Black Friday 2017 sportbolt

profiboksz.hu

Jacobs pontozással, Miller TKO-val győzött

2017-11-12 12:07:54 /
A márciusban Gennady Golovkintól elszenvedett vereségét követően szombat este első alkalommal húzott kesztyűt a WBA korábbi bajnoka, Daniel Jacobs (33-2-0, 29KO). A meglehetősen egyoldalú, sok szabálytalansággal tarkított találkozón ellenfele, a veretlenül érkező Luis Arias (18-1-0, 9KO) nem tudott felnőni a kihíváshoz és sima pontozásos vereséget szenvedett. Jacobs előzetesen kiütést ígért, ám elmondása szerint nem tudta hozni az felvázolt tervet.
„A közönségnek akartam bunyózni és igazi show műsort szerettem volna előadni. Végül eltértem a taktikától, Arias kihozott a sodromból a szájalásával. Túl agresszív lettem és már az elején sikerült megfognom. Ezért még jobban elveszítettem a fejem.”- mondta a meccs után Jacobs.
A 11. menetben Michael Griffin vezetőbíró rászámolt Ariasra, hiszen annak kesztyűje érintette a padlót, így a pontozás még nagyobb különbséget tükrözve 118-109, 120-107, 119-108 arányban Jacobs győzelmét hozta.

A gála felvezetőjében a korábbi világbajnoki kihívó, Mariusz Wach (33-3-0, 17KO) ellen lépett ringbe a veretlen Jarrell Miller (20-0-1, 18KO). A mérkőzés nem sikerült túl izgalmasra, Wach ugyan állta a sarat de Miller valamivel aktívabb és pontosabb tudott lenni, így fokozatosan bontotta le a lengyel óriást. A 9. menet elején a ringorvos jelzésére David Fields vezetőbíró beszüntette a találkozót (TKO 9), megkímélve Wach-t a további veréstől. Mint utólag kiderült, Wach jobb keze a korai menetekben eltört és a sérülés jelentősen hátráltatta őt küzdelem során.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@Peacock: Na az jó meccs lenne. Két óriás.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-13 19:59:50

Érdekesség:
Miller 2016 augusztusában, a Kassi feletti (első valamennyire is értékelhető győzelme után) egy rádióműsorban konfrontálódott Wilderrel:
https://www.google.h ...
Rá talán egy hónapra fel is került talán a WBC top 15-be, de a WBC elnöke mindenesetre azt tette közzé a FB-on, hogy a Wilder-Miller meccs létre kell jöjjön. (Szerintem ekkor még Haymon úgy volt vele hogy na itt egy karizmatikus, újabb verhető áldozati bunyós).
Össze is engedték Washingtonnal gondolom lesz ami lesz, aztán Miller elég simán verte a Wildert a korai menetekben kibokszoló Washingtont. Innen logikus lépés lett volna, hogy jön egy magas ranglistahelyezés és előbb-utóbb egy Wilder meccs. De alighanem túl veszélyesnek találtatott, és ugyan előbb a 14.helyre tették:
http://wbcboxing.com ...
Majd Wilder októberben már megfogalmazta a kicsit is veszélyesnek tűnő ellenfeleivel szemben (Pov, Ortiz) mindig előre megfogalmazott dopping vádat:
https://m.youtube.co ...
Majd mára Millert teljesen levették a top 40-ből:
http://wbcboxing.com ...
Most Miller legyőzte a WBC 6. Wachot, szerintem kicsit beleköpve a levesbe.
Kíváncsi leszek hogy ezután “meglepetésre& #8221; elmeszeli-e valahogy a CBP (a WBC antidoppingos VADA programja ami Povot és Ortizt is eltakarította pont Wilder elől) avagy legalább ő marad-e potenciális ellenféljelölt.
Millet nem egy bokszzseni, és erősen túlsúlyos, de nem rossz bunyós és talán okozhatna meglepetést. Szerintem ezért nem akarják már annyira Wilderék, azaz Haymon, és így a WBC. Mindenesetre érdekes hogy már a Wach meccs előtt is 7. a WBA-nál, 5. az IBF-nél és 5. a WBO-nál. És pont az a WBC nem rangsorolja a top 40-be sem, ahol korábban az elnök lebegtette neki a vb meccs lehetőséget, és aztán két értékes skalppal (Washington és Wach) már csak doppingvád van a bajnoktól és a ranglistáról is kiejtették “véletlen̶ 1;...
Ja, és érdekesség, hogy Joshua meg lehet meg pont ellene fog debütálni Amerikában:
https://www.google.h ...

» Peacock   válasz erre
    2017-11-13 12:13:05

Gyenge meccs volt mindegyik.Wach mar a harmadik menetben a seggen vette a levegot.Utoero,labmu nka totoal nulla.
Gyakorlatilag egy egyhelyben allo test volt.Miller szegyelheti magat,hogy nem tudott semmit csinalni vele.Amugy ezt a Millert meg Joshua is korbeugralna.Ha Wach nem tori el a kezet siman vegigmegy.
Jacobs mecs meg egy ordas nagy mismatch volt.

» miskacarus   válasz erre
    2017-11-12 15:34:46

Frock szerintem kellene egy Miller-Whyte meccs, az tényleg nem lenne rossz.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-11-12 13:52:28

Wachon már előbb látszott, hogy valami baj van,és nem az ütésektől. Miller sokat használta a könyökét,és elég lassú volt. Egyébként akkor is nyerte volna a meccset,ha végigmegy.

» pepegross   válasz erre
    2017-11-12 13:22:20

Nem láttam a Miller - Wach meccset de ez szép győzelem . Elég méretes darab csóka ( bár nehézsúlyban már ki nem ? :D ) és amennyire videókból lehet látni az ütőerővel sincs baj nála . Címmeccsre esélyes lehet idővel . Szerintem :)
Ami hátránya lehet , hogy relatíve elég lassú . Viszont eddigi meccseiről amit találtam jól látszik , hogy testre is jól dolgozik és méreteseket üt mert jó páran attól mentek le .

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2017-11-12 12:57:32
fel