Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Hearn: valószínűleg Wilder lesz a következő Joshuának

2018-03-09 11:42:59 /
Március 31-én, a WBO nehézsúlyú bajnok Joseph Parker ellen van jelenése a WBA és IBF világelső Anthony Joshuának. Amennyiben a brit bunyós nyer, természetesen adódik a lehetőség, hogy összemérje erejét a súlycsoport másik jelenlegi nagy alakjával, Deontay Wilderrel, aki a WBC övet őrzi. A veretlen amerikai bunyós az elmúlt hónapokban nagyrészt háromnaponta hívogatta ki Joshuát, de ebből a találkozóból egyelőre nem lett semmi. Eddie Hearn, a brit ökölvívó promótere azonban úgy véli, a Parker elleni összecsapás után – feltéve, ha Joshua nyer – összejöhet a várva-várt ütközet: „A válasz vélhetően igen, ha azt kérdezik, Wilder lesz-e Joshua következő ellenfele. Óriási a nyomás rajtam, hogy hozzam össze ezt a mérkőzést, nem csak a rajongóktól, de Joshuától is. A közönség nem ismeri őt annyira, mint én. Tényleg nagyon akarja Wildert. Egy nagyon offenzív ökölvívónak tartja Wildert, de arról nincs szó, hogy meg lenne tőle ijedve.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

itt is Hearn elfelejtette hozzátenni, hogy ha AJ legyőzi Parker-t, na csak akkor utána jöhet majd a Wilder elleni meccs.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-14 19:27:03

@pressurefighter0088 : Majd kiderül nemsokára, de kötve hiszem, hogy 2-3 kilónál többet fogyasztana.

» La Cucaracha   válasz erre
    2018-03-11 20:13:11

@deontay: nem hinném, hogy 110 kg alá menne, de akkor sem lenne nagy probléma szerintem. 108-109 kg-osan is erős lesz, és közel olyan gyors, mint Wilder szerintem . Így gondoltam én. hoppá! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-11 19:04:10

Kérdés hogy meddig érdemes lemennie AJnek! Szerintem olyan gyors mint Wilder soha nem lesz, viszont ha nagyon sokat fogy, akkor az eröfölénye elveszhet.

» deontay   válasz erre
    2018-03-11 19:01:24

@pressurefighter0088 : Takam ellen mar valamivel 115 kilo felett mert be.
Ha 4-5 kilot leadna, szerintem akkor lenne a legidealisabb sulyban, Martin es Breazale ellen tunt a leggyorsabbnak nekem Joshua mikor 110-111 kilo korul volt.

» LennoxLewis   válasz erre
    2018-03-11 18:53:45

@La Cucaracha: Szerintem se, de annyi a cél, 2-3 kiló? Whyte ellen is kritizálták sokan, hogy sok az izom, pedig akkor még nagyon nádszál volt, 111 kg. :D

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-03-11 17:19:17

viszont, ha AJ-nek nagyon jól sikerül a felkészülése, és nem lesznek gondjai az állóképességgel, akkor Joe-nak kevés esélye lesz szerintem is. Utána meg ha összehozzák Wilder ellen, akkor ott is jobbak lesznek az esélyei AJ-nek szerintem.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-11 16:24:50

Parker ellen nem szabad majd nagyon lelassulnia AJ-nek, mert akkor szerintem Joe nagyon rá fog menni, és meg fogja sorozni. Nem hinném, hogy Joshua most is 115 kg lesz , tudják ők, hogy Joe azért kemény ellenfél lesz, Wlad után a legnehezebb AJ-nek szerintem. Szóval AJ-ék tudják, hogy Paker keményebb ellenfél lesz, mint pl Takam, vagy Whyte, és győzni megy Angliába!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-11 15:26:31

@deontay: Nem láttam róla képeket, amikből következtetni lehetne, hogy fogyott-e vagy sem, de arra tippelnék, hogy kb. azt a súlyt hozza, nem fog 110 alá menni.

» La Cucaracha   válasz erre
    2018-03-11 15:10:00

@La Cucaracha: Akkor kb. Olyannak várod Joshuát, mint Whyte ellen ( 111 kiló )?

» deontay   válasz erre
    2018-03-11 15:00:07

@bpjotruska: Az nyilván más, Toney esete. Nagy fogyasztás után alapból sok ásványi anyag távozik a szervezetből, plusz pszichikailag megterhelő 5-10-15 kilókat fogyni hirtelen (mármint egy sportolónak, Lagzi Lajcsinak lehet jót tett). Itt AJ esetében szerintem tényleg csak 2-3 kiló izomról lenne szó, én úgy vettem észre, hogy Takam ellen már inkább hátráltatta a 115 kilós tömeg. Szerintem az ütőerőre sincs jó hatással az extra izomtömeg.

» La Cucaracha   válasz erre
    2018-03-11 14:55:11

AJ-ék szerintem javítani fognak a hibáin, úgy érzem. Szerintem a Wlad elleni meccsből sokat tanultak, én így gondolom. Takam ellen úgy tűnt, hogy jobban beosztja az erejét, bár ott nem volt akkora nagy küzdelem, nem is kapott annyit Joshua. Meg hát jó lett volna, ha a bíró továbbengedi kicsit, bár szerintem AJ kiütötte volna Takam-ot valószínű. Parker ellen sem számítok rövid meccsre, kemény küzdelem lesz, akár végig is mehet , az sem lepne meg. Parker egy kemény csóka, bunyózni is tud, és ha őt is legyőzi AJ az igenis egy kmoly győzelem lesz, mint Wilder-nek is komoly volt Ortiz ellen! Szerintem Wilder is ott lesz a meccsen, és remélem, hogy a meccs után bemegy a kis övével, és kihívja ott a győztest. Ha AJ győz, nincs ok rá szerintem , hogy tovább húzzák a Wilder elleni meccset, és szerintem Joshua is akarja, ő keresi a kihívásokat. Meg szerintem mindenki akarja a meccset Wilder, és a csapata is, AJ is! Ha nem jön össze akkor az szerintem Hearn miatt lesz, így gondoltam én! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-11 14:22:48

@La Cucaracha: 2-3 kilo ekkora embereknel nem sokat szamit szerintem. Akkor lehet baj, ha egy alapvetoen testesebb, nem tul szalkas valaki probal tul sokat fogyasztani James Toney jut eszembe: amikor sok-sok ev utan 110+ kilorol sikerult bemernie cirkaloba Lebegyev ellen, azt hittem, ilyen komoly felkeszules utan nagyot is fog bokszolni... aztan az lett, hogy sosem lattam Toneyt olyan kozel egy TKO-vereseghez, mitn azon a meccsen ( nem volt leutve, vagy nagyon megfogva sem, csak ahogy reagalt az utesekre, ugy ereztem vegig log a levegoben az ido elotti befejezes Lebegyev reszerol ). De Byrd is megjarta, szinten egy durva fogyasztas utan.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-11 14:17:25

@pressurefighter0088 : Szerintem attól, hogy 2-3 kilót ledob magáról, nem fog romlani az ütés állósága. Van egyáltalán direkt összefüggés a kettő között? Wlad ~4 kilóval kisebb súllyal lépett ringbe AJ ellen, és elég komoly bombákat kihordott. Nem hiszem, hogy 113 kilósan jobban bírta volna, persze lehetséges.

