Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Canelo: az első meccset két ponttal nyertem

2018-02-07 09:21:54 /
Tavaly szeptemberben vívta első találkozóját a középsúlyú egyesített bajnok Gennady Golovkin és kihívója, a népszerű mexikói Saul Alvarez. A két bokszoló rendkívül kemény csatát vívott egymással, aminek a végén a pontozók összességében döntetlent hoztak ki, bár ezt sokan vitatták, főleg Adalaide Byrd pontozását, aki valószínűleg a szemközti büfében ücsörögve pontozott 118-110-et Canelonak. Májusban a felek újra találkoznak, Alvarez pedig már pontosan tudja, mi kell majd ahhoz, hogy nyerjen: „Megnéztem vagy 10-szer az első mérkőzést, szerintem nagy meccset csináltam. Két ponttal én nyertem. Ahhoz, hogy a visszavágón még meggyőzőbb legyek, szerintem egyszerűen többet kell támadnom és ennyi elég is lesz. De majd még úgyis elemezgetjük a szeptemberi meccset, mikor Coloradoban, a hegyekben készülünk. Fölényesebb győzelmet kell aratnom májusban, éppen ezért még keményebben fogunk edzeni, mint először. A lehető legtöbbet fogom magamból kihozni a tréningeken, így a mérkőzés már könnyebb lesz majd.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Felix promotion

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Azt hiszem nem mondott Canelo hülyeséget. Ha egy kicsit többet fog támadni és GGG nem tesz hozzá többet mint először, bizony nyerhet. Visszanézve az elsőt már nem tűnt GGG egyértelműen győztesnek.

» Leccgocsemp   válasz erre
    2018-02-09 01:04:52

GGG csak ,ha rommá veri vagy kiütéssel nyerhet ez szinte biztos !

» udvari   válasz erre
    2018-02-08 21:23:31

koksz a kaja ez igy nem jo mar

    2018-02-08 20:10:24

nem bir cucc nelkul mar bunyozni mert engedik neki latszik a fejen

    2018-02-08 20:09:06

@csiga: Szerintem se lesz szükség a pontozókra, de arra kíváncsi vagyok, hogy akarja kiütni Golovkint.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-08 18:42:46

Alvarez:

"Mindenki tudja, mi történt. Ez az én meccsem volt, én győztem,de a pontozók kihozták döntetlenre. Ebből az okból kifolyólag a második meccs még fontosabb lesz. Ezúttal nem lesz szükség a pontozókra a meccs végén, mert kiütöm Golovkint. Magabiztos vagyok, bízom a győzelemben."

    2018-02-08 14:59:44

@Beast_Pete: Pete!:)

Félreértés van. Nekem semmi bajom nincs ezekkel a bunyósokkal. Gassiev az egyik kedvencem például, imádom. Lomachenko boksza is nagyon szórakoztat, jó nézni. Povetkint is csípem. Én a rajongótábortól vagyok rosszul, és ahogy azok viselkednek mindkét irányba.

Egyébként mindenben tökéletesen egyetértek veled, abban talán nem, hogy én inkább döntetlent láttam, de lehet, hogy azért, mert én elfogult vagyok picit Alvarez irányába, és talán nem tudom levetkőzni. Kétszer láttam a meccset, elsőre picit Canelo győzelmet, másodjára döntetlent láttam. Harmadjára nem akarom megnézni. :P

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 14:33:21

@Streky: mindenkinek vannak kedvencei, vannak preferenciái stílusokban. Te is szereted Canelo bokszát, és nem annyira kedveled a ruszkikat.

Nekem ezzel nincs semmi bajom, és amikor érvelsz, hogy miért, szerintem jó érveket hozol fel. Illetve ezek a te érzelmeid, én éppen ezért nem is akarom megváltoztatni az érzéseidet.

Én Canelot nagyon nem bírtam, illetve azt, ami őt körülvette. Nagyon védve volt, jól menedzselték, de hát Istenem, erről szól a biznisz, és a profiboksz már régóta nem a sportról, sokkal inkább a pénzről szól.

Sajnos a GGGvsCanelo is így volt felépítve, és nagyon jól be is jött a számításuk, az első mérkőzés pénzügyileg óriási nagy siker lett. Ami a mi szerencsénk, hogy nemcsak pénz szempontjából volt siker, hanem boksz szakmai szempontból is. Számomra a Joshua-Klitschko után a kedvenc mérkőzésem 2017-ből, és szerencsére volt még jó pár nagyon jó párosítás.

És pont ezért szomorú, hogy elpontozták. Főleg Byrd. Legalább adott volna egy 115-113 -at, akkor nem lett volna üvöltően egyértelmű a szakmai inkompetencia vagy a csalás (nem tudjuk biztosra, hogy melyik, nem is fogok vádaskodni).

Szoros, jó mérkőzés volt, egyértelmű Golovkin győzelemmel. Remélem, a bírókra nem lesz szükség a visszavágón, és akkor bárki is győz, egyértelműen a P4P#1 lehet!

» Beast_Pete   válasz erre
    2018-02-08 13:36:17

@deontay: Wilder-t bírtam egy ideig, de aztán meguntam, és nemcsak azért mert nem vállalta a kihívásokat, hanem ahogy viselkedik. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e Ortiz meccs. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-02-08 13:32:53

@Streky: Szerintem jól összefoglaltad a dolgokat,ezért is cserélődött ki már a fórumozók kb 70%-a,az évek során.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-08 13:25:41

@ogreface: Utána fogok ogre! Köszi!:)

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 12:22:18

Szerintem mint mindenben az igazság valahol félúton van. Golovkin nem verte rommá Alvarezt, egy szoros, és izgalmas meccsen nyert a kazah. Canelot, és Golovkint is tekintsük tisztának addig, ameddig nem buktak le, addig az, hogy ki mit használ csupán feltételezés. Alvarez izmosodását felhozni szerintem butaság, már May ellen több mint 4 éve közel 170 font volt meccsnapokon, Cotto ellen meg már brutális volt! Szerintem nem kirívó eset, ha egy ember 27 évesen erösebb fizikálisan, mint 22 évesen úgy hogy folyamatosan edz. Streky fórumtárs kérdésére pedig azt tudom mondani, hogy nem esik jól, mikor lettolloznak, vagy lehülyéznek mert más a véleményem, de szerecsére ez csak a Wilder híreknél van így, és ezt betudom annak, hogy a legtöbb embernek unszimpatikus Wilder, ezzel pedig nem lehet mit kezdeni. Vannak bunyósok, akik mindig bírálva lesznek, bármit is tesznek, és ezáltal a szurkolóik is kapják az ívet. Ettöl függetlenül tudnak jó viták is kialakulni, igaz az a ritkább eset.

