Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Mikey Garcia: néhány meccs és jöhet a váltósúly

2018-03-12 09:22:19 /
Sergey Lipinets legyőzésével immár negyedik súlycsoportjában szerzett világbajnoki címet a veretlen Mikey Garcia, aki a győzelemmel az IBF 140 fontos címét kaparintotta meg. A fiatal amerikai ökölvívó természetesen nagyon örült a sikernek és elmondta, mik a tervei a közeljövőre nézve: „Óriási érzés, megtiszteltetés, hogy a negyedik súlycsoportomban is címet szerezhettem és olyanokkal említik együtt a nevemet, mint Manny Pacquiao, vagy Juan Manuel Marquez. Így némi nyomot hagytunk a sportág történelmében, az apámmal, a fivéremmel együtt. Sokáig fognak emlékezni a Garcia családra. Lipinets pont azt hozta, amit vártam, erős, kemény, motivált ökölvívó. Nagyon veszélyes bokszoló volt, de remek stratégiával álltunk ki és semlegesíteni tudtam őt. Tudtam, hogy itt is érvényesül az ütőerőm, viszont egy erősebb ember volt az ellenfelem, aki bírja az ütést. Nem akartam, hogy esetleg nagyon betaláljon, inkább türelemmel álltam hozzá. Most rengeteg lehetőség áll előttem, ami óriási érzés. Lemehetek akár könnyűsúlyba is, hogy címet egyesítsek, ami tökjó lenne. De néhány mérkőzés és szerintem váltósúlyban is látnak majd a rajongóim.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Mikey Garcia vs Sergey Lipinets Highlights - What's Next?

https://www.youtube. ...

» Blackpanther   válasz erre
    2018-03-12 20:35:51

Mikey orra sajnos nem fogja kiheverni azt a Salido fejelést. Rossz volt ránézni a meccs utáni sajtótájékoztatón.

    2018-03-12 16:52:16

@Beast_Pete: Szerintem már Crawford is sok lenne neki! Igen kemény meccset nyomott most a kazah bunyóssal is és az szépen betalálgatott az arcára, az amcsi pedig mindenben egy fokkal jobb és fizikailag is nagyobb, mint Sergey. Szerintem...

» ogreface   válasz erre
    2018-03-12 13:50:04

@fixpont: egyetértek. Váltóban már kicsi lenne, most még elég a technikai tudása és az ereje, de fentebb már nem tudna mit kezdeni az élvonallal.

» Beast_Pete   válasz erre
    2018-03-12 10:48:25

valtoban semmi eselye az elvonal ellen, hatalmas hiba lenne fellepni

» fixpont   válasz erre
    2018-03-12 09:56:14
fel