» La Cucaracha   válasz erre
    2018-03-11 14:05:55

@pressurefighter0088 : Pedig pont akkor rombol jobban egy utes, ha nem mozdul vele az ember. Jobban jar, ha kibillen az egyensulyabol, mintha teli talppal, covekkent allva az utes teljes enerigajat felveszi - a fejevel. Hirtelen a fiatal Holyfield jut eszembe, akit szinte sosem lehetett ugy elkapni, hogy teli talppal alljon, mert folyamatosan mozgott, tancolt. Talan a jo alla meleltt ez is szerepet jatszott abban, hogy szinte kiuthetetlen volt.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-11 10:10:58

@Peacock: Beb.szana ha Parker erőből megoldaná Joshuát, persze ez nonszensz. :)

Viccen kívül, nekem sokszor úgy tűnt Klitschkor ellen, mikor AJ kapott egy nagy ütést, hogy átszaladt rajta, csak nem volt látványos, mivel nem kezdett el tántorogni. Talán ez a nagy termete miatt volt, egy nay ütés se tudta kimozdítani. A feje hátracsapódott, de a teste kb meg se mozdult, pedig átment rajta az ütés, az 5. menetben volt pár ilyen.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-03-11 09:37:37

@pressurefighter0088 : Igen, bár hosszú távon nagyon úgy tűnik hogy ez az okos választás, aktuálisan lehet épp gondja is belőle.
Mindenesetre a fizikuma - legalábbis látszatra, az elérhető képek, videók alapján, ami lehet persze tök csalóka is - kicsit talán lazult, természetesebb és kevésbé kötött lett:
https://mobile.twitt ...
https://mobile.twitt ...
A keze és a lába meg - ugyancsak látszatra - talán lazult, gyorsult, könnyedebb lett:
https://mobile.twitt ...
https://mobile.twitt ...

» Peacock   válasz erre
    2018-03-10 23:38:30

Hallottam olyat hogy AJ szálkásodott, kisebb la súlya. Az is benne van, hogy nem lesz nagy erőfölény, és az ütést is rosszabbul fogja bírni...

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-03-10 22:13:46

Ha győz Joshua Parker ellen, akkor be lehet "lőni", mik az esélyei Wilder ellen. Ha megint elfárad, bár győz, akkor minden bizonnyal rossz tanácsokat kap, holott már ki kellett volna küszöbölni a kondi problámát. Ha igy alakul, akkor győzelme ellenére is Wilder elintézi.
A multkor Joshuát favorizáltam Wilder ellenében egy kommentemben, ugyanakkor lássuk, milyen tanácsokat kap a Parker meccsre Joshua. Ha nem lesz meggyőző, akkor bárki is adja a tanácsokat, azok nem jó tanácsok.

Most azt mondom, utolsó meccseik alapján, hogy Wilder jobb. Ha egymás ellen bokszolnának legközelebb, akkor rá fogadnék. De ha nem egymás ellen meccselnek legközelebb, akkor a Parker meccs késztethet újra gondolásra.

    2018-03-10 21:52:35

Parkert leirni nem szabad, de ha Joshua Lennox nyomdokaiba akar lepni, akkor kotelezo feladat. Parker amugy szerintem semmiben sem tul kiemelkedo, de valahogy nagyon jol ki tudja hasznalni a kepessegeit. Nem hinnem, hogy lerohanasos taktikat alkalmazna, mint Sanders Klitschko ellen. Inkabb sokat probalja mozgatni Joshuat es ha alkalom adodik (holtpont, kondigondok, egy szerencses utes), akkor nem toketlenkedik annyit es kihasznalja, nem ugy, mint Wladimir. De ha Joshua nem hibazik valami nagyot, akkor nem hiszem, hogy meglepetes szulethet.

» bandi78   válasz erre
    2018-03-10 21:31:24

@deontay: Csakhogy Wlad nem gyenge állú bunyós volt, sokkal inkább nagyon biztonsági - kicsit pánikolós. Nyugodtan nézd meg az ellenféllistáját, kik nem tudták őt kiütni. Mint mondtam is: nem feltétlen az nem igaz hogy Joshua KO-i nem együtésesek (ami mondjuk bokszügyileg szerintem hihetetlen vakvágány téma mert tök mindegy ha letaglózó erővel összezavar és ellehetetlenít egy ütése és alapvetően Wilder is kombókból csap ki embereket), hanem az, hogy Joshua relatíve gyengébb (de amúgy nagy) ütőerejére érvként a Wlad meccset bevetted az érvelési sorba. A Wlad meccs szvsz - tekintettel Wlad kimagasló pedigréjére, hiszen Wilder és Joshua összes ellenfele közül ő a legnagyobb skalp -egész egyszerűen nem igazolja, hogy Joshua ütőereje relatíve kisebb lenne.
Ahogy Ortiz (ha tetszik KO helyetti) TKO-zása sem azt, hogy Wildernek ne lenne komoly együtéses KO ereje.

» Peacock   válasz erre
    2018-03-10 21:24:02

@tenere: Ha Parker jobb lesz mint valaha - foleg kondiban - es meg annal is sokkal jobban birja az utest, mint azt feltetelezzuk az eddigiek alapjan, ES Joshua megprobalja mindenaron kiutni, s ellovi a puskaporat a kesei menetekre... rengeteg itt az ES es a HA. Keves esely van ra nagyon, hogy osszejojjon, de ez az egyetlen lehetseges foratokonyv szerintem, amivel Parker nyerhet. rosszul beoszotott ero, rossz taktika, kondi-KO. Kb 20 %-ot adok Parkernek.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-03-10 21:22:01

@Miskolci: Azt gondolom, hogy Parker nem fogja tudni kiütni Joshuát egy ütéssel. Akkor lehet talán esélye, ha valamiért AJ belassul, besavasodik, ténfereg. Ha pont akkor résen lesz, talán lehet esélye egy pontos kombinációval lefiniselnie az angolt. De nem vagyok benne biztos, hogy ez menni fog Joe-nak. Pontozással meg semmire sem fog menni. Szoros eredménynél tuti, hogy az angolt hozzák ki győztesnek. Technikailag meg nem tudja lekörözni. Bármennyire is Parkernek fogok drukkolni, be kell látni, hogy kicsi az esélye.