» deontay   válasz erre
    2018-02-08 12:06:32

@Totti: A harmadik az a hihetetlen változás, amiken keresztül megy, egy-egy felkészülés alatt. Könyörgöm, hogy nézett ki a mérlegelésen is? Hát lerí róla, hogy "cuccozik

Ezt korábban tisztáztuk hogy,mindenki cuccozik, televan ,doppingol pont! most akkor ki trollkodik?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-08 12:04:31

@Kane: Az utolsó kérdésedre a válasz szerintem: de, tényleg mindegy egyébként.
Az első kérdésedre a válasz szerintem: ahogy úgy általában az embereket ismerem (de lehet, hogy csak egy megkeseredett cinikus köcsög vagyok), szerintem min. 70%

    2018-02-08 11:45:06

@Kane: https://www.yo utube.com/watch?v=t1 pn3F7jpdo

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-02-08 11:43:24

@Streky: Ugyanaz, hiszen te is igen "cizelláltan" elküldtél mindenkit melegebb éghajlatra! Ez nem úgy van, hogy bemegyek egy kocsmába, kérek egy sört, megemelem a poharam és bekiáltok a tömegbe, hogy "kapjátok be, köcsögök, persze akinek nem inge ne vegye magára"! Utána meg intenzíven mondják, hogy minimum nyolcféle bakancs lenyomata volt a testeden.
A mínusz-plusz dologhoz meg annyit, hogy amikor először kaptál vagy kettőt - mert bizony legtöbbször te se véleményt szoktál mondani, hanem kinyilatkoztatsz -, akkor te hergelted az embereket, hogy ez az hülyék, még többet, én ezt szeretem, utána meg háborogtál. Nézz utána, ha már nem emlékszel! :)

» ogreface   válasz erre
    2018-02-08 11:36:44

@GSE: Most őszintén, ki kattog azon hány minuszt meg pluszt kap? Egyszer a Crawford-Postol meccs előtt kaptam majdnem tíz pluszt arra hogy leírtam miért Postol fog nyerni, aztán utólag kiderült hogy baromságokat beszéltem. Semmit a világon nem jelent, főleg nem dönt abban kinek van igaza egy vitában, néhány ember meg még vissza is kérdez miért kapott minuszt és kitől. Nem mindegy?

    2018-02-08 11:19:12

én nem látom itt azért olyan vészesnek a helyzetet, a moderátorok általában nem hagyják, hogy egy-egy szál nagyon elfajuljon. Emellett szerintem a nincs agyad, troll vagy, stb... megjegyzéseknél sokkal kártékonyabb ez az anonim pontozós rendszer. Az emberi természet olyan, hogy ezeket presztízsként kezeli általában, illetve nehéz ezen felülemelkedni, nem mindenkinek sikerül, a másik tulajdonságunk meg az, hogy 30 plusz jel sem okoz együtt akkora hatást bennünk, mint egy mínusz jel. És ha van egy mínusz jeled, és persze fogalmad sincs kitől, akkor mindenki gyanús, vagy legalábbis többen, és akkor azok mind csesszék meg. Általában így indul egy alapvető ellenséges hozzáállás. Félreértés ne essék, nem mindenkiről beszélek, biztos vannak, akik ezen felül tudnak emelkedni, és letojják az egészet, de ezt nem mindenki képes megtenni. És ez így szerintem károsabb tud lenni, mint az odamondott troll vagy szöveg, azt legalább tudod kitől jön, és ha akarod meg lehet próbálni megbeszélni, illetve más is látja, hogy mi történik (nem mindig az a troll, akit letrolloznak)

    2018-02-08 11:01:08

@ogreface: Én nem mondok senkire konkrétumot. Én azokat bunkózok le, akik megaláznak többen másokat azért, mert nem ugyanaz a véleménye. Akinek nem inge, ne vegye magára. Szerintem ez így elég korrekt.

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 10:54:29

@Streky: Igen, van egy szint, de ha alaposabban átolvasod a lentebbi szövegedet, te is szépen lebunkózol, letahózol mindenkit. Ez mivel másabb, mint a többieké?

» ogreface   válasz erre
    2018-02-08 10:49:06

@Garcia26: Sajnos veled nem tudok zöld ágra vergődni, mivel valóban nincs a birtokomban olyan fényképes bizonyíték, amikor éppen Canelo belepisil az üvegcsébe, és utána sincs meg a dokumentáció arról, hogy azzal a mintával mi történik. Ilyen értelemben valóban teljesen megalapozatlan tényként közlök csak és fújom a véleményem birka módra, ahogy te mondtad.

Viszont ha már itt tartunk neked sincs arról bizonyítékod, hogy GGG-nek ugyanannyi idő van hagyva arra, hogy kitisztuljon a szervezete, arról sem, hogy GGG-nek szintén le van adva az infó, hogy mikor jönnek az ellenőrök, arról szintén nincs biztos infód, hogy a kazah team megvett volna bírákat, stb...

Nekem sincs ezekről Canelo felé. De mivel én elég naiv és hiszékeny ember vagyok, pár dolog engem meggyőzött. Ezek nyilván nem közvetlen bizonyítékok...

Mondjuk például csak, ha ennyit írok: "Adalaide Byrd 118-110"
Hogy mondjam neked. Minimálisan, nagyon kis mértékben gyanakvást indított bennem, ez a történés. :D

A másik. VADA Clean Boxing Programjában nem vett részt a mexikói. Ez már megint egy olyan dolog, ami semmire sem bizonyíték, de azért gyanús.

A harmadik az a hihetetlen változás, amiken keresztül megy, egy-egy felkészülés alatt. Könyörgöm, hogy nézett ki a mérlegelésen is? Hát lerí róla, hogy "cuccozik".

Persze tudom nem voltam ott, nem láttam, hogy bevette, beszúrta...

Természetesen nincs 100%-os bizonyítékom, de azért csak arra húz a dolog, hogy Canelo sárosabb, mint Golo, vagy te nem így érzed?

És akkor Oscarékról nem is beszéltem, hogy milyen aljas dolgokat műveltek, mennyit hazudtak, trükköztek, amíg végre nagy nehezen összejött a meccs...

Te ezt komolyan nem látod?

    2018-02-08 10:43:02

@ogreface: Én egy szóval sem mondtam ilyet ogre. És szerintem te is elég sokszor elborzadsz, amikor látod, hogy itt egyesek hogyan beszélnek másokkal, mindenféle következmény nélkül.

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 10:39:46

@Totti: Nem, sehol sem sarkítok.
Lentebb írták, hogy Alvarez szétcuccolja magát, Golovkint meg szétellenőrzik. Erről mire következtetsz ember?

