Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Fury edzője szerint el fog tűnni a zsírréteg

2018-01-10 09:27:31 /
Egy Greg Marriot nevû szakember segít jelenleg a korábbi nehézsúlyú bajnok Tyson Fury-nak, hogy megszabaduljon az elmúlt két esztendõben következetes munkával összeszedett zsírrétegektõl. A brit bunyós soha nem rendelkezett Wladimir Klitschko, Deontay Wilder, vagy Anthony Joshua fizikumával, ám inaktivitása alatt óriásira hízott, és mivel visszatérését tervezi, nyilván nagyon fontos eltüntetnie a darazsakat megszégyenítõ potrohát. Fury a Klitschko elleni, 2015-ös mérkõzésén 247 fontot nyomott, jelenleg viszont nagyjából 300 font körül járhat a súlya. Marriot viszont úgy gondolja, hogy megfelelõ munkával és persze diétával 260 font körülire tudják majd faragni az ökölvívó súlyát: "Ha betartja, amiket mondok neki, akkor ismét le tud majd menni 260 font alá. Nem, egyáltalán nem lesz könnyû feladata és nem fog egyik napról a másikra menni. Egyelõre az a cél, hogy lefogyasszuk õt egy kezelhetõ testtömegig, majd utána nekiállhat komolyabban edzeni és akkor még jobban megindul majd a súlya lefelé. Nem lesz könnyû, de ugye Rómát sem egy nap alatt építették fel."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Mindenki milyen gyorsan átsiklott azon h Fury 2x lépett le a visszavágó elől :D Wlad sose volt annyira rossz mint aznap este konkrétan nem ütött . Így akkor Rahman simán verte Lewist és ha Rahman nem ad visszavágót akkor most ő is abban a státuszban lenne mint Fury?2 meccs alapján dől el igazán ki a jobb .

    2018-01-13 06:03:55

@Nyanyus: Nyilván a mindenhol túlzás :-)
De Fury a Klitschko meccs előtt is tolta a cuccot, ivott és nem volt éppen kisportolt alkat és ez a "drogos, zsíros, alkoholista" lazán (mert, nem mondhatjuk, hogy erőlködött volna és ne élvezte volna a meccset) bohócot csinált egy hosszú ideje regnáló bajnokból.
Biztos lehetsz benne, hogy sokan kíváncsiak lennének rá, bár szerintem az elmúlt évek életvezetése miatt talán még kevesebben hisznek a győzelmében, mint a Klitschko meccs előtt.
De egy meglepetésre Fury szerintem mindig jó. A média megjelenései alapján mindenképpen :-)

» Schnauzer   válasz erre
    2018-01-12 14:08:36

@Leon: totally agree

» szabinar   válasz erre
    2018-01-11 18:41:03

Fury a Wladimir elleni formájával szerintem verné Joshuát. Az ő győzelme meggyőzőbb volt, korszakosabb, mint Joshuáé. Fury hozta az újat (más néven a ritkábban látott táncos stilust), a maradandóbbat. Jó meccs volt Joshua meccse is, de inkább azért volt izgalmas, mert nem tudott nagyon Wladimir fölé nőni, a végére bedarálta, ez igaz. De Furynál már az 1. menet után mindenki tudta, hogy valami újat látott a meccsen.

    2018-01-11 18:02:25

"Fury-ra meg szintén mindenhol kíváncsiak lennének" - na ez a nap vicce, köszi haver, megröhödtettél :) Hogy erre a drogos, zsíros, alkoholista szánalomra mindenhol kíváncsiak lennének, ezt valszeg a Lokálban olvashattad :) Na jó, régebben itt szakértőket is olvastam :(

» Nyanyus   válasz erre
    2018-01-11 15:19:26

@pepegross: Nem rajongok az UFC-ért, de ott ezt a témát a bokszhoz képest egészen jól (és igazságosan) kezelik.

    2018-01-10 22:56:36

@pepegross: :D :D Tényleg jó :)

    2018-01-10 22:54:24

@superman: Erre ne vegyél mérget.

    2018-01-10 21:54:34

@spomb: " Azért az sem véletlen hogy ez a meccs majd 100% hogy angolföldön lesz,a világon sehol máshol nem lehetne eladni"
Vicces gyerek vagy, két angol bunyós meccsét mégis hol rendeznék? Az, hogy teljesen nyilvánvalóan ott tudják legdrágábban eladni és ezért ott rendezik, nem jelenti, hogy máshol nem tudnák. A világ első számú nehézsúlyú bunyósát, a legígéretesebb jövőbeli boksz-sztárt mindenhol el lehet adni, Fury-ra meg szintén mindenhol kíváncsiak lennének, mióta legyőzte Klicskot.

