Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Alvareznek nem kell a Gvozdyk-meccs

2018-01-11 11:18:41 /
Folytatódik Eleider Alvarez félnehézsúlyú drámája, amelyet a WBC szervezet vitt színpadra és tökéletesített az elmúlt év során. Mint ismert, a veretlen ökölvívó 2015 novembere óta kötelezõ kihívója a bajnok Adonis Stevensonnak, aki azonban nem akar róla tudomást venni és a WBC csendes egyetértésével inkább másod-, harmadvonalas kihívókkal szemben védegeti övét. A kolumbiai bunyós 2015-ben Isaac Chilembát gyõzte le egy, a WBC által végsõ eliminátori összecsapásnak titulált mérkõzésen, és lett a szervezetnél kötelezõ kihívó. Ezt követõen sorban jött még további két "végsõ eliminátori" meccs, Lucian Bute, majd Jean Pascal ellenében, de Alvarez ezek után sem kapott lehetõséget, sõt, a WBC egy újabb "elõdöntõt" határozott meg a számára, Oleksandr Gvozdyk ellenében, mialatt Stevenson lehetõséget kapott, hogy Badou Jack ellen tegye asztalra az övét. Alvarez viszont úgy néz ki, megelégelte, hogy teljesen hülyére veszi õt a WBC, és úgy jár lassan, mint a kisgyerek, aki már 10-szer volt hunyó a bújócskában, de a többiek azt mondják neki, hogy tizenegyedszerre is õ következik, és úgy döntött, nem vállalja a nyolcvanhatodik "végsõ eliminátori" meccset. Az ökölvívó promótere az az Yvon Michel, aki Stevenson pályáját is igazgatja, a kanadai bokszoló levesében ugyanakkor Al Haymon is ott úszkál, tehát lehet némi érdekellentét a felek között. Michel így nyilatkozott Alvarez visszalépésérõl: "Megnyert három végsõ eliminátori mérkõzést, legyõzte azokat a bunyósokat, akik a WBC-nél jelenleg a 9., 10., 12. helyet birtokolják. Egyetlen egyszer ment bele, hogy félreáll egy másik mérkõzés útjából, de ezért sem kapott egy fityinget sem. Nem látjuk tehát, miért is lenne logikus lépés egy negyedik eliminátori mecset vállalnia. A szabályok szerint õ az elsõ számú kihívó. A bajnokkal akar mérkõzni, nem pedig mással." A fejlemények után kíváncsian várjuk a WBC következõ lépését, amely sokat elárul majd a szervezet következetességérõl és etikusságáról is.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Chico: "Ki vannak helyezve a csapdák, de akkor a te nézőpontod szerint az a hülye aki beleesik. Igy is fel lehet fogni persze, de a baj ott kezdődik szerintem, hogy van aki kihelyezi."

Igen, mert a csapda fölé oda volt írva nagy betűkkel, hogy csapda és mégis belementek. Haymon egy üzletember, aki azért jött át a zenéből a bunyóba, hogy ebből is pénzt csináljon, magának! Floyd volt a csalija, hogy "nézzétek itt van, ilyenek is lehettek, így is élhettek, ha aláírtok hozzám" és a sok afroamerikai írt is alá mindent ész nélkül. Aztán már mások is...

Egy olyan valakihez, akinek a bokszban nincs semmi múltja, aki senkit nem épített még fel...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-13 20:43:46

@kovban: Ez világos,de elvileg a szervezet és maga Haymon és udvartartása két különböző dolog kéne hogy legyen így viszont világos hogy a zsebében van a WBC.
Mintha koko idejében az univerzum lett volna így a WBO-val de lehet az csak régi emlék.

    2018-01-13 16:58:33

@spomb: Nem ezt mondtam. Senki nem beszélt arról, hogy “ha Haymon nem lenne”.... Pusztán annyit mondtam, hogyha Haymon a 200 bunyósát elvinné a WBC-töl, akkor nem sok értékelhető bunyós maradna az egyes súlyokban.

» kovban   válasz erre
    2018-01-13 09:45:29

@Roy Jones Jr.: Ki vannak helyezve a csapdák, de akkor a te nézőpontod szerint az a hülye aki beleesik. Igy is fel lehet fogni persze, de a baj ott kezdődik szerintem, hogy van aki kihelyezi. Én a Micky Ward életéről szóló film óta másképp tekintek a bunyósokra, kicsit visszarántott a földre, hogy ők is csak emberek. Pedig fotelből nézve egyértelmű lenne, hogy teljesen el kellett volna zárkóznia a családjától mert amig rajta élősködtek addig csak a "rossz" döntéseket hozta meg. És ez csak egy példa a millióból. Nagyon kevés a Lennox, Foreman vagy Kokó. Legtöbbjükre a sorozatos rossz döntések a jellemzőek. Na meg a makacsságuk.

