Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Gassiev kiütötte Dorticos-t

2018-02-04 01:59:32 /
A cirkálósúlyú World Boxing Super Series fináléjának egyetlen betöltetlen helye, illetve az IBF és WBA világbajnoki címe volt a tétje a szombaton éjszaka Szocsiban megrendezett Murat Gassiev vs. Yunier Dorticos összecsapásnak. A nagy érdeklődéssel várt ütközet nem okozott csalódást, a két agresszív stratégiát választó öklöző kitett magáért, és míg a kubai WBA világelső Dorticos taktikája első sorban a nyomásgyakorlásra épült, addig IBF címvédő orosz riválisa pontosabb akciókkal próbált előnyt szerezni. A kiegyenlítetten induló találkozó második szakaszára Gassiev átvette az irányítást, és fokozatosan fölénybe került a lassulni látszó – a mérkőzésre hozzá hasonlóan veretlenül érkező – riválisával szemben. A sziklakemény Gassiev végül nem bízta a pontozókra az összecsapás eldöntését, ugyanis a záró, 12. menetben három alkalommal is padlóra küldte az elfogyó Dorticost, akit pár másodperccel a találkozó befejezése előtt le is léptetett a vezetőbíró (technikai KO). A győztes Gassievre a WBSS torna május 11-i döntőjében a WBO-WBC világbajnok ukrán Oleksandr Usyk fog várni.

Videó: a mérkőzés felvétele
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Felix promotion

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

https://instagram.co ...

» THE LION   válasz erre
    2018-02-06 19:04:28

Dorticos mert csak ball jobb egyenest ütött végig?

» felix trinidad   válasz erre
    2018-02-05 15:46:47

@Totti: "De azért Gassiev sem csak egy agyatlan verekedő. Nekem az előző mérkőzéséből az jött le, hogy nagyon okos bunyós, aki gondolkozik a ringben, és fantasztikus kombinációkat tud ütni, fejre-testre egyaránt. Én annyira lassúnak sem látom őt, mint sokan írják, szerintem pont megvan a sebessége (erejéről nem is beszélve), hogy esetleg kiüsse az ukránt."
Nem tudom, hogy Gassiev mennyire okos, vagy esetleg az edzője okos és Gassiev csak fegyelmezetten tartja magát a taktikai utasításokhoz (szerintem az utóbbi mindenképp igaz), de az eredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. Mindenesetre ha agyatlan verekedőként állt volna oda, szerintem ő feküdt volna Dorticos ellen. A kombinációiról azt gondolom, hogy azokat inkább csak a meccs előrehaladtával, a már fáradó Dorticos-nak tudta idővel eladni. Szerintem Usyk nem fog Dorticos-hoz hasonló, feltérképezhető célpontot nyújtani számára. Ami viszont kezdettől működött, az a felütés testre, arra nagyon rá kell majd készülnie és figyelnie kell majd Usyk-nak is.
@Lemmy: Azért Usyk ellen a vártnál sokkal élvezhetőbb meccset nyomott Briedis, de szerintem sem az szemet gyönyörködtető bokszstílus az övé.

» superman   válasz erre
    2018-02-05 14:36:43

@superman: Egyetértek, itt én is Gassiev győzelemre tippeltem, nagyjából így, de a Usyk ellen szerintem ő esélytelen. Sajnos Breidis ellen sem rá tennék, de remélem nem lesz ilyen meccs, Breidis boksza számomra teljesen élvezhetetlen...

    2018-02-05 12:59:10

Amúgy érdekes, Gassiev 24 évesen, 26 profi és tizenvalahány amatőr meccs után készen áll hogy szembenézzen a súlycsoportja legjobbjával. Gervonta Davis 23 évesen, többszáz amatőr, 19 profi meccs és egy világbajnoki öv után is túl fiatal, meg túl zöld minden valódi kihíváshoz. Van egy olyan megérzésem hogy minden csak hozzáállás kérdése.:)

    2018-02-05 12:56:50

@superman: Én is Usyk-ot tartom a mérkőzés esélyesének, viszont nagyon kemény 12 menet vár rá.
Ha az utolsó gongot is hallani fogják a fiúk, akkor több, mint valószínű hogy az ukrán kezét emelik a magasba. VISZONT ha Usyk belenéz egy hatalmas pofonba, amit egyébként többször megtett a lett ellen is, akkor komoly bajba is kerülhet. Egy ekkora őserőt leírni szerintem óriási hiba, és erősen kétlem, hogy Usyk így tenne. Tisztába van vele ő, hogy neki mi az erőssége, és ehhez mérten fog a ringbe lépni. Nem gondolnám én sem, hogy Usyk le fog állni verekedni vele. De azért Gassiev sem csak egy agyatlan verekedő. Nekem az előző mérkőzéséből az jött le, hogy nagyon okos bunyós, aki gondolkozik a ringben, és fantasztikus kombinációkat tud ütni, fejre-testre egyaránt. Én annyira lassúnak sem látom őt, mint sokan írják, szerintem pont megvan a sebessége (erejéről nem is beszélve), hogy esetleg kiüsse az ukránt.

Még egyszer mondom szerintem Usyk az esélyes (kb. 57%-43%), de a győzelméhez 12 menet tökéletes koncentrációra van szüksége, amiben eddig szerintem annyira nem volt jó. Hullámzó teljesítményt nyújtott Briedis ellen. Persze könnyebb lenne megítélni a helyzetet, ha az orosz is bokszolt volna Briedis-szel. Na mindegy is.

Teljesen másfajta mérkőzést várok, mint a kubai ellen, ez egyértelmű, de azt gondolom, hogy ez is nagyon élvezetes lesz. Egy biztos, aki nyer attól nem fogom sajnálni az öveket. Jó helyen lesz az ott.