Igenis arról ment a vita, hogy cuccozik-e Povetkint. Sokan mondták, hogy nem, meg amit szedett az szerdán még nem volt tiltott, satöbbi.

Oké, lehet, hogy te nem személyeskedsz, de az a közösségi szelet amiről beszéltem, nagyrészt megteszi. Akkor Te vagy a kivétel, nem is rólad beszéltem, ha elolvasod.

Persze, amit írsz, hogy "canelo szétverte a kazahot...", az is az idiotizmus jele. Ebben nincs vita köztünk. Mindkét oldalon vannak autista kommentek. Nem vitás. De ha valaki normálisan elmondja, hogy szerinte Canelo meggyőzőbb volt, akkor öten elharapják verbálisan a torkát, és kikiáltják félkegyelmű, hozzá nem értő bohócnak.

Deontay is így gondolja szerintem. Tényleg röhej, hogy az a srác már miket kapott itt. Én biztos, hogy a feléért már elküldtem volna az illetőket a büdösbe, pedig türelmes srác vagyok.

Én bokszszerető ember vagyok. Én elfogadom, ha valaki Kovalev, meg hasonló drukker. A saját bátyám is nagyon szereti mondjuk Lomachenkot, vagy Kovát. Ettől függetlenül minden ilyen meccset együtt nézünk, jó hangulatban úgy, hogy általában nem ugyanannak drukkolunk. De ha az ő pártfogolja nyer, nem akar szétalázni, mert van agya, és nincs mit kompenzálnia ezzel. Itt azért vannak ilyen figurák, azt szűröm le. Nem rád értem, nem is emlékszem, hogy bármikor is ilyen lettél volna, bár nem követem már annyira a fórumot.

De pontosan tudod, kikről van szó.

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 10:38:47

@Streky: Világos! https://youtu.be/j9d ... :)

» ogreface   válasz erre
    2018-02-08 10:36:46

@Streky: "De, sokan írtátok lentebb is, hogy Alvarez cuccol keményen, mert vele kivételeznek, és golovkin nem, mert nála albérlők a doppingellenőrök."

Értsd már meg végre, hogy senki nem írt olyat, hogy Golovkin nem szed tiltott szereket. Ez nem vitatárgya szerintem senki fejében sem, akinek valamennyi rálátása van a profibokszra. Teljesen máson ment a vita. Csak megint sarkítasz.

"Povetkinnél ugyanez volt. Jött minden kamu, hogy Haymon-ék hamisítottak, meg Wilder fél, és megoldották, hogy bukjon Pov. Igen és valószínűleg ezért bukik rendre minden orosz sportoló, minden rohadt sportban, mert olyan tiszták.. Erőemelés, bármi egyéb. A fél orosz garnitúrát kivágták az olimpiáról srácok... :D"

Szintén másról szólt az a vita, mint arról, hogy Povetkin "cuccozik"-e vagy sem.
Szándékosan sarkítasz itt is, hogy neked legyen igazad.

"Emellett úgy indokoltok, hogy iszonyatosan primitív módon a másikat - akinek eltér a véleménye, ismét akár deontay-vel tudnék példálozni - szénné alázzátok, és egymást virtuálisan hátba veregetve röhögtök mint a kretének"

Ezt kikérem magamnak. Én itt ezen a fórumon soha senkit nem aláztam meg. Az életben sem stílusom. Egyetlen egy fórumozó volt, akivel belementem (én hülye) olyan vitába (veszekedésbe), amibe nem kellett volna, de ő már szerencsére nincs itt. És ez nem ma volt.

deontay tulajdonképpen a lehető legrosszabb példa. Én az ő hozzászólásait kedvelem, és a legtöbbször tudok is vele azonosulni. Valóban a Wilder-es commentjei néha ütközik az én általam gondoltakkal, viszont ő mindig megmagyarázza, alátámasztja, hogy mit miért gondol. Ezt persze szerintem sokszor rossz logika mentén teszi, de ettől függetlenül ez az ő véleménye, amiben nem értek vele egyet. Na puff.

Ha valaki indokot is ír, azzal már lehet valamit kezdeni. "Ha valaki csak beírja, hogy Canelo szarrá verte a kazah-ot, na mi van szovjet imádó gyökerek?" Ezzel most őszintén mit lehet kezdeni?

A legdühítőbbek pedig a sarkítások, és a mondatból kiragadott szavak. Ezek nem korrekt dolgok szvsz egy fórumon.

"Deontay már azért is mínuszt kap, amikor annyit ír, hogy a Wilder vs Povetkin jó meccs lenne, és szerinte Wilder nyerne."

Mielőtt mindjárt könny szökik a szemembe, szerintem hallgassuk meg az ő véleményét is, mert én nem látom ennyire szörnyűnek az ő helyzetét. :D

"A véleménymonopólium, meg a közösség mérhetetlenül toxikus, és undorító viselkedése."

Fogalmam sincs, hogy ezt kire írod, ha rám érted, akkor csak annyit tudok mondani, hogy én nem így viselkedem, és nem veszem magamra. Bár gondolom többek között ebben sem fogunk egyetérteni.

Ez a kisebbségi dolog pedig szerintem egyáltalán nem jó irány, ezt abba kéne hagyni. A való életben is komoly gondokat okozott már. Legyünk mindannyian bokszszerető emberek, akiknek a véleménye sokszor eltér.

    2018-02-08 10:31:16

@Totti: Trollkodás hogy valakinek ellenvéleménye van, nem te megalapozatlan tényként közlött ,véleményed fújja birka módra?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-08 10:12:26

@Totti: A felsorolásos részre nem reagálok, nincs értelme.

Engem ne sorolj sehova kérlek, rég nem veszek részt aktívan a fórumozásban, állást sem sűrűn foglalok már itt.

Elmondom hogy néz ki kívülről: Ti azt nevezitek érveknek, meg indoklásnak, amit ti kitaláltok, és mivel többségben vagytok, így mindenki erősíti a másikban, hogy igaza van, még ha baromságokat is hord össze. Emellett úgy indokoltok, hogy iszonyatosan primitív módon a másikat - akinek eltér a véleménye, ismét akár deontay-vel tudnék példálozni - szénné alázzátok, és egymást virtuálisan hátba veregetve röhögtök mint a kretének, hogy ezt aztán most nagyon jól megmondtátok annak a négerdrukkernek. Szotyit is köpködtök gondolom.

A másik, hogy azért nem lesz érv valami, mert egy emberrel szemben ketten mondjátok. Attól az még csak egy többségi vélemény, ami ugyanannyi eséllyel lehet orbitális baromság.

