Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Magyar Ring Gála - Szellő Imre legyőzte Gyenyisz Gracsovot

2018-02-16 23:51:52 /
Tíz menet után pontozással győzte le Szellő Imre Gyenyisz Gracsovot a budakalászi Magyar Ring Gála főmérkőzésén péntek este - közölte a gála főszervezője az MTI-vel. Rácz Félix elmondta: a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, a 19 győzelemmel álló, veretlen Szellő Imre a 16 győzelemmel, 5 vereséggel és 1 döntetlennel rendelkező Gyenyisz Gracsov ellen szállt ringbe, aki 2013-ban legyőzte minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívóját, Erdei Zsoltot. A tíz menetre kiírt mérkőzésen mintegy kétezer néző előtt a 34 éves magyar bokszoló egy végig feszült mérkőzésen pontozással győzte le 35 éves orosz ellenfelét.

A pénteki gálán a nagyváltósúly magyar bajnoki övéért Fazekas László és Berki Ferenc Jr. csapott össze, utóbbi pontozással nyerte a párharcot. A nagyközépsúly magyar bajnoka Egedi Renátó lett, miután technikai kiütéssel az ötödik menetben legyőzte Krammerstodter Márkot. Az est folyamán a német Shefat Isufi is megvédte a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális övét az uruguayi Rafael Sosa Pintosszal szemben.

Szorítóba lépett az Európa-bajnok Bacskai Balázs is, aki a tanzániai Meshack Mwankemwa ellen az ötödik menetben technikai kiütéssel nyert, a félnehézsúlyú magyar bajnok Kis Máté pedig a bosnyák Ermin Avdicot győzte le a negyedik menetben szintén technikai kiütéssel.

Forrás: MTI
Fotó: Illyés Tibor

Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@pressurefighter0088 : hát az olyan dolgok azért segítenek rávilágítani mint pl lance armstrong esete,akinek utólag elvették az összes tour de france címét aztán amikor od aadták volna a 2. helyezettnek akkor kiderült ő róla is.
vagy itt van pl ez a link:
http://twistedsifter ...
itt az összes 100m férfi sprint legjobb eredménye,eddig csak usain bolt nem bukott,gondolom ő is fog pár év múlva
az észak amerikai profi kosárlabda liga(NBA) is ide sorolhatjuk ahol nincss komolyabb doppingszűrés,csak ligán belüli ,ha jól tudom.
teniszbe sharapova is megbukott mint nagy név
magyar vonatkozósba meg ott van a 2004es athéni olimpia.

nyilván az étkezés az edzés minősége,a regenerálódás stb a többi dolog ezen a szinten már klappol,a dopping egy további kis +,de nélkülözhetetlen.

    2018-02-20 18:15:00

a helyszínen nézem a mérkőzéseket:

- Szellő messze a tudása alatt bokszolt, ez nagyon látszott, remélem csak egyszeri alkalom volt, mert a jövőben ez a teljesítmény komolyabb ellenfelek ellen nagyon kevés lesz,
- Bacskai viszont kellemes meglepetés volt, szépen bunyózott, összeszedett volt a mozgása, jó volt nézni, ha a kondícióján és főleg az ütőerején még tudnak javítani akkor egész messze juthat szerintem...

» leslie   válasz erre
    2018-02-20 18:08:56

@Totti: +De miért ne tenné? Komolyan nem értelek. Óriási hendikeppel indulna az az ember, aki nem tol semmit. Ez nonszensz, amit írsz. Ez nem az erkölcsről szól,"

Ha a tisztességet elvetjük, mint lehetőséget, akkor még mindig ott van, hogy pl. azért nem tenné, mert fél a lebukástól ill. az azt követő 1-2 éves eltiltástól.

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-20 08:43:05

@Totti: Az csak egy példa volt arra, hogy nem igaz az amit sokan mondanak, hogy dopping nélkül NEM LEHET olyan szinten sportolni.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-20 08:28:55

@pressurefighter0088 : De miért ne tenné? Komolyan nem értelek. Óriási hendikeppel indulna az az ember, aki nem tol semmit. Ez nonszensz, amit írsz. Ez nem az erkölcsről szól, pláne nem a középkorban élt emberekről...

    2018-02-20 00:38:06

@leibigabi: Egyébként mitől lett tény, hogy élsport nincs dopping nélkül? Hol a bizonyítékok? Vannak akik lebuknak, legtöbben nem, lehet közülük néhány valahogy kijátszotta a vizsgálatokat, sokan meg nem nyomtak semmit, ez is lehet nem?
Azért lett tény, mert néhány okos kimondta, hogy minden élsportoló doppingol? Szeretik ezt elfogadni bizonyítékok nélkül az emberek, mert jól esik a tudat hogy aki elért valamit az "csak azért érte el, mert...bezzeg én is elérhettem volna, de...."
MOstanában mindíg szóba jön, hogy Canelo mennyire teli volt Golo ellen, de a kazah is teli volt persze, csak ő azért nem annyira. Honnan veszik akik ezt mondják?
Golovkin teli van? Lehet, de mi van ha nem? Annyira hihetetlen, hogy valaki aki egész életében ezt csinálta, méghozzá profi módon, odafigyelt a táplálkozásra, nem feltétlenül a Tesco-ból vette a csirkemellet, kiváló, minőségi edzésmunkát végzett az évek során, stb... alkalmazkodik ehhez az életformához dopping nélkül? Hogy a szervezete hozzászokott ehhez, és bírja, még ha másoknak ez elérhetetlennek is tűnik?
Azt mondják okosok, hogy az ember ugyanaz maradt, mint pár ezer éve volt, csak az életkörülmények beolyásolták. Vagyis ha pl a középkorban valaki úgy nőtt fel, hogy reggeltől estig nagyon nehéz munkát végzett, (és megért egy bizonyos kort, meg ugye akkor nem volt mindenféle oltás, meg nem volt olyan a higénia, stb), akkor hozzászokott a szervezete, nem? Dopping nélkül.

Én azt hiszem, lehet tévedek, hogy vannak élsportolók, akik használnak ilyen szereket, vannak akik nem, és nem is kevesen.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-19 22:31:44

@Kane: "Az hogy a többiek nyomják, sajnos nem felvetés hanem lassan tény, ami nem szép, nem is jó, de sajnos ez az objektív valóság"

Tudunk sportolókról, akik megbuktak doppinggal, ők doppingoltak, és tudunk olyanokról akik átmentek a dopping teszten (utóbbiak vannak többségben), eddig ez a tény, a többi már csak feltételezés, nem pedig objektív valóság.
Pl. mikor egy Brahmer az Universummal a hátterében magánakcióban rendel a netről valami ősrégi doppingszert amivel meg is bukik, számomra pl. nem azt mutatja, hogy pl. egy UBP "iparilag" doppingolná a sportolóit, mivel ha így lenne, miért neki kellett rendelnie sumákban valami ősszert, ha erre ott a stáb, akik amúgy is doippingolják hiper szuper cuccokkal?

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-19 20:59:22

@leibigabi: Az élvonal szintű edzésmunka, az annyi amennyit csak ki tud préselni magából az ember. Ha kétszer annyit tud doppingal, márpedig legalább kétszer annyira terhelhető egy dzsúzolt ember mint egy tiszta, akkor az a követelmény.

Az hogy a többiek nyomják, sajnos nem felvetés hanem lassan tény, ami nem szép, nem is jó, de sajnos ez az objektív valóság, amit nem tudok megváltoztatni semmilyen erkölcsi elvárással, vagy utópiával. Ha edző lennék, azt mondanám kövesse az erőnléti edző utasításait maradéktalanul, ha bokszoló akar lenni, annak ez az ára, ha nem akar az lenni ennek tudatában, akkor sajnos el kell engedni. Szomorú, de ez van.

    2018-02-19 20:27:05

@Kane: "Nem csak ezzel, minden lehetséges eszközzel, ahogy azt egy edzőnek kell. Ilyen magas szinten már azért szükséges, mert tisztán nem tud egy 20 év körüli ember napi kettőt-hármat edzeni olyan színvonalon, amilyet az élvonal megkövetel."

Minden ember más más edzés mennyiségre képes, ez a profiknál is így van. Ahhoz, hogy kijelenthessük, hogy "tisztán nem tud egy 20 év körüli ember napi kettőt-hármat edzeni olyan színvonalon, amilyet az élvonal megkövetel" kellene tudni, hogy milyen edzés mennyiségre képes egy 20 éves élvonalbeli tisztán. Aztán ha veszek egy másik 20 évest, aki tiszta, az mindjárt vagy kevesebbre, vagy többre lesz képes az előzőnél.