» superman   válasz erre
    2018-01-10 21:46:04

@fixpont: Nem tudom lenne e értelme,lásd Haye-t,Bellew ellen derült ki hogy már nem sok köze van az ökölvíváshoz,előtte meg bunyózott két bolti eladóval.
Szerintem csak az üzlet számít a bunyóban,kit lehet eladni és mennyiért,lásd még a Mayt meg azt a szakállas gyereket nemrég.
Ha ezt Fury első visszatérő meccsének akarja ott le lesz mészárolva.

    2018-01-10 21:21:52

@spomb: eliminatori a maximum, amihez odaengednem igy elsore

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 21:06:12

@superman: Azért az sem véletlen hogy ez a meccs majd 100% hogy angolföldön lesz,a világon sehol máshol nem lehetne eladni,igen az hogy kipötyögte a mentálisan kissé gödörben lévő Wladot,valóban Wilder fölé emeli,hisz a jenki nem bokszolt vele,de a sporthoz való hozzáállása,alázata semmiképp nem predesztinálja,akár Józsi bácsi fölé is.
Ez az ember képtelen lesz már komoly sportteljesítményre, mentálisan labilis,ezért ez a meccs minden lesz csak várós nem,az ilyen emberek soha nem lesznek a régiek,kimondottan a pénzért fog menni,izgalmas,heroi kus küzdelmet csak azok fognak várni,akik nem ismerik a két bunyóst.

    2018-01-10 20:52:38

@fixpont: ebben teljesen egyetértünk, magam is remélem, hogy így lesz.

» superman   válasz erre
    2018-01-10 20:15:49

@fixpont: ebben teljesen egyetértünk, magam is remélem, hogy így lesz.

» superman   válasz erre
    2018-01-10 20:15:49

@spomb: Mondjuk úgy tűnik véletlenül átsiklottál afelett az apróság felett, hogy Fury a legutóbbi meccsén simán legyőzte a nehézsúlyt egy évtizede uraló, regnáló, korszakos egyesített bajnokot, ami talán egy árnyalattal Józsi bácsi felé helyezné szakmailag és népszerűség terén a származásától függetlenül is, ráadásul nem az a szürke, sótlan figura, aki hidegen hagyja az embereket. Az előbbi azért némileg megkülönbözteti Wilder-től...

» superman   válasz erre
    2018-01-10 20:12:17

@superman: termeszetesen a legjobb parositast akarod latni... vagyis nem egeszen, a legjobb meccset akarod latni, ami nem feltetlen az, amit az elozetes parositas iger, Fury ketszer hagyta, hogy Wlad felkeszuljon, majd tudvan, hogy o szart az egeszre lemondta a meccset, igen komoly eselye van, hogy most sem keszul fel, de mivel a neve meg koztudatban forog, meg egy utolso igazan nagyot akar kaszlani 0 teljesitmennyel, majd rohogve lelep, te erdekes az, hogy egy atomjo Furyt lassal egy jo AJ ellen, erre pedig csak akkor van garancia (garancia sosincs, de sokkal jobb eselye, mint igy), ha latod valaki ellen visszaterni es azt mondod: igen ez a Fury tenyleg jo. Igy van jo eselyed kizarni, hogy atverjen. Ez a kozonseg igazi igenye. Senkinek nem lesz attol rosszabb, ha beiktatnak egy plusz meccset, de komoly biztositeknak jo lenne. Ugyanez igaz mindenkire aki bajnokkent valahogy kihagy eveket, oke lehet meg ma is jo, de elobb tegyen le valamit az asztalra, hogy nem atveres az egesz. Szerintem valojaban ez szolgalja igazan a kozonseg igenyet. Nem kell kapkodni, ha egyel kesobb nagyobb eselye van a jo meccsnek, legyen ugy.

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 20:09:33

Róma konnyebben epult fel annal mint ahogy Fury fog lefogyasztani ujra 247 fontra. El tudom kepzelni mekkora motivacioja lehet a bunyora ha az elmult 1 evben loszart sem haladt elore a visszateresben(pedig 1 eve posztolgatta a nagy folyamatokat)

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2018-01-10 20:02:06

@superman: "Egyébként Wilder és Fury egész más tészta, Fury ki akar állni a legjobbal (legalábbis ezt mondja), ezzel meg akarja adni a közönségnek, amit szeretne, Wilder viszont még az épkézláb kihívókat is elkerüli - ezért azzal bűnhődik, hogy nem népszerű és nincsenek nagy bevételei

Mondjuk pont ebben hasonlítanak,Wilder is kihívott már mindenkit aki él és mozog.
Azt azért még hozzátenném hogy ha Fury nem angol lenne,akkor nem hogy Joshuánál,de Józsi bácsinál a Hős utcában sem rúgna labdába,ergo neki sem lenne semmi bevétele.