» tenere   válasz erre
    2018-03-10 20:02:27

Nagyon átnéznek Parkeren, nehogy beleköpjön a levesbe....

» Miskolci   válasz erre
    2018-03-10 16:24:08

@deontay: hát szerintem Haye már csak a Bellew elleni visszavágót fogja lejátszani.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-10 14:00:48

@deontay: Mármint az AJ meccs elött!

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 13:28:25

@CHUBAKKA: Most is nagyon nagy érdeklödést generálna, de szerintem ha a tengeren túlon még meccselnének mind a ketten még nagyobb lenne az érdeklödés. Én amúgy leginkább egy Wilder Haye meccsnek örülnék :)

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 13:28:04

@Krissz97: lehet, de az is lehet, hogy nem, meglátjuk. Szerintem egyik bunyós sem fog nekiugrani a másiknak már a meccs elején. Lényeg, hogy minél előbb legyen ilyen meccs. Remélem, hogy nem fogják évekig elhúzni. Viszont, ha meg meglepetés lesz, és Joe-nak sikerül legyőznie AJ-t akkor meg lehet, hogy ő megy Wilder ellen. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-10 13:22:32

@deontay: na látod az még talán belefér, hogy Wilder-Whyte Angliában, és egy Joshua-Miller Amerikában, bár szerintem anélkül is simán el lehetne adni a Wilder-Joshua-t! Nagyon érdekes egy meccs lesz, várva várt összecsapás, mert igaz, hogy AJ bokszolt már Wlad-val is meg más jó bunyósokkal, és Wilder is ugye mérkőzött Ortiz-val is, de mégis mindegyiküknek nagy kihívás a legnagyobb lenne talán! Wilder kiszámíthatalan stílusa, szívóssága, agresszívitása, gyorsasága, és óriási önbizalma AJ számára is kihívás lenne eléggé. Meg megfordítva is AJ elsöprő ereje, tudása, képzettsége, és neki is az önbizalma, hát Wilder sem találkozott még ilyennel közelében sem valljuk meg, szóval hát igen ez a legjobban várt derbi nehézsúlyban asszem! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-10 13:16:05

@CHUBAKKA: A Parker meccsen szerintem nagyon sok mindent meg fogunk tudni. Úgy láttam, hogy Joshua eléggé le lett fogyasztva, tehát mindeképpen meg akarják oldani a kondi kérdést. Kérdés, hogy így mennyivel lesz gyengébb fizikálisan, illetve romlik e valamennyit az ütöereje. Ha meg tudja tartani, és a kondija is javul, akkor szerintem hozza a Parker meccset, és a Wilder elleni kb 50-50 lesz. Ha nem akkor már Parker ellen bajba kerülhet, Wilder ellen pedig egyértelmüen underdog lenne nálam. Szerintem biztos hogy lesz egy meccsük még mielött össze csapnak, Wildernek angliában egy angol ellen ( Whyte, Bellew, vagy Haye ), AJnek meg amerikában Miller ellen, és év végén akár össze is jöhet.

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 13:04:16

@deontay: A Wilder - Jon Jones oktagonban való összevetése szerintem nevetséges (fényév távolság....), a Nurmagomedov - McGregor felvetéssel viszont csak egyetérteni tudok...

» greenman   válasz erre
    2018-03-10 13:03:37

@CHUBAKKA: Ekkora utoknel 8-11 menet?:D szerintem előbb befejezik

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-10 12:57:53

@deontay: köszi. ;-) Wilder most nagyot harcolt Ortiz ellen, szerintem, ha AJ is hozza Parker ellen akkor össze kell hozni a Wilder-Joshua-t! Te , hogy látod? szerintem óriási meccs kerekedhet belőle, meg nem mondom, hogy ki fog nyerni, de nem lesz egyszerű egyiknek sem. Egy nagyon izgalmas csata lehet ebből, és nem valószínű, hogy végig fog menni, de nem is lesz rövid meccs szerintem, kb 8-11 menet drámai ütközet! így gondoltam én! ;-) szólj hozzá! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-10 12:41:06

Wilder edzöje nyilatkozta: https://www.boxingsc ...

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 12:30:53

@CHUBAKKA: Igazad van, a magam részéröl befejeztem!

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 12:30:23

jaj hagyjuk már ezt az MMA-t könyörgöm, nem elég, hogy a tv-ben is inkább azt közvetítik, mint a bunyót, erre még itt a fórumon is azt kell olvason, hogy McGregor így McGregor úgy, és amúgy stb. Most a bokszban is van miről beszélni, főként nehézsúlyban egy Wilder-Joshua egy óriási meccs lehet! meg amúgy most a felsőbb súlycsoportok szerintem elég jók itt a bunyóban, félnehézben is ott van Kovalev ,és barátai, meg cirkálóban is nagyon remek ez a torna, kiváló bunyósok vannak, nehézsúlyról nem is beszélve!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-10 12:20:07

@siposattila: Ha egyáltalán ringbe lép még valaha Mcgregor,egyelőre celebkedik.

» siposattila   válasz erre
    2018-03-10 12:16:45

@Sarkozi Robert: Mcgregor soha nem verte meg 2 súlycsoport legjobbját... Aldo az volt, csak nem egy súlycsoport a kettö! Ha Wilder mondjuk kiütné Wardot akkor az olyan nagy dolog lenne? Alvarez soha nem volt a súlycsoport legjobbja... egyébként meg ha olyan nagy bajnok Tapgregor miért ismét egy törpével akart meccselni? Valahogy nem töri össze magát, hogy Khabibbal meccseljen, de legalább vele egy súlycsoportban lévö embereket hovna ki.

