Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Jarrell Miller szerint Wilder legyõzné Joshuát

2017-11-14 08:49:59 /
A múlt hétvégén Mariusz Wach kiütésével menetelt tovább a 29 éves nehézsúlyú Jarrell Miller. Az amerikai bokszolót természetesen megkérdezték arról a témáról, ami a nehézsúllyal kapcsolatban mostanság a leginkább érdekel mindenkit, nevezetesen, a WBC bajnok Deontay Wilder és a WBA/IBF címvédõ Anthony Joshua lehetséges küzdelmének végkifejletérõl. Miller elemzésében honfitársát tartotta esélyesebbnek: "Amit legutóbb láttam tõlük, az alapján Wildert gondolnám gyõztesnek. Ez az õrült, agyament csóka össze-vissza csapkod néha és ha egy ilyen kaszabolással elkap, akkor vége. És hát AJ-nek nincs fejmozgása. Nagyon merev és nem igazán kontrázik jól. Olyanoktól is beszed ütéseket, akik kisebbek, lassabbak, mint Deontay. És hát Wilder szerintem atlétikusabb, a kinézete is sokkal természetesebb. A 220 fontos súlya igen ideális. Joshua viszont olyan, mint egy összezsugorított testépítõ. Az állkapcsára viszont nem tud izmokat növeszteni, padlózott már éles meccsen, meg edzésen is. Deontay persze úgyszintén került már bajba a sparringokon, de a rendes mérkõzésein soha. Egyébként nem hiszem, hogy a mostani bajnokok olyan nagyon akarnának egymással meccselni. Parker csak pénzt akar. Deontay is csak a pénz miatt üldözi most Joshuát. Meg kell nézni, mióta világbajnok, nem nagyon töri magát, hogy a legjobbak ellen bokszoljon."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Phenomenal: Elkerülhető, mostmár látom. Miller a megoldás, ő megverheti. Csak fejlődnie kell, fel kell gyorsulnia. :D

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-15 21:48:59

@pressurefighter0088 : Ugyan. Wilder nehezsulyu uralkodasa elkerulhetetlen ;-) csak kerdes milyen aron?

» Phenomenal   válasz erre
    2017-11-15 11:52:57

@ogreface: nem lesz baj, ha kikap így van. Csak hozzanak neki össze jó meccseket, tud harcolni a srác. Vannak egyébként pár érdekes nevek , magas fószerek nehézsúlyban, fiatal feltörekvők is, bár nem mindegyik veretlne, mint pl Granat . Egyébként igen kissé cammogó tank, főleg most Wach ellen tűnt annak Miller, de viszont örülök, hogy mostaniban aktív, a haverja Trevor Bryant is példát vehetne róla. Hát amúgy igen nehéz megtippelni egy mérkőzést, mert sokszor borulhat a papírforma is, meg változhat az ember véleménye a bunyósokról is itt van pl ugye Wilder akiről régebben jobb véleménnyel voltam, talán szurkoltam is neki, többet láttam benne, de már nem túl szimpatikus amit csinál. Valami oka csak van, hogy nem áll ki veszélyes ellenfelek ellen, és vattázva van úgymond egész pályafutása alatt. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-15 11:11:28

@CHUBAKKA: Ha figyelmesen átolvasod a kommentjeidet, akkor az szűrhető le belőle, hogy felhozod az egyik éppen azon a héten nyertes feltörekvő nehézsúlyút, elmondod minden jónak és azt írod, hogy bármelyik világbajnok ellen lenne esélye, de még ugyanebben a mondatban elsorolod a világbajnok erősségeit is és azt állítod, hogy még idő előtt megállítja a kihívót. Legyél egy kicsit határozottabb, mert így olyan, mintha véleményt is mondanál, meg nem is. Ha te azt látod Millerben / aki szerintem maximum egy kapuőri pozíciót fog betölteni a nehézsúlyban, egy cammogó tank, az első sor bármelyike elverné, de lehet, hogy egyszer Wilder ellen beteszik VB meccsre, neki találták ki a fickót /, hogy legyőzné az egyik bajnokot, akkor írd azt, ragaszkodj a véleményedhez, abból nem lesz semmi baj, hogyha összejön a mérkőzés és mégis kikap. Röviden ennyi!

» ogreface   válasz erre
    2017-11-15 10:23:32

@glideswimmer: Mondjuk az is látszik ezen a vidin, hogy mekkora monster horgot hordott ki Wilder Stiverne ellen az első meccsükön.

