Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Bellew szerint küszöbön van a megegyezés Warddal

2017-08-08 09:38:17 /
Vélhetően december hónapban fog ismét bokszolni a brit Tony Bellew, aki legutóbbi találkozóján, nem kis meglepetésre, idő előtti győzelmet aratott honfitársa, David Haye felett, bár tegyük hozzá, hogy a korábbi cirkáló-, és nehézsúlyú bajnok sérülten bokszolta végig a találkozót. Bellew azóta jobbnál jobb ajánlatokat kap, például a nehézsúlyú WBO bajnok Joseph Parker, vagy a félnehézsúlyú világelső Andre Ward csapatától, de szóba kerülhet persze egy Haye elleni revans is: "Leültünk már Andre Wardékkal, magam tárgyaltam Joseph Parker csapatával, Eddie Hearn pedig Haye táborával folytat egyeztetéseket. David Haye nagyszerű bokszoló és sportember, de az üzleti ügyekben teljesen hülye tud lenni... vagyis nem ő, hanem inkább a csapata. Mondjuk biztos ők is ugyanezt mondják rólunk, hiszen mindenki egy kicsit többet akar magának szerezni. Haye-ékkel tehát most nagyon távol vagyunk a megegyezéstől, a Ward csapattal viszont közelebb, mint valaha. Tetszik a Ward elleni lehetőség nekem. Igaz, a számok először elég távol álltak az elképzeléseimtől, de Eddie kidolgozott egy metodikát, ami sokkal kedvezőbb lehet rám nézve. Ez tényleg egy óriási mérkőzés lenne, Ward ellen. Azt mondják, ő a pound-for-pound bajnok jelenleg, de én tudom, hogy túl erős és túl nagy lennék hozzá. Én egy nagydarab cirkálósúlyú vagyok, úgy robognék át rajta, mint a gyorsvonat. Esélye sem lenne menekülni."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Wardnak elment az esze, minek ez?

» zsoltyngy   válasz erre
    2017-08-10 22:57:03

Én egy nagydarab cirkálósúlyú vagyok...

Pont ezért nem találnád meg a ringben Wardot

» leslie   válasz erre
    2017-08-09 07:52:51

@Jersey Joe: https://youtu. be/4ZuB5dV3Ihs?t=34m 41s

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-09 03:02:39

@Jersey Joe: Nézd meg a Tarver-Jones 3 ötödik menetét. Ott villant meg Jones utoljára és abban a menetben azt csinalt Tarverral amit akart.
Ott tisztán kivehető mit mivelt volna Jones Tarverral ha nem facsarja ki a testét.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-09 02:57:10

@Jersey Joe: Az öregedés, és a szerencse hianya is közrejatszott nyilvan mint ahogy a fel le ugrálás is. nem Tarver volt a legjobb ellenfele ebben nem értek eggyet. Harding jobb volt nála és meg is ruházta rendesen az elso meccsukon. A visszavagon is vezetett de vegul kikapott idő elött. Szerintem Hopkins vagy Toney mindenkor jobb bokszolok voltak mint Tarver. Egyszeruen csak jokor volt jo helyen. Aztan ahogy jöttek a fajsulyosabb ellenfelek ugy jöttek a vereségek is. Dawsontol olyan ruhát kapott hogy rossz volt nézni.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-09 02:49:21

John Ruiz felejthető ám egy nagyon jó boxoló volt. Sajnos magyar fórumokon mi primitíven csak röhögcséltünk rajta meg azon hogy a WBA nem tudott sokáig kit a helyére tenni. De Ruiz kurva kemény csávó volt, és elismerést érdemel.

Anno amikor Roy Jones ellen bunyózott, azt a meccset emlékszem nézte faterom is (fater életében max 5 boxmeccset nézett végig, ez volt az egyik) és azt látta hogy itt ez a "kis" ember aki a sebebsségére támaszkodva odakontrázgatott a nagy meláknak és leiskolázza. Hát ettől sík ideg lett szegény :D hát szegény nem tudta ki az a Roy Jones.

Egyébként én azért sajnálom ezt a Jones féle nehézsulyú kitérőt, mert így biztosra nem tudtuk meg hogy meddig tudta volna tartani azt a szintet, vagy mondhatom ugy is hogy azt a hihetetlen sebességet ami neki volt.