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 12:05:52

most azért bizonyított Wilder, de azért mondjuk elég sok huzavona után állt ki Ortiz-val, de lényeg, hogy kiállt és szép győzelmet aratott, bebízonyította , hogy nagy szíve van. Most AJ-en a sor, hogy ismét bizonyítson, és ha nyer, főleg mondjuk kiütéssel, akkor szerintem ezt a meccset nem nagyon lehet már elhúzni, nincs értelme . Most is óriásit fognak kaszálni, nyilván annyit nem mint a Lewis-Tyson-on, de szép összeg lesz gondolom.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-10 11:32:25

"Wildert meg egy lapon sem lehet emlegetni Mcgregorral, a sajat sportagukban elert hagyatekukat tekintve..."

Akkor lenne hiteles a mondókád ha mindketten befejezték volna már az élsportot.

» siposattila   válasz erre
    2018-03-10 10:14:58

@iceman: Inkább az volt a baja h finish közben wlad párszor brutálisan telibe verte....

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-10 09:28:58

JoneJones így is megbukott a cuccal, szeronted mennyi esélye lenne egy Wilder elleni meccsre?

» emgabor   válasz erre
    2018-03-10 06:27:59

@Sarkozi Robert: Amúgy meg, a Wilder irányába valóban elfogult deontay fórumtárssal szemben megint te kezdted el a személyeskedést. Egyszerűen nem értem, hogy egy hobbi fórumon, miért kell indulatosnak lenni? Engem nem érdekel, ha AJ üti ki Wildert, vagy fordítva, csak jó meccs legyen. Lássuk be, mindkét forgatókönyvnek van esélye, pont ezért is várós ez a meccs sokaknak. Mind a két bunyós csinált baromi jó, fordulatokkal tűzdelt meccset a közelmúltban, nem érdemtelenül fognak nagy pénzt keresni. Hosszú évek után jó van esély arra, hogy ismét kialakul egy komoly rivalizálás a nehézsúlyban, ami örömteli fejlemény.

» iceman   válasz erre
    2018-03-10 05:45:32

@Sarkozi Robert: Oké. Én pl. adom, hogy Mcgregor a saját pályáján jóval előrébb tart, mint Wilder a bokszban. De miért vagy agresszív és személyeskedő?

» iceman   válasz erre
    2018-03-10 05:30:17

@fixpont: Már bocs, de AJ finiselését inkább hagyjuk. Amikor Klicskót próbálta lefiniselni, úgy besavasodott és lelassult, hogy majdnem ki lett ütve a következő menetben.

» iceman   válasz erre
    2018-03-10 05:27:59

@deontay: azzal az apro kulonbseggel hogy amig Mr. Parasztlengő Toltelekbunyosok ellen vedegette a masodrangu titulusat addig Mcgregor 2 sulycsoport legjobbjat verte ossze(koztuk egy P4P bajnokot). azert felesleges is vitatkoznunk mert meg ezt az alapveto kulonbseget sem erted. mondhatni Wilder jelensegnek egyenesen ilyenek a celkozonsege...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 03:09:31

@Sarkozi Robert: Az biztos. Csak inkább Mcgregort nem lehet Wilderrel egy lapon említeni. Wilder már 7szer védte meg a címét, Mcgregor pedig még egyszer sem...

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 01:54:50

@deontay: meg az osszehasonlitas is nevetseges, mert Wildert meg egy lapon sem lehet emlegetni Mcgregorral, a sajat sportagukban elert hagyatekukat tekintve...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 01:47:23

@deontay: "Nézd Wildernek MMAban mindig lenne esélye egy KOra"

jon Jones ellen szinte semmi eselye nem lenne ilyenre, arra viszont eleg nagy esely lenne hogy Windmillbol WildTapper legyen.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 01:44:44

@Sarkozi Robert: Nézd Wildernek MMAban mindig lenne esélye egy KOra, még 10 unciàsban is életveszélyesek az ütèsei, nem hogy kis kesztyüben. Nyilván nem lenne favorit, de lehet sokan néznének, ha Jonesnak beakadna egy Windmill :D

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 01:24:53

@Sarkozi Robert: Windmill

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 01:18:52

@deontay: Mecgregort kiutottek, de egy Jon Jones vs Wildmill meccs meg durvabb lenne az oktagonban.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 01:18:22

@deontay: Scott pedig meg utni sem probalt meg, nehogy usszon az alku :)

"Egyébként úgy tudom érdeklödött màr az MMA iránt."

Gondolom rajott hamar hogy mas lenne a szitu, mert ott nem Haymon bacsi mondja meg kivel kell utkozni, es nem csak az ellenfelei lennenek agyontesztelve :)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 01:08:22

@Krissz97: *Elhitte

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-10 01:06:09

@deontay: Van aki tényleg elhittem h az egy igazi boxmeccs volt?:DDDD Nemaaar

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-10 01:05:50

@Sarkozi Robert: A Mayweather meccsre gondolsz? :D neeee May nem is ütött az elsö 5 menetben, utána pedig ùgy boxolt ahogy soha, a védekezésre szinte nem is figyelve, szétütötte Mekkeleket :)

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 00:52:31

@deontay: Annyira fenyevekre van, hogy elvitte a meccs elso felet :) Szerintem Scott meg Mcgregor ellen is lement volna az elso sallertol, megfelelo osszegert.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 00:49:42

@Sarkozi Robert: Egyébként úgy tudom érdeklödött màr az MMA iránt.

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 00:47:01

@Sarkozi Robert: Rossz bele gondolni mi lenne ha Wilder valakit elkapna MMA kesztyüben.

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 00:46:13

@Sarkozi Robert: Nem kéne oda bunda ha erre célzol :D Mcgregor még Scottól is fényévekre van :)

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 00:44:44

@deontay: Haymon pedig valszeg sikitva hivna Wildert, ha amaz valamilyen oknal fogva lenyilatkozna hogy kiprobalja magat UFC-ben is. Nehogy meg a vedjegyenek szamitott eldobott paraszlengoit se tudja elovenni, miutan kitortek a vallat az oktagonban.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 00:44:29

@deontay: Valszeg igen, csak Mcgregor tobb penzt kerne ezert a cirkuszert mint Scott :)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 00:37:14

@Sarkozi Robert: Egy May szintü bunyós nyilván megkontrázná Wildert, de egy Mekkelek szintü az elsö bal jobb után feküdne ;)

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 00:24:23

@deontay: Bronz Kalimpasz :)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-10 00:19:48

@Sarkozi Robert: Mayweather vagy Tapgregor? :D

» deontay   válasz erre
    2018-03-10 00:14:28

@deontay: gondold el hogy egy Windmill szintu bunyosra miket rakontrazott volna :)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 23:40:36

@Sarkozi Robert: Úgy tudtam, hogy csak makulátlan mérleggel lehet megdönteni Marciano csúcsát. Nehézsúlyban tény és való hogy Marciano a csúcs még mindig, de összességében most már Floyd a rekorder ( a Castillo meccs tényleg necces volt), mióta megverte Tapgregort :)

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 23:36:28

@deontay: Az az 1 dontetlen nem igazan szamit. Ha ugy nezzuk Lopez 52 meccsen maradt veretlen szemben Floyd-al. Masreszt meg Floyd-nak igazabol a birak is segitettek a tokeletes merleghez(Castillo 1). De mindez nem szamit mert eggyikuk sem nehezsulyban versenyzett, mert ott meg mindig Rocky Marciano a csucstarto :)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 23:30:39

@bandi78: Pontosan! Egy szóval nem mondtam hogy Joshua nem nagy ütö, és hogy nincs esélye, de neki nincs olyan 1 ütéses ko ereje, mint Wildernek.