» iceman   válasz erre
    2017-11-14 23:06:30

@Phenomenal: Nagyobb befolyása van annál Hearn-nek sztem. Remélem.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-14 22:34:55

@CHUBAKKA: Majd akkor fogod mikor Wilderek megkapjak az osszes ovet ugy hogy KO veresege lesz Aj tol de hivatalosan NC lesz a merlegeben mert AJ bukik doppingal es elveszti az oveket. ;-)

» Phenomenal   válasz erre
    2017-11-14 22:32:09

https://www.youtube. ... Itt borult is Wilder.

» glideswimmer   válasz erre
    2017-11-14 21:58:02

@Phenomenal: bocs, de én nem sírom vissza, főleg Wlad-ot nem, bár az utolsó meccsén jól bunyózott AJ-vel. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 21:45:23

@bandi78: Pedig ez fog tortenni. Visszasirjuk meg a Klitschkokat akik meccseken nyertek oveket nem sportpolitikan.... ;-)

» Phenomenal   válasz erre
    2017-11-14 21:37:49

@northpaw: igen erről már volt szó itt a fórumon is írták páran erről a meccsről, hogy leütötte Wilder-t egy felhozó manus !

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 21:20:31

"Deontay persze úgyszintén került már bajba a sparringokon, de a rendes mérkõzésein soha."

Ez nem igaz. Azok az újságírók akik látták a Sconiers elleni meccsét leírták, hogy Sconiers egy váratlan felütéssel padlóztatta Wildert, aki keményen le lett ütve. Miután felállt ingatag lábakon állt Wilder, és sokáig tartott, mire kitisztult.

» northpaw   válasz erre
    2017-11-14 21:18:09

Mindamellett, hogy szerintem Wilder nem lenne eselytelen a ringben sem Joshua ellen, kicsit durva igy elore kijelenteni, h a 'kinezete is termeszetesebb'. Itt is meccs elott, a Vada dontene?:)
Wilder esetben azt is el tudom kepzelno, h szemmel veressel, ranezesre kokszosnak minositenek Joshuat, mert Wilder 'termeszetesebben nez ki' :)

» bandi78   válasz erre
    2017-11-14 21:01:15

Na Miller professzor lett a referencia ?
Joshua nem mozgatja a fejét.....tehát kikap.
És el tudják találni.....tehát kikap.
Legutóbb rossz volt, miközben Mr. Alabama varázsolt.
Amúgy van logika abban amit felépített csak helyzete hasonlatos a nem véletlenül perifériára került professzorokéhoz.
Elmélete a legutolsó produkciókra épült.
És cseppet sem zavarta, hogy Joshua boxolóval találkozott.
Érdekes vesszőfutást okoznak a féligazságokra épülő elméletek.
Ha valakinek csak a rossz tulajdonságait emeljük ki egy idő után magunk is elhisszük, hogy az alany rossz.

» cenzura2   válasz erre
    2017-11-14 20:15:13

nem hiszem el amúgy, hogy vannak olyanok akiknek nem tűnik fel, hogy Wilder-nek, hogy mazsolázzák ki az ellenfeleit egész eddigi pályafutása alatt!! Még a felhozóemberek közül is anno a könnyebbeket hozták neki, hogy meglegyen a ko, szépen ki van ez találva. :-((

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 19:31:40

@iceman: Whyte-ban amúgy semmi extrát nem látok, semmi klasszist, de azért nem egy gyenge, és veszélytelen kihívó, egy jó felkészüléssel, jó meccset csinálna Wilder-rel, és szerintem ő még mindig jobb kihívó, mint a leeresztett Stivi. Különben is, ha annyira könnyű ellenfél a nagy Wilder számára Whyte akkor miért nem megy el Angliába, hogy legyőzze, hisz jó pénzt is kapna, könnyű pénz nem?! ;-) Meg jó kis előkészítése lenne egy AJ elleni meccsnek. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 19:29:02

@iceman: nem mondom, hogy Parker lenne az esélyes Wilder ellen, de nem is lenne esélytelen abszolút, és AJ ellen sem sztm. Wilder sokszor még a gyengébb kihívók ellen is zavarba jött, mint pl Molina, vagy Szpilka ellen sem látszott túl magabiztosnak, nyerőnek, és ezeknél a bunyósoknál szerintem Parker jobb. A szememben AJ, és Parker inkább bajnokok, mint Wilder bocs. AJ, vagy Parker sztm nem hátráltak volna ki POvetkin elől. Lehet, hogy előbb utóbb Joe ki fog kapni, vagy AJ is, de ők legalább nincsenek vattázva, mint pillecukor Deontay! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 19:25:18