Mégis reagálnék.
De, sokan írtátok lentebb is, hogy Alvarez cuccol keményen, mert vele kivételeznek, és golovkin nem, mert nála albérlők a doppingellenőrök. Povetkinnél ugyanez volt. Jött minden kamu, hogy Haymon-ék hamisítottak, meg Wilder fél, és megoldották, hogy bukjon Pov. Igen és valószínűleg ezért bukik rendre minden orosz sportoló, minden rohadt sportban, mert olyan tiszták.. Erőemelés, bármi egyéb. A fél orosz garnitúrát kivágták az olimpiáról srácok... :D

De ugye ők tisztán nyomják. De fura, hogy Pov mióta bukott elég halványan teljesít megint.


Nekem semmi bajom nincsen azzal, hogyha máshogy gondolkodnak az emberek. Még az sem zavar, hogyha valaki gyermeki áhítattal néz néhány olyan bunyósra mint Lomachenko, hszen valóban zseniális a figura. Sőőőt, az sem, hogyha valaki ezeket kiáltja ki tökéletes apának, férjnek, embernek, bokszolónak, és az amcsik, négerek, meg hasonlók mind kapitalista buta kirakati emberek. Ezt is elfogadom...

Engem az zavar, amikor valaki ellentmond, nem ért egyet, és rommá alázzátok itt a fórumon. Na az ilyenért érdemelne ez a kisebbségi komplexusos bagázs egy jókora pofont. Aztán megy a mellény, hogy szét tudunk oltani öten egy embert. Gratulálok ezeknek.

Deontay már azért is mínuszt kap, amikor annyit ír, hogy a Wilder vs Povetkin jó meccs lenne, és szerinte Wilder nyerne.
Ki az a fogyatékos autista, aki ezt mínuszolja? De komolyan...

Engem ez zavar. A véleménymonopólium, meg a közösség mérhetetlenül toxikus, és undorító viselkedése.

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 10:06:04

@Totti: Igen, és ha leírja valaki hogy szerinte Canelo teli volt (ezzel nem állítja hogy Golovkin teljesen tiszta), akkor egyből azza jönnek hogy Golo se tiszta, meg hogy nincs élsport dopping nélkül (amikor senki nem mondta hogy van élsport dopping nélkül, de én mondom, van, csak ritka, kivételes eset).

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-08 10:05:37

@Streky: "Érdekes, hogy most Golovkin nem cuccol, Alvarez igen."

Senki az ég világon nem állította ezt.

"Viszont Povetkin nem cuccozott"

Senki az ég világon nem állította ezt.

"Wilderék intézték el, hogy bukjon"

Erre akár ciánt is vehetsz, mert ez kurva élet. Ha ők nem akarták volna, akkor nem bukik.

"holott kétszer is bizonyította, hogy jobb" (ward vs kova)

No comment...

" többségét mára pont ez a réteg képzi. "

Itt most azokra az illetőkre gondolsz, akiket még érdekelnek a valós tények?

Ez a kérdés meg, hogy hogyan lehetsz biztos ebben meg abban, hiszen ott sem voltál.
Akkor értelmetlen bármiről is beszélni. Azt hiszem egyikünk sem volt ott az ellenőrzéseknél és a bevizsgálásoknál sem.

Viszont ha már mindenféleképpen ketté akarod bontani ezt a fórumot, akkor elmondom neked, hogy mi az óriási különbség mondjuk tegyük fel köztem és az általad kisebbségnek írt, mérhetetlen szakértéssel bíró, általam troll-nak nevezett idegesítő jelenségek között.

Én tudok INDOKOLNI, ALÁTÁMASZTANI. Ezt "ti" sosem teszitek, csak BOOM beírtam valami jó nagy full minden észérvvel szembe menő okosságot, mert ez nagyon menő. A mai világban nagyon dívik különcnek lenni. És nem a különc nem az egyedi szinonimája szvsz.

Természetesen engem egyébként nem zavartok annyira, mint valószínűleg én titeket, pedig becsület szavamra igyekszem csak minden 28. baromságra reagálni, de szerintem ez elviselhető. Ha ez is nagyon zavar titeket, megígérem, hogy megpróbálom ezt a számot kitolni 35-re.

Na megyek is, mert ebből nem élünk meg...

    2018-02-08 09:41:22

@Garcia26: Nem valószínű hogy jobban tele van, csak már Mayweather óta hozzászokhattunk hogyha egy bunyós győzelme elég nagy gazdasági érdek, akkor bármilyen patkányságot megtehet, Floyd volt az aki kimondottan fegyverként használta az ellenőrzéseket, meg aki azzal hencegett hogy kémeket küld az ellenfelek táborába, most hogy visszavonult Canelo lett a legnagyobb név, és most sokan hajlamosak azt gondolni, ő is folyamodhat ilyen eszközökhöz.

    2018-02-08 09:20:38

@Garcia26: Értsd már meg végre...
Ezen az oldalon csak troll lehetsz, meg gyökér, és mínuszt fogsz kapni, hogyha nem azt mondod, vagy nem annak szurkolsz akinek a többség.

Nézd meg: Deontay fórumtárs, oké, hogy elfogult, és fan, de hajlamos a normális kommunikációra, sőt, kompromisszumképes is, mégis volt ő itt már gyökér meg troll is, mert szereti Wildert.

Érdekes, hogy most Golovkin nem cuccol, Alvarez igen. Viszont Povetkin nem cuccozott, Wilderék intézték el, hogy bukjon. Már elképesztően röhejes ami itt megy.

Ha nem szeretsz, vagy kritizálsz egy bunyóst aki szovjet, vagy exszovjet államból, vagy ennek térségéből jön, akkor kapod a savat. Ha azt mondod, hogy Usyk túlértékelt, troll vagy. Ha azt mondod, hogy Ward jobb mint Kovalev, hozzá nem értő troll vagy (holott kétszer is bizonyította, hogy jobb). Ha azt mondod, Canelo minimum szoros, de inkább nehezen eldönthető meccset csinált Golo-val, ugyanez.

De hát ez van, mindenki látja ezt már, csak ennek a mindenkinek a többségét mára pont ez a réteg képzi. Ez van. Így fog egy egypólusú fórummá válni a pksz.

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 09:13:04

@Raven: Ilyet én is össze tudok vágni fordítva is.

» Streky   válasz erre
    2018-02-08 09:08:22

@Garcia26: Szerintem Hatton tökéletesen leírta a lényeget. Hozzátenném, hogy értelmetlen akár egy szót is vesztegetni a chemtrail, laposföld vagy éppen tiszta sport hívőkre.

    2018-02-08 09:07:45

Lehet minuszolni pont nemérdekel, de erre nem kapok értelmes választ H Canelo mitől lenne jobban tele mint bármelyik sportoló a világon akár pl.:Messi,Golovkin, Federer vagy bárki más?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-08 07:25:13

Ha még nem lett volna, https://www.youtube. ...