    2018-01-10 19:45:43

@Chico: Az ő The Ring elsősége ugyanolyan nonszensz, mint Canelo-é középsúlyban... Épp itt az ideje.

» bandi1115   válasz erre
    2018-01-10 18:22:00

Elvileg ,ha februárig nem lesz lekötött meccse akkor végre megfosztják a The Ring övétől.

    2018-01-10 18:13:55

Ha Fury visszatér és Joshuát is olyan könnyen oldja meg mint Wladot akkor neki lesz igaza, minek meccseljen 3 havonta mikor 4 évente is elég XD

» antonio   válasz erre
    2018-01-10 17:52:20

@fixpont: "en pont azt allitom, hogy az a legjobb, ha nem a kozonseg varakozasan mulik, meg nem egyesevel iteljuk meg a boxolokat ilyen esetben hanem automatizmusok lepnek eletbe"
Szerinted az a legjobb, én elfogadom, hogy neked ez a véleményed. De szerintem ez a valóságtól elrugaszkodott vélemény. Összekevered az amatőr és a profi bunyót, előbbinél van az az alapelv, amit te szeretnél látni, hogy a címszerzéshez újra meg újra végig kell verekedni magát a bunyósnak a mezőnyön. A profiknál az az alapelv, hogy a közönséget ki kell szolgálni, valamint a résztvevők üzleti érdekei is elsődlegesek, ezek mozgatják az egészet. A közönség pedig a legnépszerűbb, legjobb bunyósokat akarja egymás ellen látni, ez hozza egyben a legnagyobb üzletet és ez szolgálja leginkább a sportág népszerűségének növekedését (persze nem mindegy a kialakuló meccskép sem). Ezért a profi bokszban nagyon régi hagyománya van annak, hogy a korábbi bajnok megküzdhessen az újabbal - az előbb átsiklottam ezen:"a letezo legrosszabb elkepzeles, hogy egy peldara (ami eppen megerosit) probalsz alapozni egy alapelvet" - ennél csak az rosszabb, amikor valaki keveset tud valamiről és megalapozatlan állításokat tesz ;): pl. James J. Jeffries 1910-ben a visszavonulása után 5 évvel állt ki Johnson-nal (mert a közönség ezt akarta...).
Egyébként Wilder és Fury egész más tészta, Fury ki akar állni a legjobbal (legalábbis ezt mondja), ezzel meg akarja adni a közönségnek, amit szeretne, Wilder viszont még az épkézláb kihívókat is elkerüli - ezért azzal bűnhődik, hogy nem népszerű és nincsenek nagy bevételei. Pont ez az inkább, ami nagyobb probléma volt mostanában a profi bunyóban, hogy egyesek rövidtávú egyéni üzleti érdekei miatt nem jöttek létre a nagy mérkőzések és a sportág egészének népszerűsége csökkent. Szerencsére úgy tűnik, mostanában sokan felismerték ezt és tavaly sok nagy meccset tető alá hoztak, én ezek mellett vagyok (az amatőr bokszra emlékeztető tornák is ezt a célt szolgálják, hogy a nagy meccsek létrejöjjenek és a legjobbak egymással bunyózzanak).

» superman   válasz erre
    2018-01-10 17:50:26

@fixpont: Biztos hogy tudod hogy ezt (is) a pénz mozgatja, ha nagy zseton van senkit nem érdekel hogy évek óta inaktív, ha kis pénz akkor jönnek azzal hogy még vívjál pár meccset !

» antonio   válasz erre
    2018-01-10 17:06:24

@fixpont: Mi lenne a helyes? Például, ha lenne egy normális ranglista, ami alapján szabályozni lehetne,hogy ki jogosult arra,hogy kihívó pozícióba kerüljön illetve ki ellen lehet címet védeni. Helyes lenne, ha nem engednék a "baj-nokokat" menekülni. Helyes lenne,ha hasonló tornák lennének, mint cirkáló-súlyban. Nem álmodozok tovább.