Ebből a szempontból Ward ha tényleg ilyen nagyon fellépős kedvében van, kevesebbet veszíthet mert az amit ő tud fejben, az kiló független.

De én nem tojok be ettől a Ward Bellew dologtól.
Én inkább szeretném hogy Haye verje meg Bellewet vagy kapjon ki tőle mégegyszer az mindegy, aztán vonuljon vissza.

A May Mcgregor dolog meg háááá.
Nem szeretek róla hozzászólásokat olvasni mert veterán hozzászólok itt úgy csinálnak mintha nem tudnák hogy a profibokszban az ökölvívóknak a 10 legfontosabb dolog közül minimum 8 a pénz.

Ez biztosan sok pénzt fog hozni.
Bár az én pénztárcám ettől nem lesz vékonyabb ugyanis ha megnézem (nyilván felvételről) az csak teljesen véletlen lesz.
És ezt javaslom másnak is hogy hisztéria helyett inkább csak tekintsetek el tőle.
Itt még csak arról sincs szó hogy foglalva van egy nagy név, vagy egy világbajnoki cím, mert egymás nélkül nem lenne más ellen meccs.

Szóval ha nem érdekel, csak tegyetek ugy mint bármikor máskor másnál, szimplán szarjátok le.
És helyette írjatok indulatmentesen okosakat, máshova, más cikkhez, hogy legyen mit olvasnom.

» Elephant   válasz erre
    2017-08-09 01:23:47

@Sarkozi Robert: Nehezen eldönthető kérdés, mindenesetre a második meccsükön nagyon bekezdett Jones, nem tűnt enerváltnak, s mégis bekapta azt az irtózatos fülest.
Nem volt persze szerencséje, hiszen ő indított ütést, ami lecsúszott kissé, de azért azt is jegyezzük meg, hogy Tarver volt a legjobb, akivel addig találkozott. Tarver magas volt, erős volt, képzett volt.

Szóval, több oka is volt annak, hogy ott vereséget szenvedett, amiben az öregedés, Tarver képességei, szerencse hiánya is szerepet játszottak.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-09 00:52:59

@Jersey Joe: Főleg egy 34 éves profi élsportolonak viseli meg a szervezetét ez a legjobban

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-08 23:54:24

@Jersey Joe: Már az elso meccsükön is eleg enervaltnak tünt Jones, már a fizikuma sem tünt a réginek. De ezt elmondtak kesőbb ők maguk is hogy jones megviselte ez a fel le ugrálás.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-08 23:52:51

@fixpont: Ez fikció.

Azt az ütést egyszerűen bekapta, előtte nem tűnt rosszabbnak a mozgása. Egyszerűen veszíthetett hirtelen egy ütemet a gyorsaságából és annyi.

34 éves volt akkor már Roy Jones, abból a megagiga-gyorsaságbó l teljesen reális, hogy éppen a 30-as évek közepén veszít valaki hirtelen.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-08 23:46:56

@fixpont: Igazabol nem nagyon volt mar szamara kihivas. Tarver nem jelentett veszelyt meg Lehetett volna egy Hopkins vagy egy Toney elleni visszavago, de oket is siman verte elotte. Az eggyetlen igazi kihivas volt a nehezsuly. Holyfieldel nagyon akart bokszolni csak nem sikerult megegyezni.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-08 22:20:10

@fixpont: "Minden kriteriumat talan nem tudom megfogalmazni, de adok egy minimalis feltetel: mindket sarkban boxolo all, nalam ez egy minosegi boxmeccs elofeltetele, a minosegi sakkmeccs elofeltetele ket nagymester, nem pedig egy nagymester es egy random fizikus"

Hát Connor is bokszolóként kezdte gyerekként, csak aztán egy másik szabályrendszerben elkezdte használni a lábát és birkózó technikákat is. Jelenleg ismét bokszolóként edzi magát :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-08-08 21:47:54

@Sarkozi Robert: barcsak fel se ment volna oda, semmi szukseg nem volt ra es lett volna meg par jo eve felnehezben

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 20:36:52

@fixpont: De abban egyetértek h erosen bearnyalta az a felruccanas az ő megiteleset. Barcsak maradt volna inkabb nehezben mert vereseg ide vagy oda még pár jo skalpot osszeszedett volna mielott visszavonul.

