenne jó nem értem ? Ortizt oktatta aztán kiütötte Cotto ellen nyert vagy 7-8-9 menetet fizikálisan összeverték egymást megszenvedte a 154 es találkozót de ő legalább megszenvedte pacman be se vállalná

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 23:08:29

@edge: May csak egy esetben lehet király, ha megveri Pac-et. Addig nincs király, hiába akarja ezt May bemesélnie a szurkolóknak. Ha ez a meccs nem jön össze, akkor nincs helyük még a súlycsoport all time top 10-ben sem, kereshetnek tőlem akármennyit.

    2012-06-09 22:52:27

@Vereckei Lacika: Az előző kommentekbe íródott hogy Cotto váltóba jobb volt mint nagyváltóba. Ezzel nem értesz egyet? Márpedig jobb volt kisebb súlyba. Akkor meg nem értem mi ez a súlymizéria a részedről.

Ortizt egy csúnya meccsen nem éppen sportszerűen intézte el May....

Sok minden függ persze Pac mostani teljesítményétől,de vhogy May-en sem érezni h csúcsformában lenne mostanság.....

    2012-06-09 20:21:43

...merlegelt Pacman meccs elott!:)

Pl Clottey ellen ami kozvetlen elotte volt
ott Cotto 146lb volt a merlegelesen.

» zee1978   válasz erre
    2012-06-09 20:21:02

@Vereckei Lacika: "Pacman egy leszárított Cottot vert meg May pedig egy dühöngő bikát. Elég azt megnézni hogy Pacman nem mert kiállni 154 fonton ellene."

Szoval Te azt mondod Cotto jobb 154lb-ban?

Erdekes!

Cotto a Margesz ellen 151lb ban szeretett volna
bokszolni.

Akkor most mi van?

Amugy nezd mar meg Cotto milyen
sulyokal

» zee1978   válasz erre
    2012-06-09 20:17:12

@Vereckei Lacika: "más dolog pedig hogy pacman nem azért szar mert nem ütötte ki jmm-t hanem mert nyert ellene 4 azaz NÉGY menetet. "

Ez csak a Te agyad szulemenye!:)

» zee1978   válasz erre
    2012-06-09 20:08:49

@tibi: Pacman egy leszárított Cottot vert meg May pedig egy dühöngő bikát. Elég azt megnézni hogy Pacman nem mert kiállni 154 fonton ellene... És akkor a te meg az én véleményem nem ér semmit csak elég megnézni a Pacman team véleményét. Féltek. Ennyi. Amúgy számszerűsítve a dolgokat May nyert JMM ellen 12 Cotto ellen 8-9 menetet de a te kedvedért legyen csak 7. ez 19. Pacmannél ez a szám mivel Cotto ellene 2 menetet elcsípett még az elején a pontozó lapokon is így nála ez a szám 14. Tehát 19 és 14. Ja és még e mellé jön kiegészítendő információként hogy Ortizt kivégezte Money May míg Pacman szenvedett vele az edzésen keményen. Amúgy ha már fogyasztás kikényszerítés... Cotto 154 ről 153 ra fogyasztotta Margaritot ez 1 font, Pacman pedig 154 ről 150-re.

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 20:06:19

@Irbisz: Igen ahogy írod,váltósúlyban jobb volt. Egyébként meg ha az nem volt korrekt Pac-től h fogyasztásra "kényszerítette" Cotto-t,akkor vajon az korrekt volt Cotto-tól hogy fogyasztásra kényszerítette Margaritot???

Vagy Sziporkánál kettős mérce van?

    2012-06-09 19:31:12

@sziporka: "A Cotto meccs meg rossz hasonlat. Más súlycsoportban bokszoltak, Cottonak ég és föld volt a formája a két meccsen,"
Hát Cotto váltóban alapból sokkal jobb volt mint nagyváltóban, és amikor Pac ellen ment, egyáltalán nem volt rossz szériában és formában, 2 győztes VB meccs után találkoztak, majd mindenki Cotto mészárlást várt, szóval ezt kissé át kéne gondolnod.

