Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Manny Pacquiao vs. Mike Alvarado?

2018-01-05 11:37:14 /
A hírek szerint április hónapban, Mexikóban bokszolhat legközelebb a legendás Manny Pacquiao, méghozzá a korábbi kisváltósúlyú WBO bajnok Mike Alvarado ellenében. Mint ismert, Pacquiao tavaly véleményes vereséget szenvedett az ausztrál Jeff Horn ellenében, a visszavágó pedig egyelõre kútba fulladt és a filippínó klasszis visszavonulása is igencsak a levegõben lógott. A 37 esztendõs Alvarado legutolsó nagy csatáit 2014/2015-ben vívta, azóta vegyes mérlegû ellenfelekkel szemben javítgatta rekordját. A korábban Juan Manuel Marquez, Ruslan Provodnikov és Brandon Rios által legyõzött ökölvívó egy kevés kockázattal járó választás lehet Pacquiao számára, aki állítólag ezzel a találkozóval hangolódna rá a Terence Crawford vs. Jeff Horn ütközet gyõztese ellen tervezett mérkõzésre.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@zappa: Én sem értem, pl. Duran a 16 vereségével együtt is vitán felül minden idők egyik legnagyobbja, szerintem Mayweather hozta divatba ennek a nullának a túlértékelését, így lehetett egy érve amellett hogy ő a TBE és dőlt a pénz.

    2018-01-08 21:00:43

@Kane: Hát igen a nyilvánvaló félrepontozások mindig elkeserítőek. Ezt a veretlenségi nimbuszt soha nem értettem vagy soha nem tartottam fontosnak. A legtöbb bunyós akiket szerettem mind volt vereségük, de soha nem zavart. Különösen ha pl. volt visszavágó, pl. Lewisnál, onnantól főleg nem volt jelentősége.
Este lehet, hogy én is megnézem még egyszer (már évekkel ezelőtt láttam) és lepontozom most hogy adnám.

    2018-01-08 20:48:23

@zappa: Újranéztem, 112-114 jött ki Castillonak, Floyd addig volt kontrollban amíg Castillo rá nem jött hogy ezek az ütések nem tartják vissza, az arca azért tiszta mert testen lett főleg megverve, és szerintem ez is volt az oka hogy inaktív volt a középső menetekben, félt hogy elfogy a kondi, Castillo meg túldolgozta. Persze tanult belőle és a visszavágót vitte, a jobb bunyós ilyen idő távlatából egyértelműen ő volt, de azért tudatában annak hogy az egész karrierje a veretlenségről szólt, elég szomorú hogy ajándékba kapott egy övet akkor.

    2018-01-08 17:18:44

Szerintem a Castillo 1 az Castillo győzelem volt, a Maidana 1 pedig szerintem egál volt, rengeteget ütött Maidana nagyon pörgősen bokszolt talán élete legjobbját nyújtotta, Mayweather keveset de hatékonyabban dolgozott, amásodik meccs már May volt de Maidana az a bunyós akit nehezen tudna kezelni May még harmadjára is. 1 meccs volt még ahol veszélyben forgott May győzelme az Judah, de a jó kezdés után visszaesett meg még szabálytalankodott is egy elég durvát .

» mikike1   válasz erre
    2018-01-08 17:02:51

@Kane: Oké, én is Castillonak adtam. De azt hiszem pl. itt Roy Jones Jr fórumozó pl. Maynek. Sokszor érvelnek vele sztem olyanok is, akik talán nem is látták, hogy hogy megverték ott Mayt. Valójában akár honnan nézed szoros meccs volt.
Nagyon megverve senki nem volt a szó szoros értelmében.

Egy kép a meccs végéről róluk:

https://i.ytimg.com/ ...

Sztem aki Maidanának adta, az vagy rühelli Mayweathert, vagy tényleg nem látja mi találat mi nem.

    2018-01-08 16:16:16

@zappa: Nagyjából igazad van de szerintem a Castillo meccs nem volt máshova adható mint Castillonak. Szorosnak szoros volt, de ott bizony ha valaki meg volt verve az Mayweather volt, kicsit hasonló kép a Kovalev-Ward meccshez, legalább is az arányokat figyelve. Egyébként aki Maidanának adja az is onnan indul ki hogy Mayweather semmilyen kárt nem tett Maidanában, fordítva viszont talán igen, csak a bokszot nem ez alapján pontozzák, így az iránta érzett ellenszenv elhomályosítja a valóságot.