"Vegyük például az amerikai rendszerét ennek, bajnok vagy 16 évesen az államban, amiért alapvetően akár 100 kemény bunyós is elindul, akik versenyeznek nem csak veled, de az edzőtársaikkal is folyamatosan. Ha minden jól alakul, aranykesztyűs bajnok leszel, amiért már tízezrek indulnak, hasonlóan kemény morállal. 20 évesen, válogatottként a melléd szerződtetett erőnléti edző, azt mondja nyomd magadba ezt meg azt, másként nem fogod tudni felvenni a versenyt azokkal, akik a világ másik felén ugyan olyan keményen edzettek, bunyóztak mint te, viszont nyomják. Mit mondasz? Megkockáztatod hogy kárba menjen évek munkája, önfeláldozása, vagy magadba nyomsz egy szert, amitől magasabb szintre léphetsz a szeretett sportágadban? Te melyiket választanád?"

Jó kérdés :) De ebbe benne van az az előfelvetés, hogy a többiek nyomják. Vagyis eleve úgy állok hozzá, hogy többiek csak azért jobbak nálam, mert ők nyomnak valamit, ha én nem nyomok semmit, akkor ők jobbak nálam. Ha Te edző lennél, akkor 20 évesekre beszélnég rá a doppingot, mondván, hogy különben nincs esélye, mert biztos a többiek is nyomják?

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-19 19:39:59

Azthiszem Berki Ferenc nyilatkozta h a hobbistak nyomják magukat megse lett egyikbl se profi d

» felix trinidad   válasz erre
    2018-02-19 16:37:26

@pressurefighter0088 : "Viszont láttam nem egy olyat aki nem hogy nem szedett semmit, még a táplálkozásra sem figyelt oda, és olyan kib.szott erős, meg jó formában van, hogy az nem igaz."

Persze, nyilván ez alkat kérdése is. És különböző szereknek a hatása is gondolom egyén függő.

Egyébként én beszedtem azt az egy dobozt és ennyi. Szóval félreértés ne essék, én utálom ezeket a szarokat, és ellene is vagyok teljesen.

VISZONT

Itt ezek a srácok dollár milliók kapujáig akarnak elérni. Ehhez pedig minden akadályt le kell küzdeniük. Ennek érdekében teljesen ki kell zsigerelniük magukat. A profi boksz nem normális dolog! Nem emberi szervezetnek találták ki. Egyáltalán nem egészséges! Ezt szerintem senki sem vitatja. 99,9%-a a bokszolóknak nem a pénzért bokszol, hanem a SOK pénzért. Előbb-utóbb, ennek eléréséhez mindenfajta segítség kell. Mert ha én nem "tolok" "cuccokat" az ellenfelem igen, akkor óriási hátrányból indulok. Ez a hátrány persze kiküszöbölhető egy bizonyos szintig. De egyszer eljut az ember (már ha nagyon tehetséges, és szerencsés) a legjobbhoz, ahol már képtelenség felvenni a kesztyűt az ellenféllel segítség nélkül.

Legjobb példa: És nem akarom mindig Alvarezt bántani, mert jó bokszolónak tartom, de az ő kondija borzasztó. Szembeötlő még így is, hogy tele van. Biztos Golo is, oké tudom. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy ha mindkét bokszoló tiszta lenne, akkor ki merne itt a mexikói győzelmére tenni? Szerintem senki. Ő rajta baromira látszik, hogy élni nem tudna ezek nélkül. Különbözőek vagyunk. Mindenkire más mértékben hatnak ezek a szerek.

Kicsit ez olyan, mint a politika. Először mindenki (na, jó inkább vannak olyanok) akik úgy állnak a dologhoz, hogy na én igazat mondok mindig, nem lesz sumákolás.
És utána rájön, hogy ez képtelenség, esélye sincs. Politikában, ha teljes igazságot mondasz kicsinálnak, ha nem alkuszol meg dolgokban a (nagyobb jóért) kicsinálnak.
Szóval muszáj...

Én a doppingot is így látom. Szükséges rossz.

Legalábbis én így látom, lehet rosszul.

    2018-02-18 22:21:59

@potyi78: Tapasztalatból mondom, hogy a sok hülyegyerek aki elkezd edzeni, 10 fekvőt nem tud lenyomni, és már azon gondolkozik mit szedjen (táplálékkiegészítőr e gondolnak jobb esetben) nem húzza sokáig, hamar feladja, mert nem lett két hét alatt izmos, pedig ő szedte a fehérjét aminek a dobozára rá volt írva, hogy xy híres testépítő is szedi.

Viszont láttam nem egy olyat aki nem hogy nem szedett semmit, még a táplálkozásra sem figyelt oda, és olyan kib.szott erős, meg jó formában van, hogy az nem igaz.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 21:44:11

@pressurefighter0088 : Én úgy szoktam fogalmazni, hogy a világ elkorcsosult... Sajnos a sport is. A probléma összetett de egyik szegmense pl az ,hogy sajnos ma mindenki villantani akar. Ez nem csak a box problémája. Az átlag edzőterembe járó aki csak hobbiból edz a jobb kinézetért már úgy kezdi hogy mit szedjek,de egy normális edzést nem tud megcsinálni... Azért régen ez nem így működött.Persze tudom én vagyok az idealista:) mások hülyének mondanának:)

» potyi78   válasz erre
    2018-02-18 21:31:34

@Totti: Hát nem tudom, nem látok bele ezekbe a dolgokba, csak mindig eszembe jutnak a régiek. Nem vagyok biztos benne, hogy manapság erősebb lenne a mezőny mint 40 éve, pedig akkor biztos nem voltak ilyen szerek. Ez az egyetlen érvem, amit fel tudok hozni. Meg Foreman. Ő szerintem nem nyomott semmit. :)

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 21:13:04

@pressurefighter0088 : Például, ha én bevenném a legszuperebb szert, ami létezik, valószínűleg akkor sem élném túl Joshua ellen az első percet sem.

Viszont, van egy nagyon másfajta, nem is boksz, nem is igazán jó, de saját tapasztalatom egy bizonyos szerrel. Nem dopping, full legális, meg szerintem ismeri is mindenki. Jó pár éve járok edzőterembe mozogni, (tudom az nem boksz, meg nem is sport, de most nem is ez a lényeg) és pár éve mondta valaki, hogy van ez az NO fokozó dolog és elég fasza. Ez amúgy teljese legális, meg semmi extra, na mindegy is. Én utálok amúgy minden ilyen dolgot, de a poén kedvéért vettem egy dobozzal. (Még egyszer mondom a poénkedvéért, én nem versenyszerűen gyúrok, meg igazából nem is gyúrok, csak mozogni járok le) Szóval beszedtem ezt a cuccost, és azt kell mondjam, hogy tényleg érezhető volt a dolog rendesen. A működési elve elvileg, hogy fokozza az érfal tágulatát, így több oxigén jut az izmokba vagy sejtekbe. Ezáltal jobb lesz az állóképesség és a teherbírás. És valóban érezhető volt.

Na most. Leszögezném, még véletlenül sem hasonlítom magam egy profi sportolóhoz.
De ha belegondolunk, hogy ez egy full legális cucc, és valóban segít, hát éreztem, hogy jobban megy, kevésbé fáradok, akkor még is mit érhetnek a tiltott, komoly szerek. És ha a másik szedi, az nekem mekkora hendikep már?

Én valóban nem tudom elképzelni az élsportot dopping nélkül. Lehet tévedek, de nincs érv mellette, hogy mért ne csinálja valaki. És szerintem itthon is csinálja mindenki. Természetesen nem vádolni szeretnék senkit, és megsérteni sem, de elképzelni nem tudom... Na mind1, ez csak az én agymenésem, egyébként ténylegesen fogalmam sincs ki mit szed be...

    2018-02-18 20:41:29

@pressurefighter0088 : Povetkint mindenképpen meg akarta buktatni Haymon, ha egész felkészülés alatt csak csicseriborsót meg málnát evett volna akkor is találtak volna nála valamit.

» antonio   válasz erre
    2018-02-18 20:34:51

@leibigabi: Nem csak ezzel, minden lehetséges eszközzel, ahogy azt egy edzőnek kell. Ilyen magas szinten már azért szükséges, mert tisztán nem tud egy 20 év körüli ember napi kettőt-hármat edzeni olyan színvonalon, amilyet az élvonal megkövetel.

Vegyük például az amerikai rendszerét ennek, bajnok vagy 16 évesen az államban, amiért alapvetően akár 100 kemény bunyós is elindul, akik versenyeznek nem csak veled, de az edzőtársaikkal is folyamatosan. Ha minden jól alakul, aranykesztyűs bajnok leszel, amiért már tízezrek indulnak, hasonlóan kemény morállal. 20 évesen, válogatottként a melléd szerződtetett erőnléti edző, azt mondja nyomd magadba ezt meg azt, másként nem fogod tudni felvenni a versenyt azokkal, akik a világ másik felén ugyan olyan keményen edzettek, bunyóztak mint te, viszont nyomják. Mit mondasz? Megkockáztatod hogy kárba menjen évek munkája, önfeláldozása, vagy magadba nyomsz egy szert, amitől magasabb szintre léphetsz a szeretett sportágadban? Te melyiket választanád?