    2018-02-08 07:23:24

@gigaboly: a tiszta Golo (ennyi idősen folyamatosan megy előre ilyen munkatempóval az nem gyanús nem) megvert egy élete formájában lévő Canelot...

Nem! Ez tök normális pláne így 35évesen;

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-08 05:15:15

@csiga: Megtaláltuk a kínai tesztoszterondopping titkát! Kutyuspörkölt mészáros-módra,sült teknősbékavérrel. Ezen meg fogunk gazdagodni! Segítesz a szláv területen?:)

» pepegross   válasz erre
    2018-02-08 05:03:41

@csiga: Ilyet maximum tesztekkel lehet êszrevenni, , de persze nyilván cuccozik ne értsd félre; csak ezt az álszent dumát nembirom h szegény Golovkint
agyon tesztelik stb.(amit nyilván a mai élsportban baromi nehéz kijátszani ugye) legalább annyira tele volt ebben majdnem biztos vagyok!

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-08 05:03:16

@csiga: Azt nem értem, hogy mire ez a sok magyarázkodás meg elmélet gyártás amikor mindenki szerint Golo nyert, a tiszta Golo (ennyi idősen folyamatosan megy előre ilyen munkatempóval az nem gyanús nem) megvert egy élete formájában lévő Canelot aki tele volt cuccal és a súlyhatárt is csak segítséggel tudta hozni.. szóval nem mindegy mit csinált ha vesztett? Golonak nagy mákja van hogy a szűken nyert meccset csak döntetlenre hozták ki mert lehetett volna 115-113 is mindhárom pontozónál...

» gigaboly   válasz erre
    2018-02-08 03:08:55

@csiga: Most látom, Te is ugyanezt linkelted másodiknak!

» Nyanyus   válasz erre
    2018-02-08 00:46:56

@csiga: Neked akart menni :)
https://m.youtube.co ...

» Nyanyus   válasz erre
    2018-02-08 00:45:23

https://m.youtube.co ...

» Nyanyus   válasz erre
    2018-02-08 00:44:13

@csiga: Mészáros kutyája hímivarsejtel:D Hogy lehet ilyet szólni?!:DDD

    2018-02-08 00:28:08

@Garcia26: Például onnan, hogy Alvarezt sosem kötelezték cucckontrollra, Golovkinhoz szakmányban jártak az ellenőrök.Egyébként tényleg nehéz észrevenni, hogy a kazah ellen tele volt, mint a mészáros kutyája hímivarsejttel...

https://www.youtube. ...

https://www.youtube. ...

    2018-02-07 22:49:16

@Garcia26: Igen, az nem beked ment, Te szerintem sem ezt állítottad, hanem hogy Alvareznek nem lehet tudni, van-e tisztességtelen versenyelőnyre Golovkinnal szemben doppingügyben. Szerintem ezzel kapcsolatban is tartalmazott egy direkt tényt a hozzászólsom, ami szerint ez joggal feltételezhető.

» Peacock   válasz erre
    2018-02-07 21:41:34

@leibigabi: Joshua most iratkozott csak fel újra frissen a VADA tesztjeire - legalábbis a VADA közlése szerint:
http://vada-testing. ...
Vagyis feltehető, hogy eddig kevésbé szigorúan tesztelte valamilyen más kisebb szerv, de most pár hónapra valóban úgy tűnik, ő is szigorúbb teszteken esik majd át.
Kevéssé értem mit akarsz ezzel mondani. Ettől még eddig vadul doppingolhatott, és a száraz izomnövekedése láthatóan irreális egy ilyen magas szinten bokszoló, vagyis ennyi bokszspecifikus edzésmunkát végző képzeletbeli naturál személyhez képest.
Summa: Alvarezt jó ideje nem tesztelik szigorú tesztekkel, Joshuát meg jó ideig nem tesztelték, és csak nemrég kezdték újra.
Épp ezért joggal feltételezhető hogy... á, minek írom: te tökéletesen érted ha akarod, ha meg nem, akkor eljutunk megint addig hogy lehet (!) egyikünk sem létezik csak egy pillangó álmai vagyunk :)

» Peacock   válasz erre
    2018-02-07 21:36:35

Finomból

» kovban   válasz erre
    2018-02-07 21:34:39

@leibigabi: Én AJ kapcsán csak feltételes módban írtam. Persze, hogy akár Parker is kaphatja a pluszt. Itt a lényeg azon van, hogy nem mindenki egyformán részesül a “finomból̶ 1; :)

» kovban   válasz erre
    2018-02-07 21:34:19

@fixpont: " ez igaz, GGG-t teszteltek Canelot nem a meccs elott"

Joshuát is már min. 3x, és hol van még a Parker meccs :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 21:16:59

@Peacock: ez igaz, GGG-t teszteltek Canelot nem a meccs elott

» fixpont   válasz erre
    2018-02-07 20:57:16

dehogy nyerted, csak szeretted volna, de legközelebb Golo ki fog ütni!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-02-07 20:50:58

@Peacock: Szerintem se sarkíts mert nagyon félre értelmeztél valamit; senki nem állította hogy nem doppingolnak;!

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 20:48:11

@fixpont: De nem fogja, Golovkin kiüti.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-07 20:47:21

cuccoznak azt eszik

    2018-02-07 20:46:51

Javítsatok ki ha tévedek. De én úgy tudom Alvarez nem bokszolt a WBC címért Golo ellen. Miért érdekes ez dopping szempontból? Mert így nem kellett kötelezően részt vennie a VADA Clean Boxing Programjában. Vagyis míg Golo amatőr olimpikonoknál használt sűrűségű és szintű doppingteszteken kellett részt vegyen a felkészülés alatt, addig Alvareznek meg: nem. Ez most is így van, a boxrec szerint csak Golo vesz részt a programban.
Ami nem azt jelenti hogy Golo nem használ tiltott teljesítménynövelő ez. Hanem hogy ezt sokkalta óvatosabban, korlátozott mértékben, a szereket gondos abban megválogatva teheti (szigorúbb teszteken kell átesnie) - konkrétan Alvarezhez képest.
Off: Nem szoktam sarkosan fogalmazni, most sem sértésből teszem. (Elnézést az érintettektől.) De aki szerint Alvarez vagy Joshua (..,) nem doppingol, az énszerintem vagy trollkodik, vagy tényleg tökhülye a sporthoz és az élettanhoz (hagyjuk is az élsportot).