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 23:23:46

@Sarkozi Robert: Neki volt egy döntetlen a rekordjában...

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 23:22:14

@Sarkozi Robert: Na az már más kérdés, bár szerintem rendben van a védekezése és ugyisen kontrazik. Nagyon várós a meccs!

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-09 23:22:09

@Sarkozi Robert: Nem nehézsúlyú, de megdöntötte a 49-0ás rekordot, szòval most már 50-0 a rekord, amit Floyd tart!

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 23:21:49

@Krissz97: Jo ez igaz. Akkor ugy fogalmazok hogy utheto. Nem a legjobb a vedekezese...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 23:08:31

@Sarkozi Robert: Hát felállt egy igazi bomba után amit az elmúlt évtized talán legnagyobb utoje osztott ki neki. Vagy mi kell ennél több? :D

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-09 23:03:10

@deontay: Ricardo Lopez-rol hallotal mar?

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 23:00:16

@deontay: Mayweather nehezsulyban versenyzett?

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 22:58:50

Mondjuk @deontay fórumtárs egész normálisan érvel most, de néha mintha kicsit ki lenne fordítva a mondanivalója. Én nem drukkolok Wildernek, de mindenkinek szíve joga, hogy annak drukkoljon, akinek akar. És azért nem azt mondja, hogy Wilder 100, hogy nyer és Joshuának esélye sincs. Az éremnek két oldala van. Mellesleg kb azt mondja, hogy Joshua nem az az együtéses ko király, amiben igaza van. Egy szóval nem mondja, hogy AJ nem üt nagyot, sőt...

» bandi78   válasz erre
    2018-03-09 22:58:46

@CHUBAKKA: Szerintem ezen a dopping dolgon sem fognak tudni sokaig normalisan megegyezni. Nem tartom valoszinunek hogy Joshua-t ugyanugy rakenyszeritsek arra, hogy mit hasznalhat, es mit nem. Raadasul mint ahogy egy korabbi hozzaszolo is leirta: Joshua az A-side. Neki nincs akkora szuksege erre a meccsre, mint Wildernek...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 22:58:14

@Sarkozi Robert: Úgy érted Mayweather rekordjának beállítása? :)

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 22:57:48

@CHUBAKKA: minnel tovabb huzzak a meccset, annal nagyobb lesz az erdeklodes, ez tok egyertelu. Foleg ha azzal fokozzak az erdeklodest hogy Wilder 9 kamu cimvedese utan, a Joshua elleni meccs mar Rocky marciano rekordjanak megdonteseert megy :) nyilvan Wildernek kevesebb eselye lenne addigra, viszont idaig sem volt tul bevallalos a menedzsment, es egy eldobott parasztlengoben 35 evesen is lehet remenykedni :) Azt meg kell hagyni hogy Wilder utoereje atlagon feluli, Joshuanak viszont nem a legjobb az alla...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 22:52:32

@fixpont: Kérdés hogy Joshua hogy bírná tüdövel a rohamozást.

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 22:26:34

@Peacock: "Szerintem azt senki nem vitatja, hogy Joshua nagy ütö, és képes lehet le, vagy akár ki is ütni Wildert" hol írtam hogy Joshua nem nagy ütö? Azért hoztam fel Wladot, mert öt a fórumon szinte mindig gyenge állú bunyósnak tartották, és mégse tudta kiütni Joshua az elsö tiszta találattal, ezért úgy gondolom, hogy a kimondottan jó állú Wilder se lenne kiütve az elsö tiszta találatnál.

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 22:24:40

@deontay: en nem azt irtam, hogy egy utessel kiuti, azt irtam az elso komoly talalat utan vege lesz, mert Wilder vedkezesben nulla, ha ugy meging mint Ortiz ellen akkor AJ lefinishli, de ha nem is tudja azonnal megtenni, Wilder sokat fog romlani szinten azonnal es AJ befejezi hamar, tovabbra is tartom, hogy Wilder nem fog tudni visszajonni a meccsbe ha AJ jegyzi az elso komoly uteseket, ugy nyerhet, ha o uti az elsot.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-09 22:21:18

@deontay: Van amiben igazad van, de hogy Joshua nagy ütőereje ellen az állítólag könnyűállú Wladimir Klitschkot hozod fel, azért na...
Bakker ha olyan könnyen kiüthető volt a sokáig szinte egyeduralkodó Wlad, akkor ellene esetleg mehetett volna a szuper giga nagyütő Wilder is esetleg, akár már a címszerzése után közvetlen címegyesítőre (Wlad nagyon akarta a bátyja hátrahagyott övét hogy vitathatatlan legyen), akár azóta, nem? Nem.
Joshua vállalta a teljesen kétesélyes meccset: bejött neki. És bár én is szoktam kritizálni azt a meccset: óriási dolog hogy Joshua kiütötte Wladot (a csúcs Wladdal persze lehet nem ment volna), pedig padlón is volt. Nehogy már annak az igazi bajnoki meccsnek az elhúzódásánól következzen az, hogy Joshua nem is nagyütő, mert azért na... ;)

» Peacock   válasz erre
    2018-03-09 22:17:25

@fixpont: Ezt meg lehet fordítani is. Joshua a Wilder ütöerejétöl fényévekre lèvö Whyte ellen is meg lett fogva, és 2-3 menetre szèt is esett. Valószínüleg ha Wilder úgy meg tudja ütni AJt mint Whyte, akkor ott vége is lesz.