    2018-01-08 16:04:17

@antonio: "Mayweatherné l működik a pontozói védelem ez már kiderült több alkalommal is !"

Főleg Alvarez ellen.:)

Én azt mondom, 3 év múlva térjünk vissza a kérdésre. Ha addig sok sok bokszmeccset megnézel, lehet te is látni is fogsz nem csak nézni, ha te azt Maidanának adtad. Ez Donatora is vonatkozik. Hacsak nem pusztán trollkodásból írogattok. Sztem az volt az a meccs, ahol mivel Maidana sokkal többet indított könnyen be lehetett nézni ütéseket annak aki nem ért annyira hozza. Úgy gondolom ti ezen az úton jártok. És most mintha az egész bokszvilág összeesküdött volna ellenetek. :D Az érvényes felületre bevitt találatokat kéne figyelni, nem azt hogy ki az aki üt-vág sokszor össze vissza. Annak idején mikor friss volt a dolog, emlékszem mikor meg kellett nevezni azt a 7 menetet ahol Maidana a nyert már gondban voltatok. És mikor egy egy ilyen menetet kellett volna elemezgetni, ment a nagy hallgatás. Pedig ezt így lenne értelme megvizsgálni, lepontozni menetről menetre.

Én mindösszesen egy meccsén mondom azt, ahol a pontozók kicsit elszálltak May felé, az első Castillo meccs. Az egy ide oda is adható szoros meccs volt, ahol túl simán kihozták Mayt. Ezen kívül nem volt olyan meccse, ahol ne nyert volna egyértelműen, vagy főleg ahol a pontozók segítsége kellett volna. Ezt nem csak én mondom, hanem a bokszértő döntő többség.

    2018-01-08 15:53:28

@gigaboly: Szerintem meg Maiana élete formájában volt az első meccsen, legalább is az alapján ahogy teljesített ott én nem láttam rajta hogy hátráltatva lett volna a felkészülése bármilyen eszközzel. Szoros bunyó volt, én 2 pontal adtam Mayweathernek anno, a másodikat 5 pontal. Maidana sokat fejlődött technikailag a visszavágóra de pont ez volt a baj hogy sokszor megpróbált leállni az amcsival pötyögni, amiben nem lehet őt megverni.

    2018-01-08 13:59:55

@fixpont: Szerintem nézd újra,volt olyan menet ahol mindkét oldal 1/!/ találat volt.
Természetesen az is a jenkinek volt behúzva.
Nyert talán May,de hogy közel sem simán az egészen biztos.
Az biztos hogy sokat köszönhet a háttérgépezetének,am ely gazdasági egyeduralkodó volt a maga idejében.
May és Pac is kapott olyan meccseket,amelyek csücskösek voltak,egész egyszerűen nem merték az ellenfelet kihozni,pláne nem egálra adni.

    2018-01-08 13:13:31

@Donato: Mayweathernél működik a pontozói védelem ez már kiderült több alkalommal is !

» antonio   válasz erre
    2018-01-08 13:07:32

@Donato: plusz még tegyük hozzá hogy Maidana tiszta volt a meccsen míg Floyd nem, aztán még a kesztyűjével is szarakodtak, ha egyenlőek a feltételek és Maidana is cuccozik akkor érdekesebb lett volna a meccs...

» gigaboly   válasz erre
    2018-01-08 12:27:41

@Donato: Siman May nyert az elso meccs is, ha megnezed a nagy box protalok elo menetrol menetre pontozasat nem fogsz olyat talalni, ahol Maidana nyert (en olyat sem talaltam ahol dontetlenre adtak volna), az osszes boxsiteon May nyert 6-tol 2-pont kulonbseggel. Ez nem hasonlithato a Ward meccshez, ahol a siteok ide is oda is adtak, teljesen egyhangu es egyontetu volt velemeny azzal a meccsel kapcsolatban. Ugyhogy nem, ez nem olyan ide is oda is lehetett adni, csak hat a pontozok ide adtak. Nem nem nem nem nem. Ne szaladjon mar el a lo. Azzal a meccsel kacsolatban bizony konszenzus volt a boxszeretok kozott. (Presze mindig lesz olyan aki csakazert is mast mond es utana evekig hajtogatja, de ettol a konszenzus meg felismerheto.)

