Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Még idén váltósúlyú világbajnok lenne Amir Khan

2018-04-10 10:18:38 /
Április 21-én, közel két éves kihagyás után, Phil Lo Greco ellen készül szorítóba lépni a korábbi kisváltósúlyú világelső Amir Khan. Az elmúlt években igen ritkán bokszoló, és akkor sem igazán maradandó alkotó brit ökölvívó elmondása szerint szeretné megleckéztetni a kanadai bunyóst, aki a sajtótájékoztatók során igen epés megjegyzéseket tett Khan magánéleti gondjaira: „Nem fogok hibázni és nagyon keményen le fogom tenni ismét a névjegyemet április 21-én. Egy meccs sem könnyű, én pedig koncentrált vagyok és szét akarom szedni Philt áprilisban. Elég időt kapott, volt 11 hete felkészülni, remélem tehát, hogy összekapja magát és jó formában lesz. A sajtóeseményeken nekiállt személyeskedni, ami nem szép dolog. Jó, dumáljon csak nyugodtan arról, hogy kiüt, hogy legyőz, hogy nem tudom, de a személyeskedés nem a sportba való. Felbosszantott vele, úgyhogy megmutatom neki, ki a főnök, helyre fogom tenni. Ez egy ordas nagy barom, de rendbe lesz rakva április 21-én. Váltósúlyú világbajnok akarok lenni. A következő két meccsemet már igazi nagyságok ellen fogom vívni és világelső leszek. Eddie tudja jól, hogy mit akarok, meg is tervezte az egészet. Tudom, hogy idén már világbajnoki címet szerezhetek, de a célom egyelőre, hogy lebontsam Lo Grecot, mert ha túltekintek rajta, könnyen álomgyilkos lehet belőle.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

na gyerünk Amir adj bele mindent, győzzél, legyél aktív, csinálj jó meccseket! ha nyer pár meccset, és jó formát mutat Khan akkor szeretném őt vb meccsen látni. Meg a sport tv jóvoltából ezt is láthatjuk yesss! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-04-10 14:53:47

Miket mondott rá Greco? Lemaradtam róla.

» Barbados Demon   válasz erre
    2018-04-10 13:07:17

Greco ellen könnyű menőzni de ha övet akar akkor ott lesz Crawford-Spence-Thur man, mindhárman komába ütik Khant, de szerintem Hornt se verné meg, keményebb lenne mint Algieri aki ellen rezgett a léc...

» gigaboly   válasz erre
    2018-04-10 12:09:44

Csak lenne... :'D

» HunFighter   válasz erre
    2018-04-10 11:53:21
fel