    2018-02-18 20:27:29

@pressurefighter0088 : Meg a lebukás esélye is nagy, hallotam ilyeneket hogy csinálnak új szereket, ami eddig nem volt így a doppinglistán sincs rajta, de lehet hogy fél év múlva rajta lesz, és akkor úgy jár a sportoló mint Povetkin.

Akkor azt mondod, hogy egy Povetkin kaliberü bunyós stábja sem volt képben?

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-18 20:22:12

@leibigabi: Meg a lebukás esélye is nagy, hallotam ilyeneket hogy csinálnak új szereket, ami eddig nem volt így a doppinglistán sincs rajta, de lehet hogy fél év múlva rajta lesz, és akkor úgy jár a sportoló mint Povetkin.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 19:54:50

@Kane: "Hááát... Ez így ilyen formában nem hiszem hogy igaz. Bizonyos országokban egyszerűen nagyobb kultúrája van ennek a sportnak, és mivel ott van ebben biztos karrier lehetőség, alapból sokkal motiváltabbak már gyerekkortól kezdve, és aki átesik a szitán, látnak benne potenciált, azt fogják feltuningolni."

Ez így van. De a feltuningolásról, miért kellene azt gondolnom, hogy mindenki, mindenféle szabálytalan cuccot akar majd bevetni? Egy ilyen helyzetbe Te pl. koksszal tolnád a csúcsversenyződet az elsőségért?

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-18 19:38:51

@leibigabi: Tudom, csak megláttam hogy dopping, mondom írok valamit én is.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 19:37:40

@potyi78: "Az biztos ha természetes módon nem tudod a maxot kihozni magadból akkor doppinggal megoldódik minden?" Nem valószínű.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 19:37:06

@leibigabi: Hááát... Ez így ilyen formában nem hiszem hogy igaz. Bizonyos országokban egyszerűen nagyobb kultúrája van ennek a sportnak, és mivel ott van ebben biztos karrier lehetőség, alapból sokkal motiváltabbak már gyerekkortól kezdve, és aki átesik a szitán, látnak benne potenciált, azt fogják feltuningolni. Nem egyszer láttunk már olyat, hogy egy mezitlábas mexikói utcagyerek egy rangos amerikai gálán, beugróként feladja a leckét a nála sokkal jobb körülmények közt edző bunyósnak, pedig mexikó ezerszer szegényebb ország nálunk. Összetettebb kérdés ez annál hogy egy ember teljes választ tudjon rá adni.

    2018-02-18 19:30:34

@Kane: Nem minősítettem a meccset,a nézők esetleges kritikájának lehetőségeit vázoltam.
Helyén kell kezelni a magyar profi bunyót,Szellőt is,akkor nincs probléma.
Szerintem tévút a nemzetközi elittel összehasonlítgatni,m int ahogy sokan teszik itt.
Az kicsit flusztráló Imrével kapcsolatban hogy minden meccse után elmondják hogy na majd a következő összecsapásán,na majd a következőn,na majd legközelebb.
Aztán szép lassan 60éves lesz.
Az rendben van hogy nem fog már fejlődni az ellenfelek erősödésével,mert nem erősödnek,de utóbbi meccse számomra már a szórakoztatás szikráját sem hordozta magában,elnézést ha ezzel megbántok valakit.
Mindamellett pontosan tudom hogy ő a magyar Szellő Imre,aki Félix gálákon lép fel,és úgy nagyjából ennyi is,nehéz is lenne továbbképzelni a dolgot.
Na de majd legközelebb:)

» siposattila   válasz erre
    2018-02-18 19:30:16

@pressurefighter0088 : Nem is Neked címeztem. Viszont akik úgy gondolják, hogy úgy működik, nekik erősen be kell kalkulálják, hogy vannak akiknek több pénzük van hatékonyabb doppingra, míg másoknak erre (jóval) kevesebb a keretük.

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-18 19:26:44

@pressurefighter0088 : Egyetértek veled. És ez egy olyan összetett rendkívül sok tényezős téma amit itt kifejteni nem lehet.Külön részleteiben is több oldalon tárgyalható.Pl. milyen céllal,hány évesen,kinek hogy bírja a szervezete,stb stb...Én is azt mondom illetve a természetemből is adódik, persze hogy létezik, de szeretném azt hinni , hogy nem mindenki használja.Az biztos ha természetes módon nem tudod a maxot kihozni magadból akkor doppinggal megoldódik minden?

» potyi78   válasz erre
    2018-02-18 19:15:17

@leibigabi: Én nem gondolom hogy nincs élsport dopping nélkül, csak azt hogy jelen van a dopping az élsportban.

Nem hiszem hogy a dopping hiánya miatt nincsenek a magyarok azon a szinten, sztem ez kevesebbet számít mint sokan gondolják, csak ugye sok ember nem látja hogy a sportoló mennyi munkát fektetett bele, mennyi lemondással járt hogy ott tart ahol, és könnyű mindig a doppingra fogni.

Persze számít a dopping, hogyne számítana, de unom már hogy mindig szóba jön, és sokan már úgy beszélnek sportolókról, mintha a dopping nélkül sehol se tartanának.

30-40-50 éve olyan jó bokszolók voltak, gyorsak, erősek, bírták 15 menetig intenzíven, akkoriban biztos nem volt olyan szinten a kémia mint ma.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 19:00:41

Egyébként, tényleg, azok véleményére lennék kiváncsi (sokan vannak :) ), akik azt gondolják, hogy "nincs élsport dopping nélkül", hogy esetleg nem-e arról van szó, hogy a magyaroknak kisebb az anyagi lehetősége a csúcs doppingra és esetleg ez az oka hogy valamivel le vannak maradva az élmenőktől?

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-18 18:07:44

Én írtam már nagyon régen meg Félix válaszolt is, hogy vannak lépések az ügy érdekében de azóta sem jött össze ezek szerint Seferivel összerakni akár idegenben is leginkább Nuri-val de akár jó lenne Sefer is. Esetleg Dél-Afrika nem tudom a lehetőségeket Johnny Muller? Német vonal? Német gálára betolni biztos van kapcsolat Ko-Kó útján Rene Huebner,Leon Harth,Kai Kurzawa? Amcsi vonalon Karpency,Junior Anthony Wright,Isiah Thomas kicsit ott is pörögne a neve.Ezek mind masszív meccsek lennének de van szerintem győzelmi esély. Természetesen nem a pénteki formával de én nem hiszem, hogy ez kifogás keresés lett volna biztos nem volt Imre top formában.Legalább egy ilyen meccset behúzna talán még jobb is lenne ha nem lehetne idehozni az ellenfelet és el kéne menni idegenbe, azt mondom utána be lehet próbálni valami címmeccset. Tesztelni kéne, hogy viseli az ellenséges közeget egyáltalán a nagyobb nézőszámot meg ezek a srácok azért bunyózni is tudnak. A következő lépcsőnek meglátásom szerint valami ilyesminek kellene lennie. Ha itthon itthon mindegy de valami Grachev szinttől még egy fokkal nívósabb ellenfél kell. Ha az megvan én azt mondom minden erővel címmeccs! Csak ne Usykkal annak nincs értelme.

» El Doggy   válasz erre
    2018-02-18 17:22:29

@antonio: "Na meg nem, vagy csak valami gagyi doppingot tolhat."

:)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-18 17:06:12

@Kane: Na meg nem, vagy csak valami gagyi doppingot tolhat. Hogy élvonal legyen ebben is fejlődni kellenne.

» antonio   válasz erre
    2018-02-18 17:03:25

@Kane: "ekem úgy tűnt, Szellő nem úgy lépett ringbe mint aki tudja magáról mekkora szakadék van közte és az ellenfél között, leredukálta magát az ellenfél szintjére, és úgy próbálta legyőzni, pedig fizikálisan, technikai tudásban is sokkal különb nála, mintha ezeket ki sem akarta volna használni."

Nem lehet, hogy vagy Szellőt becsülted túl vagy/és Grachevet alá?