    2018-02-05 12:43:20

Nekem úgy tűnik Gassiv-et sokak szemében nagyon felértékelte ez a győzelem, de szerintem ez a torna nagy részben a stílusok harca és az, hogy ő eredményes volt Dorticos ellen, mert kemény és fegyelmezett bunyós és bevált a taktikája, még nem jelenti automatikusan, hogy más stílusú és erősségekkel rendelkező élvonalbeli bunyósokat is verni fog. Már sok mindent leírtak, de hangsúlyoznám, hogy Dorticos egy statikus offenzív bunyót mutatott be, a nagy ütéseinek hatásában bízott, nem igazán idomult az ellenfélhez és a kondija elfogyott. Usyk teljesen más stílust képvisel, az ő boksza kifejezetten az ellenfélhez történő alkalmazkodásról szól, a lábmunka, mozgékonyság, elmozgás, gyorsaság és tökéletes kondi jellemzik. Szerintem valószínűleg Gassiev végig csak nyomozni fogja a ringben, nem fog tudni kibontakozni ellene, mint a lelassuló, még statikusabbá váló és kinyíló Dorticos ellen. Abból, hogy itt két kőkemény bunyós egymásnak feszült és Gassiev bizonyult a keményebb diónak, nagyon kevés következtetést lehet levonni a teljesen más stílust képviselő és teljesen más erősségekkel rendelkező Usyk elleni meccsre vonatkozólag. Egyébként egy Briedis-Gassiev-en én előbbire tippelnék, mert sokoldalúbb bunyósnak tartom.

» superman   válasz erre
    2018-02-05 11:50:31

Lehet ilyen testalkati elemzéseket végezni, de sok mástól is függ a bunyó. Gassiev bitang kemény bunyós, fejben sem szokott szétesni eddig, össze lehet vetni persze Briedis-szel, de az Uszyk elleni meccsen nem Briedis lesz ott újra, hanem Gassiev. Úgy vélem, Sanchez edző is tanult a Canelo elleni meccsből, Uszyk ellenében már jobban készülnek arra, hogy nagyon elmozog az ellenfél. Mindezek mellett Uszykot tartom az esélyesebbnek, de egyáltalán nem lepődnék meg Gassiev győzelmén.

» bandi78   válasz erre
    2018-02-05 11:20:31

@Peacock: Csatlakozom bpjotruskahoz, Ha Gassiev erösebb is, az nem z altalad leirtakbol következik. Alacsonyabb 6 centivel azonos tömeg mellett- a lett vagy joval izmosabb vagy az ö csontjai nehezebbek. Az alkarjuk a kepeket nezve egyforma, szerintem az teveszt meg egyszerüen, hogy Gassiev joval kötöttebb izmai sokkal latvanyosabbak, mint Briedis lazabb izomzata (Ami jobb ls a bokszhoz), alighanem ezert is gyorsabb, kevesbe statikus. Gassiev ütöerejet meg nem lekicsinyelve, Pont a mai meccs jo erv amellett hogy nem kiemelkedö, olyan tiszta talalatokbol reg ki kellett volna ütnie Dorticost, mert betonall se segit ha ugy tisztan többször telibever egy 95 Kilos nagy ütöerejü bunyos. Alighanem Pont a kötött izmai miatt nem eleg robbanekonyak az ütesei.
Ui.a szörössege vegkepp nem erv, A kaukazusi nepek Mind ilyenek, szemben egy szöke szlavval.

» Ohioboksz   válasz erre
    2018-02-05 07:06:03

@Ultrasberry1990: Valószínűleg a csalódás beszél belőlem,Dorticosra fogadtam,talán ezért,többet vártam tőle.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-05 06:45:13

Usyk meg fogja verni Gassiev-et. Gassiev túl statikus és lassú lábon ahhoz, hogy Usyk ne tudja végig kontroll alatt tartani. Persze Gassiev nagyon kemény, elképzelhetőnek tartom, hogy Briedis-t simábban verné, mint azt Usyk tette. Briedis azért okozott némi problémát Usyknak, mert nagyon jól és gyorsan mozgott a ringben, pl. Gassievhez képest.

» Gergoke   válasz erre
    2018-02-05 05:27:08

Talán azt kéne elfogadni,hogy itt a legjobb négyben kitűnő bokszolókat látunk és ne számítógéppel összerakott tökéletes katonát keressünk, aki 12 meneten keresztül hibátlan kondicióval,fantaszt ikusan bírja az ütést, felütés-balhorog-job begyenes-balegyenes- jobbhorog kombinációkat üt percenként húszat, a páratlan sorszámú menetben szurkálgat, a párosban belharcot erőltet, mindeközben az első menetben ki is üt mindenkit. Egyik ilyen,másik olyan, erősség-gyengeség logikus. Volt két kifejezetten jó meccs, és lesz még egy, én nagyon elégedett vagyok, pedig szeretek morogni :)

» pepegross   válasz erre
    2018-02-05 04:50:07

@siposattila: "Dorticost ez számomra nem emeli a legjobbak közé"


Akkor sorold a leggyengébbek közé.

Még szerencse, hogy most már végképp kihullottak erről a tornáról a leggyengébbek.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-02-05 00:00:16

@siposattila: Ez eddig okés is amit írsz viszont Dorticost ne a többi kubaival hasonlítsd hanem a súlycsoportjában szereplő többi bunyóssal . Nyilván vannak nála technikásabbak még cirkálón belül is de ne alacsonyítsuk le a tegnapi vereség után . Szerintem Gassiev megoldhatja Usykot is Dorticos pedig a vereség ellenére a súlycsoport szűk elitjéhez tartozik . Ilyen állal és a továbbra is gyilkos ütőerővel sok mást megoldana viszont az igaz , hogy kombinatívabbnak kellene lennie mert tegnap elég egysíkú volt .

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-02-04 23:21:12

@Jersey Joe: Ha valaki valami virtuozitást lát a kubai bokszában,szíve joga,én a legkissebb repertoárral rendelkező hazája belinek látom jelenleg,azt hogy 12meneten keresztül ugyanazt próbálja eladni,négy menetig lendületesen,aztán egyre erőtlenebbül,ez számomra nem emeli a legjobbak közé,törvényszerű volt a bukása.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-04 22:41:54

@bpjotruska: Jogos, kevertem a Huck elleni meccsével.
Charrt szépen lecsavarta, tényleg poén így utólag ez a kemény “nem fogok kezet se megöllek-szétharapla k” nézés:)
Briedis kemény bokszoló, de tartom hogy Gassiev jó eséllyel picit még nála is keményebb. Usyk ellen nagyon várom mi lesz, a győztes ha jó tudom undisputed lesz, az azért nem semmi!
Az a meccs azért már megérné egy “minden boxer fordul “-t ;)

» Peacock   válasz erre
    2018-02-04 22:23:50

@siposattila: "Tudom hogy sokakban friss még az élmény, Usyk azonban nem Dorticos,aki hatalmas csalódás volt,egysíkú,3-4 menetes bokszoló"Valószínűleg benned a legfrissebb az élmény, ugyanis elfelejted, hogy Dorticos Kalengát nem 3-4 menetben, hanem egy hosszú, gyilkos küzdelemben múlta felül.

