Black Friday 2017 sportbolt

profiboksz.hu

Látványos küzdelem várható

2017-12-06 21:11:53 /
A Felix Promotion december 15-én, pénteken, a székesfehérvári Lakeside Hotel konferencia csarnokában rendezi évzáró élő televíziós bokszgáláját, ahol Törteli Balázs és Szabó Zoltán vívja a főmérkőzést.

Törteli Balázs új súlycsoportjában, kisváltósúlyban küzd a magyar bajnoki övért, a kiváló, több külföldi csatát sikerrel megvívott Szabó Zoltán ellen. Mindkét ökölvívó természetesen győzelemre készül.

Törteli Balázs (14 győzelem, 1 vereség): „Mint mindig, most is nagyon keményen és elszántan készülök erre a meccsemre is. Hazai közönség előtt bunyózom, ráadásul először vagyok a gála főmérkőzése. Ez már most nagyon jó érzéssel tölt el” - fogalmazott. „Karrierem szempontjából vízválasztó lesz ez az összecsapás, és nem akarok, nem fogok hibázni. Nincs más opció, mint a siker. Erősebb leszek ebben a súlycsoportban. Szabó ügyes, szívós, minden hájjal megkent ökölvívó, nagyon komolyan veszem. Kemény meccs lesz, az biztos!”

Szabó Zoltán (18 győzelem, 9 vereség): „Minden nap keményen edzek, már egy ideje csak ez a küzdelem lebeg a szemem előtt. Nem hiszem, hogy a formámmal, vagy az elszántságommal bármilyen probléma lenne” - jelentette ki a fővárosi versenyző. „Nem lesz egyszerű dolgom, nem várok könnyű mérkőzést, hisz Törteli Balázs erős, ügyes bunyós. De beképzeltség nélkül mondom, legyőztem már komolyabb ellenfeleket profi pályafutásom során mint Törteli. Hasonló bokszot csinálunk mindketten, látványos, közönségszórakoztató mérkőzést várok. Győzzön a jobb!”

Kötelek közé lép: a WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó, a cirkálósúly hazai trónját birtokló Darmos József, a korábbi amatőr olimpikon, junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok Bacskai Balázs, a veretlen nagyváltósúly ranglista vezetője Berki Ferenc Junior, a WBC félnehézsúly volt ifjúsági bajnoka a német Tony Kraft, az ugyancsak veretlen James Kraft, illetve a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok Sherat Isufi.

A pontos programot, beleértve az ellenfeleket, a Felix Promotion a következő napokban folyamatosan hozza nyilvánosságra.

A szervezők célja továbbra is az, hogy a hazai ökölvívás minél népszerűbb legyen a fiatalok körében is, így - a rajongói bázis szélesítésének szellemében, - minden 14 év alatti gyermeknek lehetősége van, amolyan elő Karácsonyi ajándékként, a helyszínen megtekinteni az eseményt, csak regisztrálniuk kell a www.felixpromotion.hu/karacsony webcímen. A bokszgálán több ajándékot is kisorsolnak az ifjú szurkolók között.

Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért, beleértve a belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos részleteket, keresse fel a vállalkozás hivatalos honlapját, a www.felixpromotion.com oldalt, míg az exkluzív képi és videós tartalmakért érdemes csatlakozni a facebook oldalukhoz is.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Amúgy tényleg mindenféle kötekedés nélkül csupán az érdeklődés és elkeseredés hatásaként kérdezném miért döglődik itthon a sport nagy része ?
Az ökölvívásunk mikor gyerek voltam sem volt világszínvonalú de azért ki-kijöttek olyan sportolók akik tényezők lettek de nálam az Erdei,Balzsay Karesz vonallal kb megszűnt az érdemi korszak . ( persze még lehetne pár nevet felsorolni de .. )
Én nem csak bokszfan vagyok , szeretek sok másik sportot viszont azt látom máshol is elindult a lejtmenet csak van ahol lassabban , és van ahol már padlón van a szakma évek óta és ezt nem oldja meg a mérhetetlen pénzszivattyú sem ( lásd foci. )
Kézilabdában is azt látom , hogy a válogatott ha ki is jut valahová akkor a a futottak még kategória , klubszinten a külföldi játékosok és edző tesz minket sikeressé de ott sem látom , hogy virágozna a szakma , sőt . De az egy csapatjáték még mindig más kicsit a szitu .
Sosem voltam bokszoló , küzdősportot nem űztem magasabb szinten de lejártam a termekbe olykor sunyiba ( amikor eltiltottak a focitól mert a suliban bukdácsoltam :D ) és temérdek tehetséges , jó mozgáskultúrával rendelkező és elhivatott srácot láttam . De eljön egy idő és bamm ezek a dolgok elszállnak és szépen otthagyják , de miért ? Látják , hogy a szakmaiság nulla és nincs benne jövőképük ? Vagy ezekben a berkekben is felüti a fejét a " valakinek a fia fontosabb mert pénze van " szindróma ? Fáj a szívem a bokszért az meg főleg hogy már a letteknek is van egy nagy tényezőnek számító bokszolója akik minimum nem boksznemzet de afrikából sorra jönnek át azok a srácok akik alap képességekben nem jobbak viszont csodákat lehet velük művelni .
Vagy az itthoni gyerekek a " jólét " ( mondjuk egy ugandai átlaghoz viszonyítva) miatt tunyák ahhoz hogy megszakadjanak a sikerért ?
Érteném én azt is , ha lenne egy akkora bázissal működő sportágunk aki elszipkázza a gyerekeket százával , de ilyen nincsen . Már annyiszor levezettem a fejemben az egyenletet , hogy miért nincs emberanyag és hozzá tartozó szakértelem itthon . És ezzel nem megbántva Félix embereit mert küzdenek ők , de mikor kimennek a nagyobb vizekre és odaállnak egy azonos súlycsoportú angol/amerikai vagy csak német mellé olyan szintű már ránézésre is a különbség , hogy fájdalmas . A legutóbbi ilyen példa a Baranyi Ricsi féle . Mikor megláttam őt és Yardet kinyomtam az egészet , mint ha leálltam volna puszta kézzel a nagy grizzlyvel pofozkodni kb .
Szeretném megérteni mi a nagy büdös fene van itt , azaz mi nincs .
Ez az ország totál nem is nevel edzőket , nem küldi őket fejlődni külföldre , hogy nevesebb társaiktól tanuljanak esetleg ? Ugyebár azt is tudjuk ,hogy még kiemelkedő bokszkarrier sem kell ahhoz feltétlen hogy valaki jó edző legyen.
Bocs ha ez OFF kategória de máshová főleg nem illett , itt pedig már a kommentek elején ( ami valószínűleg törölve lett ) vitatva volt ez a vissza-visszatérő kérdés .

Peace .

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2017-12-08 16:14:27

@Kane: Két hete meccselt angliában, de így is illene nyernie.
Ki tudja, egy meggyőző teljesítmény után hátha Félix átveszi.

    2017-12-07 19:37:38

@nagygeza: Nagyon sok feltűnik, aztán a csodálatosan képzett és felkészült edzők vagy elcseszik őket, vagy nem képesek a bokszban tartani őket, jövőképet adni nekik. Tehetségből hidd el hogy nincs hiány, sőt... Csak ilyen szakma mellett mint ebben az országban van szó szerint lehetetlen világszintre jutni.

    2017-12-07 18:38:51

ezek a "látványos" meccsek mindíg a dögunalomba fulladnak bele:DDDD amiken elalszom:DDDD

» csato gabor   válasz erre
    2017-12-07 18:28:23

Várom már hogy végre feltűnjön egy magyar tehetség. Lehet még sokáig kell.

» nagygeza   válasz erre
    2017-12-07 18:21:55

Kis Mátét is láthatjuk majd valamilyen kisebb címmeccsen mint Baranyit? Szépen lenullázta őt.

» Moorer   válasz erre
    2017-12-07 16:34:09

kiadós randalírozásra számítok a vásznon.

    2017-12-07 16:17:27

Renátóra kíváncsi leszek, hogy most formában lesz-e, mert az előző meccse nem úgy jött ki, ahogy kellett volna... De hajrá fiúk!

OFF:
Félix, én jobb sajtóanyagot összerakok neked, lehetek a PR-osod? :D

» HunFighter   válasz erre
    2017-12-07 14:54:31

@Kane: Ezt kb. én is így gondolom. A mérlege vegyes, de csalóka, mert ég és föld a két fiú ellenfeleinek minősége között a különbség. Remélem, volt ideje felkészülni, mert győzelmet remélek tőle.

» bandi1115   válasz erre
    2017-12-07 12:45:40

@Kane: Rá is férne egy vereség, azok után hogy az egyik meccsén a földön térdelő ellenfelét sorozta.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-12-07 09:02:54

"Totónál vesztegel"..... Hát igen, ez mindent elmond! Tudok ügyes srácokat, kik ott végezték be a pályafutásokat. Nem mondom kik, mert na!/ ha én nem vagyok rasszos, ők igen/ És nem feltétlen TOTO a hibás!

    2017-12-07 02:15:26

Hogy azért a meccsekhez is legyen hozzászólás, szerintem Szabó simán verni fogja Törtelit ha fel van készülve. Az egyik legjobb képességű profi az országban, kár hogy lehetőségek híján Totónál vesztegel, sokkal több járna neki ki ennél a fajta menedzselésnél. Ahogy lerendezte angliában Ormondot, ahhoz foghatót egyik Félixes fiú sem alakított még a ringben, pedig sokkal jobb körülményeik vannak.

    2017-12-07 02:02:25
fel