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-18 17:02:51

@siposattila: Egyáltalán nem szar, csak sokkal kevesebb mint ami lehetne. Szellő amatőrben egy nagyon kemény bunyós volt az élvonal szintjén is, Gvozdykkal is felvette a versenyt, még ha ki is kapott, pedig általában az ilyen szintű öklözők ellen a magyar válogatottak be vannak rezelve. Egy iszonyat jó alapanyag, akitől joggal vár sokkal többet az ember mint amit mutatott most, Grachev egy rutinos C kategóriás, semmi több, az ilyen piszkos trükkökre is számítani kell, és büntetni ahogy csak lehet. Nekem úgy tűnt, Szellő nem úgy lépett ringbe mint aki tudja magáról mekkora szakadék van közte és az ellenfél között, leredukálta magát az ellenfél szintjére, és úgy próbálta legyőzni, pedig fizikálisan, technikai tudásban is sokkal különb nála, mintha ezeket ki sem akarta volna használni. Ilyen formájában semmi keresnivalója nincs az elit ellen, pedig ő jelenleg az, akit lehetne olyan formába hozni hogy ne kelljen aggódni érte. Remélem tényleg csak valami betegség hibája volt ez, és tud ennél sokkal jobb is lenni, csak ehhez meglátásom szerint az kéne, hogy ilyen-olyan külföldi gálákra előmeccsnek beszervezzék, kb vele azonos teljesítményű bunyósok ellen, ahol össze is kell kapnia magát a győzelemhez, motiváltabb, élesebb lehetne sokkal. Ha meg neadjisten kikapna tőlük, hát akkor ennyi volt benne és kész.

    2018-02-18 16:48:53

@siposattila: Szerintem a szar és a jó közt van át menet..
Ennyiből a Juve jó a Spal meg szar például,de messze nem így van..
Szellőre pedig pláne nem mondanám hogy szar mégha a pénteki teljesítménye gyengébb is volt az elvártnál....
Így jött ki a lépés,Gracsov azért nem egy nyeretlen két éves ,mégha nem is A vagy B kategóriás bunyós.
Kellemetlen a stílusa és nem 'ilyeszti'meg az sem ha szabálytalankodni kell bizonyos helyzetekben..Úgy dobta sokszor a fejét hogy nekem fájt..
Iminek talán ezt még meg kell tanulni kezelni és a következő könnyeb lesz..
Plussz a nyomás is nagy volt Imin még is csak az az ember volt vele szemben aki papiron legyőzte a mi Zsoltinkat.
Attilának abban igaza van hogy kritikát lehet megfogalmazni sőt abból tanul az ember ha építő jellegű,de nem ez a módja hogy szar meg ilyenek..

» Ginko86   válasz erre
    2018-02-18 15:22:58

@BertokRobert: Nem igazán értem egy néző vagy nézők miért ne fogalmazhatnának meg kritikát,sőt továbbmegyek,senkine k nincs hozzá joga,csak a publikumnak.
Ha valami szar,az szar,hiába próbáljuk nikkelezni,ha pedig jó az egyértelmű.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-18 14:54:02

@BertokRobert: Szellőt érhette kritika véleményem szerint
de így hogy tudjuk az előzményeket szerintem teljesen rendbe volt a teljesítménye.
Gracsov nagyon nehéz ellenfélnek bizonyult így utólag.
Én azt hittem Imi bedarálja a 7,8 menetben de sajnos jött ez a piszkos taktika amit a helyszinen szóvá is tettem,nem szeretném szándékosnak gondolni de nehéz nem úgy nézni.
Gyakorlatilag minden támadásnál dobta a fejét,ezzel sérülést okozva Iminek..
Grat a felkészüléshez mert aki sportolt valaha valamit pontosan tudnia kell hogy egy ilyen dolog nagyon vissza veti a teljesítményt..

» Ginko86   válasz erre
    2018-02-18 14:18:15

@BertokRobert: Lehet eltúloztam, de szerintem nem egyedül vagyok csalódott a meccs után. Bute nagyközépsúlyú, Sillah másodvonalas, Chilemba pedig egy kellemetlen stílusú védekező bunyós, Erdei sajnos már a múlt, de objektíven nézve ő simán verte Grachevet sok évvel ezelőtt. Nem egyedül vagyok csalódott Szellő produkciója után, sokat reméltem előzetesen, látva hogy Usyk csapatával közösen készültetek, azt hittem semmi gondot nem fog okozni és simán befejezi 8 menet alatt Imre, tudván hogy az ő stílusa frontális, kemény támadóbunyó. Ehhez képest a ringben szinte egy kvalitásúnak tűntek. Persze nyilván van egy rakás körülmény amikről én nem tudok, de mégsem úgy tűnt hogy ilyenek hibájából alakult úgy a meccs ahogy. Rosszindulatú akkor lennék ha alig várnám hogy kiüsse valaki Szellőt, ez nyilván nincsen így, ugyan úgy szorítok neki minden meccsen mint bármelyik másik magyar bunyósnak.

    2018-02-18 13:02:25

@Peacock: Nem lehet, és nem is kell mindent érteni. Az érintett emberek jelleme, korrektsége, felkészületlensége, valószínűsíthető lelki sérültsége a válasz. Ők, a minden esetben a csak 100% kritikával élők! Mindegy, hogy kit, mindegy, hogy miért, csak bántani. Nem kell ezt megérteni, nem is lehet. Nem cserélnék egyikükkel sem..

» BertokRobert   válasz erre
    2018-02-18 12:58:24

@Kane: Erdei Zsolt, Ismayl Sillah, Isaac Chilemba, Lucian Bute, stb.
Mindegy, hagyjuk a tényeket, a lényeg a jóindulat:-)).

» BertokRobert   válasz erre
    2018-02-18 12:45:16

@Rako17: Habachi elleni meccse is véleményes volt, akkor ő volt itthon. Ilyen a (boksz)élet.

» pepegross   válasz erre
    2018-02-18 12:42:52

@El Doggy: Facebookon fent van a teljes meccs. Nem néztem még végig, de véleményes pontozás azt írják... A "hazai" (albán?) csapat nagyon boldog volt. Nem tudom, hogy Darmos további pályája hogyan alakul majd, de több bunyósnál hasonlót láttam mint most nála: Néhány gyengébb teljesítmény a hazai gálákon, aztán pedig jöttek a külföldi lehetőségek. (Baranyi, Kelemen, Laki...) Ennek ellenére sok sikert kívánok neki! :)

» Rako17   válasz erre
    2018-02-18 12:14:17

Most nézem, hogy Darmosnak meg tegnap sikerült megosztott pontozással kikapni Svájcban valami 6-0-ás koszovói gyerektől...Első pillanattól nem stimmel valami ezzel a Darmossal egyszerűen a profi box nem neki való vagy én nem tudom. Úgy gondoltam több lesz az ő pályafutásában. Ő vagy elmegy szerintem Félixéktől vagy ilyen külföldi gálákon lesz elég sokat foglalkoztatva amolyan fekete lóként. Az ő mérlegének már mindegy be lehet tologatni feltörekvő veretlen srácok ellen még lehet elcsíphet ezzel egy egy címmeccset is ki tudja.

» El Doggy   válasz erre
    2018-02-18 11:43:39

@Ginko86: Köszönöm!

Egyébként Kispálnak Fazekas és Berki ellen is az volt a baja, hogy elfogyott a kondi.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-18 09:34:49

@Ginko86: Minden szavaddal egyetértek! ;) Köszönet a beszámolókért, sajnos én nem tudtam ott lenni a helyszínen. Ez a két párosítás hazai szinten top volt. Jöhetne egy Berki-Görbics. :) A TV-s közvetítések végén tényleg jó lenne egy komplett összefoglaló az összes meccsről. (2-3 perc / meccs max.) Bár a műsoridő rövidségét sem értem, bennem lett volna még 1 óra legalább, hogy néhány meccset megnézzek. De nyilván ennek is megvan az oka.

» Rako17   válasz erre
    2018-02-18 07:50:52

Megnéztem szépen lassan a meccset újra. Szellő tényleg úgy nézett ki helyenként, mint aki nincs rendben,ennél élesebb szokott lenni, legközelebb remélem jobb ellenfél ellen, jobban bokszol.A 100-89 pontozást túlzásnak tartom, azért Gracsov is nyert menetet, olyan is volt amit elég tisztán.

» pepegross   válasz erre
    2018-02-18 06:08:08

Egyébként meg nem tudom minek kell folyamat szidni ezeket a gálákat.
Néphülyítés meg ilyek okosságok..
Mindeggyik fiú tisztában van az adottságaival Félix tuningolja a mérleget ahogy tudja ,ez a dolga végülis..
Foglyuk már fel hogy ezek a gálák nem tengeren túli meg Angol sok milliárdból össze hozott rendezvények.
Ha ez sikerült akkor talán megértjük hogy miért 6000 a jegy és nem 60000,ha ez is meg van akkor tudjuk úgy nézniba meccseket hogy tudjuk ezeknek a fiuknak 80%ba van civil állása is..
Alacsonyabb a színvinal mint nyugaton,bizony elmondhatjuk sik esetbe,de pár srác azért igen ügyes és egy komoly stábbal érhetnének el sikereket..
Szóval ne szidjuk hanem szurkoljunk nekik.
Én mindig úgy megyek hogy szórakozásnak fogom fel,jó a hangulat mindig a fiuk nagy része amennyire telik tőle oda rakja magát ennyi a történet ,se több se kevesebb...
Nem ők lesznek az új Pac-Man de szerintem ezt tudják is ..