Most nem sikerült neki, mert Gassiev extrát nyújtott, de attól még hagyjuk már az ilyen lekezelő megjegyzéseket a bokszolókról szerintem...

Ezek a meccsek nem a Joshua/Klicskó/Wilde r vs tizenöt centivel alacsonyabb/megpróbá lom, hátha/40 leszek, de ne írd le az öregeket, stb. kategóriába tartoznak...

Dorticos jó bokszoló, nyilván Gassievnek egy teljesen más stílusú Usyk-ot kell legyőznie, de szerintem abszolút a két legjobb jutott a döntőbe és ettől nem lesznek "unalmas szarok" az eddig legyőzöttek.

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-02-04 21:55:12

@Peacock: Jo, lehet vaskosabb csontu Gassiev, viszont akkor Briedis-en tobb izom kell legyen, mert joval alacsonyabb, es megis egyforma nehezek.
Charr - Briedis nehezben volt, Charr 110 kilo volt, Briedis 97. Mondjuk eleg gyenge bokszlo Charr, de meg annyi momentuma sem volt, mint Povetkin ellen ; addig ment elore a pofonert, amig ralepett egy vegzetesre, es mar esteben, a levegoben el volt ajulva, latszik a lassitason.
https://www.youtube. ...
Charr meccs elotti arcoskodasa nekem kimaradt, ezt most latom eloszor :-)
Briedis kemenysege meg a csupaizom es eleg nagyuto Durodola ellen is megnyilvanult, bar ott fogott is eleget, ami egy eleg ronda szokasa neki, sajnos.
Amugy erdekes Gassiev alkata, most nezem itt, Lebegyev nem kicsit nez ki erosebbnek - oszt kideurlt, hogy megsem az.
http://www.boxingsce ...

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 21:39:12

Eddig szerintem ez volt a legjobb meccs a tornán. Dorticos nagyon nagy harcos ami általában nem mondható el a kubaiakról, de előtte megemelem a kalapom a küzdeni atudása miatt. Ezen a meccsen is amit kihordott az valami hihetetlen kategória még a 12-ik menetet figyelmen kivül hagyva is. Gassiev pedig meccsről meccsre csak jobb lesz és az eszét is használja és még nagyon fiatal emellé, jó ideig uralhatja a cirkálót, ha Usykot is képes lesz megoldani. Én a legutóbbi meccseik alapján egész jó esélyt látok a győzelmére.

    2018-02-04 21:36:15

@bpjotruska: Nyilván nem állítom minden kétséget kizáróan ,hogy Gassiev keményebb csak nekem annak tűnt . Persze megeshet hogy találkoznak majd és akkor azért kiderül.
Arról hallottam én is ,hogy a lett sokat bokszolt Klicskoval ahogy a Gassiev esetet is. Minden esetre örüljünk annak ,hogy ennyi minőségi bunyós van és lehet min érdemben vitatkozni mert ez jó :)

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-02-04 21:30:58

@bpjotruska: Magasabb, nagyobb fejű, vastagabb csontú, vaskosabb alkarú, szőrösebb - Gassiev igazi ôserő típus ahogy én látom.
Briedis dinamikusabb, mozgékonyabb, de fizikálisan szerintem nagyon szembeötlő, hogy alapban nem ő az erősebb alkat.
De ez fizikális előny - ami persze pld. az ütésállóságba és az ütőerőbe is fontos tényező, de nem szükségszerűen következik belőle az előny. Az enyhe ütőerő előnyt én egyszerűen azért adom Gassievnek, mert én azt látom az ellenfelek reakcióján, hogy egy-egy nem telibehúzott ütése is sokszor taglózza az ellenfelet. Schimmelt gyakorlatilag egy ütéssel nyugdíjazta, az elég durva KO volt. Persze ettől még Briedis is nagyon nagyot üt, de neki ehhez a teljes testét bele kell adnia. Gassievnek meg ez valahogy alapból jön, adott.
Az ütésállóságban mindketten kuemelkedően jók, de én itt is enyhe Gassiev előnyt mondanék: Dorticos nagyon nagyokat és dinamikusan üt, Gassiev ezt elég jól állta. Igaz, hogy Briedis a nehézben is szereplő Charr és Perez ellen is bizonyított, de ezek a bokszolók mégiscsak cirkálóban bokszoltak vele. Továbbá Gassiev feje alapban akkora mint egy ököré - ez önmagában nem döntő érv persze, de az erős csontozatú emberek tendenciózusan jobb ütésállósággal bírnak. Nyugodtabb típusnak is tűnik nekem Gassiev, aki fejben mindig csak egyre koncentrál. Briedis gondolkozósabb, kombinatívabb, kicsit lángolóbb típus talán. Ezek persze csak benyomások, de szerintem Gassiev az egyszerűbb, erősebb, keményebb bokszoló. (Ez persze Briedist semmiben sem degradálja, ő is nagyon jó.)

» Peacock   válasz erre
    2018-02-04 21:14:50

Tudom hogy sokakban friss még az élmény,Usyk azonban nem Dorticos,aki hatalmas csalódás volt,egysíkú,3-4 menetes bokszoló,őt más volt legyőzni mint majd Usyk lesz.
Gassiev sem hibátlan bunyós,vannak hiányosságai,szerint em Usyk jobb nála,az ütőerőtől eltekintve kb mindenben.
Usyk pl tud felütést ütni,a kubaival ellentétben,horgot is,márpedig ez a Gassiev fedezék felütéssel bonthatónak tűnt,valamint nem tud törzsből hajolni,mintha karót nyelt volna,ilyet elég ritkán látok,Usyk ezeket mind észre fogja venni,és pontozással nyer,mert kb az elsőtől az utolsó menetig bírja ugyanazt a tempót.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-04 21:01:23

@Peacock: Ez utoero, es utes-technika kerdese. A kemenyseg tobb osszetevos dolog ( testi ero, utesallosag, mentalis stabilitas, stb ), azokban meg kb egalra allnak szerintem, de en ranezesre sem mondanam, hogy az egyik erosebbnek nez ki, mint a masik.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 19:48:26

@bpjotruska: A látható fizikumon túl az is, hogy Briedis sokszor dinamikusan beleugrik-belegyorsu l a nagy romboló ütéseibe - ld. Perez meccs - hogy igazán rombolni tudjon. Gassiev meg kettős fedezékből kilőve, kis túlzással karból (és persze enyhe törzsráfordítással) is egy álltó helyében is osztja a durva bombákat, sokszor szinte elég merevek tűnő testtel.