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 21:54:06

@fixpont: Szerintem azt senki nem vitatja, hogy Joshua nagy ütö, és képes lehet le, vagy akár ki is ütni Wildert de azèrt ne legyünk màr komolytalanok... a komolyabb ellenfeleit azèrt Joshua se csapkodta úgy ki egy egy tiszta találattal, söt... Whyte, Breazeale elég sok komoly találatot szedtek be, mielött ki lettek csapva, a nem túl kemény állú Wlad se lett klasszikus értelemben kiütve, sok tiszta találatot hordott ki, Takam pedig a bírón kívül senki szerint nem volt mèg csak a KO közelében sem...

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 21:51:32

@Kane: igen mondjuk ez igaz, majd meglátjuk lehet, hogy Angliában lesz majd. Bár Las Vegas az Las Vegas. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 20:51:43

@fixpont: Szerintem meg Joshua lassított felvétel az amerikaihoz képest,Wilder reflexe is igen erős,főleg ha Joshua nem áll le a gyurmázással meg sem fogja találni a ringben.
Mindenképp jó meccset várok,szerintem egy Joshua roham fog dönteni,vagy egy Wilder jobbos az angolnak nem sikerülne a roham és a seggén venné a levegőt utána egy darabig.
De ilyen meccs nem lesz idén még szerintem,jövőre nagyobb lenne a bevétel,mint most hirtelen.

» siposattila   válasz erre
    2018-03-09 20:50:40

@CHUBAKKA: Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem egyáltalán nem hangzik jól hogy éjfél helyett hajnali négykor lenne a meccs.:)

    2018-03-09 20:45:09

@iceman: Wilder ezen a meccsen is jelentosen visszaesett az Ortiz roham utan, mind robbanekonysagban mind labmunkaban, csak Ortiz nem volt kepes kihasznalni, AJ ki fogja. Wilder eselye ha az elso jelentos utest o viszi be, mivel AJ meretben csak minimalisan kisebb mint Wilder es labon is jobb mint Ortiz szerintem Wildernek nem fognak mukodni a nagy terpesz es a hosszu kezevel kaszalja a levegot maga elott vedekezes ami irto hatkeony kicsi bunyosok ellen, szerinten nem annyira nagyok ellen.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-09 20:24:54

@Krissz97: mondasz valamit

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 20:19:15

@siposattila: Magas ellenfelei pl Washington aki kiboxolta 4meneten át.amig be nem akadt egy jobbegyenes.Kelvin Price nevu srác ellen is kivolt boxolva amíg be nem akadt a jobbkez. Ne értsd félre nem mondom h wilder nem ütötte ki őket a francba csak ha az ellenfél AJ .talán nem lesz elég abban bízni hogy nem ütnek ki amíg be nem akad a jobbegyenesem

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-09 20:18:24

@iceman: szerintem aJ tudná padlóztatni Wilder-t! persze nem azt mondom, hogy nem tudna felállni belőle Deontay, de le tudná küdni. Meg amit AJ kapott Wlad-tól, na attól is lemenne Wilder. Nagyon nayg lenne a várakozás egy Wilder-Joshua meccsen, nem hinném, hogy unatkoznánk! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 20:13:36

@fixpont: Ugyan már. AJ nagyot üt, de annyira azért nem, hogy az első tiszta találatával biztosan pontot tegyen egy Wilder elleni meccs végére. Wilder lenyelt jó pár tiszta monstert Ortiz ellen padló nélkül, de korábban a Stiverne elleni első meccsen is kapott pár tisztát. Pedig Ortiz ellen ésszerűbb is lett volna letérdelnie és ezzel időt nyernie, amikor keményen meg volt ütve.

» iceman   válasz erre
    2018-03-09 20:03:07

@sziporka: Hát esztelen parasztlengővel nem sokra fog menni AJ ellen !

» udvari   válasz erre
    2018-03-09 20:01:43

@fixpont: mindegy, akkor is hozzák össze tényleg mire várnának. Akkor úgy mondom, hogy hozzák össze Wilder-t az AJ-Parker meccs győztesével. Mondj ennél egy jobb párost jelenleg nehézsúlyban. Klitschko visszavonult, Furkó dagadt, és ráadásul nem is egy ko király. Szóval ez van most. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 20:00:04

@CHUBAKKA: ahhoz, hogy visszavago legyen, keteselyes meccsnek kell lennie a ringben, kolcsonos leutes, megosztott pontozas pl. vagy vegig AJ a jobb latvanyosan, megis o kap ki KOval stb. Ha a meccs kepe egyertelmu lesz, nem lesz visszavago. Miert lenne? Ezzel elore nem lehet kalkulalni.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-09 19:57:25

@Sarkozi Robert: minek várnának addig? ráadásul tényleg lehetne visszavágó is, nem úgy , mint Klitschko-nál ő visszavonult. De hát erről tényleg a Joshua-Parker meccs után érdemes beszélni. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 19:45:00

@sziporka: "Én úgy érzem 12 meneten át, főleg az idő előrehaladtával nem fogja tudni elkerülni."

Tehat te eleve 0 eselyt adsz annak, hogy AJ uti ki Wildert, hiszen 12 meneten at kell elkerulnie? Mert szerintem nem arrol szol, hogy 12 meneten at elkeruli-e, hanem az elso komoly AJ talalatig elkeruli-e. Mert ott vege is lesz. AJ-nek az elso 3 menet lesz nagyon veszelyes. Es 100%, hogy nem megy vegig.

» fixpont   válasz erre
    2018-03-09 18:59:25

Messze van ez még... Szerintem most letudnak valami kötelező hurkát mindketten valami közeli időpontban, aztán jövőre egymás ellen bizonyithatnak. Addig meg persze túl sok baromságot fognak összehordani egymásról. :)

    2018-03-09 18:55:41

én úgy láttam amúgy, hogy AJ testen is sebezhető, Whyte ellen látszott pl, hogy eléggé nem estek jól neki, és le is lassult tőle. Nagyokat fújtatott, Parker talán megtudja majd fogni, esetleg megrogyasztani, leütni viszont úgy, mint ahogy Wlad tette azt nem hinném.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 18:52:24

@Jersey Joe: az benne van, hogy AJ nyer persze, de szerintem nem fogja elsöpörni Joet, nem lesz ez könnyű meccs egyiküknek sem. Meglepne, ha Joshua pár menet alatt lecsavarná Joe-t, én egy hosszabb meccsre számítok. A győztesnél lesz 3 nagy öv, ez nem semmi! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 18:43:58

@emgabor: "Joe utoljára Dimitrenko ellen mutatott valóban jó formát.
Ha abban a formában áll ki, mint az utolsó 3 meccsén bokszolt, kizártnak tartom, hogy nyerjen."