» Ginko86   válasz erre
    2018-02-18 05:18:20

@pressurefighter0088 : Görbics - Kispál meccs is jó volt.
Az elején sokat árnyékoltak azt hiszem ,ezt a közönség szóvá is tette.
Utánna Kispál átvette az irányítást dobálta a bombákat csak elfogyott a kondi.
Görbics darált teljesen jogosan nyert.
Az utolsó 3 menetben teljesen állva hagyta Kispált,úgy éreztem hogy Tko lesz a vége fele de elmaradt köszönhetően Kispál kemény fejének.

» Ginko86   válasz erre
    2018-02-18 04:59:08

@Ginko86: Köszi, úgy legyen, visszavágót!

Görbics-Kispál meccset leírnád?

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 22:55:48

@Peacock: Kótai mögé azért viszonylag nehéz is lett volna beállni, így hogy volt mellette egy ember, aki folyamatosan azzal traktált mindenkit, hogy mekkora világbajnokokat verne ő meg, a valóságban meg totál ismeretlen felhozóemberekkel szenvedett folyamatosan, meg némelyik simán el is verte, de az tény, hogy valóban mindent beleadott. Az majdnem olyan volt, mint ez a Nemesapáti-Feja tandem, amikor a mester elviszi a showt amíg látszólag megy a szekér, csak Kótai legalább top100-200 körüli arcokat meg tudott verni.
Balzsayra nem emlékszem, hogy bárki is kritizálta volna, csak Stieglitz jobb volt, de ő szinte mindig jó meccseket csinált.

    2018-02-17 22:51:31

@Peacock: hát ez van, nem érdemes ezen idegeskedni, vagy ilyesmi. Vannak egyszerűen irigy, vagy rosszindulatú emberek akik csak kritizálni, kötöszködni járnak ide, akiknek semmi nem jó. vagy mittomén! :-D ;-) de szerencsére azért vannak normális fórumozók is akikkel el lehet dumálni, és nemcsak hőbölögni tudnak, és tudnak utálat nélkül is véleményt formálni! így gondoltam én. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-02-17 22:45:29

@CHUBAKKA: Igen, pont ezt érzem, Erdei remek példa: hiába volt jó és eredményes, a top 5-10 biztos tagja, nemcsak a jogos kritikát kapta (kondigond és ütőerő hiány, ill. akár tengerentúli címegyesítők hiánya), hanem azt is hogy úgyse lenne esélye ez meg az ellen, stb.
Koko dettó: hiába volt olimpiai bajnok, profi vb (ha ez egy külföldinél megvan az már elismert itt a fórumon és a nemzetközi szaksajtóban is) és egyáltalán a magyar profi boksz úttörője: nem csak a showelemekért kapta a kritikát, hanem jött mindenki azzal hogy Hamedhez viszonyítva úgyis egy senki... vazzeg de pont őt célozta meg, kereste a kihívást és qva jól bokszolt, akkor minek is drukkoltunk ellene? Mert magyar volt?
Kótai és Balzsay a két anúgy hót szimpatikus személyiség szintén kapta folyamatosan hogy nem a top 1-5 tagjai. Jó, és? Kiadták ami bennúk volt, eredményesek is voltak, mégsem bírtak a magyar szurkolók úgy igazán mögéjük állni. És nem szakmai kritikáról volt itt szó, mert szakmailag Usyk, Joshua, Spence is kritizálható és kritizált pld. Hanem egyfajta ELLENSZENVRŐL. Ezt én pusztuljak meg ha értem.

» Peacock   válasz erre
    2018-02-17 22:40:43

@pressurefighter0088 : Volt szerencsém a helyszinen megtekinteni a gálát az első sorból a vip sor mögött..
Nos igen Berki - Fazekas meccs szoros volt nagyon szerintem..
Abban a pillanatban én nem tudtam volna győztest hirdetni,mindeggyik fiú adott és kapott is ahogy illik..
A dinamikusabb Fazék volt szerintem és jobban is tudta 'terorizálni'Ferikét ahogy én láttam,mindent kiadott magából..
Ferike pedig furcsa volt nekem kicsit,látszott a fizikai fölény és ha megindult úgy éreztem simán le tudná dózerolni Fazekast..
Az is furcsa volt hogy persze biztos elfáradt de még az utolsó memetben is azt láttam rajta hogy még 5 menetet simán le tudna bokszolni szóval a kondival nem volt gond szerintem..
Ferike mellet szól hogy össze öltöztünk,mindketten kék kockás ing,jól mutatunk a képen😁..
Összeségében jó pörgős meccs volt,tapasztalat gyűjtésnek tökéletes volt Ferinek hogy mennyit profitál belőle az rajta múlik, mert van még hiányosság azért
Fazék előtt is le a kalappal nagyot küzdött kiadott mindent soha rosszab meccset fiuk.
Egy visszavágó jöhetne hogy minden és mindenki a helyére kerüljön,szerintem lenne rá igény..

» Ginko86   válasz erre
    2018-02-17 22:38:13

@CHUBAKKA: PL Golovkin is megkaja mindig hogy jobb ellenfelek ellen eltűnt az őserő, stb.... hiába pvp1

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 22:27:22

Nem értem Szellő miért nem ütött testre szinte az egész meccs alatt. Grachev szinte felkínálta ezt a lehetőséget a fura védekezésével. Vagy lehet csak én látom így,mint amatőr hozzá nem értő bokszrajongó?

» prewitt   válasz erre
    2018-02-17 22:27:07

@Peacock: tök mindegy lehetne bajnok nagy szervezetnél akkor is kapná a sok savazást ne félj te attól , emlékezz csak Erdei-re ő is kapta rendesen, vagy a többi Balzsay is stb..valakiknek mindegy csak szidhassabak valakit, ennyi

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-02-17 22:19:53

Én nem láttam a meccset, nem is találom, de örülnék hogy ha fenn van valahol, adna hozzá vki linket.
Amúgy az, hogy Szellő legyőzte Grachevet, az azért csak jó hír. A kritika alighanem megilleti őt is ha jól veszem ki, de eléggé értetlenül állok a sok negatív véleménnyilvánítás előtt. Szellő a jelenlegi legjobb magyar profi öklöző, tudható hogy jó sportember, így (majdnem) biztosan keményen készült. Ha jól értem ennek ellenére nem volt jó formában, amiért kár. De mégiscsak nyert, ha jól értem mégiscsak egyértelműen, és Grachev megkopottan is a top 100 tagja. Imi nem lenne esélyes a WBSS torna résztvevői ellen: ez jogos. De azért ő van - szerintem - azon a szinten, hogy tisztesen helytállna, és akkor igenis van esélye, ha nem is ő az esélyes. A küzdősportok már csak ilyenek, Imi pedig egy (vímmecsközelbe promotált) bajnokaspiráns a sok közül. Én pedig örülök, hogy van legalább egy magyar bajnokaspiráns ökölvívónk, akinek lehet drukkolni.
Az előző ellenfele és Grachev végre kb. a top 100 tagja volt. Most kéne jöjjön a top 50-ből valaki. Ha nem így lesz, Félixet én is csak kritizálni fogom. És remélem Szellő is ezt kéri amennyire ebbe beleszólása van. Sajnálni fogom ha veszít, de ha emelt fővel, becsülettel, a győzelemért mindent megtéve teszi: gratulálni fogok neki.

» Peacock   válasz erre
    2018-02-17 22:02:04

@potyi78: Már csak az hiányzik, hogy afrikaiakat meg grúzokat honosítsanak, hogy magyar színekben bokszolhassanak....

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 21:28:40

Hú hát ahogy látom elég nagy indulatokat váltott ki ez a "magyaros" gála +közvetítés. Sajnos egyre inkább azokkal értek egyet akik azt mondják a bokszunk kezd olyan lenni mint a mi kis focink...

» potyi78   válasz erre
    2018-02-17 21:13:23

Egy valamit nem értek. Miért kell sunyinak lenni?

Egedi meccsét adja az M4, de a Berki-Fazekas meccset nem? Szerintem az lehetett volna főmeccs is akár,legalább abszolút kétesélyes volt, de nem, még le sem adták a TV-ben.

