Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Khan és Goossen szerint jól halad a közös munka

2018-04-13 09:26:10 /
Április 21-én, Liverpoolban tér vissza a ringbe a korábbi kisváltósúlyú bajnok Amir Khan, méghozzá Phil Lo Greco ellenében. A brit ökölvívó erre a találkozóra – Virgil Hunter betegsége miatt – a veterán Joe Goossen alkalmazása mellett döntött és elmondása szerint nem bánta meg a választást: „Nyilván nagyon rossz érzés, hogy Virgil beteg, nekem viszont muszáj volt gyorsan lépnem. Nagyon örültem, hogy Joe elvállalta a felkészítésem, hiszen kritikus időszakot éltem át és gyors megoldásra volt szükségem. Úgy gondoltam, hogy Joe a maga tapasztalatával, az olyan bunyósok mellett szerzett rutinjával, mint Casamayor, vagy Corrales, pontosan tudja, mit kezdjen a stílusommal és ismeri a súlycsoport sajátosságait is. Már most érzem, mekkora változásom ment át a stílusom. Alig várom, hogy ismét a szorítóban legyek.” Goossen szintén elégedett a közös munkával: „Amir Khan az egyik kedvencem volt mindig, imádom nézni a meccseit, a rajongója vagyok. A múltban számos nagy bokszolóval dolgoztam, most viszont vele kell emlékezeteset alakítanom. Már az első héttől kezdve irtó keményen edzett, én ízelítőt adtam neki az edzésmódszereimből, neki pedig ez bejött. Sokat fejlődött az elmúlt három hétben.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Peacock: Csak meg kell nézni, hogy kik tartanak vele hosszú távon. Senki! Az ő neve egyetlen meccs miatt emlékezetes: Corrales vs Castillo I, mintha ő rajta múlott volna, hogy Corrales valahonnan erőt merít még, miután párszor megjárta a poklot a meccsen, mert olyan csodálatosan fel lett ott is készítve. :)

Időről időről valaki előveszi 1-2 meccsre, aztán annyi is, általában belefut az illető valami hatalmas zakóba, mint Chavez Fonfara ellen...

Egy jó edző keze munkája látszik a bunyósán és komoly eredmények jelzik ezt az utat. Pl. Wladimirnél Steward, Pacquiao-nál Roach, Marqueznél Beristain, vagy újabban ha valaki látta a korai Gassievet meg hogy milyenné vált Abel Sanchez alatt, ég és föld.

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-04-14 11:09:52

@Roy Jones Jr.: Miért gondolod?

» Peacock   válasz erre
    2018-04-14 08:08:49

@Roy Jones Jr.: Ba...ameg, ez komoly? Mondjuk Lo Greco ellen elég lehet....

» kovban   válasz erre
    2018-04-13 21:42:12

@HunFighter: Főleg, hogy Goossen egy kókler...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-04-13 20:15:28

Mi mást mondtak volna, de tényleg...

» HunFighter   válasz erre
    2018-04-13 13:09:27
fel