» Peacock   válasz erre
    2018-02-04 19:42:07

@Kane: nekem az tunt fel a kozvetites alatt, hogy mintha picit sotetebb lett volna az egesz kozvetites alatt mint mas galakon, meg a totalkep is sotetebb volt, a ring padloja meg olyan feketes, a boxolok gatyaja is stb, en jobban szeretem a kek, feher, vagy akar piros padlot attol teljesen eltero szinu ruhaval ahol a kontrasztok jobbak es tobb a feny

» fixpont   válasz erre
    2018-02-04 19:26:05

Amúgy így amblokk a rendezvényről annyit, hogy rendkívül nívós benyomást keltett az egész. Külön tetszett hogy a 12 ezer orosz drukker nem mocskolódott Dorticos bevonulása, meg a kubai himnusz alatt, megkapta vendégként a tiszteletet ami neki jár. Remélem lesz még pár súlycsoportban ilyen torna, az utópikus ideál nekem a bokszról az, hogy minden súlycsoportban rendeznek egy ilyet 5 évente.

    2018-02-04 19:15:38

@Peacock: "Gassiev amúgy - ha már szóba került - szerintem jóval keményebb mint Briedis, eleve magasabb és erősebb fizikummal osztja a gyilkos bombákat"
De mi utal arra, hogy kemenyebb? 6 centivel magasabb Gassiev, de egyforma nehezek - Briedist lathattuk 97 kilosan is Charr ellen, szemlatomast felesleg nelkul - mind a ketto nagyon eros alkat, mindketto betonfeju, s mindketto kepes egy tiszta utessel is "wonderlandbe" kuldeni az ellenfelet.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 19:13:42

@THE LION: A meccs elején oké hogy az volt a taktika Gassiev oldalán hogy lője el a puskaporát a kubai, de azért szó nem volt hatékony levédekezésről: merthogy elég nagy arányban talált is Dorticos. Később persze javult, de semmiképpen sem volt jó Gassiev védekezése - ami fennakadt az alap fedezéken fennakadt, ami nem, az nem, ez ebben a súlyban öngyilkos rulett hosszú távon, ezért nem vagyok tőle elalélva. A lábmunkája sem volt jó. Viszont kőkeményen adta és állta az ütéseket, és a hajlított karú ütéseit kifejezetten jó tempóban, sokszor eredményes ritmusváltásokkal küldte meg. De Usykot ez aligha fogja meglepni.
Dorticos ellenben az elején dominált, jó hatásfokkal ütött, aztán kicsit - ahogy Gassiev is feléledt - visszavett, ill. talán a 9-edikben azért szépen rombolt ő is újra. Nem mutatott semmi extra lábmunkát, de a köteleknél mikor bajba került is szépen leforgatta: látszott hogy ő a képzettebb, lazábbak és gyorsabbak az ütései, de mivel bízott az ökleiben, szimpla 1-2 erőboksszal akarta megoldani a meccset, amiben a sziklaszilárd Gassiev egyszerűen jobb volt. Pedig Dorticos jabjei is kemények és gyorsak, na ezt nem használta ki eléggé - szerintem - mikor pedig mindene meglehetett volna a kívülről bokszoláshoz. Talán a kondi állapota sem volt persze ehhez elég, ez passz. De nekem határozottan ez volt a benyomásom és ezt vártam volna tőle.
Gassiev amúgy - ha már szóba került - szerintem jóval keményebb mint Briedis, eleve magasabb és erősebb fizikummal osztja a gyilkos bombákat. Viszont kiszámíthatóbb, merevebb. Briedis ellen rá tennék egyértelműen, és pont a most is igazolt (bár ez a sík bekapott ütés hosszú távon szvsz vissza fog ütni az egészség rovására) keménysége miatt Usyk ellen is kiegyenlítettnek látom az esélyeit. Usyk - szerintem igenis jelentős - technikai és mozgékonyságbeli fölénye ugyanis Briedis ellen látszott, hogy ezen a szinten (bár szerintem Usyk sem ugyanolyan mozgékony ma már) már kiegyenlíthető kemény ellentalálatokkal, ami időszakosan megtöri a sokmozgásos bunyót. Usyk Briedis egyes találatai én úgy láttam nagyon is megérezte, de azokból még gyorsan regenerálódni tudott és keveset lassult csak tőle a tempója s kevés időre. Gassiev találatai viszont én most azt gondolom, ha talán (sőt szerintem biztosan) kevesebb is lesz, de rombolóbb. Ha Usyk ezeket is állja akkor a sokmozgásos-sokütése s boksszal nyerhet, de ha nem, akkor Gassiev akár le is finiselheti.

» Peacock   válasz erre
    2018-02-04 18:45:23

@fixpont: " Usyk sem volt meg padlon soha, Usyk akkor kerulhet bajba ha turelmetlen "
Itt egy aprosagra felhivnam a figyelemt, ami Gassiev szamara kedvezo lehet: tudtommal Usyk ketszer volt padlon, amatorben Beterbiev ellen, WSB-ben Medzsidov ellen ( aki kb Gassiev 20 kiloval nagyobb valtozata ), mindket alkalommal testutestol. A Beterbiev elleni padlozast nem lattam, a Medzsidov elleni inkabb melyutes volt, de azert raszamoltak. Szoval Gassiev remek testuteseivel biza okozhat komoly karokat.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 18:35:56

Gassiev egy-két horog-felütés kombojánál azt hittem, Dorticos feje leszakad.. Bírja a kubai az ütést,nagyon élvezetes meccs volt! A döntő érdekes lesz, szerintem nyerhet Gassiev.