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-08 20:26:59

@fixpont: Ráadasul Jones eredetileg nagyváltosulyu bokszolo volt. Innen felmenni nehezsulyba azert tenyleg egyedulallo volt a boksztortenelemben. Mégha Ruiz nem is a legjobb nehezsulyu volt akkor is. Azert ez a Ruiz csak megvert olyan bunyosokat mint Holyfield, Rahman, Kirk Johnson vagy Golota. Ezzel a meccsel, és azzal amilyen siman verte Ruiz-t siman odaért a Top 3-ba Jones. Más kérdés hogy akkoriban az eggyik legnagyobb nehezsulyu bajnok uralkodott Lewis szemelyeben. Egy kezemen tudnam csak megszamolni kik lehettek jobbak nála All-Time nehézsulyban...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-08-08 20:19:55

@bpjotruska: bar az a rengeteg belharc amit csinal nem lesz eppen elonyos itt, eddig minden ellenfele Frochtol Abrahamon at (legutobb Kova) azt mondta, fizikailag meglepoen eros

ha meg cirkalo meccs lesz es nem nehez, megkevesebb ertelmet latom, lentebb azt hittem nehezsulyban lesz

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 19:26:38

@Jersey Joe: Igen, es a 15 kilo sem lesz annyi, foleg ha cirkaloban lesz a meccs. Fogyasztas nelkul es kicsit erositve Ward is lesz 85 korul, Bellew pedig nincs sokkal 90 felett szerintem egy cirkalosulyu meccsen. Persze a meret- es erofoleny Bellew-nal lesz, eppen ezert ez egy teljesen vallalhato osszecsapas, hiszen kell valami asz legyen az o kezeben is, ha mar egy boksztudasban sokkal magasabbra taksalt bunyossal csap ossze.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-08-08 19:18:14

@leibigabi: "Mitől minőségi egy bokszmeccs?"

Minden kriteriumat talan nem tudom megfogalmazni, de adok egy minimalis feltetel: mindket sarkban boxolo all, nalam ez egy minosegi boxmeccs elofeltetele, a minosegi sakkmeccs elofeltetele ket nagymester, nem pedig egy nagymester es egy random fizikus, azon az alapon, hogy mindketten szellemi munkat vegeznek...

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 19:12:32

@Jersey Joe: Ahogy nézem, az a 12 centi van vagy 7 centi..

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-08 19:06:13

@spomb: A tendenciával és a felvetéseddel a profi boksz kapcsán egyetértek, szerintem is a legalja a Mayweather vs Mcgregor, kb. a BigBrother szintjével egyenlő és azok is, akik ezt nézik, várják.

Viszont egy esetleges Bellew vs Ward teljesen más kategória, két bokszoló, az egyiknek azért kihívás, mert egy pound for pound bokszolóval mérkőzhet, a jelenlegi legjobbal, a másiknak azért, mert egy nálánál 12 centivel és 15 kilóval nagyobb bokszolót győzhet le, ami szintén kihívás. (Ne feledjük, a bokszban mindig téma volt A súlyhatárok nélkül ki a legjobb? kérdése.)
Szerintem most ebben a relációban nem áll a kritika, ez nem egy bulimeccs lenne.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-08 19:04:52

@fixpont: Off:
Nem igazan erzem azt Hollywoodal hogy ez a problema fennallna. Nagyon jo kis filmeket lehet latni mostanaban is(persze nagy a merites de ez eddig is igy volt csak hamarabb eltuntek a sullyesztoben.) A szuperhosos mozik kozott is rengeteg az igenyes darab(lsd pl. Wonder woman nem is olyan regen vagy Watchmen...) on: a boksznal egesz mas problemak vannak de szerintem Mayweather visszavonulasaval ez csillapodni fog. Iden voltak nagyon jo parositasok es szerintem lesznek is megint. Kezdenek a promociok es tevek is rajonni hogy jelenleg keves a kepernyobarat bunyos es ezert osszehozzak a nagy meccseket(latod Canelita lett most s ppv sztar megsem menekult el attol hogy kialljon GGG - vel-a trash talkot most ne vegyuk szamba) azert tedd szivedre a kezed es mond azt hogy iden csak szar meccsek voltak. Lehet hogy voltak velemenyes felrepontozasok vagy fura eredmenyek(en jelenleg ezt sokkal nagyobb problemanak erzem a profibokszban) de a parositasok aranylag rendben voltak.