» pepegross   válasz erre
    2018-01-10 16:43:38

@superman: en pont azt allitom, hogy az a legjobb, ha nem a kozonseg varakozasan mulik, meg nem egyesevel iteljuk meg a boxolokat ilyen esetben hanem automatizmusok lepnek eletbe, igy akkor nem lesz az, hogy a nagy ember nagy bunyosanak majd egybol lehet, ha meg nem szerencsesnek szulettel akkor meg szoporollerre tesznek a szervezetek, en mindig a normativ szabalyozas mellett vagyok

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 16:36:20

@GGG: Az igaz, hogy Vitali-nak megvolt ez a státusza hivatalosan, de lehet, hogy a közönség nagy része szemében Fury is éppen olyan, sőt ő kevesebb ideje inaktív.
Ha a kövérségére hivatkozunk Vitali sportosabb alkatával párhuzamba állítva, az nem egyenlő mérce, ahogy fixpont fogalmazott.
Egyébként szerintem is jobb, ha vív egy felhozómeccset egy elfogadható ellenféllel és ezzel bizonyítja, hogy jelenleg is méltó formában van a kihíváshoz, de fixpont átesett a ló túloldalára a top 5-ös ellenféllel, amilyet egyébként a többi kihívó sem vert (nemhogy egy Klitschko-t).

» superman   válasz erre
    2018-01-10 16:34:15

@superman: igen, minden amit irok az en elkepzelesem, hogy mi lenne a helyes eljaras, lehet vannak jo ellenervek, eddig itt pl. egyet sem olvastam

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 16:31:45

@fixpont: hogy mindezt "kell", az a te elképzelésed, viszont vannak ellenérvek, elsősorban az, ha a bokszkedvelő közönség nagyobb része elfogadja - jelen esetben - Fury-t hiteles kihívónak és jobban érdekli őket, mint esetleg a jelenlegi kihívók, mivel ők nem tettek le még a karrierjük során megközelítőleg sem olyan eredményt, amilyet Fury. Úgy is fogalmazhatok, hogy ők így is a top 10-be sorolják Fury-t.

» superman   válasz erre
    2018-01-10 16:09:41

@GGG: potroh - 3 hónap - darázsderék

» pepegross   válasz erre
    2018-01-10 15:22:06

50 font ~ 20kg - 3hónap

    2018-01-10 14:57:50

@superman: Nem kommentálva az analógiát, anno - emlékeim szerint - Vitalij "Emeritus" státuszban volt, tehát (ideiglenes) viiszavonulásakor az összes kihívó tudta, hogy megvan a joga, hogy visszatérése esetén soron kívül megmérkőzhet az aktuális világbajnokkal.

Amit meg még megjegyzett valaki korábban - és szerintem is fontos tényező - , hogy Vitalijnak azért nem szaladt el a súlya az évek alatt, hihetőbb volt, hogy ha a kézsérülése elmúlt, akkor hasonló teljesítményt nyújt a korábbiakhoz képest. Ha most Fury-t megnézzük és figyelünk a szakemberre, aki úgy fogalmaz a cikk szerint, hogy "utána nekiállhat komolyabban edzeni", akkor egy féléven belüli sikeres visszatéréssel kapcsolatban nem véletlenül sokan szkeptikusak. Az biztos, hogy ha nincs formában és ezt tudja magáról, de szeretne pénzt keresni, akkor egyből Joshua ellen kell mennie.

    2018-01-10 13:42:52

@superman: a letezo legrosszabb elkepzeles, hogy egy peldara (ami eppen megerosit) probalsz alapozni egy alapelvet, mindegy mit csinalt Klicsko, a hosszu kihagyas utan visszatero bunyosokat ugy kell tekinteni mint akik nincsenek a top10-ben es vissza kell kuzdeni magukat oda, kulonosen tisztessegtelen a kozben kihivoi pozicioba kerultekkel ha azt mondjak nekik, hogy "jaj bocs de visszajott valaki x ev utan es rogton elotted van", nyilvan nem kell ugy kezelni oket mint abszolut kezdok ezt senki nem varja, de nevetseges azonnal cimmeccs kozelebe engedni

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 13:33:17

@fixpont: Például Vitali Klitschko 4 év kihagyás után verte szarrá annak idején a visszatérő meccsén az aktuális vb-t, az eredmény tükrében nem tűnik rossz döntésnek, hogy ezt engedélyezték számára. A visszavonulása előtt Fury is hasonló szinten állt, letett annyit az asztalra, hogy ne kelljen már bizonyítania a hiteles kihívói mivoltát. Ezt csak gyenge teljesítmények és vereségek után lehetne megkérdőjelezni. Ha méltatlanul rosszul teljesítene AJ ellen, azzal a saját pályafutását vágná el, de a lehetőségért már megharcolt. Az már az ő dolga és kockázata, hogy éles meccsekkel vagy az edzőteremben készül fel, ahogy a Klitschko fivérektől láttuk, utóbbi is ugyanolyan hatékony lehet.