    2018-01-13 08:42:42

@kovban: Értem tehát ha Haymon nem létezne mindenki hurkákkal bokszolna és csak ismeretlenek lennének a porondon.
Ok.

    2018-01-13 05:13:15

@spomb: Már ha Kova egyáltalán akarná a WBC övet. Rajta kívül amúgy Bivol és Gvozdyk jöhet szóba, mint nem Haymon bunyós. És a többi 16 súlycsoportban? Azt is vedd figyelembe, hogy ha találsz is egy olyan bunyóst, aki jó és nem Haymon embere, az kik ellen fog címet védeni? Merthogy Al bátyó - ahogy lejebb Roy jelezte - több, mint 200 bunyós karrierjét igazgatja, és más cégekkel( lásd :Top Rank, Goldenboy, Roc Nation stb.) nem igazán közösködik. Pl, ha Haymon kivonulna a WBC égisze alól váltósúlyban Crawford lehetne a bajnok. Nagyjából a kiéget Pac, és Horn ellen vívhatna trilógiákat, meg hurkák ellen apró pénzért. Meséld már el, hogy ez hol éri meg bárkinek? Beleértve a WBC-t is.

» kovban   válasz erre
    2018-01-13 00:01:30

@Chico: "De, ha ilyen alattomos sunyi féreg akkor nem a bokszolókat kell szidni szerintem. Őket sose az eszük miatt szerettük és nem is kell "agysebésznek" lenniük."

Az a problémám ezzel, hogy Haymon nem árult zsákbamacskát. Nem tudom, mi hangzott el a személyes megbeszélésen, hogy mennyire volt elhúzva a mézesmadzag, de tökmindegy is, mivel pont erre találták ki az írásbeli szerződést.

Ha valaki elolvassa azt a szerződést, abban semmi olyan nincs, ami miatt alá kéne írni! Haymon nem vállal semmit jóformán, azaz, ha mégsem úgy történnek a dolgok, ahogy felvázolta, akkor jogi úton nem lehet megfogni! Ilyen merényletet nem követhet el valaki saját maga ellen, akkor se ha nem agysebész...

Eleve az szokás azért, ha valaki komoly szerződést készül aláírni, visz magával egy ügyvédet, hogy az is elolvassa. Ha feltételezzük, hogy olyat fogadott fel, aki ért a munkájához, akkor kizárt dolog, hogy az ne jelezte volna az ügyfelének, hogy ez a szerződés GÁZ, mert teljhatalmat ad Haymonnak és cserébe alig van vállalás, meccsgarancia - ami a legfontosabb lenne - meg egyáltalán nincs benne. Mégis aláírták egy csomóan a könnyű pénz illúziójától elvakultan... Akkor ezek után ki a hunyó?

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 23:15:10

@Roy Jones Jr.: "De nagyon is igaz, mert eléggé visszaesne a WBC-lista színvonala, ha Haymon bunyósai nem szerepelnének benne."

El tudom képzelni micsoda veszteség lenne a szervezetnek ha kirúgná Stevensont és mondjuk Kovalev menne az övért.

    2018-01-12 22:49:28

@Roy Jones Jr.: "Az teljesen biztos, hogy a szerződéseit oktatni kellene valamilyen üzleti iskolában, hogy így kell törvényesen és a jog által bebiztosítva hülyére venni mindenféle pénzéhes, agy nélküli idiótát... "

De, ha ilyen alattomos sunyi féreg akkor nem a bokszolókat kell szidni szerintem. Őket sose az eszük miatt szerettük és nem is kell "agysebésznek" lenniük. Ahogy te is irod csak aláirtak hozzá több mint 200an. Akikből a legnagyobb legendák lettek annak jó részük nyugdijas korukra nem sokmindent tud felmutatni mindabból amit összebokszoltak. donkinghez is aláirt anno boldog ,boldogtalan.