» Phenomenal   válasz erre
    2017-08-08 19:03:00

@fixpont: Szórakoztatásr a (szórakoztató bokszmeccsre) legalább akkora igény van, ha nem nagyobb, mint igény a "minőségi" bokszmeccsre. Mitől minőségi egy bokszmeccs? Kinek szórakoztatásra, kinek a minőségre van igénye. Szóval, nem kell félni, az igényesség sosem hal ki :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-08-08 18:54:16

@leibigabi: ugyanaz a problema, ami az utobbi 10 evben Hollywooddal, ugyan a szuperhosos mozik 123. epizodja meg mindig jo bevetel, csak kozben lenyegeben meghalt a film, a nagybetus FILM, neha-hoba van egy-ket nezheto, az is inkabb a veletlen, mert a kiadok a biztos bevetelrem mennek, namost ha teged ez a sok szar nem zavar, akkor neked nem problema, ha a minosegi box helyett a jovoben ez lesz a trend, mert jobban megeri, es teged nem zavar, akkor neked ez sem lesz problema, nekem sajnos az, a nephulyites, oh pardon, a nepszorakoztatas biztos jol fizet, de hogy az igenyesseget (mindenfele igenyesseget) kioli, az fix

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 18:42:22

@fixpont: "a tvs szamok megis katasztrofalisak, a May-McGregor meccset tobben fogjak nezni mint az osszes tobbi boxmeccset egyutt iden, ez a problema"

Mayweather bokszmeccsei voltak az utóbbi időben eddig is a legnézettebbek. Bokszoló ellenfelek közül egyszerűen nem tud olyan magas érdeklődést generálni, mint McGregor ellen. Probléma? Kinek? Minden idők legnézettebb bokszmeccse ... mutass hasonló érdeklődést bármilyen közdősportbeli mérkőzésen :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-08-08 18:30:22

@bpjotruska: vagy csak rendszeresen olvasok mindenfele forumot, es nagyjabol tudom a box irant erdeklodok (tekintsuk ugy aki bekommentel egy boxoldalra azert nem teljesen laikus) velemenyet Jonesrol is meg a tobbi nepszeru bunyosrol is

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 18:29:32

@CHUBAKKA: Nehézsúlyban is lehet,senki nem mondta hogy nem ott lesz,így még nagyobb bokszcsemege lesz.
Jó úton járunk affelé hogy a nagy May meccsét is üdvözítsük egyszer.
Azt is meg lehet magyarázni hogy micsoda sportértéke van.

Kane:Legalább ugyanennyi párosítást fel lehet sorolni ami nem egy súlyból jött össze és csak a pénz miatt,amit arcátlanul elcsaltak,visszamond tak,stb.
Az elkurvulásnak ez is szerves része.
Nyilván voltak és lesznek még jó párosítások,de nekem egy ilyen Bellew-Ward meccs nem a sportértékről szól.

    2017-08-08 18:24:42

@fixpont: Mennyi idobe telt tobbmillios mintan kozvelemeny-kutatast vegezni, hogy ilyen magabiztosan allithassal ilyen dolgokat, hogy "senki szemeben nem nagyobb", "kutyat sem erdekli" "semmi ertelme nem volt", "nincs olyan ember"?
Vagy az egyszerubb verziot valasztottad, mely szerint a te velemenyed = minden bokszrajongo velemenye, es kesz.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-08-08 18:18:15

@bpjotruska: én azt hittem, hogy nehézben lesz a meccs, mert Bellew ugye már legutóbb is ott bokszolt, és Ward is a nehézsúlyt emlegette, hogy kiállna ő még AJ-el is! bár szerintem abból nem lesz semmi, mert ott már tényleg nagyon nagy lenne a súlykölönbség ! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-08-08 18:14:22