@iceman: "A nagyobb darab lassú bunyósokat (pl. Washington) gyorsasággal és ütőerővel is képes elég simán megoldani. " - rövid meccs volt, de amíg tartott, azért korántsem volt annyira sima. Ha abban a két menetben a Washingtonnál jóval keményebb Joshua ütögette volna meg, akkor valószínűleg inkább fordítva lett volna sima a dolog (de természetesen az is látszik, hogy Wilder veszélyes az ilyen bunyósokra - is -, azt nem vitatom).

» superman   válasz erre
    2017-11-14 19:13:53

@iceman: Fury miért könnyebben, mint Joshuát, vagy Klicskót?
Fury és Wilder között három centivel kisebb a magasságkülönbség, ami fontos volt Furynak Klicskóval szemben és Wilder mozgékonyabb is. Ezekkel a "csapkodó", oldalról egyenes karral való ütéseitől Fury nehezebben tudna elmozogni csak úgy.

Mondjuk... Fury vs Wilder...
Ha lenne ilyen meccs, ráadásul már vitathatatlan bajnoki címért, csiga kiugrana az ablakon szerintem...

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-11-14 19:03:44

@CHUBAKKA: Igen, mondjuk pont Klicsko oldaná meg szerintem viszonylag könnyen Wildert. De még talán Tyson Fury is a lábon sokat mozgó bunyójával.

» iceman   válasz erre
    2017-11-14 18:58:11

@CHUBAKKA: Parkert, számomra teljesen érthetetlen módon esélyesnek látod Wilder ellen. Parker egy lépegető exkavátor, aki Takamot és Ruiz Jr-t is sokak szerint csak a pontozólapokon győzte le, a kis Fury-t totyogva nyomozta a meccsükön, lenyelve a brit nem túl acélos egyeneseit (amiből azért elég keveset láttunk, ha többet üti a megelőző egyenest, akkor most kis Fury WBO világbajnok). Amúgy nem tartom nagy ásznak Wilder-t, csak nagyon szerencsések az adottságai ebben a mezőnyben. A kisebb, gyorsabb bunyósok ellen képes szenvedni (pl. Szpilka), de elég, ha egyszer betalál, amivel lezárja a meccset. A kisebb, lassú bunyósok ellen (na ezekből van a legtöbb most a súlycsoportban) akár még villogni is tud, mert a saját ütőtávjából szétveri őket. A nagyobb darab lassú bunyósokat (pl. Washington) gyorsasággal és ütőerővel is képes elég simán megoldani. A relatíve gyors, lábon is elég jó, erős, illetve képzett bunyósok lennének Wilder gyengéi, de ilyet most nem igazán látni az élvonalban. Illetve akik ilyenek (pl.Ortiz, Povetkin), azokat adminisztratíve eltakarították az útjából.

» iceman   válasz erre
    2017-11-14 18:55:09

@CHUBAKKA: Nem tudom mit látsz Whyte-ban, a kiégett Helenius is iskolázta, amíg tartott a kondija. Whyte egy előrefelé lineárisan mozgó, totyogó bunyós, akinek a magasabb bunyósok ellen már az ütőtávba való belépéssel is komoly gondjai vannak. Wilder fényévekkel gyorsabb Heleniusnál és a kondija is más dimenzió. Amúgy én is azt mondom, hogy AJ esélyesebb a győzelemre egy címegyesítésen, mint Wilder, de közel sem annyira, mint azt egyesek látni szeretnék. Én alapesetben arra számítok, hogy AJ-nél lesz két év múlva az összes öv, de nem lepne meg durván, ha Wilder-nél lenne az egyesített bajnok, illetve legalább egy trilógiát csinálnának a Wilder-Joshua rivalizálásból. Amúgy Miller teljesen reális és szakmailag relevánsnak tűnő dolgokat mondott.

» iceman   válasz erre
    2017-11-14 18:34:56

@CHUBAKKA: A próféta szóljon belőled, de sajna ha Wilderék tervében valaha is szerepelt volna Whyte, akkor már rég kiáltak volna vele ha jól emlékszem kb 4 millióért... Pedig ha tényleg Joshua a cél, és nem csak verbális hadjáratról van szó, akkor ésszerű lépés lenne az angol piacra való betörés szempontjából...