» Peacock   válasz erre
    2018-02-07 20:33:59

az elso meccs alapjan amit ugyan elvesztett a masodikat realisan meg is nyerheti

» fixpont   válasz erre
    2018-02-07 20:25:46

@Kane: Engem ez nem érdekel; de úgy írjátok az ilyen fikciókat mintha első kézből tudnátok!

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 19:38:35

"Ahhoz, hogy a visszavágón még meggyőzőbb legyek, szerintem egyszerűen többet kell támadnom és ennyi elég is lesz."

Azert nem utott tobbet mert Golo folyamatosan presszio alatt tartotta. A visszavagon kezdemenyeznie is kell nem csak kontrabunyot mutatni, kulonben megint kikap.

» Bruneor   válasz erre
    2018-02-07 19:38:18

@kovban: Ez kicsit olyan, mint, hogy leállsz játszani valakivel és többnyire Te nyersz, erre az ellenfeled megszólal:
- Nem tudom hogyan csinálod, de biztos csalsz :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 19:35:34

@kovban: "Ezt én arra írtam, hogy ebből a példából lehet látni, hogy - amit lentebb páran írtak, azaz hogy vannak egyenlők meg egyenlőbbek - vannak, akik némi pluszt élveznek, vagyis annyit tol magába amennyit csak szükséges és nem kell rettegnie a lebukástól. Arra nyilván nincs pontos infó, hogy mondjuk AJ honnan kapja a pluszt, de kap ebben biztos lehetsz."

Értem, de amíg be nem bizonyosodik, hogy AJ kapja a pluszt, addig lehet, hogy pont Parker kapja a pluszt. A logika ebben az esetben azt diktálná, hogy AJ a nagyobb név, ezért ő kell kapja a pluszt (vélemény), viszont AJ-t tesztelték 5 napon belül 3-szor (tény). Persze lehet, hogy mindig szóltak neki előtte (mint Armstrongnak), de megtehették volna azt is, hogy Parkerhez mennek ki 5 napon belül 3-szor. Pl. miért nem ez történt? Azért, mert eldöntöttem, hogy AJ.nek kell kapnia a több pluszt, úgyhogy ezt (a véleményem) azzal támasztom alá, hogy (hát biztos kamu teszt, vagy kiértesítették mert volt már ilyen is pl. Armstrong...stb) De amúgy lehet az is, hogy igaz a véleményed :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 19:32:55

@Moorer: Figyu nem tudom; nem is érdekel milyen korábbi sérelmeid vannak de haggy ki belőle köszi; és ne azonosíts senkivel köszi!

Másold már be légyszi hol írtam ilyet hogy Canelonak nyert?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 19:30:14

@Kane: OJ kicsit mas eset mert igazabol volt ra bizonyitek, de igy nem itelhettek el mert kijatszottak a rasszista kartyat az ugyben eljaro rendorok ellen(volt amelyik korabban tett effajta kijelentest egy teljesen mas dologbol kifolyolag) Innentol kezdve mar azzal erveltek az ugyvedei h valoszinuleg a bizonyitekokat is ok helyeztek el mindenhol. Az eskudtszekbe is bevalogattak afroamerikaiakat, es mar csak nehany fehert kellett meggyozni. Bocs az OFF-ert.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-02-07 19:28:24

@Garcia26: Arra sincs bizonyíték hogy OJ Simpson kinyírta a feleségét, szerinted ártatlan?

    2018-02-07 19:17:37

@kovban: bocsi mellé ment :) neki szántam.

    2018-02-07 19:16:24

@Chico: Nem én írtam, hanem Garcia26, én csak reagáltam, engem nem kell győzködnöd :)

» kovban   válasz erre
    2018-02-07 19:12:54

@leibigabi: Ezt én arra írtam, hogy ebből a példából lehet látni, hogy - amit lentebb páran írtak, azaz hogy vannak egyenlők meg egyenlőbbek - vannak, akik némi pluszt élveznek, vagyis annyit tol magába amennyit csak szükséges és nem kell rettegnie a lebukástól. Arra nyilván nincs pontos infó, hogy mondjuk AJ honnan kapja a pluszt, de kap ebben biztos lehetsz.

» kovban   válasz erre
    2018-02-07 19:11:08

@Garcia26: Szevasz Arcos Harcos, most kicsit visszafogotabban véded Canelot mint múltkor. Az élsportban mindenki doppingol, egyetértek veled abban hogy GGG is minden bizonnyal. Viszont jobb technikájú nem leszel tőle és ez a lényeg, mert azt a meccset egyértelmúen GGG nyerte.

» Moorer   válasz erre
    2018-02-07 19:03:06

@kovban: Nincs erre semmilyen bizonyíték, hogy Canelonak v Joshuanak ilyen előnye lenne...

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 19:02:44

@Sarkozi Robert: Nem Armstrongra céloztam. Hanem, Garcia26 kérdésére, vagyis, hogy honnan tudod kik azok akik egyenlőbbek az egyenlőknél.

Armstrong csak lúzer, akitől minden komolyabb címet elvettek visszamenőleg, visszaminősítve egyszerű utcai bringássá :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 18:51:06

@kovban: “Mégis honnan a franc ól lehet ezt pontosan tudni kit hogy teszteknek..”

Elnézve Joshuát és az elmúlt évek alatti növekedését, szerintem kb. sehogy nem tesztelik :) Növivel és tesztóval tuti tele van. Ne gondold, hogy ilyen izomzat, szárazság és állóképesség létezik naturálban. De mivel több 10 millió dollárokat generál egy meccsel ne hidd már ,hogy meg fog bukni egy teszten és Canelo sem aki talán nála is többet.

    2018-02-07 18:40:37

@leibigabi: Armstrong bevallottan addig nem tudott elvonalba kerulni amig nem EPO-zott. miutan rajott h minden elvonalbeli miert teker ra 10-20 kilometereket, Lance is elkezdte tolni. Ha mashonnan nem, innen ki tudod kovetkeztetni hogy kik azok :).

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-02-07 18:39:41

@kovban: "Talán olvasd el erről Armstrong nyilatkozatát:)! Őt pl. a svájci WADA labor igazgatója segítette. Tudta mikor mennek az ellenőrök, így készült is rá, amíg versenyzett nem kapták el, míg más bicikliseket meg igen..."

De ha jól értem, ő sem azt mondja, hogy ilyen nincs, hanem azt kérdezi, hogy honnan tudod kik azok :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 18:22:08

@Garcia26: “Mégis honnan a franc ól lehet ezt pontosan tudni kit hogy teszteknek..”

Talán olvasd el erről Armstrong nyilatkozatát:)! Őt pl. a svájci WADA labor igazgatója segítette. Tudta mikor mennek az ellenőrök, így készült is rá, amíg versenyzett nem kapták el, míg más bicikliseket meg igen...