@bpjotruska: a semmi ertelme az pont azt jelenti, hogy semmi ertelme nem volt, csak tonkrecseszte Jones tovabbi palyafutasat, tobbet, joval tobbet vesztett vele mint nyert, nincs olyan ember aki amikor Jonesra terelodik a szo es emlekeket idez azt mondana "es arra emlekszel, amikor kipontozta Ruzit", szinte minden mas meccsebol "ideznek" abbol semmit, annyit is ert ha a palyafutasanak a tonkretetele nem lenne eleg erv

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 18:11:38

@Kane: a tvs szamok megis katasztrofalisak, a May-McGregor meccset tobben fogjak nezni mint az osszes tobbi boxmeccset egyutt iden, ez a problema

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 18:08:41

@spomb: Jo lesz az a 20 kilo 5-nek, vagy max 10-nek is :-) Ward is 80 kilo felett lesz fogyasztas nelkul, Bellew meg 90 kilosan is kisse puhos volt cirkaloban, marpedig a meccs ott lesz szerintem.
A jones - Ruiz pedig tortenelmi jelentosegu meccs volt, mi az, hogy semmi ertelme?

» bpjotruska   válasz erre
    2017-08-08 18:08:28

@spomb: Garcia-Thurman , Kovalev-Ward, GGG-Canelo, GGG-Jacobs, Crawford-Postol, Loma-Walters, Cirkálós torna, Spence-Brook, Klicsko-Joshua, lehetne még sorolni a viszonylag közeli múltból a bőven kétesélyes és izgalmas találkozókat, most pont nincs valami szar helyzetben szerintem egy rajongója sem a sportnak.

    2017-08-08 17:28:56

@leibigabi: May-McGregor?

    2017-08-08 17:22:17

@spomb: A boksz rajongók között is egyre többen vannak, akik látják, hogy olyan megameccsek kellenek, ahol a legjobb mérkőzik a legjobb ellen... Ritkán, de azért összejönnek azokból a párosításokból is.

» leibigabi   válasz erre
    2017-08-08 16:41:08

amúgy Ward tényleg nem lacafacázik, hanem keresi a kihívásokat! Igen Bellew azért nagyobb, és előnyben lesz, viszont nála is erősebb fizikumú Haye, és ugye nem sok esélyt adtak neki, de ő kiállt, és győzött. Most ő lesz előnyben, viszont azért a meccsen Ward sem 80 kg lesz, érdekes lesz ez!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-08-08 16:40:22

na akkor egyezzenek már meg minél előbb, azt hadd menjen, hadd szóljon ! szerintem összehozzák, és én nem bánom, tényleg egy érdekes páros, és jó meccs is lehet belőle. Meg gondolom, hogy Angliában lenne, és akkor azt láthatjuk is majd! hajrá!! ;-)

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-08-08 16:30:40

@bpjotruska: Kezdeném azzal hogy bírom Bellewt,annak ellenére hogy sokan lesajnálják,szerinte m kemény gyerek nem is uncsik szerintem a meccsei.
De ez megint csak a pénzről szól,kiáll egy 20kilóval kissebb emberrel csak a málnáért,legyen kemény Parkerrel,vagy a súlyában vitézkedő harcosokkal.
Wardot megértem,mert semmi kihívás neki és az angol neve egyre népszerűbb.
De ennek tényleg annyi értelme van mint a Jones-Ruiznak,semmi.

    2017-08-08 16:24:00

@fixpont: "attol senki szemeben nem nagyobb Roy, hogy legyozte Ruzit, a palyafutasa veretesebb lenne ha maradt volna felnehezben es mindenkit megver, kutyat nem erdekli, hogy nehezben is volt ove"

Akkor én egy senki vagyok és még ugatok is és biztos, hogy több A4-es oldalt is megtölt azoknak a neve, akik középsúlyból indulva, nehézsúlyú VB övet is szereztek egy nagy szervezetnél. :)

» ogreface   válasz erre
    2017-08-08 16:09:32

@spomb: Szerintem ennél sokkal gázabb a Wilder vs Washington, vagy a Stevenson vs Fonfara féle címvédő meccsek sokasága, amelyeknek aztán tényleg semmi szakmai érdekessége nem volt.