Ha viszont úgy bokszol, mint Dimitrenko ellen, akkor már az első menetekben a kötelek fogják megállítani jó esetben...

Dimitrenko ellen szépen bokszolt Parker, de Joshua szemtől-szemben harcban el fogja söpörni.

Parkernek annyi esélye van, hogy fárassza Joshuát, a baj ezzel az, hogy így viszont lehet, hogy gyáván fog "meghalni" a ringben és még annyit sem látunk, hogy csörtézik egyet Joshuá-val.

Szóval, jó kérdés.

Én emberileg kedvelem Parkert, de a világbajnoki címét sikerült úgy megszerezni, hogy még valójában senki sem vert meg érte Dimitrenkon kívül.

Joshua nagyobb, technikásabb és gyorsaságban sem marad el tőle.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-09 18:40:03

@nagygeza: èn a Haymon tempoban ugy 2021 korul latom realizalodni ezt a meccset. remelem tevedek es legkozelebb mar egymas ellen bokszolnak...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-03-09 18:16:55

@emgabor: most talán még jobb formában is lesz . ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 18:15:37

@CHUBAKKA: Joe utoljára Dimitrenko ellen mutatott valóban jó formát.
Ha abban a formában áll ki, mint az utolsó 3 meccsén bokszolt, kizártnak tartom, hogy nyerjen.

» emgabor   válasz erre
    2018-03-09 18:08:00

@TeamJP: igen Joe senkinek nem lenne sétagalopp szerintem sem. Nagyon várom már a meccset!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 18:00:55

Washington, és Duhaupas is magasak viszonylag asszem. Jóval 190 cm felett vannak, bár Wilder-nél így is alacsonyabbak. A franica srác aki azért meg tudta nehezíteni Deontay dolgát, pedig nem is teljes volt a felkészülése.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 17:58:54

@tenere: Parkerben hatalmas erő van és ilyen testalkattal szerintem bárkinek képes nagy gondot okozni

» TeamJP   válasz erre
    2018-03-09 17:57:39

@Jersey Joe: És ő gondot okozott neki?

» siposattila   válasz erre
    2018-03-09 17:55:41

@Jersey Joe: Bár talán ő sincs meg 2 méter...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-09 17:54:45

@siposattila: Harrison

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-09 17:54:12

@sziporka: "Èn nem látok túl sok esèlyt arra, hogy Fury hozná újra azt a formát, mint Wlad ellen."Én is keveset, de a nehézsúly nem akármilyen lenne a következő két évben, ha Fury is visszatérne jó formában, szóval reménykedjünk.

Nem akármilyen show-kat nyomna le pl. Wilder ellen.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-09 17:53:51

@Krissz97: "azonban ha megnézed hogy amikor egymagas ellenfelek ellen volt.nos ott jobban kiutkozott a gond"

Kik voltak Wilder 2 méternél nagyobb ellenfelei mint ő maga?

» siposattila   válasz erre
    2018-03-09 17:53:17

@Krissz97: én is inkább AJ-re tennék.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 17:51:45

@CHUBAKKA: AJ győzelem. Wilder azért tudta megúszni a technikai hiányosságot mert fizikailag ortiz felott van.kepes volt lefogni.azonban ha megnézed hogy amikor egymagas ellenfelek ellen volt.nos ott jobban kiutkozott a gond. Ebből kifolyólag AJt látom az esélyesnek.de wilderben is benne van az egyuteses ko és az ortiz meccs óta elismerem (habár volt amikor vegigvertek a ringen :) )

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-09 17:47:04

@emgabor: ez túl nagy üzlet szerintem ahhoz, hogy kihagyják, nem kell ezt már tovább húzni! ha nyer AJ, akkor hozzák össze ősszre a Wilder elleni derbit!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 17:43:14

Wildernek még kell idő egy ilyen meccshez, úgy 4-5 év.

» nagygeza   válasz erre
    2018-03-09 17:43:09

@Peru: Én sem mernék rá nagyobbösszeget tenni, hogy ez lesz AJ következő meccse.
Elég sok dolognak kellene ehhez összejönnie.
Először is kellene, hogy akét srác menedzsmentje kölcsönösen akarja ezt a mérkőzést-ebben én nem nagyon hiszek
(szerintem jelenleg még egyik sem nagyon akarja.
Aztán meg kéne egyezni a helyszínben és a pénz elosztásban, ami valószínűleg szintén nem lesz egyszerű.
És akkor ezen kívül még ott van a doppingvizsgálatok (és eredmények) kérdése ami Wilder bármelyik ellenfele esetében okot adhat némi aggodalomra.

» emgabor   válasz erre
    2018-03-09 17:33:20

@Peru: viszont Parker tényle nem egy könnyű ellenfél, nagy meccs lesz! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 17:24:54

@Peru: szerintem akarná, ha nyer AJ, Parker ellen akkor egy ilyen meccsnek kell következni mindenképp, ez most a legnagyobb üzlet! Wilder veszélyes elismerem, de AJ-nek nem lenne lehetetlen győznie szerintem! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 17:01:48

Hearn nem akarja ezt a meccset. Ebben biztos vagyok. Lehetne még egy csomót akasztani egyéb projektekkel. Rengeteg Hearn nyilatkozatot megnéztem az elmúlt hetekből. Ő másnak örülne. Elvileg AJ augusztusban újra fog bokszolni. Ide esedékes lehet a Wilder meccs. Azonban neki nem ezek a tervei. White vs. Wilder Angliában és Aj vs. Miller USA-ban és csak utána eresztené őket össze. Csakhogy ami a cikkben is írva vagyon az igaz, óriási a nyomás, hogy azonnal legyen Wilder meccs a Parker ütközet után. Nekem az a meglátásom, hogy a Takam elleni AJ nem volt meggyőző és szerintem kár előrerohanni. Azért Parker nem egy nyeretlen kétéves.

    2018-03-09 16:39:58

Wilder-Joshua Las Vegasban jól hangzik mi?! ;)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 16:37:09

@sziporka: hát lehet, hogy nem, de ne legyen igazunk. Sajnos Furkó nagyon leamortizálta magát, de őt sosem szabad lebecsülni! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 16:32:47

@CHUBAKKA: Èn nem látok túl sok esèlyt arra, hogy Fury hozná újra azt a formát, mint Wlad len.