» fixpont   válasz erre
    2018-01-08 09:20:58

@deontay: Az első mérkőzést biztosan Maidana nyerte ,a második döntetlen volt !Az,hogy miként pontozták a mérkőzéseket az teljesen szubjektív dolog !Kova is nyert Ward ellen az első meccsen mégsem Őt hozták ki nyertesnek ,de fura volt a "pontozás a Golovkin--Canelo mérkőzésen is ...stb !

» Donato   válasz erre
    2018-01-08 06:44:00

Sok olyan menet volt azon a meccsen amit egyik sem uralt,az ilyeneket általában az amerikainak húzták be,de semmi értelme már ennek,rég volt,nem marad meg az eredménylistában.

    2018-01-07 20:30:25

@antonio: Nem nyert, de meglepően szorossá tette, és bár ezt némileg szabálytalanul taktikával/ütésekkel érte el, akkor is mindenkit meglepett vele. Ahogy egyébként Broner legyőzésével is.

» Peacock   válasz erre
    2018-01-07 19:30:32

@antonio: Szerintem nem győzte le Maidana, de az egyik legmelósabb meccse volt Maynek az nem kérdés. Ehhez kellett egy Mayweatherből tökéletesen felkészült Maidana, Garciával a háta mögött és egy sokat kopott egyre takarékosabb Mayweather. Különben szerintem egy Mayweather vs Gatti vagy minimum egy Alexander vs Maidana meccskép lett volna szerintem.

    2018-01-07 19:28:54

@deontay: Nem biztos hogy elfogultság, lehet hozzá nem értés is. Maidana sokat ütött, nyilván ez egy laikust félrevihet. Persze lehet hogy nem ez volt, de benne van a pakliban.

    2018-01-07 19:01:37

@Chico: Pontosan így látom én is!

» deontay   válasz erre
    2018-01-07 14:46:34

@antonio: Nagyon Mayweather ellenes lehetsz... Mayweather Castillo ellen nálam is kikapott, de hogy Maidana megverte, az egy vicc.

» deontay   válasz erre
    2018-01-07 14:46:12

hát igen igazuk van valószínűleg azoknak akik azt mondják, hogy ezen bunyósoknak vissza kéne már vonulniuk, mert már eléggé nagy harcokat vívtak, le vannak strapálva, ki vannak égve. Viszont, ha annyira bokszolni akarnak még akkor egymás ellen tényleg egész jó kis meccset tudnak majd összebunyózni. Akár lehetne mindkét bunyósnak az utolsó meccse is, és akkor még bunyóznak egy jót utoljára, keresnek is egy kis lóvét aztán viszlát. Jobb mintha valamelyik top formában lévő sztár ellen dobnák oda őket, hogy ronggyá verjék őket szerintem.

» CHUBAKKA   válasz erre
    2018-01-07 13:58:18

@Chico: Maidana nyert az első meccsen ezért kellett Mayweathernek a visszavágó!

» antonio   válasz erre
    2018-01-07 13:06:45

@fixpont: Nálam meg Cotto ellen is volt hasonló volt a menetarány. A Maidana elleni undormányt nem pontoztam, de az se volt egy egyszerű meccs számára. Szerintem a Mosley elleni Oszi meg tudta volna oldani Mayt.

    2018-01-07 10:52:01

@Chico: en is ezt irtam 116-112 realisan kb a legszorosabb meccse volt Maynek, talan a Castillot leszmitva, en nem emlekszem meccsre amit szorosabbra adtam volna, 116-112 az sehogy nem nagy kulonbseg, egyertelmu, de nem nagy, Oszi szepen helytallt, semmifele alazas vagy hasonlo nem volt, az egyik pontozo kihozta Oszit az tulzas

» fixpont   válasz erre
    2018-01-07 10:37:56

@TSZYU: Persze, de azért ne felejtsd el, hogy nyilván könnyűsúlyban Delahoya (mint bárki más is lenne) gyorsabb volt mint nagyváltóban. Nem feltétlenül azért mert megöregedett, hanem azért mert erősödött. Mayweather is lassabb volt Delahoya ellen mint az említett Corrales elleni meccsen.

Sztem ott még (különösen hogy előtte Delahoya szarráverte Mayorgat) két jó állapotban lévő bunyós találkozott. Delahoya inkább volt túl a zenitjén, Mayweather viszont felugrott egy súlycsoportot a meccshez, és kb. 10-15 fonttal kisebb volt a ringben. Így nagyjából rendeződtek az erőviszonyok.