» greenman   válasz erre
    2017-11-14 18:17:03

@greenman: hát abban egyetértek, hogy szerintem sem kéne annyit gyúrnia AJ-nek! egyébként, ha már címegyesítés akkor jöjjön előbb egy AJ-Parker meccs, sztm az lesz. Addig meg Wilder is bizonyíthatna pl Whyte ellen! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 18:03:49

@CHUBAKKA: Válalom, hogy kisebbségben maradok a véleményemmel, de számomra az AJ-Wlad meccsből nekem inkább az angol igen komoly kondi problémája jött le.... (meg persze az óriási mentális ereje) Persze ki ne fáradna az ukrán ütéseitől, de szerintem ez a bivalyerős testfelépítés már inkább hátrány mint előny. Ezt a testet pont egy Wilder adottságú ökölvívó képes darabokra szedni. Kérdés, hogy Wildernek megvan-e a tudása hozzá...??? Szerintem nincs, de Josha -nak ez lesz a végzete, mert a jövőbem majd valakinek meglesz és szerintem erre célzott Parker edzője is a minap...

» greenman   válasz erre
    2017-11-14 17:55:50

@greenman: tartja a távolságot, jól mozog stb, ez mind jól hangzik. Csak kérdés, hogy addig egy ütést sem fog kapni Wilder, és ő nem fog fáradni egy szemernyit sem vajon? Meg, hogy fogja bírni azt a nyomást Deontay, hisz ő még nem volt ezen a szinten, mint AJ ugye Wlad ellen. Egyébként pont most nemrég néztem meg az AJ-Wlad meccset hát, szerintem, ha ott nem AJ , Wlad ellefele hanem Wilder akkor biza a nagy bombázó szerintem nagy bajban lett volna. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 17:32:10

@Valero: Szerintem is az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Joshua két kalimpálás közepette telibeveri Wildert. De mi van akkor, ha valami véletlen folytán Wilder jól tudja tartani a távolságot, össz-vissza mozog mint egy mérgezett egér, minek következtében Joshua kb. a 6. menetre már a a seggén veszi a levegőt....???
Na ez az egyetlen dolog ami engem óvatosságra intene....

» greenman   válasz erre
    2017-11-14 17:27:14

érdekes lehetne amúgy egy Joshua-Miller meccs is!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 16:18:33

@pressurefighter0088 : :-D ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 15:49:30

@pressurefighter0088 : Igazából Molna és Whyte is olyan fizikai hátrányban volt, hogy a beakadt ütésük után nem tudtak mit kezdeni az ellenféllel.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-14 15:31:20

@La Cucaracha: https://www.yo utube.com/watch?v=yL elkJacnsg
0:40-től nézd!
Nem vot egy nagy valami, de mintha kibillent volna kicsit Joshua az egyensúlyából.
Wilder könnyebb, fizikailag kevésbé "masszív", ezért az ő esete látványosabb volt, de utána felrakta a kezét, és nem tudott kárt tenni benne Molina. Ő azért járt így, mert ellazáskodta, túl könnyelmű volt, Joshua pedig komolyan vette, de azért Whyte jobb, mint Molina.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-14 15:28:34

@Jersey Joe: Pontosabban a balos, amit Joshua Wilderhez hasonlóan kap, az 1:35 inkább.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-11-14 15:28:08

@La Cucaracha: 1:37-től:
https://www.youtube. ...

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-11-14 15:23:13

@CHUBAKKA: Z az Zelenoff, X az nem tudom, talán Xisora :D

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-14 15:21:54

@Jersey Joe: Mondjuk belinkelhetnétek már egy videót, ahol látom, hogy Whyte hol fogja meg Joshuát :D Mert kicsit olyan ez, mint Columbo felesége, már sokat hallottam róla, de még nem láttam. Valamelyik korai menetben volt egy kétségbeesetten eldobott lucky puncha Whyte-nak, ami talált, és lehet, hogy 10 másodpercre megzavarta Joshuát, de én másról tényleg nem tudok. Nem gúnyolásból, de komolyan, kérnék szépen egy videó linket, meg egy időpontot hozzá.