» kovban   válasz erre
    2018-02-07 18:11:00

@Garcia26: tényként nem kezelhetjük,hogy kit ,hogy tesztelnek nyilván,ebben igazad van.mert aki nincs ott a közvetlen tűz közelébe az sose tudja meg.

valóság alapja viszont lehet annak amit itt egy páran írtak,hogy létezik kettős mérce,mert erre itt van példának floyd,ahogy következmény nélkül maradt amikor megbukott,pacman stb..., ilyet egy névtelenebb bunyós nem csinálhat.

nem akarom itt a nagy okost játszani,de a dopping nem úgy működik,hogy minél nagyobb mennyiséget nyom valaki annál jobb lesz,tehát nem arról van szó,hogy canelo 5 inekciót tol,akkor golovkin csak 2öt.a több nem jobb,ebben az esetben.
ggg is a legjobb cuccokhoz jut hozzá efelől kétségem nincs és a szükséges mennyiséghez,szerint em marhára nem az ilyen dönt két ekkora névnél.

    2018-02-07 18:02:48

@Chico: Te ismered a balut hatását? Háp:)

» pepegross   válasz erre
    2018-02-07 17:57:33

@Garcia26: Tesztelnek

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 17:34:16

@Totti: Alapvető probléma ezen a fórumon H valaki kitalál egy butaságot a másik meg tényként kezeli; mégis honnan a franc ól lehet ezt pontosan tudni kit hogy teszteknek..

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 17:33:38

@Hatton: Én nem azt vitattam, hogy van-e dopping a profibokszban. Persze, hogy van. És valószínűleg mindenki 'tol' valamit. De, ahogy Kane is írta:
"Arról lenne szó, hogy valakit agyontesztelnek a felkészülés alatt, valakinek meg az ellenőrzés annyiban kimerül, hogy az ellenőr bácsi megtisztítja a tűt"

Ez a nem mindegy. Innentől kezdve GGG kokszozása teljesen más mértékű lehet csak, mint Caneloé. Innentől nem teljesen egyenlőek a feltételek. A helyszínről, pontozókról nem is beszélve.

És ami engem ebben a srácban baromira idegesít, hogy ennek ellenére is pofázik hazugságokat. Ez nálam a legalja viselkedés.

    2018-02-07 17:21:09

@Hatton: Az a baj hogy a May-Pac koruli hercehurca idejen, sokakat megetettek azzal a baromsaggal, hogy alapvetoen a boksz tiszta sport, csak vannak elvetve esetek, mint Pac. Aki tenyleg komolyan gondolja azt, hogy ha amugy vannak ilyen esetek, akkor a tobbieknek nem kell felzarkozi, az tenyleg nezzen inkabb focit vagy pingpongot a jatszoteren.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-02-07 17:00:54

Én csak annyit fűznék ehhez az egészhez, hogy az első meccsen szűken Golovkin nyert, míg a második meccsen kizárólag kiütéssel, v. leütésekkel is tarkított pontozással nyerhet csak! Ha simán nagy arányú pontozással, v. az elsőhöz hasonló szorosabb pontozással lesz csak jobb, akkor Alvarez lesz a győztes a pontozóknál!
Még Golovkin a csúcson van, el kell felejteni azt hogy már leszállóágban van! Itt két dolog lesz a döntő, a Goldenboy és a hazai pálya Alvarezéknek!!
Golovkin biztos hogy most is jobb lesz Alvareznél, de arra fogadni is mernék hogy ki fog kapni ha végig megy a mérkőzés!

» Valero   válasz erre
    2018-02-07 15:58:18

@superman: "(akiről tudjuk, hogy megkérdőjelezi az általános doppingot), "

Én csak igyekszem megkülönböztetni a tényt a véleménytől :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 15:44:35

@Chico: Nem tudom ezt az információt honnan vetted, mire alapozod,h Canelot v Joshuát kevésbé tesztelnék,?

» garcia26   válasz erre
    2018-02-07 15:41:37

@leibigabi: vicces, hogy pont te vagy az első (akiről tudjuk, hogy megkérdőjelezi az általános doppingot), aki valamilyen valós információt leír a témáról - amiről mindenki más 100 %-os bizonyossággal állít dolgokat, annak ellenére, hogy az ég világon semmilyen konkrétumról nincs tudomása :)

» superman   válasz erre
    2018-02-07 15:30:05

"Golovkint éjjel nappal tesztelni fogják..."

Joshuát is szét fogják tesztelni a Parker meccsre. Nemrég 5 napon belül 3-szor tesztelték az ellenőrök :)

» leibigabi   válasz erre
    2018-02-07 15:14:16

@Garcia26: Szerintem minden élsportolóban van jópár tiltott teljesitményfokozó. Ők az egyenlők erre értettem, az egyenlőbbek pedig akik a legnagyobb pénzeket mozgatják, akik jelenleg Joshua és Canelo. Neki tényleg pofátlanul lehet bármit következménye nem lesz mert rengeteg pént termelnek. Korábban Maywether és Pac voltak az egyenlőbb szinten. A felháboritó az egészben, hogy sokszor még elkezdtek köztes súlyokkal variálni, meg áltesztekkel bizonyitani a saját tisztaságukat. Povetkint felkoncolták kb. mert valami 0,0000000001 valamit találtak benne, Wilder meg be van állitva a naturálnak, ahogy May is ezt próbálta anno előadni magáról. Pac se a balut miatt gázolt át 4 súlycsoporton. Golovkint éjjel nappal tesztelni fogják, Canelo meg még durvább lesz mint valaha, mert az érdekek ezt kivánják.

    2018-02-07 15:06:15

Joshua koponyája kétszeresére nőtt... :D sírok!

» szabolcska   válasz erre
    2018-02-07 14:52:34

@Hatton: Én ezzel egyetértek de, ez mindig Canoval kapcs. merül fel h tele van stb. basszus mindenki televan!