Nézd meg a Mayweather előtti meccsét Delahoyanak, a fizikai állapotát, és nézd meg Pacquiao előtt Forbes ellen mennyire volt meggyőző!
Ettől függetlenül is, az ahogyan a Pacquiao Delahoya meccs alakult mindenképpen meglepetés volt, nem feltétlenül a győztes személye, hanem ahogyan győzött.

    2018-01-07 10:10:05

@Chico: De, az is benne lehetett!

zappa: Lehet hogy a Floyd elleni meccset szorossá tudta tenni, de ott már ha összehasonlítom régebbi önmagához akkor szembeötlően lassabb és darabosabb volt. (pont Chico Corrales nyilatkozta azt hogy amit Oscar fog csinálni mayweatherrel, az bűncselekmény lesz. végülis ez nem jött be, de olyan messze se állt tőle, ha pár évvel fiatalabb, ez szerintem megvalósul)

    2018-01-07 09:51:40

@fixpont: Aki lát is nem csak néz mint a ponty annak szerintem simaMayweather győzelem volt. 116-112. Laikusokat megtéveszthette ahogy Oszi püföli May kezeit.

    2018-01-07 09:27:00

@zappa: ezzel ertek egyet Pac ellen volt mar nagyon osszezuhanva Oszi, May ellen eleg jo volt meg, es jol is teljesitett, az egyik legkevesbe sima meccse volt Maynek

» fixpont   válasz erre
    2018-01-07 00:19:55

@TSZYU: Eleve két meccsről beszélünk. Mayweather előtt felment középsúlyba ahhoz képest Mayweatherhez nem nagyon kellett fogyasztania, és ott 34 éves volt. Akkor inkább az életvitel amit Chico mond.

Pacquiao más dolog, mert ott ringsúlyban is nagyon lement, és a meccsen rendesen már Pacquiao volt nehezebb.

    2018-01-06 22:03:14

@TSZYU: Akkor szerinted a kabitoszeres eletvitelenek semmi koze a kopashoz meg a szemelyiseg es viselkedeszavaraihoz ...

    2018-01-06 21:50:43

zappa, Chico: szerintem pedig a súlycsoportokból fel-le liftezés ÉS az életkor egyszerre hatott Oscarra. Lényegében ugyanaz az eset, mint Jonesé.

    2018-01-06 21:00:19

Valószínűleg ma már May tényleg nem tudná azt hozni amit akár az utolsó pár meccsén, ahol már nála is simán látszott, hogy nem olyan mint fénykorában. De McGregor elleni félig showmeccset én sem nagyon venném alapul.

    2018-01-06 20:42:04

@kovban: Egyetértek. ÉS azért (pont Mayorga után) Dehoya sokkal jobban egyben volt ott még mint később Pacquiao ellen, mikor lefogyasztott.

    2018-01-06 20:40:31

@Moorer: Crawford ma màr persze verné, lehet ma már mások is, de legyünk korrektek: egy 4-8 évvel ezelőtti váltósúlyú May ma is tarolna.
(Crawfordot meg még nem láttuk váltóban, sok függ attól mit mutat itt. Esetleg ő lehet hasonló kvalitású zseni mint May, Garcia is egyedi persze de egy jobb Mayhez lassú lett volna, ahogy Spence és az általam nagyon kedvelt Thurman is.)

» Peacock   válasz erre
    2018-01-06 18:35:51

@Moorer: Nem akarnád még a "megkopott" (befellegzett) Tysont és Holyfieldet is látni Joshua és Wilder ellen?!

» Blackpanther   válasz erre
    2018-01-06 18:18:31

@Moorer: Én nem mondtam, hogy a Top Oscar ellen bokszolt May, csak azt, hogy köze nem volt a döntetlenhez. Egyébként azzal egyetértek, hogy Osszer akkor már túl volt a zenitjén.

» kovban   válasz erre
    2018-01-06 14:37:37

@deontay: Tegnap néztem a Judah-Mayt illetve csak a tizedik menetet XD

» antonio   válasz erre
    2018-01-06 14:28:31

@deontay: A vak is látta hogy Mayweathernek befellegzett ! Ennyi volt benne érezte hogy egy normális meccset már nem tudna nyomni. Crawford Thurman D.Garcia Khan biztos vernék de más ellen se lenne biztonságban!

» Moorer   válasz erre
    2018-01-06 14:13:10

Nem volt az a meccs döntetlen. Oscar nekem az egyik legnagyobb kedvencem, de ott 4, maximum 5 menetet hozott, ami így is nagy teljesítmény jelentösen megkopva, egy csúcs Mayweather ellen.