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-11-14 15:06:52

kéne Wilder-nek valami jó kis nevet kitalálni , mint pl kaszabolós Csáki, vagy ilyesmi! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 14:03:27

@Jersey Joe: mintha ment volna le valamennyi Fury-ról, bár még mindig elég pufi a pacák ! Jó lenne , ha lefogyna , és visszatérne , és rendszeresen bunyózna, meg Hughie is bunyózzon rendszeresen majd jó ellenfelek ellen! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 14:00:57

@greg: Ugyanilyen összefoglalót össze lehetne rakni Joshuáról is, akit Whyte rendített meg, Takam is párszor eltalált, az olimpiai "bajnoki" címéről ne is beszéljünk...
Ez boksz, itt azért visszaütnek néha.

Wildernek vannak technikai hibái, de jelenleg még mindig messze ő a legesélyesebb arra, hogy legyőzze Joshuát így, hogy Ortiztól - sajnos - valószínűleg végleg elbúcsúzhatunk.

A háttérben készülő Fury viszont szerintem jobban örülne, ha Joshua nyerne, mert Wilder magasabb, atletikusabb, őt nehezebben tudná kimozogni Fury (ha még képes lesz kimozogni bárkit is egyáltalán).
Aki - sokadik alkalommal - ismét edzésbe állt, remélhetőleg ezúttal már tényleg:

https://www.youtube. ...

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-11-14 13:54:52

@ogreface: hát azért nem tökmindegy. ;-) Érdekelne a véleményed, hogy milyen bunyós is pl Miller, meg ki az az x meg z akiket verne, vagy nem. Meg állítólag Miller nagyon sok sajtburgert meg tud enni ez azért nem semmi, és mégis jól nyomja a bunyót. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 13:53:45

@CHUBAKKA: Egyetértek veled, én sem szeretném, ha Wilder győzne, viszont sajnos benne van a pakliban, Miller sztem jól írja a "minibodybuilderség " hátrányait. A többit amit írt már nem osztom, minőségibb ellenfelek, jobb technikai képzettség Joshua felé billentik a mérleget. Amiből felállt Klicsko ellen azt nem sokan tennék meg a mostani mezőnyből. Viszont Wilder ellen nem vehet ki félperces pihenőket menetenként...Igazi szélmalomharc kerekedne :D

    2017-11-14 13:51:15

@CHUBAKKA: Tökmindegy! :)))

» ogreface   válasz erre
    2017-11-14 13:43:52

@greg: Ez teljesen jól mutatja Wilder gyenge pontjait, és ezekből azóta se kezelték ki!!
Az lomha Stiverne is frankón találgatott ellene, amikor még egy hangyafasznyival fittebb, és fiatalabb volt! Ne ringassa magát senki abban, hogy Wilder legyőzi Joshuát! Egészen egyszerűen a legnagyobb zsetonra hajt, és ott már lesz bevétele a vereség mellé!
Joshua minden tekintetben jobb nála! Csupán a véletlenül elszórt nagy ütésben bízhat Wilder, de a szar védekezésének köszönhetően telibe fogja verni Wilder kaszálásait Joshua!

» Valero   válasz erre
    2017-11-14 13:42:20

@ogreface: HMMM ? , milyen z, meg x he he azok kik? :-D ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 13:35:39

@CHUBAKKA: Tudjuk, mint a többit is: "Z szerintem egész jó bunyós, kemény, tökös jól is mozog, nagyot üt, nem lenne egyszerű X-nek ellene, nem lenne lefutott meccs, de X azért sokkal jobb, keményebb, meg már sokkal erősebb ellenfelei is voltak, szerintem kiütné Zét, nem menne végig." :)

» ogreface   válasz erre
    2017-11-14 13:32:52

@pressurefighter0088 : szerintem a csávó nem 100-as, nem komplett, lehet az iylent nem kéne bántani. bár lehet, hogy azt szereti, ha ütik, ki tudja, mindenesetre, nem látszik normálisnak a srác. ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 13:23:12

@CHUBAKKA: Zelenoff megérdemelte, öreg Mayweather szét alázta, aztán ez a hülye hátulról nekiment és megütötte, aztán jól elverték, úgy kell neki!