» gyuriabator   válasz erre
    2018-02-04 18:10:34

@bpjotruska: ha eleve ugy szamolsz, hogy nem tudod kiutni az ellenfeled, akkor viszont felesleges nagy tempot diktalni es felesleges "nagyon" megnyerni a meneteket, Usyk biztonsagi(bb) bunyoval takarekon is viheti a meneteket, hogy ne foggyon el, ezert nem latom, hogy Gassievnek lenne eselye kiutni ot, mert egy utestol nem lesz semmmi baja, Dorticost is kb ~100 bontotta le, nem egy, Usyk sem volt meg padlon soha, Usyk akkor kerulhet bajba ha turelmetlen

» fixpont   válasz erre
    2018-02-04 17:41:48

Dorticos stilusa annyira kiszamithato volt, hogy sokan egy uj Alit latnak lassan Gassievben :) Usik sztem mas kategória teljesen a Dorticos meccsbol bármiféle következtetést levonni az Usik vs. Gassievre vonatkozóan az lehetetlen

» szabinar   válasz erre
    2018-02-04 17:34:19

@Kane: Az utoereje lehet picivel nagyobb Gassiev-nek, de en Briedis-t gyorsabb kezunek latom, es szerintem a vedekezese is zartabb, ill sokoldalubb. Gassiev es Dorticos lenyegeben ugy vedekezett tegnap, hogy fedezek fel, ami elakad rajta az elakad, ami bemegy, az bemegy. Briedis es Usyk azert rengeteg mozgassal is probalta a kerulni egymas hangsulyos uteseit. Persze, Usyk eseteben nem kell tartania Gassievnek annyira egy nagy utestol, mint Dorticos ellen, ugyanakkor arra sem szamithat, hogy 10-bol 10x ugyanazok az utesek kovetik egymast, es ugyanoda mennek. Dorticos a meccs masodik feleben mar-mar azt a benyomast keltette, hogy Gassiev kesztyujet celozza... Usyk kissebeket ut, de rengeteget, es mindenfele valtozatos kombokbn. A kiutes veszelye nem fenyegeti szerintem Gassievet, de sokkal tobb utest fog benyelni szeritnem, mint tegnap a kubaitol, es azert azoknak a hatasa is osszeadodik, Usyk sem kifejezetten papiroklu.
Lenyeg az, hogy ket igaz klasszis talalkozik a dontoben, ket teljesen eltero stilussal. Hogy melyik ervenyesiti jobban a sajatjat, majd kiderul.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 17:21:49

Gassiev kőkemény, nagyon erős, elég gyors, és pontos ütésekkel operál, kimondottan veszélyesek, és hatékonyak az ugyanazzal a kézzel ütött test-fej kombinációi, ill. a jól kivezetett felütései! De Dorticos remekül benyelte sorozatosan a nagyjából halántékra-fültőre helyezett horgokat csapottakat is!
Jól választja meg a tempót, jó szemmel veszi észre a helyzeteket, ha kell ügyesen húzza magára az ellenfelét és onnét kontrázza meg azt, a védekezése is hatékony, jól védi le és csúsztatja le az ütéseket Gassiev! Nem mellékesen ütésálló is! Ha Usyk nem figyel eléggé, meg fog szédülni ő is! Képes lehet leamortizálni Usykot is Gassiev, de akár pontozással is győzhet a sokkal durvább hangsúlyos ütései miatt, főleg ha még rászámolás is lenne Usykra! Usykot nem igazán tartom képesnek arra, hogy felőrölje, v. akár kiüsse Gassievet! Ha Usyk győzni fog, az pontozással lesz! Az esélyeket 50-50%-ra adom!

» Valero   válasz erre
    2018-02-04 16:55:56

Erősen benne volt előzetesen is a pakliban, hogy ez lesz a legjobb meccs a tornán és szerintem a döntő sem lesz ilyen izgalmas, szoros, fordulatos, drámai mérkőzés. Mindkét bunyós a saját szokásos bunyóját hozta (tulajdonképpen a meccskép és az eredmény is olyasmi volt, amit sokan vártak), de Gassiev kiváló taktikával lépett ringbe, Dorticos pedig nagy szívvel bunyózva, de mindent egy lapra feltéve az összes puskaporát ellőtte idő előtt a kiütésre hajtva (persze nem biztos, hogy ennél többet ki tudott volna hozni a meccsből más taktikával, hiszen Gassiev rendesen dolgozta testen és amint teret engedett neki, azonnal átment ő is támadásba, a kondija meg ennyit engedett, nem többet).
Szerintem Usyk jobban járt Gassiev-vel, Dorticos amíg bírja, sokoldalúbban, veszélyesebben és intenzívebben támad. Gassiev viszont végig veszélyes, Usyk-nak 12 meneten át koncentrálnia kell. Bpjotruskával értek egyet, szerintem sem egyértelmű, hogy Gassiev nagyobb kihívást jelentene Usyk-nak, mint Briedis, sőt én azt gondolom, hogy Gassiev-et simább pontozással fogja verni (hacsak nem padlózik le valami komolyabb bombától, de erre sem látok nagyobb esélyt, mint Briedis ellen).

» superman   válasz erre
    2018-02-04 16:33:58

@bpjotruska: Nincs vele baj, csak az az érzésem Usyk képességei túl vannak értékelve. Nem igazán tetszik Usyk bunyója az eredményessége ellenére sem, de nem vitatom a helyét a top cirkálók közt. Nekem nem elég harmonikus a mozgása, és sokszor görcsösnek is tűnik, ahogy már írták azt korábban is. Szépen feltudja őrölni az ellenfelit, de amikor nézi Usykot az ember valahogy hiányolja az igazi átütő erőt belőle.

Breidis is partiban volt vele, pedig sem a kondija nem olyan jó és a támadásai sem olyan letisztultak, mint Gassievnek. Ezt alapul véve én Gassievet látom a torna leendő győztesének.

» Dirhanka   válasz erre
    2018-02-04 16:30:21

@bpjotruska: Ránézésre én azt mondom, Gassiev sokkal inkább ráállt a pusztításra mint Briedis, ami a stílust illeti, a testi adottságai 100 százalékban ezt szolgálják, genetikailag tanknak született. Szerintem kicsivel jobb az ütőereje, de sokkal nagyobb kárt tud tenni ezekkel a robbanékony, szűk, szinte lézerpontos kombinációkkal mint a litván.

Usyk adottságai, erősségei az esetek nagy részében felülírják Gassiev erősségeit, de személy szerint neki olyan üresjáratai vannak néha, amit ki lehet használni, kérdés hogy Gassiev elég kárt tud-e tenni benne az ilyen pillanataiban, ha sorozatosan ez fog történni, akkor Usyk meg lesz verve, ha koncentrált, következetes marad egész meccsen, akkor ki tudja pontozni az oroszt.

    2018-02-04 16:23:34

Gassiev jó de Usyk legyőzi őt is. Cirkalóban egyeduralkodó lehet, de amit olvastam hogy nehézsúlyba akar majd menni az butaság tőle.

» mikike1   válasz erre
    2018-02-04 15:49:04

Kubai szerintem kisebb fajta agykárosodást szenvedhetett meg, és nem igazán látom, hogy az orosznak lennének gyengéi...