» deontay   válasz erre
    2018-01-06 14:06:18

@antonio: Ne a Mcgregor meccsböl induljunk már ki... Floyd azon a meccsen negyed gözzel bohóckodott, egy bohóc ellen. Nem is a saját stílusában boxolt. Mayweather ma is verné szerintem bármelyik váltósúlyút.

» deontay   válasz erre
    2018-01-06 14:04:17

@kovban: És az már csak egy De La Hoya B volt.

» Moorer   válasz erre
    2018-01-06 13:59:40

@Moorer: Szted az döntetlen volt? Max azok szerint, akik annyit értenek hozzá, mint CJ Ross...

» kovban   válasz erre
    2018-01-06 13:48:04

Hááát, jöhetnek a mínuszok, de sajnos ki kell mondjam, erre a meccsre ma már egyáltalán nem vagyok kíváncsi. :(

Pac-et meg jobban szerettem annál, minthogy Crawford ellen lássam. Remélem, nem a Roy Jones-féle utat kívánja bejárni :(

Picit elszomordtam...

    2018-01-06 12:11:04

@zappa: Azért nem mindegy hogy valaki rommá veri De La Hoyát vagy pedig döntetlenezik vele mint Mayeather.

» Moorer   válasz erre
    2018-01-06 11:58:29

@Gretagab2016: Biztos lehetsz benne hogy Crawford megverné Mayt, McGregor ellen már szánalmas volt Crawford ki is ütné!

» antonio   válasz erre
    2018-01-06 11:32:59

@Gretagab2016: Szted Floydnak most, ennyi idősen is brilliáns a védekezése:)? Azt én nem hinném..

» kovban   válasz erre
    2018-01-06 11:28:50

@Chico: Mondjuk Mayorga pont Floyd előtt volt.

» kovban   válasz erre
    2018-01-06 11:27:22

Véleményem szerint Crawford Pacquaot verné most de Floydot lehet hogy még most sem és ezt Floyd briliáns védekezése miatt gondolom.

» Gretagab2016   válasz erre
    2018-01-06 11:24:31

@zappa: May ellen nem középsúlyban hanem nagyváltóban bunyózott és rendesen meg volt már kopva. Aki az életkorra fókuszál az nem akarja és nem is fogja elfogadni azt, hogy több hullámvölgy és rehabilitáció után ott már nagyon messze volt a csúcsformájától és nem a súly miatt. Korábban azért Vargas, Mosley, Mayorga meccsek szerintem önmagukért beszélnek. Oszi alkoholista és kábitoszerfüggő ezt azért inkább figyelembe kell venni mint arra a 34 évre fókuszálni.

    2018-01-06 10:19:12

Sztem Delahoyanaél nem annyira a kiöregedés volt a gond. May ellen 34 éves volt. Inkább a súlycsoportokkal való viccelődés lehetett gond a végén Oscarnal. Már Sturm ellen is látszott, hogy oda Oscar már kicsi, Hokpins ellen a lehetőségekhez képest még jól is bokszolt, de az sem az ő területet volt. Oscarnak fiatalon a könnyűsúly, majd később a kisváltó váltó volt ami feküdt, a közép semmiképpen. És a fel le ugrálás meg főleg nem. Pacquiao ellen azzal a fogyasztással nyírta ki magát.

    2018-01-06 09:32:44

@gigaboly: Nyilván Crawforddal érné meg megveretni Pacmant. És minél késöbb, annál jobb. Mármint Crawfordnak. Gusztustalan dolog, dehát ez csak színtiszta üzlet már.

» Dave28   válasz erre
    2018-01-06 09:21:08

Arumnak a hülyesége hogy Pacet egyre gázabb ellenfelekkel hozza össze mondván semmi nem éri meg neki meg nincs benne pénz.. érthetetlen Pacék miért nem merték meghúzni hogy otthagyják a topranket, az öreg már semmit nem tervez vele, pedig egy értelmes ellenfél ellen lenne érdekeltség, most itt van Alvarado persze hogy minuszos lesz a meccs és senkit nem érdekel, hogy kivel kéne összehozni??? bárkivel a toprank bunyósain kívül...

» gigaboly   válasz erre
    2018-01-06 01:09:26

@TSZYU: Pedig életkorban nincs igazán különbség.