» Irbisz   válasz erre
    2012-06-09 19:20:06

@sziporka: Bocs, edge az első mondat helyesen: "ahogy tibi fogalmaz" hirtelen összekevertem, hogy kinek is írok:)))

» sziporka   válasz erre
    2012-06-09 19:03:34

@edge: Én is így értem. Sohasem mondtam, hogy Pac szar bunyós, ahogy te fogalmazol. Csak ha most is izzadni fog, akkor egyértelműen nem az övé a trón.

A Cotto meccs meg rossz hasonlat. Más súlycsoportban bokszoltak, Cottonak ég és föld volt a formája a két meccsen, és világon te a közé a 10 db ember közé tartozol, aki azt állítja, hogy May izzadt. De ebbe nem akarok belemenni, mert a végén még engem is kimoderálnak:))) Tényleg nem ide tartozik ez a téma, és már én is unom, de amúgy nagyon zavaró, hogy kedves @tibi állandóan felhozza ezt tényként, és érvként Pac mellett, amikor nyilvánvaló kisebbségben van a véleményével.

» sziporka   válasz erre
    2012-06-09 19:02:23

@edge: Ezt legfőbbképpen úgy dönthetnék el ha egymással bunyóznának. De tény hogy Pacquiao-nak szüksége van most arra h a Marquez-zel vívott szoros meccse után egy igazán meggyőző,szép meccset csináljon.

Bízok Pac-ben, én azt mondom kiüti Bradley-t a kései menetekben.

    2012-06-09 18:59:18

tibi

sztem bradley eleg komoly probatétel a dontéshez. ha pac nehany ora mulva legyilkolja bradleyt, akkor jogos az elso helye a p4p listan... ha csak vitathatoan gyoz, vagy esetleg kikap, akkor egyertelmu, hogy may a király

    2012-06-09 18:52:08

@Vereckei Lacika: Ha csak összehasonlítgatunk akkor vegyük már azt hogy Pacquiao hogy lemészárolta Cotto-t,és nézzük meg hogy May-nek hogy ment Cotto ellen.

Akkor most kié is a jobb hely?

Pacquiao-t illeti.

    2012-06-09 18:39:47

@tibi: Miért válna azzá,azért mert Marquezz-el aki az egyik legkiválóbb bunyós jelenleg-vele szorosat boxolt Pacquiao? Ha már nem üt ki vkit akkor Pac rossz,akkor Pac szar??

Eleve azzal hogy May leiskolázta JMM-t minden menetet megnyerve, Cotto ellen is nyerve 7-8 menetet beágyazta magát a p4p első helyre. hol első még pacman ? most nem azért mondom... más dolog pedig hogy pacman nem azért szar mert nem ütötte ki jmm-t hanem mert nyert ellene 4 azaz NÉGY menetet. illetve rosszul mondom. még ettől sem szar. csak hát most csalódott benne mindenki mert gyors mészárlást várt ott mindenki. bradley meg nem fogja sztem magát könnyen adni én meglepetést sejtek

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 18:09:54

@sziporka: "különben az egész sportág nevetségessé válik"

Miért válna azzá,azért mert Marquezz-el aki az egyik legkiválóbb bunyós jelenleg-vele szorosat boxolt Pacquiao? Ha már nem üt ki vkit akkor Pac rossz,akkor Pac szar?? Bradley is egy nagyon tehetséges,fiatal,ve retlen ökölvívó,ha nem üti ki őt Pac hanem végigmegy a 12 menet,teszem fel úgy hogy Bradley is nyer mondjuk négy menetet akkor Pacquiao vonuljon vissza mert nem tudta földbe döngölni?

Akkor May ne vonuljon vissza? Hisz szenvedett Cottoval. Akkor az ő helyezése a P4P listán nem nevetséges?

Persze tudjuk hogy utálod Pacet,de azért a boxolói nagyságát ne kérdőjelezd már meg,én se szeretek bokszólókat de a képességeiket elismerem ha jók.

Tehát a nevetséges inkább a te kommented.......