» sziporka   válasz erre
    2018-03-09 16:31:35

@TeamJP: Wilder-Parker- t? naná , hogy a viharba ne, az is nagy mewccs lenne ám! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 16:00:09

már csak három hét, és megint láthatunk egy jó kis nehézsúlyú derbit AJ, és Parker is oda fogják tenni magukat szerintem, én ezt várom tőlük legalább is! Addig meg még megnézzük, hogy Whyte képes lesz-e legyűrni a kőkemény Lucas Browne-t! egyébként szerintem össze fogják hozni a győztest Wilder-vel, bár nembiztos, mert asszem beszéltek valami visszavágóról is AJ-Parker kapcsán. No mindegy, mert ellesz egymással a következő időszakokban ez a három bajnok szerintem. ADDIG MEG fURY FORMÁBA HOZZA MAGÁT! na most lesz ám igazán érdekes, és izgalmas a nehézsúly! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 15:53:07

Hozzák össze! Az fog dönteni, hogy Joshua bele fog-e szaladni egy nagy Wilder-jobbosba. Én úgy érzem 12 meneten át, főleg az idő előrehaladtával nem fogja tudni elkerülni. Ha Wilder a Stiverne 1 mozgását és az Ortiz elleni küzdőszellemet hozza, akkor lesz keresnivalója Joshua ellen. Pontozással nem fogja tudni leverni az angolt. Bár szerintem Wilder jobban bokszolna AJ ellen, mert balkezesek ellen még ergyább, ez kijött Ortiz ellen is. Várós lenne.

» sziporka   válasz erre
    2018-03-09 15:47:34

Joshua most a felvételek alapján elég "vékony".

» deontay   válasz erre
    2018-03-09 15:32:04

Szerintem Parker olyan felkészülésen lesz túl hogy még talán erősebbnek is fog kinézni mint Aj, (ha valaki látta AJről azt a videót,egészen soványnak tűnt és persze nagyon gyorsnak).Amugy egy Wilder-Parkert is megnéznék

» TeamJP   válasz erre
    2018-03-09 15:18:17

@tenere: Akarom mondani: AJ ellen.

» tenere   válasz erre
    2018-03-09 14:30:25

Parker fiatal még. Nincsenek nagy növesztett izmai. Természetes, jó felépítése van, ütést is bírja és gyors. Ami negatívum, hogy a védekezése szellős és egy sokat mozgó bokszoló ellen elég pontatlan. Régebben voltak kondi problémák is. Kíváncsi vagyok mire megy Parker ellen. Átnézni rajta szerintem nem szabad.

» tenere   válasz erre
    2018-03-09 14:22:03

Nem biztos hogy lőttek Povetkinnek. Nyerjen Parker és Povi mehet az övért :-) AJ-val kapcsolatban, most már azt mondom hajrá Wilder. Ilyen összesitett bajnok még úgy sem volt, legyen ilyen is már :-) Mindenki igyekszik legyőzhetetlen félistent látni AJ-ban, remélem ez nem igy lesz. Wladnak is azért szurkoltam, mert lehetett izgulni érte, képes-e legyőzni újra a félelmeit. Nem akarok a következő 5 évben azon unatkozni, hogy egy izomtorony mindenkit félkézzel elver. Persze csak szigorúan magánvélemény.

» Leccgocsemp   válasz erre
    2018-03-09 14:15:52

@CHUBAKKA: Minden tiszteletem Joshua -nak, mert tényleg bajnok mentalitással rendelkezik, de ha tényleg Wilder felé veszik az irányt akkor ne az izmaira gyúrjon, hanem az állóképességére, különben Ortiz -hoz hasonlóan végzi Ő is...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az amerikai tökéletes (messze nem az...), hanem azt, hogy Joshua ökölvívásában az állóképesség olyan achilles-sarok, ami rendkivül sebezhetővé teszi Őt a késői menetekre...

» greenman   válasz erre
    2018-03-09 14:10:17

Parker elvileg elég esélytelen Joshua ellen, viszont nem szabad átnézni rajta, mert ez élete lehetősége, vélhetőleg nagyon felkészült és motivált lesz, nem ismeri még a vereség ízét. Szóval nagyon figyelni kell rá, különben a nyakára nőhet Joshua-nak. Viszont ha Joshua is hasonló hozzáállással lép ringbe, akkor ő fog győzni.

» superman   válasz erre
    2018-03-09 14:07:56

@tenere: ja pedig lehet, hogy nem kéne! nemsoká kiderül. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 13:50:59

Mindenki átnéz Parker-en. AJ és Wilder a nehézsúly óriásai.

» tenere   válasz erre
    2018-03-09 13:48:43

Nem csak a rajongóktól , hanem Joshua-tól is, na ott a pont, AJ nagyon is akarja ezt a meccset szerintem is, ő egy olyan bajnok aki folyaqmatosan keresi a kihívásokat. Minden meccsén !

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 13:29:15

Csak aztán nehogy Joshua legyen a következő Wilder-nek! :)

» Perkins   válasz erre
    2018-03-09 13:18:31

@Krissz97: lehetne mindkét helyen 1-1 meccs az lenne a legjobb talán!;-) AJ győzelmet várnék amúgy . Te kit várnál győztesnek?

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 12:46:42

@CHUBAKKA: Angliában kéne tartani.megiscsak aj az 'A' oldal

» Krissz97   válasz erre
    2018-03-09 12:38:10

ha AJ megveri Parker-t akkor végül is mi akadálya lenne, semmi szóval akkor tényleg hozzák össze, és tök mindegy, hogy hol. Nem kell itt semmiféle amerikai debütálás Joshua-nak , ha meg lesz az Wilder ellen legyen! Ez a meccs kell most a világnak nehézsúlyban ez az első számú harc!! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-03-09 12:21:45

@Jersey Joe: Povetkinnak nem most lőttek végleg szerintem.

Egyébként ez csak a reklám része,előbb legyen túl az angol Parkeren,utána lehet beszélni róla merre tovább.

» siposattila   válasz erre
    2018-03-09 12:06:08

Legyen úgy!

» ogreface   válasz erre
    2018-03-09 11:53:09

Ha így van, Povetkinnak végleg lőttek.

Egy ilyen meccset biztos, hogy oda-visszavágós alapon kötnek le, tehát ezzel elmenne majd egy év innentől számítva.

Én mondjuk jobban örülnék egy Ortiz vs Povetkinnak, annak szakmailag már több értelme lenne.
De tartok tőle, hogy kiváratják vele, amíg bagóért egyszer odaállhat majd 40-41 évesen, hogy kiüttesse magát valamelyik torony ellen.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-03-09 11:53:04

Jó volna!

» Lorant   válasz erre
    2018-03-09 11:48:03
fel