» superman   válasz erre
    2018-01-10 13:14:23

"darazsakat megszégyenítő potrohát" - remélem, Greg, főállásban a szórakoztatóiparban dolgozol ;)

    2018-01-10 12:47:48

Tetszik ez a zsíros mosoly

    2018-01-10 12:46:00

@superman: tudod vannak akiknek vannak elvei, es attol, hogy letezik egy pelda, nem lat okot arra, hogy ujabb rossz peldaknak tapsoljon, hanem ellenkezoleg, leirja amit helyesnek tart, es egyforma mercevel mer mindenkit, eppen baj az, hogy letezik Wilder, miert kellene tapsolni ahhoz, hogy Fury x. es kihagyas utan azonnal vb cimmeccset kapjon vagy megmerkozzon egy senkivel ez kozvetlen utana? ahogy wildernek sem lenne szabad engedni, hogy bar top5on kivul barkivel boxoljon, Fury ha ki akarja hivni AJ-t le kell gyoznie (vagyis be kell kerulnie megint) a top5be

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 12:40:45

@Moorer: Ha valami oknál fogva tényleg visszaesett a teljesítménye (pl. hangja nem egy ütés miatt ment el, hanem az életvitel miatt) akkor sajnos logikus egyből Joshua ellen visszatérni.

De reméljük minden oké, nincs egészségügyi gondja és megfelelően motivált ahhoz, hogy újra top formába kerüljön és akkor jöhet 1-2 könnyebb meccs Joshua előtt :)

» PeteTheGreek   válasz erre
    2018-01-10 12:37:36

@fixpont: még ha kötelezhetnéd is bármilyen alapon, akkor sem érteném, hogy mért kéne egy kihívónak top 5-ös ellenfelet vernie a címmeccshez (ráadásul veretlen ex-világbajnok, aki a korszakos bajnokot verte), miközben van olyan régóta regnáló vb a súlycsoportban, akinek még sosem volt top 5-ös ellenfele (top 10-es is csak a címszerzésekor utoljára, 3 évvel és 7 címvédéssel ezelőtt).

» superman   válasz erre
    2018-01-10 12:07:34

azért van egy olyan jelenség is, hogy ha valaki meghízik, nehezebb és megterhelőbb minden fizikai aktivitás, illetve a koncentráció, viszont ha utána lefogy, sokkal könnyebbnek éri, könnyebbnek néha, mintha egyáltalán nem változott volna a súlya, a tendencia, meg a korábbi rossz élmények miatt. nem azt mondom ezzel, hogy ez a jó módszer, hogy meg kell hízni és aztán visszafogyni, csak azt, hogy szinten minden helyzetből ki lehet venni valami jót is.

    2018-01-10 12:03:28

@fixpont: Nem hinném hogy egyből Joshua ellen akarna menni akármit is beszélt az csak duma volt.

» Moorer   válasz erre
    2018-01-10 11:42:48

mindenkeppen koteleznem felkeszulesi meccsre, nem fordulhat elo, hogy azonnal AJ ellen menjen, koteleznem egy top10-es bunyos elleni meccsre elotte de inkabb top5-osre, ha ot legyozi, akkor mehet

» fixpont   válasz erre
    2018-01-10 11:40:06

Óóó, nincs itt gond! Olyan csodálatos anyagok vannak már manapság, amiről még a BALCO laborban sem álmodtak annak idején.

» ogreface   válasz erre
    2018-01-10 11:26:11

Tudja valaki, hogy miért váltott edzőt Fury?

    2018-01-10 10:46:50

Keeping= kerülni

» Ohioboksz   válasz erre
    2018-01-10 10:22:09

Legalabb 1 ev kell innen jo formaban Keeping, de inkabb több.igy ez jo 3.5 ev kihagyast jelent, nem lesz könnyü visszaternie az biztos iztos

» Ohioboksz   válasz erre
    2018-01-10 10:21:05

Kb annyi idő lesz lefogyni mint Rómát felépíteni

» JCalzaghe   válasz erre
    2018-01-10 10:13:45

En birom Furyt es remelem, h gatyaba tudjak razni, mert jo formaban azert barkivel tudna jo meccset csinalni.

» bandi78   válasz erre
    2018-01-10 10:09:16

Remélem, hogy sikerülni fog. Ennyi idősen,ha komolyan veszi a dolgokat, még mindig lehet benne 10 év top bunyó.

» GaiusM   válasz erre
    2018-01-10 09:34:42
fel