    2018-01-12 20:27:01

@Roy Jones Jr.: Értem már mire gondolsz. Haymon mutatvány bedőlt az biztos. Nézegettem a bunyósokat akik nála vannak és hát nagyon elszomoritó ez az egész amit művel. Nem kezdem el sorolni, de nagyon sok bunyósa van parkolópályán, teheséges feltörekvők, fiatal világbajnokok a legjobb éveiket vesztegetik el ilyen évi egy meccsel. Rohdtul nem tudom megérteni ez mire jó. Ennyi bunyóssal olyan komoly gálákat lehetne összehozni izgalmas ki-ki meccsekkel lehetne telepakolni még az undercardot is. Biztos, hogy vevő lenne rá sok bokszrajongó ehelyett meg elpocsékolt tehetségek várakozó üzemmód.

    2018-01-12 20:13:27

@antonio: Az teljesen biztos, hogy a szerződéseit oktatni kellene valamilyen üzleti iskolában, hogy így kell törvényesen és a jog által bebiztosítva hülyére venni mindenféle pénzéhes, agy nélküli idiótát... Thank you, Al Haymon! :)

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 20:06:51

@spomb: "Az évek óta övükön kotló bajnokaik,nem gondolom hogy emelné a fényüket."

Stevenson a félnehézsúly egyik nagy neve, aki jónevű bunyósokat győzött le, semmi értelme beáldozni egy Eleider Alvarezért, akiről senki sem hallott Kanadán kívül...

"Úgyhogy a presztizs ilyen szempontból nem igaz,mint ahogy az sem hogy Haymon bunyósok nélkül csak noname emberkék bunyózhatnának érte."

De nagyon is igaz, mert eléggé visszaesne a WBC-lista színvonala, ha Haymon bunyósai nem szerepelnének benne. Ahogy írtam, több mint 200 bunyósa van alapvetően a jobb nevek közül és bizonyos súlycsoportok tele vannak a bunyósaival...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 19:55:05

@Chico: "Ezt te komolyan gondolod ilyen Mayweather vs Pacquiao meg Meggregor, Canela vs Khan vagy chavezka meccsek után?"

Az, hogy vannak ilyen kirakatmeccsek, amire sajnos van kereslet az egy dolog, de én nem erről beszéltem, hanem hogy a tavalyi mondjuk 10 legnagyobb kaliberű meccsből kb. 2-3-hoz volt köze Haymonnak, holott több mint 200 bunyósa van és nem a gyengék közül. Ettől sokkal többet várna az ember, de nincs koncepció, nincs normális karrierépítés a bunyósainál.

A PBC-gálák már rég kifulladtak, a nézettségük esik folyamatosan, gyengék a számok, erre írtam, hogy a szart nem lehet eladni, pedig régen agyba-főbe ment a hype.

A mostani olimpiai érmesek közül nem is tudom, sikerült-e megszerezni valakit, aki jó, mert csak arról lehetett olvasni, hogy mindenki ment mindenfelé,csak Haymonhoz vagy hozzá köthető promóterekhez nem, pedig London után még nem ez volt a helyzet...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 19:43:05

@Roy Jones Jr.: Neked szimpatikus Haymon üzleti stílusa úgy érzem :)

» antonio   válasz erre
    2018-01-12 19:33:29

@Ohioboksz: Nincs és konkrétan van is ilyen pontja a szerződésnek (1.D - No Match Guarentees). Haymon olyasmiket vállal, hogy segít megfelelő felszereltségű edzőtermet találni vagy ajánl egyet; szerepelteti a média különböző platformjain (tv-ben, rádióban, interneten) vagy valamilyen eseményen; illetve kerít neki szponzor(oka)t...

Egy szerződés időtartama 5 év alapból, ha a bunyós a 4 nagy szervezetnél vb-címmeccsen bokszol, akkor automatikusan plusz 2 év; ha komoly tv-vel is sikerül leszerződni, akkor automatikusan a szerződés időtartamáig vagy akár plusz 2 év...

Szóval gyakorlatilag életfogytig és mivel meccsvállalás nincs a szerződésben, sok sikert a bíróságon a semmivel a kezedben! És vannak, akik Arumot tartják szemétnek... :D

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 19:29:52

@Nyanyus: DLH legutóbb nem azt posztolta hogy Golovkin nem írja alá a visszavágót?

    2018-01-12 16:52:18

Ja...május 5.!!!