Aztán most találja ki aki nem látta, olvassa a facebook kommenteket, hogy mi volt valójában. Berki pontozás, öregBerki azt írta 8 menetet simán vittek, a másik oldal szerint meg elcsalták a meccset. Bocs hogy megint kiakadok ezen, de úgy érzem pont azért nem mutatták ezt a meccset, mert szoros volt, túlságosan is, és így egyszerűbb nem mutatni, mint mutatni és hallgatni utána a negatív kritikát a pontozásról.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 20:52:11

@bpjotruska: "Ott van a cikk, csak ra kell kattintani"

Igen ott van ,ahogy arról filozofálsz, hogy Grachev miért egyedül érkezett... Aztán azóta itt meg csak magyarázkodsz, de a gáláról még egy betűt nem sikerült irnod ehhez a hirhez. Erre irtam lentebb ,hogy nem fontos.

    2018-02-17 20:40:35

Vannak más nemzetközi bajnoki címek is. A WBC-nek is van amerikai övei. Soha nem értettem meg, hogy miért nem lehet megpróbálni...

» Danifiu   válasz erre
    2018-02-17 20:34:56

@VRRRT: de minek?

» fixpont   válasz erre
    2018-02-17 19:56:47

Ennyi erővel a Maske-Hill 2 mintájára Erdeit is vissza lehetett volna csalni a ringbe.

    2018-02-17 19:37:37

Arsen Goulamirian,Ryad Merhy,Ruslan Fayfer,Micki Nielsen - nem nagymenő,de jó mérlegű versenyzők, náluk talán lenne esély egy meccsre. Ők persze veszélyesek is. Kicsit nézegettem a ranglistákat, Imre a WBO-nál 4., az IBF-nél 10.-meglepne,ha Félixék elismert célja csak a hazai gálákon bokszolás lenne. Ennek csak akkor lenne értelme, ha látványosan kicsapkodna mindenkit,akit idehoznak a Noname Promotiontól, és az úri közönség tudna kicsit örjöngeni és álmodozni, de ez nem működik.

» pepegross   válasz erre
    2018-02-17 19:00:03

@szabinar: mi köze a nemzetségnek ahhoz hogy vki pocsék teljesítményt nyújt? a szar az szar.

» csato gabor   válasz erre
    2018-02-17 18:40:02

Imre 34 éves van max. 3-4 éve szerintem ebben a sportágban. Ebben a súlyban még talán kicsit több is lehetne de nem tartom valószínűnek, hogy 39-40 évesen is boxolni fog. Van még benne ha ügyesen csinálják 10-12 meccs. Az idén én úgy gondolom be lesz tolva egy komoly meccsre mert ha vereség lesz a vége utána 3-4 ilyen felhozó ember után talán még egyszer el lehet őt sütni egy VB-n!Senki sem félkegyelmű aki körülötte van látják, hogy a legnagyobb nevek ellen esélytelen de jelen pillanatban bőven van már a ranglistán mögötte helyezkedők közül is aki ellen finoman szólva nem Imre az esélyes. Nincs értelme középszerű gálákon levágatni. Ezek építkezésre vannak fenntartva és mikor jön egy nagy lehetőség Félix bedobja az aktuális húzónevet a mélyvízbe minden mindegy alapon.Sajnos ez a felhozatal így lehet őket terelgetni. Fel kell fogni lassan, hogy nincs nemzetközi klasszisunk ebben a sportágban. Behatárolt képességű bunyósaink vannak akiknek össze lehet Grúz és ilyen olyan afrikai országok másodvonalas versenyzőiből kovácsolni egy tisztességes mérleget amivel pályafutása során 1x talán 2x lásd Bedák be lehet tolni egy nívós külföldi akár USA beli gálára VB címért. Ott meg marad a csodában bízás. Emberek ez erről szól meg kell barátkozni a gondolattal és bízni abban a bizonyos csodában. Persze nincs ez így jól de ezt a szakmában dolgozóknak kell helyre tenni alapoktól kezdve, ezen mi itt vajmi keveset tudunk befolyásolni. Mellesleg Imi baszogatásáról annyit nem egy töltelék grúz volt az ellenfél aki eljött 2 menet alatt feküdni. Egy kemény orosz gyerek elég jó állal, csak szólok ez a srác 4 másiknak vette el a veretlenségét már abból kettő bizonyos Erdei Zsolt a másik Ismayl Sillah! Jó tudjuk Erdeit nem verte meg de csinált egy aránylag szoros meccset és végig állta. Vereséget csak olyan emberektől szenvedett el aki azért az aktuális súlycsoportja élmezőnyébe tartozik végig állta Chilemba, Liebenberg majdnem Oosthuizen ellen is!! Rodrigeznek meg lefeküdt azzal ne számoljunk. Szóval semmi extra ez a Grachev de egy marha kellemetlen kemény rakkolós gyerek akit könnyedén tényleg kb. a top 10 verne. Mint ahogy említettem és nem árulok el nagy titkot és talán maga Imre sem bántódik meg őt nem sorolnám ebbe a top 10-be. Aztán cáfoljon rám legyen úgy!

» El Doggy   válasz erre
    2018-02-17 18:39:38

@Romsy: A problema az, hoy magyarrol leven szo a szabad-oszinte velemennyilvanitas automatice sarozassa valtozik

» szabinar   válasz erre
    2018-02-17 18:18:05

Egedi ellenfele szepen helytalt ahoz kepest hogy egy szammal kisebb volt. Egedit szerintem verne Nemesapati, Klaszz lemeszarolna.
Szelll kapcsan a magyarazkodas eleg gaz, talan egy ebu vagy interim címre kepes lesz.

» felix trinidad   válasz erre
    2018-02-17 18:11:33

@Winwin: :D

» szabinar   válasz erre
    2018-02-17 18:05:34

@pepegross: szted 34 eves korara nem derult meg ki? Annak megfeleloen menedzselik amit ki lehet hozni belole anyagilag, kb mint az osszes profi bokszolo a vilagon, miert lenne o kivetel, mert magyar ;D

» szabinar   válasz erre
    2018-02-17 18:00:12

majd az edzővel biztos átbeszélik, hogy mi a szakmai oka egy ilyen teljesítménynek ennyire gyenge ellenfél ellen, semmi értelme itt sározni, hogy ki szerint mennyire kevés az elit ellen.

    2018-02-17 17:06:57

@Chico: Ott van a cikk, csak ra kell kattintani, barki megnezheti, hogy felrebeszelsz :-)
Szolt Peacock, hogy latszanak meg ketten a csapatabol, en meg elismertem, hogy valoban rosszul lattam. Ezek szerint nem ismered a "szolni" es "raszolni" kifejezesek jelentese kozotti kulonbseget, a "megint csak nem a lenyegre koncentral" pedig siman a te agyszulemenyed, senki nem beszelt ilyesmirol. Igencsak szeretsz kepzelegni, ahhoz kepest milyen gyakran vadolsz masokat ezzel. :-)

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-17 15:44:16

@siposattila: "nem is várja el tőle senki"

Tóth Tomi szerint a világ egyik legnagyobb harcosa. Valahogy így mondta.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 15:12:11

Nem értem a fanyalgókat,semmivel sem volt kevésbé szórakoztató ez a Félix gála mint a többi.
Szellő nem felsőkategória,soha nem is volt,és nem is lesz,nem is várja el tőle senki,még önmaga sem.
Az ő karrierje a Félix gálás főmeccsekben ki is merül és ez így van jól.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-17 14:51:47

@Dirhanka: Nem fogalmaztam pontosan, úgy értettem hogy Szellőnek "ide" a komoly ellenfél, mindegy hogy itthon vagy külföldön. Egy Bejenaru, esetleg Gevor ellen például nem hiszem,hogy annyira egyértelmű lenne Szellő esélytelensége.
Dorticos, Briedis? Ez merész.

» pepegross   válasz erre
    2018-02-17 14:45:39

A lázas volt dolgot Bozai mondta, és arra alapozta, hogy a meccs reggelén beszélt telefon Imi edzőjével.

» Henry87   válasz erre
    2018-02-17 14:32:26

@ricfisher: Láz vagy hőemelkedés nekem az a véleményem erről , hogy én is voltam lázas is meg hőemelkedésem is volt és tényleg baromi sokat ki tud venni az emberből .
Sosem volt kondiproblémám de mikor betegen játszottam a 70.percben a picsámon vettem a levegőt , egy hullámvasúton ültem kb ami azt jelenti , hogy volt amikor erőre kaptam aztán zuhantam kb össze és tudom nem egy sport és más más energiát vesz igénybe a foci és boksz viszont amikor beteg vagy kb ezt éled át terhelés alatt . Szerintem Szellő is azért volt ilyen enervált mert kb hasonló zajlott le nála . Az hogy a közvetítésben meg mit mondtak ... nos ismerjük a közvetítés színvonalát az nem éppen Szellő bűne :)
Grachev egy középszerű bunyós de így is megoldotta Imre amiért gratuláció neki .