    2012-06-09 17:59:17

Én mint bunyóban nem látom Bradley-ben, hogy bárhogyan elverné Pac-ot. Ő a fizikai fölényben szokott lenni az ellenfeleivel szemben, Pac ellen meg ez elképzelhetetlen.

Ami dönthet az a motiváltság. Ebben viszont Bradley-nél az előny. Egy indiszponált Pac-et még ő is meglephet, de én ekkor is max egy szoros meccsre tippelek, meggyőző Bradley fölényről itt nem lehet szó. Kíváncsi leszek Pac-re, mert ha itt nem lesz meggyőző, magabiztos, és bármilyen kétség merül föl a teljesítményével vagy akár a győzelmével kapcsolatban, szerintem el kell távolítani a P4P lista első helyéről, különben az egész sportág nevetségessé válik.

» sziporka   válasz erre
    2012-06-09 14:17:48

Szerintem most vigyázni fog Pac hogy mindenki számára meggyőző legyen és vigye a meneteket (leginkább a JMM elleni vitatott pontozásos győzelme miatt). Elképzelhetőnek tartom, hogy most egy döntetlenszagú meccsállásnál Bradley-t hoznák ki győztesnek (a "csakazértis" bírók).
Egyénként pedig azért az amcsi ne legyen elszállva magától és ne akarjon hirigelni pakimanóval, mert észre sem veszi olyan gyorsan lesz lebontva... :)
Bradley esélye, hogy lassítsa az ütemet, még szabálytalankodások árán is (amit persze nem szeretnék látni, de benne lesz a pakliban).
Más dumálni az edzőteremből és más lesz szemben állni a pattogós, beugrálós, villámkezű filippínóval :P

Egyikőjüknek sem, de egy jó meccsnek szurkolok!
(DopeMan, gratulálok az írásodhoz!)

» grabanc   válasz erre
    2012-06-09 09:21:52

Kizárt, hogy Bradley pontozással hozza a meccset (illetve hozhatja, de a pontozók ebben az esetben simán Pac-nek adják a menetek többségét), arra pedig nincs esély, hogy Pac KO vereséget szenvedjen ezen a mérkőzésen.

» lacus13   válasz erre
    2012-06-09 08:16:50

@Streky: Én meg emlékszem erre hogy jmm oda lesz dobva khannak mint egy csont és mindenki khan barrerra forgató könyvet várt miközben a kisvalto : 1 bradley 2 alexander 3 khan... És kb 6. Jmm.... Na persze azóta volt egy pacman elleni meccse na meg egy komoly steroid kuraja :)

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 07:18:35

@Vereckei Lacika: Bradley sosem lesz olyan jó bunyós mint Marquez szerintem. Marquez fegyelmezettebb, kombinatívabb, technikásabb, és szerintem ütőerőben is van olyan jó mint Tim. Marquez ma a 2. legjobb bokszoló szerintem a világon. De azért hajrá Brad!:)

» Streky   válasz erre
    2012-06-09 01:58:51

@Vereckei Lacika: Erre a kerdesre csak zappa tudhatja a valaszt. O az aki meg azt is tudja Pac mennyivel szuletett. :)

» fixpont   válasz erre
    2012-06-09 01:56:55

Bradley közel sem annyira sokoldalú bunyós mint Marquez. Bízom a meglepetésben, de Pac-nek nagyon feküdhet Bradley stílusa. Harcos, verekedős, izgalmas meccset tippelek főleg azért, mert Bradley szerintem támdólag lép majd fel és szoros menetek lesznek, enyhe Pac fölénnyel, de Tim idővel kifekszik.

Pac KO 11. menet.

» George   válasz erre
    2012-06-09 01:37:09

én mindig azt figyelem meg hogy aki durvábban néz ki a mérlegelésen általába az van elverve csúnyán... talán a megfigyelésem a túledzettségen alapszik nemtom.. én szerintem itt nem ez fog történni de pl khan vs judah, odlh vs mosley második meccs, pacman vs margarito ..stb

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 00:43:49

@Vereckei Lacika: azon a két fonton szerintem már nem fog múlni, főleg, hogy jól néz ki, nem látni rajta fölösleget, attól a kis többlettől meg nem fog belassulni.