» Nyanyus   válasz erre
    2018-01-12 16:18:02

Az már nem is hír itt, hogy megvan a Golovkin-Alvarez2 dátuma? :)

» Nyanyus   válasz erre
    2018-01-12 16:17:12

@Roy Jones Jr.: Komolytalan szervezet a WBC,azt azért hozzátenném hogy egy nagy bokszszervezetnek elvileg nem lenne mindegy hogy ki képviseli a nevüket,kinek a derekán van az ő övük,hisz ezzel "reklámozza a szervezetet".
Az évek óta övükön kotló bajnokaik,nem gondolom hogy emelné a fényüket.
Úgyhogy a presztizs ilyen szempontból nem igaz,mint ahogy az sem hogy Haymon bunyósok nélkül csak noname emberkék bunyózhatnának érte.

    2018-01-12 15:23:23

@Roy Jones Jr.: Nincs vallalas arra, hogy x meccs/ ev a szerzödesben?? Haaat, nem egy agytröszt aki igy is hozza ment.

» Ohioboksz   válasz erre
    2018-01-12 15:13:19

@Roy Jones Jr.: "án rájött már Haymon is, hogy a bokszban nem lehet eladni a szart hiába csomagolja be mindenféle színes papírral"

Ezt te komolyan gondolod ilyen Mayweather vs Pacquiao meg Meggregor, Canela vs Khan vagy chavezka meccsek után? Én meg azt gondolom pont abban a korban vagyunk mikor simán el lehet adni a fost jól becsomagolva és el is adják. Itthon kicsiben a félixgálák is erről szólnak sajnos. De most már egyre több olyan gála van ahol egy meccsre épitik az egész szart mert az undercard 2fillért nem ér, de van, hogy a főmeccs is csak egy ki-ki meccsnek beharangozott mismatch. Ezzel a boksz megitélése és rajongók járnak rosszul, de sajnos igy megy ez.

    2018-01-12 15:10:00

@Chico: "Harmatsúlyba n is ki lett csapva a WBC japó kiskegyeltje aztán egyből előkerült az ellenfél pozitiv doppingtesztje, persze csak neki."

Ott pont az a WBC kiskegyeltje, aki kicsapta, a mexikói Luis Nery. Akinek simán elnézte neki a WBC a pozitív doppingtesztjét azzal, hogy csak szennyezett húst evett, mint Vargasnak. Felmerül a kérdés, hogy a WBC mióta kvalifikált ahhoz, hogy a doppingtesztek eredményeit csak úgy minősítgessék, ahelyett hogy elfogadnák a VADA eredményeit.

» northpaw   válasz erre
    2018-01-12 14:59:36

@Kane: Ma már a fele sem szerződne le vele az biztos, de ez késő bánat. Egyébként meg, ha elolvasták volna a szerződésüket, hogy az mit tartalmaz, akkor sírva kellett volna menekülniük, de a legtöbbjük aláírta vakon, mert csak azt olvasta, azt látta mindenhol, hogy aki Haymonhoz tartozik, az kurva jól keres hurkák ellen is. Ez volt a kirakatvilág 3-4 évvel ezelőtt, persze akkor sem mindenkinek...

Csak azóta elkezdett vészesen fogyni a pénz, és talán rájött már Haymon is, hogy a bokszban nem lehet eladni a szart hiába csomagolja be mindenféle színes papírral, meg csap körülötte csimmbumm cirkuszt, nem úgy mint a zenében...

Kevés a nagy meccs, a bunyósok nincsenek normálisan felépítve, nincs fizetőképes rajongótáboruk, nem termelik a pénzt, ezért Haymon parkoltat mindenkit, akit csak lehet, meg akik csak viszik a pénzt...

De a bunyósok szerződései a zsebében vannak, azokban nincs semmilyen vállalás arra nézve, hogy bármennyi meccset is le kéne kötnie nekik Haymonnak, szóval azt csinál velük, amit akar...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 14:55:16

@Arcos Harcos: "De a WBC-nek mi köze hozzá, hogy kinek ki a gazdája?"

Az, hogy a WBC-nek nincs semmilyen jogköre arra, hogy kikényszerítse, hogy Alvarez bokszolhasson a WBC-címért, mert lentebb ez volt gigaboly problémája.

"Vegyék el Stevensontól, és ha Alvareznek sem kell emiatt(mert mondjuk Haymon nem engedi bunyózni), akkor jöjjenek a következők a sorban."