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-02-17 14:09:45

@SugarRay: Szerintem meg pont hogy Kudryashovot le tudná győzni, az orosz csak erős de minden másban közelébe sincs Szellőnek.

» antonio   válasz erre
    2018-02-17 14:07:34

@Ultrasberry1990: Igen, bár kicsit későn állt profinak.

Egyébként:

A gongszó előtti másodpercek újra Egedi fölényét hozták, a szünetben pedig jelezte a kék sarok, Krammerstodter nem kér többet – technikai KO-val győzött Egedi „Ewing" Renátó, akit két kockacukor mentett meg két szünettel korábban.

„Ragadt össze a szemem, szürkült el előttem minden, mondtam a sarokban, hogy leesik a cukrom, el fogok ájulni. Soha ilyen még nem történt velem.
A stábom egyik tagja elszaladt a büfébe, hozott pár kockacukrot, megettem, mindjárt rendbe jöttem. Vége is lett a mérkőzésnek
– ecsetelte Ewing egy bokszmeccs nehézségeit már a bajnoki övvel a derekán.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 13:54:05

nevetséges volt a közvetítés ahogy kapott egy verést Imre a 9.-ben "jött a lázasan ügyeleten töltött éjszaka" duma, ehhez képesest Szellő a végén csak egy hőemelkedésről besszélt :D egyébkéént siralmas meccs volt valóban, gyakorlatilag egy Grachev szint Szellő.

» ricfisher   válasz erre
    2018-02-17 13:54:04

@pressurefighter0088 : Igen , képzett srác Bacskai de én néha féltem hogy belenéz egy bombába . A védekezésén csiszolni kell mert kapott nagyon tiszta találatokat ami egy nagyobb ütő ellen már padlózás lett volna . De jelenleg bíztató . És nem is madárcsontú srác , van benne fantázia :)

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-02-17 13:52:13

@tony26: Meccs közben mondták h edzőtáborozott Kijev ben ahol usykal kesztyűzott.de én egyszerűen nem bírom elképzelni h kárt tudna tenni az ukranban

» Krissz97   válasz erre
    2018-02-17 13:40:23

@pressurefighter0088 : Az a fél menet amit láttam belőle az nekem is nagyon tetszett.

    2018-02-17 13:23:28

Most néztem egy múltidéző riportot Kótaival. Annak idején ő sokat bokszolt külföldön,itthon még hír se jött róla...Persze mindenki félti az emberét,meg tudjuk minden a pénz, meg a makulátlan mérleg.Közben jön az olyan magyarázat, hogy Pl Imre sötét ló mert ugye tehetséges nem vállalják be,nehéz idehozni bárkit. Hát akkor talán nem ártott volna pár felhozó meccset kint bevállalni még akkor is ha gyengék az ellenfelek,mert egy nagyobb gálán fellépni neki is nagy élmény és meg is ismerik stb. Persze ez csak az én véleményem ami olyan mint a.. :)

» potyi78   válasz erre
    2018-02-17 13:17:09

@zsolt01: Dorticos és Kudryashov is lemészárolná Imrénket.
Egyszerűen kevés ilyen ellenfelekhez. Ezzel nincs semmi baj. Csak helyén kell kezelni és úgy értékelni a sikereit és az esetleges majdani kudarcait.
Imit szeretjük, mert magyar, de ennyi.

» SugarRay   válasz erre
    2018-02-17 13:13:31

Szerintem egyértelműen látszott Szellőn hogy nincs jó formába és utólag kiderült lázas így érthető.

» antonio   válasz erre
    2018-02-17 13:11:20

Boxrec szerint Chris Eubank Jr 180 cm magas, Groves 182, Egedi pedig 180, tehát kb ugyanannyi. Csak nekem tűnik Egedi magasabbnak még Groves-nál is?

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 13:10:45

@tomba: Grachev valóban nem nagy név nem is ezen volt a hangsúly. Szerintem Imrének max 3 menet alatt le kellett volna mészárolnia, ha valóban komoly céljai vannak. Ami kicsit ijesztő, hogy igen elégedetten nyilatkozott a meccs utáni interjúban, pedig ez a teljesitmény szerintem minden volt csak meggyőző nem.

    2018-02-17 13:09:22

@bpjotruska: Rád lett szólva, hogy ott vannak még páran a szerinted egyedül érkező Garchev stábjából. Aztán elismerted, hogy el voltál tájolva. Most utólag meg megint csak magyarázod a korábbi képzelgésed pedig nem lenne fontos. :)

    2018-02-17 13:05:58

@Chico: azt, hogy egyedül jött, halottam valahol, és az érkező interjún is látványosan egyedül, egy táskával jött ki a repölőtéren a váróba. lehet, hogy volt stábja, nem tudom, hihetőnek tűnt.
a többit fenntartom. gracsev nem egy nagy név, erdei óta 4 vereség 3 győzelem a mérlege, minde jó ellenféltől kikapott.
nálunk eladható, mert erdei ...

    2018-02-17 13:05:11

@Chico: "Valaki megemlitette itt forumon, de egyből rá lett szólva, hogy megint csak nem a lényegre koncentrál mert 5 fős stábbal érkezett Grachev."
En emlitettem, mert ugy lattam a videon. A tobbit pedig "megint csak" kepzelged, ahogy szoktad :-) ( "ra lett szolva, hogy megint csak nem a lenyegre koncentral" :-)))))) hogy ezt honnan vetted...)

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-17 12:56:07

Senkinek nem lenne semmi esélye a súlycsoport másodvonala ellen sem, engedjétek el hogy majd valaki magyarországról fog betörni az élvonalba. Esetleg egy emigrált magyar család gyereke, de évtizedekre vagyunk az élvonaltól.

Kudryashov és Dorticos ellen összesen nem állna 6 menetet Szellő, felejtős. Akinek köze van az élvonalhoz az nem szarozik egy Grachevvel, még betegen sem.

    2018-02-17 12:37:51

@Chico: Bacskai-t mondjuk mutatták, ő szépen bokszolt.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 12:12:28

@zsolt01: Zsolt azért ezt te sem írtad komolyan . Kudryashov ellen még talán nem akkora nagy botorság esélyt adni neki hiszen az őserőn kívül nem nagy szám tényleg és azért láttuk már feküdni igaz azért nem akárkik ellen , Imi csúcsformában le tudná talán küldeni viszont kétélű fegyver mert Szellő védekezése sem csúcs így ha ő kapna egy olyan bombát hááát hááát ..
Nem féltenéd Dorticos és Briedis ellen ?
Dorticos egy Gassievhez képest alacsonyan képzettnek tűnt ezért egy páran elkönyvelték kb nyeretlen kétévesnek . Egyrészt amit ott kihordott az alapján Iminek kb 0,1% esélye lenne őt lecsapni. Viszont Dorticos kezeiben dinamit van még ha nem is túl technikás vagy "kb 3ütést tud" . Viszont azért mert a súlycsoportja elitje ellen gyengébben muzsikált még Imi és közte akkor is minőségbeli különbség van a lettről meg ne is beszéljünk kérlek szépen aki Dorticoshoz képest szupertechnikás és legalább olyan kemény ha nem keményebb ütő :) Bírom Imit meg minden de ne beszéljük be magunknak hogy amiért 20-0 van a neve mellett már a top 10-et verné . Eddigi ellenfelei közül Grachev a legmagasabban rangsorolt szerintem aki kb C kategória . Jelenleg odalökni egy Dorticos vagy Briedis elé olyan , mint mikor Bedák kiment Donaire ellen megküzdeni . Jöjjön egy Arslan , Karpency vagy akár egy Durodola és előbb nézzük meg ott mit tud , de ez csak szerintem :)

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-02-17 11:49:47

Bocs a telom nagyon rosszul szerkeszt.

» zsolt01   válasz erre
    2018-02-17 11:43:54

A tegnapi senkinek de mindenkinek vannak rossz napjai. Remelem lesznek meccsei ilxen szinvonalu boxolokkal . A lenyeg En nem latom semmivel rosszabnak mint Dortivost aki kb 3 utest tud vagy Kudriashovtol aki mint egy zsak ugy mozog.

» zsolt01   válasz erre
    2018-02-17 11:36:58

@ogreface: A tegnapi szellő holnapra viharrá fokozódhat.
Nem merik bevállalni Imrét.

» Winwin   válasz erre
    2018-02-17 11:36:17

@zsolt01: Szerintem a tegnapi Szellő, a "szuper torna" egyik résztvevőjének se okozna túl nagy problémát...

» ogreface   válasz erre
    2018-02-17 11:32:19

@zsolt01: Ezt mégis honnan veszed???
Dorticos és Briedis ellen nem adnék neki 2-3 menetnél többet, de Kudryashov ellen sem menne végig a meccs.
Szellő a nemzetközi elitből senkivel nincs partiban.