» Sayajin   válasz erre
    2018-02-04 15:43:34

@Dirhanka: Fury üt olyanokat nem Usyk... Az ukrán egy nagyon magasan képzett bunyós, az ütöerön kívül mindenben kiemelkedö.

» deontay   válasz erre
    2018-02-04 15:42:07

Nagyon ritka az ilyen magas színvolnalú, és izgalmas meccs! Le a kalappal! Gassiev brutálisan erös, és nagyon technikás bunyós, Usyknak is baromi nehéz dolga lesz vele.

» deontay   válasz erre
    2018-02-04 15:40:47

Két észrevétel csupán: 1. Ez egy sokkal inkább élvezhető mérkőzés mint a múlt hétvégi uysk-breidis meccs. 2. Usyk-t, aki egyébként túl van sztárolva (ugyanúgy mint AJ nehézsúlyban), amellett hogy szimpatikus bunyós, szerintem Gassiev egy nagyon szoros meccsen legyőzi és végül a WBA jóvoltából lesz egy Gassiev-Lebegedev 2. mérkőzés is.

» Sayajin   válasz erre
    2018-02-04 15:39:09

K*baszott kemeny csavo Gassiev. Mindemellett tisztelettudo, nem nagyarcu.
Nagyon birom a bunyojat.

» noonecanbeatme   válasz erre
    2018-02-04 15:21:37

@Ultrasberry1990: "A döntő érdekes lesz , ha Usyk nem tudja hozni ezt a beugrálós bunyóját akkor bajba kerülhet márpedig Briedis ellen ő sem volt olyan táncolgatós és Gassiev még a lettnél is keményebb "
Ez meg mindig nem vilagos szamomra, mitol egyertelmu, hogy Gassiev kemenyebb Biredis-nel? Mindketto betonfeju, a lettet sem lattam soha megfogva, es Gassiev-et sem. Mindketten neznek be nagy pofonokat, akar nagyutok ellen is, es rezzenestelenul atgyalogolnak rajtuk, fizikumra es fejben is sziklaszilardak. Az utoerejuk is igen emberes, Gassiev-tol is lattunk szep kiuteseket, a lett pedig egy tisztesseges allu nehezsulyut is utott mar ajultra egy utesbol.
Szerintem amit a profi meccseikbol lattunk, kemenysegben egalra allnak.
Amit viszont nem lattunk, csak beszelnek rola, azok a Wlad elleni sparringok: Brideis-rol azt irta valaki, hogy 30 menetet kesztyuzott Klicskoval, es megfogva sem volt egyszer sem, Gassiev-rol meg csiga irta, hogy az elso sparring utan hazazavartak, mert nem mert tamadni, miutan kapott egy rendeset.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 15:18:37

@Dirhanka: Ertem. Akkor csak a nagyuto, labmunkat nelkulozo tankok sportja ez? Amilyenbol eddig Usyk tobb ex-vilagbajnokot is levert a ciciapacsikkal meg az ugribugrival.
Gaasiev rohadt kemeny es nagyuto bunyos, de kevesbbe tancoslabu, Usyk nem nagyuto, viszont rendkivul gyors es mozgekony. Mivel egyik sem hulye ( es az edoik sem azok ), mindketten az adottsagaiknak megfeleloen bokszolnak, es mindketten rendkivul eredmenyesen teszik azt. Nem ertem, mi ezzel a baj.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 15:08:18

remélem abel idén is kap valamilyen edzői elismerést.

» dondannyboy   válasz erre
    2018-02-04 14:49:31

@CHUBAKKA: aj és wilder ellen igen ,túl nagyok mindkettőjüknek.
nincs értelme felmenni szerintem jo ez a sulycsoport nekik maradjanak csak itt.

» dondannyboy   válasz erre
    2018-02-04 14:48:13

Nagyszerű mérkőzés volt . Az elejétől kezdve Gassiev dolgozta a testet és ugyan az első pár menetet még vitte Dorticos de szépen lassan menetről menetre vette át a vezetést Gassiev . Dorticostól nem láttam kombinatív bokszot ezek a kettesek amivel próbálkozott nem igazán találtak nem is értem miért mondják , hogy Gassiev üthető mert szerintem igencsak jól védekezett . Ami viszont kiderült , hogy vannak olyan kubaiak akik nem hullanak szét mentálisan és gránitálluk van mert bizony a végén azoktól a pofonoktól még néhány nehézsúlyú is lehet lecsüccsent volna . A döntő érdekes lesz , ha Usyk nem tudja hozni ezt a beugrálós bunyóját akkor bajba kerülhet márpedig Briedis ellen ő sem volt olyan táncolgatós és Gassiev még a lettnél is keményebb . Nagyon jó dolog ez a torna , még kérünk ilyet máskor is , más súlycsoportoknál !

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2018-02-04 14:47:02

@bpjotruska: profi ökölvívásnak

» Dirhanka   válasz erre
    2018-02-04 14:34:05

@Peacock: Gassievnek az volt a taktikája, hogy az elején nem megy neki, hagyja, hogy a kubai kiüsse magát. Így is történt, azt 5. menettől ment csak rá. Ebből sok következtetést nem vonnék le, hogy ezért vesztett pár menetet....

Dorticos pedig sokkal egysíkúbb, mint Gassiev, Usyknak már csak ezért is könnyebb ellenfél lett volna. Gassiev trükkösebb, jobban variálja az ütéseket, váltja a ritmust, jobban is védekezik, mert a kettős fedezéket hatékonyan használja.

» northpaw   válasz erre
    2018-02-04 14:33:36

@Peacock: Elso két menetet ha elvitte legfeljebb (miközben testen kapott rendesen). “Üthető” hát nem tudom hogy egy meccset néztünk-e, de a kubai egy hangsúlyos jobbost nem tudott eladni az egész meccsen gyakorlatilag Gassiev kesztyuit püffölte... Ez a “lazább szebb bunyó” meg gondolom a 0 lábmunkával totyogva ‘fejvadászás&# 8217; amivel eredménytelen monotonsággal próbálkozott végig Dorticos még mikor már elúszóban voltak rendesen a menetek akkor is.

» THE LION   válasz erre
    2018-02-04 14:22:33

Remek meccs volt, mindkét bunyósnak tisztelet jár.
De én nem vagyok annyira elragadtatva Gassiev bokszától. Üthető, és Dorticos az elején elég szépen vezetett is ellene. A kubai lazább, szebb bunyót nyom - ha változatosabb taktikát választ és néha kívülről sokat mozogva is bokszol, szerintem nyerhetett is volna.
Usyknak szerintem jobban fog feküdni Gassiev mint Dorticos feküdt volna - nagyobb a technikai differencia. Alapban Usykot mondanám esélyesnek, de látván a múltkori szoros meccsen nyújtott teljesítményét hajlok az 50-50 fele, mert Gassiev viszont kőkemény.

