Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Francisco Vargas lebombázta Rod Salkát és annak politikai inzultációját

2018-04-14 17:12:10 /

Helyi idő szerint csütörtök este a kaliforniai Indio városában kezdte meg az idei versenyszezonját Francisco Vargas. A mexikói bunyós számára a tavalyi év kifejezett mélyrepülést hozott, miután előbb januárban veretlenségét és világbajnoki címét is a ringben hagyta honfitársával, Miguel Berchelttel szemben, majd az év legnagyobb részét sérülés miatt volt kénytelen parkolópályán tölteni.

Az izgalmas stílusa miatt közkedvelt Vargas egy decemberi Stephen Smith elleni technikai pontozásos győzelem után csütörtökön az ESPN csatorna képernyőjén vívott fontos összecsapást, amelyen a WBC ranglistán jelenleg őrzött második helyét kockáztatta az amerikai Rod Salkával szemben.

Salka legemlékezetesebb összecsapása 2014 nyarán volt az akkor még veretlen világbajnok Danny Garciával szemben, aki a második felvonásban egy balhoroggal merevre ütötte a kisváltósúly fölé felhízott, erőtlen, szerényebb képességű pennsylvaniai bunyóst.

Az amerikai öklöző öt győzelemet aratott a Garcia elleni fiaskó óta, és önbizalmát a csütörtöki találkozót illetően mi sem tükrözte jobban, mint egy téglafalt ábrázoló minta a nadrágján, amellyel a Donald Trump által favorizált, az USA és Mexikó közé tervezett határzár mellett kampányolt a szorítóban.

A mexikói fővárosból érkező Vargas nem vette jó néven a nemzete irányába célzott inzultációt, és alapos verésben részesítette meggondolatlan ellenfelét, aki az ötödik felvonásban a padlót is megjárta, mielőtt a ringsarka kimentette őt ellenfele brutális offenzívája elől.

"Meglepődtem, amikor megláttam Salkát a szorító felé közeledni. Láttam, amint egy fal motívumát viselte a ruháin, de nyugodt maradtam. A taktikára koncentráltam, hogy a saját meccsemet tudjam megvívni. Amikor már a ringben voltunk, a fal a nadrágján csak plusz motivációt adott, és én mindent kiadtam magamból. Bárhogy is legyen, én Mexikót képviselem, és úgy érzem, ez a fal a honfitársaim ellen irányul" - mondta Vargas a találkozót követően.

Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@liger: igen gatyat cserelt :)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-04-15 16:14:51

@Sarkozi Robert: A kép nem ezen a mérkőzésen készült, vagy közben gatyát cserélt Salka. :D

    2018-04-15 14:24:31

Na, erre mondják, hogy addig rángatta az apja f.szát, míg megitta a levét!

» ogreface   válasz erre
    2018-04-15 10:41:00

@Sarkozi Robert: Mintha csecsemot ringatna 😁

» Toth Lajos   válasz erre
    2018-04-15 09:24:24

''A politikai-vallási véleménynyilvánítás Muhammad Ali óta a profi boksz, a profi bokszolók egyéniségének része.''

Melle azert nem art, ha van tehetseg is...:)

http://i.dailymail.c ...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-04-15 00:34:20

Semmi bajom a srác politikai véleménynyilvánításá val..

A politikai-vallási véleménynyilvánítás Muhammad Ali óta a profi boksz, a profi bokszolók egyéniségének része.

És ennyi.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-04-14 21:55:33
fel