» Beast_Pete   válasz erre
    2012-06-09 00:37:02

nekem most mind viselkedésbe mind kinézetre a margarito elleni mérlegelésére emlékeztet, mint egy jól lakott ovodás. ugyhogy szerintem elég durván fogja tolni mert ott is jó volt. franc se tudja. de bradley nem azt mondta nem mér be 144 felett hogy figyel a súlyára ? na mind1. reméljük nem ezen fog múlni.

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 00:30:35

@Vereckei Lacika: a ringben már többször is volt 148, talán még több is, de hivatalosan még tényleg nem mért be ilyen nagy tömeggel.

» Beast_Pete   válasz erre
    2012-06-09 00:26:25

pacman válaszainál én is fogom a fejem komolyan minden mondata isten... értem én hogy vallásos én is meg vagyok keresztelve de ez már több a soknál... én sem értem

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-09 00:22:06

Bradley tényleg elszántnak tűnik, Pac meg nagyon nem tud már válaszolni a kérdésekre... nem tudom, mi történt vele. 0.o

» Beast_Pete   válasz erre
    2012-06-09 00:20:26

@Erwin: már látom Pistit! :)

» Beast_Pete   válasz erre
    2012-06-09 00:11:33

@Streky: Szerintem meg de!! van olyan jó. De majd meglátjuk kinek lesz igaza természetesen lehet neked.

» Vereckei Lacika   válasz erre
    2012-06-08 23:56:20

@Feri: JMM-nél is ezt hittük! Jó tudom, Bradley nem egy Marquez, de azért hajrá!:)

» Streky   válasz erre
    2012-06-08 23:51:33

http://www.insidehbo ...

    2012-06-08 23:33:16

Nálam 90%, hogy Pac behúzza pontozással a mérkőzést. Viszont a tippjátékban egy Bradley WP eredményt tettem, mert ez egy igazán nagy meglepetés lenne és ez már párszor bejött. :)

» ogreface   válasz erre
    2012-06-08 21:55:49

én csak azt remélem, hogy végre egy normál harcos meccs legyen és nem már megint egy védekezésre berendezkedő bunyós ellen kelljen szenvednie pacnak.

» vizslahal   válasz erre
    2012-06-08 21:37:08

Pacquiao WP

» kilcsko   válasz erre
    2012-06-08 21:36:57

Sima Pac....

    2012-06-08 21:15:36

Tippem, hogy Pac hozza a meccset, pontozói segítség nélkül is. Úgy gondolom, Bradley padlózni is fog, de mégis végigmegy majd.

    2012-06-08 21:15:28

Mostanában lehet a mérlegelés. Nem tud valaki egy linket, ahol élőben meg lehetne nézni?

    2012-06-08 21:13:54

Arum gáláján Pac nem veszíthet pontozással, és Bradley gyenge ütőereje miatt csak a pontozásos győzelemben bízhat. Így vagy úgy, de Pac nyeri a meccset.

    2012-06-08 21:12:17

Remélem jó meccs lesz. Nem szeretném, ha Pac idő előtt kikapna, akármennyire szimpi gyerek Bradley...:) Sok esélye nem lesz Bradley-nek, ha belemegy ütésváltásokba és nem ésszel bunyózik, elég hamar a padlón találhatja magát. Ütőereje nem elég, pontozással pedig necces elkapni Pacman-t, akkor is ha esetleg paraszthajszállal jobb tudna lenni Bradley...

» Shaham   válasz erre
    2012-06-08 20:21:01

6-8. menetben Bradly kifekszik!

Hajra Pacquiao!:)

» zee1978   válasz erre
    2012-06-08 19:08:43

szerintem Bradley a "sötét ló"...

    2012-06-08 19:01:08

Gyerünk Tim, mutasd meg!!

» Streky   válasz erre
    2012-06-08 18:36:50

Szerintem Bradley jól fog játszani,lesznek szép menetei,de a Pac-presszió egyre erősebb lesz,én azt mondom Pac a nyolcadik és tizedik menet között megállítja Bradley-t.

    2012-06-08 18:10:42
fel