» Peacock   válasz erre
    2018-02-04 14:05:17

ez a Gassiev már amennyit láttam belőle, szerintem brutálisabb még Usyk-nál is talán! na ha ezek felemnnek nehézsúlyba, én nem fogom bánni, szerintem abszolút nem kell majd félteni őket!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-02-04 14:00:43

@Dirhanka: Cicapacsi meg ugribugri :-)
Okolvivasnak hivjak ezt a sportot, amirol beszelunk, nem verekedesnek.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 13:56:06

@csiga: Rajta kivul meg joparan kiutogettek amatorben a keleti blokkbol.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-02-04 13:55:10

@Kane: Gondolom, Putyin fan a srác. 😊

    2018-02-04 12:39:49

Gasszijev megérdemelten nyert. A kubai lábon kifejezetten mackósan mozog, és törzsből sem jó. Emellett én egysíkúnak látom, bár nem biztos, hogy sokan el tudnák úgy kerülni az ütéseit, ahogy Murat tette.
Ellenben a látottak alapján megnéznék egy Briedis - Dorticos helyosztót. Az eléggé kétesélyes meccs volna.

» Untouchable   válasz erre
    2018-02-04 12:39:48

@csiga: Arra nem tudsz valami magyarázatot adni, miért volt Gassiev pólóján hogy "Future Putin 2018"?:D Nem tudom hová tenni.

    2018-02-04 12:33:11

@pressurefighter0088 : Az egész meccset felépítették Gasszijev edzői. A meccs előtt adott interjút a RUA Novosztyinak, abban elmondta, hogy az első 4-5 menetben engedi ütni a kubait, hadd fáradjon, viszont az első menettől a testet kell támadni. A hetedik menet után egyértelmű lett, hogy nem Dorticos fog nyerni.
Megnéztem és meglepődtem, amatőrben Szillah is megverte a kubait.

    2018-02-04 12:07:44

Gassiev ellen Usyknak szüksége lesz minden mozgékonyságára, ha úgy áll oda mint Briedis ellen akkor feküdni fog. Gassiev szerintem sokkal nagyobb ütő, sokkal pusztítóbb stílusú bunyós mint Briedis, előtte nem lehet megállni. Usyknak ki kéne iktatni a saját bunyójából az alkalomszerű görcsölést, mert általában akkor kap tiszta pofonokat amikor ez látszik rajta. Ha tippelnem kéne akkor szűk pontozást mondanék az ukrán javára.

    2018-02-04 12:05:30

@bpjotruska: Usyk a munkatempóval felé kerekedhet ezt elismerem,de ha csak menetenként 3-4 olyan testütést beszed mint Lebedev, Wlodarczyk vagy Dorticos akkor legkésőbb a 9.menetre lelassul Usyk annyira,hogy Gassiev lerendezi a köteleknél őt is. Breidis ellen a köteleknél komolyan zavarba jött Usyk nem is egyszer .Megvagyok róla győződve hogy jelenleg senki nem üt ilyen jól és keményen testre ahogy Gassiev cirkálóban, és ezt eddig senki nem tudta elkerülni+kontrái is eléggé gyilkosak. Nálam 60-40 arányban Gassiev az esélyesebb. Bár látom az odds mesterek még nem nézték meg Breidis elleni Usykot.Mondjuk ez nekem mindegy, én Lebedev óta azt gondolom hogy Gassiev a legjobb cirkáló jelenleg, aztán lehet hogy sok sok cicapacsi meg ugribugri nyerő lesz a pontozólapokon ,de ha nem lesz az ukrán 110% akkor ki fog kapni ő is.

» Dirhanka   válasz erre
    2018-02-04 12:03:30

Briedis-nel valoban volt 1-2 gyengebben sikerult meccse, de Usyk ellen szerintem minimum olyan jo volt, mint Gassiev, megsem volt eleg a gyozelemhez.
Az oddsok a dontore szerintem is tulzoak picit, de egyertelmu eselyesnek latom Usyk-ot. Tul nagy a gyorsasag es mozgekonysagbeli kulonbseg, embertelen a munkatempoja es a kondija is. Gassiev mellett csak az utoero szol.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 11:50:53

@bpjotruska: Sokszor, sokat olvastam itt, hogy mennyire nagyra tartjátok Briedist. Usyk ellen felszívta magát, de az azt megelőző meccsein én nem láttam bele túl sokat. Persze, jó bunyós, de nem tartom klasszisnak.
Usyk-Gassiev döntő? Az oddsok szerintem túlzóak. Én amikor kiderült a résztvevők személye erre a tornára, Gassievet és Usykot láttam a döntőben, de szerintem Gassiev jobb, mint Usyk. Talán technikailag egy árnyalatnyival kevesebb, de én ezt sem mondanám most már, mert tegnap mesterien vitte véghez a Dorticos elleni összecsapást. De kőkemény.
Én biztosan rá fogok tenni, elég jól lehet keresni vele. :D

» GaiusM   válasz erre
    2018-02-04 11:44:25

A pontozók nem tudom mit néztek, képesek voltak 4-5 menetet is Dorticosnak adni. A boxrec szerint 11 menet után csak 105-104 és 2x 106-103-ra vezetett Gassiev. Reálisan 2-3 menetet vitt el a kubai.

    2018-02-04 11:37:20

@Dirhanka: "GAssievet nem állítja meg Usyk sem szvsz. Átfog gyalogolni az ukrán ütésein és összetöri majd őt is."
En nem hinnem. Briedis is hasonloan kemeny, mint Gassiev, szinten nagy uto, valamivel gyorsabb es mozgekonyabb, oszt o sem tudta osszetorni Usyk-ot, de meg kozel sem jart hozza. Nyilvan a kiutesre mindig megvan az eselye Gassiev-nek, de amig be nem akad valami nagy, addig szeritnem massziv ponthatranyban lesz, mert kb2x annyit utest fog bekapni Usyktol, mint amennyivel o talal. Usyk-nak amugy a feje is nagyon rendben van, el tudom kepzelni, hogy lemegy egy nagy utestol, de szerintem fel is all belole.

» bpjotruska   válasz erre
    2018-02-04 11:17:29

@schneider999: Az egy külön gála lesz természetesen.