» GaiusM   válasz erre
    2018-01-05 23:57:14

@Dr Evil: Honnan vagy ilyen biztos benne, hogy nincsenek anyagi gondjai? Vagy ,ha most nem is, de később nem lesznek. Nagyon kevés olyan bokszoló van aki ki tudja élvezni a nyugdijas éveket anyagi gondok nélkül. És mindegy mennyit kerestek pályafutásuk alatt. Elég, csak Jonesra vagy Holyfieldre gondolni, hogy csak a legismertebbeket emlitsem akik nem tűntek agyhalottnak pályafutásuk alatt. Pacnek csúcskorában akkora sleppje volt mint egy kisebb falu. Azóta csak hanyatlik, a nike dobta, a politikához szerintem hülye, hogy ő abból pénzt ki tudjon szedni. Nem véletlen tért ő vissza Vargas ellen és nem véletlen bokszol újra ennyi idősen. És szerintem nem, nem a boksz iránti szeretete miatt.

    2018-01-05 20:08:06

@deontay: Ugyanígy nem akkora fegyvertény, hogy Floyd és Pac rekordjában is ott van a kiégett Oscar. (attól hogy may ellen szoros volt a meccs, De la Hoya akkor már nagyon ki volt öregedve)

    2018-01-05 19:57:07

Arra talán jó lesz a totál kiégett Alvarado, hogy Pacet utána nagy pénzért merevre üsse Crawford.

    2018-01-05 16:58:34

szar ezt látni,az ember kedvencei egyre csak csúsznak le a lejtőn.
el nem hiszem,hogy pacman motiváltan feltud készülni még akárki ellen is,páne ilyen horn meg alvaradok ellen,10 éve meg fejen állva egy kézzel végig verte volna mindegyiket.

    2018-01-05 15:27:24

Ki kivancsi erre

» felix trinidad   válasz erre
    2018-01-05 15:20:24

@nagygeza: Maximum De la Hoya, és Mosley ilyen.

» deontay   válasz erre
    2018-01-05 15:09:08

@deontay: Az lehet. De Mayweather és Pacquaio is bokszoltak kiégettekkel akik ellen fénykorukba min 50-50 lett volna.

» nagygeza   válasz erre
    2018-01-05 14:33:06

@nagygeza: Èn nagyon nem örülnék neki. ha kèt ilyen legenda kikapna. Föleg azért, mert fénykorukban mind a ketten megverték volna.

» deontay   válasz erre
    2018-01-05 14:29:59

@Dr Evil: Crawford most már valószínűleg legyőzné Pacquiaot és Mayweathert is, mindketten szintet zuhantak, miután végzett Paccel remélem összejön a Mayweather meccs is hogy ő is meglegyen, még ha tudjuk is hogy leengedett mindkettő jól mutatnának Crawford rekordjába.

» nagygeza   válasz erre
    2018-01-05 14:26:40

Na ennek a meccsnek aztán tényleg az ég világon semmi értelme. Legalább valami jó zsíros meccset adjanak már Pacnek, hogy még egy utolsó komoly összeget keressen, és vonuljon vissza.

» deontay   válasz erre
    2018-01-05 14:04:32

Alvarado javítgattta a rekordját 2015 óta, PacMan rontogatta. Sima egál. :)

» GaiusM   válasz erre
    2018-01-05 13:04:44

@pepegross: Alvarado valamikor lehet, hogy hasonló szinten bokszolt mint Horn, de már maximum a harmadvonalra lehet veszélyes.

» Dr Evil   válasz erre
    2018-01-05 12:04:36

Rios után Alvarado is jó úton halad, hogy félhülyére veresse magát mire visszavonul. Ez van ha máshoz nem ért az ember.
Pacquiaonak viszont semmi szüksége már erre a bohóckodásra. Ő nem halna éhen boksz nélkül sem. Olyan régen van már a szakmában és annyi komoly csatája volt, hogy el nem tudom képzelni, hogy bírja még a teste a felkészülést. Crawford úgy megverni, hogy rossz lesz nézni.

» Dr Evil   válasz erre
    2018-01-05 12:02:51

Nem vagyok biztos abban,hogy Mike Alvarado gyengébb mint Horn. Akár itt is lehet "belelépés".

» pepegross   válasz erre
    2018-01-05 12:01:05

Pacquaio se tudja mikor elég már, nem Alvarado lesz persze a gond de belelép hamarosan egy újabb kiütésbe.

» nagygeza   válasz erre
    2018-01-05 11:50:46
fel