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-14 13:20:00

nem szeretném, ha egy ilyen bunyós, mint Wilder lenne majd a nehézsúlyú vitathatatlan bajnok akinek egy épkézláb ellenfele volt. Meg a botrányai ugye, Brizli-vel kötekedett, meg a családját is, a füves ügy, meg még azt az alacsony, fogyatékos kiscsávót is megverte Zelenof, vagy hogy is hívják, meg hozzá még a nagy szerénysége. Valahogy az eddig látottak alapján én nem tudom elképzelni, hogy Wilder le tudná győzni AJ-t, de még Parker-t sem. Valahogy sosem jöttek össze a veszeélyes ellenfelek elleni meccsek valamiért ( Povetkin, Ortiz meg anno Chisora-val sem állt ki ) , meg a kevés felkészülési idő sokszor, lepukkant ellenfelek ( Duhaupas-kevés felkészülési idő, Arreola, Stiverne 2-nem is kell sokat ecsetlenem ugye. ) Gyanús nekem ez a Wilder, hogy egy hatalmas nagy lufi a csávó, de szerintem nem csak nekem gyanús, nagyon átlátszó, ahogy csinálják ezt Haymon-ék, telejsen hülyének nézik az embereket! Ha van igazság akkor Wilder csúnyán pofára fog esni, remélhetőleg már egy egyszerűbb ellenfél ellen is majd becsúszik egy jó kis ütés, és durr-Wilder egy nagy bumm! :-D ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 12:57:47

@ogreface: Mondjuk ezek utána mondatok után már elég nehezen jött volna ki jól az önajnározásból: "Wilder szerintem atlétikusabb, a kinézete is sokkal természetesebb. A 220 fontos súlya igen ideális."

» superman   válasz erre
    2017-11-14 12:47:47

A jobb ellenfelei közül egyedül az ólomlábú Stiverne ugrik be, akinek általában nyomozni kellett a ringben Wilder-t (de mint a videón is látható, azért ő is elérte 1-2-szer), a többiek azért megtalálták, mégpedig ők mindahányan összességében nagyon messze vannak Joshua szintjétől.
Szerintem ez inkább az a típusú meccs lesz, ahol az első pontos, nagy találat akár döntő is lehet, ezt próbálják majd bevinni/elkerülni a felek és ezért gondolom, hogy Wilder esélyei relatíve nem olyan rosszak (ezt helyesen látja Miller), de azért én Joshua nagyobb boksztudását tippelem a legjelentősebb tényezőnek.

» superman   válasz erre
    2017-11-14 12:42:42

@ogreface: én csípem Miller-t, egész jó kis bunyós, és vagány jól tolja a vakert, jól eladja magát, és nem utolsó sorban egész klafa kis meccseket csinál, jó kombókat üt! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-11-14 12:37:20

Nekem ebben az az igazán érdekes, hogy Miller nem ecsetelte, hogy ő milyen módon bánna el mindkettővel és méghozzá ugyanazon a napon. Úgy látszik, hogy őt még nem fertőzte meg a "kihaénnem" vírus...

» ogreface   válasz erre
    2017-11-14 12:29:31

@greg: A bajba kerülés mást jelent,én úgy érzem Wildert csak nyomozná a ringben az angol,majd meglátjuk.

    2017-11-14 11:50:15

@greg: ha oda joshua talal be igy akkor fujt a biro Wildernek...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-11-14 11:12:03

Az utolso 2 mondataval maradektalanul egyetertek. A tobbi meg egyelore puszta feltetelezes.

» Phenomenal   válasz erre
    2017-11-14 10:36:01

Ugyan emiatt teszem 50-50re, ha a 6ik után Wilder megcsapkodná Joshuát és betalálna valami a kalimpálásból akkor kifektethetné a gyurmát, de ez igaz persze fordítva is, a szellős Wilder védekezés kevés lenne túlélni Tony rohamát...

» PedroMagi   válasz erre
    2017-11-14 10:11:19

https://www.youtube. ...

Azért 1:50-nél az a balhorog elég keményen elkapta...

    2017-11-14 09:18:36

"Az állkapcsára viszont nem tud izmokat növeszteni, padlózott már éles meccsen, meg edzésen is. Deontay persze úgyszintén került már bajba a sparringokon, de a rendes mérkõzésein soha. "

persze,hogy nem került bajba rendes mérkőzésen,mivel rendes ellenfele még nem volt az embernek,viszont klicskó ellen padlózni nem egy világrengető dolog.

a nyilatkozat vége tetszik,jól megmondta,hogy joshuát csak a pénz miatt akarja wilder,mert eddig nem éppen a legjobbakat kergette karrierje során.

    2017-11-14 09:06:06
fel