Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Matthysse bezsongott Pacquiaotól

2018-04-10 10:23:07 /
Július 15-én Kuala Lumpurban, Malajziában lép szorítóba a WBA váltósúlyú bajnok Lucas Matthysse, méghozzá a legendás Manny Pacquiao ellen. Matthysse Kaliforniában bonyolítja le felkészülését edzőjével, Joel Diazzal, míg az idősödő filippínó klasszis ezúttal nem Freddie Roach-csal, hanem gyerekkori cimborájával, Buboy Fernandezzel legózgatja majd össze a stratégiát az elkövetkező hetekben. A keményöklű argentin mindenesetre nagyon várja a lehetőséget, hogy maga is összemérje tudását egy legendával: „Bonavena kiállhatott Alival, Chino Maidana megkapta Mayweathert, előttem pedig itt a lehetőség, hogy Pacquiaoval bokszoljak. Nagyon boldog vagyok, elég izgalmas dolog egy ekkora bokszlegendával mérkőzni, mint Manny. Sportolóként számomra óriási dolog, hogy egy igazi nagysággal nézhetek szembe, illetve bokszolhatok ellene egy jó mérkőzést.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Dr Evil: Remek ötletet adtál! May-Pac visszavàgó a ketrecben MMA szabályrendszerben :)

» kovban   válasz erre
    2018-04-11 10:12:17

@fixpont: A hozzászólások számából is látszik mekkora az érdeklődés manapság Pacquiao iránt. De a többi Pac hírnél is hasonló a helyzet. Egyfelől azért mert a ringbeli teljesítményével már nem tud kitűnni, másfelől (sajnos) látszik, hogy kell a trash talk. Ez az amiben Mayweather sokkal jobb nála. Bármilyen szart képes eladni jó marketinggel.
Lehet Pacquiaonak is MMA-zni kéne? :)
Pedig ez milyen jó meccs lehetett volna pár éve! Csak már Matthysse is erősen hanyatlóban van...

» Dr Evil   válasz erre
    2018-04-11 08:30:57

@fixpont: sztem "van még cucc a pincében" mind a 2nél.

» csato gabor   válasz erre
    2018-04-11 06:43:57

Nem tudom mikor volt utoljara amikor engem egy Pac meccs felvezetese izgalommal toltott el, de nem mostanaban volt es mar sosem lesz, a neve meg jol csend, de ma mar semmifele eselye nem lenne a valto elmezony ellen. Matthysse neve sem csend mar ugy, mint regen. Szamomra ez a meccs mar csak egy vallvonas, hogy oke, lesz ilyen is.

» fixpont   válasz erre
    2018-04-11 06:23:37

kicsit félreérthető a szalagcím "bezsongott" szövege:D

» csato gabor   válasz erre
    2018-04-10 17:48:05
fel