Ha a WBC azt mondaná Haymonnak, hogy vidd a picsába az összes bunyósodat a WBC-listákról, akkor azzal megoldódna bármi is? Jó lenne, ha noname emberek bokszolnának világbajnoki címekért, mintha nem lenne már így is épp elég belőle? Vagy jó lenne ez a WBC presztízse szempontjából? Vagy szerinted mindegy a WBC-nek az, hogy Stevenson milliós meccspénzéből kapják meg a 3%-ukat a címmeccsért vagy valaki olyantól, aki 50 ezer dollárért bokszol? Vagy szerinted mindegy az a WBC-nek, hogy a neve, címe milyen gálákon, milyen bunyósok kapcsán merül fel, milyen kaliberű médiaeseményeken szerepel?

Szóval összességében ki járna ezzel jól? Biztos nem mi...

"Épp az a gáz, hogy a WBC a saját szabályai helyett nyilvánvalóan promóteri érdekeket követ!"

És ez mióta újdonság, hogy a világszervezetek kedveznek bizonyos promótereknek?

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 14:01:24

@Arcos Harcos: Elvileg nincs köze Haymonnak a WBC-hez......elvileg .

    2018-01-12 13:37:52

@Roy Jones Jr.: De a WBC-nek mi köze hozzá, hogy kinek ki a gazdája? Vegyék el Stevensontól, és ha Alvareznek sem kell emiatt(mert mondjuk Haymon nem engedi bunyózni), akkor jöjjenek a következők a sorban. Épp az a gáz, hogy a WBC a saját szabályai helyett nyilvánvalóan promóteri érdekeket követ!

» Arcos Harcos   válasz erre
    2018-01-12 13:05:42

@gigaboly: pont ez a lényeg. Mondhatnák, de nem mondják. Nem tehetetlenek, hanem nem akarnak tenni ellene.

» Beast_Pete   válasz erre
    2018-01-12 12:20:25

@Roy Jones Jr.: Létezett egyébként Haymonnál tisztességtelenebb meg kártékonyabb alak a bunyóban? Kb rabszolgasorba hajtja a bunyósait és pitiáner szarrágása miatt egy helyben áll ilyen bokszolók karrierje mint Alvarez, vagy egyébként Stevenson is.

    2018-01-12 12:06:30

@gigaboly: "mondhatnák azt is hogy Stevenson vagy kiáll vagy megfosztják az övet tőle és kijelölnek valakit aki Alvarezzel megvívna az övért"

Meg kellene értened végre (meg mindenkinek másnak is, aki lájkolja a kommentedet, anélkül, hogy képben lenne bármiről is), hogy ez, amit írsz egy elméleti világban létezik, de a valóságban sosem létezett, meg nem is fog!

Arról, hogy egy bunyós kivel bokszol és mikor, arról KIZÁRÓLAG a gazdája/promótere/ak árkije dönt, nem a WBC vagy bármelyik más szervezet!!! Kiírhatnak meg elrendelhetnek ők akármit, tök mindegy. Alvarez nem vállalhat semmilyen meccset Haymon beleegyezése nélkül, mert így szerződtek, különben szarrá lesz perelve, aztán ha megnyerne valamit, annak is búcsút mondhatna.

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-12 11:33:09

@gigaboly: "WBC egy normális szerevezet lenne és nem egy rakás sza..."

Akkor chavezka soha nem lett volna bajnok,de inkább kitaláltak egy értéktelen gagyi övet (gyémánt) Martineznek közben chavezka elbokszolgathatott bajnokként. Canela is megkapta a váltósúlyban is D kategóriás Matthew Hattont ellenfélnek a nagyváltósúlyú övükért. Középsúlyban GGG interim övet kapott miközben Canela az egy éve inaktiv váltósúlyú Khan ellen védhette az övüket. Szerintem a WBC is valamilyen szinten Haymon pórázon van bizonyos súlycsoportokban, elég csak Wilder meg Stevenson eseteit megnézni, nem tudom, hogy Russel Jr. nála van e, de ott is az évi max egy meccs gyanús. Povetkinnel is amit 2x leműveltek az undoritó volt. Stiverne nem baj, ha kokszolt Arreola füvezgetése sem volt gond. Harmatsúlyban is ki lett csapva a WBC japó kiskegyeltje aztán egyből előkerült az ellenfél pozitiv doppingtesztje, persze csak neki. Mintha lenne tiszta élsportoló... Én azt gondolom nagyon finom voltál, hogy csak leszaroztad mert szerintem egy okádék szervezet ma a WBC.