Bellew nekem sem a kedvencem, de itt most ez a meccs valóban érdekes, mert napjaink egyik legjobb bokszolója próbálhatja meg azt, hogy egy, vagy akár két súlycsoporttal is feljebb mire képes.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-08 16:00:39

@spomb: Ja, mar vagy 30-40 eve. Holyfield, Spinks, Moorer, Toney, Roy Jones jr stb mind feljebb leptek, mind jobb penzeket kerestek, es senki sem a magasabb sulycsoport legjobb bunyosaval kezdte...
Fogalmam nincs mi bajod ezzel a meccsel, teljesen logikus lepes mindket felnek, es meg keteselyes is.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-08-08 15:38:53

Teljesen és végleg elkurvult a profi boksz.

    2017-08-08 15:25:08

@nagygeza: Ne butaskodjal mar... vilagbajnok, kiutotte Makabut, 4 eve veretlen. Ki az a 10 bunyos, aki jobb nala, ha o nem top-10es? Usyk, Breidis, Gassiev, Lebegyev es esetleg Glowacki... s a tobbi 5? Meg Makabu is a top-10 kornyeken jar, akit o kiutott. Tudom Bellew-t divat utalni, mert nagy a pofaja es antipatikus sokaknak, de attol meg nem esik ki a top-10bol :-)

» bpjotruska   válasz erre
    2017-08-08 15:25:02

szegény Ward tehetsége, adottságai, stílusa, az ellenfelek és az egész tágabb kontextus eléggé alkalmatlan arra, hogy igazán figyelemreméltó lehessen.
Azt elég jól felmérhette, hogy cirkálóban vagy nehézsúlyban egyeduralkodó, korszakos nagy bajnok aligha tudna lenni, viszont egy jobb nevű, de tudásban nem annyira komoly nagydarab ellen mégiscsak figyelemre méltó lehetne a győzelme.
Alighanem ennyi.

» Winwin   válasz erre
    2017-08-08 15:20:32

@nagygeza: Ettől függetlenül jegyzett bunyós Bellew és itt most ez arról szólna, hogy egy félnehézsúlyból (középsúlyból?) feljövő bunyós le tudna-e győzni egy, már a nehézsúlyban is vitézkedő harcost.
Ebből a szempontból érdekes, mindenesetre érdekesebb, mint az a semmi, ami jelenleg (nincs) van.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-08 15:17:10

@Jersey Joe: Neked ment.

» nagygeza   válasz erre
    2017-08-08 15:11:50

Bellew meg a Top 10-ben sincs cirkalóban így nincs meg az a sportertek amit mondasz, Haye nyomorekan bokszolt emiatt tudott csak nyerni most fel van kapva a neve. Sporterteke pl egy Usyk vagy Breidis mecssnek lenne.

» nagygeza   válasz erre
    2017-08-08 15:11:13

Szerintem ez erdekes lenne. A P4P egyik legjobb bunyos egy joval nagyobb es erosebb ellenfel ellen - aki szerintem azert nem rossz bunyos. Bellew nyilvan mindent megprobalna, hogy erobol megoldja, kiusse Ward-ot, aki viszont le is iskolazhatja, ha nem nez be egy nagy bombat. Az ilyenek izgalmas meccsek szoktak lenni.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-08-08 15:02:22

Egy Bellew vs Ward meccsnek lenne sportértéke, hiszen ekkora súly- és méretkülönbséget ugrani - akár cirkálóba is - kihívást jelent egy bokszolónak.
Roy JJ világbajnoki címének is volt sportértéke, mert nyilván nem ő volt a kor legjobbja a nehézsúlyban, de egy adott címmeccsen egy adott nehézsúlyút mégiscsak maga alá gyűrt és megugrotta a lécet.

Ráadásul a meccs valószínűleg nagy pénzt hozna a konyhára mind a két félnek, amerikai és a brit piac is érdeklődne a meccs iránt, szóval nem látom ennek a problémás oldalát.

Annyi viszont, hogy az öveket akkor Ward tényleg adja le és menjen érte egy Beterbiev, egy Kovalev és - bár ennek harmatos babafingnyi esélye sincs - Stevenson, lehetőleg egymás ellen.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-08-08 14:12:08

@cenzura: Melyik nehézsúlyú övre gondolsz,amit Ward meg fog szerezni?