» Henry87   válasz erre
    2018-02-04 10:44:57

Arról nincs valakinek infója véletlenül,hogy a nagyközép döntő is Jeddahban lesz-e a Gassiev-Usyk döntővel,vagy azt egy másik helyszínre és időpontra tennék?Simán eltudnám képzelni az undercardban,oda egy Groves-Smith meccset várok.

» schneider999   válasz erre
    2018-02-04 10:39:13

A fogadóirodák eléggé alábecsülik Gassiev döntőbeli esélyeit.

Usyk 1,33
Gassiev 3,25

» Henry87   válasz erre
    2018-02-04 10:21:53

Jó meccs volt. Mindketten nagyon korrektül nyilatkoztak a meccs után, tisztelve a másikat. Nekem ez szimpatikusabb mint a trash talk, meg a nagy szövegek. Az Usyk meccs nagyon várós, bajban leszek a tippjátéknál... :)

» Rako17   válasz erre
    2018-02-04 10:14:43

Usyk az előző meccsén sok pontatlant és Dorticos erejéhez képest súlytalant ütött, ez Gasszijev ellen tényleg kevésnek tűnik. Amiben ő mindenképpen más, hogy sokkal kevésbé kiszámítható, képes sokkal többfélét, szinte "fürtökben" rászórni az ellenfelére, és sokkal mozgékonyabb, mint Dorticos.
Kiütéssel nyernie a tegnapi meccs alapján gyakorlatilag semmi esélye, viszont ha a múltkori meccséhez képest jobban védekezik, pontozással nyerhet.

» Winwin   válasz erre
    2018-02-04 10:03:01

Basszus de sajnálom hogy elaludtam... nagyon jó meccs volt! Így kellett kihúzni a kubai méregfogát, nem megállni előtte az első 4-ben és megkontrázni amikor meg van a lehetőség. GAssievet nem állítja meg Usyk sem szvsz. Átfog gyalogolni az ukrán ütésein és összetöri majd őt is. Dorticos legkeményebb ütései sem tettek semmi kárt benne és végig fegyelmezett volt, ráadásul az volt az érzésem a leállításnál , hogy van még benne 12 menetnyi kondi :) . Ezt a tornát Gassievnek kell nyernie!

» Dirhanka   válasz erre
    2018-02-04 09:49:13

@csiga: Visszavágón még hamarabb ki lenne ütve.

» Izomtibi   válasz erre
    2018-02-04 09:47:29

@csiga: Igazából van realitás abban amit mond, hiába 31 éves már, ha változatosabban bokszolna, nem csak bal-jobb egyenes 12 meneten keresztül, tudna stratégiát váltani, és a védekezésre is jobban odafigyelne, akkor lehetne keresnivalója bárki ellen még. Volt amikor úgy gondoltam nem ártana hátralépni és ütni a feltartó egyeneseket, de ehelyett ő csak ment előre, ráadásul egy ilyen bunyós ellen mint Gassiev, ja és a kettős fedezéke is jónak tűnt a meccs elején, csak aztán szétesett.

Ettől függetlenül Gassiev nagyon jó, nagyon szépen megoldotta, Usyk-nak nem lesz könnyű dolga.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2018-02-04 09:20:36

Dorticos:

"Gasszijev igazi harcos. Fájdalmas ez a vereség, de szeretnék egy visszavágót. Kipihenem magam, aztán megnézzük mik a további lehetőségek."

    2018-02-04 08:58:39

Gasszijev:

"Köszönöm a szurkolóimnak ezt a csodálatos hangulatot. A testvéremnek február 1-én volt a születésnapja, neki ajánlom ezt a győzelmet. Hogy ez volt-e a legnehezebb meccsem? Ez. Dorticos nagyon kemény srác, egy pillanatra sem lehetett lazítani ellene, a 21 KO-ja önmagáért beszél.
Gratulálok Alekszandr Usziknak a múlt heti győzelméhez, igazi férfimunka volt!"

    2018-02-04 08:51:53

Hát attól a balostól nem csak a cirkáló zöme, de szerintem még a nehézsúlyuak jó része is seggre ült volna...

» Bredan78   válasz erre
    2018-02-04 07:04:59

Talán Usyk a komplexebb bunyós,az ütései nem letaglózóak de igen kemény srác,Gassiev nem tud törzsből hajolgatni ahogy láttam ezért sokat fog kapni,viszont lógó nyelvvel,fáradtan is tud szivarzsebből előrántani letaglózó villámgyors ütéseket.Ember nincs aki tudna reális végeredményt jósolni.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-04 06:29:21

Talán Usyk a komplexebb bunyós,az ütései nem letaglózóak de igen kemény srác,Gassiev nem tud törzsből hajolgatni ahogy láttam ezért sokat fog kapni,viszont lógó nyelvvel,fáradtan is tud szivarzsebből előrántani letaglózó villámgyors ütéseket.Ember nincs aki tudna reális végeredményt jósolni.

» siposattila   válasz erre
    2018-02-04 06:29:20

@Jersey Joe: Előtte azért felállt két olyan leütésből-főleg az első volt félelmetes-ami után a cirkálósúly nagy része álomba merült volna. Lényeg a lényeg, ez is jó meccs volt, véletlenül úgy felépítve,ahogy azt néhányan vártuk. Mindkét fél megtette a magáét az "érdekünkben", szívesen megnézem őket máskor is, bárki ellen.

» pepegross   válasz erre
    2018-02-04 05:47:06

Gassiev fantasztikus bunyós. Szerintem egy igazán nagy meccsen megoldja majd Usykot is. Én legalábbis nagyon szurkolok neki! :)

» SugarRay   válasz erre
    2018-02-04 04:01:03

Tökéletes kameraállásból a három leütés:


https://www.instagra ...


Dorticos nagy szerencséje, hogy az utolsó ütés nem találta el igazán jól, illetőleg inkább feladóan kicsücsült a ringből...

» Jersey Joe   válasz erre
    2018-02-04 03:02:53

Eddig bejött a jóslatom. Gassiev -Usyk döntő lesz. Ha az végig megy, akkor pontozással Usyk nyeri, ha ko lesz azt nagy valószínűséggel Gassiev.

» tenere   válasz erre
    2018-02-04 02:52:15

Gassiev nem semmi volt. :O

» iceman   válasz erre
    2018-02-04 02:42:15

Soha rosszabb címmeccset!

» GaiusM   válasz erre
    2018-02-04 02:38:13
fel