» emgabor   válasz erre
    2018-02-17 11:32:09

Mi a baj ?

» zsolt01   válasz erre
    2018-02-17 11:30:46

@zsolt01: Van baj! :DDD
Már bocsánat...

» SugarRay   válasz erre
    2018-02-17 11:20:01

Szello barkivel partiban van . Szerintem Dorticost,Kudryashov ot meg is oldana de Briedistol sem feltenem . Szello eros fizikailag es mentalisan is.

» zsolt01   válasz erre
    2018-02-17 10:54:57

@Krissz97: Szellő edzőpartnere volt Usyk-nak?

» tony26   válasz erre
    2018-02-17 10:47:39

Én azon abrandoztam hogy hogy nézhetett ki az a bizonyos kesztyuzes Usyk ellen.mert az alapján amit itt mutatott(láz ide vagy oda) merfoldekre van minden tekintetben az ukrantol.

» Krissz97   válasz erre
    2018-02-17 10:41:16

@pepegross: "ide végre egy top10, na legyek szerényebb top20 ellenfelet, és derüljön már ki mire képes Imre."

Volt már jobb is Szellő ,de nem olyan sokkal, hogy tovább folytatódjon az ábrándozás top10-20 körüli ellenfelekről. Inkább ne hozzanak :/ de nem is tudnának mert egy halom pénz megfizetni egy top bunyóst. Nézni kell egy erős gálát kint ,megkérni az árát a meccsnek és kivan maxolva a karrier.

» Dirhanka   válasz erre
    2018-02-17 09:47:09

Jó reggelt! :) Én nem látom annyira katasztrofálisnak a helyzetet. (vállalva az ellenvéleményeket, fotelbajnok titulust, TV2 ring akadémista stb...) Szellő valóban gyengébben teljesített, de a betegség azért nyilván nagy szerepet játszott ebben. Menni kell tovább, remélhetőleg legközelebb egy még jobb ellenfél ellen. Grachev nagyon kellemetlen figura volt. Bacskai teljesítménye tetszett, szépen megoldotta a tanzániai ellenfelét. A Berki-Fazekas és Görbics-Kispál engem is nagyon érdekelt volna. (Az Egedi meccs helyett, ő továbbra sem győzött meg.) Sőt Kis Máté meccsét is szívesen megnéztem volna. (legalább összefoglaló formájában) Klasz Árpád vajon bokszolt? Én személy szerint örülök, hogy már ilyen szintű gálák vannak itthon. :) Kovács Zoltánt még hiányoltam.

» Rako17   válasz erre
    2018-02-17 09:25:53

@pressurefighter0088 : Ezen én is kiakadtam, hogy csak ezt az egy meccset közvetitették, mikor ezen a gálán végre volt több izgalmasnak igérkező párositás is amire kiváncsi lettem volna. De aztán semmi, pedig a vizilabdának fél 10kor vége lett. reméltem, hogy előbb bekapcsolódnak mutatnak pár összefoglalót legalább, de nem. Görbics, Berki, Bacskai, Kalsz meccsére pedig kiváncsi lettem volna.

    2018-02-17 09:18:33

@tomba: Nem tudom, honnan veszed, hogy egyedül érkezett? Valaki megemlitette itt forumon, de egyből rá lett szólva, hogy megint csak nem a lényegre koncentrál mert 5 fős stábbal érkezett Grachev. Olyan szoros azért nem volt a meccs, nálam 97-92 re győzött Imre aki viszont szerintem nagyon szar formában lépett ringbe. Pontatlan volt enervált, nem pattantak ki úgy az ütések és erő sem volt bennük. Szinte csak fejre támadott, de ott is kevés volt a látványos tiszta találat. Olyan ötlettelennek tűnt nekem kis munkatempóval. Grachov nyeklett nyaklott kiszámithatatlanul kalimpászott, de elég lassan ahhoz, hogy egy csúcsformában bokszoló Szellő szép iskolabokszot tudjon bemutatni rajta. Sokszor használta a fejét és ennek Imi itta meg a levét. több helyen is csúnyán felrepedt ami láthatóan zavarta,de nem zökkentette ki. A Sérüléseit szépen ellátták a sarokban. Irtam is, hogy ez édeskevés lesz a top bunyósok ellen mert ez a teljesitmény minden volt csak meggyőző nem. Aztán a kommentátor elmondta, hogy Imre az előző éjszakát az ügyeleten töltötte mert bekapott egy virust, láza is felment és ezzel magyarázták gyengébb teljesitményt ami igy azért elfogadható magyarázat erre a vártnál jóval gyengébb előadásra.

    2018-02-17 09:11:06

Na megtudtam, Görbics nyert pontozással.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 09:04:19

Én közvetítést se értem, inkább mutatnának összefoglalókat, csak legyen idő a többi meccsre is, a Berki-Fazekas és a Görbics-Kispál érdekelt volna a legjobban, mert ők legalább magyarok, és viszonylag ismertek itthon, attól hogy Berkiék meccse pontozássalért véget, inkább néztem volna azt, mint az hogy Egedi hogy üt ki egy 5 számmal kisebb bunyóst. Görbicsék meg azt se tudom mit bokszoltak, le se írták, ők mehetnek a levesbe?

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 08:54:49

@Bredan78: nem, mert ha jó a menedzser, akkor jó edzőt választ hozzá. ha jó amenedzser akkor mindent elkövet hogy a versenyzője valóban jó legyen. de én nem láttam hogy történt volna változás szellő korábbi teljesítményéhez képest.
félix mellé álhatsz, de ez a műsor ez rém gyenge volt. sőt süllyed.
bizony-bizony minősíti a menedzsert a versenyzőjének a teljesítménye. láttál te gyenge bunyóst don kingnél? nem, mert ha van akkor azt vagyhúzza egy normális szintre, vagy dobja. nos félix egyiket sem csinálja, áll a langyos vízban. mi pedig csak nézünk hogy ma 2018-ban ilyen produkcióval lehet meccset nyerni.
a szomorú, hogy van aki még ki is áll mellette.

» csato gabor   válasz erre
    2018-02-17 08:37:58

"szellő a magyar elit boxhoz tartozik" A helyzet ennél súlyosabb, Szellő jelenleg a magyar elit boksz. A betegsége, ha igaz a hír, persze tényleg rendesen befolyásolja a teljesítményt, de mint már sokszor beszéltünk róla, ide végre egy top10, na legyek szerényebb top20 ellenfelet, és derüljön már ki mire képes Imre.

» pepegross   válasz erre
    2018-02-17 07:53:41

@csato gabor: Nem láttam egyik meccset sem a gáláról, de nem gondolom, hogy a boxoló teljesítménye minősítené a menedzser munkáját. Szerintem Félix az itthoni lehetőségekhez képest igenis jól menedzseli a boxolóit. A teljesítményük inkább a saját tehetségüktől/alázat uktól, meg az edzők, és az itthoni edzéstervek színvonalától függ. Nem gondolnám, hogy arról pont Félix tehet, hogy mostanság ilyen gyenge a felhozatal....

» Bredan78   válasz erre
    2018-02-17 07:29:33

hát amit csináltak az minden volt csak box nem. szellő lába zéró. mozgás zéró. egy olyan ellenfelet választottak ki neki aki szinte hobbista. borzalmas volt nézni hogy szellő a magyar elit boxhoz tartozik.
félix! meddig akarod hülyíteni az embereket ezekkel a töltelék "bunyósokkal"? ezek ha 1X kimennének külföldre úgy lecsavarnák őket mint manci néni a kólásüveg kupakját. ember, hülyítheted a nézőket, de látszik hogy a színvonal süllyed, de nagyon. a bulik előtt mindíg nagy fogadkozások vannak hogy: közönségmeccs így-úgy, aztán nincs egy jó mérkőzés ami valóban közönség meccs lenne, vagy legalább ne aludna el az ember ezeken a gálákon.
legalábbis szellő meccse (amitől balga módon sokat vártam) a béka segge alatt volt. ez lenne magyarország vezető boxmenedzserének a munkája? erre csak 1 szó van: szánalmas.

» csato gabor   válasz erre
    2018-02-17 07:03:24

nem láttam, de érdekes a hír tálalása. szal szellő egy szoros meccsen megverte azt a gracsovot, aki egyedül jött, stáb nélkül, nem tudom mikor bokszolt utoljára.

viszont az erdei elleni nyilvánvalóan elcsalt meccse már úgy jön le, hogy az erdeit egyedül megverő bokszoló.

nekem ez ne kóser. de ha tudom megnézem, biztos nincs igazam.

    2018-02-17 06:53:24

Görbics-Kispál?

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-17 00:11:15
fel