    2018-01-12 01:38:14

Az hogy Stevenson és ALvarez Haymon embere az miért jelenti azt hogy a WBC tehetetlen, mondhatnák azt is hogy Stevenson vagy kiáll vagy megfosztják az övet tőle és kijelölnek valakit aki Alvarezzel megvívna az övért, ez lenne a normális menete ha a WBC egy normális szerevezet lenne és nem egy rakás sza...

» gigaboly   válasz erre
    2018-01-12 00:16:58

@pepegross: Na mondom én hogy lesz torna XD

» Moorer   válasz erre
    2018-01-11 19:50:31

Vagy induljon el más vonalon ne erőltesse a WBC-t

    2018-01-11 18:10:32

Ha már WBC. Most olvastam, hogy a WBC is akar egy szupertornát szervezni, váltósúlyban. Ez jó is lenne, de a feltételek elég nevetségesnek tűnnek.

» pepegross   válasz erre
    2018-01-11 16:35:16

@pepegross: Beterbiev is Haymoné, a többiek nem.

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-11 16:16:43

@Roy Jones Jr.: Kovalev, Gvozdyk, Beterbiev, Bivol remélem nem Al Haymon embere. Akkor velük kiállhat(na). Na?

» pepegross   válasz erre
    2018-01-11 15:33:21

Ezt félreérti mindenki, itt nem a WBC-vel van a baj! Stevensonnak és Alvareznek ugyanaz a gazdája, Al Haymon és mivel ő dönti el, hogy a bunyósai kikkel bokszolnak, dönthet úgy is, hogy nem engedi őket egymás ellen, ahogy meg is teszi ezt már több mint 2 éve...

A WBC ez ellen nem tud semmit sem tenni. Képzeljétek már el azt a versenytárgyalást, ahol mindkét felet ugyanaz az ember képviseli... :)

@Lemmy: Ha nem kapott lelépési pénzt, azon sincs mit csodálkozni, mert házon belül ez amúgy sem szokás.

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2018-01-11 15:14:30

A két (elvileg) legpatinásabb világszervezet a következetlen, sokszor érthetetlen döntéseivel lassan gittegylet kategória.

@greg: a cikkjeid élményszámba mennek, jót derültem ezen is! :-D

» bandi1115   válasz erre
    2018-01-11 14:58:29

Nem értem a Wbc miért nem csinál szuperbajnoki övet amit Stevenson megkapna és akkor nem kellenne már köt kihívókkal bajlódnia.

» Moorer   válasz erre
    2018-01-11 13:36:10

@kovban: Az attól függ, hogy tényleg egyszer állt-e csak félre, kapott ellenérték nélkül (nekem ez nagyon nem életszerű), vagy többször, pénzért. Azért ez nem annyira egyértelmű, attól, hogy Michel ezt lenyilatkozta, ezzel ellentétes híreket is lehetett olvasni korábban, szóval majd kiderül. Azt megértem, hogy nem kér egy 4. eliminátori meccset, ez szerintem sem korrekt, de attól még nem biztos, hogy egy pert megnyerne...

    2018-01-11 12:36:24

@kovban: Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy nyerni fog. Szerintem kiüti Beterbiev és ezzel úgymond valamennyire berobbanhat a köztudatba. Mellesleg Beterbievet sokkal jobb bunyósnak tartom Gvozdyknál. Kérdés csak annyi, hogy a 1.5 éve megmutott válla hogy szuperál igazi megmérettetésen mert utána kihagyott egy évet, de azóta azért nem bokszolt világverokkel.

» THE LION   válasz erre
    2018-01-11 12:32:39

@THE LION: Beterbiev is ugyanúgy el fogja verni, mint tette volna Gvozdyk. Mondjuk lehet Beterbiev ellen többet kap.

» kovban   válasz erre
    2018-01-11 12:05:36

Ezekkel a szervezetekkel valami baj van. Az egyik szervezet megfosztja Rigot a cimetol, sot meg a ranglistarol is leveszi, abszolut indokolatlanul. A masik szervezet meg mar 2 eve nem allitja ki a bajnokat a kotelezo kihivo ellen.
Mi ez kerem galambhaz?

» Slajos   válasz erre
    2018-01-11 12:02:27

Ha a WBC megint félresöpri, akkor nyugodtan perelhet, valszeg simán meg is nyeri.

» kovban   válasz erre
    2018-01-11 11:34:55

Azt csiripelik a madarak hogy Beterbiev ellen megy inkabb (mindketto Al Haymon bunyós ugye).

» THE LION   válasz erre
    2018-01-11 11:32:25
fel