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 14:49:17

@Jan: Persze mindketten tele vannak ok, de a többi bunyós nem? Golovkin valszeg répát majszolgat míg a csúnya Alvarez szúrja magát ugye?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 14:45:56

ez egy sportfórum, ahol olyan emberek vannak - gondoltam én -, akik valamilyen szinten tisztában vannak a sporttal és akkor mindig kiakadok, hogy micsoda adok-kapok van koksz ügyben...csak azt nem értem miért...egyet higgyetek el nekem, mert ez nem vélemény, hanem tény...versenysportb an a sakkozótól a műkorcsolyásig mindenki tele van a számára megfelelő koksszal. Mindenki! nem Canelo, nem golo, Mindenki! ha valaki nem értette volna leírom: a legszimpatikusabbnak tűnő 12 éves úszó is annyi cuccot szed, mint egy mister olimpián induló bodybuilder...világo s? Mindenki kokszol.
pfff érthetetlen, hogy egyesek szimpátia alapján akarják még ezt is kezelni, ami nyilvánvaló tény

» Hatton   válasz erre
    2018-02-07 14:36:16

@Garcia26: Arról lenne szó, hogy valakit agyontesztelnek a felkészülés alatt, valakinek meg az ellenőrzés annyiban kimerül, hogy az ellenőr bácsi megtisztítja a tűt:)))

Egyébként nyilván Golovkin sem tiszta, HGH nélkül fizikai képtelenség ilyen felkészülést végigcsinálni, csak ő nem viheti túlzásba, Canelonak meg határ a csillagos ég. De van egy olyan gyanúm hogy a kazah csapata sosem emelkedett ki ilyen téren, nem gondolom hogy akkora hátrányba lennének emiatt. De hülye legyek ha például Yardénak eltelt az elmúlt egy évben nap anélkül hogy tesztót lőtt volna, vagy ha Joshua koponyája a sok mosolygástól lett kétszer akkora pár év alatt, akiben nagyon sok a pénz, annak mindent lehet, Mayweather még le is bukott vele, de semmi következménye nem lett. Ez üzleti kérdés, és Golovkinban azért elég nagy pénz van ahhoz hogy ne lehessen csak úgy szivatni ilyen dolgokkal.

    2018-02-07 14:32:33

Jaj hagyjuk már az ovis szöveget, mindketten tele vannak oké? Aki ezt nem látja be az ... persze nem akarok senkit degradálni de ezen felesleges vitatkozni. Ilyen nagy meccseknél az sem baj ha nem pontosan hozzák a súlyt, még az is belefér, láttam én már összesúgásokat mismásolást meg legyintgetéseket mérlegelésen. Szóval ha ekkora pénzről van szó sok mindent lehet amit nyilván máskor másnak nem (pl: Wilder ellen majd Ortiznak). Canelo izmai is fokozatosan épültek fel ha megnézitek az évek folyamán, persze most csúcsosodott ki a Golo meccsen (nyilván itt aztán belehúztak a kémikusok), formaidőzítés is tökéletes volt. De Golonál ugyanez, csak más a testalkatuk Alvarezen jobban látszik. Egyébként szerintem van esély a Golovkin győzelemre ha sokat ütne testre és nem menne ennyire ész nélkül előre a bigdramashow kedvéért, el tudnám képzelni, hogy a végére kiüti Alvarezt mert hiába az acéláll a múltkori Gassiev meccsen láthattuk, hogy nem lehetetlen kiütni egy brutál keményfejűt sem. Csak hát Canelo sem hülye...

    2018-02-07 14:31:46

Most egy laikus a kép alapján simán elhinné, hogy tényleg Canelo nyert, azt közben dehogy.

Ilyen valóságtól elrugaszkodott nyilatkozatok nélkül is el lehet adni a visszavágót.

» bandi1115   válasz erre
    2018-02-07 14:18:13

@Totti: Fogalmad sincs miről beszél de biztosra veszed!D

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 14:02:40

@Totti: De mi aza "sok szar"amihez csak Canelo és Joshua juthat hozzá?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 14:00:01

@Garcia26: Te most viccelsz?? Canelo az a sok szar nélkül 5 menetre sem lenne képes Golo ellen. Még így is seggén veszi a levegőt sokszor. Joshua detto.

    2018-02-07 13:55:22

@csiga: Honnan tudod?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 13:29:43

@Garcia26: A szerves és szervetlen kémia minden létező anyagával.

    2018-02-07 13:24:21

@Chico: Attól mert Golovkinnak nincs annyira látványosan dagadó izma (ami alkat kérdés) szerinted nem nyom pl.anabolikus szteroidokat vagy epot? Alvarez mivel van teletömve pontosan?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 13:19:22

@Chico: Igen, végülis ennyi előnye van Canelo-nak, de ez normális.
Meg az még a másik előnye, hogy ő attól függetlenül, hogy kiütést ígér, ha az nem sikerül még mindig ott a pontozásos győzelem, Golovkinnak viszont muszáj idő előtt lezárnia a meccset, ha nyerni akar. De ez most normális. :(

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-07 13:02:04

@Garcia26: Nincsen, szerintem annyira biztos, hogy nincsen! Vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek. A mai mezőnyben Canelo a legegyenlőbb szerintem és Joshua, korábban pedig Mayweather.

    2018-02-07 12:54:34

@Chico: Szerinted ezen a szinten Golovkin nincs teletömve ugyanúgy minden szarral?

» Garcia26   válasz erre
    2018-02-07 12:34:26

Azért nagy zseni a kölök, rájött, hogy többet kell támadnia. Golo ellen ezt könnyű megvalósítani....Sőt , én tudom mit kell tennie Golonak, ha nyerni akar, egyszerűen ki kell ütnie Canelot. Én is zseni vagyok most?

» La Cucaracha   válasz erre
    2018-02-07 12:23:56

Saul fiam, máskor ne fogadd el Oscar bácsi anyagát...

» Henry87   válasz erre
    2018-02-07 12:22:43

Szerintem élete eddigi legjobb formájában a legjobb teljesitményét nyújtotta GGG ellen, de ez egy 116-112, 115-113-as vereségre volt elég. A visszavágón szerinem még jobban tele lesz, GGG pedig szépen lassan kopik tovább és én már Canela győzelmét várom kb. ilyen aránnyal pontozással.

    2018-02-07 11:15:44

hát igen, canelot meglopták és szegény pontosan tisztában van vele, hogy sokkal fölényesebben kell nyernie majd a visszavágót, hogy egyáltalán döntetlenre kihozzák majd a bírók... oh wait.

    2018-02-07 11:09:31

Sot, Byrd ujrapontozta es 125-108 lett :D

» bandi78   válasz erre
    2018-02-07 09:46:36

És aztán ennek is belért a keze a bilibe!!! 🤣

    2018-02-07 09:46:04

@All_in: “Valószí nűleg Adalaide Byrd-el együtt nézték vissza.”

:D:D:D

» kovban   válasz erre
    2018-02-07 09:40:37

"Canelo: az első meccset két ponttal nyertem. Ahhoz, hogy a visszavágón még meggyőzőbb legyek, szerintem egyszerűen többet kell támadnom és ennyi elég is lesz."

Minek egyáltalán megrendezni, ha ennyire egyértelmű az egész? :)))

» ogreface   válasz erre
    2018-02-07 09:40:12

Valószínűleg Adalaide Byrd-el együtt nézték vissza.

Jó meccs volt, de Golo elvitte.

» All_in   válasz erre
    2018-02-07 09:35:58
fel