» pepegross   válasz erre
    2017-08-08 13:57:53

@cenzura: A kategória legjobbjai kozul csak eggyel bokszolt szóval ne mond hogy minek, ha meg Stevenson minek akkor az altala agyonvert Bellew minek????

» nagygeza   válasz erre
    2017-08-08 12:33:46

Bellew lassan kezd egy pocakos buddhaszoborra hasonlítani...

    2017-08-08 12:01:57

@ogreface: amiket irtal az egyaltalan nem kovetkezik abbol amit en irtam, nem is ertem mire reagaltal, amugy az a resz igaz, hogy Haye a nehezsulyban nem volt komoly tenyezo, Ruizt legyozni es azzal ovet szerezni ugyan lehet, de nem vagy komoly bajnoknak tekintheto ameddig nem veded meg komoly bunyos ellen, Wardnak erre a meccsre nincs szuksege, en is amellett vagyok, hogy inkabb komolyabb nevek ellen menjen felnehezben, Roy palyafutasa pedig tonkrement abba amit csinalt vagyis netto negativ a szaldo amivel kijott ebbol, attol senki szemeben nem nagyobb Roy, hogy legyozte Ruzit, a palyafutasa veretesebb lenne ha maradt volna felnehezben es mindenkit megver, kutyat nem erdekli, hogy nehezben is volt ove

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 12:00:52

@nagygeza: Minek?Stevenso nékból is bohócot csinálna.
Ezzel meg beírja magát a box történelmébe.
Nem sokan vannak akik nagyközépből nehézsúlyig elmentek és címet is szereztek.
Abban biztos vagyok, hogy Bellewt kb. olyan símán veri mint Kovalevet a visszavágón.

» cenzura   válasz erre
    2017-08-08 11:43:13

Ward a legsimabb ellenfelet akarja, ez nem szimpatikus mert sokkal komolyabb kihívasok is akadnak. Stevenson vagy Beterbiev. Adja le az oveket ha nem úveluk bokszol.

» nagygeza   válasz erre
    2017-08-08 11:25:37

@fixpont: "Es ertelme sincs, ahogy Roy eseteben sem volt, hogy legyozte Ruizt akit senki nem vett komoly bajnoknak."

Ezzel nem értek egyet! RJJ egy nagy szervezet világbajnoki övét szerezte meg és ezzel belépett egy olyan klubba, aminek tagjai elég kevesen vannak és ha még sikerült volna a cirkáló is, akkor tökéletes lenne a sor. Ruiz messze nem volt a legjobb, de igen tapasztalt és igazi nehézsúlyú volt.
A gondolatmeneted szerint akkor akik Ruiz ellen szerezték meg az övet, azok nyugodtan kukába is dobhatták volna azt, mert az semmit nem ért? Akkor például ezek szerint Haye soha sem volt világbajnok, mert ha a John elleni öv nem ér semmit, akkor a Harrison elleni megvédése még annyit se ért, Klicskótól kikapott, tehát? :)

» ogreface   válasz erre
    2017-08-08 10:58:15

@fixpont: Biztos, hogy a Ward elleni meccs nehézsúlyban lenne?
Én cirkálóra tippelnék-végül is címért így se úgy se mennek.

» emgabor   válasz erre
    2017-08-08 10:38:51

@pepegross: Es ertelme sincs, ahogy Roy eseteben sem volt, hogy legyozte Ruizt akit senki nem vett komoly bajnoknak. Lewis ellen meg nyilvan eselye se lett volna ahogy Wardnak sem AJ ellen, csak azert felruccanni nehezbe, hogy elmondhasd, hogy te milyen lentrol is megtetted, rossz otlet. Viszont mivel Ward evek ota kitartoan mondja, hogy meg fogja csnialni...gyanus.

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 10:10:17

Magam előtt látom,ahogy egy képzeletbeli mérkőzésen Ward tökön veri Vitalij Klitschkot, aztán a szép temetés. Esetleg több részletben.
Komolyra fordítva: én sem tartom a nehézsúlyú kirándulást jó ötletnek, de ő tudja.

» pepegross   válasz erre
    2017-08-08 10:07:14

Ward evek ota mondta, hogy nehezben is akar bunyozni, de nem tartom jo otletnek.

» fixpont   válasz erre
    2017-08-08 09:51:43
fel