Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Szép elismerést kapott Darmos József

2017-09-12 21:58:03 /
„Senki sem lehet próféta a saját hazájában” - hallható gyakran a közmondás, amelyet - a mélyebb értelmezést figyelmen kívül hagyva – Darmos Józsefnek sikerült megcáfolnia.

A Felix Promotion cirkálósúlyú magyar-bajnok ökölvívóját, Darmos Józsefet választották az „Év Sportolójának” Kiskunmajsán, abban a városban, ahol a versenyző született, és ahol az sportággal is megismerkedett. Az elismerést, ünnepélyes keretek között, pénteken, Kiskunmajsán adta át Ábrahám-Fúrús András polgármester a méltán népszerű sportolónak. „Nagyon nagy öröm ez a kitüntetés. Boldog és büszke vagyok arra, hogy Kiskunmajsán születtem. A továbbiakban is igyekszem a város jó hírnevét öregbíteni” - fogalmazott Darmos.

Darmos Józsefet pénteken, Várpalotán láthatjuk ismét ringben, ahol egy 6 menetes összecsapás vár rá. Ellenfele Detre Gábor (2 győzelem, 1 vereség) lesz.

A szeptember 15-én, pénteken megrendezésre kerülő eseményen kötelek közé lép a veretlen cirkálósúlyú WBO Interkontinentális bajnok Szellő Imre, a WBO nagypehelysúly Európa-bajnoka Kovács Zoltán, a középsúlyú magyar-bajnok Bacskai Balázs, illetve a WBO nagyváltósúlyú ifjúsági bajnoki övéért küzdő Egedi Renátó is. Szintén a ringben láthatjuk Berki Ferenc Jr-t, Törteli Balázst, Kispál Zoltánt, és Márton Balázst.

Az M4 Sport pénteken, 21:45-től, élőben sugározza a legjobb magyar profi ökölvívók első őszi fellépését. A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért keresse fel a vállalkozás webes felületét, a www.felixpromotion.com oldalt.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@kisbecsker: sztem inkább a nyavajás politikus akart reklámot magának és pártjának.

» csato gabor   válasz erre
    2017-09-13 18:08:16

"Év sportolója Kiskunmajsán" kik voltak még versenyben a címért?

» Csumirobi   válasz erre
    2017-09-13 08:57:02

:) Szerintem inkább az életpályája miatt kapta. Az egyik legjobb érzés, mikor a földijeid ismernek el. A profiknál viszont én többet vártam.

» kisbecsker   válasz erre
    2017-09-13 08:21:22

segítsetek: kiskunmajsán ki van még sportoló aki ismert?

» csato gabor   válasz erre
    2017-09-13 05:45:07
fel